Pregled ustvarjalcev IM-jev: Ali bi morali ustvariti drugje?

Ta članek bo naslikal jasno sliko ustvarjalca sporočil’s prednosti, slabosti in vse vmes.


Ustanovil ga je nekdanji uslužbenec Wixa, Ustvarjalnik IM-jev si je prizadeval doseči vrtoglave višine priljubljene platforme povleci in spusti. Namesto tega se IM Creator znajde ob vznožju lestvice za izdelavo spletnih strani in to iz kar nekaj razlogov.

Iz naše raziskave smo ugotovili, da IM Creator nudi bolj zapleteno oblikovalsko izkušnjo, kot jo potrebuje – skratka’ni za začetnike. Za bolj uporabniku prijazno potovanje priporočamo Wix, Weebly ali Squarespace. Če ti’iščete izgradnjo spletne trgovine, mi’d priporočam Shopify.

IM Creator je bolj primeren za uporabnike z veliko izkušenj s spletnim oblikovanjem. Ponuja celo načrt belega znaka, imenovan IM XPRS, ki profesionalnim spletnim oblikovalcem omogoča, da prek platforme izdelajo spletna mesta strank.

Mi’Podrobneje se bom podrobneje seznanil, kjer smo’Zajel bom več področij, kot je IM Creator’Oblikovanje predloge, orodja in funkcije, podpora za stranke in cene. Po branju tega članka si’Vedela bom vse o ključnih vidikih gradnje spletnega mesta s programom IM Creator in o tem’je prava platforma za vas.

Pripravljeni da gremo? Potem naj’začnite…

Prednosti in slabosti ustvarjalca IM

Prednosti, slabostiEstetsko prijetne predloge in elementi oblikovanja – vsak element lahko s hitrim klikom prilagodite izbrani predlogi, kar trenutno ne ponuja noben drug graditelj.Drži blagovno znamko dosledno, z vsemi oblikovalskimi elementi, ki se prilagajajo eni določeni temi – idealno za tiste, ki niso tako kreativni uporabniki.Sposobnost spremeniti, kako je vaše spletno mesto videti mobilno znotraj namiznega urejevalnika.
Brezplačen račun je na voljo samo za študente, umetnike in neprofitne organizacije, s potrebnim formalnim dokazom.
Omejevalni vmesnik otežuje izdelavo spletnega mesta, še posebej v primerjavi s svobodo, ki jo najdemo GoDaddy in Wix. Prav tako ni urejevalnika za povleci in spusti in malo pomoči.
Ne za to, da bi nekdo šele začel na poti gradnje spletnega mesta – bolj primeren za neobvladljivo spletno oblikovanje.

Kako preprosta je uporaba?

Verjeli ali ne, ustvarjalcu IM je to dejansko težko ustvariti spletna stran. Ta ironija izhaja iz nekaj velikih vprašanj.

Prvič, za razliko od večine graditeljev spletnih mest ni nobene nadzorne plošče pripomočkov, ki bi vam pomagala dodati elemente. S programom IM Creator morate nekje klikniti in izbrati obstoječi element, da ga spremenite.

stran za urejanje ustvarjalcevPri oblikovanju spletnega mesta na programu IM Creator traja nekaj časa, da najdete prave gumbe za klik

Drugič, ni intuitivne funkcije povleci in spusti, kot je vklopljena Wix. To je res omejujoče, ker razen nekaj klikov za urejanje, obstaja’s prednastavljeno postavitvijo ne morete veliko storiti. In čeprav zagotavlja več ustvarjalne svobode kot WordPress, IM Creator še vedno zaostaja za Squarespaceom ali Weeblyjem v tem oddelku.

Nazadnje IM Creator ne’t navesti pozive ali vodnike. Ti’ste spet levo v temi – kliknite območje, na katerem ste’bi želeli prilagoditi, nato na tri pike in nato ikono. Celoten postopek prilagajanja je dolgotrajen, ne pa vetrič.

Kako dobri so ustvarjalci IM-jev’s predloge?

