Преглед на електронната търговия на Wix 2020: Какво да знаете за магазините на Wix


Contents

Най-доброто за

Най-добрият строител на уебсайтове с функционалност на електронната търговия


Обща класация

4 от 5 звезди

Искате богат на функции строител на електронна търговия, без да се отказвате от творчески контрол върху вашия бранд и дизайн в магазина? Wix електронната търговия може да бъде идеалният избор за вас. Този конструктор е идеален за всеки, който иска да комбинира интуитивни инструменти за редактиране с функционалност за електронна търговия, за добре заоблен онлайн магазин.

Какви са плюсовете и минусите на електронната търговия на Wix?

Професионалисти

 • Никога не редактирайте сляпо – редакторът на Wix ви показва как вашите редакции влияят върху дизайна на вашата витрина
 • Приятелски за начинаещи – интерфейсът е лесен за използване, с редактор с плъзгане и пускане и мобилни отзивчиви шаблони
 • Марка първа, продукти втора – силен акцент върху създаването на развита и атрактивна марка, чрез която да се продават продукти
 • Привлекателни дизайни – добавете видеоклипове за продукти, за да осигурите на клиентите по-добро пазаруване
 • Разширени инструменти за електронна търговия – включително изоставяне на възстановяването на количките, за да хванете клиенти, които са оставили артикули в касата си
 • Многоезични сайтове – разраствайте бизнеса си в световен мащаб, като създавате множество сайтове за различни страни

Против

 • Няма сигнали за управление на запасите – Wix спечели’не ще ви кажа кога нивата са ниски, което затруднява мащаба
 • Твърде много творческа свобода – пълната творческа свобода може да попречи на най-добрите практики за дизайн на електронната търговия

Повече информация

 • Уверете се, че сте’избирате най-доброто за вашия магазин – вижте нашия Сравнителна диаграма на най-добрите уебсайтове за електронна търговия
 • Прочетете нашата статия за Най-добрите платформи за електронна търговия за да разберете кой софтуер трябва да използвате за продажба онлайн

Преглед на електронната търговия на Wix

Вие’вероятно вече съм чувал за Wix. Може би дори сте виждали рекламите, където хората създават уебсайтове бързо, лесно и без изобщо да докосват ред от код. Но знаете ли, че Wix също може да ви помогне да създадете онлайн магазин?

Wix електронната търговия използва същия лесен и интуитивен редактор за плъзгане и пускане, който виждате в тези реклами, което ви позволява да създадете свой собствен уебсайт за електронна търговия. Няма нужда от кодиране, хостинг или стресиране – просто изберете вашия шаблон, персонализирайте го чрез плъзгане и пускане на елементи като текстови полета и изображения около страниците ви и след това натиснете публикуване!

Всички от Wix’s Плановете за електронна търговия се предлагат с множество вградени страхотни инструменти за продажби. Можете да ги видите в действие на сайтове на Wix, като https://www.vintique-watch.com/, който използва строителя, за да покаже своите колекции от часовници.

Wix е най-добрият създател на уебсайтове с функционалност за електронна търговия на пазара. То’s не е специализирана платформа за електронна търговия като Shopify или BigCommerce – по-скоро тя’s създател на уебсайт, който ви позволява да добавяте функции за електронна търговия към вашия уебсайт.

Как да разберем, че Wix е най-добрият създател на уебсайтове за електронна търговия, побеждавайки други марки като Weebly и Squarespace? ние’не просто се досещате – ние ги тествахме всички, и накараме всеки ден хората да ги тестват.

Докато Wix беше най-добрият създател на уебсайтове с функционалност за електронна търговия, в общите оценки той остана втори, с специализираната платформа за електронна търговия Shopify дърпа напред, за да заеме първо място.

Разгледахме всички важни области, от функции и цени до лекота на използване. Тази статия ще ви преведе през това, което открихме, и ще ви каже веднъж завинаги дали трябва да изберете Wix eCommerce за изграждане на вашия онлайн магазин.

ние’няма да го нарисувам – тук’s преглед на това как Wix вкара в нашето тестване:

Повече информация

 • Вижте как Wix сравнява с най-добрите конкуренти в нашата Сравнителна диаграма на най-добрите строители на онлайн магазини
 • Вижте списъка с Най-добрите уебсайтове за електронна търговия за преглед на най-добрите марки

Колко лесно е да се използва електронната търговия на Wix?

