Pregled velikega kartela o e-trgovini 2020


Pregled BigCartel

Pregled BigCartel


Ocena

3 od 5 zvezdic

Preberite pregled e-trgovine BigCartel

BigCartel je edini proizvajalec e-trgovine, kjer lahko brezplačno nastavite trgovino in prodate na spletu. Zaradi preprostih prodajnih funkcij je primeren za prodajo posameznih kosov, kot so umetniška dela, in ne nalaganje v velikem obsegu, BigCartel je primeren za mala podjetja, ki niso’t kmalu se poveča. Začetnike podpira BigCartel’s uporabnikom prijazen postopek vkrcanja, s pozivi in ​​opomniki vam pomagajo pri nastavitvi trgovine. Če želite kar najbolje izkoristiti tega ustvarjalca, boste morali vedeti, kako kodirati. Osnovne prodajne funkcije in brezplačen načrt naredijo BigCartel varno izbiro za začetek vašega podjetja v majhnem obsegu.

Recenzija Lucy Carney

Zadnja posodobitev 2. januarja 2020

velik pregled kartela predstavljena podoba

“Edini ustvarjalec e-trgovine, s katerim lahko brezplačno prodajate”

Big Cartel je ustvarjalec e-trgovine, ki vam omogoča brezplačno izdelavo spletne trgovine. To je’Je osnovna v primerjavi z ustvarjalci e-trgovine, kot je Shopify, vendar to pomeni, da se ji morate izogibati? V tem pregledu smo’Ogledal si bom Veliki kartel’s prodajnimi orodji, cenami in še več.

1

Kakšni so prednosti in slabosti velikega kartela?

Profesionalci velikih kartel# 1# 2# 3
Edini ustvarjalec e-trgovine, kjer lahko brezplačno nastavite in prodajate na spletu
Spletna trgovina ima čisto navigacijo in uporabnikom prijazne pozive
Kot nalašč za umetnike, ki prodajajo posamezne kose
Cons proti velikim kartelom# 1# 2# 3
Osnovne tematske zasnove in izjemno nizka stopnja prilagajanja
Kodiranje je bistvenega pomena, če želite preseči meje proizvajalca
Značilnosti nimajo globine in kakovosti

2

Pregled velikega kartela

Morda ti’Slišal sem za Veliki kartel in bi rad vedel, če je’je pravi proizvajalec e-trgovine za vas. To že veste’s samo brezplačni graditelj e-trgovine. Mogoče ti’se sprašujem, če je’je predobro, da bi bilo res? Kaj’s to resnično želite graditi svojo spletno trgovino?

Na srečo zate, mi’sem preizkušal, preizkusil in dobil tega graditelja, da ti pove vse, kar moraš vedeti.

Veliki kartel je kot nalašč za mala podjetja, ki šele začenjajo in ne iščejo rasti.

Veliki kartel’Brezplačni načrt je velik užitek, zlasti za tiste, ki so na proračunu. Ima uporabniku prijazen postopek vkrcanja, ki vas vodi in poziva, da nastavite svojo trgovino. Da pa kar najbolje izkoristimo Veliki kartel, ti’Morali boste vedeti, kako kodirati.

Medtem ko lahko’ne tekmujemo z voditelji na trgu, kot sta Shopify in BigCommerce, Big Cartel je dobra izbira za začetek majhnih.

Tukaj pri strokovnjaku za gradnjo spletnih strani želimo, da imate najboljše izkušnje z gradnjo spletnega mesta. Ali to’s izbiro pravega ustvarjalca spletnega mesta za vaš portfelj, izbiro najboljšega ustvarjalca e-trgovine za vašo spletno trgovino ali iskanje odličnega ponudnika gostovanja,’sem te pokril.

Izvajamo raziskave, da bi dobili najboljše ocene in primerjave. Mi’Sami smo uporabljali Big Cartel, in to’ni vse. Imamo široko izbiro ljudi, ki jo uporabljajo tudi, in ocenjujejo njihovo izkušnjo. Ure smo porabili tudi za ocenjevanje, razvrščanje in analizo vsega velikega kartela’s lastnosti. Nismo’ne pustite neokušenega kotička.

Torej, preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, ali je Big Cartel pravi za vas…

3

Kako enostavno je uporabljati velik kartel?

