Kako izraditi web stranicu na GoDaddyju

Contents

Napravite internetsku stranicu na GoDaddy u 13 jednostavnih koraka

kako napraviti web stranicu na slici prikazanoj godaddyTo’lako se osjećati izgubljeno kad i ti’ponovno izgradite svoju prvu web lokaciju. Možda sjedite tamo i razmišljate kako da napravim web stranicu na GoDaddyju? Naš korak po korak vodič će vas uzeti za ruku i voditi vas kroz svaku fazu – odredište? Vaša vrlo goDaddy web stranica!


GoDaddy nosi mnogo šešira u digitalnom svijetu, pruža sve, od domena do hostinga, ali jedna od najpopularnijih usluga je njegova web stranica.

Isprobali smo GoDaddy’Sama graditelj web stranica, zajedno s najboljim brandovima na tržištu. Sve u svemu, uživali smo koristeći GoDaddy – stvarno se istaknuo po svom jednostavan dizajn i graditelj potpomognut dizajnom.

To’Super je jednostavan za upotrebu, jer koristi ADI (Umjetna inteligencija dizajna) da vam zapravo pomogne u izgradnji vaše web stranice. Kad unesete vrstu web stranice koju želite, automatski stvara primjer web mjesta koju ćete uređivati. Možete zamisliti koliko vremena i tehničkog napora štedite!

To GoDaddy čini najboljim za početnike ili one kojima je potrebna web stranica što je brže moguće – to’s najbržim graditeljem web stranica na zapadu (ili bilo gdje, zaista.)

Tamo gdje je pao, bio je prilično običan izgled i nedostatak značajki – pobjedio si’Ne možete dobiti GoDaddy moćnu ili složenu web stranicu, ali dobit ćete jednostavno, brzo web mjesto uživo za nekoliko minuta. Provjerite njegove ocjene zvjezdica u nastavku za cijelu sliku!

Ako želite saznati kako prolazimo GoDaddy kroz korake, pročitajte o našem testiranju u našem članku: Kako provodimo istraživanje naših graditelja web stranica. Ako mislite da bi vam moglo trebati nešto sofisticiranije, potražite naš kviz za pronalazak najboljeg graditelja web stranica za vas.

Dolazi GoDaddy jednomjesečno besplatno probno razdoblje. Pa da li i ti’nervozni ste zbog stvaranja svoje prve stranice ili pomalo pokušavate započeti gradnju, možete započeti izgradnju bez trošenja jednog centa.

Uz to rečeno, neka’Napravimo prvi korak uz vijugav put izgradnje web stranice. Mi’Pokazat ću vam kako točno napraviti web stranicu s GoDaddy-om. Mi’Proći ćemo kroz postupak postavljanja, kako prilagoditi web mjesto i korake koje trebate poduzeti prije objavljivanja. Mi’Ponovno je s vama na svakom koraku puta, pa napravite najbolju nogu naprijed i neka’idemo!

Daljnje informacije

 • Pročitajte naše GoDaddy pregled graditelja web stranica da saznate više o ovom brzom graditelju.
 • Pogledajte kako se GoDaddy uspoređuje s našim Usporedni grafikon graditelja web stranica.
 • Otkrijte kako se GoDaddy rangira u našoj recenziji Najbolji graditelji web stranica 2019. godine.

1

Odaberite vrstu web lokacije

Prvo što trebate učiniti je odlučite koju vrstu web mjesta želite izgraditi. Ako želite prodavati na mreži, vi’Trebat ćete izgraditi internetsku trgovinu. Ako ste pobijedili’Ne prihvaćate plaćanja putem vaše web stranice, tada biste trebali odabrati opciju za izradu web mjesta.

izbornik za izradu web stranica godaddyMorate odabrati vrstu web lokacije koju želite izgraditi – internetsku trgovinu ili web mjesto.

Don’Ne brinite, ova odluka nije’t postavite u kamen – ako se predomislite, uvijek možete naknadno dodati internetsku trgovinu na svoju web stranicu.

U ovom detaljnom vodiču, mi’Pokazat ću vam kako napraviti web stranicu a ne internetska trgovina, iako je puno koraka slično.

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Odlučili ste koju vrstu web stranice trebate
 • Odabrana je prava opcija na GoDaddyju’s web stranice

Daljnje informacije

 • Želite li prodavati na mreži? Pročitajte naš vodič na Kako izgraditi internetsku trgovinu.
 • Pogledajte kako GoDaddy uspoređuje u našem pregledu za Najbolje platforme za e-trgovinu.

2

Započnite svoju besplatnu probnu inačicu

GoDaddy ima jednomjesečno besplatno probno razdoblje, što je definitivno vrijedno iskoristiti. Možete primijeniti ove korake i pripremiti svoju web lokaciju na besplatnoj probnoj verziji, a zatim odlučiti nadograditi (ili ne) kada se vaše probno razdoblje privede kraju.

