Duda Website Builder Review 2020: Bi ga morali uporabiti?


Najboljše za

Koristna pomoč pri oblikovanju


Skupna ocena

4 od 5 zvezdic

Duda je oblikovalec, osredotočen na oblikovanje spletnih strani, kot nalašč za tiste, ki želijo polirano, privlačno spletno mesto, vendar potrebujejo svojo predlogo, da opravijo večino dela. Hitro lahko gradite, ustvarjate gradnike in prilagajate svoje spletno mesto – vendar vi’plačal bom za privilegij. Duda’je nekoliko cenejši od tekmecev, načrti pa se začnejo pri 14 USD na mesec.

Kakšni so prednosti in slabosti Dude?

Prednosti

 • Fantastična paleta aplikacij in pripomočkov, ki jih dodate – ali celo zgradite sami! To uporabnikom pomaga razmišljati zunaj okvira in na svoja spletna mesta dodati več edinstvenih funkcij – ni veliko graditeljev tako enostavno prilagoditev.
 • Dobiš dostojno raven ustvarjalnega nadzora, ampak to’s znotraj predloge’s omejitve. To je lahko dobra stvar za tiste, ki niso’t preveč samozavesten z oblikovanjem, vendar vseeno želite privlačno spletno mesto.
 • To je graditelj, ki na splošno odlikuje preprostost – čeprav se večinoma zanaša na to, da se večinoma držite oblikovalskih smernic vaše predloge.

Slabosti

 • Dragi cenovni načrti in brez prostega načrta – najcenejši načrt stane 14 dolarjev na mesec, če ga letno zaračunamo.
 • Čeprav je Duda’Funkcij oblikovanja je veliko, vendar ne’ne zagotavljajo veliko močnih funkcij spletnega mesta – na primer, drugi gradbeniki naredijo več v smislu optimizacije iskalnikov (SEO).
 • Pri testiranju uporabnikov so nekateri ugotovili, da je Duda precej neroden in težaven ali zmeden, če poskusite predlogo potisniti’s omejitve – če ti’po popolni ustvarjalni svobodi, potem Duda isn’t vaša najboljša možnost.

Pregled Dude

Duda uporablja več kot 450.000 podjetij’s spletno stranjo graditelj, katere cilj je “naredite spletni dizajn neboleč” skozi svoje preproste in kreativne zasnove. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava in v nekaj minutah lahko začnete graditi spletno stran Duda – nobene tehnične spretnosti niso potrebne.

Duda domača stran za graditelja spletnih straniDuda je preprost za vsakogar, vendar je’je še posebej uporaben za oblikovalce in samostojne strokovnjake, ki morajo hitro ustvariti veliko profesionalnih spletnih mest.

Deluje tako, da vam omogoča izbiro različnih predlog, ki jih nato urejate po svojih željah, tako da spremenite besedilo, dodate slike, ustvarite nove strani in celo sestavite svoje pripomočke. Enkrat ti’ste prilagodili svoje spletno mesto, preprosto ga objavite na spletu – Duda gosti vaše spletno mesto za vas, tako da ne’ne bo vam treba skrbeti za dodatne stroške ali tehnične glavobole.

Duda lahko uporablja kdorkoli, vendar to’s še posebej dobro za spletne oblikovalce, ki morajo hitro ustvariti več spletnih mest za stranke. Vsekakor, agencije in samostojni podjetniki so Duda’glavna ciljna skupina.

duda najbolje za samostojne strokovnjake in agencije

Kako enostavno je Duda za uporabo?

Duda je na preizkušnji dosegel izjemno enostavnost uporabe, saj je bil na začetku tretji na lestvici glede prijaznosti do začetnikov. Prijava na brezplačno preizkusno različico je hitra in neboleča – navesti morate samo e-pošto in geslo – kar pomeni lahko začnete graditi v nekaj minutah.