Ustvarjanje vaše spletne trgovine bi moralo biti navdušujoče. Nekateri bi celo rekli, da bi moralo biti zabavno. Vsekakor ne bi smel’ne bo vas razočarano udaril z glavo v mizo. Vedno preizkušamo enostavnost uporabe, saj je res eden najpomembnejših dejavnikov izbire pravega ustvarjalca e-trgovine. Veliki kartel ni nič drugačen.

Kako je to storil Veliki kartel?

Na splošno je iskren odgovor: ni super. Toda kot vedno tam’je več kot le ena stran te zgodbe. Big Cartel ima na krovu zelo uporabniku prijazen postopek. Torej, ko ti’z nastavitvijo spletne trgovine vam daje koristne pozive, opomnike in predloge. Če ga vodite skozi zastavljene naloge, se počutite prijazno do začetnikov in enostaven za uporabo.

En uporabnik se je to zdel še posebej uporaben:

“Njegove prednosti so v tem, da sem se počutila bolj samozavestno, ker te vodi skozi naloge, zaradi tega sem se lažje počutila.”

Težave se začnejo, ko enkrat’ste pripravljeni, da začnete sami prilagajati in dodajati stvari. Oblika vašega spletnega mesta se močno vrti okoli izbrane teme. Teme same po sebi so zelo osnovne in ponujajo zelo malo prostora za prilagajanje. Če torej želite kaj spremeniti ali dodati zunaj smernic teme, tu naletite na frustrirajoče ozemlje.

Da bi resnično kar najbolje izkoristili svoje spletno mesto in imeli kakršen koli nadzor nad ustvarjanjem, boste morali vedeti, kako kodirati. To je za začetnike manj kot idealno. V resnici je’je manj kot idealen za večino ljudi, ki niso’t samozavestni kodirniki!

Big Cartel je bil na lanskem mestu na lestvici raziskav zaradi lažje uporabe. Če se držite osnov in z veseljem spremljate temo, ne da bi spremenili veliko sprememb, je Big Cartel preprost za uporabo. Toda za vse, ki si želite nekaj ustvarjalne svobode, lahko stvari postanejo precej zapletene.

Zadovoljstvo kupcev

Torej, kako verjetno kdo priporoči Big Cartel? Za oceno kupcev je prejela 3/5 zvezdic 52% uporabnikov pravi, da ga bodo verjetno priporočili. Pri tem smo upoštevali njihovo lastno uporabniško izkušnjo ter dejavnike, kot so cena in lastnosti.

Tukaj’s, kaj so nekateri uporabniki povedali o velikem kartelu:

“Preprost in preprost za uporabo graditelja spletnih mest, ki’s morda dobro, če začenjate in želite osnovno trgovino, vendar ne tako super, če želite višjo raven prilagajanja.”

“To je’precej zavajajoč, na začetku sem mislil, da bi bilo res enostavno in prijazno do strank, ker je omenil, da si 10% poti tja, ne’ne pozabite na to, naredite to. Toda potem se zavedaš, da mora biti vse kodirano na zadnji strani.”

Na splošno so ljudje povedali, da je zelo enostavno in enostavno hitro spletno osnovno spletno mesto. Toda večina se jim je tudi zdela omejujoča in so rekli, da bodo’Všeč mi je bilo več prilagajanja.

4

Prodajna orodja in funkcije podjetja Big Cartel

Želite, da se vaša spletna trgovina proda čim več. Od nalaganja izdelkov do kupca’Pri nakupu bi morala dobra spletna trgovina imeti orodja za lažji vsak del prodajne poti.

Big Cartel ima vrsto osnovnih prodajnih funkcij za podporo vaše spletne trgovine. Prva stvar, na katero se morate zavedati, je, medtem ko lahko prodajate na brezplačnem načrtu, vi’ponovno omejeno na pet izdelkov in pločevinke’ne ustvarite popustov.

Plačila

Na voljo imate vrsto standardnih funkcij e-trgovine z velikim kartelom. Sem spadajo: a mobilna aplikacija za upravljanje svoje trgovine na poti in tri vrste sprejetih plačil.

veliki ponudniki kartelnih plačilBig Cartel ima za vašo spletno trgovino tri možnosti plačila’s blagajno: Stripe, PayPal in Square.

Prav tako imate prilagojeno blagajno, vključno s potrditvenimi e-poštnimi sporočili, ki odražajo vašo blagovno znamko in izbrano temo. Tam’s razdelek za naročila, kjer lahko spremljate svoje transakcije in podatke o naročilih.

