GoDaddy pregled graditelja web stranica | Web stranice + Marketing


Najbolje za

Najbrže za izgradnju


GoDaddy pregled

Cjelokupna ocjena

4 od 5 zvjezdica

GoDaddy je početnik graditelj web stranica koji koristi umjetnu dizajnersku inteligenciju (ADI) kako bi stvaranje web stranice bilo lakše i brže nego ikad prije. Pomoću podataka koje unosite za nekoliko minuta stvori prilagođeno web mjesto, što ga čini savršenim za početnike koji žele objaviti jednostavnu web stranicu na mreži.

Koje su prednosti i nedostaci GoDaddyja?

prozodija

 • Možete stvoriti web stranicu i objaviti je u nekoliko minuta
 • To’je vrlo jednostavan za upotrebu
 • Njeni planovi cijena su vrlo jeftini u usporedbi s nekim konkurentima

kontra

 • Nema puno kreativne slobode
 • Nedostatak dubine nekih njegovih karakteristika
 • Web stranice nisu’nije vizualno privlačan kao i ostali graditelji web stranica’

Pregled

U rujnu 2019. GoDaddy je pokrenuo svoj novi i poboljšani program za izradu web stranica: Web stranice + Marketing. Bio je to potez od njihovog starog urednika, GoCentral, s novim fokusom na pomaganju poduzetnicima i malim poduzećima da povećaju svoju internetsku prisutnost.

Sve što trebate učiniti je unijeti željene podatke na svoju web stranicu i, hej presto, to stvara jedinstveno mjesto za vas! Lako, zar ne?

GoDaddy je uglavnom poznat po svijetu’najveći je registrator domena, a to mu je još uvijek glavni fokus. Međutim, to’s također širi svoju ponudu web stranica za izradu web stranica s ciljem da svojim korisnicima osnaži više alata usmjerenih na rast.

GoDaddy’nove i poboljšane značajke uključuju marketinške alate i GoDaddy Insight, pametan sustav učenja dizajniran za korištenje podataka koji vas vode prema vašim ciljevima.

Iako nekim njezinim značajkama i dalje nedostaje malo dubine, GoDaddy’s Web stranica + Marketing je a savršeno rješenje za svakog poduzetnika ili malu tvrtku željeli stupiti na mrežu bez sve dugotrajne gnjavaže i gužve.

web stranice godaddy + marketinški domGraditelj web stranica GoDaddy, web stranice + marketing, osmišljen je kako bi vam pomogao da povećate svoju internetsku prisutnost.

Web stranica + marketing: bliži izgled

Web stranica + Marketing, GoDaddy’ažurirano graditelj web stranica, bilo je uzbudljivo izdanje prošle godine. Umjesto da jednostavno unaprijedi svoju staru web stranicu za izradu web stranica, GoDaddy je upario svoj ažurirani uređivač s čitavim paketom marketinških alata – do velikog učinka.

Pa, kako to radi? Je li to još uvijek izrađivač web stranica? Odgovor je da – još uvijek možete brzo i jednostavno napraviti web mjesto pomoću GoDaddyja’Samo sada dobivate pomoć izvan faze izgradnje.

Web stranice + Marketing pokreće GoDaddy Insight, pametni tehnološki sustav koji vam pomaže rasti uz prilagođene, trajne smjernice nakon vas’ve hit objaviti.

Ali što to zapravo znači? Pa, jednom kad’gotova si zgrada, ti dobiti ocjenu koji mjeri koliko je dobra vaša internetska prisutnost u usporedbi s drugima poput vas. Tada ćete dobiti a prilagođeni akcijski plan, nakon čega slijedi detaljan skup mjernih podataka koji će vam pomoći da pratite svoj rast i performanse.

Radi li ipak? Pa, sigurno se čini! Prema GoDaddy, kupci koji koriste web stranice + marketing u roku od 12 mjeseci zabilježili su prosječno povećanje prihoda od poslovanja od 18%. Prilično impresivne stvari.

Zvuči nevjerojatno, ali ovdje kod stručnjaka za izgradnju web mjesta, mi’uvijek želim iskopati malo dublje i zaista sastaviti temeljit pregled graditelja GoDaddy web stranica.

