GoDaddy pregled spletnega mesta Builder | Spletne strani + Marketing


Najboljše za

Najhitreje zgraditi


GoDaddy Pregled

Skupna ocena

4 od 5 zvezdic

GoDaddy je začetnikom prijazen graditelj spletnih strani, ki uporablja umetno oblikovalsko inteligenco (ADI) za lažje in hitrejše ustvarjanje spletnega mesta kot kdaj koli prej. Podatke, ki jih vnesete, v nekaj minutah ustvari prilagojeno spletno mesto, zaradi česar je kot nalašč za začetnike, ki želijo objaviti preprosto spletno mesto.

Kakšne prednosti in slabosti ima GoDaddy?

Prednosti

 • Ustvarite lahko spletno stran in jo v nekaj minutah poženete v živo
 • To je’je zelo enostaven za uporabo
 • Njeni cenovni načrti so v primerjavi z nekaterimi konkurenti zelo poceni

Slabosti

 • Na voljo ni veliko ustvarjalne svobode
 • Pomanjkanje globine nekaterih lastnosti
 • Spletna mesta niso’t je tako vizualno privlačen kot drugi gradbeniki spletnih strani’

Pregled

Septembra 2019 je GoDaddy predstavil novega in izboljšanega ustvarjalca spletnih strani: Spletne strani + Marketing. To se je oddaljilo od njihovega starega urednika GoCentral, z novim poudarkom na pomoči podjetnikom in malim podjetjem pri povečanju spletne prisotnosti.

Vse, kar morate storiti, je, da na svoje spletno mesto vnesete želene podatke in, tako je, za vas ustvari edinstveno spletno mesto! Enostavno, kajne?

GoDaddy je večinoma znan po vsem svetu’je največji registrator domen in to je še vedno njegova glavna usmeritev. Vendar pa je’s tudi širi ponudbo svojih graditeljev spletnih strani z namenom opolnomočiti svoje uporabnike z bolj naravnanimi rastnimi orodji.

GoDaddy’nove in izboljšane funkcije vključujejo tržna orodja in GoDaddy Insight, pameten učni sistem, zasnovan za uporabo podatkov, ki vas vodijo k vašim ciljem.

Čeprav nekatere njegove lastnosti še vedno nimajo malo globine, GoDaddy’s Spletna stran + Marketing je a odlična rešitev za vsakega podjetnika ali majhnega podjetja iskati spletno stran brez vseh dolgočasnih preglavic.

spletna mesta godaddy + marketinški domGradnik spletnega mesta GoDaddy, Spletne strani + Marketing, je zasnovan tako, da vam pomaga povečati spletno prisotnost.

Spletno mesto + trženje: bližje videzu

Spletna stran + Marketing, GoDaddy’S posodobljenim graditeljem spletnih strani je bila lanska razburljiva izdaja. Namesto da bi preprosto izboljšal svojega starega ustvarjalca spletnih strani, je GoDaddy seznanil svoj posodobljeni urejevalnik s celim naborom marketinških orodij – do odličnega učinka.

Kako deluje? Je sploh še ustvarjalec spletnih strani? Odgovor je pritrdilen – spletno mesto lahko z GoDaddyjem še vedno hitro in enostavno sestavite’samo, da zdaj dobiš pomoč izven stavbe.

Spletne strani + trženje poganja GoDaddy Insight, sistem pametnih tehnologij, ki vam pomaga, da rastete s prilagojenimi stalnimi smernicami za vami’ve hit objavi.

Toda kaj to dejansko pomeni? No, ko enkrat’dokončana gradnja, ti prejeti rezultat ki meri, kako dobra je vaša spletna prisotnost v primerjavi z drugimi, kot ste vi. Nato prejmete prilagojen akcijski načrt, sledi podrobno nabor meritev za lažje spremljanje rasti in uspešnosti.

Ali deluje, čeprav? No, vsekakor se zdi! Po podatkih GoDaddy je v 12 mesecih kupci, ki uporabljajo spletne strani + trženje, v povprečju povečali 18% poslovnih prihodkov. Precej impresivne stvari.

Sliši se neverjetno, toda tukaj pri strokovnjaku za ustvarjanje spletnih mest, mi’vedno se radi kopajo nekoliko globlje in resnično sestavijo temeljit pregled gradbenikov spletnega mesta GoDaddy.

Želimo vam dati najboljši vpogled ne samo iz naše predane skupine strokovnjakov, ampak s temeljitimi raziskavami in pogovorom z ljudmi tako kot vi!

