MIGRAȚIE – Descărcarea principalelor 8 instrumente de construire a site-urilor web

Top 8 (gratuit sau ieftin murdar) Instrumente de construire a site-urilor web

Drag prieten,

Vă mulțumim că v-ați înscris la Ghidul nostru special pentru resurse.


Cum ne-am irosit timpul…

Când soția mea (Connie) și cu mine am început să învățăm cum să construim site-uri web acum câțiva ani, am pierdut atât de mult timp de valoare încât nu ne vom mai întoarce niciodată.

eu’Nu vorbesc despre investirea timpului în învățarea modului de a construi site-uri web, eu’Vorbesc despre toate celelalte activități care vin împreună cu construirea site-urilor web.

Lucruri cum ar fi găsirea de imagini, editarea de imagini, capturile de ecran, să descoperiți configurarea unui e-mail profesional, găsirea unor surse bune de designeri, copierea de rezervă a fișierelor importante etc.. Toate acestea “Lucruri mărunte” ia timp și devine destul de nebun când le adaugi pe toate!

Motivul principal pentru care am scris acest ghid este că personal am trecut prin aceleași lupte pe care le întâmpinați probabil chiar acum (sau curând să experimentați!) Când am început. Ne-am întrebat – “Care sunt câteva instrumente care nu numai că mă vor ajuta să construiesc site-uri web, dar mă vor economisi și timp.”

Timpul este probabil unul dintre cele mai valoroase și limitate resurse pe care le aveți. Odată ce’a dispărut – ea’s-a dus.

Ghidul pentru a vă economisi timp…

Acest Ghid vă va salva aproape cu siguranță câteva ore în timpul cercetării pe care le-ați putea’Ți-am petrecut singur să găsești aceste instrumente.

Mai important, poate vă poate salva sute de ore și în viitor, deoarece aceste instrumente vă vor opri să vă împiedicați să editați imagini, să încurcați cu capturi de ecran și să faceți copie de siguranță a fișierelor în fiecare săptămână etc..

Mi-aș fi dorit ca cineva să fi scris acest ghid cu câțiva ani în urmă, când am început prima dată – l-aș fi descărcat într-o bătăi de inimă!

În acest ghid, voi trece peste cele 8 instrumente care vă vor începe. Pentru 1 dintre instrumente, I’Am inclus o scurtă prezentare video, astfel încât să vă pot parcurge gândurile și să vă împărtășesc experiențele mele de utilizare a lor cu dvs. (link-ul se află în Ghid).

Folosim aceste instrumente zi de zi și ieșire. Nu as vrea’Nu le recomandăm dacă nu am fi făcut’nu le folosim noi înșine.

Există alte câteva instrumente avansate utile pentru anumite alte domenii ale site-urilor dvs. curente și viitoare, dar acestea sunt’sunt un pic mai complicat. eu’Vă voi prezenta cele mai târziu.

În acel moment, aici’s Top 8 Instrumente pentru a vă începe!

Faceți clic pe linkul următor și salvați Ghidul în computer.
Dacă dosarul a fost câștigat’nu deschideți, faceți clic dreapta pe el și salvați-l direct în computer:

Sper că ghidul nostru vă va economisi o tonă de timp!

Jeremy & Connie | Fondatori WBE

BravoIn timp ce tu’re aștepți, îi poți ajuta pe ceilalți (și îl poți ajuta pe Connie & eu!) prin partajarea cunoștințelor de pe acest site web, doar făcând clic pe butoanele de distribuire de mai jos.

Noi’ajungem la 4.900 Facebook partajează, 700 Google+’s și la fel de mulți Tweets pe cat posibil! Ajută-ne să ajungem acolo!

Cel mai mare compliment pe care îl putem primi de la dvs. este un Share!

Nu știi niciodată cine mai poate beneficia cu adevărat de recenziile și discuțiile noastre! În plus, veți obține câteva puncte grozave de karma ?

Mai multe bunătăți care urmează…

[fivecol_one] # 1 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last] Doar pentru înscriere, noi’Vă voi trimite câteva Coduri de reducere exclusiviste, oficiale, pentru câțiva producători de site-uri. Acest lucru vă va ajuta să economisiți ceva bani, dacă veți decide vreodată să faceți upgrade la planurile lor premium! Rămâneți la curent cu acei? [/ Fivecol_four_last]

[fivecol_one] # 2 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last]

Vă voi trimite sfaturi mai utile pentru a vă ajuta să construiți site-uri web mai târziu. Practic, doar împărtășind unele dintre instrumentele pe care le folosim care ne-au ajutat pe parcurs și, de asemenea, împărtășind unele dintre succesele și eșecurile noastre.

eu’Sper că veți consulta unele dintre instrumente, deoarece acestea vă pot ajuta să grăbiți progresul construirii site-ului dvs. și să reduceți timpul pierdut.

Mi-am dorit foarte mult să existe cineva acolo care să alcătuiască un buletin de știri ca acesta acum câțiva ani, când Connie și cu mine am început pentru prima dată. Dacă puteți alege chiar și 1 sau 2 sfaturi care sunt utile, asta va face cu adevărat o diferență uriașă.

[/ Fivecol_four_last]

[fivecol_one] # 3 [/ fivecol_one] [fivecol_four_last]

eu’Voi trimite sfaturile direct la căsuța de e-mail, deci don’nu uit să bifează căsuța de filtrare sau cutia de gunoi doar în cazul în care furnizorul de e-mail le-a filtrat.

Un sfat util este să “Listă albă” sau “safelist” adresa noastră de e-mail – info [at] websitebuilderexpert.com – sau sistemul dvs. de e-mail ar putea filtra sau chiar șterge e-mailurile noastre ca spam înainte de a le vedea. O modalitate de a face acest lucru este să adăugați doar adresa noastră de e-mail (informații [la] sitebuilderexpert.com) la agenda dvs. de adrese de e-mail.

[/ Fivecol_four_last]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me