To znači da možete naučiti kako koristiti GoDaddy bez trošenja jednog centa!

besplatno probno razdoblje za izradu web stranica godaddyJednostavno kliknite gumb Start for Free da biste započeli besplatno probno razdoblje s GoDaddy.

To’s lako pokrenuti besplatno probno razdoblje – samo kliknite bilo koji Start besplatno gumbe na GoDaddy’i zatim stvorite račun. To’je potpuno besplatno, i ti ne’ne morate unijeti podatke o kreditnoj kartici.

Sve što trebate su e-pošta i zaporka, i vi’dobro je ići!

godaddy stvoriti besplatni računTo’vrlo jednostavno za početak rada s GoDaddyjem. Sve što trebate je adresa e-pošte – nisu potrebni detalji kreditne kartice.

GoDaddy’Besplatna probna verzija je izuzetno izdašna i pruža vam puno vremena da to budete sigurni’savršen graditelj za vas. Tamo’bez rizika i bez pritiska za prijavu nakon završetka suđenja – plaćate samo ako ste voljeli koristiti GoDaddy!

Nakon završetka suđenja imate na raspolaganju četiri cjenovna plana, u rasponu između 10 i 25 dolara mjesečno (kad se naplaćuje godišnje). Osnovni plan najjeftiniji je i nudi vam sve uobičajene osnovne stvari, kao što su SSL sigurnost i ograničene mogućnosti dijeljenja društvenih mreža.

Za SEO alate vi’Trebat će vam Standardni plan od 15 USD mjesečno i da biste prihvatili rezervacije i uplate za usluge ili termine koje ste preuzeli’Trebat će vam premijum 20 USD mjesečno.

Plan e-trgovine najskuplji je, 25 dolara mjesečno – a dolazi s prodajnim alatima poput popusta, otpreme i upravljanja zalihama.

Za sada, jednostavno započnite s besplatnom gradnjom i vratite se kako biste odabrali svoj cjenovni plan nakon završetka suđenja – jednostavno!

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Kliknuo Start besplatno
 • Napravio svoj GoDaddy račun

Daljnje informacije

 • Želite li besplatno graditi i objavljivati? Pročitajte našu recenziju Najbolji besplatni graditelji web stranica.

3

Odaberite svoju industriju i naslov web stranice

Jednom kad ti’prijavili ste se’Vidjet ću ovu stranicu pred sobom, potičući vas da započnete. Ovo je prvi korak stvaranja vaše web stranice – i to se ne može’ne bi bilo lakše.

godaddy editor omogućuje početak radaPokretanje vaše web stranice je jednostavno – samo unesite svoju web stranicu’ime i industriju pod koju spada.

Sve što trebate učiniti je unijeti industriju pod koju se nalazi vaša web stranica i naziv vaše web stranice. Kad to učinite, GoDaddy automatski kreira primjer stranice na temelju osnovnih informacija koje vi’ušao si.

industrija i naziv naslova za web stranicu godaddyGoDaddy stvara web mjesto za vas na temelju informacija koje ste dobili’ušao si.

Željeli smo web mjesto ispod industrije “Pisac”, pod nazivom “Lucy voli pisati”. GoDaddy odmah nam je dao ovu jednostavnu, otmjenu temu, usredotočena na ono što mi’rekao sam to dosad. Možete se poigrati s različitim djelatnostima i naslovima stranica da biste pronašli jedan’ponovno si zadovoljan – jednom kad’ponovno zadovoljni, samo kliknite gumb Nastavi.

Oh, i nemoj’ne brini ako ne’ne volim svaku stvar o ovoj prvoj web stranici – vas’prilagoditi ću ga u trenu.

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Odaberite pod koju industriju spada vaša web stranica
 • Pomisao na naziv za vaše web mjesto
 • Ove podatke unijeli na svoju web lokaciju
 • Kliknite da biste nastavili prelazak na sljedeću fazu

Daljnje informacije

 • Izgradite li poslovnu web stranicu? Pogledajte naš vodič na Kako izgraditi poslovnu web stranicu za nekoliko korisnih savjeta.

4

Počnite uređivati ​​web mjesto: Odaberite temu

Sad ti’dobio je vaš osnovni predložak, možete ga početi uređivati ​​tako da ga’je jedinstven i u skladu s vlastitim brendom. Prvo što trebate učiniti je odabrati svoju temu. Vaša tema mijenja dizajn i izgled vaše web stranice, tako je’važno je odabrati onu koja vam se sviđa!

Godaddy builder web stranica kako ureditiGoDaddy vas vodi kroz vašu stranicu’i postavljanje vlastitog teksta.

To’je jednostavno promijeniti svoju temu – samo kliknite taj gumb Tema i vi’Naći ću na tone različitih tema za pregled.