Каква полза е строител, ако имате’отново се борите за изпълнение на прости задачи на всяка стъпка от пътя? Добавяне на продукти, обработка на плащания, персонализиране на магазина ви; нито едно от тези неща не бива да ви кара да късате косата си.

За щастие, Wix е известен със своя лесен за начинаещи дизайн и прости процеси. Той използва редактор за плъзгане и пускане, така че можете просто да плъзнете елементи като текстови полета и видеоклипове до където искате на своите страници.

Персонализирането на витрината също е наистина лесно. Wix е това, което виждате, какво получавате (WYSIWYG) създател на уебсайтове, така че когато редактирате страниците си, можете да видите как точно ще изглежда вашият сайт, след като го направите’е на живо.

wix редактор лесен за използванеWix’s редакторът е лесен за използване, независимо дали променяте фона или добавяте текст. Просто плъзнете и пуснете елементите, които искате, на вашите страници.

Ако плъзнете текстово поле през екрана си в редактора на Wix, вие знаете точно къде ще се появи на живо версията. Това е различно от другите строители, където трябва да направите всичките си промени в бекенда и да виждате резултатите само когато преглеждате сайта си.

Най-добрата част обаче е това дон’не трябва да знаете един ред код. Wix ви помага да създадете професионален уебсайт за вашия бизнес, без изобщо да мислите за страховитите HTML или CSS.

Ако имате нужда от сайт бързо, защо да не пробвам Wix ADI? Това използва изкуствен дизайн Intelligence, за да създаде персонализиран уебсайт за вас, само за няколко минути. Просто отговаряте на няколко прости въпроса, избирате дизайните, които харесвате, и след това редактирате в сърцето си’съдържанието, докато изглежда точно както искате.

Имате международна публика? Няма проблем. С Wix Multilingual можете да създавате различни версии на една и съща страница с различни езици.

След теб’създадохте вашия сайт, можете да превеждате текст, изображения, връзки, настройки за SEO и други само с няколко кликвания. Et voila! Вие’Ще има многоезичен уебсайт.

Поради всички функции, необходими за стартиране на онлайн магазин, платформите за електронна търговия често могат да бъдат сложни за използване и да отнемат известно време, за да се захванете. Wix обаче съчетава лекотата на използване с добра гама от инструменти за електронна търговия, както и чудесно персонализиране за вашия магазин.

Повече информация

 • Само да започнете? Прочетете нашето ръководство на Как да изградим онлайн магазин да следваме нашите 11 лесни стъпки
 • Ако ти’прекъснати между Wix ADI и традиционния Wix Editor, вижте нашите Wix Editor срещу Wix ADI сравнение, за да разберете кои трябва да изберете

Удовлетвореност на клиентите от електронната търговия на Wix

Един от най-големите тестове на всеки строител е дали той може да поддържа потребителите си доволни. Че’s защо ние не само тестваме всяка платформа сами, но и накараме други хора да ги използват и да им дадат обратна връзка.

Че’s как знаем, че Wix не’просто погледнете частта – оставя доволни клиенти в разгара си. На въпроса с каква вероятност биха препоръчали Wix, нашите потребители оцениха платформата с впечатляващите 4/5!

Ето някои от нещата, които нашите потребители трябваше да кажат за електронната търговия на Wix:

“Създаването на категории и добавянето на продукти беше наистина лесно, въвеждането на вариант на размер беше наистина лесно, редактирането на текстовите полета и изображенията, за да представят марката – всичко супер лесно.”

“Изглежда наистина професионално, дори след като добавите няколко бутона на началната страница. То’е много чист – лесно можете да идентифицирате къде са нещата и как ще изглеждат веднъж публикувани.”

Основното нещо, което нашите потребители ни върнаха, беше колко лесно беше да използват Wix за изграждането на техния магазин. От добавяне на функции за електронна търговия, като продукти и варианти на размера, до персонализиране на магазина’С марката, Wix получи положителни коментари за своя прост и гъвкав дизайн.

Някои намериха нивото на творчески контрол за повече пречка, желаейки за по-голяма структура и по-голям, по-мощен набор от инструменти за електронна търговия. Те обаче се възхищаваха на потенциала за създаване на силна и уникална марка с Wix и се наслаждаваха на добавянето на функции като видеоклипове за продукти.

