Weebly Pregled e-trgovine | 7 ključnih stvari, ki bi jih morali vedeti


Najboljše za

Tista za ogled


Skupna ocena

4 od 5 zvezdic

Weebly e-trgovina je dobra izbira za izgradnjo funkcionalne spletne trgovine – njene razumne cene in dobra izbira funkcij pomenijo, da boste s svojimi načrti za e-trgovino dobili odlično vrednost za svoj denar. Je zelo enostaven za uporabo in ponuja veliko dodatnih funkcij, kot je bloganje, kar pomeni, da lahko ustvarite dobro zaokroženo trgovino.

Kakšne so prednosti in slabosti elektronskega trgovanja?

Prednosti

 • Ponuja odlične dodatne funkcije, kot so orodja za bloganje
 • Enostaven za uporabo, zaradi česar je dobra izbira za začetnike
 • Najboljša vrednost za denar katerega koli graditelja e-trgovine
 • Omogoča vam prodajo izdelkov na brezplačnem načrtu

Slabosti

 • Omejene možnosti odjave, na primer lahko’t prilagodite stran za odjavo
 • Primanjkuje velikih podatkovnih orodij, kot je upravljanje zalog, zaradi česar je neprimerno za velika podjetja
 • Ne’ne bi smeli prodajati na več kanalov, kot sta Facebook in Instagram

Pregled Weebly eCommerce

Weebly je eden boljših gradnikov spletnih strani z vlečenjem in spuščanjem na trgu danes.

Poleg tega, da je na voljo veliko možnosti, je Weebly e-trgovina tudi ena najlažjih platform, ki jo lahko uporabite za izdelavo lastne spletne trgovine.

Mi’sem raziskoval in preizkušal Weebly eCommerce. Torej mi’Zdaj ste v odličnem položaju, da vam natančno povem, kaj je’je sposoben in ali je vreden naložbe.

Mi’Udeležila se bom nekaterih funkcij spletne trgovine, ki jih Weebly ponuja, in kako vam lahko pomagajo pri razvoju vašega podjetja, če izdelke prodajate po spletu.

Weebly ima štiri načrte za oblikovanje cen in vsak se med njimi nekoliko razlikuje, ko gre za ponudbe e-trgovine. Mi’Pregledala bom te načrte, da bom lažje ocenila, kaj dobite za vsak načrt.

Na splošno, kaj si’Ugotovili bomo, da zunaj čistih graditeljev spletnih trgovin, kot sta Shopify ali Bigcommerce (ki so namenjeni izključno pomoči ljudem pri gradnji spletnih trgovin), Weebly’s Platforma e-trgovine je ena izmed boljših, ki so na voljo med gradbeniki spletnih strani za povleci in spusti.

To, kar smo si zadali, je, da manjšim trgovcem omogočimo enake izkušnje pri nakupih kot Amazon. Pustiti’give dajte jim orodja za učinkovito tekmovanje. – David Rusenko, predsednik Weebly & So-ustanovitelj

Če potrebujete zmogljivejše možnosti e-trgovine, glejte naš primerjalni grafikon za graditelje spletnih trgovin ali naš članek o najboljših platformah za e-trgovino.

Enostavnost uporabe – Kako enostavno je uporabno?

Ljudje uporabljajo graditelje spletnih mest za e-trgovino, ker želijo imeti nadzor nad lastno spletno trgovino. To je’je tudi cenejša alternativa temu, da jo je oblikoval za vas in pomeni, da lahko spletno mesto posodobite, kadarkoli želite.

To je’Ključnega pomena je, da vlagate v graditelja spletnega mesta za e-trgovino’je enostaven za uporabo. Ampak kako lahko res povej, kako enostavno je’bom? No, ne boj se! Mi’smo šli ven in se preizkusili Weebly z vsakodnevnimi ljudmi, da to ugotovimo natančno kako enostavno ti našel sem.

Na splošno je Weebly e-trgovina postala ena izmed najpreprostejših uporabnikov spletnih trgovin. Ljudje so še posebej radi imeli urejevalnik povleci in spusti in dobro strukturiran seznam izdelkov.

Tu je le nekaj njihovih misli:

“Všeč mi je bilo, kako enostavno je bilo mogoče povleči elemente na stran in enostavno prepoznati, katere možnosti ponuja, navigacijska vrstica je zelo jasna.”

“Dodajanje izdelki so bili preprosti, dobesedno vtipkajte izdelek’s imenom, dodajte ceno in opis izdelka. Ko dodate barvno varianto, recimo, da sem dodal modro, bi se pojavila majhna modra škatlica, ki je bila tako zadovoljujoča.”