Želimo vam dati najbolji mogući uvid, ne samo iz našeg posvećenog tima stručnjaka, već i kroz temeljita istraživanja i razgovore s ljudima poput vas!

Daljnje informacije

 • Želite li prodavati na mreži? Pogledajte naše GoDaddy pregled e-trgovine da vidim je li’s pravim graditeljem za vašu trgovinu.
 • Ako vam je potreban hosting za vaše web mjesto, pročitajte naše GoDaddy hosting pregled da vidim je li’ima značajke koje su vam potrebne.
 • Wix i GoDaddy dva su popularna graditelja – otkrijte onog najboljeg za vas u našem Usporedba Wix-a i GoDaddy-a.
 • Ako ti’ponovno između brzine i stila, pronađite odgovore u našoj Usporedba GoDaddy vs Squarespace.

Koliko je jednostavno GoDaddy za korištenje?

Jednostavnost korištenja

Kako možemo reći koliko je jednostavno koristiti alat za izradu web stranica? Ispitujemo ih s običnim, svakodnevnim ljudima! Dobili smo sudionike različitih tehničkih sposobnosti za izradu web-lokacija koristeći ih.

Zamolili smo ih da ispune popis zadataka pomoću GoDaddyja, a zatim smo ih uhvatili oko toga kako su lako (ili teško) pronašli graditelja za korištenje.

Rezultati su odgovarali našem vlastitom pregledu koji je GoDaddy’Graditelj web stranica je nevjerojatno jednostavan za upotrebu. 76% sudionika je reklo da bi preporučilo GoDaddy prijatelju koji je’tražite da se povežu s internetom.

To’zaista ne čudi, s obzirom na to da gotovo sve radove na nogama za vas pravi graditelj!

Jedini problemi koji su imali bili su kada su htjeli više kreativne kontrole. Nisu’volim GoDaddy’krut dizajn i tako uređivanje već postojećeg postalo je pomalo frustrirajuće.

Evo samo nekoliko njihovih mišljenja:

“Ono što mi se stvarno sviđa je kako sam te vodio prema dodavanju stvari. Bilo je nekako varanje jer je bilo tako dobro izvedeno.”

“To’je vrlo brzo. Za manje od sat vremena imam stranicu koja izgleda dobro. To’jednostavan za upotrebu za osnovnu funkcionalnost, ali ako ste željeli kopati malo dublje i personalizirati ga više, onda to mislim’je malo zamršeniji.”

Zadovoljstvo kupaca

To’je dobro i nateram ljude da testiraju GoDaddy’graditelj web stranica, ali što je s ljudima koji zapravo imate web mjesto sa njima? Jesu li sretni?

Anketirali smo 1.881 osobu o web lokacijama, i točnije, ako ih imaju’d koristio GoDaddy’graditelj web stranica za stvaranje njihove stranice.

Rezultati su to pokazali od ljudi koji su koristili GoDaddy’graditelj web stranica, 89% njih bilo je zadovoljno njihovim web mjestima. Nije loše.

Tko je GoDaddy najbolji za?

Blogovi

blog godaddy urednika

Stvaranje bloga na GoDaddyju je, isto, isto kao i raditi većinu stvari na GoDaddyju stvarno, brzo i jednostavno.

Možete dodati slike, video i audiozapise uz bilo koji post na blogu, kao i omogućiti ljudima da se prijave putem RSS feeda i koristiti analitičke podatke koje pruža Google.

GoDaddy je poduzeo puno koraka kako bi poboljšao svoje mogućnosti bloganja. Sada možete omogućiti komentare na svojim blogovima, a postoji obećanje daljnjih poboljšanja. GoDaddy čak tvrdi da možete dobiti blog uživo za samo 19 minuta.

To govori, kada je u pitanju bloganje, tamo postoje bolje platforme. Pogledajte naš popis 10 najboljih platformi za bloganje da biste vidjeli koje preporučujemo.

Poslovanje

GoDaddy’nedavna ažuriranja stvarno su pokazala fokus na poduzetnike i male poduzetnike.

Uz više marketinških alata nego ikad prije, bolji SEO i prilagođeni akcijski planovi koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, Web stranice + Marketing vlasnik je male tvrtke’san – pogotovo ako ti’niste previše tehničarni!

Kao što smo rekli, nakon što kažete GoDaddyju’S graditeljem web stranica što želite, to’Napravit ću web mjesto za vas.