Като цяло нашите потребители препоръчаха Wix за малки фирми, които желаят да създадат силна и атрактивна марка. Той разполага с добра гама от инструменти за електронна търговия, но е неподходящ за всеки, който иска да създаде империя за електронна търговия.

Инструменти и функции за продажби в електронната търговия на Wix

Wix разполага с всички необходими инструменти за да получите физически и дигитални продукти, които излитат от вашите виртуални рафтове.

Привлекателните страници с продукти са добре и добре, но трябва да поддържате нещата организирани зад кулисите. Wix има редица функции за вътрешна електронна търговия, които означават, че вашите магазини могат да функционират и да процъфтяват.

Видове продукти

Дали сте’продавате ръчно изработени стоки или цифрови изтегляния, Wix спечели’не заставам на пътя си. Можете да настроите магазина си да продава физически и дигитални продукти, от музика до електронни книги до ръчно плетени шалове.

Ако вашият бизнес разчита да приемате резервации и хората, които плащат за класове, Wix има опции и за вас. Можете да приемате плащания за резервации чрез приложението за резервации на Wix, въпреки че можете’t списък и продажба на тези услуги като действителни продукти.

За разлика от продажбата на платформи като Etsy, където можете да продавате само ръчно изработени или реколта стоки, няма правила за видовете продукти, които можете да продавате чрез Wix. Онлайн пазарът е вашата стрида – и да, дори можете да ги продавате!

Презентация на продукта

Ти не’не купувам нещо онлайн, ако не’не изглеждам добре. Само едно изображение на продукта, взето от безполезен ъгъл? Разсейващо оформление или досадна липса на увеличение на продукта? Кажете сбогом на разпродажба, защото повечето клиенти ще търсят другаде.

За щастие, това е един от Wix’Основни силни страни. Шаблоните му осигуряват атрактивен дизайн, за да основавате магазина си, с потребителско изживяване и брандиране на ясно важни фактори. Продуктовото увеличение идва вградено, и дава на клиента много по-добра представа за това какво сте вие’предлагате.

wix галерии за електронна търговияWix предлага атрактивни дизайни на шаблони, за да покажете наистина вашите продукти и да хванете клиента’s око

дон’не оставяйте клиентите си на тъмно за това, което те’купувате отново. Wix ви позволява да добавяте до 15 изображения на продукти за всеки качен от вас продукт, което трябва да е повече от достатъчно, за да накарате посетителите ви да достигнат до портфейлите си.

Можете също да добавяте видеоклипове за продукти наистина да покажете стоките си и да осигурите още по-добро преживяване на клиентите. Тези са’t вграден в шаблоните, но е лесен за добавяне към вашия магазин с помощта на Wix’s редактор за плъзгане и пускане.

Опции за плащане и такси

Wix предлага всички традиционни шлюзове за плащания, включително PayPal, Stripe и Square. Има над 15 различни възможности за плащане общо, така че трябва да има по нещо за всеки. Wix не’Не поддържам Amazon или Apple Pay, но трябва да има достатъчно други опции, за да компенсираме това.

Всички сайтове на Wix се предлагат със SSL сертификат, което просто трябва да се активира, за да защити вашия сайт. SSL означава слой за сигурни сокети и криптира вашите посетители’ информация – това е от съществено значение за онлайн магазините, тъй като прави безопасната обработка на плащанията.

Управление на инвентара

Wix’s инвентара не е най-мощният на пазара, но можете да продавате неограничени продукти без проблем и можете да масово да импортирате продукти и техните варианти, като използвате файл CSV (стойности, разделени със запетая) от електронна таблица. Лесни неща!

Wix обаче поддържа управление на продуктите. С приложението Wix Stores можете да избирате как да управлявате инвентара си, да проследявате номера на продуктите и автоматично да маркирате артикулите като налични.

Опции за доставка

Доставка може да бъде трудна за управление, особено ако сте’отново се доставя до райони с различни правила и цени. Wix ви позволява да проследявате поръчки от нейното табло, както и да задавате правила за доставка и данъци за вашите продукти. Че’е доста удобен!

Изоставено възстановяване на количката

С Wix’s функция за възстановяване на количката, можете автоматично да изпращате имейли на клиенти, които’оставихте артикули в количката си и след това напуснахте сайта, преди да попълните касата си. Потресаващите 69% от онлайн количките са изоставени от потребителите; че’s много изгубени приходи, които лесно могат да бъдат събрани с помощта на тази умна функция.

