Преглед на онлайн магазин Square 2020


Най-доброто за

Най-добро съотношение цена / качество


Обща класация

4 от 5 звезди

Square е лесен за използване, достъпен конструктор на уебсайтове за електронна търговия. Ще получите голяма стойност от продажните функции и поддръжката на клиентите на Square, но гъвкавостта му в дизайна е малко ограничена. Прочетете за задълбочен преглед на представянето на Square!

През 2018 г. Square, гигантът за обработка на плащания, купи Weebly – един от нашите най-високо оценени строители на уебсайтове. След като завладя света на плащанията, Square сега има всичко необходимо за справяне със света на сградата на магазина за електронна търговия, а строителят на магазина Square е резултатът.

ние’Предварително ще ви кажа, че този строител на магазини е много, много подобен на Weebly. Въпреки това, той може да се похвали с някои готини нови функции, както и с безплатен план за електронна търговия (абсолютна смяна на игри).

ние’проверих този създател на онлайн магазин и то’може да се каже, че бяхме впечатлени от това, което произведе този двоен акт. Докато ние’d препоръчваме Weebly за малки фирми, ние’d препоръчвам Квадрат за малки е-търговия фирми, особено ако вече имате магазин за тухли и хоросани или търсите да получите голяма стойност за парите си.

Прочетете за пълна разбивка на това какво ни хареса и какво направихме’като за строителя на магазина Square. Но първо, бърза снимка:

Квадратни плюсове и минуси

Квадратни плюсове Квадратни минуси
Страхотни функции на разумна цена Ограничен обхват за персонализиране
Лесното за използване табло за управление на сайта следи продажбите на продукти, пътуванията на клиентите и изоставените възстановявания на количките Ще трябва да използвате шлюза за плащания в квадрат, за да избегнете по-големи такси за транзакции
Вградените маркетингови функции поддържат всичко – от имейл маркетинг до платена реклама Малка крива на обучение, когато за пръв път започнете с платформата

Колко лесно се използва квадрат?

Сградата на онлайн магазина Square е много лесна за използване, а създаването на акаунт е доста бърз процес.

Квадрат’Процесът на регистрация включва отговор на няколко въпроса за вашия бизнес. След като имате акаунт, става само по-лесно. Не забравяйте, че това е Weebly’софтуер, и Weebly има втория най-висок резултат от клиентите на всеки строител’поставен чрез тестване на потребителите – така и ние’не си изненадан от площад’s впечатляваща лекота на използване.

То’е практически невъзможно да “оплесквам” когато създавате вашия онлайн магазин с Square и процесът на настройка е наистина бърз. Вие’Ще ви бъде даден общ план за работа, който можете да редактирате, за да включите вашата компания’s лого и желаните от вас цветове и шрифтове. Ти не’не се нуждаете от предварителни технически познания, за да започнете да продавате на Square, но при това, компромисът е, че възможностите за персонализиране могат да бъдат ограничени. Нашите потребителски тестове откриха това “То’е лесно да персонализирате шаблона, но изглежда само един шаблон по подразбиране, който след това можете да персонализирате по свой вкус – там’не е много голям избор, освен ако не’сте готови наистина да си поиграете с оформлението.”

домашен квадратен редакторРедакторът на Square е лесен и лесен за използване, но предлага ограничени възможности за персонализиране

Колко добри са квадратни’s Дизайн?

За разлика от повечето строители на уебсайтове, Square не’не предлагам огромна библиотека от шаблони за избор. Ако ти’си супер креативен или искаш да изградиш нещо от нулата, може да ти се стори това малко разочароващо.

Въпреки това, там’Имам какво да харесате и за този подход. Основната продажна точка от наша гледна точка е, че вие’изграждате сайт, който отчита най-добрите практики за електронна търговия специално за вашата индустрия.

