Pregled web stranica – Izgrađeno 55 milijuna web stranica? Zašto je to dobro za vas?

U vrijeme našeg pregleda izgrađeno je više od 55 milijuna web stranica s Webs.com – zašto je tako popularan?


Webs postoji već od 2001. godine, a njihova popularnost i dalje raste čak i kod novijih graditelja web stranica poput Wix i Weebly pridruživši se zabavi. U ovom Webs.com pregledu, želimo sami vidjeti što Web čini toliko popularnom.

Web stranice prvenstveno ciljaju mala poduzeća i poduzetnike. Ovo ne znači da možete’Ne možete izgraditi osobnu ili neprofitnu web stranicu pomoću Weba što definitivno možete (mi ćemo u nastavku raspravljati o prilagođenosti korisnicima i alatima za izradu web stranica).

Ali alati koje oni pružaju malo su više usmjereni prema malim tvrtkama, koje ćemo pregledati i uvidjeti vam naše mišljenje u nastavku.

Jedna je upozorenje da, iako Webs upravlja preko 55 milijuna web stranica, teško je znati koliko se ovih web stranica aktivno koristi (ili se odriče) – jer su to privatni podaci.

Ipak, moć da pokrenete toliko web stranica i privučete toliko korisnika je impresivno dostignuće.

Jedan od poteza našeg pregleda Webs.com jest da je Webs prisutan od 2001. godine i da će ga vjerojatno još dugo posjećivati ​​- što je važno pitanje graditelja web stranica poput vas.

1

NAJBOLJA 3 PROSITA I PRODAVNICA

prozodija

  • Intuitivni uređivač povuci i ispusti
  • Omogućuje vam izradu web stranica za članstvo izravno na web stranicama
  • Ima trgovinu aplikacija koja vam omogućuje integraciju više alata treće strane

kontra

  • Samo 40 predložaka za rad (Wix nudi preko 500)
  • Limenka’t izmijeniti HTML / CSS kôd
  • Duga vremena utovara

2

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Webs je graditelj web stranica WYSIWYG (Ono što vidite je ono što dobijete), što znači da čitavu web lokaciju izgrađujete ispred sebe, a ono što vidite kada pravite, jeste ono što se zapravo prikazuje nakon objavljivanja web mjesta.

Webs vam pruža mogućnost bilo koje izrade “normalne stranice” ili “stranice specijaliteta”.

Normalne stranice

Web stranice vam pružaju 6 različitih konfiguracija izgleda stranice, pa kad god kreirate novu stranicu, možete odabrati koji ćete oblik stranice koristiti. Izgled stranice možete kasnije promijeniti ako želite. Moduli koje umetnete u stranicu (tj. Vaš sadržaj) automatski će se prenijeti u novi izgled pa ste pobijedili’ne izgubite nikakve podatke.

Izgled stranice web stranice za pregled

Specijalitet stranice

Webs vam također daje “stranice specijaliteta” – što mislimo da su oni imaju posvećene, unaprijed postavljene strukturirane web stranice na koje ćete moći birati. To uključuje stranice posvećene blogovima, web trgovinama, fotografijama, članstvu, videozapisima, forumima, knjigama gostiju i sastancima. Pronaći ćete ove unaprijed postavljene stranice u App Storeu, a lijepo ih je imati, posebno ako imate potrebe za njima.

Pregled web stranica - stranice aplikacija

Od ovih “Stranice aplikacija” unaprijed su postavljeni u strukturi, pobijedili ste’ne može biti moguće povući i ispustiti bilo koje module na ove stranice, kao što je to slučaj s uobičajenim web stranicama. Iako se ovo čini pomalo nefleksibilnim kada je u pitanju dizajn, to’s lijepom značajkom ako imate potrebu za tim.

Sve u svemu, na temelju našeg pregleda Webs.com vrlo je intuitivan i graditelj web stranica jednostavan za korištenje. Kombinacija uobičajenih stranica i stranica sa specijalitetima omogućit će vam stvaranje zanimljivije web stranice bez kompliciranja procesa izgradnje. Sviđa nam se kako vam Webs pruža brojne značajke, ali stvari čine vrlo jednostavnima.

