Volusion Review | Ključne stvari, ki bi jih morali vedeti


Najboljše za

Odlične funkcije storitve Google Analytics


Skupna ocena

4 od 5 zvezdic

Kakšne so prednosti in slabosti Volusion-a?

Prednosti

  • Veliko načinov plačila
  • Odlična orodja za analitiko
  • Mobilna aplikacija

Slabosti

  • Digitalnih izdelkov ni mogoče prodati
  • Brez funkcije blogging
  • SSL potrdila stanejo dodatno

Pregled Volusion

Volusion je eden najstarejših graditeljev spletnih mest za e-trgovino. Ustvarjeno leta 1999 vam omogoča plačevanje računov, brez kreativnih dodatkov. Kaj mislimo s tem? No, če povzamemo, ima nekaj odličnih prodajnih orodij, a zapletene oblikovne funkcije.

Koliko ljudi ga torej uporablja? Številke so precej ugledne: to’Je izbrana platforma za približno 30.000 spletnih trgovin, odkar se je prvič prodala, pa je prejela 185 milijonov naročil.

Ali bi morali v svetu ali e-trgovini spoštovati svoje starejše? Z drugimi besedami, kaj’s Volusion?

Volusion posodobitve

Pred kratkim se je Volusion posodobil na ‘V2’, nov operacijski sistem, ki prinaša s seboj nekatere izboljšave UX (User Experience). Prvič, ima veliko bolj jasen sistem zalog, tako je’S svojimi zalogami je zelo enostavno upravljati.

Najpomembneje pa je, da ponuja na tone koristnih podatkov, analitičnih orodij in možnosti plačila. Tako lahko vidite, kje so že njegove prednosti.

Tudi v poskusu, da bi bil v koraku z voditelji e-trgovine, kot je Shopify, se je Volusion osredotočil na združevanje poslovnih funkcij in orodij za ustvarjanje spletnih mest, tako da je začel uporabniško pot v urejevalniku trgovine.

Vendar pa so poslovna orodja v redu, vendar’ni nič preveč vznemirljivega. Tam’ni nobene ponudbe niš, ne’t vam omogočajo blog in morate nenehno preklapljati med sprednjim in zadnjim koncem, da lahko oblikujete spletno mesto. Na splošno je’je za ljubitelje podatkov in ne oblikovanja.

Kako smo prišli do tega zaključka? V podjetju Website Builder Expert smo združili nekaj lastnih strokovnih analiz s temeljitim testiranjem uporabnikov, o katerih si lahko preberete tukaj.

Na splošno smo dali Volusion 3,9 zvezdice. Preberite si, če želite izvedeti, zakaj…

Kako enostavno je uporabiti Volusion?

Skratka, Volusion je precej enostaven za uporabo – če nimate interesa za oblikovanje spletne strani’s videzom.

Ampak – in to’je velik, vendar – če želite najprej oblikovati dejansko spletno mesto, ga’je zelo zahteven. Večina uporabnikov v našem testiranju se je zdelo preprosto preveč težko za navigacijo po sprednjem koncu.

In to’nismo samo mi, ki tako mislimo. Tukaj’s, kaj je en uporabnik povedal o Volusionu’enostavnost uporabe:

Samo malo je jasno, kako ravnati. Bilo je pretirano zapleteno.

Na primer, če želite urejati besedilna polja, morate na desni strani najti nenavadno modri gumb. In opravljanje preprostih nalog ni dobro.

Resnično priporočamo, da si ogledate njihov video na krovu za večjo jasnost.

Se počutite navdihnjeni? Preberite naš članek na ‘kako zgraditi spletno trgovino‘.

Ali pa se tukaj naučite, kako prodajati na spletu.

Ali pa danes poiščite svojo popolno platformo za e-trgovino.

Zadovoljstvo kupcev pri elektronski trgovini

Glavno vprašanje je, kaj ljudje pravzaprav mislijo na Volusion? Je najboljši gradnik spletnega mesta za e-trgovino?

Odgovor ni povsem. Kot mi’sem rekel, da’je odličen za uporabnike, ki temeljijo na podatkih, vendar nima dejanskih lastnosti gradnje spletnega mesta. In ljudje, ki smo jih testirali, so se strinjali, ena oseba pa je rekla:

Uporabite Volusion za funkcije zalog in analitike, ki jih zagotavljajo, ne pa za prilagajanje ali ustvarjanje spletnih strani.

Druga pogosta napaka, ki se je pojavila, je bila Volusion’kriza identitete. Poskuša vas prepričati, da lahko ustvari spletna mesta (tako, da začnete brezplačno preskusno različico na prodajnem mestu), vendar to’s jasno Volusion’Prednosti so zadaj.

En uporabnik je to težavo povzel s predlogom:

Volusion naj vas samo usmeri na armaturno ploščo, kjer bi lahko odpravili vse težave, na katere sem naletel. Don’ne postavite nekoga v trgovino, če niste sposobni ustvariti spletnega mesta, kot je Wix’s.

