Pregled spletne trgovine Square 2020


Najboljše za

Najboljša vrednost za denar


Skupna ocena

4 od 5 zvezdic

Square je preprost za uporabo, cenovno dostopen graditelj spletnega mesta za e-trgovino. Od prodajnih funkcij in podpore strankam boste dobili veliko vrednost, vendar je njegova prilagodljivost oblikovanja nekoliko omejena. Preberite si podroben pregled uspešnosti Square!

Leta 2018 je Square, velikan za obdelavo plačil, kupil Weebly – enega naših najbolje ocenjenih graditeljev spletnih mest. Ko je Square osvojil svet plačil, je imel zdaj vse, kar je bilo potrebno za reševanje sveta stavbe trgovin e-trgovine, rezultat tega pa je graditelj Square Store.

Mi’Vnaprej vam povem, da je ta ustvarjalec trgovin zelo, zelo podoben Weeblyu. Vendar pa se ponaša z nekaj novimi funkcijami, kot tudi z brezplačnim načrtom za e-trgovino (absolutni menjalnik iger).

Mi’sem preizkusil tega graditelja spletnih trgovin in to’lahko rečem, da smo bili navdušeni nad tem, kaj je ustvarilo to dvojno dejanje. Medtem ko mi’d priporočam Weebly za mala podjetja, mi’d priporočam kvadrat za majhne e-trgovina podjetja, še posebej, če že imate trgovino z opekami in maltami ali si želite zaslužiti za svoj denar.

Preberite si v celoti o tem, kaj nam je bilo všeč in kaj nismo’o graditelju trgovine Square. Najprej pa hiter posnetek:

Tržne prednosti in slabosti

Square Pros Square Cons
Odlične lastnosti po razumni ceni Omejen obseg prilagajanja
Nadzorna plošča spletnega mesta, ki jo je enostavno uporabljati, spremlja prodajo izdelkov, potovanja kupcev in zapuščene obnovitve vozičkov Če se želite izogniti večjim plačilom transakcij, boste morali uporabiti prehod za plačilo Square
Vgrajene funkcije trženja podpirajo vse, od email marketinga do plačljivih oglasov Majhna krivulja učenja, ko prvič začnete s platformo

Kako enostavno je kvadratno uporabo?

Builder spletne trgovine Square je zelo enostaven za uporabo, nastavitev računa pa je dokaj hiter postopek.

Kvadrat’Postopek za prijavo vključuje odgovor na nekaj vprašanj o vašem podjetju. Ko imate račun, postane le lažje. Ne pozabite, to je Weebly’programske opreme in Weebly ima drugo najvišjo oceno kupcev katerega koli graditelja’dajem skozi uporabniško testiranje – torej mi’ne preseneča Square’impresivna enostavnost uporabe.

To je’s praktično nemogoče “zamočiti” pri ustvarjanju spletne trgovine s Squareom in postopek nastavitve je res hiter. Ti’Določena bo splošna postavitev, s katero lahko uredite, da vključuje vaše podjetje’s logotipom in želenimi barvami in pisavami. Ne’Za začetek prodaje na trgu ne potrebujete nobenega predhodnega tehničnega znanja, toda povedano je, da so možnosti prilagajanja omejene. Naše uporabniško testiranje je to ugotovilo “To je’s preprosto prilagodite predlogo, vendar se zdi, da obstaja samo ena privzeta predloga, ki jo lahko nato prilagodite po svojih željah – tam’ni veliko izbire, razen če ne’ste pripravljeni zares igrati s postavitvijo.”

domači kvadratni urednikSquare urejevalnik je preprost in enostaven za uporabo, vendar ponuja omejene možnosti prilagajanja

Kako dobri so kvadratni’s Dizajni?

Za razliko od večine graditeljev spletnih mest, Square ne’ne ponujam velike knjižnice predlog. Če ti’ste zelo kreativni ali želite nekaj sestaviti iz nič, to bi se vam lahko zdelo nekoliko moteče.

Vendar pa tam’O tem pristopu je tudi veliko všeč. Z našega vidika je glavna prodajna točka, da ste vi’ponovno ustvarite spletno mesto, ki upošteva najboljše prakse e-trgovine posebej za vašo panogo.