дон’не ни разбирайте погрешно, обичаме да виждаме сайтове за блогове и портфолио с луди дизайни, които прокарват граници – но ние не’не виждате сайтовете за електронна търговия като мястото, където да опитате нещо коренно различно. Искате да направите потребителя’опитът е възможно най-лесен и познат, а предизвикателният или радикален дизайн може да бъде всичко, което е необходимо, за да спре посетителят да стане клиент. Това настроение беше озвучено в нашето тестване, където един потребител усети това “наличието на прост шаблон позволява на вашите продукти наистина да се открояват и да свършат цялата работа. Това също означава, че търговците могат’не се обърка дизайна.”

Имайки това предвид, смятаме, че Square се отчита добре за дизайн. Вашият краен продукт следва най-добрите практики, но има’s достатъчно обхват, за да поставите свой собствен печат върху него. Там’изобилие от бяло пространство, а продуктите се показват по наистина визуален начин.

Крайният резултат е чист сайт, който изглежда добре и е лесен за навигиране – магазин за електронна търговия ние’ще се радвам да публикувам.

Квадрат’s Инструменти и функции за продажби

Square предлага силни функции на продажбите и ще работи особено добре, ако вече използвате Square POS системата във вашия магазин за тухли и хоросани. Фактът, че можете да получите достъп до всичко това безплатно, го прави невероятно добра стойност – нещо, което ние’Ще покрия повече в ‘Ценообразуване’ раздел.

Добавяне на продукти

То’е лесно да добавяте продукти в магазина си Square и важното е също да добавяте вариации на тези продукти. Можете дори да добавите модификатори, което позволява на клиентите да персонализират своите продукти – идеално, ако сте’продавате подаръци.

А създаването на нови категории е наистина лесно. Всъщност толкова лесно, че Square ще ви предложи категории въз основа на това, как подобни продукти са категоризирани в мрежата. Като цяло библиотеката с елементи е прост начин за качване и организиране на вашите продукти:

библиотека с квадратни елементи

Ниско на склад? Пускате ли продажба? Чрез добавяне на индикатори на артикули към вашите продукти (т.е. малки етикети като ‘Останаха само няколко!’ или ‘Продава се’), можете да създадете усещане за неотложност, за да насърчите клиентите си. То’лесно е да се направи през Square, но ти’Първо ще трябва да преминете към платен план.

Управление на запасите

Всеки мениджър на магазин е да продава продукт на вашия сайт, само за да открие, че сте продали последния в магазина си преди няколко минути.’най-лош кошмар. Добрите инструменти за управление на запасите са от решаващо значение, ако искате да избегнете неудобни разговори, сложни връщания и недоволни клиенти.

За щастие, Square ви е обхванал тук. Ако вече имате магазин за тухли и хоросани и използвате Square като вашата POS система, това е, когато комбинацията наистина влезе в своята собствена. Можете да управлявате целия инвентар от централизираното си табло, като добавяте налични нива на запаси на различни места. Поддържайте това актуално и Square ще се погрижи за останалите.

Можете да използвате Square, за да актуализирате запасите си, за да отразявате следните промени:

 • Получени запаси: Добавя номера, който въвеждате, към текущата обща за съществуващите наличности и задава номера на запасите за нови артикули.
 • Преброяване на инвентара: Заменя текущия общ запас с въведения номер или задава номера на запасите за нови артикули.
 • Възстановяване на връщане: Добавя номера, който въвеждате, към съществуващия общ запас.
 • Щета: Намалява номера на запасите с въведената сума.
 • Кражба: Намалява номера на запасите с въведената сума.
 • Загуба: Намалява номера на запасите с въведената сума.

Категоризирането на промените в инвентара по този начин прави наистина лесно да придобиете ясна картина и история на вашия физически или онлайн магазин’s изпълнение. Освен това ще направи вашата данъчна декларация много по-опростена.

Обработка на плащания

Докато повечето платформи за електронна търговия ще предлагат цяла гама от опции за обработка на плащания, при създателя на магазина Square единствената ви реална опция е – добре, Square. Можете също да добавите PayPal, ако имате план за изпълнение или Premium.

Квадратът е страхотен процесор за плащане, дон’не ни разбирайте погрешно – но липсата на избор го отличава от по-големите платформи за електронна търговия.

Опции за доставка

Когато става въпрос за настройка на вашата доставка, Square ви предоставя много възможности.