Kot mi’že rečeno, IM Creator ponuja nekaj gladkih predlog. Na izbiro je več kot 30 modelov, ki so mobilni odzivni, tako da so videti dobro na vseh zaslonih. Te teme so ločene tudi v široko paleto panog, vključno s fotografijo, arhitekturo, porokami, življenjepisom, nepremičninami in še veliko več.

predloge za ustvarjalceIM Creator ima nekaj čudovitih predlog, z veliko izbiro, da začnete

Kot vsi graditelji spletnih strani je vsaka predloga vnaprej napolnjena z vsebino vzorca, ki jo lahko nato prilagodite sami. S programom IM Creator lahko z nekaj kliki spremenite besedilo, slike in splošno postavitev, vendar to isn’t skoraj tako preprosto, kot je na Wixu ali Weeblyu. Ni funkcije povleci in spusti, zaradi česar se lahko urejanje spletnega mesta počuti veliko dlje, kot mora biti.

Se počutite pustolovsko? Prav tako imate možnost, da ustvarite dizajn iz nič. Če pa ne’nimam veliko izkušenj s spletnim oblikovanjem, priporočamo, da se držite predloge.

Ena od pomanjkljivosti pri ustvarjalcu IM’S fleksibilnostjo oblikovanja je to po objavi ne morete spremeniti predloge. Zato izberite previdno – če želite spremeniti predloge po cesti, boste morali znova vstaviti vso svojo vsebino.

Druga omejitev je ta ne morete dostopati do kod HTML ali CSS. To je lahko frustrirajoče, če ste’ste navdušen koder in želite prilagoditi predloge po meri. Seveda, če niste’ni primerno za kode, potem ne’ne skrbi zaradi tega.

Katera orodja in funkcije ponuja?

Kot veste, IM Creator otežuje ustvarjanje spletnega mesta. Deloma je to posledica lastnosti in njihove pomanjkljive kakovosti in prilagodljivosti – oni’Na trenutke ste zelo frustrirajoče in če ne’nimam izkušenj s spletnim oblikovanjem, ti’Boste se borili z ponujenimi orodji.

Vendar, kar počnemo pri ustvarjalcu IM-jev’Značilnosti je, da lahko na vse cenovne načrte povežete svojo domeno. Prav tako lahko implementirate gumb za donacijo za dobrodelna spletna mesta in imate dostop do posnetkov, ki lahko pomagajo pospešiti stvari pri oblikovanju spletnega mesta.

IM Creator izgubi nekaj resnih točk ne ponuja trgovine z aplikacijami, orodij za urejanje slik ali kakršnega koli trženja po e-pošti. To je nekaj pomembnih funkcij za izgradnjo uspešnega spletnega mesta in jih je mogoče najti na skoraj vseh drugih graditeljih spletnih mest na trgu.

Kaj pa lastnosti na drugih področjih?

E-trgovina

Kljub pomanjkljivosti je IM Creator eden redkih graditeljev spletnih mest, ki ponuja e-trgovino, ne da bi morali nadgraditi naročnino. Vendar je njegova ponudba e-trgovine šibka.

Na voljo so funkcije e-trgovine, ki vključujejo analitiko trgovin, storitve odjav in neomejeno shranjevanje in pasovno širino za vse načrte, vendar to’o tem. Če ti’resno razmišljate o ustvarjanju spletne trgovine, vi’veliko bolje izkoristite bolj uveljavljeno platformo, kot sta Shopify ali BigCommerce.

Blogging

Dodajanje bloga je super za SEO (optimizacija iskalnikov), saj je tako’s koristno za dodajanje ključnih besed na vašo spletno stran. Spletni dnevniki so tudi odlični za obveščanje obiskovalcev o najnovejših novicah ali poslih. S programom IM Creator lahko dodate blog s pomočjo modre barve ‘+’ gumb na vrhu strani.

Pri programu IM Creator so osnove na voljo, toda orodjarstvo bi lahko bilo veliko bolj obsežno. In ko upoštevate dejstvo tam’s nima dostopa do aplikacij, kar lahko pomaga izboljšati vaše spletno mesto’z uspešnostjo, lahko vidite, zakaj ta platforma ne’t funkcija visoko na našem seznamu priljubljenih.

im ustvarjalec dodaj blogDodajanje bloga je precej preprosto in olajša povezovanje z obiskovalci

Kakšna pomoč in podpora sta na voljo?

Prekinitev spletnega mesta je pravi zastoj. To je’je slaba izkušnja za vaše obiskovalce in lahko škodi ugledu vaše blagovne znamke. To je tisto, zaradi česar je dobra podpora strankam tako pomembna – lahko pomaga pri ohranjanju vašega spletnega mesta pri ljudeh’dobre knjige in če že’Če zaženete spletno trgovino, lahko ohranja denar, ki se pretaka.