To’ne razlikuje se za tvrtke. Jednostavno unesete svoje podatke i GoDaddy će stvoriti jedinstveno web mjesto s relevantnim značajkama specifičnim za vašu tvrtku.

Ako postoji’sve što oni’Ako izostavite, možete ga jednostavno dodati nakon toga. Dostupne su stvari poput analitike, rezervacije, unosi i obrasci za kontakt.

GoDaddy Insight ipak krade show kada su u pitanju poslovne stranice. Vaša personalizirana ocjena pokazuje kako ste’radite u usporedbi s drugim sličnim mjestima, a prilagođeni akcijski plan koji dobivate savršen je za postizanje vaših ciljeva.

Povrh svega, podaci o izvješćima koje pruža GoDaddy neophodni su za mjerenje vašeg uspjeha i nadzor vaše web stranice’s performanse.

GoDaddy je odlična opcija za male tvrtke koje žele brzo započeti s mrežom bez ikakve buke. Ima sve što vam je potrebno i mogućnost povlačenja bilo kojeg računa na društvenim medijima koji možete imati u jednom središnjem središtu.

eCommerce

Prodali ste nekoliko proizvoda na eBayu, Etsyju ili drugim tržištima, a sada ih želite podići na višu razinu s web stranice? GoDaddy’Graditelj web stranica je odličan izbor.

Možete dodati funkciju e-trgovine na svoju GoDaddy web lokaciju u nekoliko klikova.

Za 25 USD mjesečno možete prodati do 1.500 proizvoda, uključiti istaknute proizvode i dodati popuste / kupone.

GoDaddy Pregled postavljanja internetske trgovine

Da biste vam pomogli da povećate prodaju, GoDaddy nudi i SEO smjernice (kako bi vam pomogao da se rangirate na tražilicama poput Googlea), napuštenu funkciju oporavka košarica i mogućnost povezivanja vaše web stranice sa vašim trgovinama društvenih medija poput Facebooka.

Možete navesti i svoj cjelokupni inventar na Amazonu, Walmartu i eBayu kako biste svoje proizvode doveli pred više kupaca!

Nakon pregleda GoDaddy’graditelj web stranica, to’jasno je da su sve GoDaddy web lokacije pogodne za mobilne uređaje i omogućuju plaćanje kreditnim i debitnim karticama, kao i upotrebu PayPala i Apple Paya putem pouzdane usluge trgovca nazvane Square.

GoDaddy’Plan e-trgovine je idealan za pojedince ili male tvrtke koji žele prodavati različite proizvode. No zbog svog poklopca proizvoda, nije’t najcrbilniji graditelj e-trgovine na tržištu.

osobni

Iako postoje neke kvalitetne značajke pogodne za osobnu upotrebu, GoDaddy br’t najbolje kad su u pitanju stvari poput fotografija ili web stranica za portfelje.

GoDaddy’Program za izgradnju web stranica ima galerije slika s mnoštvom dostupnih fotografija, a videozapise i audiozapise možete ugrađivati ​​s YouTubea / Vimeoa i SoundClouda.

GoDaddy ima puno više tema nego nekada, a sada je na raspolaganju više od 100. Novi program za prilagodbu tema omogućuje vam pregledavanje vaše web stranice u 20 različitih stilova bez gubitka sadržaja, što je sjajan dodatak!

Nadalje, vaš će se sadržaj automatski ažurirati kako bi odgovarao novom formatu, kako na stolnim tako i na mobilnim uređajima / tabletima.

Ali prema našem iskrenom mišljenju, ako je dizajn iznad vašeg popisa zahtjeva, vi’bolje je razmotriti drugog graditelja web stranica. Kvadratni prostor našao se na vrhu u našem istraživanju zbog dizajna, tako da bi to bilo dobro mjesto za početak.

Saznaj više

 • Stvarate li portfelj? Pogledajte našu recenziju vrlo Najbolji graditelji web stranica za portfelj na tržištu danas.
 • Izlaganje fotografija je umjetnost – usporedite 10 najboljih graditelja web stranica za fotografije prije nego što se odluči!
 • Mi’Donijet ćemo vam spojler – Kvadrat je najbolji za fotografije i web stranice. Otkrijte njegove prednosti i nedostatke u potpunosti Pregled kvadrata.

skalabilnost

GoDaddy’S skalabilnost ovisi o tome što ste’tražite izlaz iz vašeg web mjesta.