Tema s kojom smo započeli ovdje zvala se Trgovina, ali ima i mnoštvo drugih koje je moguće pregledavati.

godaddy izaberi svoju temuGoDaddy vam nudi niz različitih tema za odabir, pa čak i omogućava vam mijenjanje boja i fontova u ovom pregledu kako bi vam pomogao da odlučite.

Osnove svake teme ostaju iste, ali izgleda i stilovi variraju za svaku od njih.

Kliknite gumbe u boji s desne strane da biste vidjeli kako bi te teme izgledale s različitim shemama boja ili isprobajte različite fontove kako biste dobili predstavu o tome što bi moglo odgovarati vašoj web lokaciji.

godaddy tema za pregled bojaTo’Jednostavan je pregled tema u različitoj shemi boja – jednostavno kliknite različite gumbe u boji s desne strane.

Na kraju smo odabrali temu koja se zove Spaces, s novim fontom i temom bijele boje kako bi se tekst stvarno isticao. Jednom kad ti’odabrao si temu, u gornjem desnom kutu kliknite Gotovo.

Ovo je pobijedilo’ne biti konačna verzija vaše web stranice, zato nemojte’ne brinite ako to’nisi 100% savršen – ti’Dobit ćete priliku da dodate svoje slike, tekst, stranice i još mnogo toga prije nego što pritisnete objavu.

To’važno je znati što je tvoja tema’t postavljen u kamen – GoDaddy omogućuje vam da se vratite i promijenite temu u bilo kojem trenutku, čak i nakon što je vaša web lokacija zaživjela!

godaddy odabrati boju i font temeJednom kad ti’kad ste odabrali vašu temu, kliknite Gotovo da stvarno započnete prilagođavanje web lokacije. Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Pogledao sam dobar raspon tema – nemoj’samo se držite prvog kojeg vidite!
 • Pregledali su različite boje i fontove
 • Odaberite temu koju volite (ali zapamtite da se možete vratiti i promijeniti bilo kada!)

Daljnje informacije

 • Trebate malo inspiracije? Pogledajte ove Awesome Izgled dizajn početne stranice!
 • Ako ti’Ako niste sigurni koje boje najbolje djeluju, pogledajte naš vodič na Kako odabrati dobru shemu boja za svoju web stranicu.
 • Provjerite jeste li odabrali pravi font za svoju web lokaciju s našim vodičem na Kako odabrati savršen dizajn frizerskog stila za svoju web stranicu.

5

Prilagodite svoj dizajn: dodajte svoje slike

Slike su vrlo važne za vaše web mjesto’s uspjeh. Vaša tema dolazi sa već postavljenim slikama – ali vjerojatno želite dodati svoje!

Prije svega, možete promijeniti format ili oblik svojih slika klikom na mali plavi gumb Ažuriraj, koja se nalazi u donjem desnom kutu slike koju želite promijeniti. Nakon toga možete pregledati četiri različita uklapanja – u primjeru u nastavku izabrali smo “Napunite”.

godaddy kako urediti slikeOvdje možete vidjeti različite mogućnosti uređivanja stila vaše slike.

Međutim, možda želite zamijeniti ovu dionicu s drugom – možda je čak i fotografije’uzeo sam se! Uraditi ovo, kliknite gumb Zamijeni s desne strane. Ovo će vam otvoriti biblioteku medija (ooh).

Ovdje možete učitati vlastite slike, pregledavati besplatne fotografije dionica ili se čak povezati s društvenim medijima kako biste dodali slike jednim klikom gumba..

godaddy medijska knjižnicaMedijska knjižnica je mjesto na kojem upravljate, prenosite i tražite slike koje ćete staviti na svoju web stranicu.

Ako ti’Pomoću besplatnih slika, možete olakšati život koristeći značajku pretraživanja. Jednom kad ti’odabrao si slike, kliknite Umetni kako biste ih vidjeli na vašoj web lokaciji.

Gornji savjet! Don’Ne zaboravite dodati alt tekst kada’stavljate slike na svoju stranicu. Alt tekst govori ljudima o čemu se radi, što je korisno ako slika ne’t učitati ili ako netko koristi čitač zaslona. To’Također je vrlo važan za SEO (optimizacija za tražilice), što je bitno ako želite da se vaša web lokacija dobro rangira na Googleu.

Ispod možete vidjeti okvir u koji unosite alt tekst – primijetite kako se pojavljuje i alt tekst kada pokažite mišem iznad slike.

godaddy kako dodati alt tekstUvijek dodajte alt tekst svojim slikama – ovo je tekst koji se pojavljuje kada pokažete iznad miša i važan je za SEO. Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Prenesite vlastite slike u svoju biblioteku medija
 • Dodane su nove slike na vaše web mjesto
 • Oblikovali ste slike prema vašem stilu
 • Napisani alt tekst za bilo koje slike koje ste’ve dodano

Daljnje informacije

 • Umorni od fotografija sa zalihama? Pročitajte naš vodič na Gdje pronaći profesionalne slike za svoju web lokaciju.