Duda je a gradnik povleci in spusti, kar pomeni, da lahko izbrano predlogo prilagodite brez znanja o kodiranju. Preprosto kliknite, povlecite, spustite in vtipkajte, če želite urediti svoje strani, dokler ne pridete do vas’ponovno srečen.

duda gradnik spletnih strani enostaven urejevalnikDuda olajša ustvarjanje lastnega prilagojenega spletnega mesta, tako da vam da strukturirane predloge za urejanje.

Duda vam pomaga tako, da vam daje zelo strukturirane predloge. To pomeni, da imate manj ustvarjalne svobode kot recimo Wix – namesto da bi lahko karkoli postavili kamor koli, lahko spremembe spreminjate samo v “pravila” ali smernice predloge’s postavitvijo.

To je’ustvarjalna svoboda, v mejah. Če poskušate preveč omejiti omejitve predloge, vas’Z Dudo bomo začeli težje uporabljati, kar so uporabniki odkrili, ko so preizkusili Dudo zase. Tukaj’je dobro in slabo, kar sta morala povedati o Dudi’graditelj spletnega mesta:

“Lahko bi 100% dvignili spletno mesto v enem dnevu z uporabo Dude.”

“To je’s čudno mešanico tega, da je pri nekaterih stvareh čisto jasno, a pri drugih tako zmedeno.”

“To je’je tako preprost za uporabo! Ampak je’s primerom, da ne greš zunaj meja tistega, kar ti omogoča predloga, ker boš na koncu udaril v steno.”

Na podlagi takšnih povratnih informacij’Jasno je, da je Duda preprost za uporabo spletnega mesta, če igraš po pravilih svoje predloge!

Kljub frustracijam, s katerimi so se občasno spopadli naši uporabniki, so Dudo vseeno dosegli. Izkazalo se je s štirimi od petih zvezd za zadovoljstvo kupcev, saj so premagali številne druge graditelje (vključno z WordPress.com).

Kako dobri so Duda’s Predloge?

Zmagali smo’t premagal okoli grma – dizajn je tam, kjer Duda res sije. Na izbiro je 98 profesionalno zasnovanih predlog, poleg običajnih predhodno napolnjenih primerov pa je 10 praznih, ki jih lahko izpolnite iz nič.

Niste prepričani, da se lahko pomikate po skoraj sto predlogah? Lahko jih filtrirate po kategorijah, da omejite svojo izbiro – med njimi lahko izbirate med 10 kategorijami, vključno s podjetji, potovanji, portfeljem in spletno trgovino.

izbira predloge dudaDuda ima na izbiro skoraj 100 predlog, ki so vse preproste, elegantne in neverjetno dobro oblikovane.

Preden izberete celotno predlogo, si lahko pred izbiro ogledate vsako predlogo – pravzaprav Duda preseže kilometrino in vam omogoči ogled dizajna na namizju, tabličnem računalniku in mobilnem telefonu, da se prepričate, ali je resnično primeren za vaše potrebe.

Vse predloge lahko prilagodite po napravi, kar pomeni, da lahko poskrbite, da bo vaše spletno mesto vedno videti najbolje, ne glede na obliko.

duda pregled primer mobilnega urejevalnikaDuda omogoča enostavno preklapljanje med urejevalniki naprav, tako da lahko prilagodite, kako je vaše spletno mesto videti na namizju, tabličnem računalniku in mobilnem telefonu.

Kot ste prebrali prej, Duda’Predloge je enostavno prilagoditi tako dolgo, kot ste jih’z veseljem se držimo stila, ki ga določa vaš dizajn. Tukaj’s, kaj je en uporabnik povedal o Dudi’s predlogami po poskusu:

“Predloga, ki sem jo izbral, je že veliko naredila zame. To je pomenilo, da moram samo vstopiti in napolniti nekaj bitov.”