Don’ne razumite nas narobe, zelo radi vidimo spletna mesta blogov in portfeljev z nori modeli, ki potiskajo meje – vendar jih ne’Spletna mesta za e-trgovino ne vidite kot mesta, s katerim bi lahko preizkusili kaj bistveno drugačnega. Želite narediti uporabnika’s čim lažjo in bolj znano izkušnjo in zahtevno ali korenito zasnovo bi lahko bilo vse, kar obiskovalcu prepreči, da postane stranka. Ta občutek je odmeval v našem testiranju, kjer je to občutil en uporabnik “preprosta predloga omogoča, da vaši izdelki resnično izstopajo in opravijo vse delo. To pomeni tudi, da trgovci lahko’ne razumite narobe zasnove.”

Upoštevajoč to, menimo, da je Square dobro oblikoval. Vaš končni izdelek sledi najboljši praksi, vendar obstaja’je dovolj prostora, da lahko nanj naložite svoj žig. Tam’z veliko belega prostora, izdelki pa so prikazani na zelo vizualen način.

Končni rezultat je čisto spletno mesto, ki izgleda dobro in je enostavno za krmarjenje – trgovina z e-trgovino, ki jo imamo’z veseljem objavim.

Kvadrat’s Prodajna orodja in funkcije

Square ponuja močne prodajne funkcije in bo še posebej dobro deloval, če že uporabljate sistem Square POS v svoji trgovini z opeko in malto. Dejstvo, da lahko do vsega tega dostopate brezplačno, naredi neverjetno dobro vrednost – nekaj kar imamo’Pokrila bom več v ‘Cenitev’ odsek.

Dodajanje izdelkov

To je’Svoje izdelke lahko preprosto dodate v trgovino Square, kar pa je pomembno tudi, da dodate različice teh izdelkov. Lahko celo dodate modifikatorje, ki strankam omogočajo, da prilagodijo svoje izdelke – kar je idealno za vas’prodajate darila.

In nastavitev novih kategorij je res preprosta. Tako enostavno, da bo Square v resnici predlagal kategorije za vas glede na to, kako so podobni izdelki razvrščeni po spletu. Na splošno je Knjižnica izdelkov preprost način za prenos in organiziranje izdelkov:

knjižnica kvadratnih elementov

Nizka zaloga? Izvajate prodajo? S tem, ko svojim izdelkom dodate kazalnike izdelkov (tj. Majhne nalepke, kot so ‘Le nekaj jih je ostalo!’ ali ‘Na razprodaji’), lahko ustvarite občutek nujnosti, da spodbudite svoje stranke. To je’S Squareom je enostavno, toda ti’Najprej boste morali nadgraditi na plačljiv načrt.

Upravljanje zalog

Vsak vodja trgovine prodaja izdelek na svojem spletnem mestu, če želite izvedeti, da ste pred nekaj minutami prodali zadnjega v svoji trgovini.’najhujša nočna mora. Dobra orodja za upravljanje zalog so ključnega pomena, če se želite izogniti neprijetnim pogovorom, zapletenemu vračanju in nesrečnim strankam.

Na srečo vas je tu zajel Square. Če že imate trgovino z opekami in maltami in uporabljate Square kot vaš POS sistem, je to takrat, ko kombinacija res pride na svoje. Upravljate lahko vse zaloge s svoje centralne nadzorne plošče, tako da dodate zaloge na različnih lokacijah. Naj bo to na tekočem, Square pa bo poskrbel za ostalo.

S kvadratom lahko posodobite zaloge, da odražajo naslednje spremembe:

 • Prejete zaloge: Doda številko, ki jo vnesete v trenutno skupno vrednost za obstoječe zaloge in nastavi številko zaloge za nove izdelke.
 • Ponovni seznam: Zamenja trenutno trenutno zalogo s številko, ki jo vnesete, ali nastavi številko zaloge za nove izdelke.
 • Vrnitev obnovitve: Številko, ki jo vnesete, doda v skupno količino.
 • Škoda: Zmanjša številko zaloge za vneseni znesek.
 • Kraja: Zmanjša številko zaloge za vneseni znesek.
 • Izguba: Zmanjša številko zaloge za vneseni znesek.

Če na ta način razvrstite spremembe v zaloge, je res enostavno pridobiti jasno sliko in zgodovino vaše fizične ali spletne trgovine’s uspešnost. Prav tako bo vaš davčni obračun precej enostavnejši.

Obdelava plačil

Medtem ko bo večina platform za e-trgovino ponujala celo vrsto možnosti za obdelavo plačil, je pri graditelju trgovine Square vaša edina prava možnost – no, Square. PayPal lahko dodate tudi, če imate načrt uspešnosti ali Premium.

Square je odličen plačilni procesor, ne’ne razumite nas narobe – toda pomanjkanje izbire ga ločuje od večjih platform za e-trgovino.