Nadaljne informacije

 • Ali želite prodati na spletu? Oglejte si naše GoDaddy pregled e-trgovine da vidim, če je’je pravi graditelj za vašo trgovino.
 • Če potrebujete gostovanje za vaše spletno mesto, preberite naše GoDaddy Gostovanje pregled da vidim, če je’s funkcijami, ki jih potrebujete.
 • Wix in GoDaddy sta dva priljubljena graditelja – odkrijte najboljšega za vas Primerjava med Wixom in GoDaddyjem.
 • Če ti’Potegnjeni med hitrostjo in slogom, poiščite odgovore v našem Primerjava GoDaddy proti kvadraturi.

Kako enostavno je GoDaddy za uporabo?

Enostavnost uporabe

Kako naj povemo, kako preprosta je uporaba ustvarjalca spletnih strani? Preizkušamo jih z običajnimi, vsakodnevnimi ljudmi! Udeleženci različnih tehničnih sposobnosti so ustvarili spletna mesta z njimi.

Prosili smo jih, naj izpolnijo seznam nalog z uporabo GoDaddyja, nato pa so se z njimi seznanili s tem, kako enostavno (ali težko) so našli graditelja, ki ga bo uporabljal.

Rezultati so se ujemali z lastnim pregledom GoDaddyja’S graditeljem spletnih strani je neverjetno enostaven za uporabo. 76% udeležencev je izjavilo, da bi priporočilo GoDaddy prijatelju, ki’iščete na spletu.

To je’s presenečenjem res, če skoraj vse delo na nogah za vas opravi graditelj sam!

Edina vprašanja so bila, ko so želeli bolj ustvarjalni nadzor. Niso’kot GoDaddy’s togo obliko in tako urejanje tega, kar je bilo že postavljeno, je postalo malo moteče.

Tukaj je le nekaj njihovih mnenj:

“V resnici mi je všeč, kako ste vodili, da dodajate stvari. Nekako se mi je zdelo varanje, ker je bilo tako dobro narejeno.”

“To je’je zelo hiter. V manj kot uri imam spletno mesto, ki izgleda dobro. To je’je enostaven za uporabo za osnovno funkcionalnost, če pa bi želeli kopati nekoliko globlje in ga bolj prilagoditi, potem mislim, da’je nekoliko zapleteno.”

Zadovoljstvo kupcev

To je’Vse dobro in dobro, da ljudje testirajo GoDaddyja’je graditelj spletnih mest, kaj pa ljudje, ki pravzaprav imate pri njih spletno mesto? Ali so srečni?

Anketirali smo 1881 ljudi o spletnih mestih in natančneje, če jih’d rabil GoDaddy’ustvarjalec spletnega mesta, da ustvari svoje spletno mesto.

Rezultati so to pokazali od ljudi, ki so uporabljali GoDaddy’S spletnega mesta graditelj, 89% jih je bilo zadovoljnih s svojo spletno stranjo. Ni slabo.

Kdo je GoDaddy najboljši za?

Blogging

blog urednika godaddy

Ustvarjanje spletnega dnevnika o GoDaddyju je enako kot večina stvari na GoDaddyju resnično hitro in enostavno.

Vsakim objavam v spletnem dnevniku lahko dodate posnetke, videoposnetke in zvoke ter ljudem omogočite prijavo prek vira RSS in uporabo analitičnih podatkov, ki jih posreduje Google.

GoDaddy je naredil veliko ukrepov za izboljšanje svojih zmožnosti bloganja. Zdaj lahko omogočite komentarje na svoje objave na spletnem dnevniku in obljubljajo se nadaljnje izboljšave. GoDaddy celo trdi, da lahko blog dobite v živo v samo 19 minutah.

Če govorimo o bloganju, so tam boljše platforme. Oglejte si naš seznam 10 najboljših platform za bloganje in si oglejte, katere priporočamo.

Posel

GoDaddy’Nedavne posodobitve so resnično pokazale osredotočenost na podjetnike in mala podjetja.

Z več marketinških orodij kot doslej, boljšim SEO in prilagojenimi akcijskimi načrti, ki vam bodo pomagali pri doseganju ciljev, Spletne strani + Marketing je lastnik majhnega podjetja’sanje – še posebej, če si’ne preveč tehno-pametni!