Vse spremembe se zgodijo na zaslonu pred vami – na primer, preprosto kliknete in vnesete besedilo za urejanje besedila, namesto da bi ga prenesli na drugo stran za urejanje. “v zakulisju.”

Urejanje napolnjene vsebine je zelo enostavno, zato dodajate nove razdelke, kot so galerija, izjava ali kontaktni obrazec. Lahko prilagodite širino robov in barv ozadja, zamenjate slike in spremenite postavitve menija, vse z nekaj preprostimi kliki.

duda editor doda nov razdelekDuda vam ponuja vnaprej oblikovane odseke, ki jih lahko izbirate, kar omogoča hitro in enostavno izdelavo spletnega mesta.

Duda vam daje napolnjene razdelke in postavitve, ki jih lahko izbirate, s čimer je še lažje ustvariti dobro videti spletno mesto. Vendar pa je’se težje igrate z dejansko postavitvijo svoje spletne strani – medtem ko Wix omogoča, da slike in druge elemente povlečete kamor koli, je Duda bolj omejujoč.

Kljub temu je Duda v naši raziskavi dosegel visoko oceno za prilagodljivost oblikovanja, ki ustreza Squarespaceu’s visokim rezultatom in od petih osvoji pet zvezdic. Duda’Glavni poudarek je na oblikovanju – njegov namen je pomagati uporabnikom s svojo šablono, ki sledi najboljšim oblikovalskim praksam.

To je’je dobra ideja, da izberete predlogo, ki vam je všeč in ki jo ne’ne želite se korenito spremeniti, kot vi’Hitro se bomo začeli boriti, če poskusite svoj dizajn potisniti predaleč.

Izvedi več

 • Squarespace je edini graditelj spletnih mest, ki vrh Dude’s modeli. Več o tem ustvarjalnem ustvarjalcu najdete v naši Pregled kvadrata
 • Ustvarjanje spletnega portfelja? Mi’ste naredili raziskavo – odkrijte 10 najboljših ustvarjalcev spletnih strani portfelja da bi našli svoje popolno ujemanje

Duda’s Orodja in funkcije

Duda je na voljo z oblikovalskimi funkcijami in načini za prilagoditev vašega spletnega mesta, od več kot 100 slogov pisav do vgrajenega urejevalnika fotografij. Običajno je tudi, da lahko ustvarite svoje pripomočke in razvijete prilagojeno izkušnjo za svoje obiskovalce.

Na primer, Duda olajša sprožitev pojavnih oken, videoposnetkov, promocij, posebnih sporočil in še več za uporabnike na podlagi različnih dejavnikov, na primer lokacije ali števila obiskov spletnega mesta.

orodja za personalizacijo dudeDuda zelo preprosto ponuja obiskovalcem personalizirano storitev, ki vam pomaga pri ciljanju in povezovanju s svojim občinstvom.

To je fantastičen način povezovanja s svojim občinstvom in povečanja sodelovanja z vašim spletnim mestom. Duda svoje uporabnike spodbuja k razmišljanju zunaj okvira in hkrati počne prijazno do začetka.

Vendar pa bi Duda lahko naredil več na drugih področjih – na primer SEO -, da bi vaše spletno mesto dobilo večjo moč in večje možnosti za konkurenco z drugimi spletnimi mesti. Pustiti’Poglejte si graditelja’Najpomembnejše lastnosti…

E-trgovina

Ali vam Duda dovoljuje prodajo na spletu? No, ja! Pravzaprav vam daje možnost, da v svoj najcenejši načrt dodate orodja za e-trgovino. To je nenavadno – večina ustvarjalcev spletnih mest vključuje e-trgovino samo v svoje načrte z višjimi cenami, namesto da bi jih vrgla od prvega dne.

Poleg dizajnerskega vidika – ki vključuje več slik izdelkov, integrirano oblikovanje med vašim spletnim mestom in prodajalno ter vnaprej oblikovane postavitve strani izdelka – Duda ponuja tudi nekaj uglednih prodajnih orodij.