Možnosti pošiljanja

Ko gre za nastavitev pošiljanja, vam Square ponuja veliko možnosti.

Ti’Izbrati bom moral kako’d kot stroški dostave, ki se izračunajo za vsako ozemlje, ki ga imate’ponovno pošiljanje v. To lahko storite na naslednje načine:

 1. Pavšalna stopnja – za naročilo uporabite standardno ceno dostave, ne glede na njegovo velikost.
 2. Brezplačna dostava – bodisi vedno brezplačno, bodisi brezplačno, če izpolnjuje določena merila
 3. Naročite težo – prilagojena cena, tako da imajo težji predmeti višje stroške dostave
 4. Naročilo skupaj – stopnja dostave se poveča ali zmanjša glede na vrednost naročila
 5. Količina izdelka – prilagodite stroške dostave glede na število naročenih artiklov
 6. Stopnje v realnem času * – strošek dostave se samodejno izračuna na podlagi ciljne države, teže in stroškov dostave v živo

* na voljo samo z računom Premium

Square bo uporabil vaše ‘Dostava od’ naslov, da preverite ponudnike in razpoložljivost, zato se prepričajte, da je posodobljen!

Nalepke za pošiljanje lahko natisnete prek računa Square (če imate račun Performance ali Premium) in ročno označite čakajoča naročila kot odposlana. Tako je zelo enostavno spremljati, kaj’s kje.

Davčni izračuni

Ročni izračun pravega davka glede na to, kje ste’njihova prodaja bi bila logistična nočna mora.

Zato se prodajalci veselite teh treh besed: Samodejno. Davek. Kalkulator.

Če ti’Po pošiljanju po državah bo Square samodejno obračunal davke v obeh državah. Če ti’ko pošiljate v svojo državo, to prepozna tudi vi in ​​vi’Dobil bom samo eno ceno.

Če ti’ponovno pošiljanje v Kanado’s 5-odstotna davčna stopnja se bo samodejno uporabila, na to pa bodo dodani vsi dodatni davki, specifični za območje.

Ko pa enkrat zapustiš ZDA in Kanado, boš’ponovno sami in morali boste ročno dodati davčne stopnje. To je nekoliko boleče, vendar je dejansko precej standardno za platforme e-trgovine. Celo težka elektronska trgovina Shopify te podatke vnese ročno.

To je’Omeniti velja, da ima Square jasno izjavo o omejitvi odgovornosti, ki navaja: ‘Upoštevanje davkov je vaša odgovornost. Ne zagotavljamo uporabnosti ali točnosti naših davčnih orodij. Če imate kakršna koli vprašanja glede davčnih obveznosti, se posvetujte s profesionalnim davčnim svetovalcem.’ Ponovno je to precej običajna praksa na platformah, ki jih pregledujemo.

Kvadrat’s SEO in marketinška orodja

Square ima dobre prodajne lastnosti – vendar ali ima marketinška orodja, da jih kar najbolje izkoristi?

SEO

SEO pomeni za optimizacijo iskalnikov. Navezuje se na to, kako dobro je zasnovano vaše spletno mesto, da bi vaše izdelke Google priznal. Vsako majhno podjetje ve, da je ustna beseda eno najmočnejših marketinških orodij, če pa lahko svoj izdelek uvrstite na eno od Googlovih rezultatov iskanja za priljubljene ‘ključne besede’ (všeč ‘zimska sveča’, v našem primeru), ti’Videli bomo svoje prodajne strehe.

Pogosto je nekaj preprostih popravkov vse, kar potrebuje Google, da prepozna, da je vaš izdelek takšen, kot je. Google botovi so pametni, a zmorejo’ne berem slik in si zmagal’ne bi znala destilirati svojih lepo izdelanih opisov izdelkov, kot bi jih človeški možgani.

Tržni izdelek SEO

Potrebujete kraj za natančno določitev svojega izdelka v navadni angleščini, kar točno ponuja Square. To lahko storite tudi za strani:

Tržna stran SEO

Poleg tega ni’t veliko lahko spremeniš, in tam’s malo napotkov o najboljši praksi SEO. To je naravno nadomestilo za platforme, ki olajšajo izdelavo spletnega mesta brez kodiranja – lahko’t nato pojdite, če želite spremeniti bolj zapletene stvari.

Na splošno pa mi’Recimo, da ima Square svoj oddelek za SEO in bo za majhna podjetja več kot dovolj. Morda boste morda želeli nekaj dodatnega branja okoli teme, da bi vas postavili za uspeh.