Kot smo rekli, potem ko ste povedali GoDaddyju’S spletnim graditeljem, kar želite, to’ustvaril bom spletno mesto za vas.

To je’se ne razlikuje za podjetja. Enostavno vnesete svoje podatke in GoDaddy bo ustvaril edinstveno spletno mesto z ustreznimi funkcijami, značilnimi za vaše podjetje.

Če obstaja’Je vse, kar so’Če izpustite, ga lahko dodate samo po. Na voljo so stvari, kot so analitika, rezervacije, seznami in kontaktni obrazci.

GoDaddy Insight resnično krade oddajo, ko gre za poslovna mesta. Vaša prilagojena ocena prikazuje, kako ste’delate v primerjavi z drugimi podobnimi mesti in prilagojeni akcijski načrt, ki ga prejmete, je kot nalašč za lažje doseganje ciljev.

Poleg tega so podatki, ki jih ponuja GoDaddy, bistveni za merjenje vašega uspeha in spremljanje vašega spletnega mesta’s uspešnost.

GoDaddy je odlična možnost za majhna podjetja, ki si želijo hitro spletno povezati brez vsake žurnosti. Ima vse, kar potrebujete, in omogoča, da v eno osrednje središče vlečete vse račune v družbenih medijih.

e-trgovina

Prodali nekaj izdelkov na eBay, Etsy ali drugih tržnih mestih in zdaj iščete, da jih s spletno stranjo dvignete na naslednjo raven? GoDaddy’S spletno mesto graditelj je odlična izbira.

Funkcijo e-trgovine lahko na svoje spletno mesto GoDaddy dodate v nekaj klikih.

Za 25 dolarjev na mesec lahko prodate do 1.500 izdelkov, vključite predstavljene izdelke in dodate popuste / kupone.

GoDaddy Review Onlinestore Setup

Da bi vam povečali prodajo, GoDaddy ponuja tudi SEO navodila (za lažjo uvrstitev v iskalnike, kot je Google), opuščeno funkcijo za obnovitev vozičkov in možnost povezave spletnega mesta s svojimi trgovinami v družabnih medijih, kot je Facebook.

Celoten zalog lahko navedete tudi na Amazonu, Walmartu in eBayu, da svoje izdelke postavite pred več kupcev!

Po pregledu GoDaddy’graditelj spletnega mesta, to’s jasno, da so vsa spletna mesta GoDaddy prijazna do mobilnih naprav in omogočajo plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami, pa tudi uporabo PayPal in Apple Pay prek zaupanja vredne storitve trgovca, imenovane Square.

GoDaddy’Načrt e-trgovine je idealen za posameznike ali mala podjetja, ki želijo prodati različne izdelke. Zaradi pokrovčka izdelka pa ni’t najbolj razširljiv graditelj e-trgovine na trgu.

Osebno

Medtem ko obstaja nekaj kakovostnih funkcij, ki so primerne za osebno uporabo, GoDaddy isn’t najboljše, ko gre za stvari, kot so fotografije ali portfeljska mesta.

GoDaddy’s graditelj spletnega mesta ima na voljo galerije slik z množico fotografij zalog, video in zvok pa lahko vdelate iz YouTube / Vimeo in SoundCloud.

GoDaddy ima veliko več tem kot nekoč, zdaj pa jih je na voljo več kot 100. Novi program za prilagajanje tem vam omogoča ogled vašega spletnega mesta v 20 različnih stilih, ne da bi pri tem izgubili vsebino, kar je odličen dodatek!

Poleg tega se bo vaša vsebina samodejno posodobila, da bo ustrezala novi obliki, tako na namiznih kot mobilnih / tabličnih napravah.

Po našem poštenem mnenju pa, če oblikovanje spada na vaš seznam potreb’bolje razmislite o drugem spletnem mestu. Kvadratni prostor je bil v naši raziskavi zasnovan tako, da bi bilo to dobro mesto za začetek.

Izvedi več

 • Ali ustvarjate portfelj? Oglejte si naš pregled zelo Najboljši gradniki spletnih strani za portfelj danes na trgu.
 • Razstavljanje fotografij je likovna umetnost – primerjajte 10 najboljših gradnikov spletnih strani za fotografije preden se odločite!
 • Mi’Naredili vam bomo spojler – Squarespace je najboljši tako za fotografije kot tudi portfelje. Odkrijte njegove prednosti in slabosti v celoti Pregled kvadrata.

Prilagodljivost

GoDaddy’s skalabilnost je odvisna od tega, kaj si’iščete stran od svojega spletnega mesta.