Kot vidimo, je z vidika ustvarjalnosti Volusion isn’t do vodilnih standardov industrije spletnih strani za izdelavo spletnih strani. Ampak to počne pri e-trgovini dokaj dobro. In večina naših uporabnikov se je počutila enako.

Oglejte si, kako Volusion primerja s Shopifyjem tukaj.

Kako dobra so Volusionova prodajna orodja in funkcije?

Mi’ve uveljavljeni Volusion je najboljši za izključno prodajo izdelkov. Seveda so orodja za e-trgovino zelo dobra. Pustiti’gremo čez naše najljubše funkcije:

Inventar

Najprej imamo radi možnost video posnetkov. To je’s resnično priročno funkcijo, ki jo ponuja noben drug proizvajalec e-trgovine. Toda kdo bi ga moral uporabljati? No, vsako podjetje z odličnimi vizualnimi predmeti – na primer trgovci z oblačili – bi koristilo.

Volusion ponuja tudi a ‘predlagani izdelki’ funkcija. To je ključna zmaga proti njegovemu tekmecu Shopify, ki se za isto funkcijo zanaša na tretje strani.

Vendar z Volusion ne morete prodati digitalnih izdelkov. To resnično zmanjšuje vrste podjetij, ki bi jih morali uporabljati na primer, če ste’Če želite prodati e-knjige, glasbo ali digitalno umetnost, morate vsekakor iskati drugje.

Mobilna aplikacija

Morate prodati na poti? Volusion vam omogoča, da s svojo odlično mobilno aplikacijo upravljate spletno trgovino iz telefona. Tako lahko preverite zaloge, posodobite cene ali fotografirate izdelke neposredno iz telefona!

Aplikacije tretjih strank

Najboljše od vsega pa je, da vas Volusion želi čim bolj prilagodite svojo trgovino. Kako to počne? S podporo 1.000+ aplikacij Zapier, zajema vse od računovodstva do upravljanja s strankami.

Plačilo, transakcijske pristojbine in pošiljanje

Volusion podpira široko paleto plačilnih prehodov, vključno s PayPal in Stripe. Prav tako skrbi za bolj tehnično pametne stranke z možnostmi digitalne denarnice, kot sta Amazon in Apple Pay.

Nekatere možnosti, kot je Square, pa je treba vključiti v Zapier. Ampak je’je hitro in enostavno narediti.

možnosti prehodov za plačilo z voluzijoDodajanje možnosti plačila je možno v nekaj klikih

Znotraj celotne Volusion’s cenovnimi načrti, ni transakcijskih stroškov. Vendar bodo običajne stroške kreditne kartice zaračunane na plačilo.

In naj’Ne pozabite na pošiljanje. Z Volusion lahko prilagajate račune in nalepke z lastnim logotipom in besedilom. Vaše stranke bodo zagotovo cenile osebno noto!

Blog

Ena od vprašanj Volusion je, da ne’ne zagotavljajte blogerske platforme, ki je ponavadi v današnjem času standardna pri ustvarjalcih e-trgovine. Zakaj je to problem? Razlogov je nekaj. Blogi ne samo da vam omogočajo promocijo izdelkov in storitev, ampak vam resnično pomagajo pri višji uvrstitvi v iskalnikih.

Svoj blog lahko povežete prek poddomene’s zamudno. Kot lastnik podjetja potrebujete dodaten stres? Dvomimo v to.

Iščete več možnosti? Oglejte si naš pregled Shopify.

Ali zakaj ne bi tukaj prebrali našega članka o BigCommerceu.

Kako dobre so Volusion-ove predloge?

Volusion ponuja 11 brezplačnih tem in 34 plačljivih tem, ki stanejo 180 dolarjev. Kako se to primerja s svojimi tekmeci? Tam’Ne preveč razlike: BigCommerce in Shopify zagotavljata 50+ premijskih modelov, ki stanejo 145-235 USD in 140-180 USD.

Kaj pa Volusion’so teme dejansko videti? Najprej oni’pred kratkim sem bil poliran. Izgledajo veliko bolje kot pred posodobitvijo V2, vendar niso’t tako eleganten kot tisti, ki jih ponuja Kvadratni prostor.

Predloge so tudi zelo značilne. Torej, razen če najdete temo, ki bi ustrezala vašemu poslu’Izbrati bom moral neindustrijsko zasnovan dizajn. To je’ni velik problem, vendar je’s daleč od idealnega.

predloge za voluzijoVolusion je pred kratkim izboljšal svoje predloge in jih tako naredil bolj elegantne in polirane

Še ena zmaga nad Shopify – Volusion vam omogoča, da spremenite predloge kadarkoli želite. To pomeni, da lahko zmešate svojo spletno trgovino’s pojavom, ne da bi vas skrbelo, da boste ponovno prenesli vsebino. Vse naredijo za vas!

