Categorie: Uncategorized

Met 3,8 miljard actieve gebruikers is sociale media een uitgelezen kans. We kunnen’t graven fysiek voor u, maar we kunnen u zeven van de beste plaatsen laten zien om uw keuze te maken. Dat’s juist – met onze op maat gemaakte tips kunt u beginnen met verdienen waar u bent’zitten nu.


Leren hoe je geld kunt verdienen op sociale media niet’Het hoeft niet lastig te zijn, want onze tips zijn voor iedereen. Of je’ben een social media newbie of tech krachtpatser, jij’Ik vind een methode om geld te verdienen die bij uw stijl past, samen met onze eigen moeilijkheidsgraad om u te helpen beslissen welke paden u wilt volgen.

De beste manieren om geld te verdienen op sociale media zijn:

 1. Zet een Instagram-winkel op
 2. Begin affiliate marketing
 3. Word lid van de Influencer-community
 4. Word een Social Media Manager
 5. Start een YouTube-kanaal
 6. Promoot uw kunst op Pinterest
 7. Verdien geld met je muziek op SoundCloud

Zonder verder oponthoud, laten we’s ontdek hoe u wat geld kunt verdienen met sociale media….

1

Zet een Instagram-winkel op

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Vereisten: Instagram Business-account en e-commercecatalogus

Kleding ophopen in je garderobe? Zit je vast met overgebleven voorraad uit je gesloten fysieke winkel? Hoe dan ook, jij’Er liggen dollars in huis.

In 2019 lanceerde Instagram de Checkout-functie. Naast de Shopping-tool (gebruikt om klanten naar uw eigen online winkel te leiden), heeft Checkout het nog sneller en gemakkelijker gemaakt om geld te verdienen op sociale media. Met deze functie kunnen gebruikers uw producten kopen direct via het platform. Checkout is populair gebleken, met 130 miljoen Instagram-gebruikers die elke maand op winkelposts tikken.

Het openen van een Instagram-winkel is eenvoudig, vooral als je al een e-commerce winkel hebt. Het enige wat je hoeft te doen is een Instagram Business-account aan te maken en vervolgens je catalogus te koppelen aan Instagram. Don’We geloven het gewoon niet – bekijk de officiële instellingsgids van de Instagram-winkel om te zien hoe gemakkelijk het is.

Don’heb je al een online winkel? Geen probleem. Je kunt er snel en eenvoudig een maken met Shopify, Instagram’s officiële e-commerce partner. En aangezien de Checkout-functie de gebruiker op Instagram houdt, doe je dat niet’u hoeft zelfs geen hele website te bouwen voor uw e-commerce winkel – u heeft alleen een catalogus met producten nodig om te verkopen.

hoe geld te verdienen op de instagramwinkel van sociale mediaJe kunt nu producten rechtstreeks vanaf Instagram verkopen, waardoor je sneller en gemakkelijker geld kunt verdienen 2

Promoot gelieerde producten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Vereisten: een blog en / of sterke schrijfvaardigheid

Geen producten om te verkopen? Geen probleem. U kunt gelieerde links gebruiken om gebruikers van sociale media naar een andere website te leiden, commissie verdienen voor elke klik of verkoop ingevuld via uw link. Het’is een van de meest populaire manieren om geld te verdienen op sociale media, en een van onze favoriete online zakelijke ideeën.

De eenvoudigste manier om je partnercarrière te starten, is via Amazon. U kunt Amazon-producten bekijken en vervolgens uw volgers van sociale media naar die productpagina leiden via een gelieerde link – verdienen tot 10% voor elke verkoop.

Om een ​​succesvolle affiliate marketeer te worden’Het is het beste dat u een blog start om partnerproducten te beoordelen en te bespreken. U kunt uw blogbericht vervolgens delen op sociale mediakanalen om maximale bekendheid te krijgen.

Bij het schrijven van uw recensie, het’Het is het beste transparant te blijven voor uw lezers en niet bang te zijn om aspecten die u niet noemt te vermelden’niet leuk over het product of dienst. Vertrouwen opbouwen is essentieel om geld te verdienen op sociale media, dus don’t breken!

geld verdienen op sociale media amazonAmazon heeft miljoenen producten die u op uw eigen website kunt promoten via gelieerde links 3

Word lid van de Influencer-community

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Vereisten: 1.000+ Instagram-volgers

Laat’s zeg je’Ik deel al een tijdje inhoud op sociale media met betrekking tot uw gekozen hobby – bijvoorbeeld golf -. Dankzij uw gestage stroom van waardevolle golfinhoud, u’We hebben een loyale basis opgebouwd van 1.000-20.000 volgers die geïnteresseerd zijn in wat jij’opnieuw delen.