Weebly Pregled – preberi vse o Weeblyu’s funkcijami ne-e-trgovine in ne’prav zate.

Najboljše brezplačne platforme za e-trgovino – iščete poceni način za izgradnjo svoje spletne trgovine? Oglejte si naš seznam

Strani z izdelki, v trgovini in kategorijami

A) Strani izdelkov

Ena ključnih stvari, zaradi katere Weebly eCommerce izstopa, je njihova sposobnost, da vam omogočajo ustvarjanje samostojnih namenskih strani izdelkov za vsak vaš izdelek.

(i) Slike izdelkov

Na te strani izdelkov lahko vstavite več slik z glavno sliko in “pod slike” pod glavno sliko v galeriji, kjer lahko vaši kupci kliknejo in si jo ogledajo.

Če miškin kazalec premaknete nad glavno sliko, se vam prikaže pomanjšana različica slike, ki bo vašim bodočim strankam omogočila podroben ogled vašega izdelka. Celotna izkušnja te funkcije je zelo gladka in deluje zelo dobro.

čajno povečavo izdelkov

(ii) več različic izdelkov

Weebly vam omogoča, da imate popoln nadzor nad različicami izdelkov, da svojim strankam omogočite izbiro med različnimi različicami istega izdelka. To lahko prilagodite v urejevalniku Weebly in dodate več možnosti izdelkov, ki jih lahko izberejo vaše stranke.

možnosti izdelka

Na primer, pogost primer je možnost, da nekdo kupi veliko zeleno majico z ovratniki. Weebly vam omogoča popoln nadzor pri prikazovanju različic (velikosti, barve, vrste) vaših izdelkov, kar je po našem mnenju zelo močna in prilagodljiva funkcija.

Primer, ki ga mi’zgoraj navedeno (barva in velikost) je samo primer. Lahko nastavite različice izdelkov, ki jih želite, da ustrezajo vašim potrebam.

čajno dodajte možnost izdelka

Za tabo’Če ste konfigurirali svoje lastne možnosti izdelkov, se bodo prikazale na strani izdelka, tako da bodo stranke lahko izbrale različico, ki jo želijo kupiti pri vas.

Ta Weebly eCommerce funkcija vam omogoča veliko prožnost pri vodenju spletne trgovine.

(iii) Prodajne možnosti, opis izdelka in skupna raba

Weebly vam daje prodajna možnost, ki prikazuje znižano ceno poleg prečrtane redne cene. To je zelo učinkovita taktika, s katero lahko narišete ljudi’ljubezen do prodaje in Weebly vam ponuja to možnost prikaza.

spletna stran izdelka

Dodate lahko tudi svojega opis izdelka po meri na strani izdelka in lahko izvedete nekaj osnovnih slogov, kot so krepke, podčrtane, poševne in poševne črke ter vstavite številčne ali črkovne točke. Izdelava privlačnega opisa izdelka vam lahko resnično pomaga prodati več izdelkov.

Weebly je to tudi omogočil gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih za vsako stran izdelka, kar kupcem omogoča zelo neboleče in enostavno deljenje izdelkov s prijatelji in družino prek njihovih računov v družbenih omrežjih. Preprosto morajo klikniti enega od gumbov in vaš izdelek bo v skupni rabi. To je zelo močan način za razširitev dosega vašega izdelka in ta funkcija je brezplačna pri Weebly eCommerce.

(iv) Območja vlečenja in spuščanja

Neposredno pod glavno sliko in kontrolniki za spreminjanje izdelka imate celotno območje povlečenja in spuščanja, kamor lahko v to območje vstavite različne elemente Weebly, kot so opis besedila, diaprojekcije, galerija slik, zemljevidi, videoposnetki, obrazci za stike itd..

To vam omogoča, da dodate več podrobnosti svojim izdelkom ali celo prikažete videoposnetke o izdelkih, ki so zelo močni načini, kako svoje kupce vključiti v prepričanje o nakupu.

B) Stran v trgovini

Ena izmed lepih možnosti podjetja Weebly je ta, da lahko vstavite stran Storefront, kjer lahko izbirate izdelke, ki jih želite prikazati na tej strani..

To vam omogoča označite izbrane izdelke, da se svojim kupcem predstavijo, ki so še posebej v pomoč pri poudarjanju vaših najboljših prodajalcev, sezonskih artiklov ali promocijske prodaje. Vaši kupci lahko kliknejo katerega koli od njih, da pridejo do strani z izdelki. Zelo učinkovit način, da svoje kupce usmerite na ustrezne strani izdelkov.