Ako ti’da se radi o maloj tvrtki ili pojedincu, sa sigurnošću možemo to reći, iz našeg pregleda graditelja GoDaddy’s proizvod koji sadrži sve što je potrebno za rast vaše web stranice.

Pruža vam brojne značajke, analitičke alate, SEO smjernice i omogućuje vam promjenu stranice’tlocrta ili opće estetike kad god želite.

Ako vam je glavni cilj prodaja putem interneta i imate ambicije masovno prodavati proizvode, možda biste trebali razmotriti drugog graditelja (pogledajte naš usporedni grafikon e-trgovine ovdje).

GoDaddy ograničava svoju naknadu za e-trgovinu na 1.500 proizvoda. To’s više nego dovoljno ako vaš dućan nije’t glavna značajka vaše web stranice, ali ako jeste’ozbiljno razmišljamo o širenju vaše internetske trgovine, mi’d preporučam pogledati Shopify.

GoDaddy’s Tools

Pomozite & podrška

GoDaddy nudi 24/7 telefonsku liniju za rješavanje svih mogućih problema. Tamo’je i značajka live chat da’dostupan je od ponedjeljka do petka, od 5 do 18 sati.

Pomoć i podrška GoDaddy

Ako ne’Ne želim me čekati na telefon ili vam treba pomoć izvan tih sati, GoDaddy’Baza znanja i forum će biti vaš izvor resursa.

Iskreno, testirajući ih i revidirajući, niti jedno nije fantastično.

Općenita i široka pitanja su u redu, ali ako želite znati nešto konkretno ili nišu na GoDaddyju, vjerojatno ste’Morat ću pričekati i razgovarati s nekim da dobijem odgovor.

Za graditelje web lokacija koji imaju bolju pomoć i podršku potražite proizvode poput Wixa ili Squarespacea.

Saznaj više

Wix vs Squarespace 2018 | 4 ključne razlike koje biste trebali znati – pogledajte našu usporedbu dok međusobno baratamo Wixom i Squarespaceom

Integracija društvenih medija

Društveni mediji sjajan su primjer gdje je ta značajka dostupna na GoDaddyju’graditelj web stranica, ali nakon pregleda njegova je funkcionalnost ograničena.

Možete dodati ikone za povezivanje na razne društvene stranice, pa čak i povezati svoju Facebook trgovinu, ali u ovom trenutku to’s koliko ide.

Možeš’Ne možete ugrađivati ​​društveni feed uživo na svoju web lokaciju niti posjetitelje ne možete pribaviti da dijele vaš sadržaj putem njihovih društvenih kanala. Da budemo pravedni, ovo GoDaddy kaže’radite na tome, budite u toku!

Analitika

GoDaddy koristi Google Analytics kako bi vam pomogao da pratite posjetitelje koji slijede na vašu web lokaciju.

To će vam omogućiti da pratite sve – od kojih stranica dobiva najviše pregleda, do ukupnog vremena koje korisnici provode na vašoj web lokaciji.

Mnogo graditelja web stranica imaju svoje analitičke alate, ali GoDaddy je svojim outsourcingom na Googleu osigurao da njihovi korisnici dobivaju briljantne, besplatne analize.

SEO & Marketing

Web stranice GoDaddy + Marketing sada automatski pregledava vašu web stranicu i optimizira je za popularne tražilice poput Googlea, Binga i Yahoo! Ako vodite tvrtku, možete navesti i svoje podatke na Googleu i Yelpu kako biste dosegli više kupaca na mreži.

GoDaddy SEO isn’nije dostupan na najjeftinijem planu, što treba uzeti u obzir pri odabiru plana. Prema GoDaddyju, web mjesta koja koriste GoDaddy SEO vidjela su kako se njihov Google promet povećao 2,5 puta u odnosu na one koji ga ne koriste, i to u roku od devet mjeseci.

Nije loše!

GoDaddy’s čarobnjakom za SEO stvarno je početnicima prilagođen način da započnete s optimizacijom vaše web stranice.