Tej vključujejo:

 • 30 ali več možnosti plačila (vključno s Paypalom, Square in Stripe)
 • Samodejni obračun davka
 • Kode kuponov
 • Kategorije izdelkov
 • Obvestila o nizkih zalogah za stranke
 • Digitalni prenosi
 • Prilagodljive možnosti pošiljanja in cene

Zaradi tega je Duda pravična izbira, če želite izdelke prodati prek svojega spletnega mesta, čeprav lahko’ne tekmujte s predanim gradbenikom, kot je Shopify, za spletno prodajo.

Izvedi več

 • Ali želite prodati na spletu? Odkrijte 5 najboljših proizvajalcev spletnih trgovin da boste izbrali najboljšega med najboljšimi
 • Shopify je najboljši celovit proizvajalec spletnih prodaj – ugotovite, zakaj v celoti Shopify Review

SEO

Optimizacija iskalnih motorjev je področje, na katerega je Duda nekoliko preskušal, ko smo ga preizkusili. Samo ne’ne zagotavljajo enake ponudbe kot drugi gradbeniki, na primer Weebly – namesto tega se Duda drži osnov, vključno z:

 • Brezplačni SSL – prihaja z vsakega spletnega mesta Duda, vendar ga je treba namestiti (postopek z enim klikom)
 • Odzivne predloge, ki se samodejno spremenijo v velikost zaslona ali naprave, ki se uporablja
 • Google PageSpeed ​​optimizacija
 • Prilagodljivi naslovi, meta opisi in URL strani
 • Alt besedilu lahko dodate slike

To ni’t slab nabor orodij za SEO – to je res’t najbolj impresivno na trgu. Vaša spletna stran Duda bo še vedno najdena na spletu, vendar se vam bo zdelo moteče, če imate izkušnje s SEO ali posebne potrebe.

Izvedi več

 • Vam je SEO pomemben? Preberite naš pregled 3 Best Builders spletnega mesta za SEO kjer razkrivamo najboljše možnosti za iskanje na spletu

Trženje

Duda je razmišljal zunaj okvira, ko gre za marketing. Na svojih straneh z viri’Našli boste seznam trženjskih materialov, ki so strankam Pro na voljo v timskem načrtu ali zgoraj.

Ti viri vključujejo:

 • Predloga, ki ustvarja ciljno stran, vodi
 • Bele prodajne palice
 • Bele izročke nalepk
 • Portal za podporo belih nalepk
 • Slike e-poštnih naslovov

To so prilagojeni viri, namenjeni povečanju vaše prodaje in spadajo pod kategorijo upravljanja strank, ki se odklene, ko nadgradite na timski načrt ali zgoraj. To omogoča tudi komentarje na spletnem mestu in blagovno znamko po meri.

duda marketinška orodjaDuda nudi strankam predlogo ciljne strani glavnega generatorja, s katero lahko navdušite stranke in razvijte svojo blagovno znamko.

Vendar pa Duda nima osnovnih marketinških funkcij – vključno z orodjem za glasilo kar je njegova glavna pomanjkljivost, ko gre za gojenje naslednjih za vaše spletno mesto.

Druga pomanjkljivost Dude je pomanjkanje trgovine z aplikacijami, kar pomeni, da lahko’t enostavno dodajte dodatne funkcije na svoje spletno mesto, ko jih potrebujete. Namesto tega’se zanašate na lastne funkcije, ki so priložene načrtu – če potrebujete bolj napredna orodja, vi’Morate nadgraditi.

Kdo so Duda’s Funkcije Best For?

Duda ima poleg edinstvenih očitnih pomanjkljivosti kombinacijo edinstvenih in prilagojenih lastnosti.

To je’je odlična možnost za samostojne strokovnjake ali spletne oblikovalce ki ustvarjajo spletna mesta za stranke – Duda’Posebna prednost je odjemalski paket za upravljanje odjemalcev’je dokaj redka med večino gradbenikov.