Вие’Ще трябва да изберете как’d като разходите за доставка да се изчисляват за всяка ваша територия’изпращаме до. Можете да направите това по следните начини:

 1. Единна ставка – прилагайте стандартна тарифа за доставка за поръчката, независимо от нейния размер.
 2. Безплатна доставка – или винаги безплатно, или безплатно, когато отговаря на определени критерии
 3. Поръчай тегло – коригирана тарифа, така че по-тежките артикули да имат по-висока цена за доставка
 4. Обща стойност на поръчката – скоростта на доставка се увеличава или намалява в зависимост от стойността на поръчката
 5. Количество на артикула – коригирайте таксата за доставка въз основа на броя поръчани артикули
 6. Ставки в реално време * – таксата за доставка се изчислява автоматично въз основа на страната на местоназначение, теглото и разходите за доставка на живо

* предлага се само с Premium акаунт

Square ще използва вашия ‘Доставка от’ адрес, за да проверите операторите и наличността, така че се уверете, че това е актуално!

Можете да отпечатвате етикети за доставка чрез вашия Square акаунт (при условие че имате акаунт за изпълнение или Premium) и след това ръчно да маркирате чакащите поръчки като доставени. Това прави супер лесно да следите какво’s къде.

Данъчни изчисления

Ръчно изчисляване на правилния данък в зависимост от това къде’препродажбата му би било логистичен кошмар.

Затова продавачите, радвайте се на тези три думи: Автоматично. Данъчна. калкулатор.

Ако ти’при доставка по държави, Square автоматично ще отчита данъците в двете държави. Ако ти’превозвайки в рамките на собствената си държава, той разпознава това и вие’Ще получите само една тарифа.

Ако ти’превоза до Канада, страната’s 5% данъчна ставка ще бъде автоматично приложена, като към нея се добавят допълнителни специфични данъци за територията.

Но след като напуснете САЩ и Канада, вие’отново сте сами и ще трябва ръчно да добавите данъчни ставки. Това е мъка, но всъщност е доста стандартно за платформите за електронна търговия. Дори електронната търговия Shopify в тежка категория ви кара да въвеждате тези цифри ръчно.

То’Заслужава да се отбележи, че Square има ясна отказ от отговорност, в която се посочва: ‘Спазването на данъците е ваша отговорност. Ние не гарантираме приложимостта или точността на нашите данъчни инструменти. Ако имате въпроси относно данъчните си задължения, трябва да се консултирате с професионален данъчен съветник.’ Отново това е доста стандартна практика във всички платформи, които преглеждаме.

Квадрат’s SEO и маркетингови инструменти

Square има добри продажби, но има ли маркетингови инструменти, за да се възползва максимално от тях?

SEO

SEO означава Оптимизация за търсачки. Тя се отнася до това колко добре е проектиран сайтът ви, за да признае вашите продукти от Google. Всеки малък бизнес знае, че от уста на уста е един от най-мощните ви маркетингови инструменти, но ако можете да накарате продукта си да класира на страница един от резултатите от търсенето с Google за популярни ‘ключови думи’ (като ‘зимна свещ’, в нашия случай), ти’Ще видим вашите продажби стремително.

Често са нужни някои прости ощипвания, за да може Google да разпознае, че вашият продукт е това, което е. Ботовете в Google са умни, но могат’не четете снимки и печелете’не може да дестилира вашите красиво изработени описания на продукта по начина, по който би могъл човешкият мозък.

Квадратни SEO продукти

Имате нужда от място, за да посочите какъв е вашият продукт на обикновен английски език, което е точно това, което Square предоставя. Можете да направите същото и за страници:

Квадратна страница SEO

Отвъд това няма’т можеш да промениш и там’s малко ръководство за най-добрите SEO практики. Това е естествен компромис за платформи, които улесняват изграждането на сайт без кодиране – можете’t след това влезте, за да промените по-сложните неща, ако искате.

Като цяло обаче ние’Ще речем, че Square има своето собствено място в отдела за SEO и ще бъде повече от достатъчен за малък бизнес. Просто може да искате да направите малко допълнително четене около темата, за да ви настрои за успех.