živahno prodajalno

C) Strani kategorij

Weebly tudi to omogoča razvrstite svoje izdelke v različne kategorije tako bodo lahko vaši kupci iskanje začeli zožiti, da bi prišli do tistega, kar želijo videti.

Ustvarite lahko več kategorij in izberete, kateri izdelek vstavite v vsako kategorijo.

spletna stran kategorije

Popolnoma integrirana košarica

Ko vklopite funkcijo e-trgovine v Weeblyu, v menijski vrstici se prikaže točka menija nakupovalna košarica, in kupcem označi, koliko izdelkov je vstavil v nakupovalno košarico.

Ko bodo šli skozi postopek nakupa, bodo vaši nakupovalci ostali v vaši trgovini, ko bodo izpolnili svoje podatke, hkrati pa bodo na isti strani prikazali tudi povzetek naročil in jih spomnil, kaj nameravajo kupiti.

Če nadgradite na Weebly’s poslovni ali poslovni načrti (več podrobnosti o cenah spodaj), celoten postopek bo pod vašim domenskim imenom. Če se ne odločite za nadgradnjo na te posebne načrte, bo postopek nakupa, čeprav je še vedno oblikovan na enak način kot ostalo spletno mesto (da bi imeli kupci dosledno izkušnjo), uporabljal poddomena Weebly.

Na primer, če uporabljate načrte podjetja ali uspešnosti, se bo na strani blagajne URL zapisal (primer):

www.yourdomain.com/checkout (“yourdomain.com” bo le vaša domena po meri)

Če se odločite, da ne boste uporabljali podjetniških ali uspešnosti, bo URL strani za odjava:

youraccount.checkout.weebly.com (“Vaš račun” je samo ime vašega računa Weebly)

Weebly e-trgovina - Košarica

Torej, če ste naročeni na Weebly’s Načrti poslovanja ali uspešnosti, vaši nakupovalci ne bodo vedeli, da vaše spletno mesto poganja Weebly in boste ohranili popoln nadzor nad izkušnjami z blagovno znamko in nakupom – vaše kupce bo potolažilo dejstvo, da so še vedno na vašem spletnem mestu in ne bodo preusmerjeni kam drugam.

To je pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati, ko želite, da so vaši nakupovalci pripravljeni na nakup, želite zmanjšati morebitno negotovost, če bodo preusmerjeni na neznani URL, kot je youraccount.checkout.weebly.com

Če imate spletno trgovino in želite finančne transakcije (prodajo izdelkov) izvajati pod svojim domenskim imenom, boste morali kupiti potrdilo SSL (ki varuje vašo nakupovalno košarico – to je razlika med samo ogledom “HTTP” pred imenom domene (nezavarovano) nasproti “HTTPS” (zavarovano))

SSL potrdilo običajno stane 70 USD in več na leto (vir: GoDaddy.com). V vseh svojih načrtih premium e-trgovine lahko standardno vključite SSL certifikat.

Možnosti plačila

Ker je Weebly v lasti plačilnega procesorja Square, je to nekaj, za kar je specializiran. Weebly’postopek za nastavitev je vgrajen, zato je začetek potreben le z nekaj kliki.

Weebly omogoča izbiro med tremi vodilnimi plačilnimi procesorji:

 1. PayPal
 2. Stripe
 3. Kvadrat

plačilne možnosti

(i) PayPal (Zahteva načrt Weebly Business ali Performance – glej več informacij spodaj)

PayPal je samoumeven, verjetno najbolj znan plačilni procesor. Z njihovo uporabo kupcem kupite občutek zaupanja zaradi PayPala’s blagovno znamko. To je osnovna možnost, ki jo nudijo vsi graditelji spletnih strani.

Slaba stran PayPala (za nekatere ljudi) je, da bodo kupci po končni potrditvi nakupa dejansko morali zapustiti spletno mesto Weebly, da opravijo plačilo.

(ii) Stripe (Lahko se uporablja z vsemi načrti Weebly)

Stripe je hitro rastoči plačilni procesor, ki vam omogoča, da denar nakažete neposredno na svoj bančni račun. Postopek prijave za račun Stripe je hiter in neboleč, tako da lahko v enem dnevu vstanete in tečete.

Celoten postopek odjave, od začetka do konca, vaši nakupovalci ves čas ostanejo na vašem spletnem mestu, odjavna košarica pa je označena kot vaša nakupovalna košarica. To pomaga ohraniti trženje blagovne znamke in preusmeritev vaših kupcev na drugo spletno mesto.

