PageCloud Review 2020: Kaj si naredimo o novem graditelju na bloku?

Kanadski graditelj spletnih strani PageCloud obstaja že nekaj let, vendar je’s že pridobil zvestega sledenja in impresivno uporabniško oceno.


Mislili smo, da je čas, da vzamemo novega graditelja na bloku za testno vožnjo.

The PageCloud ‘dvorana slavnih’ vključuje ogromno različnih spletnih mest, od coworking prostorov in fitnes znamk do fotografov in oblikovalcev v 130 državah.

Povezali smo se s Philippom Westfallom, ki dela pri PageCloudu, da bi ugotovili, kdo je’d priporočam platformo za. Tukaj’s, kaj je moral reči:

To je očitno zelo ambiciozen graditelj, a se trudi, da bi bilo preveč stvari preveč ljudem? To’s kar smo želeli izvedeti. Oglejte si povzetek PageCloud’Prednosti in slabosti spodaj ali preberite za našo popolno razčlenitev.

Prednosti in slabosti straniCloud

PageCloud na prvi pogled: slabosti in slabosti

Tukaj’s kratkim ogledom ključnih točk, ki smo jih našli med raziskavo:

PrednostiSlabosti
 • Lepo oblikovane predloge
 • Ogromen prostor za prilagoditev
 • Preprosto ‘vse v’ enotna cena
 • Tri osebe lahko kadar koli delajo na spletnem mestu
 • Predloge niso’t samodejno odziva mobilno
 • Večina dodatkov zahteva namestitev računov na spletnih mestih drugih proizvajalcev
 • Draga za tiste, ki samo gradijo preprosto spletno mesto

Enostavnost uporabe

Kako enostavno smo našli PageCloud za uporabo, od prijave do objave in naprej?

Nastavitev spletnega mesta s PageCloudom je zelo hitra. Samo pojdi v e-poštnem sporočilu, ustvari geslo in ti’Od vas bomo morali izbrati glavni namen spletnega mesta, ki ga obiščete’ustvarjaš:

Izbira namena spletnega mesta PageCloud

Izbrali smo ‘promocija podjetja ali vzroka’, in bili usmerjeni k izboru tem, ki bi bile primerna odskočna deska. Zaenkrat tako dobro.

Ustvarjanje vašega spletnega mesta

Tako kot Wix in Weebly je tudi PageCloud graditelj spletnega mesta povleci in spusti. Lahko jih prevzameš ‘elementi’ (besedilo, slike, gumbi itd.) in jih premaknite, kamor želite, da sedijo na vaši strani.

Dovolj enostavno, da – vendar smo uporabili vse tri’bi rekel’ni tako intuitiven kot Wix in morda nekoliko bolj kot Weebly.

Urejanje domače strani na PageCloud

To je’Vsekakor je dovolj preprost, da se lahko kdo obesi. Lahko imate hkrati do tri osebe, ki urejajo spletno mesto hkrati, vse z lastnimi prijavami, kar je velik plus za vsako podjetje.

Med ustvarjanjem spletnega mesta se ob strani prikažejo koristni videoposnetki, ki vas bodo vodili skozi vaš trenutni korak. Zagotovo se vam zdi, da je pomoč na voljo – nekaj, kar smo’Podrobneje bom obravnaval razdelek za pomoč in podporo.

Še ena podrobnost, ki nam je všeč, je kontrolni seznam korakov, potrebnih za oživitev vašega spletnega mesta, ki ga najdete na nadzorni plošči in vsebuje odstotek, ki prikazuje, kako daleč ste’pridi. To je’je res lep dotik in tudi koristen.

PageCloud kontrolni seznam za dokončanje spletnega mesta

Eno področje, ki vam lahko vzame malo več časa, je postopek namestitve dodatnih aplikacij. Mi’Bom pojasnil, zakaj nekoliko kasneje.

Oblikovanje in prilagoditev predloge

Kako dobro so oblikovane predloge PageCloud in kaj’s področja prilagoditve?

PageCloud ponuja izbran izbor 40+ predlog, razvrščenih po strokah in namenu. To morda zveni kot majhna številka v primerjavi s 500+, ki jih Wix ponuja, vendar tam’je nekaj resnične kakovosti tukaj.

Izbor predlog »Business« PageCloudTukaj’Izbira predlog, predlaganih za poslovna spletna mesta

PageCloud’Teme so res super. Oni’moderni, dobro zasnovani in elegantni. Vsekakor smo bili navdušeni.

S tako visokokakovostnimi dizajni in takšno prilagodljivostjo PageCloud pomislite na srečen medij med Squarespaceom in Wixom.

Prilagajanje spletnega mesta

PageCloud je sanje povleci in spusti. V svetu ustvarjalcev spletnih strani to’ni nič novega.