Многоканална продажба

Продажбата на многоканални канали е важен аспект от управлението на електронната търговия. Продажбата в социални канали като Instagram, Facebook, Pinterest и Amazon е чудесен начин да се изложите на вашия бизнес и да се харесате на по-широка аудитория.

За съжаление, Wix не’t поддържа многоканална продажба. Ако искате да се осмелите да продавате многоканали, вие’Ще трябва да използвате приложение на трета страна като Ecwid, което се интегрира с вашия Wix сайт и добавя допълнителни функции.

Wix Ascend

Всичко в едно маркетингово решение, Wix Ascend ви позволява да се свързвате с клиентите си, да популяризирате марката си и да автоматизирате работния си поток на едно място. Това прави маркетинга по-управляем.

Wix Ascend се предлага като отделен абонамент с три различни ценови планове, което ви дава достъп до повече инструменти и функции, колкото по-висок сте избрали плана. Тези планове варират от просто $ 9 до $ 45 на месец.

App Market

Приложението Wix Stores е биещото сърце на електронната търговия на Wix. Ти не’няма нужда да го изтеглите или да го търсите, тъй като той е вграден във всички шаблони за електронна търговия на Wix. С Wix магазини можете…

 • Продавайте неограничени продукти
 • Създайте продуктови галерии, за да покажете запасите си
 • Създайте кодове за отстъпки
 • Вземете оптимизиран мобилен магазин
 • Приемете множество видове плащания, включително кредитни карти и офлайн плащания
 • Получете достъп до онлайн процесори за плащане, включително PayPal, Stripe и Square
 • Изпращайте автоматични известия по имейл на клиентите си
 • Създавайте бюлетини – кажете на клиентите си за промоции и нови продукти, използвайки Wix ShoutOut и Lightbox
 • Вземете инструменти за управление на премиум поръчки
 • Осигурете сигурност на най-високо ниво със SSL криптиране
 • Запазете всичките си печалби – Wix не таксува транзакционни такси

… и още много. Че’е впечатляващ списък! Можете да видите всички най-нови функции на магазините на Wix в Wix’уебсайт, но ако това е така’все още няма достатъчно инструменти за теб, дон’тревожи се – ти’На пазара за приложения на Wix ще намерите огромно количество допълнителни ресурси.

Ето ти’Ще намерите комбинация от безплатни и платени приложения – някои направени от Wix, други от трети страни – предлагащи разширени инструменти за добавяне към вашия сайт. Има над 200 приложения общо, с над 50 в “Онлайн магазин” категория.

С помощта на пазара за приложения на Wix можете да намерите инструменти за персонализиране на вашия магазин, да добавите чатове и купони на живо, за да ангажирате клиенти и дори да се интегрирате с други платформи за електронна търговия, като Ecwid.

SEO

Оптимизацията за търсачки, по-известна като SEO, е форма на изкуството за някои и мистерия за други. Всичко, което се отнася, е да направи вашия уебсайт възможно най-готов и лесен за намирането на Google и други търсачки.

Wix има вградени SEO инструменти, за да направи живота възможно най-лесен. Всички сайтове на Wix са оптимизирани за мобилни устройства и предлагат персонализирани опции, вариращи от alt текст до задаване на ключови думи за вашите страници.

wix инструменти за електронна търговияWix ви дава необходимите инструменти и насоки, за да оптимизирате вашия сайт и да му предоставите най-добрия шанс да се класира високо в резултатите от търсенето с Google

Можете лесно да се захванете със SEO, като следвате Wix’s SEO Wiz. Това ви задава няколко прости въпроса, като например името на вашия уебсайт и неговите ключови думи и използва вашите отговори, за да създаде персонализиран план. Има и ръководство за SEO, което да следвате с напредването на вашия сайт.

Бонус: 9 съвета за електронна търговия на Wix, които да ви помогнат да продавате онлайн

Ако искате допълнителна информация за това как можете да настроите вашия онлайн магазин с Wix, вие’отново си късмет. Нашите видеоклипове за съвети за електронна търговия на Wix ви дават подробни, но същевременно съвършени съвети как да изградите своя Wix магазин и как да го направите успешен!