Nekaj, na kar se morate zavedati, je Big Cartel isn’t PCI (industrija plačilnih kartic). To pomeni, da si’ste odgovorni za upoštevanje PCI smernic za obdelavo in sprejemanje ljudi’s plačilnimi podatki s kartice. To je veliko delo in težav, ki jih ne opravljate’ne bom se moral ukvarjati z drugimi gradbeniki e-trgovine.

Na pozitivni strani Big Cartel ne’t zaračunavajo transakcijske provizije. Običajno plačilo uporablja sam prehod plačil. Na primer, plačila s kreditno kartico se bodo zaračunala po standardni 2,2% + 30p tarifi. Toda sam Big Cartel ima 0% plačila za transakcije, tudi na svojem brezplačnem načrtu!

Aplikacije

Big Cartel priporoča uporabo aplikacij za številne funkcije e-trgovine. Za odklepanje funkcij, kot so: potrebujete aplikacije ali tretje vtičnike:

 • Prodaja digitalnega blaga
 • Ustvarjanje promocijskih pojavnih oken
 • Dostop do naprednejših orodij za finance in analitiko
 • Omogočanje dostopnosti pošiljk kupcem

Te lahko razširijo vašo spletno trgovino in ustvarijo boljšo uporabniško izkušnjo. Tukaj je velik kartel’je brezplačen načrt vredno izkoristiti, saj bodo te aplikacije vsak mesec povečale stroške vašega spletnega mesta.

velike kartelske aplikacije za upravljanjeBig Cartel priporoča uporabo aplikacij in vtičnikov drugih proizvajalcev za razširitev in dajanje močnejših orodij v vašo spletno trgovino.

Mi’resnici se ne bo izmikal resnici: Big Cartel zagotovo ima prodajna območja, kjer lahko’ne tekmujejo z ustvarjalci e-trgovine, kot sta Shopify in BigCommerce. Obstajajo preproste funkcije, ki bi jih morala ponuditi spletna trgovina, kot so pregledi izdelkov, ki niso’ni na voljo niti v aplikacijah.

Prodaja

Tam’s ni možnosti za prijavo kupcev za spletna mesta Big Cartel. Čeprav za nekatere morda to ni prekinitev posla, to pomeni, da lahko vaša spletna trgovina samo kdaj ponudi gostujoče odjave. V svetu spletnega nakupovanja, kjer smo’Če vaši podatki shranimo za hiter nakup, to pri kupcih morda ne bo šlo dobro. Ti lahko’tudi ne nalagajte izdelkov v velikem obsegu, kar lahko zamuja, če imate veliko zalog.

Če želite naložiti izdelke posamično, je Big Cartel veliko bolj primeren za prodajo enkratnih izdelkov, kot so umetniška dela in odtisi. S tem odpravite težave z dodajanjem veliko različic, kot sta velikost in barva, kar bi vas lahko motilo’na primer vodite trgovino z oblačili.

Družbeno

Danes je’ni dovolj samo za prodajo prek ene platforme. Bilo bi tako, kot da bi le uporabljali kolo, ko dejansko vsi tudi hodijo, vozijo in se vozijo! Ne’nočem zamuditi. Na srečo lahko z BigCartelom prodajate prek Facebooka in izdelke označujete na Instagramu.

To lahko nastavite, tudi če ste’ponovno na brezplačnem načrtu. Samo zavedajte se, da morata izdelke, ki jih označujete na Instagramu, odobriti tako Facebook kot Instagram. Poleg tega boste morali narediti nekaj kodiranja, da te platforme družbenih medijev vključite v svojo trgovino.

Zapuščena obnovitev vozička

Glavna pomanjkljivost Big Cartel je tam’ni obnovljenega vozička. To je glavno vprašanje in nekaj, o čemer morate resnično razmišljati, ko postavljate svojo trgovino. Zapuščeno obnovitev vozičkov vam v bistvu pomaga povečati prodajo z lovljenjem nepopolnih naročil.

Če je stranka vnesla svoje podatke, izdelke pa pustila v košarici, ne da bi se odzvala, jim lahko pošljete opomnik po e-pošti. To vam pomaga tudi analizirati, zakaj je mogoče nekatere izdelke opustiti več kot druge.