Kar imamo radi pri PageCloudu, je tam’resničen prostor za ustvarjalce in oblikovalce, ki se začnejo ukvarjati s globljo prilagoditvijo, poleg bolj površnih stvari.

Če ti’z čarovnikom za Photoshop lahko ustvarite sloje in jih nato kopirate in prilepite na svoje spletno mesto. In z uporabo ‘StranCloud Pros’, kateri koli samozavestni kodirniki lahko preprosto odprejo svojega spletnega inšpektorja in spremenijo stran’s kodo neposredno. Wix ponuja dokaj podobno storitev, vendar je to razmeroma majhen graditelj naprednih in impresivnih stvari.

Samo zapomnite si, kot pravi stari rek (nekako): z veliko prilagodljivosti pride do velike odgovornosti. PageCloud’Predloge s oblikujejo profesionalci – dobite tudi vi ‘klik srečen’ v fazi prilagajanja in tvegate, da to spletno mesto ustvarite’je edinstven zaradi vseh napačnih razlogov.

Oh, in še ena stvar – medtem ko je tam’s praktično ni omejitev kaj lahko prilagodite, obstaja omejitev kako ga lahko prilagodite ali posebej od kod. Poskusite urediti spletno mesto iz telefona, tako kot mi in vi’S tem sporočilom boste srečani:

Sporočilo o napaki pri urejanju mobilnega urejanja PageCloud

S skupino za podporo PageCloud smo se pozanimali, ali je urejanje mobilnih naprav na njihovem radarju, in to je bil njihov odziv:

Zato bodite pozorni na to v prihodnosti. In pokličite nas staromodne, a odkrito povedano, mi’Vedno raje urejajte prenosnik ali računalnik.

Izdelava mobilne različice

PageCloud’s predloge aren’t samodejno odziven mobilni telefon. Če želite vključiti to možnost v nastavitvah, morate narediti različico posamezne strani za mobilne naprave:

Nastavitev različice za mobilno različico PageCloud

Predloge v izvirni obliki bi se nato morale kondenzirati v mobilno različico. V nekaterih primerih pa so nekateri deli potrebovali nekaj velikosti velikosti, da so se popolnoma prilegali (na primer tema Koda). Če ti’ste spremenili velikost elementov na namizni strani’Zagotovo se bom moral igrati z mobilno različico, kot je to’t samodejno prilagodi:

PageCloud mobilna postavitev pred in poNa levi strani je prikazano, kako je izgledala mobilna različica naše domače strani, preden smo se z njo igrali.

Ti’Dobili smo veliko svobode, da bo mobilna različica vašega spletnega mesta izgledala točno tako, kot želite – samo prepričajte se, da ste naredili mobilno različico! Če ne, tvegate nekaj zelo frustriranih uporabnikov in velik palec od Googla.

Lastnosti

Spletna mesta PageCloud izgledajo odlično, vendar imajo kakovostne lastnosti, ki se lahko ujemajo?

PageCloud ima obsežen seznam integracij aplikacij, vključno z velikimi imeni, kot so Shopify, MailChimp in Vimeo. Tam’s tudi možnost, da ‘Zahtevajte integracijo’ če manjka vaš najljubši, kar samo dokazuje platforma’s zavezanost k razvoju.

PageCloud trgovina z aplikacijami

Če morate na svojo stran PageCloud vstaviti obrazce, potem vas’spet sreča: tam’s ogromno izbiro vrst obrazcev, od natečajev in pregledov, do ocen in biltenov. Seveda jih’tudi vse popolnoma prilagodljivo.

Če želite svojemu spletnemu mestu dodati blog, stvari niso’t tako preprosto. Ti’Moral bi imeti obstoječi blog na drugi platformi, nato ga uvozite in vstavite na svoje spletno mesto PageCloud. To je’je bolečina in pogosta tema, ki smo jo našli med aplikacijami PageCloud in integracijami – večina od vas zahteva, da najprej nastavite račun na spletnem mestu tretje osebe za aplikacijo.

Vdelava le-teh je potem lahko malo težavna, in to’vse skupaj ni tako preprosto kot ‘namestitev z enim klikom’ na voljo z drugimi gradbeniki. Kljub temu je dejstvo, da so vse aplikacije in integracije vključene v glavno ceno velikanski bonus.

Pomoč in podpora

PageCloud ponuja podporo za klepet v živo od 9.00 do 14.30. Obetavno!

PageCloud klepetalnica

PageCloud običajno odgovori v nekaj urah’? V redu, manj obetavno…

Na srečo smo’samo lastniki restavracij srbijo, da dobimo v živo naše žareče ocene. Če je bila naša poslovna stran dejansko propadla, ste stavili, da’do tega trenutka si bomo raztrgali lase.