Играй

Повече информация

 • Имате ли нужда от повече инструменти за продажби от това? Вижте нашите Сравнение на Wix срещу Shopify за да определите кое е най-доброто за продажба онлайн
 • Прочетете нашите Сравнение на Wix срещу BigCommerce за да разберете кои са най-добрите функции за вашия магазин
 • Не сте сигурни дали Wix има инструментите за SEO за вас? Прочетете нашите Сравняване на уебсайтове SEO с WordPress SEO сравнение за да решите най-добрия вариант за вас
 • Ако ти’не сте сигурни откъде да започнете с многоканална продажба, можем да помогнем. Научете как да настроите Facebook магазин с нашия водач или разберете Как да печелим пари в Instagram и стартирайте своята империя за електронна търговия днес
 • Приложението е заинтригувано от Wix’s Market Market? Прочетете нашите Wix App Market Review за да разберете повече за тази страхотна функция

Колко добри са електронната търговия на Wix’s Дизайн на шаблони?

Въпреки страхотните си функции за електронна търговия и впечатляващия магазин за приложения, Wix наистина блести в своите дизайни и персонализиране на шаблони.

Wix има над 500 шаблона, и над 80 могат да бъдат намерени в “Онлайн магазин” категория. Можете дори да изберете празен шаблон, ако искате да започнете от нулата, но с дизайни, толкова професионални, колкото Wix’s, това изглежда като ненужна работа!

wix шаблони за електронна търговияWix разполага с широка гама от професионални, пълни с функции шаблони за изграждане на онлайн магазини

Всички шаблони за Wix са безплатни, така че не’не трябва да се притеснявате за всякакви подли скрити такси. Ако обаче искате да използвате всички функции, включени в Wix’s шаблони за електронна търговия, ще трябва да сте в план за електронна търговия (повече за тях по-късно).

За да изберете шаблон, просто прегледайте избора (или по категория, или чрез функцията за търсене), щракнете върху визуализация, за да видите дали ви харесва дизайна, направете своя избор и започнете редактиране. Вашата кредитна карта може да остане във вашия портфейл!

Визуализация на вашия шаблон и се уверете, че сте’доволни от дизайна е особено важно с Wix, защото можеш’t превключете шаблона си веднъж’публикувахте вашия сайт. Ако се чувствате като промяна, вие’Ще трябва да създадете нов сайт и да въведете отново съдържанието си отново – и когато времето е пари, това е по-малко от идеалното.

Всички шаблони за Wix са отзивчиви за мобилни устройства и се предлагат със специален мобилен редактор, така че можете да сте сигурни, че уебсайтът ви изглежда страхотно на всички устройства.

Персонализиране на дизайна

Докато Wix’шаблоните изглеждат зашеметяващо, ти’Все пак ще искате да поставите свой собствен печат на вашия сайт’s дизайн. Ти не’не е необходимо да прекарвате часове в кодиране или усвояване на технически умения, за да направите това – просто добавете изображения, изтрийте секции, създавайте нови страници, плъзнете текстови полета на нови позиции и добавете нови функции, които харесвате, навсякъде на вашия сайт.

Създаването на собствена марка и персонализирането на вашия дизайн е супер лесно с Wix. Неговият редактор за плъзгане и пускане означава, че всеки, който може да кликне с мишката, може да създаде напълно уникален онлайн магазин.

wix инструменти за електронна търговияWix ви предоставя множество опции за персонализиране, така че можете да редактирате дизайна си колкото искате. Това е идеално за създаване на силна онлайн марка за вашия бизнес.

Това означава, че страниците на вашите продукти ще отразяват вашата търговска марка и ще направят уебсайта ви толкова разпознаваем, колкото продуктите, които продавате. Персонализирането на страницата за плащане е по-ограничено, но все пак можете да добавите името и логото на бизнеса си.

Ако искате още по-дълбоко ниво на персонализиране, можете да използвате Wix Corvid (код). Преди технологичните фобии да тичате за хълмовете, Wix Corvid няма’всъщност означава, че трябва да направите кодиране!

Това може да звучи объркващо, но Wix Corvid ви позволява да създадете база данни с информация, която да ви помогне да създадете по-сложен сайт, без сложността на изучаването на нови технологични умения – или цената на наемане на програмист.

Като цяло Wix го обхвана по всички фронтове. Той разполага с голям избор от стилни шаблони с функции и предлага тонове творческа свобода, както с начинаещи, така и с по-модерни инструменти за персонализиране. С целия този творчески контрол обаче просто се уверете’винаги се проектирайте с вашите клиенти предвид.

