Ocene spletnega mesta za e-trgovino

Želite ustanoviti spletno trgovino, vendar ne veste, kje ali kako? Mi’sem uporabil in pregledal vse najboljše platforme za e-trgovino na trgu in ti gradbeniki so se znašli na vrhu…


1

Shopify

Ocena: 4,7 / 5
Najboljša vsestranska platforma za e-trgovino
Razpon cen: od 29 do 299 dolarjev

Shopify je najboljša vsestranska platforma za e-trgovino planet. Zakaj? Zato, ker je’je najbolj celovit. Ima veliko prodajnih funkcij in aplikacij, zaradi katerih je prodaja sanjska. To je’s na dragem koncu lestvice, vendar s Shopify ne’t prodajate samo s svojega spletnega mesta, lahko prodajate tudi iz družbenih medijev – Facebooka, Pinterest-a in celo Instagrama.

Poiščite profesionalce:

 • Večkanalna integracija
 • Briljantni sistem inventarja
 • Najverjetneje priporočajo uporabniki
 • Najboljše na splošno

Kaj pravijo naši uporabniki: “Vse skupaj je bil resnično enostaven pristop k ustvarjanju vaše spletne trgovine. Imam popoln nadzor nad tem, kako in kaj želim biti umeščen na svoje spletno mesto, z dodatno koristjo, da lahko spremenim karkoli in kadar hočem.”

Izvedi več: preberite naš celoten pregled Shopify

2

Wix e-trgovina

Ocena: 4,3 / 5
Najboljši ustvarjalec spletnih strani s funkcijo e-trgovine
Razpon cen: od 20 do 35 USD

Wix je naša spletna stran, ki je ocenila prvo mesto, in je v ponudbi e-trgovine, ki je tik za Shopifyjem. Ta enostavna platforma uporabnikom omogoča, da v nekaj minutah gradijo spletna mesta in skoraj ustvarijo spletna mesta… zabavno! Manjka mu prodajna sposobnost Shopifyja glede lastnosti in zalog, vendar je’je odlična in cenejša alternativa, če želite samo prodati nekaj izdelkov na svojem spletnem mestu.

Prednosti e-trgovine z Wix-om:

 • Enostaven za uporabo in urejanje
 • Lahko dodate videoposnetke o izdelkih
 • Velika izbira predlog

Kaj pravijo naši uporabniki: “Dobesedno lahko spremenite vse, stran za nakup, stran z izdelki. Vse je pod vašim nadzorom”.

Izvedi več: preberite celoten pregled e-trgovine z Wix-om

3

BigCommerce

Ocena: 4,2 / 5
Najbolj razširljiva platforma in najboljše vgrajene funkcije
Razpon cen: 29,95 USD – 249,95 USD

BigCommerce je še en velikanski trgovec. To je’je jasen zmagovalec, če ti’iščete obseg in rast velikega podjetja. To je’s imaš skoraj vse, kar potrebuješ kot vgrajene funkcije (kar pomeni brez dodatnih stroškov), in kot Shopify omogoča prodajo na več kanalih, kot sta Facebook in Instagram.

Profesionalci BigCommerce:

 • Omogoča večkanalno prodajo prek družbenih medijev
 • Fantastične možnosti SEO
 • Več vgrajenih funkcij kot kateri koli drug proizvajalec

Kaj pravijo naši uporabniki: “Resnično se počutite prijetno, saj veste, da spremljajo vašo prodajo in rast, hkrati pa pomagajo ustvariti tudi dobro oblikovano spletno mesto”.

Izvedi več: preberite celoten pregled BigCommerce

4

E-trgovina s kvadratnimi prostori

Ocena: 4,2 / 5
Najbolje oblikovane predloge
Razpon cen: 18 do 40 USD

Squarespace je najbolj eleganten ustvarjalec spletnih strani, zato pooblasti toliko trgovin za e-trgovino. Tam’s široko izbiro gladkih in neverjetno zasnovanih predlog za e-trgovino, kakovostnih lastnosti in močnega sistema zalog tudi. Ne drži’ne ustreza super velikim podjetjem, ampak to’je popoln za oblikovalsko vest.

Profesionalni profesionalci:

 • Najbolje oblikovane predloge
 • Dober inventar in analitika za graditelja spletnih strani
 • Integracija socialnih medijev

Kaj pravijo naši uporabniki: “Pravzaprav se mi zdi presenetljivo intuitivno, veliko tega, kar sem prebral, me je pripravilo na nekaj, kar je bilo pretirano oblikovano in estetsko v primerjavi s praktično uporabo, toda dejansko se mi je zdelo precej preprosto narediti osnove z”.