Ne’t ga priporočam blogerjem ali vsem, ki imajo v središču svoje blagovne znamke, vendar razen tega’je dobra izbira za mala podjetja, ki želijo dobro oblikovano spletno mesto s skromnim naborom profesionalnih funkcij.

Koliko stane Duda?

Morda ste opazili, da je Duda’Ocene so na splošno precej dobre – vendar je vrednost za denar denarna ocena dno. To’s, ker je Duda najdražji graditelj spletnih strani’do sedaj preizkušeni, cene se začnejo pri 14 USD na mesec (zaračunava se letno).

Obstajajo trije načrti za izbiro, v razponu od 14 do 74 USD na mesec, če se letno zaračunavajo. Tam’s tudi načrt podjetja za tiste, ki imajo na stotine spletnih strani in potrebujejo ponudbo po meri.

Duda pregled - ceneDuda’S tremi načrti cen se gibljejo od 14 do 74 USD na mesec, če jih letno zaračunamo

Tam’ni prostega načrta, ampak $ 22 na mesec timski načrt ima 14-dnevno brezplačno preskusno različico da jih lahko izkoristite. Enkrat ti’ste ga preizkusili, lahko izberete kateri koli načrt, na katerega se lahko prijavite – tukaj’s kratko pregledno tabelo, s katero se boste lažje odločili, ki najbolj ustreza vašim potrebam:

Osnovni načrt
Timski načrt
Načrt agencije
Cena na mesec (zaračunava se letno) Mesečna cena Število mest SSL Število članov ekipe Upravljanje s strankami Napredna orodja
14 dolarjev 22 dolarjev 74 USD
19 dolarjev 29 dolarjev 99 dolarjev
1 1 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1 4 10
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Prihranite lahko do 25%, če namesto mesečnega izberete letni načrt – oba sta na voljo, tako da lahko izberete naročnino, ki vam najbolj ustreza.

Zdaj pa naj’Oglejte si vsak cenovni načrt nekoliko podrobneje. Hranite v branju za hiter povzetek vsakega načrta in njegovih ključnih značilnosti:

Osnovni načrt: 14 USD na mesec, zaračunava se letno

Za osebna spletna mesta, ki ne’ne potrebujete domišljijskih funkcij ali storitev, usmerjenih v stranke. Dobiš eno spletno mesto z vsemi osnovnimi funkcijami, ki jih potrebuješ za njegovo delovanje, vključno z:

 • Orodja za prilagajanje spletnih strani
 • Varnost SSL
 • Večjezična orodja
 • Povezana knjižnica vsebine (omejeno)
 • Na milijone brezplačnih in vrhunskih slik

Dobite omejeno različico Dude’s povezano knjižnico vsebin, ki vam omogoča upravljanje slik, datotek in osnovnih poslovnih informacij z enega osrednjega mesta. Lahko sodelujete z enim dodatnim članom skupine in vsaka dodatna spletna mesta stanejo 19 USD na mesec za vsako spletno mesto.

Skupinski načrt: 22 USD na mesec, zaračunava se letno

Skupinski načrt je najboljši za svobodnjake, ki gradijo za stranke, in morda vodite majhno ekipo – lahko dodate do štiri člane ekipe, ki bodo delali na spletnem mestu z vami.

To je edini načrt, da ponudite 14-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da lahko brezplačno preizkusite vse njegove funkcije!