Als je lid wordt van een influencer community-website, kunnen golfmerken beginnen u betalen om hun producten aan uw volgers van sociale media te adverteren. Dit heet influencer marketing. Of meer specifiek, ‘marketing van micro-influencer’, omdat je minder dan ongeveer 20.000 volgers hebt.

Er zijn een aantal influencer community-websites, zoals Stack Influencer, waarmee je gemakkelijk online geld kunt verdienen als micro-influencer. Echter, deze methode isn’niet haalbaar voor iedereen – je hebt een relatief groot en loyaal volgersbestand nodig (gebruikers die zich bezighouden met wat je doet’zeggen) om een ​​influencer te worden.

hoe je geld kunt verdienen op de influencer-community van sociale mediaDoor lid te worden van influencer community-websites wordt het gemakkelijker om online gevonden te worden door merken 4

Word een Social Media Manager

Moeilijkheidsgraad: moeilijk

Vereisten: uitstekende schrijfvaardigheid

91% van de retailmerken gebruikt twee of meer socialemediakanalen, terwijl 81% van de kleine tot middelgrote bedrijven minstens één sociaal platform gebruikt. Nu advertenties op sociale media populairder worden dan ooit, hebben de meeste bedrijven hulp nodig bij het beheren van hun sociale accounts.

Dat’s waar je (kon) komen!

Of een startup nu een professional nodig heeft om hen te helpen groeien, of een marketingafdeling meer handen aan dek nodig heeft om een ​​advertentiecampagne op Twitter op te zetten, jij’Ik vind talloze functies online op het gebied van social media management.

Als je sociale trends en jij begrijpt’Heb je pittige bijschriften die uit je oren komen, dan is dit misschien de perfecte baan voor jou. Aangezien de meesten van ons tegenwoordig vanuit huis werken, u’Voordat u begint met solliciteren op uw nieuwe baan, moet u er eerst voor zorgen dat uw online cv up-to-date is!

hoe je geld kunt verdienen op sociale media met twitter managementJe zou je schrijfvaardigheid kunnen omzetten in geld dat je rekeningen betaalt met een social media managementrol 5

Start een YouTube-kanaal

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld

Vereiste: 1.000 YouTube-kanaalabonnees

Over de hele wereld bekijken mensen elke dag 1 miljard uur aan YouTube-video’s. Met zulke kijkcijfers, daar’is geen betere plek om via vloggen geld te verdienen op sociale media dan op YouTube. Vraag het maar aan YouTube’hoogste verdiener, Ryan, die in 2018 een record van $ 22 miljoen binnenhaalde.

Wij’je niet zeggen’Ik word een multimiljonair zoals Ryan, maar met YouTube die gemiddeld $ 3- $ 5 per 1000 videoweergaven betaalt, zou je een behoorlijk inkomen kunnen verdienen. Meestal betaalt YouTube je zodra je kanaal 1000 volgers heeft bereikt, dus zorg ervoor dat al je vrienden en familie delen, delen en delen!

Om een ​​betaalde vlogger of videomaker te worden, heb je alleen een redelijke camera nodig (de meeste van de recente smartphones hebben geweldige camera’s), een microfoon en een interessant onderwerp om op het scherm te bespreken dat je volgers graag online zullen bekijken, leuk vinden en delen.

Je kunt ook deelnemen aan het YouTube-partnerprogramma om toegang te krijgen tot een groter aantal functies voor het genereren van inkomsten, evenals een ondersteuningsteam voor videomakers. Hier’is een snelle momentopname van wat u’Om in aanmerking te komen voor het Partnerprogramma moet u het volgende doen:

 • Volg al het YouTube-beleid voor het genereren van inkomsten
 • Woon in een land of regio waar het Partnerprogramma beschikbaar is
 • Beschikken over meer dan 4.000 geldige openbare kijkuren in de afgelopen 12 maanden
 • Heb meer dan 1.000 abonnees
 • Heb een gekoppeld AdSense-account

geld verdienen op het YouTube-kanaal van sociale mediaYouTube plaatst advertenties bij uw video’s om u te helpen online geld te verdienen met uw passie 6

Promoot uw kunst op Pinterest

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Vereisten: online winkel

Wat als we je vertelden dat je van je hobby een bijbaan of zelfs een volledige baan kunt maken? Ambitie heeft tenslotte niemand pijn gedaan.