Izvedi več: preberite celoten pregled e-trgovine Squarespace

5

Weebly e-trgovina

Ocena: 4.1 / 5
Velika vrednost za denar
Razpon cen: 5 do 38 USD

Weebly je pred kratkim kupil velikan za obdelavo plačil, Square, ki si je močno prizadeval za izboljšanje platforme za e-trgovino. In so’dobro naredil – to’Je enostaven za uporabo in je na naših lestvicah najboljša cena za denar. To je’s še vedno je treba tekmovati z všečkami Shopifyja, ampak to’zagotovo je močan kandidat.

Vredno prednosti:

 • Dobre funkcije za bloganje
 • Funkcija strani, zaščitena z geslom
 • Jasen vmesnik
 • Najboljša vrednost za denar

Kaj pravijo naši uporabniki: “To je za spletno trgovino, ki želi malo več osebnosti in želi izkoristiti povlečevalno plat stvari”.

Izvedi več: preberite celoten pregled e-trgovine Weebly

6

Volzija

Ocena: 3,9 / 5
Odlične analitične lastnosti
Razpon cen: 15 do 299 dolarjev

Volusion se je v zadnjem času nekoliko spremenil. To je’je zdaj enostavnejša za uporabo, ima več možnosti plačila in ima neverjetne analitične funkcije. Vendar pa je nekaj slabosti – lahko’t dodati blog in številne njegove funkcije lahko’ne tekmujejo z drugimi platformami na tem seznamu.

Prostovoljnost pri volji

 • Omogoča vam veliko podatkov in analitičnih spoznanj
 • Ima jasen sistem zalog
 • Veliko načinov plačila

Kaj pravijo naši uporabniki: “Za spletno mesto, ki je tu, da prodaja izdelke in vas podpira s podatki, je Volusion samo to”.

Izvedi več: preberite celoten pregled Volusion

7

GoDaddy e-trgovina

Ocena: 3,7 / 5
Najlažji za uporabo
Razpon cen: 29,99 USD

Če želite spletno trgovino zagnati v enem dnevu, pozdravite GoDaddy. Z uporabo ADI (Artificial Design Intelligence) gradi trgovino za vi, na podlagi podatkov, ki jih daste. Slaba stran je, da omejuje vaš ustvarjalni nadzor in ne’nimajo enakih lastnosti drugih gradbenikov.

Pros GoDaddy:

 • Podpira več industrij
 • Odlična marketinška orodja
 • Najhitreje zgraditi

Kaj pravijo naši uporabniki: “Bilo je res enostavno, tako enostavno, ki je bilo neverjetno. Začne se z vprašanjem, nato pa takoj ustvari primer spletno mesto, ki vam omogoča, da vaša spletna trgovina zaživi pred vami,’je zelo razburljivo”.

Izvedi več: preberite celoten pregled e-trgovine GoDaddy

8

3dcart

Ocena: 3,7 / 5
Dobro, ampak tam’bolje je tam
Razpon cen: 19 do 299 dolarjev

3dcart je ustvarjalec spletnih strani za e-trgovino s številnimi vgrajenimi funkcijami, vključno z več kot 160 načini plačila in 90 brezplačnimi predlogami. Vendar pa je’je težko uporabljati in ne’ne nudim veliko kreativnega nadzora, zato je naše ‘najmanj verjetno, da se priporoča’ gradnik spletnih strani.

3dcart profesionalci:

 • Koristni pozivi za SEO
 • Sposobnost kadar koli spremeniti teme
 • Več kot 160 plačilnih prehodov
 • 90 brezplačnih predlog
 • 200+ vgrajenih funkcij

Kaj pravijo naši uporabniki: To naredi, vendar ne zelo racionalizirano. Vsepovsod se počuti kot malo”.

Izvedi več: preberite naš celoten pregled 3dcart

9

Veliki kartel

Ocena: 2,9 / 5
Edina platforma, ki jo lahko prodaš brezplačno
Razpon cen: Brezplačno – 29,99 USD

BigCartel je odličen način za zagon spletne trgovine brez tveganja. Zakaj? Zato, ker je’je edini proizvajalec e-trgovine na trgu, kjer lahko prodajate brezplačno! Uporabniku prijazen postopek vkrcanja olajša namestitev, vendar zaradi njegovih osnovnih lastnosti in potrebe po kodiranju za začetnike postane moteče.

