Codul editorilor site-ului Builder Expert & rsquo; s

Mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați dat timp să citiți codul nostru editorial. Noi’suntem cu adevărat mândri de ceea ce noi’Am construit aici și’este grozav să putem împărtăși modul în care noi’am lucrat pentru a pune ‘Expert’ în ‘Expert constructor de site-uri web’ de-a lungul celor șapte ani noi’am fost online.


O mulțime de timp și efort se asigură că vă oferim informații care sunt atât precise și echilibrate, și avem o serie de procese în vigoare pentru a o menține astfel:

  1. in primul rand, nu revizuim niciodată un constructor de site-uri sau o platformă de comerț electronic fără să le folosim mai întâi noi. Parcă, niciodată. De fapt nu donăm’nici măcar nu înțeleg cum ai putea!
  2. Am lucrat îndeaproape cu un cercetător calificat (MA în cercetare socială, membru MRS) pentru a dezvolta o proces corect și cantitativ pentru evaluarea și clasificarea produselor pe care le analizăm – și rămânem la ea. Fiecare articol scris pentru site este bifat de două ori pentru a ne asigura că este în general corectă și reflectă rezultatele cercetărilor noastre. Toate producătorii de top de site-uri web și platformele de comerț electronic trec prin procesul nostru complet de cercetare.
  3. O parte importantă a acestui proces de cercetare este testarea de către utilizatori. Oferim cinci persoane cu capacitate tehnică mixtă o oră pentru a construi un site web pentru o afacere fictivă folosind un constructor. Vom intra apoi cu ei pentru a vedea cum au găsit experiența și cât de probabil ar fi să recomande acel constructor unui prieten. În acest fel, fiecare produs nu este’Sunt doar evaluat pe cât de bine noi găsește-l’despre cât de bine oameni ca tine gaseste-l. Vrem mereu să pictăm imaginea completă.
  4. Dar povestea nu face asta’Nu se încheie când este publicat un articol. Lumea online este una cu mișcare rapidă și în fiecare lună, verificăm dacă există actualizări la nivel general. Pe măsură ce produsele se dezvoltă, modificăm conținutul și evaluările de pe site-ul nostru în consecință. Acestea fiind spuse, dacă observați ceva care pare incorect, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail () și noi’voi sări direct pe ea.
  5. Facem bani (sau ‘comisia de afiliere’) dacă vă înscrieți la anumite produse după ce vizitați site-ul nostru, dar vom face acest lucru mereu reprezinta un produs corect – ‘contra’ si tot. Nu greșiți: suntem foarte selectivi cu cine lucrăm, renunțând în mod regulat la parteneriate cu companii ale căror produse doar le putem’nu mă întorc.
  6. Majoritatea produselor despre care scriem sunt livrate fie cu un proces gratuit, fie cu un plan gratuit, fie cu o garanție de returnare a banilor. Pur și simplu pune, daca tu’nu suntem fericiți să angajăm un produs după ce l-am încercat, am câștigat’nu fac un bănuț. Este într-adevăr în interesul nostru să recomandăm doar produse și servicii pentru care putem beneficia cu adevărat, și asta’e exact ceea ce facem.
  7. Orice comisie de afiliere pe care o câștigăm vine direct din buzunarul companiei din spatele produsului. Nu te costă niciodată, cititorii noștri, un ban mai mult decât dacă tu’ne-am înscris independent – și noi’n-aș fi avut-o niciodată altfel. Companiile au un buget dedicat pentru marketing afiliat, la fel ca ele’Dădusem bani pentru orice campanie publicitară.

Dar dovada este în budincă. Este posibil să punem mult timp, efort și expertiză în fiecare articol din Expert Builder Website – dar de unde știm că noi’revin bine?

  • În 2018, s-a terminat 4,5 milioane de oameni a venit pe site-ul nostru în căutarea de ajutor, sfaturi și recomandări pentru construirea și găzduirea site-urilor web. Noi’sunt încântat să raportez că acest număr este doar în creștere.
  • Ne trimitem regulat propriii prieteni și familie pe site-ul nostru pentru sfaturi. Din Hannah’s stepister care începe o afacere a furnizorilor de nuntă, către Lucy’mama dorește să-și vândă săpunul handmade online, trimitem cu încredere persoanelor pe care le cunoaștem Expert Builder de site-uri, știind acestea’Voi găsi toate informațiile de care au nevoie.
  • Cum ne știm’ești pe drumul cel bun? Ne spuneți că suntem! Suntem copleșiți de numărul de persoane care comentează articolele noastre spunându-ne cât de utile sunt acestea’le-am găsit, și cum ele’reveniți acum cu succes online. Vă rog, continuați-le să vină – chiar ne fac ziua!

“Mulțumesc mult Charlie pentru acest articol foarte informativ. Sunt proprietarul unic al unei mici start-up-uri și căutam un mod accesibil de a avea un site web. Cercetarea pe Internet a fost copleșitoare (ca să nu mai vorbim de gânduri) până când am întâlnit articolul dvs. care a ajutat la ghidarea deciziei mele… Mulțumiri!” – Ajun

Și asta’ne este!

Pentru mai multe informații despre cum am început, precum și despre echipa noastră, vă rugăm să aruncați o privire la pagina noastră despre noi. Pentru o privire detaliată asupra modului în care evaluăm produsele pe care le analizăm, citiți procesul nostru de cercetare. Sau dacă doriți să aflați mai multe despre cum facem bani, consultați divulgarea noastră.

Și dacă există’altceva ești tu’Aș dori să știu, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la. Noi’mi-ar plăcea să aud de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me