Website Builder Expert & rsquo; s redactionele code

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze redactionele code te lezen. Wij’zijn echt trots op wat we’heb hier gebouwd, en het’geweldig om te kunnen delen hoe we’ve gewerkt om de ‘Deskundige’ in ‘Website Builder Expert’ over de zeven jaar dat we’ben online geweest.


Het kost veel tijd en moeite om ervoor te zorgen dat we u informatie leveren die beide is nauwkeurig en evenwichtig, en we hebben een aantal processen om dit zo te houden:

 1. Ten eerste, we beoordelen nooit een websitebouwer of e-commerceplatform zonder het eerst zelf te gebruiken. Zoals nooit. We don eigenlijk’Ik begrijp niet eens hoe je dat zou kunnen!
 2. We hebben nauw samengewerkt met een gekwalificeerde onderzoeker (MA in Social Research, MRS-lid) om een eerlijk en kwantitatief proces voor het evalueren en rangschikken van de producten die we beoordelen – en we houden ons eraan. Elk artikel dat voor de site is geschreven, wordt tweemaal gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het over het algemeen accuraat is en een afspiegeling is van onze onderzoeksresultaten. Alle beste website-bouwers en e-commerceplatforms doorlopen ons volledige onderzoeksproces.
 3. Een belangrijk onderdeel van dit onderzoeksproces is gebruikerstesten. We geven vijf mensen met een gemengd technisch vermogen een uur de tijd om met een bouwer een website te bouwen voor een fictief bedrijf. Vervolgens nemen we contact met hen op om te kijken hoe ze de ervaring hebben gevonden en hoe waarschijnlijk het is dat ze die bouwer aan een vriend zouden aanbevelen. Op die manier is elk product dat niet’t beoordeeld op hoe goed wij vind het – het’s over hoe goed mensen zoals jij vind het. We willen altijd het volledige plaatje schilderen.
 4. Maar het verhaal doet het niet’Het eindigt niet wanneer een artikel wordt gepubliceerd. De online wereld is een snel veranderende wereld, en elke maand controleren we over de hele linie op updates. Naarmate producten zich ontwikkelen, passen we de inhoud en beoordelingen op onze site dienovereenkomstig aan. Dat gezegd hebbende, als je ooit iets ziet dat onjuist lijkt, stuur ons dan een e-mail () en wij’Ik spring er meteen op.
 5. We verdienen wat geld (of ‘aangesloten commissie’) als u zich aanmeldt voor bepaalde producten na een bezoek aan onze site, maar dat doen we altijd een product eerlijk vertegenwoordigen – ‘nadelen’ en alles. Vergis je niet: we zijn erg selectief over met wie we werken, partnerschappen met bedrijven waarvan we de producten gewoon kunnen, regelmatig afwijzen’t achter.
 6. De meeste producten waarover we schrijven, worden geleverd met een gratis proefversie, een gratis abonnement of een geld-terug-garantie. Simpel gezegd, als jij’we zijn niet blij met een product nadat we het hebben uitgeprobeerd, we hebben gewonnen’t maakt een cent. Het is echt in ons belang om alleen producten en diensten aan te bevelen waar we echt voor kunnen instaan, en dat’s precies wat we doen.
 7. Elke aangesloten commissie die we verdienen, komt rechtstreeks uit de zak van het bedrijf achter het product. Het kost u, onze lezers, nooit een cent meer dan wanneer u’d onafhankelijk ondertekend – en wij’ik zou het nooit anders hebben. Bedrijven hebben een specifiek budget voor affiliate marketing, net als zij’d geld had gereserveerd voor een advertentiecampagne.

Maar het bewijs zit in de pudding. We kunnen veel tijd, moeite en expertise steken in elk artikel op Website Builder Expert – maar hoe weten we dat we’krijgen het goed?

 • In 2018 voorbij 4,5 miljoen mensen kwamen naar onze site op zoek naar hulp, advies en aanbevelingen voor het bouwen en hosten van hun websites. Wij’graag melden dat dit aantal alleen maar stijgt.
 • We sturen regelmatig onze eigen vrienden en familie naar onze site voor advies. Van Hannah’stiefzus startte een bruiloftsleverancier voor Lucy’s moeder die haar handgemaakte zeep online wil verkopen, sturen we mensen die we kennen met vertrouwen naar Website Builder Expert, wetende dat ze’Ik vind alle informatie die ze nodig hebben.
 • Hoe weten we dat we’bent u op de goede weg? U vertelt ons dat we dat zijn! We zijn overweldigd door het aantal mensen dat op onze artikelen reageert en ons vertelt hoe nuttig ze zijn’heb ze gevonden, en hoe ze’re nu met succes online als resultaat. Laat ze alsjeblieft komen – ze maken echt onze dag!

“Heel erg bedankt Charlie voor dit zeer informatieve artikel. Ik ben de enige eigenaar van een kleine start-up en was op zoek naar een betaalbare manier om een ​​website te hebben. Internetonderzoek was overweldigend (om nog maar te zwijgen van verbijsterend) totdat ik uw artikel tegenkwam dat hielp bij het begeleiden van mijn beslissing… Bedankt!” – Eve

En dat’s ons!

Voor meer informatie over hoe we zijn begonnen, evenals ons team, kijk dan op onze Over ons pagina. Lees ons onderzoeksproces voor een gedetailleerd overzicht van hoe we de producten evalueren die we beoordelen. Of als je meer wilt weten over hoe we geld verdienen, bekijk dan onze openbaarmaking.

En als daar’is iets anders jij’Wil je weten, stuur ons dan een e-mail op. Wij’ik hoor graag van je!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map