Na splošno Big Cartel ne’ne morem ponuditi toliko večjih in boljših graditeljev e-trgovine. Vendar vam ponuja vrsto standardnih funkcij za izgradnjo osnovne, delujoče spletne trgovine. Poleg tega vam omogoča izbiro aplikacij, ki vašemu spletnemu mestu omogočajo večjo moč.

5

Kako dobri so predlogi velikega kartela?

Torej veste, kaj lahko stori. Kako dobro izgleda, medtem ko je’to naredim?

Na izbiro je 16 tem Kartel. Vsi so videti čisti in profesionalni, kar je super za hitro spletno trgovino v živo. Temo si lahko ogledate, preden jo izberete.

velike kartelske temeVeliki kartel’Teme so dobre, a osnovne -’ste dobri za hitro gradnjo trgovine, vendar omejite svoj kreativni nadzor.

Preklapljanje tem

Bonus Big Cartel’s themes je, da lahko svojo temo preklopite kadarkoli želite. Vaši izdelki bodo samodejno ponovno formatirano da ustreza novi zasnovi. To je’Vredno je vedeti, da vsaka dodatna vsebina (na primer slike v ozadju) ne bo prenesena v nov slog. Te boste morali znova naložiti ročno, kar bi lahko trajalo veliko časa.

Mobilna optimizacija

V tem času je mobilna optimizacija ključnega pomena. Vaše stranke morajo imeti možnost, da si ogledajo in delajo vaše spletno mesto brez težav, ne glede na to, kakšno napravo imajo’znova. Vse od velikega kartela’teme so popolnoma odzivne na mobilnikih. Vsak se bo preoblikoval tako, da ustreza zaslonom mobilnih in tabličnih računalnikov, tako da ne’ne bi smeli skrbeti, da bodo obiskovalci mobilnih naprav izostali.

Dodajanje slik

Kar zadeva dodajanje in urejanje slik, ima Big Cartel manj ponudbe kot njegovi konkurenti. Za razliko od Shopifyja in BigCommercea, Big Cartel ne’nimate urejevalnika slik. Namesto tega lahko slike urejate le s kodo. Slike morate naložiti sami, saj ni na voljo nobenih slik ali izrezkov.

Prilagodljivost

Še en hrošček je s prožnostjo. Teme so omejujoče in ponujajo zelo malo ustvarjalne svobode. Teme niso’t dovolj impresiven, da se večina ljudi počuti srečne, če jih zapustimo takšne, kot so. In če želite prilagoditi, boste morali dobiti kodiranje.

Na splošno Veliki kartel’Teme so funkcionalne, vendar ne’Ne boste naredili dodatnega kilometra, da bi olajšali urejanje ali vizualno impresionirali spletno mesto.

6

Pomoč in podpora Big Cartela

Big Cartel ponuja eno vrsto neposredne podpore v vseh svojih načrtih. To je v obliki e-poštna podpora na voljo od ponedeljka do petka, od 9.00 do 18.00 (EST). Če ti’videl sem funkcijo klepeta v živo, ne’ne zavajajte se – to vas bo vrnilo k e-poštni podpori.

Obstaja tudi Velika baza znanja o kartelu. To je jasno določeno in je zelo enostavno za krmarjenje. Torej, nobenega raztrganja las zaradi zmedenih strani pomoči ali nejasne navigacije.

velika baza znanja o karteluBaza znanja o velikem kartelu vsebuje jasne razdelke za brskanje po njih in tudi funkcijo iskanja.

Tukaj’s, kaj je en uporabnik povedal o svojih izkušnjah z uporabo velikega kartela’s pomočjo in podpori:

“Sprememba stroškov pošiljanja je bila res preprosta in je bilo dobro razloženo v centru za pomoč in podporo.”

Medtem ko Big Cartel morda nimajo številnih funkcij in sredstev za pomoč in podporo, je zelo dobro pri podpori uporabnika v samem postopku gradnje. S svojimi pogosti pozivi, opomniki in sporočila, ti’manj verjetno je, da boste posegali po e-poštni podpori ali iskali odgovore v bazi znanja.

7

Velika cena kartela – ali je dobra vrednost za denar?

Na koncu dneva so stroški eden najpomembnejših dejavnikov pri odločitvi. Ti’Konec koncev naj bi bil namenjen zaslužku na vašem spletnem mestu, ne pa da bi na njem raztresel vse svoje prihranke!