6

Dodajte svoj vlastiti tekst

Ovo je jednostavan, ali presudan korak za prilagodbu vaše web stranice. Sadržaj je najvažniji u svijetu web stranica, tako da morate zamijeniti tekst dionica i staviti svoj vlastiti sadržaj ubojice!

godaddy kako urediti tekstKliknite tekst da biste ga započeli uređivati.

Srećom, dodavanje vlastitog teksta super je jednostavno. Kliknite na tekst koji’već si tamo, a ti’Moći ćete ga istaknuti, izbrisati i dodati. Ne bi se moglo’ne bi bilo lakše!

godaddy je uredio tekstTekst možete ažurirati kad god želite.

To’je lako urediti tekst dionica već na vašoj stranici, ali vi’ponovno ograničeni kada je riječ o premještanju ili čak dodavanju novih tekstnih okvira. Možeš’samo kliknite i povucite tekstne okvire okolo, a možete’Ne možete dodati jedan tekstni okvir na svoju stranicu.

Umjesto toga, morate dodati novi odjeljak (mi’prijeći ću na sljedeći) i promijeniti tekst dionica koji dolazi s njim.

Ako ti’Ako pišete blog, jednostavno kliknite gumb Gumb Pokreni pisanje a GoDaddy će vam otvoriti nacrt bloga za početak stvaranja postova.

Gornji savjet! Vaše se promjene automatski spremaju u GoDaddy, tako da ne’ne trebate brinuti da ćete izgubiti bilo koji posao’gotov si! To’to je dobra ideja nastavite pregledavati web mjesto dok idete – ovo vam omogućuje da vidite kako će vaša web lokacija izgledati uživo, pomažući u izbjegavanju neugodnih iznenađenja kad jednom budete’spremni za objavljivanje. Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Izmijenjen je bilo koji tekst dionica koji se isporučuje s vašom temom
 • Vašem web mjestu dodao je vlastiti sadržaj
 • Započeo s pisanjem postova na blogu (ako jeste’ponovno uključuje blog)
 • Pregledali ste svoju web lokaciju kako biste vidjeli promjene koje stupaju na snagu

7

Dodajte nove odjeljke

Vas’Primijetit ćemo da vaša web stranica sadrži četiri odjeljka – zaglavlje, o nama, kontaktirajte nas i podnožje. Jedan je od najboljih načina da se web mjesto učini jedinstvenim dodavanjem novih odjeljaka – uz ovaj zgodan alat možete dodati fotogalerije, blogove, videozapise, izbornike i još mnogo toga.

Kada ti’ponovno uređujete svoju stranicu, vi’Primjetit ćete plave tipke koje se prikazuju plus znakovima na njima – pokažite pokazivač miša iznad jednog od njih i pojavit će se riječi Dodaj odjeljak.

dodajte dijelove graditelja web stranice godaddy

Kliknite ovaj gumb, a zatim odaberite vrstu odjeljka’želim dodati s dugog popisa koji se pojavljuje:

izbornik dijelova stranice godaddy

Na svaku stranicu možete dodati do 20 odjeljaka, kojih bi trebalo biti dosta. Jedini odjeljci koje možete’Ne možete dodati više zaglavlja ili podnožja, ali osim toga, vi’slobodno izaberite što god želite s dojmljivog izbornika.

Ako želite dodati puno novog sadržaja, to’najbolje je dodati odjeljak o sadržaju jer to znači da možete pisati koliko želite!

Ako odjeljak dodate slučajno ili odlučite da vam više nije potreban, možete jednostavno izbrisati odjeljke klikom na njih, a zatim pritiskom na crveni gumb Delete na dnu bočne trake koji se pojavljuje s desne strane.

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Na stranicu su dodani novi odjeljci
 • Izbrisane su sve odjeljke koje ne iskoristite’ne trebaš

8

Dodajte stranice

Neki graditelji web stranica omogućuju vam izradu web stranica s jednom stranicom, dok drugi omogućuju izradu složenih web stranica sa stotinama stranica. Pa kako funkcionira GoDaddy? Pa, GoDaddy sjedi skromno između tih krajnosti – možete dodati do 50 stranica na vašoj web lokaciji ili jednostavno jednostavno s jedne stranice.

Dodavanje stranica je jednostavno – jednostavno idite na početni izbornik (klikom na simbol kuće u gornjem desnom kutu zaslona) i odaberite Stranice.

To vam prikazuje popis vaših stranica i omogućuje vam da ih ponovno naručite, dodate, duplicirate ili izbrišete. Za ove posljednje dvije opcije samo kliknite tri točke pokraj stranice koju želite duplicirati ili izbrisati.