Započinje postavljanjem nekoliko jednostavnih pitanja kako biste razumjeli kakvu vrstu ciljanja’volio bih. GoDaddy tada predlaže najbolje ključne riječi koje biste uključili kako biste optimizirali web mjesto i ostvarili viši rang na Googleu!

Ako ti’ponovno na planu e-trgovine, ti’Imat ćete i pristup osobnim SEO smjernicama stručnjaka koji će vam pomoći da se vaši proizvodi vide.

U smislu marketinga, GoDaddy vam omogućuje izravno pokretanje marketinških kampanja putem e-pošte izravno preko samog graditelja.

Možete sinkronizirati web mjesto sa svojom Facebook prodajom za potrebe višekanalnog marketinga, pa čak i podijeliti kupone kako bi vaši korisnici bili svjesni bilo kakvih kodova za popust.

domene

GoDaddy jedan je od najvećih registara domena na svijetu i postavljanje domene s njima ne bi moglo’ne bi bilo lakše.

Cijene počinju od 9,99 USD (PDV nije uključen) za kupnju domene u trajanju od 1 godine, ali ako se odlučite za dvije godine ili više, prva godina košta samo 0,01 USD.

Već posjedujete domenu i želite je prenijeti na GoDaddy? Nema problema.

Samo slijedite jednostavne korake u ovom korisnom vodiču i vi’dobro je ići. To’s vrijedi napomenuti da postupak prijenosa može potrajati između 7-10 dana.

sigurnosti

Sigurnost SSL-a (sigurnih utičnica) uključena je u sve pakete GoDaddy.

Jednostavno rečeno, SSL sigurnost uspostavlja vezu između web poslužitelja i preglednika kako bi se osiguralo da svi podaci proslijeđeni između njih ostanu privatni i cjeloviti..

GoDaddy također nudi 99,9% jamstva za produženo vrijeme i redundantnost mreže.

Sigurnosne kopije & Vraća

GoDaddy’Izrađivač web stranica ima zaista korisnu značajku automatskog spremanja koja će napraviti sigurnosnu kopiju vaše web stranice, čak i ako to zaboravite. Ovo je sjajna značajka za slučaj da se web mjesto sruši ili hakira.

Za razliku od nekih drugih graditelja web stranica, web lokaciju možete vratiti samo od posljednje točke u kojoj je spremljena.

To znači da ako pogriješite i automatski se štedi’Morat ćete je ručno ispraviti, a ne samo vratiti web mjesto na točku prije nego što je pogreška napravljena.

Cijene i vrijednost za novac GoDaddy

Kada gledate graditelje web stranica’ planovi cijena, volimo se ogrebati ispod površine i vidjeti koliko ste’stvarno ću dobiti za svoj novac.

Za početak, u usporedbi s drugim graditeljima, GoDaddy ima jedan od najnižih prosječnih planova cijena. (Ako ti’tražite mnogo, pogledajte naš pregled najboljih jeftinih graditelja web stranica umjesto toga).

GoDaddy ima četiri plana cijena: the 10 USD mjesečno Osnovni plan je najjeftiniji, ali na alatima otključavate samo SEO alate 15 USD mjesečno Standardni plan. $ 20 / mjesečno Premium plan uključuje neograničene društvene postove i omogućuje vam prihvaćanje internetskih obaveza. $ 25 / mjesečni plan e-trgovine dolazi s prodajnim značajkama.

Ona također nudi mjesečnu besplatnu probnu verziju da biste zaista mogli istražiti ako to istražite’Prava opcija za vas prije prijave.

Sad, neka’s ispucati i saznati što ćete dobiti unutar svakog plana.