Dobra novica je, Veliki kartel’Glavna atrakcija je njen prosti načrt. To je’je edini ustvarjalec e-trgovine, kjer lahko ustvarite spletno trgovino in brezplačno sprejemate plačila!

Veliki kartel ima štiri cenovne načrte. Te se gibljejo od 0 USD na brezplačnem načrtu do 29,99 USD na mesec pri najdražjem načrtu Titana. Število izdelkov, ki jih lahko prodate v svoji trgovini, se med načrti razlikuje od pet do 300.

Na brezplačnem načrtu lahko prodate do pet izdelkov. Z osnovnimi funkcijami, kot je ena slika na izdelek, in možnostjo promocije prek Facebooka in Instagrama ter s spletnega mesta, je to dobra možnost za začetek majhnih.

veliki načrti za karteleBig Cartel ponuja štiri načrte cen, ki se gibljejo od 0 do 29,99 USD na mesec. Glavna razlika med načrti je število izdelkov, ki jih lahko prodate prek svoje trgovine.

Na osebnem načrtu 9,99 USD mesečno lahko prodajate 25 izdelkov, 100 izdelkov na načrtu Diamant 19,99 USD mesečno in 300 izdelkov na načrtu Titanium, kar je največ pri 29,99 USD na mesec.

Kljub velikemu kartelu’Pri večplastnih načrtih ponujene funkcije ostajajo osnovne na vseh ravneh cen. Na primer, Shopify’s mesečnim načrtom 29 dolarjev vam ponuja neomejene izdelke v primerjavi z velikim kartelom’s 300. Torej, če ste’Če želite razviti svojo spletno trgovino, je zmagal Big Cartel’ne boste dobili najboljše vrednosti za denar.

Ampak, če si’iščete, da začnete majhen in naj bo majhen, to je edini brezplačni graditelj e-trgovine naokoli. Zdaj ko’o čem kričati!

Seveda obstajajo omejitve uporabe brezplačnega načrta. Ti lahko’t povežite domeno po meri za eno. To pomeni, da boste imeli “.bigcartel.com” v imenu vašega spletnega mesta namesto da ima prilagojen spletni naslov, kot je www.mystore.com.

Lahko tudi’ne ustvarite popustov na brezplačno različico. Medtem ko to ni’t idealno’ni konec sveta. Obiščete ga lahko tako, da preprosto ročno spremenite ceno. Pravkar ste zmagali’ne morete strankam pošiljati kod za popust ali kuponov. Kot vedno je’je vaša izbira, če gre za sklenitev posla za vašo spletno trgovino ali ne.

Na splošno drugi graditelji e-trgovine ponujajo boljše razmerje med ceno in kakovostjo. Veliki kartel’Omejene in osnovne funkcije preprečujejo impresivno ponudbo. Ampak, če si’iščete začeti na brezplačnem načrtu, to je vaša popolna izbira! Noben drug graditelj vam ne bo dovolil prodaje prek spleta, ne da bi se prijavili na plačljivi načrt. Torej si Big Cartel zasluži velik krik za to redko ponudbo!

Veliki kartel: sklep

Big Cartel je proizvajalec e-trgovine s številnimi prednosti in slabostmi.

Njegova pritožba je v njegovem prostem načrtu, je edini ustvarjalec e-trgovine, ki vam omogoča brezplačno prodajo na spletu. Plus je ni transakcijskih stroškov.

Njegova zasnova je najboljša za vse, ki želijo prodati enkratni deli, kot so umetniška dela ali odtisi. Ni tako primerno, da dodate veliko različnih različic, kot sta velikost in barva, saj jih morate dodati posamezno. Torej, če si’iščete resnično razvito trgovino’najbolje je pogledati drugam.

Ima standardne prodajne funkcije, ki bodo podprle a majhna spletna trgovina. Omejitve nekaterih teh funkcij pomenijo, da lahko na koncu opravite precej dela. Ampak, če imate majhno število izdelkov, to ne bi smelo’ne povzroča preveč težav.

Torej, če si’iščete rast svojega podjetja, to ni prava izbira. Če pa ti’šele začenjamo majhne in si želimo le osnovnih prodajnih funkcij, Big Cartel bi bil lahko pravi kraj za začetek.

Pregled kartela: pogosta vprašanja

Ali lahko razvijam svoje podjetje na Big Cartel?