Da biste dodali novu stranicu – da, pogodili ste – kliknite gumb Dodaj.

kako dodati stranice godaddy

Sve što sada trebate učiniti je dati vašoj novoj stranici naslov, odaberite postavke koje želite – na primjer, ako bi se trebala pojaviti u navigacijskom izborniku – i kliknite Stvori stranicu.

Gornji savjet! Kratite naslov stranice jer će se prikazati u navigacijskom izborniku. Dugačka, složena imena stranica učinit će vaš izbornik zbunjujućim i zbunjujućim.

Jednom kad ti’stvorili ste svoju sjajnu novu stranicu, možete započeti sa životom dodavanjem odjeljaka kako biste je nadopunili. Bilo da želite videozapise, kontaktne obrasce ili čak ugraditi prilagođeni kôd na stranicu, to’s praznim platnom s kojim se igraš.

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Dodano je onoliko stranica koliko vam treba (ovo je neobavezno – postoji’s stranicama s jednom stranicom ništa nije u redu!)
 • Izbrisane su sve stranice koje nemate’ne trebaš
 • Nazivi stranica su kratki i čisti
 • Sve nove stranice ispunite sadržajem dodavanjem novih odjeljaka
 • Svoje stranice rasporedite u strukturu koju vi’ponovno sam zadovoljan

9

Upravljajte postavkama svoje web lokacije

Kad u početni izbornik otvorite Postavke svoje web stranice, vi’Pronaći ćete mnoštvo stvari koje možete dodati, urediti ili omogućiti. Mi’Istražit ću četiri ključne značajke koje biste možda željeli upravljati.

Profil web mjesta

Profil vaše web lokacije je tamo gdje ste’Pronaći ću osnovne informacije za vašu web stranicu, poput e-adrese, adrese i imena web mjesta. GoDaddy će automatski koristiti e-poštu koju ste koristili za prijavu, ali možete je zamijeniti s drugom adresom ako to želite.

Ovdje možete promijeniti i kategoriju svoje tvrtke ili dodati telefonski broj ili adresu. Ovo posebno vrijedi ispuniti ako’ponovno izgradnja poslovne stranice, jer pomaže u izgradnji povjerenja kod potencijalnih kupaca.

optimizacija pretraživača

SEO je umjetnost pronalaska na mreži. Možete optimizirati svoju web stranicu kako bi vas pretraživači poput Googlea pronašli i favorizirali – postoje sve vrste načina za to, ali GoDaddy to jednostavno drži svojim SEO alatom.

Otvorite karticu SEO u izborniku postavki i kliknite Počnite Optimizirati – ovo će vas odvesti na novu stranicu, gdje možete proći kroz GoDaddy’s SEO čarobnjaka. Ovdje možete odgovoriti na pitanja kao što je da li je vaša publika u svijetu ili lokalnoj, objasniti o čemu se radi na vašoj web lokaciji i odabrati ključne riječi od GoDaddy’s prijedlozima.

godaddy seo optimizacijaGoDaddy’s SEO Wizard je vrlo jednostavan i prilagođen početnicima.

GoDaddy obavlja sjajan posao izrade SEO-a dostupan svima i svima – ne znaš’Ne morate razumjeti nijednu tehničku opremu za početak optimizacije vaše web stranice. To’nije najnapredniji alat za optimizaciju, ali za početnike to’je savršena.

Google Analytics

Ako ti’ozbiljno govorite o svojoj web stranici, istina je da želite Google Analytics u svom timu. To’s popularan, moćan alat koji vam daje vrijedan uvid u izvedbu vaše web lokacije i interakciju ljudi s vašom web stranicom.

Gornji savjet! Pobrinite se za vas’prijavili ste se na Google Analytics prije nego što pokušate izvršiti ovaj korak. To’potpuno besplatno, i stvarno jednostavno.

Prvo idite na Postavke i pronađite karticu izbornika pod nazivom Google Analytics.

Kad se prijavite na Google Analytics, vi’Dat ću vam ID praćenja – ako imate ovo pri ruci, onda sve što trebate učiniti je unijeti u naljepnicu u svojim postavkama, a GoDaddy pustiti da sve ostalo razriješi za vas.

Ako ne’ne možete ga pronaći, ID praćenja možete pronaći u administrativnom području svog Google Analytics računa.

Upozorenje o kolačićima i praćenju

Mi’svi smo upoznati sa skočnim prozorima koji pišu o kolačićima i podacima i dozvolama i pružaju nam najbolje korisničko iskustvo. Najvjerojatnije, prihvaćate ih ne dajući im i drugi pogled.

Kada ti’ipak izgradite vlastitu web stranicu, vi’Trebat ćete malo razmisliti o tim pravilima o kolačićima – to’s zakon!

GoDaddy vam pruža zadanu poruku kolačića koji dobro funkcionira za opće web stranice. Provjerite je li to omogućeno u vašim postavkama prije objave web lokacije, ili je pobijedio’ne pojavljuju se posjetiteljima.