Vse dobite iz osnovnega načrta, poleg tega pa tudi celoten obseg orodij za sodelovanje in upravljanje strank. Funkcije v timskem načrtu vključujejo:

 • Uporabniške nastavitve in nastavitve dovoljenj za člane skupine
 • Dostop do odjemalcev bele oznake (blagovna znamka po meri in domena)
 • Uporabniške nastavitve in nastavitve dovoljenj za stranke
 • Komentarji na spletnem mestu
 • Beli nalepki za prodajo in trženje

Te funkcije omogočajo veliko več nadzora nad vašo spletno stranjo kot osnovni načrt in vam omogočajo, da ustvarite bolj profesionalno storitev za stranke. V skupinskem načrtu imate še vedno le eno spletno mesto, vendar lahko dodate dodatna spletna mesta za 13 dolarjev na mesec.

Načrt agencije: 74 USD na mesec, zaračunava se letno

Načrt agencije je najboljši za večje projekte, kjer morate zgraditi več mest ali imeti do 10 članov ekipe. Ta načrt vam daje vse funkcije iz timskega načrta ter napredna orodja, kot so:

 • Instant spletne strani
 • Izvoz spletnih strani
 • Gradnik pripomočkov
 • Integracija API-ja (omejeno)
 • Povezava z Google Sheets in Airtable

Ta orodja so zasnovana za podporo vašega podjetja in vam pomagajo zagotoviti bolj edinstveno storitev za vaše stranke. Načrt agencije vključuje osem spletnih strani, vendar lahko kupite več za 11 dolarjev na spletno mesto na mesec.

Dodatki za e-trgovino: 7,25 do 39 USD na mesec, zaračunavajo se letno

Vsak od Dude’S cenovnimi načrti lahko tudi izberete dodatek za e-trgovino, če želite prodajati prek spleta. Obstajajo trije dodatki za e-trgovino, in tistega, ki ga izberete v glavnem, je odvisno od tega, koliko izdelkov imate’Prodajam:

 • Standard: 7,25 USD na mesec – 100 izdelkov
 • Napredno: 19,25 USD na mesec – 2500 izdelkov
 • Neomejeno: 39 dolarjev na mesec – neskončno izdelkov

e-trgovina dodajDuda vam omogoča, da za doplačilo dodate e-trgovino v svoj načrt in s tem zagotovite večjo prilagodljivost trgovine.

Vse to se zaračuna na spletnem mestu, kar je nekaj, kar morate upoštevati, če ste’načrtujete vodenje več spletnih trgovin. Noben od teh načrtov ne zaračunava provizije za transakcije, vsi pa imajo neomejeno skladiščenje.

Za te načrte lahko plačujete mesečno namesto letno, v tem primeru se cena giblje od 8 do 49 USD na mesec.

Izvedi več

 • Iščete nekaj malo cenejšega? Oglejte si naš celotni seznam 14 najcenejših graditeljev spletnih strani na trgu
 • Še niste pripravljeni plačati? Mi’ste prejeli naš pregled o 10 najboljših brezplačnih graditeljev spletnih strani leta 2019

Kakšno pomoč in podporo ponuja Duda?

Duda ponuja veliko možnosti pomoči in podpore, pri čemer je vrsta podpore, ki jo prejmete, v veliki meri odvisna od tega, kateri cenovni načrt boste izbrali. Tukaj’s hitro razčlenitvijo podpore, ki je priložena vsakemu načrtu:

 • Osnovni načrt: E-naslov
 • Timski načrt: E-pošta, klepet in telefon
 • Načrt agencije: Prednostna e-pošta, klepet in telefon

Poleg teh podpornih kanalov ima Duda tudi center za pomoč, kjer najdete članke in vodnike, ne glede na to, kateri načrt načrtujete’znova. Tam’s tudi Resource Center, ki ima spletne seminarje, marketinške materiale, posodobitve izdelkov in drugo.

duda center za pomočDuda’s Center za pomoč je koristen kraj za iskanje odgovorov, zlasti kadar ste’najprej začenjamo.

Če imate vprašanja, lahko uporabite Duda’s klepetom v živo. To je v obliki klepeta, zato če imate preprosta vprašanja’s hiter in enostaven način za odgovore.