Prenos denarja na vaš bančni račun traja 7 dni, predvsem zaradi tega, ker mora Stripe imeti rezervo samo v primeru, če imajo vaše stranke kakršne koli pritožbe ali povračila. Podobno, če boste na svoj bančni račun dvignili denar s PayPala, bo za obdelavo minilo tudi 5 – 7 delovnih dni..

Vendar v času tega recenzijskega članka Stripe ni na voljo vsem državam sveta. Na voljo so trgovcem v ZDA, Kanadi, Avstraliji, nekaterih državah v Evropi in nekaterih državah v Aziji .

Geografsko se širijo, vendar bodo morali trgovci zunaj teh držav uporabljati PayPal ali Authorize.net (omejeno – glej spodaj). Kliknite tukaj, če si želite ogledati posodobitve, kje je na voljo Stripe.

Da bi bilo jasno, še vedno lahko prodajate mednarodnim kupcem, preprosto morate imeti sedež v omenjenih državah, da lahko Stripe uporabljate za svojo trgovino.

(iii) Kvadrat (Zahteva načrt Weebly Business ali Performance – glej več informacij spodaj)

Square je zelo hitro rastoči plačilni procesor, ki ima v lasti Weebly. Verjetno jih poznate kot procesor kreditnih kartic, ki se priklopi na pametni telefon, da lahko ljudje plačujejo s svojimi mobilnimi telefoni (tako da lahko plačila sprejemate osebno).

Vaša sredstva se nakažejo na vaš bančni račun v 1-2 delovnih dneh, kar je veliko hitreje kot Stripe.

Tako kot Stripe, tudi vaše stranke’ Celoten postopek nakupa od začetka do konca bo ostal na vašem spletnem mestu in je označen kot vaša nakupovalna košarica.

Trenutno morate biti trgovec s sedežem v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Avstraliji ali na Japonskem, če želite uporabljati Square. Še vedno lahko prodajate mednarodnim kupcem, vendar morate biti samo v omenjenih državah.

Pregled ugodnih cen – si oglejte našo podrobno analizo Weeblyja’s cenovnimi načrti

Najboljša brezplačna programska oprema za e-trgovino – preberite naš del na brezplačnih naprednih platformah za e-trgovino

Druge funkcije eCommerce Weebly

Obstajajo tudi druga praktična in prilagodljiva orodja za e-trgovino podjetja Weebly:

(i) Pripravljen za mobilne naprave (na voljo vsem načrtom)

Za vse njihove spletne strani, ki se prikazujejo na mobilnih napravah, je vgrajen v nakupovalni voziček, tako da lahko vaši nakupovalci kupijo tudi pri svojih telefonih ali tabličnih računalnikih. Postopek odjave je tudi varen (kot je navedeno zgoraj). Zato’S tem lepo, da je Weebly poskrbel za to, saj je nakupovanje po mobilnih napravah močno naraščajoč.

Weebly ima tudi mobilne aplikacije iPhone ali Android, tako da lahko ves čas spremljate in posodabljate svojo spletno trgovino. Med oddaljevanjem računalnika lahko dodate nove izdelke, fotografije, opise, različice / možnosti izdelkov in posodobite cene. Na telefon lahko prejmete tudi takojšnja obvestila, kadar nekdo od vas kupi nekaj!

(ii) Filtrirano iskanje izdelkov (na voljo uporabnikom programa Weebly Pro, Business in Performance načrt)

Weebly’S filtriranim iskanjem izdelkov lahko vaši kupci hitro najdejo najustreznejše izdelke. Iščite lahko s filtriranjem izdelkov po atributih, kot so cena, barva ali različica izdelka, ki ste ga nastavili (glejte našo podrobno razpravo o različici izdelka zgoraj).

Hitreje boste svojim strankam pomagali priti do želenega izdelka, večja je verjetnost, da jih bodo kupili od vas. Ta funkcija Weebly, če se pravilno uporablja, vam lahko pomaga do večje prodaje.

(iii) Prilagodljive možnosti pošiljanja (na voljo uporabnikom poslovnega in uspešnega načrta)

Če se naročite na načrte podjetja ali uspešnosti, imate možnost, da natančno prilagodite svoje cene pošiljanja glede na ceno, težo in določite tudi prevoznike (npr. UPS, USPS, Fedex) in časovni okvir dostave (prizemlje, 3-dnevni, čez noč ).

Cene pošiljanja lahko prilagodite glede na zemljepisne lokacije in se podate v podregije, kot so država ali provinca.

Ponudite lahko celo brezplačno pošiljanje po izbranih naročilih.