Ovisno o vrsti web mjesta koju ste’Ponovo pokrećete ili u kojoj djelatnosti sjedi vaše poduzeće, možda ćete trebati urediti to da bude jasnija i pravno nepropusnija poruka.

Ako imate dulje i vrlo detaljno pravilo, na web mjesto možete dodati i politiku privatnosti – to radite dodavanjem novog odjeljka na stranicu i odabirom opcije Politika privatnosti.

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Ažurirali i prilagodili profil svoje web lokacije
 • Optimizirajte svoju web lokaciju za tražilice kako biste poboljšali vašu web lokaciju’s ljestvici jednom’je uživo
 • Prijavili ste se za besplatni račun usluge Google Analytics i dodali ga na svoju web lokaciju
 • Omogućila je poruku upozorenja o kolačićima i prilagodila je ako trebate
 • Dodana su pravila o privatnosti ako su vam potrebni dodatni detalji u pravnom odricanju odgovornosti
 • Istražite ostale postavke kako biste se uvjerili’sve je u skladu s vašim željama

Daljnje informacije

 • Pročitajte našu recenziju Najbolji graditelji web stranica za SEO ako ti’stvarno ste ozbiljni u pronalaženju vaše web stranice.

10

Napredujte

Sad ti’Imam osnova na mjestu, evo tri stvari koje biste željeli dodati kako biste postigli dodatnu razinu “wow” i profesionalnost vaše web stranice.

Dodajte logotip u zaglavlje

Tko ne’ne volite logotip? Marke se grade na njima i mogu postati temeljni dio vaše web stranice’identitet. Kliknite karticu Stranice na bočnoj traci za uređivanje, odaberite početnu stranicu, a zatim kliknite opciju Zaglavlje.

Klikom na oznaku Header otvarate se vaše postavke Header-a, a tu možete odabrati dodavanje svog logotipa. Jednostavno kliknite gumb Logo, i prenesite sliku koju želite koristiti. Možete promijeniti veličinu, a zatim kliknite Gotovo da biste spremili promjene.

kako dodati logotip u godaddyKliknite gumb Logo da biste učitali, promijenili veličinu i spremili vaš logotip.

Vaš logotip automatski će se pojaviti u zaglavlju svake stranice na vašoj web lokaciji, a djelovat će i kao poveznica na vašu početnu stranicu – bez da morate podići toliko prst!

Dodajte društvene medije na svoju web lokaciju

Ostanite povezani integrirajući društvene medije na svoju web stranicu. Možete dodati gumbe koji se povezuju s vašim različitim računima na društvenim mrežama i tako posjetiteljima olakšati pronalazak i praćenje. Jednostavno dodajte novi odjeljak i odaberite “socijalni”. Potom se možete povezati sa svojim društvenim računima dodavanjem odgovarajućih veza.

integracija društvenih medijaMožete se povezati s različitim računima društvenih medija s GoDaddy-om, od Facebooka do Yelpa.

Dodajte internetske sastanke

Korisnici klijenta Business Plus i e-commerce mogu stvoriti odjeljke za sastanke na njihovoj web stranici GoDaddy. Ipak ga možete i dalje isprobati besplatno – kliknite Dodaj odjeljak, a zatim idite na “imenovanja & usluge.”

Vas’Na nadzornoj ploči vaše web stranice trebate unijeti podatke i detalje o cijenama ovih rezervacija, ali GoDaddy će vas voditi kroz postupak.

godddy online sastankeGoDaddy vas automatski vodi do nadzorne ploče gdje možete upravljati rezervacijama.

Ova značajka omogućuje kupcima da rezerviraju termine i usluge izravno putem vaše web stranice. To izgleda zaista profesionalno i znatno olakšava život i vama i vašim klijentima!

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Dodan je logotip zaglavlju vaše web lokacije
 • Povezali ste svoje račune na društvenim mrežama sa svojom web stranicom
 • Stvorio odjeljak za sastanke i usluge na vašoj web lokaciji (ako vam je potrebna ova značajka)
 • Ako ti’namjestite sastanke, upravljajte rezervacijama na nadzornoj ploči GoDaddy

Daljnje informacije

 • Napravite profesionalni logotip za svoju web lokaciju – pročitajte naš korisni vodič na Kako napraviti logotip!

11

Povežite prilagođenu domenu

Vas’ponovno si tamo! Posljednje što trebate učiniti prije nego što objavite svoje web mjesto jest povezati svoje vlastito ime domene.

GoDaddy vam daje besplatnu domenu koja će izgledati ovako: www.lucyloveswriting.godaddysites.com. Sigurno je to reći’nisu baš profesionalni ili čak nezaboravni!