Vendar, ko smo zastavili vprašanje o Dudi’s podporo, dobili smo navodila, kako kopirati in prilepiti v graditelja spletnih mest. Torej, samo z glavo – vsa vprašanja o klepetu naj bodo zelo preprosta!

Pregled graditelja spletnih mest Duda: Povzetek

Duda morda ni najboljši graditelj spletnih strani, vendar je tako’je še vedno dobra izbira – še posebej, če ti’ponovno samostojni podjetnik ali agencija želite hitro in enostavno izdelati več spletnih mest. To je’je precej edinstven v svojih funkcijah upravljanja strank, ki vam pomaga ustvariti profesionalno storitev.

Kjer Duda resnično sije, so njeni modeli. To je’je popoln, če želite lepo spletno mesto, vendar ne’Nočem, da ti ostanejo vse ustvarjalne noge – namesto da bi te pretiravala z izbiro, Duda’Predloge vam pomagajo s pomočjo strukturiranih modelov.

Če pa želite popolno ustvarjalno svobodo ali poceni cene, to ni narobe’t graditelj za vas. Duda postane izziv za uporabo, če poskušate preveč potisniti meje njegovih predlog, in ima tudi nekaj najdražjih zaganjalskih cen na trgu.

Če Duda hasn’t sem te osvojil, še vedno je veliko drugih možnosti. Wix vam daje popolno ustvarjalno svobodo glede vašega spletnega mesta, Squarespace ima enako osupljive zasnove, medtem ko ima Weebly veliko bolj dostopne začetne načrte.

Za tiste, ki imate radi Duda zvok’s graditelj spletnega mesta in lahko’čakam, da začnete, skočite na 14-dnevno brezplačno preskusno različico in odkrijte, kaj še lahko ponudi!

Izvedi več

 • Duda ni ravno vaš popoln graditelj? To’v redu, mi’tu ste, da vam pomagamo najti najboljši način za spletno povezavo. Oglejte si naslednja mnenja:
  • Wix pregled – Wix je naš najbolje ocenjeni graditelj spletnih mest – ugotovite, zakaj v našem poglobljenem pregledu
  • Pregled kvadrata – če ti’Po omamljanju modelov in močnejših lastnosti kot Duda, izveste več o Squarespaceu
  • Weebly Pregled – veliko bolj dostopna možnost kot Duda; izveste več o tem, kaj lahko ponudi v našem celotnem pregledu

Duda Pogosta vprašanja

Bi bil Duda dobra izbira za moj blog?

Ne bi’t Duda priporočam pretirano za začetek bloga – čeprav v svoje načrte vključuje orodja za bloganje. Ti’d zagotovo bi bil na koncu s čudovitim blogom, vendar ne bi’ne more biti zelo močan, kot to počne’ne bo imel enakih funkcij kot nekaj, kot bi bilo WordPress. Tudi Duda ne’t vključite glasilo, ki je manj kot idealno za bloganje.

Kakšen je načrt podjetja? Ali to potrebujem??

Duda’s Načrt podjetja je naslednji korak od načrta agencije in je zasnovan za velika podjetja, ki upravljajo na stotine ali celo na tisoče spletnih mest. Na voljo je z naprednimi funkcijami in ne’ne pridete z določenimi cenami – namesto tega se obrnete na Dudo neposredno in se pogovorite, ali je Enterprise načrt pravi za vas.

Ali Duda vključuje brezplačno domeno?

Na žalost Duda ne’t vrgel v brezplačno domeno s svojimi načrti. Če želite brezplačno domeno, vas’Morali boste pogledati gradbenike, kot so Wix, Weebly ali Squarespace, saj vsi ponujajo to perkvo s svojimi letnimi načrti.

Strokovnjak za gradnjo spletnih strani želi zagotoviti poštene podatke. To’Zato izvajamo lastne raziskave in pridobimo neposreden osebni vpogled. Za dodatne informacije kliknite tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map