Pojavna okna

Pojavna okna so odličen način za oglaševanje promocij in zbiranje prijav po e-pošti. Pravzaprav jih pošteno uporabljamo tukaj, na strokovnjaku za izdelavo spletnih strani.

S kvadratkom lahko pojavna okna uporabite za:

 • Zberite e-poštna sporočila
 • Ponudite kupon
 • Objavi se
 • Preveri starost

Iz izkušenj vemo, da je slabo zasnovana oz ‘v tvoj obraz’ pop-upi bodo kupce hitro sprostili, zato smo bili veseli, da so predloge Square pop-up predloge vse lepo:

Kvadratni popadki

Oni’Ponovno lahko zaprete in prilagodljiv tudi – odlično orodje za pretvorbo brskalnikov v kupce.

E-naslov

Vaš kvadratni račun je samodejno konfiguriran za pošiljanje teh e-poštnih sporočil:

 • Potrdilo naročila
 • Predmeti so odposlani
 • Elementi so vrnjeni
 • Elementi so preklicani

Če nadgradite na načrt Performance ali Premium, lahko dostopate tudi do:

 • Zapuščena e-poštna sporočila o vozičkih – strankam, ki dodajo predmete v svojo košarico, pošljete spremljanje, vendar pred plačilom zapustite spletno mesto. Šteje se, da je opustitev vozička kar 80%, odprtih pa je približno 40% zapuščenih nadaljnjih e-poštnih sporočil, zaradi česar je to zelo donosno orodje.
 • Pregledovanje izdelkov – ocene igrajo veliko vlogo pri pridobivanju strank, zato je samodejen e-poštni naslov, ki spodbuja stranke, da objavijo pregled na vašem spletnem mestu, velikanski plus.

In seveda, lahko prilagodite ‘tema’ in vsebino vaših e-poštnih sporočil, da se lahko ujemajo z vašo blagovno znamko’videz in občutek.

Koliko stane kvadrat?

Square ponuja brezplačen načrt, plus tri plačane načrte. Kako se razlikujejo in katera ponuja najboljšo vrednost?

Tukaj’s kratek pregled mesečnih cen in transakcijskih stroškov za vsak kvadrat’s načrti:

Načrtujte Mesečni strošek (ko se obračuna mesečno) Mesečni strošek (ko se obračuna letno) Transakcijska provizija prost Poklicno Izvedba Premium
N / A N / A 2,9% + 30¢
16 dolarjev 12 dolarjev 2,9% + 30¢
29 dolarjev 26 dolarjev 2,9% + 30¢
79 USD 72 dolarjev 2,6% + 30¢

Dobro je vedeti: Če uporabljate Square’s plačilnim procesorjem, ste zmagali’t ne zaračunavajo dodatnih stroškov. Če uporabljate drug procesor (npr. Paypal), boste morda morali plačati dodatne pristojbine za kartice.

Prosti načrt je po svoji naravi neverjetna vrednost. Če ne želite plačati ničesar za dostop do teh funkcij, je resnično redka možnost. Ampak seveda, tam’s kompromisom; v tem primeru to’s Kvadratno oglaševanje v nogi vašega spletnega mesta in ime domene, ki se konča ‘.kvadrat.site’. Ti’Prav tako boste lahko obdelali plačila samo na kvadrat, tako da je zmagal’ne morete dodati možnosti PayPal kot opcijo.

Želite, da se vaše podjetje zdi ustanovljeno in te podrobnosti lahko dajo nasproten vtis. To’zato ne bi’t priporočam, da se v resničnem času zadržujete na brezplačnem načrtu, zelo pomembna pa je.

Po našem mnenju je načrt uspešnosti Square’s sladko mesto. Ti’plačate malo več kot s strokovnim načrtom, vendar je’s še vedno zelo poceni pri 26 USD / mesec. Za to ceno lahko pošljete zapuščene e-poštne e-poštne preglede, ki so resnično pomembna orodja za dolgoročno rast vašega podjetja. Poleg tega lahko nalepke pošljete neposredno z armaturne plošče in lahko dodate PayPal kot možnost plačila.

Če ti’se samodejno vleče v Premium načrt za nižjo ceno transakcije, pridržite!

Če predvidevate, da boste v svoji spletni trgovini zaslužili dovolj, da je nekoliko nižja pristojbina za transakcijo vredna dodatnih 46 USD / mesec, potem kudos, vi’delaš se odlično! Vendar je Square zmagal’ne bo prava platforma za vas.