godaddy pregledati planove cijena

Dostupni planovi

Osnovni plan

Standardni plan

Premium plan

Plan e-trgovine

Za 10 dolara mjesečno, ti’Dobit ću mnoštvo značajki, od funkcionalnosti bloganja, do galerija slika, implementacije video i audio zapisa. Svaka web stranica ima brze performanse učitavanja stranica i svi mobilni odgovaraju. Možete dobiti i pristup svim GoDaddy’značajke pomoći i podrške. SSL Security, društvena razmjena i GoDaddyjev marketinški paket, koji se naziva GoDaddy Insights, također su ugrađeni..
Uz 15 USD mjesečno dobijate sve što je uključeno u Osnovni plan, plus povećane mogućnosti dijeljenja društvenih mreža i, ključno, čarobnjaka za SEO, pomažući vam da procijenite svoje poslovanje i nude upute o tome kako se viši rangirati na Googleu.
Na 20 dolara mjesečno možda razmišljate ‘što’Razlika između ovoga i Standardnog plana?’ Pa, zapravo puno. Vas’Otvorit će se mnoštvo novih značajki, kao što su sposobnost prihvaćanja plaćanja kreditnom karticom, knjige koja se ponavljaju i događaji i predavanja, alati za upravljanje klijentima za kontaktne podatke, sastanke i povijest plaćanja te sinkroniziranje web lokacije s bilo kojim poslovnim stranicama / trgovinama koje imate na društvenim medijima.
Za 25 dolara možete pokrenuti potpuno opremljenu internetsku trgovinu. Nudi brzu odjavu, mogućnost upravljanja proizvodima, zalihama i narudžbama, konfiguraciju stopa isporuke i poreza, mogućnost ponude popusta i promocija, provedbu napuštenog oporavka košarica i slanje kupcima tekstualnih upozorenja prilikom narudžbe..

Pregled graditelja web stranica GoDaddy – Sažetak

GoDaddy je platforma koja pruža brojne usluge, od domena do hostinga. GoDaddy’Graditelj web stranica koristi AI kako bi vam olakšao izradu web mjesta koristeći podatke koje unosite za stvaranje web mjesta za vas. To GoDaddy čini najbržim načinom za izradu web stranice.

S više od 1500 poslovnih mogućnosti, intuitivnim sučeljem i jeftinim planovima cijene Graditelj web stranica GoDaddy pregled je pronađen ovaj proizvod definitivno ima puno toga za to.

Web stranice + marketing preuzeo je GoDaddy’graditelj web stranica na potpuno novu razinu – i to’Spremni smo i podići vašu web lokaciju na potpuno novu razinu. Ako ti’ponovno nakon brzog i jednostavnog postavljanja i pomaganja u razvoju vaše web stranice, a zatim GoDaddy’s Web stranice + Marketing je prilično savršen.

Kroz pomoć u dizajnu, sve što trebate učiniti je unijeti svoje podatke, a GoDaddy će vam generirati jedinstveno web mjesto koje odgovara vašim potrebama. GoDaddy Insight će kreirati prilagođeni plan koji će vas voditi kroz poboljšanje vaše online prisutnosti.

GoDaddy’graditelj web stranica nudi niz internih značajki i izvrstan je za prodaju na mreži u malim količinama, što ga čini idealnim za mala poduzeća koja su svjesna vremena i trebaju im web mjesto što prije.

Međutim, ako želite osobnu web stranicu ili je vaše poslovanje u umjetničkoj industriji, to možda neće biti vaša najbolja opklada.

Brzina kojom se možete povezati s interneta oduzima vam kreativnu kontrolu, ostavljajući vam web mjesto koje može malo izgledati ‘običan’ estetski gledano.

Značajke – zabranite onima za e-trgovinu – također nemaju malo kvalitete, a mogle bi ih učiniti s većom dubinom (iako GoDaddy kažu da je to nešto što’radite na!)

Sve u svemu, GoDaddy’Izrađivač web stranica uglavnom je za poduzetnike i male poduzetnike koji žele bez napora u mreži i koji također žele da se njihova ruka povećava prisutnošću na mreži.

Najčešća pitanja o GoDaddyju

Stručnjak za izgradnju web mjesta želi vam pružiti iskrene podatke. Da’Zbog toga provodimo vlastita istraživanja i dobivamo izravan, osobni uvid. Analize i grafike u ovom članku temelje se na autentičnim izvorima koje su provjerili naši interni stručnjaci. Mi se veoma brinemo za to da podaci koje objavimo budu pouzdani i točni. Međutim, WBE ne preuzima odgovornost za bilo kakve netočnosti u informacijama koje nam daju korisnici, sudionici istraživanja ili drugi subjekti.

Napominjemo da je uvid u ovaj članak samo za opće informativne svrhe. Mi’rado ćemo odgovoriti na bilo kakva pitanja o ovom članku i pratećim istraživanjima. Za dodatne informacije obratite se stručnjaku za izradu web stranica izravno e-poštom na adresu .

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me