(iv) podroben davčni nadzor (na voljo uporabnikom poslovnega in uspešnega načrta)

Don’ne pozabite davkov! Z Weeblyom za vas zagotavljajo in vzdržujejo trenutne davčne stopnje za mesto, državo in provinco za ZDA in Kanado.

Če se nahajate v ZDA, imajo celo samodejni kalkulator davka, ki bo opravil vse težko dviganje namesto vas. Vstaviti morate samo naslov v ZDA in ustrezni davki bodo izračunani za vas. To’je precej priročen!

Če niste zunaj ZDA ali Kanade, lahko ročno določite svoje davčne stopnje.

(v) sledenje zalogam & Upravljanje (na voljo uporabnikom poslovnega in uspešnega načrta)

Za vsak izdelek lahko prikažete in spremljate raven zalog. Če pa vidite, koliko enot na izdelek je na voljo, lahko kupce obvestite, ali imate na zalogi še veliko izdelka ali če začasno nimate na zalogi.

(vi) Prodaja digitalnih izdelkov (na voljo uporabnikom poslovnega in uspešnega načrta)

Če prodajate digitalne izdelke (e-knjige, glasbo, programsko opremo ali druge nefizične izdelke), vam Weebly eCommerce to omogoča..

Vaše digitalne datoteke izdelkov se pošiljajo po e-pošti z varno povezavo, tako da lahko vaše stranke na ta način prenesejo svoje nakupe.

(vii) Uvoz izdelkov iz datoteke Etsy, Shopify ali iz datoteke CSV (na voljo vsem načrtom)

Weebly je olajšal, če želite izdelke uvažati zunaj (bodisi iz Etsyja, Shopifyja ali iz datoteke CSV).

Samo izberite tistega, iz katerega želite uvoziti, in naložite datoteke. Etsy in Shopify vam omogočata, da svoje podatke o izdelku izvozite v datoteko CSV (pomislite na to kot na Excelovo preglednico), zato ne’ne bi bilo treba ročno poustvariti veliko informacij.

blago uvozi izdelke

Če ne uporabljate Etsy ali Shopify, večina drugih proizvajalcev spletnih trgovin lahko podatke o izdelku izvozi v datoteko CSV, tako da jih lahko naložite v Weebly.

Zaradi tega je prehod z drugih platform na Weebly eCommerce veliko lažji in hitrejši postopek.

(viii) Izdelovalec kuponov (na voljo uporabnikom poslovnega in uspešnega načrta)

Weebly ima Coupon Builder, ki omogoča ustvarjanje in upravljanje sistema kuponov neposredno na vaši nadzorni plošči Weebly. Kupone lahko ustvarite po kodi, datumu in količini. Kuponi so lahko na osnovi dolarja ali v odstotkih od prodaje.

Kupone lahko tudi omejite tako, da se uporabljajo samo za določene izdelke, za naročila nad določeno količino dolarja in samo za določene kategorije izdelkov. Kupone lahko celo nastavite, da svojim strankam omogočite brezplačno pošiljanje!

Po našem mnenju gre za zelo celovit motor za izdelavo kuponov, ki vam v primerjavi z nekaterimi drugimi graditelji spletnih trgovin na področju e-trgovine ponuja veliko večjo prožnost glede nastavitve kuponov..

(xi) Hitre knjige in izvoz CSV-ja (na voljo uporabnikom poslovnega in uspešnega načrta)

Se morate ukvarjati s knjigovodstvom? Stavite, še posebej, če želite voditi uspešno spletno trgovino za e-trgovino. Weebly vam omogoča, da svoja naročila / prodajo izvozite v datoteko, ki jo je mogoče neposredno uvoziti v računovodsko programsko opremo Quickbooks, ki je zelo priročna.

Don’ne uporabljate hitrih knjig? Vaši podatki lahko prodajo podatke o prodaji v obliki datoteke CSV (osnovna preglednica), kar je industrijska standardna datoteka, ki jo je mogoče enostavno uvoziti v večino računovodske programske opreme.

plačilno izvozna naročila

Možnost izvoza podatkov vam bo prihranila veliko časa in administrativnega dela vsak mesec. Tudi če uporabljate knjigovodjo, vam lahko le izvoženo datoteko naložijo v svojo računovodsko programsko opremo v primerjavi z ročnim vnosom podatkov. Manj ko porabi vaš knjigovodja, manj vam zaračuna.