Odgovor, ki smo ga prejeli, je bil na koncu precej pravočasen in resnično koristen. Lahko bi tudi rekli, da ga je napisal pravi človek, kar je vedno lepo.

Podporo od PageCloud lahko dobite tudi po e-pošti ali poiščete svoj odgovor v izbiri ‘Članki pomoči’.

Cenitev

Mi’Videli smo, kaj lahko storite PageCloud, a koliko stane?

PageCloud ima precej edinstven pristop k oblikovanju cen.

Za začetek tam’je samo en načrt. Vključuje vse (e-trgovino, aplikacije, predloge, domeno) in stroške 20 USD / mesec zaračunavajo letno ali 24 USD na mesec mesečno.

PageCloud cene

Zagotovo so stvari zelo preproste – a je dobra vrednost? No, to se resnično spušča v tisto, za kar nameravate uporabiti PageCloud.

Na primer, če ste’Če samo iščete preprost blog, portfelj, spletno mesto za majhna podjetja ali osebno spletno mesto, se 20 dolarjev zdi nekoliko strmo. Lahko bi naredili odlično spletno mesto drugje za veliko manj:

Sestavljalec spletnih straniNajcenejši plačani načrt (/ mesec)GoDaddySpletna stran123WixKvadratni prostorWeeblyPageCloud
5,99 USD
10,80 USD
11 USD
12 dolarjev
12 dolarjev
20 USD

Če pa ti’Če si želite izdelati dokaj veliko ali zapleteno spletno mesto, vključiti veliko aplikacij in prodati prek svojega spletnega mesta, začnejo stvari izgledati veliko bolj smiselno:

Sestavljalec spletnih straniNajcenejši plačani načrt (/ mesec)PageCloudWixWeeblyKvadratni prostorGoDaddy
20 USD
20 USD
25 dolarjev
26 dolarjev
29,99 USD

Kot mi’sem bil že omenjen, vendar smo bili’t odpihnil PageCloud’s zmožnostmi e-trgovine.

Kakor koli že, s 14-dnevnim brezplačnim preskusom, ki ga ponujate, je najbolje, da ga olajšate in se odločite sami!

Pregled straniCloud: Naša razsodba

Torej, kaj si mislimo o PageCloud in komu bi ga priporočili?

Pustiti’s kratkim povzamemo, kaj smo ugotovili, ko smo sami testirali platformo:

Enostavnost uporabe – Glede na to, koliko lahko spremenite na PageCloud, smo se mu zdeli precej enostaven za uporabo. To je’ni tako intuitiven kot Wix, vendar dobro naredi.

Oblikovanje in prilagoditev predloge – Eleganten predloge in veliko prostora za resnično smiselno prilagajanje, ki presega preprosto povleci in spusti. Odzivnost mobilnih telefonov je naše vprašanje’bi rad videl naslovljeno in lahko’ne urejajte spletnega mesta na poti.

Lastnosti – Dober izbor aplikacij, vendar jih je zelo malo dejansko del PageCloud. Ti’Morali boste že imeti račune pri partnerskih podjetjih in nato vdelati to kodo na svoje spletno mesto. To je’je nekoliko dolgotrajen in lahko postane drag, odvisno od tega, kaj potrebujete.

Pomoč in podpora – Na voljo je veliko koristnih videoposnetkov, ki vas bodo vodili skozi postopek izdelave spletnega mesta. Podporna skupina ima dobro znanje, toda čas odziva v živo je lahko počasen.

Cenitev – Samo tisto ‘vse v’ Možnost cene: 20 USD / mesec (zaračunava se letno) ali 24 USD / mesec (zaračunava se mesečno). Drage, če ste’ponovno po preprostem spletnem mestu, vendar konkurenčen, če želite prodati stvari in namestiti več drugih aplikacij.

Nekaj ​​kink je za razrešiti, toda PageCloud je vsekakor navdušujoče, ki ga bomo gledali, in veselimo se, ko bomo v prihodnjih letih rasli..

Komu bi priporočili PageCloud?

Predloge PageCloud so elegantne, in to’s cenovno ugodna (čeprav ne preveč impresivna) možnost za e-trgovino. Če ti’Če ste umetnik, na primer, če iščete dobro oblikovano spletno mesto za promocijo sebe in prodajo nekaj izdelkov prek, bi lahko PageCloud deloval zelo dobro. Če ti’Za majhno podjetje je to, da lahko za spletno mesto uporabite tri prijave, resničen plus in lahko upraviči višje stroške – res je odvisno samo od vaše nastavitve.

Ste že uporabljali PageCloud? Sporočite nam, kaj ste pomislili nanj, tako da spodaj zapišemo komentar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map