Ne bi’t priporočam Big Cartel za rast vašega podjetja. Na najdražjem načrtu Titanium z 29,99 USD na mesec lahko prodate le 300 izdelkov največ. Čeprav to omogoča, da se premikate po različnih načrtih velikega kartela, je’ni res dovolj za širitev vašega podjetja v širšem obsegu. Da se vaše podjetje razvija’je bolje, da pogledate bolj razvite graditelje e-trgovine, kot so Shopify in BigCommerce.

Lahko zaslužim od velike kartele?

Da! Izdelke lahko prodajate z gradnjo spletne trgovine z Big Cartel. Še bolje je, da se lahko prijavite na brezplačni načrt, tako da lahko vse to storite brez porabe niti enega centa za naročnino! Preprosto nastavite spletno trgovino, jo objavite in si oglejte prodajno ponudbo.

Ali obstajajo skriti stroški z velikim kartelom?

Ane so’t skrite stroške! Ampak je’Pomembno je vedeti, da ga boste morali uporabiti aplikacije tretjih oseb kot je Zapier, da kar najbolje izkoristite svojo trgovino Big Cartel. To lahko poveča mesečne stroške vašega spletnega mesta, tako da’se splača upoštevati, kdaj ti’razmišljam o proračunu.

Je Big Cartel res brezplačen?

Ja! Big Cartel ima štiri cenovne načrte – najnižji je brezplačni načrt za 0 dolarjev na mesec. Zmagal si’Tudi Big Cartel ne bo zaračunal transakcijskih stroškov. Edino plačilo je običajna pristojbina, ki jo uporablja prehod za plačilo. Če želite spletno mesto razširiti ali izboljšati, boste morali plačati za namestitev aplikacij tretjih oseb. To je izbirno, vendar Big Cartel zelo priporoča, da kar najbolje izkoristite svojo spletno trgovino.

Kaj lahko prodam v Big Cartel?

Lahko prodaš fizični izdelki prek Big Cartel samodejno. Če želite prodati digitalno blago lahko, ampak ti’Bom moral prenesti aplikacija tretjih oseb, kot je Pulley (od 6 dolarjev na mesec).

Lahko tudi prodaja preko Facebooka in označi izdelke na Instagramu iz vaše trgovine Big Cartel, vendar morajo biti ti izdelki odobreni s temi platformami. Big Cartel je najbolj primeren za umetnike, ki prodajajo odtise in posamezne kose. To je zato, ker je’s preprostejše od prodaje izdelkov, kot so oblačila, ki vključuje veliko različnih velikosti in barv.

Preberite naš vodič o prodaji na Facebooku in kako zaslužiti na Instagramu za več informacij o teh platformah.

Je velik kartel dober?

Veliki kartel je dober za male začetnike. Ima osnovna orodja za oblikovanje in prodajo ter ima brezplačen načrt tako lahko dobite prodajo, ne da bi tvegali težko zasluženi denar. Lahko pa’ne tekmujejo z drugimi proizvajalci e-trgovine z bolj razvitimi funkcijami in naprednejšimi cenovnimi načrti. Če želite razviti svoje podjetje, predlagamo, da primerjate različne proizvajalce e-trgovine, da bi našli najboljšo izbiro.

Kaj je ustvarjalec e-trgovine?

Izdelovalec e-trgovine je platforma, ki je specializirana za pomoč pri ustvarjanju spletne trgovine za prodajo v spletu. To pomeni, da prihajajo s prodajnimi orodji in funkcijami ter prilagojenimi dizajni, s katerimi bo gradnja vaše trgovine čim enostavnejša in uspešnejša. Priljubljeni graditelji e-trgovine vključujejo Shopify in BigCommerce.

Obstajajo tudi graditelji spletnih strani, ki imajo načrte in funkcije za e-trgovino. Primeri za to so Wix, Weebly in Squarespace. Ti gradbeniki imajo pogosto višjo raven ustvarjalnega nadzora in jih je lažje oblikovati glede na izgled vaše trgovine.

Ne glede na to, ali izberete ustvarjalca e-trgovine ali graditelja spletnega mesta s funkcijo e-trgovine, vi’imam veliko izbire! Odvisno je od lastnih želja in obsega vašega podjetja. V naši primerjalni tabeli preglejte najboljše graditelje spletnih trgovin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map