Podpora za IM Creator je povsem osnovna. Če želite izkoristiti 24/7 podporo strankam, ti’Morali boste nadgraditi na premijski načrt, ki stane 8 USD na mesec – ampak kaj dobite iz prostega načrta?

IM Creator uporablja sistem vozovnic, ki strankam omogoča, da predložijo podporne vozovnice s poizvedbo ali težavo, preden se podporni agent vrne z odgovorom. Povprečni odzivni čas je manj kot 12 ur, kar je zelo impresivno glede na to, da IM Creator trenutno poganja približno 11 milijonov spletnih mest.

Prenesete lahko tudi uporaben priročnik za uporabnike, ki ga večina ustvarjalcev spletnih strani ne’t zagotoviti. To od nas dobi velikega klopa. Poleg tega obstaja veliko središče znanja, ki je napolnjeno z vprašanji, poizvedbami in težavami, s pomočjo katerih boste našli odgovor, ki ga potrebujete.

Na splošno pa bi bile možnosti podpore za ustvarjalca sporočil IM veliko bolj obsežne. Na primer, podpora za klepet v živo ne obstaja in lahko’ne morete se do telefona sporočiti strankam agentom IM Creator.

Koliko stane ustvarjalnik IM-ja?

Zdaj veste, kaj lahko ustvarjalec IM ustvarja (in lahko’t) priskrbite, koliko pa vam bo povrnilo? Denar je navsezadnje velika stvar.

Kar zadeva naročnine, IM Creator ponuja tri načrte, ki jih bomo razstavili v nadaljevanju…

Prost načrt

Don’t se preveč navdušite – brezplačni načrt je samo za študentje, umetnikov, in neprofitne organizacije. Če želite izkoristiti to naročnino, vas’Predložiti boste morali pisno dokazilo in opis, zakaj potrebujete spletno stran. In kot mi’V tem načrtu je podpora strankam izredno osnovna.

Premium – 8 USD / mesec

To je za podjetja. Lahko povežete svojo domeno, kar pomaga pri oblikovanju identitete vaše blagovne znamke in uživate v dostopu do neomejene pasovne širine, tako da lahko ustvarite veliko spletno mesto brez skrbi o počasnih hitrostih nalaganja. Na splošno je’s cenovno ugodna možnost v primerjavi s preostalim trgom.

Pro in whitelabel – 350 USD / leto

Kot že ime pove, je to načrt za podjetja z belo tehniko. Na primer, to’s za agencije za spletni dizajn, ki želijo ustvariti spletna mesta za stranke s pomočjo graditelja spletnih mest. Kot del tega načrta dobite neomejene licence, kar pomeni, da lahko z IM Creator zgradite toliko spletnih mest strank.

Pregled ustvarjalca sporočil: Povzetek

Mi’zdaj smo pregledali vsa ključna področja za izdelavo spletnega mesta s programom IM Creator. Če pokrivate vse, od enostavne uporabe do podpore strankam, bi morali zdaj imeti jasno predstavo, ali je IM Creator za vas.

Še vedno niste odločeni? Don’t skrbi – to’zakaj mi’spet tukaj! Preprosto povedano, IM Creator ni za začetnike. Če ti’znova zgradite prvo spletno mesto, potem bi morali pogledati Wix ali Weebly.

IM Creator praktično ne ponuja nobenih pozivov ali vizualnih napotkov, ko ste’znova gradite spletno mesto in manjka intuitivnih funkcij povleci in spusti, ki jih najdemo na drugih vodilnih platformah.

To lahko odpustite platformi’s frustrirajočo uporabo, če bi imela prost načrt. In IM Creator – do neke mere. Čeprav obstaja brezplačna možnost, jo’s samo za študente, umetnike in neprofitne organizacije. In ti’morate imeti pisno dokazilo.

Vendar pa IM Creator ponuja lepe predloge in svoj blog lahko preprosto integrirate. Toda za vse ostalo, vključno s podporo za stranke, enostavno uporabo in funkcionalnostjo e-trgovine, bi lahko IM Creator naredil veliko boljše – do točke, ko lahko uporaba te platforme dejansko ustvari težave za vaše spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map