(xii) Izdelki za darilne kartice (na voljo uporabnikom načrta uspešnosti)

Če ste naročeni na Weebly’s Načrt uspešnosti, lahko nastavite darilne kartice, tako da lahko stranke kupijo določeno poimenovanje, digitalne darilne kartice pa po e-pošti komu, ki jim želi pokloniti to kartico.

Prejemniki lahko nato obiščejo vašo spletno trgovino in unovčijo darilne kartice za vaše izdelke. Te kartice ne’ne zaračunavajo dodatnih pristojbin in nikoli ne potečejo!

Stranka lahko samo izbere znesek v dolarju, ki ga želi podariti, vstavi svoje ime, vstavi prejemnika’ime in e-poštni naslov ter vstavite darilo (neobvezno). Ko to storite, preprosto dodajte kartico v nakupovalno košarico in naročite kot običajno.

Ko je nakup končan, Weebly’S platformo za e-trgovino bo prejemnik avtomatično poslal e-poštno kartico z odkupno kodo, kodo pa bo lahko uporabil pri nakupih vaših izdelkov. Prejemnik darilne kartice lahko kartico uporablja večkrat, dokler je na njej še vedno dobroimetje.

(xiii) Obnovljena obnovitev vozička (na voljo uporabnikom načrta uspešnosti)

Ali ste vedeli, da so študije pokazale, da se od 100 kupcev, ki pridejo do blagajne, približno 69 odloči, da ne bo kupilo in zapustilo vaše spletne strani? To’s 2 od 3 kupcev!

Kupci iz različnih razlogov opuščajo nakupovalne vozičke. Mogoče so se motili in pustili računalnik. Mogoče imajo vprašanja, ki jih vaša spletna stran ni’t odgovor. Mogoče ne bi mogli’ne najdete kode kupona (vsi imajo radi veliko.)

čajno trgovino opustijo obnovitev vozičkaVir: Baymard.com

Zaradi kakršnega koli razloga so nameravali nakupovati kupce, vendar niso’t.

Zapuščeno orodje za obnovitev vozička vam omogoča, da jih samodejno pošljete po e-pošti, da začnete pogovor z njimi, da jih spodbudite, da se vrnejo v vašo trgovino in zaključijo svoje nakupe. Prav tako jim lahko pošljete kodo kupona, da jih tudi motivirate.

Lepota tega orodja je, da so študije pokazale, da se dober del kupcev resnično vrača! In to orodje se samodejno sproži, ne da bi vam bilo treba kaj storiti.

Weebly’s platforma za e-trgovino samodejno zazna opustitev in odpoved ognja “obnovitvena e-poštna sporočila” njim. E-poštna sporočila lahko poljubno oblikujete in prilagajate.

plašno trgovanje - opuščene statistike vozičkov

Kako sistem ve, komu poslati e-pošto?

No, ko vaš kupec med postopkom odjave pošlje svoj e-poštni naslov, Weebly “se spominja” e-poštno sporočilo in tako, ko nakupa ni bilo’Če je popoln, Weebly ve, da jih pošlje po e-pošti, da jih spodbudi k vrnitvi.

To orodje bi vam lahko dobesedno pomagalo obnoviti veliko prodaje, ki bi padla skozi razpoke. To je’S naše ocene smo vredni naložbe, tudi če si kupci kupijo samo roko, da se vrnejo, da zaključijo svoje nakupe.

Kaj’s Manjka od Weebly?

Zdaj, ko to lahko vidimo Weebly’Funkcije e-trgovine imajo veliko orodij za učinkovito pomoč pri napajanju spletne trgovine, ali manjkajo kaj res pomembnega?

Tukaj je le nekaj misli:

A) Večkanalna integracija

Imati možnost prodaje stran od svojega spletnega mesta je bolj pomembno kot kdaj koli prej. Prodaja na tržnicah, kot sta Amazon in eBay, ali družabnih medijih, kot sta Facebook in Instagram, vas odpira množičnemu občinstvu.

Trenutno Weebly ne omogoča neposredne prodaje na tržnicah ali družbenih medijih. To je bilo vedno videti samo kot orodje za e-trgovino ‘čisto’ graditelji spletnih trgovin (kot so Shopify in BigCommerce) imajo.

Zdaj vam Squarespace omogoča integracijo izdelkov na Instagram, kar pomeni, da brskalniki družbenih medijev lahko izdelke kupujejo neposredno na Instagramu. Mi’prepričani smo, da bo to Weebly predstavil, vendar v tem trenutku to’s vrzeli v svojih ponudbah e-trgovine.

B) Obsežne možnosti blagajne

Čeprav ne želite ali ne želite prilagoditi strani za odjavljanje, jo’je lepo dodati v logotip vašega podjetja. Ali vsaj nekaj, da bo bolj znamko.