Повече информация

 • Дизайнът означава ли всичко за вас? Погледнете бързо Преглед на електронната търговия на Squarespace и вижте какво може да предложи този дизайнер, ориентиран към дизайна
 • Искате ли да продавате изкуство чрез уебсайта си за електронна търговия? Имате нужда от нашето ръководство за Как да продавам изкуство онлайн!

Помощ и поддръжка на електронната търговия на Wix

Когато се качите на самолет, вероятно не’не вземайте много внимание на инструктажа за безопасност или аварийните функции. Ако обаче бяха’t там, се съмняваме в теб’Ще се кача на самолета.

Регистрирането в строител на уебсайтове без поддръжка на клиенти може да не е толкова катастрофално, колкото да се качите на самолет без оборудване за безопасност, но все пак може да ви причини часове разочарование – и дори пари – ако нещата се объркат.

Wix спечели’не ви оставя свободно да падате, ако уебсайтът ви се срине или имате проблеми с намирането. Той предлага множество опции за поддръжка, включително:

 • Поддръжка по телефона
 • Подкрепа на социалните медии
 • Форум на общността
 • Поддръжка по имейл
 • Видео уроци
 • 24/7 поддръжка на редактор на страница
 • Задълбочена база знания

Независимо дали искате да говорите с истински човек по телефона или предпочитате да се изгубите в подробни помощни статии, Wix има по нещо за всеки. Не става’не предлагам опция за чат на живо, но между нейната невероятно задълбочена база от знания и поддръжка в социалните медии, това не бива’няма да е проблем.

помощен център на wixWix’s Помощният център разполага с множество ресурси за поддръжка, които можете да разглеждате. Можете да потърсите вашата конкретна заявка или да разгледате различните категории помощ.

Ако се регистрирате в най-скъпия план за електронна търговия, Business VIP, получавате приоритетен отговор на всички билети, които изпратите. Освен това имате право на VIP поддръжка, която ви дава приоритетна поддръжка по телефона.

Цените за електронната търговия на Wix – доброто съотношение на парите?

С всички тези функции, вие’вероятно се чудите: колко струва Wix?

Wix’безплатният план е необикновено щедър. Дава ви толкова време, колкото искате да изградите вашия онлайн магазин и да го подготвите за стартиране. То’също е голям шанс да изпробвате Wix и да решите сами дали го’е подходящото за вас.

Ако обаче искате да събирате плащания и да правите пари – което предполагаме, че правите – тогава вие’Ще трябва да надстроите.

Има три планове за електронна търговия на Wix:

 • Основен бизнес: 23 долара на месец
 • Бизнес неограничен: 27 долара на месец
 • Бизнес ВИП: $ 49 на месец

Там’s също Enterprise план, Wix’s решение за край до край, което струва 500 долара на месец и е насочено към големите бизнеси.

Всички те ви позволяват да приемате онлайн плащания, да продавате без заплащане на комисионна, да свържете собственото си име на домейн, да премахнете рекламите на Wix и да използвате Google Analytics. И трите идват с неограничена ширина на честотната лента, докато вие също получавате 300 долара рекламни ваучери и отключвате приложенията за усилване на сайта и Visitor Analytics.

wix електронна търговия и бизнес ценови плановеWix има три редовни плана за електронна търговия, вариращи от 23 до 49 долара на месец (таксувани годишно).

Разгледайте някои от основните характеристики на всеки план в таблицата за сравнение по-долу:

ОсобеностBusiness Basic

$ 23 / месец

Бизнес неограничен

$ 27 / месец

Бизнес ВИП

$ 49 / месец

Часове на видео

Премахване на Wix реклами

Свържете домейна

Bandwidth

съхранение

Приоритетен отговор

5 часа10 часаНеограничени часове
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
неограниченнеограниченнеограничен
20GB35Gb50GB
&# 10060;&# 10060;&# 10004;&# 65039;

Основен бизнес план ($ 23 / месец)

Бизнес базовият план е вашата най-добра стойност. То’s най-евтиният план за електронна търговия и най-добрият вариант, ако имате’тепърва започва. $ 23 на месец е много конкурентна цена, и докато Shopify е превъзходната услуга, Wix е най-добрата стойност за парите, ако имате’отново нов за изграждане на уебсайт.