Mi’d namesto vas usmerite v smer Shopify ali BigCommerce, oba pa sta veliko bolje opremljena za upravljanje in obseg trgovine, tako velike kot vaša.

Kakšna pomoč in podpora ponuja storitev Square?

Square ponuja podporo vsem strankam prek telefona, klepeta v živo in e-pošte. Ti’ponovno spodbudili, da najti odgovor najprej v centru znanja Square, ki vsebuje približno 180 člankov.

Če lahko’Ne boste našli odgovora z brskanjem, bo Square poskušal poiskati članek za vas na podlagi poizvedbe. Če še vedno potrebujete podporo, lahko izberete, kako jo boste prejeli:

Pomoč in podpora na kvadratKliknite ‘Še vedno potrebujem pomoč. Naj se pogovorim z nekom’, in ti’Na voljo vam bodo možnosti za podporo za telefon, klepet v živo in e-pošto

Telefon

Square ponuja telefonsko podporo v vseh načrtih, vključno z brezplačno. Telefonska podpora je na voljo:

 • Ponedeljek – petek: 14.00 – 02.00 GMT
 • Sobota – nedelja: 16.00 – 13.00 GMT

Lahko pokličete sami Square (vi’za vnos vam je na voljo številčna številka, da lahko agent zlahka najde vaš račun) ali pa lahko zahtevate povratni klic.

Klepet v živo

Klepetanje v živo je hiter in priročen način, da lahko kupci stopijo v stik z dobavitelji, vendar vse preveč dobro vemo, da se lahko kakovost podpore v živo od enega dobavitelja do drugega zelo razlikuje. Torej smo ga preizkusili.

Ko smo izbrali možnost pogovora v živo, smo se v približno štirih minutah povezali s agentom. Začeli smo z enostavnim vprašanjem: kako lahko ustvarim kategorijo izdelkov za svoje spletno mesto?

Klepet v živo

Bree je na to lahko hitro odgovorila, in ker se je že prej odzvala na isti e-poštni račun, nam je lahko poslala prilagojeno povezavo do odseka v našem računu, kjer smo lahko dodali kategorijo izdelkov. Vse skupaj je bil nemoten proces.

Nato smo na brezplačnem računu postavili vprašanje o transakcijskih provizijah. Rezultat ni bil’t tokrat takojšen, toda odgovor je bil pravilen in koristen.

Klepet v živo

Bree je sprejela tudi nadaljnje vprašanje v zvezi z morebitnimi dodatnimi pristojbinami za kartice (ni jih’t vse, pod pogojem, da uporabljate Square) v njenem koraku. Za zaključek smo prepričani, da priporočamo klepet v živo kot vir pomoči.

Pregled spletne trgovine Square: Povzetek

Square nas je navdušil s proizvajalcem trgovin Weebly-esque. Mi’d ga z veseljem priporočam prodajalcem z majhno količino, vendar bi priporočil bolj razširljivo platformo za tiste, ki že prodajajo velike količine ali z ambicijami, da to storijo.

Tukaj’s kratkim povzetkom vsake faze našega pregleda:

Enostavnost uporabe Square naredi preprosto spletno mesto za vas na podlagi odgovorov na nekaj vprašanj o vašem podjetju. Resnično ne bi moglo biti lažje.
Oblikovanje Kvadrat’Oblikovanja so lepa in sledijo najboljši praksi – vendar ni’t veliko prostora za prilagajanje. Če želite bolj drzen dizajn, je to isn’t graditelj za vas.
Prodajna orodja in funkcije Upravljanje zalog, ladijski promet in davčni izračuni se hitro postavijo, in to’je enostavno dodajanje izdelkov (in njihovih različic). Vse to je zelo preprosto, vendar obstajajo omejitve – ko gre za dodajanje stvari, kot so kuponi, preprosto ne’ne bi imeli enake izbire kot pri večji platformi za e-trgovino.
Marketing in SEO Dostojne funkcije SEO (čeprav priporočamo, da naredijo nekaj dodatnega branja) in dobre marketinške funkcije, vključno z e-pošto in pojavnimi okni.
Pomoč in podpora Na voljo prek klepetanja v živo, telefona in e-pošte ter obširnega centra znanja. Preizkusili smo klepet v živo in bili navdušeni nad kakovostjo podpore.

In to’s ovojem! Če obstaja’Je vse, kar smo’ali ste zamudili’bi rad delil svojo izkušnjo uporabe Square’S prodajalcem trgovine, prosim, dodajte komentar spodaj – mi’bi rada slišala od vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map