Trenutno prilagodite svojo stran za odjava’s estetika ni mogoča. Spet morda tudi mi’ste nekoliko strogi, saj ta raven nadzora ponavadi prihaja le pri gradbenikih, specifičnih za e-trgovino.

Druga napaka je ta, da ne obstaja možnost odjave gostov. Mnogi kupci iz vaše trgovine morda ne bodo želeli več ustvarjati računa. Dejstvo, da lahko’Če to odpravite na Weeblyu, lahko vpliva na vašo prodajo.

C) Napredna analiza e-trgovine

Drugo koristno orodje, ki ga Weeblyju manjka, je napredna analitika e-trgovine. Za nekatere druge graditelje spletnih mest za e-trgovino vam bodo ob pravem načrtu cen zagotovili poglobljeno statistiko, da boste lažje razumeli uspešnost svojega podjetja.

Lahko imate pregledno nadzorno ploščo, ki bo v določenem časovnem obdobju povzela vaše prihodke, prodane enote, število naročil, menjalni tečaj itd. Kopirate lahko tudi statistične podatke za vsak izdelek, vključno s tem, od kod prihaja stranka ( Google, Facebook, Yahoo itd.) In katero napravo je uporabljal (namizje, tablični računalnik, pametni telefon).

Ti analitični vpogledi so neprecenljivi, saj lahko bolje razumete, od kod prihajajo vaše stranke in kateri izdelek kupujejo.

Hitro lahko na primer filtrirate statistiko prodaje in ugotovite, da je izdelek A vaš najboljši prodajalec, večina vaših kupcev, ki so kupili ta izdelek, pa je uporabljala njihove pametne telefone, vaše spletno mesto pa so našli prek Facebooka. Zdaj lahko oblikujete načrt za nadaljnjo optimizacijo tega prodajnega kanala ali pa si prizadevate za izboljšanje drugih izdelkov, saj ta poseben izdelek deluje dobro..

Kaj boste naredili z informacijami, je odvisno od vas. Toda na najmanjši možni ravni bi morali imeti te podatke na konicah prstov.

Weebly vam omogoča, da svojo trgovino vključite v Google Analytics’ funkcija sledenja e-trgovini. Vendar uporabniška izkušnja ni tako dobra v primerjavi z napredno nadzorno ploščo za analitiko e-trgovine, ki je vgrajena v druge graditelje spletnih trgovin, kot je npr. Shopify, BigCommerce ali celo Kvadratni prostor.

To bi lahko Weebly predstavil, da bi vam pomagal izboljšati poslovanje, tako da boste bolje obveščeni o trendih in vzorcih, ki temeljijo na vaših strankah.

Weebly cena e-trgovine (se splača?)

Lahko uporabite nekaj Weeblyja’s funkcijami e-trgovine na vsakem načrtu, celo prosti načrt. Če pa nadgradite na njihove Poslovne ali Učinkovite načrte, dobite bistveno bolj zmogljive funkcije kot na brezplačne ali Pro načrte.

Kot je omenjeno v različnih zgornjih razdelkih, vam nadgradnja načinov poslovanja ali uspešnosti omogoča:

 • Popolne možnosti konfiguracije pošiljanja
 • Dostava & Davek kalkulator
 • Motor s popustjo
 • Cene pošiljanja v realnem času (na voljo samo uporabnikom načrta uspešnosti)
 • Zapuščeno obnovitev vozička (na voljo samo uporabnikom načrta uspešnosti)
 • Izdelki za darilne kartice (na voljo samo uporabnikom načrta uspešnosti)

Nekaj ​​drugih ugodnosti, ki jih dobite pri Weeblyu’s Načrti poslovanja in uspešnosti, ki jih nismo storili’t zgoraj omenjeno vključuje:

 • Neomejeno število izdelkov – s programom Pro lahko vstavite samo do 25 izdelkov
 • Ničelne pristojbine za transakcije – s programom Pro vam za vsako prodajo Weebly zaračuna 3% prihodkov

večno seznam funkcij načrta e-trgovine

Posel & Struktura cen načrta uspešnosti

Weebly’s Struktura pristojbin za poslovne in izvedbene načrte je naslednja:

Načrti za cenovno ugodje1 mesec ($ / mesec) 1-letno ($ / mesec) prihranki (%) 2-letna ($ / mesec) prihranki (%)PoselIzvedba
35 dolarjev25 dolarjev29%21 dolarjev40%
46 dolarjev38 dolarjev17%35 dolarjev24%

Weebly e-trgovina - cene poslovnega načrta uspešnosti

Upoštevajte tudi to po Weeblyu’s pogoji storitve, vsemi plačani načrti imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če torej niste zadovoljni z njihovimi načrti, lahko vedno prekličete in zahtevate vračilo. To učinkovito odvzame vsa finančna tveganja.