Само за 23 долара на месец получавате:

 • Магазини Wix платформа за електронна търговия, с всички функции, разгледани по-горе
 • 20 GB пространство за съхранение за целия си сайт’с активи, като продуктови галерии
 • Неограничена честотна лента, така че можете да привлечете толкова клиенти, колкото искате – вашият сайт спечели’не слизайте, ако сте вирусни!
 • Безплатен потребителски име на домейн за една година, така че можете да се отървете от марката на Wix във вашия уеб адрес и да изберете своя собствена
 • Няма реклами в Wix на всеки ваш сайт’s страници
 • Пет видео часа
 • Рекламни ваучери на стойност $ 300, така че можете да рекламирате вашия сайт в Google и Bing
 • Приложението за бустер на сайта (обикновено $ 60), за да избута вашия онлайн магазин в класацията на Google
 • Приложение за посетители в Google Анализ (обикновено $ 60), за да получите информация за вашия уебсайт и аудитория
 • Google Analytics за данни от световна класа за това какво правят вашите клиенти и как можете да предоставите това, което искат.

Тази стойност от $ 23 е месечната цена, ако плащате годишно. Планът Business Basic струва още по-малко, ако плащате за две (20 $) или три (18 $) години напред.

Този план е най-подходящ за малки фирми за електронна търговия, които намират краката си и тепърва започват работа с онлайн магазин.

Бизнес неограничен план ($ 27 / месец)

Планът за неограничен бизнес е най-популярният от Wix’s планове за електронна търговия. То’е най-доброто за разрастващ се бизнес и има допълнителни функции, за да го докаже. То’все още е по-евтин от Shopify’най-нисък план, а за вашите $ 27 на месец получавате:

 • Всичко от бизнес основния план
 • 35 GB съхранение
 • 10 видео часа
 • Изработващо лого на Wix (на стойност 50 долара), така че можете да създадете свое собствено професионално лого
 • Файлове с лого на социалните медии – вземете над 40 различни размера на вашето лого, готови за споделяне в социалните медии

Ако ти’търсите да разширите бизнеса си, планът за бизнес неограничен предлага голяма цена / качество.

Бизнес ВИП план ($ 49 / месец)

Wix’Най-скъпият бизнес план за VIP VIP е идеален за добре развития бизнес, който се нуждае от по-модерни инструменти. За $ 49 на месец получавате:

 • Всичко от плана Business Unlimited
 • 50GB съхранение
 • Неограничен брой часове за видео
 • Приоритетен отговор
 • VIP поддръжка

Това допълнително ниво на обслужване е идеално за фирми, които се нуждаят от пълния пакет и могат’не си позволявайте да сте в задната част на опашката, когато става въпрос за изчакване за поддръжка. Това прави бизнес ВИП планът най-доброто за установен бизнес.

Съотношение качество-цена

Можете да изградите своя магазин с помощта на Wix’безплатен план, но наистина да поставите тези функции през крачките си, вие’Ще трябва да се регистрирате в един от тези три плана за електронна търговия. Вместо безплатна пробна версия, Wix предлага 14-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако не сте’t 100% щастлив, можете да си върнете парите без зададени въпроси.

Wix е чудесно място за стартиране на по-малък бизнес с бюджет, защото то’е много по-евтино от другите платформи за електронна търговия. Той предлага по-малко усъвършенствани функции в сравнение с специализираните производители на електронна търговия, но това го прави и по-удобен за бюджета вариант за малкия бизнес.

И така, как Wix се сравнява с конкурентите си? Shopify’Цените започват от $ 29 на месец и варират до $ 299 на месец. BigCommerce’Цените започват от $ 29.95 на месец и стигат до $ 224.95 на месец. Squarespace’s Плановете за електронна търговия са по-евтини, като се започне от $ 26 до по-разумните $ 40 на месец.

В нашето проучване Wix отбеляза по-висок резултат от BigCommerce и Squarespace, така че можете да сте сигурни, че сте’получавате висококачествена услуга на голяма цена.

Като цяло Wix е средно по-евтин от конкурентите си – особено ако сте’преглеждате дългосрочните разходи за увеличаване на вашия бизнес.