Iako svoju web stranicu možete objavljivati ​​s ovom besplatnom domenom, mi to ne smatramo’ne preporučujem. Umjesto toga, možete spojiti postojeće ime domene ako ga već imate ili kupiti novu domenu od GoDaddy. Te tri opcije možete vidjeti u nastavku.

postavke domena godaddyImate tri izbora kada je u pitanju odabir domene za vaše web mjesto.

Ako trebate kupiti novu domenu, GoDaddy vam daje nekoliko prijedloga na temelju imena svoje web lokacije ili možete sami potražiti nju. Morat ćete platiti za svoju novu domenu, ali ne bi trebalo’ne biti preskupo – one koje smo pogledali koštaju 11,99 USD za prvu godinu.

Ako želite, možete zaključati svoju domenu do 10 godina!

primjeri domene godaddyTo’lako potražite svoje ime domene. Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Izaberite domenu za svoju web lokaciju – bilo da je’s besplatnom verzijom, postojećom ili potpuno novom domenom

Daljnje informacije

 • Trebate malo više informacija? Pogledajte našu Što je naziv domene? Početnik’s Vodič za temeljit uvod u nazive domena.

12

Pregledajte i objavite svoju web lokaciju

To’Vrijeme je! Vas’spremni ste objaviti i podijeliti svoju web stranicu s internetskim svijetom. Da biste izbjegli bilo kakva iznenađenja, trebali biste uvijek pregledajte web mjesto dok gradite – ali sad to’vrijeme je za završnu provjeru. Neka netko drugi pogleda vašu web lokaciju kao probni sat prije nego što pritisnete veliki zeleni gumb.

Pazite na neispravne veze, slike koje su pobijedile’t učitavanje ili odjeljke koje ste htjeli izbrisati i zaboraviti. Jednom kad ti’ponovno ste zadovoljni s vašom web stranicom, idite naprijed i pritisnite taj vrlo primamljiv gumb Objavi.

Čestitamo – vaša je web lokacija na mreži!

Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Pregledali vašu web lokaciju
 • Testirali ste svoju web stranicu kako biste bili sigurni da ih nema’t bilo kakve pogreške, nedostatke ili neispravne veze
 • Hit objavi!

13

Promovirajte svoju web stranicu

Još jedna stvar. Sada je vaša divna web stranica uživo, potrebni su vam ljudi koji će joj se diviti i po mogućnosti pljeskati. Sada’vrijeme je za pokretanje marketinških kampanja putem e-pošte i zakačenje svojih posjetitelja.

Jednostavno dodajte odjeljak Pretplata na svoju web lokaciju kako biste potaknuli ljude da se prijave – možete prilagoditi formulacije, pa čak i izgled kako biste se istinski istakli.

Ako ti’ponovo na Business Plus ili eCommerce planu, možete navesti i svoju tvrtku na Googleu. To koristi vašoj poslovnoj web lokaciji jer povećava vašu vidljivost pokazujući radno vrijeme, lokaciju i kontaktne podatke u rezultatima pretraživanja.

Idite na nadzornu ploču da biste na Googleu naveli svoje poslovanje, upravljali kampanjama e-pošte i poboljšali svoj SEO.

promovirajte svoju web lokaciju godaddyVas’Na nadzornoj ploči pronaći ćete korisne alate koji će vam pomoći da promovirate web mjesto. Prije nego što krenete dalje, provjerite’ve:

 • Vašem web mjestu dodan je odjeljak za pretplatu
 • Napravio je svoju prvu kampanju e-pošte s nadzorne ploče
 • Ako ti’Posao, trebao bi’Napisali ste svoju tvrtku na Googleu radi bolje preglednosti
 • Poboljšali ste svoj SEO sa nadzorne ploče

Kako napraviti web stranicu na GoDaddyju: Sažetak

Ovaj je članak vodio kroz korake stvaranja vlastite web stranice GoDaddy, od prijave do slanja kampanja putem e-pošte za promociju vaše sjajne nove stranice.

Iako se može činiti kao puno koraka, možete izgraditi web mjesto nevjerojatnom brzinom zahvaljujući GoDaddyju’pomoćnik uređivača dizajna. Savršeno za početnike koji žele jednostavno web mjesto, ili za one kojima je potrebno da brzo postanu online, GoDaddy je ugodan graditelj web stranica..

Sada točno znate kako napraviti web stranicu na GoDaddyju, ali zabava ne ide’ne zaustaviti se ovdje.

Putovanje graditelja vaše web stranice nikada se zapravo ne završava – vi’Uvijek ćemo se ažurirati, mijenjati i upravljati web-lokacijom. Možete pratiti svoju web lokaciju’uspjeh s nadzorne ploče GoDaddy, kao i putem usluge Google Analytics.