Kako koristna je Volusionova pomoč in podpora?

Kot pri vsaki tehnologiji tudi vi’se bomo morali spoprijeti z nekaj manjšimi težavami. Za vse vaše rešitve Volusion lahko z njihovo podporo zakažete klic ali pa jih preprosto pokličete med 7. in 22. uro po CST.

V pravem Volusion slogu si želijo, da bi bila izkušnja osebna. Vsak cenovni načrt razen osebnega načrta (mi’Cene se bomo pozneje pozanimali) s 24-urno podporo za osebni telefon. Ne’ne pošiljajte e-poštnih sporočil, ker vam želijo pomagati z neposrednim stikom.

Vendar, če ste’Po osebnem načrtu lahko poiščite samo pomoč na spletu. To ne’ne vključite niti socialnih medijev, zato ne’t ne moti tweetinga!

Volusion cene – ali je dobra vrednost za denar?

Volusion ima 14 dnevno brezplačno preizkusno različico in pet cenovnih načrtov:

  • Osebno (29 USD na m)
  • Profesionalno (79 USD na m)
  • Posel (299 USD / m)
  • Prime (po meri)

Z vsemi cenovnimi načrti, morate kupiti certifikat SSL (Secure Sockets Layer), ki stane 89,99 USD. To varuje vaše spletno mesto pred goljufijami, vendar je to standardno na drugih platformah. To je’s dodatnimi predrznimi stroški za razmislek.

V testiranju spletnega mesta za e-trgovino, Volusion’Cenovni načrti so v povprečju najdražji. Glede na to so bili prilagajanje, nadzor in razširljivost poslovanja navdušujoči v vseh. Medtem ko oni’so relativno drage, vse ponujajo odlične vgrajene funkcije in lahko uporabite nekaj uporabnih aplikacij.

Glej Volusion’s cenovnimi načrti tukaj.

Potrebujete nasvet? Tukaj’je naš članek o ‘koliko naj stane spletno mesto?’.

Volusion Review: razsodba

Volusion se z najbolj obsežnim seznamom katerega koli graditelja spletnih strani dobro in resnično osredotoča na podatke. Medtem ko odlična orodja za analitiko omogočajo enostavno upravljanje in obseg vašega podjetja, ga’s nikakor ni najboljša možnost e-trgovine. Shopify je vsestranski prvak.

Z drugimi besedami, sedi sredi zavitka na vseh področjih, razen prodaje. Njegove prednosti vključujejo videoposnetke o izdelkih, število možnosti prehoda za plačilo in funkcijo predlaganih izdelkov.

Vendar pa mi’sem z razlogom dal samo Volusion 3,9 zvezdice. Ne drži’Ne dovoli vam, da blogujete, trgovina je zmedena in SSL morate kupiti posebej. Ne drži’tudi ne bi imeli splošne niše.

Na kratko? To je’ni ena najboljših možnosti, vendar prodaja stvari dobro. Torej, če želite dobro organizirano trgovino z nekaj lepo vgrajenimi funkcijami, vendar ne’nimam časa, da se ustvarjam, pojdi Volusion.

njene platforme. To je’s dodatnimi predrznimi stroški za razmislek.

V testiranju spletnega mesta za e-trgovino, Volusion’Cenovni načrti so v povprečju najdražji. Glede na to so bili prilagajanje, nadzor in razširljivost poslovanja navdušujoči v vseh. Medtem ko oni’so relativno drage, vse ponujajo odlične vgrajene funkcije in lahko uporabite nekaj uporabnih aplikacij.

Pogosta vprašanja o volji

Kdo naj uporablja Volusion?

Če ti’ste lastnik podjetja, ki temelji na podatkih, ki išče graditelja spletnega mesta za e-trgovino z odličnimi orodji za analitiko, Volusion je za vas. Za vse drugo, kot je oblikovanje trgovin ali pisanje blogov, si oglejte drugje.

Ali je Volusion drag?

V primerjavi z drugimi proizvajalci spletnih strani za e-trgovino je Volusion precej drag, cenovni načrti znašajo tudi do 299 dolarjev na mesec. Poleg tega morate kupiti certifikat SSL za 89-99 dolarjev. Vendar ima na voljo 13,50 USD na mesec, če se prijavite za celo leto.

Kaj lahko prodam na Volusion?

Inventar je enostavno Volusion’s najmočnejša lastnost. Neomejene izdelke lahko prodajate s pomočjo odličnih orodij, kot so predlogi izdelkov in videoposnetki o izdelkih (oboje ste vi’Na Shopify boste morali prenesti ločeno). Vendar ne morete prodati digitalnih izdelkov prek Volusion-a.

Strokovnjak za gradnjo spletnih strani želi zagotoviti poštene podatke. To’Zato izvajamo lastne raziskave in pridobimo neposreden osebni vpogled. Za dodatne informacije kliknite tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me