Повече информация

 • Прочетете нашите Преглед на цените на Wix за по-подробна разбивка на плановете и цените му
 • След безплатни тестове ли сте, или дори безплатни планове? Вижте нашата статия за Най-добрите безплатни електронни търговски платформи
 • Сравнете най-добрите строители на онлайн магазини

Преглед на електронната търговия на Wix: Присъдата

Тази статия разгледа входовете и изходите на това, което прави Wix електронната търговия да отметка.

Wix е чудесен избор за изграждането на първия ви онлайн магазин и след това да го пренесете на следващото ниво.

Създателят на уебсайтове за плъзгане и пускане и интегрираните функции за електронна търговия улесняват начинаещите, докато обширният пазар на приложения го прави достатъчно мощен за постигане на вашите амбиции.

Както може би знаете от нашата сравнителна таблица за електронна търговия, Wix isn’t доста върх на лигата за електронна търговия. Тази чест принадлежи на Shopify, който предлага няколко функции, които Wix няма’T.

Но това’s, защото Shopify е специалист по електронна търговия. Той ви позволява да изграждате само онлайн магазини. Wix е всеобхватен, със силен акцент върху създаването на професионална марка, както и продажбата на продукти.

Wix’Впечатляващото персонализиране и лесни за начинаещи процеси е мястото, където той наистина го притежава спрямо платформи като Shopify. Освен това има бонус на безплатен план и благоприятни за бюджета цени за тези, които тепърва започват.

Wix е най-добрият създател на уебсайтове с функционалност за електронна търговия. Ако ти’възстановете вашия бизнес за електронна търговия и не’нямате тонове продукти за продажба (все още), Wix е идеалното място да започнете, да печелите пари и да изградите имиджа на марката си.

Често задавани въпроси за електронната търговия на Wix

Можете ли да използвате Wix електронната търговия безплатно?

Не – можете’не продавате през уебсайта си Wix, без да се подписвате на премиен план. Можете обаче да изградите своя магазин и да го приготвите да премине, като използвате безплатния план, преди да го надстроите до план за електронна търговия. Когато надграждате, вие’Ще отключите вградените функции за електронна търговия и ще можете да приемате плащания през уебсайта си.

Wix по-добър ли е от Shopify?

Въпреки че Wix със сигурност прави всичко възможно, за да даде възможност на Shopify да управлява парите си, Shopify все още е най-добрата платформа за електронна търговия за всички. Той има много по-мощни функции за електронна търговия от Wix и разумни ценови планове. Wix обаче е по-добър за начинаещи и дребни продавачи, поради лесния си за употреба и креативен редактор, да не говорим за удобните за бюджета цени.

Можете ли да интегрирате електронната търговия на Wix с други платформи, като Shopify?

Ако имате акаунти както в Shopify, така и в Wix, можете да използвате бутона Shopify Buy, за да добавите електронна търговия към уебсайта си Wix. Това наистина е насочено към добавяне на Shopify’- продава инструменти на уебсайта на Wix без електронна търговия и включва кодиране. Но това е начин за комбиниране на тези две водещи марки, ако искате да ги използвате и двете!

Можете също да интегрирате други платформи като Etsy, Amazon и eBay с вашия магазин на Wix, като използвате приложения.

Има ли електронна търговия на Wix някакви скрити разходи?

Не, не става’T! Wix не’не начислявате такси за транзакции, за разлика от други платформи за електронна търговия, така че спечелихте’няма да ви хванат от неочаквани такси за продажба. Приложенията се предлагат както безплатни, така и първокласни, така че не’не трябва да плащате, ако можете да намерите безплатни’доволен съм (и има много)!

Ако получите безплатно име на домейн с плана си за електронна търговия, просто го запомнете’е безплатно само за първата година и ще се поднови с обичайната си скорост след като изтече времето.

За какъв размер бизнес е най-подходяща електронната търговия на Wix?

Wix има три плана за електронна търговия, така че има’Има достатъчно място за мащабиране. Препоръчваме Wix за продавачи за първи път и за малки фирми, които искат да се създадат и да започнат да се развиват!

Wix е перфектен за създаване на вашата марка и разширяване на вашия бизнес, но няма’не разполагате със същите мощни инструменти като специфичните за електронната търговия платформи. За по-развита платформа, разгледайте Shopify, който помага на фирми от всякакви размери да се развиват. Ако вашият бизнес вече е голям и утвърден, и вие’търсите по-екстремен растеж, вижте BigCommerce.

Открихме нашия отзив за електронна търговия в Wix за полезен?

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me