U slučaju da vam treba kratki podsjetnik o tome kako izraditi svoju web stranicu na GoDaddyju, evo nekoliko koraka opisanih u nastavku:

 1. Odaberite vrstu web lokacije
 2. Započnite besplatno probno razdoblje
 3. Odaberite naziv industrije i web stranice
 4. Započnite uređivanje stranice: odaberite temu
 5. Prilagodite svoj dizajn: dodajte svoje slike
 6. Dodajte svoj tekst
 7. Dodajte nove odjeljke
 8. Dodajte stranice
 9. Upravljajte postavkama svoje web lokacije
 10. Napredujte
 11. Povežite prilagođenu domenu
 12. Pregledajte i objavite svoju web lokaciju
 13. Promovirajte svoju web stranicu

Ne znaš’ne biste se trebali obvezati na plaćeni plan kako biste isprobali ove korake – sve što trebate je GoDaddy’Besplatna probna verzija koja vam omogućuje isprobavanje prije kupnje. Na taj način točno znate je li GoDaddy pravi za vas.

Ako GoDaddy ne zna’označite sve svoje kutije, karijera vaše web zgrade nije’t nad. Isprobajte Wix ADI, koja djeluje na sličan način kao GoDaddy kreirajući za vas otmjenu web lokaciju, na temelju podataka koje im date. Razlika je u tome što možete odlučiti premjestiti web mjesto u svoj redoviti uređivač ako odlučite da želite kreativniju slobodu manje ograničavajući od GoDaddyja’s graditelj.

Sa velikodušnim jednomjesečno besplatno probno razdoblje, tamo’nema štete u pružanju GoDaddyju – mi’pokazao sam ti put’imam niz stepenice, pa što čekate? Učinite svoj vlastiti put do internetskog uspjeha s GoDaddyjem’graditelj web stranica, i uživajte u putovanju!

Daljnje informacije

 • Ako GoDaddy nije’Ne znam, pročitajte našu recenziju Najlakši graditelji web stranica za početnike prilagođene alternative.
 • Pročitajte našu usporedbu Wix Editor vs Wix ADI da vidite koji je stil gradnje najbolji za vas.
 • Pročitajte naše Vrhunski vodič za izgradnju web stranice za korisnije savjete.

Pitanja i odgovori

Želim izgraditi internetsku trgovinu – jesu li koraci različiti?

Da i ne – ako ti’Ako izgradite trgovinu ispočetka, morat ćete slijediti različite korake (vi’Na primjer, morat ćete dodati proizvode na web mjesto i postaviti isporuku). Ali naš vodič kako koristite GoDaddy se i dalje primjenjuje na osnove izgradnje vaše web stranice.

U budućnosti bih možda želio prodavati proizvode – moram li sada platiti plan e-trgovine?

Ne! Izgradite svoju web stranicu kao i obično – kad želite započeti s prodajom proizvoda, samo dodajte odjeljak internetske trgovine na svoju web lokaciju. Kada nadogradite, možete nadograditi na plan e-trgovine’spremni ste započeti zarađivati ​​putem svoje web stranice.

Mogu li urediti svoju web lokaciju s mobitela?

Da! Možete ažurirati i upravljati svojom web stranicom na bilo kojem uređaju, bilo da ste’radite s prijenosnog računala, telefona ili tableta. To olakšava pokretanje vaše web stranice u pokretu i dostupno je na svim GoDaddy’s planovima.

Moram li pronaći hosting za svoju web stranicu prije nego što mogu objaviti?

Ne! GoDaddy je domaćin vaše web stranice za vas, što znači da sve što trebate učiniti je prijaviti se, izgraditi i objaviti vaše web mjesto. Ne znaš’Ne trebate brinuti o pronalaženju odgovarajućeg plana ili pružatelja usluga za vaše potrebe ili o dodatnom trošku hostinga u vaš proračun. GoDaddy’pokrivaš.

Koliko će moja web stranica koštati nakon završetka besplatnog probnog razdoblja?

Ako se odlučite prijaviti na GoDaddy i objaviti prelijepu web stranicu koju ste’izgrađeni, imate četiri cjenovna plana za odabir. Najjeftiniji osobni plan započinje sa samo 5,99 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). No, preporučujemo da se prijavite na poslovni plan za 9,99 USD mjesečno, jer uključuje SEO, što je neophodno za pronalaženje vaše web stranice!

Što ako se zaglavim u izradi moje GoDaddy web stranice?

Izraditi web mjesto uz GoDaddy vrlo je jednostavno, a tu su i korisni skočni prozori koji će vas voditi kroz svaku fazu. Ipak, svima nam je potreban priručnik za pomoć svakog trenutka – GoDaddy ima telefon za podršku dostupan 24 sata dnevno i 7 dana. Možete koristiti i podršku za chat uživo od ponedjeljka do petka ili potražite odgovore u centru za pomoć GoDaddy.

Stručnjak za izgradnju web mjesta želi vam pružiti iskrene podatke. Da’Zbog toga provodimo vlastita istraživanja i dobivamo izravan, osobni uvid. Kliknite ovdje za više informacija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me