Изскачащи прозорци

Изскачащите прозорци могат да бъдат чудесен начин за рекламиране на промоции и събиране на регистрации по имейл. Всъщност ги използваме доста малко тук, на експерта за създаване на уебсайтове.

С Square можете да използвате изскачащи прозорци за:

 • Събирайте имейли
 • Предложете купон
 • Направете съобщение
 • Проверете възрастта

От опит знаем, че е лошо проектиран или много ‘в лицето ти’ изскачащите прозорци бързо ще свалят клиентите, така че ние с удоволствие видяхме, че изскачащите шаблони на Square са много хубави:

Квадратни изскачащи прозорци

Те’можете лесно да се откажете и също да персонализирате – чудесен инструмент за конвертиране на браузъри в купувачи.

електронна поща

Вашият Square акаунт се конфигурира автоматично за изпращане на следните имейли:

 • Потвърждение на поръчката
 • Изпратени артикули
 • Възстановените елементи
 • Елементите са анулирани

Ако надстроите до план Performance или Premium, можете също така да получите достъп до:

 • Изоставени имейли за колички – изпратете последващи действия до клиенти, които добавят артикули в кошницата си, но напуснете вашия сайт, преди да платите. Смята се, че изоставянето на количките достига 80%, а около 40% от изоставените имейли за проследяване на количката се отварят, което прави това супер печеливш инструмент.
 • Рецензии на артикули – отзивите играят огромна роля за спечелването на клиенти, така че автоматизиран имейл, насърчаващ клиентите да публикуват отзив на вашия сайт, е огромен плюс.

И разбира се, можете да персонализирате ‘тема’ и съдържание на имейлите ви, за да ги приведете в съответствие с вашата марка’вид и усещане.

Колко струва квадратурата?

Square предлага безплатен план, плюс три платени плана. Но как се различават и кой предлага най-добра стойност?

Тук’s бърз преглед на месечните цени и такси за транзакции за всеки от Square’s планове:

Планирайте Месечна цена (когато се таксува месечно) Месечна цена (когато се таксува ежегодно) Такса за транзакция Безплатно

професионален

производителност

Premium

N / A N / A 2,9% + 30¢
$ 16 $ 12 2,9% + 30¢
$ 29 $ 26 2,9% + 30¢
$ 79 $ 72 2,6% + 30¢

Добре е да се знае: Ако използвате Square’s процесор за плащане, вие спечелихте’t не налагат допълнителни такси. Ако използвате различен процесор (например Paypal), може да се наложи да заплатите допълнителни такси за карта.

Свободният план е невероятна стойност по своята същност. Да не плащате нищо за достъп до тези функции е наистина рядък вариант. Но разбира се, там’s компромис; в този случай’s Квадратна реклама в долната част на вашия сайт и име на домейн, което завършва ‘.square.site’. Вие’Ще можете да обработвате плащания само чрез Square, така спечелена’не може да добавите PayPal като опция.

Искате вашият бизнес да изглежда установен и тези подробности могат да създадат обратното впечатление. Че’Ето защо не бихме искали’не препоръчвам да останете на свободния план за каквато и да е реална продължителност от време, макар и да е голяма стойност.

Според нас планът за изпълнение е Square’сладко място. Вие’плащате малко повече, отколкото с професионалния план, но го’s все още много достъпни на $ 26 / месец. За тази цена можете да изпратите изоставени имейли за колички и клиенти, които са наистина важни инструменти за постигане на дългосрочен растеж за вашия бизнес. Освен това можете да отпечатвате етикети за доставка направо от таблото си за управление и можете да добавите PayPal като опция за плащане.

Ако ти’автоматично се изтегля към плана Premium за по-ниската такса за транзакция, задръжте!

Ако очаквате да спечелите достатъчно от вашия онлайн магазин, че малко по-ниска такса за транзакция струва допълнителните 46 долара на месец, тогава кудо, вие’правиш страхотно! Въпреки това, Square спечели’не е подходящата платформа за вас.