Veliki kartelski profesionalci:

 • Na spletu prodajte brezplačno
 • Uporabnikom prijazen poziv med namestitvijo
 • Sistem zalog kot nalašč za prodajo posameznih izdelkov

Kaj pravijo naši uporabniki: “Preprost in preprost za uporabo graditelja spletnih mest, ki’s morda dobro, če začenjate in želite osnovno trgovino, vendar ne tako super, če želite višjo raven prilagajanja”.

Izvedi več: preberite našo celotno recenzijo Big Cartel

10

Kako pregledamo graditelje spletnih mest za e-trgovino?

Izbira pravega graditelja za vašo spletno trgovino je pomembna. To je’je razburljivo. Lahko bi celo zaslužili veliko denarja. In želimo si, da bi bilo mogoče čim lažje najti popolno ujemanje.

Vsakega graditelja e-trgovine preizkusimo sami, tako da vam lahko omogočimo resničen, osebni vpogled v vsakega posebej. Ampak mi ne’ne ustavim se tam. Za razliko od naših tekmecev dobimo skupine vsakdanjih ljudi, da preizkusijo, pregledajo in ocenijo vsakega graditelja. Prosimo jih, naj opravijo naloge in nam povedo, kaj so mislili.

Združitev tega vpogleda z našimi uporabniki’ ocene in ocene ustvarimo res poglobljeno analizo vsakega graditelja spletnega mesta za e-trgovino. Mi’ne ugibajte, da je GoDaddy e-trgovina gradnik najlažji za uporabo. Mi vem, da je!

Poleg tega temeljitega testiranja uporabnikov zavihamo rokave in preučimo vsak centimeter tistega, zaradi česar graditelj spletnega mesta za e-trgovino klopi. To vključuje prodajne funkcije in orodja za spletna mesta, vrednost za denar, prilagodljivost oblikovanja ter funkcije pomoči in podpore.

S kombiniranjem vseh teh podatkov poskrbimo, da bomo’vam dajejo najboljše ocene, na katerih temeljijo vaše odločitve. Naš cilj je olajšati vaše življenje z zagotavljanjem natančnih, ažurnih in poštenih pregledov graditeljev spletnih mest za e-trgovino.

Izvajamo ure poglobljenih raziskav na vsaki platformi za e-trgovino, ki jo pregledujemo, da prihranimo čas in vam omogočimo najboljši napredek nad konkurenco.

11

Ali obstajajo drugi graditelji e-trgovine?

To je’Ne preseneča, da je devet graditeljev e-trgovine na našem seznamu’t edine možnosti tam. Vsi gradbeniki smo’so na seznamu gostili, kar pomeni, da ne’ne bo vam treba skrbeti za upravljanje posodobitev ali plačevanje gostovalnih načrtov. Ampak to’ne rečem, da ne’nimam te izbire!

Še ena priljubljena možnost so samoplačniki, ki jih gostijo graditelji e-trgovine. Nekaj ​​samostojnih graditeljev e-trgovine vključuje:

 • Magento
 • WordPress z WooCommerce
 • OpenCart

O tem, kako se ti primerjajo z gosti gostitelji, lahko preberete v našem pregledu najboljše programske opreme za e-trgovino. Vmes sva’Zavzeti se bom za vaše zadnje ocene.

Tukaj’S krajšim pogledom poglejmo nekatere graditelje e-trgovine, ki smo jih mi’Preizkusil se bom v naslednjih mesecih:

 • 1&1 IONOS
 • SITE123
 • Americommerce
 • Sellfy

12

Povzetek – Ocene platforme za e-trgovino

Izbira najboljšega graditelja spletnega mesta za e-trgovino se lahko zdi velika odločitev. To’zakaj mi’naredil sem raziskavo, da bi vam prinesel najboljše graditelje na trgu. Vse kar morate storiti je, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza!

Mi’pregledali smo vsakega od teh graditeljev, da bi vam pomagali najti popoln fit:

 1. Shopify
 2. Wix e-trgovina
 3. BigCommerce
 4. E-trgovina s kvadratnimi prostori
 5. Weebly e-trgovina
 6. Volzija
 7. GoDaddy e-trgovina
 8. 3dcart
 9. Veliki kartel

Mogoče vas je ujel eden ali več teh graditeljev e-trgovine. Karkoli boste izbrali, ste lahko prepričani, da so to trenutno najboljše blagovne znamke. Zakaj ne bi videli naše primerjalne tabele o e-trgovini, da bi videli te vodje na trgu drug ob drugem? Naenkrat primerjajte ocene zvezd, lastnosti in več.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map