Hoe dan ook, nu wij’Heb je interesse gewekt, dan zou je geld kunnen verdienen via Pinterest door reclame te maken voor je kunst en kunstnijverheid.

Je kunt ook andere visuele sociale mediakanalen gebruiken, zoals Instagram (onthoud de Checkout-functie?), Facebook, of Twitter, maar Pinterest is ontworpen om je artistieke smaak en talenten te laten zien. Dientengevolge, jij’Op dit platform vind ik de meest geschikte klanten.

Of je nu online sieraden wilt verkopen via Pinterest, of modieuze meubels wilt verkopen via Facebook, jij’Ik moet een online winkel voor uw producten bouwen om betalingen te accepteren als u dat niet doet’ik heb er al een. Wij’d raden aan Shopify te gebruiken voor verkoop op Pinterest, omdat het aanbiedingen biedt ‘koopbare pinnen’ die u eenvoudig aan uw foto’s kunt toevoegen, zodat gebruikers rechtstreeks naar uw catalogus met ambachten gaan. Gaaf he?

promoot uw kunst op Pinterest om geld te verdienen op sociale mediaU kunt met gemak gebruikers van uw Pinterest-berichten rechtstreeks naar uw online winkel brengen 7

Verdien geld met je muziek op SoundCloud

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Vereisten: een online winkel om downloadbare producten te verkopen

Rustig aan. Wij’je niet zeggen’Ik word de volgende J Biebz, maar je kunt nog steeds geld verdienen via SoundCloud als je je aanmeldt voor het Premier-abonnement, waarbij het platform artiesten ongeveer $ 35 per 1.000 streams betaalt.

Een andere optie is om uw SoundCloud-muziek te koppelen aan uw online winkel, waar u uw nummers vervolgens kunt verkopen als downloadbare producten. De meeste e-commerce website-bouwers, zoals Wix Ecommerce of Shopify, laten je dit soort producten verkopen.

Don’heb je geen tijd om een ​​online winkel te bouwen? Je kunt rechtstreeks geld verdienen via SoundCloud, maar het is’het is veel moeilijker om op deze manier succesvol te worden. Voor SoundCloud om inkomsten te genereren met je liedjes, jij’Ik moet de afgelopen maand 5.000 toneelstukken kopen van een vaste lijst met landen.

verdien geld op sociale media met soundcloudSoundCloud’s Premier-abonnement is ontworpen om u te helpen snel en gemakkelijk geld te verdienen met uw muziek

Welke methode is geschikt voor mij?

De methode om geld te verdienen hangt af van een paar dingen. Maar laten we eerst beginnen’s vat onze lijst samen.

De beste manieren om geld te verdienen op sociale media zijn:

 1. Zet een Instagram-winkel op
 2. Promoot gelieerde producten
 3. Word lid van de Influencer-community
 4. Word een Social Media Manager
 5. Neem deel aan het YouTube-partnerprogramma
 6. Promoot uw kunst op Pinterest
 7. Verdien geld met je muziek op SoundCloud

Welke moet je kiezen? Nou, om een ​​Instagram-winkel op te zetten, je kunst op Pinterest te promoten en geld te verdienen met je muziek op SoundCloud, heb je een e-commerce winkel nodig om producten te verkopen. Misschien heb je er al een en jij’Bent u op zoek om uw aandelen te promoten op sociale media, of u’Ik moet vanaf het begin een nieuwe e-commerce winkel maken – zoals wij’ve getoond, kan eenvoudig worden gedaan met behulp van Shopify of Wix.

Affiliate marketing en beheer van sociale media zijn het meest geschikt voor degenen onder u met enige schrijfervaring, terwijl vloggen op YouTube en het verkopen van uw muziek op SoundCloud naast hard werken veel creativiteit vereist.

Iedereen kan echter via een van deze methoden geld verdienen op sociale media – je hoeft er alleen maar je zinnen op te zetten en hard te werken (cliché, maar waar!), En je kunt je tweets snel in steenkoud geld veranderen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me