ние’d вместо това посочвате по посока на Shopify или BigCommerce, като и двата са далеч по-добре оборудвани за работа и мащабиране на магазин, голям колкото вашия.

Каква помощ и поддръжка предлага Квадратът?

Square предлага поддръжка на всички клиенти чрез телефон, чат на живо и имейл. Вие’отново се насърчава да намери отговора първо в центъра на знанието на площада, който съдържа около 180 статии.

Ако можеш’не можете да намерите отговора, като разгледате себе си, Square ще се опита да намери статията за вас въз основа на вашето запитване. Ако все още се нуждаете от поддръжка, можете да изберете как да я получите:

Квадратна помощ и подкрепаКликнете ‘Все още ми трябва помощ. Нека говоря с някого’, а ти’Ще ви бъдат предоставени опции за поддръжка по телефона, чат на живо и имейл

телефон

Square предлага поддръжка по телефона във всички планове, включително безплатната. Поддръжка по телефона е налична:

 • Понеделник – петък: 14:00 – 02:00 GMT
 • Събота – неделя: 16:00 – 1 ч. GMT

Можете сами да се обадите на Square (вие’сте снабдени с пинов номер за въвеждане, така че агентът лесно да намери вашия акаунт) или можете да поискате обратно повикване.

Чат на живо

Чатът на живо е бърз и удобен начин клиентите да се свържат с доставчиците, но ние прекалено добре знаем, че качеството на поддръжка за чат на живо може да варира значително от един доставчик до друг. Затова го подлагаме на изпитание.

След като избрахме опцията за чат на живо, ние се свързахме с агент за около четири минути. Започнахме с лесен въпрос: как мога да създам категория продукти за моя сайт?

Чат на живо на площад

Брий успя да отговори на това бързо и понеже беше отговорила на същия имейл акаунт по-рано, тя успя да ни изпрати персонализирана връзка към секцията в нашия акаунт, където можехме да добавим категория продукти. Като цяло това беше гладък процес.

След това зададохме въпрос относно таксите за транзакции в безплатната сметка. Резултатът не беше’t толкова мигновено този път, но отговорът беше точен и полезен.

Чат на живо на площад

Bree също така взе нашия последващ въпрос относно всякакви допълнителни такси за карти (няма’t всеки, при условие че използвате Квадрат) в крачка. В заключение, ние сме уверени, че препоръчваме чат на живо на Square като източник на помощ.

Преглед на онлайн магазин Square: Обобщение

Square ни впечатли със своя строител на магазини Weebly-esque. ние’d с радост бих го препоръчал на продавачите с малък обем, но бих препоръчал по-мащабируема платформа за тези, които вече продават големи обеми или с амбиции да го направят.

Тук’s бърз преглед на всеки етап от нашия преглед:

Лесна употреба Square изгражда лесен уебсайт за вас въз основа на отговори на няколко въпроса за вашия бизнес. Наистина не може да бъде по-лесно.
Дизайн Квадрат’дизайните са хубави и следват най-добрите практики – но няма’т много възможности за персонализиране. Ако искате по-смел дизайн, това не е така’t строителят за вас.
Инструменти и функции за продажби Управлението на запасите, доставката и данъчните изчисления бързо се настройват и то’е лесно да добавяте продукти (и техните варианти). Всичко това е много просто, но има ограничения – когато става въпрос за добавяне на неща като купони, вие просто го правите’няма да имате същия обем на избор, както при по-голяма платформа за електронна търговия.
Маркетинг и SEO Прилични SEO функции (въпреки че препоръчваме да направите допълнително четене) и добри маркетингови функции, включително имейл и изскачащи прозорци.
Помощ и подкрепа Достъпно чрез чат на живо, телефон и имейл, както и богат център за знания. Тествахме чата на живо и бяхме впечатлени от качеството на поддръжката.

И това’е обвивка! Ако има’s всичко ние’пропуснахте или вие’бихте искали да споделите собствения си опит с използването на Square’s store builder, моля, пуснете коментар по-долу – ние’ще обичам да чуя от вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me