Če ti’gre za majhno podjetje ali posameznika, lahko zagotovo rečemo, da je to na podlagi pregleda našega gradbenika spletnega mesta GoDaddy’s izdelek, ki vsebuje vse, kar potrebujete za rast vašega spletnega mesta.

Ponuja vam številne funkcije, orodja za analitiko, SEO navodila in vam omogoča, da spremenite svoje spletno mesto’s tlorisom ali splošno estetiko, kadarkoli želite.

Če je vaš glavni cilj prodaja preko spleta in imate ambicije množično prodajati izdelke, boste morda želeli razmisliti o drugem ustvarjalcu (glejte našo primerjalno tabelo za e-trgovino tukaj).

GoDaddy omeji dovoljenje za izdelke za e-trgovino na 1.500 izdelkov. To je’s več kot dovolj, če vaša trgovina ni’t glavna značilnost vašega spletnega mesta, če pa ste’resno razmišljamo o širitvi vaše spletne trgovine, mi’d priporočam ogled Shopifyja.

GoDaddy’s Tools

Pomoč & Podpora

GoDaddy ponuja 24-urno telefonsko linijo za reševanje vseh težav. Tam’je tudi funkcija za klepet v živo, ki’je na voljo od ponedeljka do petka od 5 do 18 ure.

Pomoč in podpora GoDaddyju

Če ne’nočem čakati naokoli po telefonu ali potrebujem pomoč zunaj teh ur, GoDaddy’S pomočjo baze znanja in foruma bo vaš vir.

Če sem jih iskreno preizkusil in pregledal, niti eni niso fantastični.

Splošna in široka vprašanja so v redu, vendar če želite o GoDaddyju vedeti nekaj posebnega ali nišnega, ste verjetno’Moral bom počakati in govoriti z nekom, da dobim odgovor.

Če želite ustvariti spletna mesta z boljšo pomočjo in podporo, si oglejte izdelke, kot sta Wix ali Squarespace.

Izvedi več

Wix proti Squarespace 2018 | 4 ključne razlike, ki bi jih morali vedeti – oglejte si našo primerjavo, ko med seboj prestavljamo Wix in Squarespace

Integracija socialnih medijev

Socialni mediji so odličen primer, kjer je funkcija na voljo na GoDaddy’S spletnim mestom za izdelavo spletnih strani, vendar je po pregledu njegova funkcionalnost omejena.

Lahko dodate ikone, s katerimi se povežete na različne družbene strani in celo povežete svojo Facebook trgovino, v tem trenutku pa to’s kolikor gre.

Ti lahko’Ne morete vgraditi socialnega vira v živo na svoje spletno mesto niti obiskovalcev ne morete pridobiti, da bodo delili vašo vsebino prek njihovih socialnih kanalov. Če hočemo biti pravični, to GoDaddy pravijo’delate na tem mestu, bodite pozorni!

Analytics

GoDaddy uporablja Google Analytics, da vam pomaga slediti obiskovalcem, ki pristajajo na vašem spletnem mestu.

Tako boste lahko spremljali vse – od katerih strani dobijo največ ogledov, do količine časa, ki ga uporabniki porabijo na vašem spletnem mestu.

Številni graditelji spletnih strani imajo lastna analitična orodja, GoDaddy pa je z zunanjim izvajanjem Googla zagotovil, da njihovi uporabniki dobijo briljantno in brezplačno analizo.

SEO & Trženje

Spletne strani GoDaddy + Marketing zdaj samodejno pregleda vaše spletno mesto in ga optimizira za priljubljene iskalnike, kot so Google, Bing in Yahoo! Če vodite podjetje, lahko svoje podatke navedete tudi v Googlu in Yelp-u, da bi dosegli več strank v spletu.

GoDaddy SEO isn’t na voljo na najcenejšem načrtu, kar je treba upoštevati pri izbiri vašega načrta. Po podatkih GoDaddyja se je spletna mesta, ki uporabljajo SEO GoDaddy, v devetmesečnem mesecu povečala za 2,5-krat v primerjavi s tistimi, ki ga ne uporabljajo..

Ni slabo!

GoDaddy’s čarovnikom za SEO je resnično začetnikom prijazen način, da začnete z optimizacijo svojega spletnega mesta.