Primerjajte cenovno e-trgovino

Weebly’S cenami na mesec so nekoliko cenejši drugi gradbeniki s povleci in spusti, ki imajo tudi dobra orodja za e-trgovino. Ko je to rekel, Weebly’S funkcijami e-trgovine je nekaj najboljših med vrstniki:

 • Načrti trgovanja s kvadratnimi prostori – 40 dolarjev na mesec ali 26 dolarjev na mesec pri enoletnem načrtu (glej naš pregled tukaj)
 • Jimdo poslovni načrt – 240 USD na leto (kar ustreza 20 USD na mesec)

Če bi primerjali Weebly’s načrtom e-trgovine drugim ustvarjalcem spletnih trgovin:

 • Shopify Načrti – 29 do 299 dolarjev na mesec (glej naš pregled tukaj)
 • BigCommerce načrti – 29,95 USD – 249,95 USD na mesec (glej naš pregled tukaj)

Višji načrti za te čiste graditelje spletnih trgovin so veliko dražji. A očitno so tudi njihova orodja veliko močnejša.

Če to povemo, menimo, da je Weebly eCommerce cena za načrte za poslovanje in uspešnost zelo primerna v primerjavi s kolegi in drugimi.

Druga mnenja strokovnjakov o Weebly – poglejte, kaj o Weeblyju pravijo drugi vodilni strokovnjaki

Primerjalna shema spletnega trgovca Builder – poglejte, kako se Weebly primerja z drugimi proizvajalci spletnih trgovin

Weebly pregled e-trgovine – sklep

Weebly’s Značilnosti e-trgovine se dobro skladajo s kolegi.

Ponuja vam možnost, da imate namenske strani z izdelki, strani z kategorijami in stranjo v trgovini in vam olajša več različic izdelkov, tako da lahko vaši kupci izberejo različne sloge istega izdelka za nakup..

Ima tudi zelo polirano galerijo slik, v kateri lahko vaši kupci približajo slike izdelkov, da si podrobneje ogledajo vaše ponudbe izdelkov. Vaši kupci zelo enostavno olajšajo skupno rabo strani s svojimi izdelki (Facebook, Twitter in Pinterest), s čimer boste lažje dosegli širšo publiko.

Popolnoma integrirana nakupovalna košarica vašim kupcem omogoča, da ostanejo na vašem spletnem mestu skozi celoten postopek nakupa, kar pomaga povečati vašo stopnjo konverzije, saj se veliko kupcev zaskrbi, če so preusmerjeni na drugo spletno mesto (kar se veliko dogaja za veliko spletnih trgovin ).

Weebly vam ponuja tudi boljšo ponudbo plačil, z integrirano PayPal, Stripe, in Kvadrat v svoje e-trgovina ploščad. Ta izbor plačilnih procesorjev je širši od nekaterih Weebly’z vrstniki, kar vam omogoča večjo prilagodljivost, da izberete tistega, ki ustreza vašim potrebam. Vključitev teh plačilnih procesorjev v vašo spletno trgovino Weebly traja le nekaj klikov.

Na splošno, z vsemi funkcijami, ki jih dobite z e-trgovino Weebly, v kombinaciji s platformo za gradnjo spletnih strani povleci in spusti, je Weebly odlična platforma za gradnjo vaše spletne trgovine na.

Njena orodja za e-trgovino so vam na voljo, tudi če ne uporabljate svojih poslovnih ali poslovnih načrtov, ampak imate le omejen dostop do orodij spletne trgovine. Dejstvo, da lahko izdelke prodajate na Weeblyu’Brezplačni načrt je velik plus in vam omogoča, da preizkusite vode za e-trgovino, preden se zavežete.

Za popoln dostop do Weebly’s napredno e-trgovina funkcije, prijavite se za načrte podjetja ali uspešnosti in ne pozabite tudi na 30-dnevno garancijo vračila denarja. To vam popolnoma odstrani vsa finančna tveganja, medtem ko jih preizkusite.

Ta vodnik je bil koristen?

Strokovnjak za gradnjo spletnih strani želi zagotoviti poštene podatke. To’Zato izvajamo lastne raziskave in pridobimo neposreden osebni vpogled. Za dodatne informacije kliknite tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map