Najprej vam zastavi nekaj preprostih vprašanj, da boste razumeli, na kakšen način ciljate’bi rad naredil. GoDaddy nato predlaga najboljše ključne besede, ki jih vključite za optimizacijo vašega spletnega mesta in višje uvrstitev v Googlu!

Če ti’ste v načrtu e-trgovine, vi’Prav tako boste imeli dostop do osebnih navodil za SEO od strokovnjaka, ki vam bodo pomagali videti vaše izdelke.

V smislu trženja, GoDaddy omogoča vodenje ciljnih oglaševalskih akcij po e-pošti neposredno prek samega graditelja.

Svoje spletno mesto s svojo Facebook trgovino lahko sinhronizirate za namene medkanalnega trženja in celo podarite kupone, s katerimi boste svoje uporabnike seznanili s kodami za popust.

Domene

GoDaddy je eden največjih registratorjev domen na svetu in vzpostavitev domene z njimi ne bi mogel’ne bo lažje.

Cena se začne pri 9,99 USD (DDV ni vključen) za nakup domene za 1 leto, če pa se odločite za dve leti ali več, prvo leto stane le 0,01 USD.

Že imate domeno in jo želite prenesti na GoDaddy? Brez problema.

Samo sledite preprostim korakom v tem koristnem priročniku in vi’dobro grem. To je’Omeniti velja, da lahko postopek prenosa traja od 7 do 10 dni.

Varnost

Varnost SSL (zaščitenih vtičnic) je vključena v vse pakete GoDaddy.

Preprosto povedano, varnost SSL vzpostavi povezavo med spletnim strežnikom in brskalnikom, da se zagotovi, da vsi podatki, poslani med tema, ostanejo zasebni in celoviti.

GoDaddy ponuja tudi 99,9-odstotno garancijo za uptime in popolno odpuščanje omrežja.

Varnostne kopije & Obnovi

GoDaddy’Sestavljalec spletnih strani ima zares uporabno funkcijo samodejnega shranjevanja, ki bo naredila varnostno kopijo spletnega mesta, tudi če ste to pozabili. To je odlična funkcija, ki je na voljo samo v primeru, da se vaše spletno mesto zruši ali pokvari.

Za razliko od nekaterih drugih graditeljev spletnih mest pa lahko spletno mesto obnovite le od zadnje točke, ko je bila shranjena.

To pomeni, če naredite napako in vas samodejno shrani’Moral jo bom ročno popraviti in ne le obnoviti spletno mesto do točke, preden je bila storjena napaka.

GoDaddyjeve cene in vrednost za denar

Ko gledamo graditelje spletnih strani’ cenovnih načrtov, radi se praskamo pod površino in vidimo, koliko ste’res bom dobil za svoj denar.

Torej za začetek, v primerjavi z drugimi gradbeniki, GoDaddy ima enega najnižjih povprečnih cen. (Če ti’iščete veliko, namesto tega si oglejte naš pregled o najboljših poceni ustvarjalcih spletnih mest).

GoDaddy ima štiri načrte za določanje cen: 10 USD / mesec Osnovni načrt je najcenejši, vendar na spletnem mestu odklenete samo SEO orodja 15 USD / mesec Standardni načrt. The 20 $ / mesečni premijski načrt vključuje neomejene družbene objave in omogoča sprejemanje spletnih sestankov. The $ 25 / mesec načrt e-trgovine ima prodajne funkcije.

Ponuja tudi mesečno brezplačno preizkusno različico, s katero lahko resnično raziščete, ali jo preizkusite’je prava možnost za vas pred prijavo.

Zdaj pa naj’s crack naprej in ugotovite, kaj dobite v vsakem načrtu.

godaddy pregleda načrte cen

Razpoložljivi načrti

Osnovni načrtStandardni načrtPremium načrtNačrt e-trgovine
Za 10 dolarjev na mesec, ti’Dobili boste številne funkcije, od funkcij bloganja, do galerij slik, video in avdio izvedbe. Vsako spletno mesto ima hitro nalaganje strani in so vsi mobilni odzivni. Dobiš tudi dostop do vseh GoDaddy’s pomočjo in podpornimi funkcijami. Varnost SSL, družabna raba in trženjski paket GoDaddy, imenovan GoDaddy Insights, so prav tako vgrajeni.
Pri 15 USD na mesec dobite vse, kar je vključeno v osnovni načrt, povečane možnosti za skupno rabo v družabnih omrežjih in, predvsem, čarovnika za SEO, ki vam pomagajo pri oceni vašega podjetja in ponujajo smernice, kako se višje uvrstiti v Google.
Pri 20 $ na mesec boste morda razmišljali ‘kaj’s razlika med tem in standardnim načrtom?’ No, pravzaprav veliko. Ti’Odprlo se vam bo množica novih funkcij, kot so zmožnost sprejemanja plačil s kreditno kartico, ponavljajočih se dogodkov in razredov, orodja za upravljanje strank za kontaktne podatke, sestanke in zgodovine plačil ter sinhroniziranje spletnega mesta z vsemi poslovnimi stranmi / trgovinami, ki jih imate na družbenih medijih.
Za 25 dolarjev lahko zaženete celovito spletno trgovino. Ponuja hitro odjavo, možnost upravljanja svojih izdelkov, zalog in naročil, konfiguracijo stopenj pošiljanja in davkov, možnost ponujanja popustov in promocij, izvedbo zapuščenega obnovitve vozičkov in pošiljanje kupcev besedilnih opozoril ob oddaji naročil..

Pregled graditelja spletnih mest GoDaddy – povzetek

GoDaddy je platforma, ki ponuja številne storitve, od domen do gostovanja. GoDaddy’Izdelovalec spletnih strani s pomočjo AI pomaga kar najlažje izdelati spletno mesto s pomočjo podatkov, ki jih vnesete, da ustvarite spletno mesto za vas. Zaradi tega je GoDaddy najhitrejši način za izdelavo spletnega mesta.

Z več kot 1500 poslovnimi možnostmi, intuitivnim vmesnikom in poceni načrti za oblikovanje cen so naši Gradnik spletnega mesta GoDaddy pregled je bil najden ta izdelek vsekakor ima veliko za to.

Spletne strani + Marketing je prevzel GoDaddy’Sestavljalec spletnih strani na povsem novo raven – in to’Pripravljeni smo tudi, da vaše spletno mesto prevzamete na povsem novo raven. Če ti’ponovno po hitri in enostavni namestitvi ter pomaga pri razvijanju vašega spletnega mesta in nato GoDaddy’s Spletne strani + Marketing je zelo popoln.

Skozi pomoč pri oblikovanju morate vnesti svoje podatke in GoDaddy vam bo ustvaril edinstveno spletno mesto, ki ustreza vašim potrebam. GoDaddy Insight bo nato ustvaril prilagojen načrt, ki vas bo vodil skozi izboljšanje vaše spletne prisotnosti.

GoDaddy’S spletno mesto graditelj ponuja številne lastne funkcije in je odlična za prodajo preko spleta v majhnih količinah, zato je idealna za mala podjetja, ki so časovno zavedna in potrebujejo spletno mesto v živo ASAP.

Če pa želite osebno spletno mesto ali je vaše podjetje v umetniški panogi, morda ni najboljša stava.

Hitrost, ki jo lahko dosežete na spletu, vam odvzame ustvarjalni nadzor, pri čemer vam ostane spletno mesto, ki lahko izgleda malo ‘navaden’ estetsko gledano.

Funkcij – preprečite elektronsko trgovino – tudi nimajo malo kakovosti in bi jim lahko naredile več globine (čeprav GoDaddy pravijo, da je to nekaj, kar’ponovno delaš!)

Na splošno GoDaddy’Sestavljalec spletnih strani je v glavnem namenjen podjetnikom in malim podjetjem, ki si želijo brez težav na spletu, ki si bodo morda želeli, da bi se tudi njihova spletna stran držala prek večje prisotnosti.

Pogosta vprašanja o GoDaddyju

Strokovnjak za gradnjo spletnih strani želi zagotoviti poštene podatke. To’Zato izvajamo lastne raziskave in pridobimo neposreden osebni vpogled. Analize in grafike v tem članku temeljijo na verodostojnih virih, ki so jih potrdili naši lastni strokovnjaki. Zelo skrbimo, da bodo informacije, ki jih objavljamo, zanesljive in točne. Vendar WBE ne prevzema odgovornosti za kakršne koli netočnosti informacij, ki nam jih posredujejo uporabniki, udeleženci v raziskavah ali drugi subjekti.

Upoštevajte, da je vpogled v tem članku namenjen le splošnim informacijam. Mi’z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja o tem članku in njegovih podpornih raziskavah. Za dodatne informacije se obrnite neposredno na strokovnjaka za gradnjo spletnih strani neposredno preko e-pošte na naslovu .

Ta vodnik je bil koristen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map