3

TEMPLATE DESIGN OPTIONS

Webs ima 450 predloga za dizajn optimiziranih za mobilne uređaje za koga možete birati, što je prilično velika kolekcija. Ti se predlošci protežu u više od 20 različitih industrija, tako da vam ovo pomaže da pronađete onu koja zadovoljava vašu industriju.

tkanje pregled - predloške

Međutim, Webs ne’ne dopušta vam fleksibilnost za uređivanje HTML i CSS predložaka, pa čak i ako želite zaposliti nekoga da modificira dizajn za vas, pobijedili ste’nemam ovu mogućnost s Websom.

To je i osnovni razlog zašto ih nema’t bilo koji dobavljač predložaka trećih strana za Webs, što je isto kao za Wix.

Međutim, Web vam dopušta neke mogućnosti prilagođavanja. Neke teme dolaze u nekoliko shema boja, a neke vam omogućuju prilagodbu pozadinske slike / boje. Također možete prilagoditi stilove fonta navigacijske trake, tijela i podnožja.

Ali općenito, u usporedbi s drugim graditeljima web stranica, Webs’ izbor i fleksibilnost predložaka nije baš sveobuhvatan. Još uvijek možete izgraditi dobru web stranicu s Websom, ali ako jeste’Ponovo je selektivan u odnosu na dizajn, a to je mjesto gdje web mjesto može propasti.

MOBILNE TEMPLATES

Osim predloška za web mjesto preglednika, Webs vam nudi i neke mogućnosti kada je riječ o prilagođavanju mobilnih predložaka kako bi vaša web lokacija mogla biti mobilna.

Mogućnosti koje vam Webs pruža zapravo su puno više od mogućnosti ostalih proizvođača web stranica. Većina graditelja web stranica pruža vam samo jedan generički mobilni dizajn, a vi to možete’t prilagoditi.

S Websom to možete odaberite između 6 dizajna mobilnih predloška. Možete čak i prilagoditi shemu boja svakog predloška prema vašoj web lokaciji’shema boja.

Pregled web stranica - mobilna web stranica

Ovo je fantastična značajka koja vam omogućuje veću kontrolu nad vašom mobilnom web stranicom bez plaćanja i upravljanja zasebnim mobilnim web mjestima.

4

POMOĆ I PODRŠKA

Web podrška kupcima

Ako se pretplatite na njihove premium planove, možete dobiti podršku e-pošte za Starter plan, e-poštu + live chat za poboljšani plan i e-poštu + live chat + telefonsku podršku za njihov Pro plan.

Međutim, ako koristite samo njihov besplatni plan, vaša je podrška ograničena na rasprave na forumu, tako da možda nećete dobiti potrebnu, pozornost 1 na 1 koju možda želite.

To je razumljivo jer oni imaju milijune korisnika koji to podržavaju i to’Jedino je fer da korisnicima koji plaćaju novac daju veći prioritet i bolju razinu usluge.

Web izvori Resursi

Web-ovi imaju bazu podataka koja se nalazi na nadzornoj ploči. U svakom trenutku imate pitanje, jednostavno ga upišite i on će vam dati najbliži odgovarajući odgovor. Mi’to sam testirao i u bazi znanja nalazimo puno odgovora – tako da nam je ova funkcija prilično korisna.

Međutim, jedna je točka poboljšanja to što bi Webs mogao pokušati ugraditi više slika i videozapisa s uputama u njihov odjeljak za pomoć. Trenutno u njihovoj bazi znanja postoji puno teksta koji, iako je korisno, ponekad može biti neodoljiv ako preferirate slike. Ipak, ako ste korisnik poboljšanog plana ili Pro plana, za pomoć možete samo koristiti njihovu funkciju Chat Chat.

Webs Forum

Webs ima sveobuhvatan i koristan forum. Ako imate pitanja, brzo možete pretražiti unutar foruma kako biste vidjeli je li njihovo osoblje odgovorilo na ista pitanja i prije. Ovim pristupom možete uštedjeti puno vremena.

Vidjeli smo neke recenzije Webs.com kako bi njihova pomoć na forumu mogla potrajati neko vrijeme, ali kao što je spomenuto gore, ako nadogradite na plaćeni paket, dobit ćete pomoć 1 na 1, što je fer jer ste kupac koji plaća.

5

WEBS ECOMMERCE

Ako gradite internetsku trgovinu, Webs nudi prilično sveobuhvatno rješenje za e-trgovinu. Možete odabrati web trgovinu ili svoju Etsy trgovinu (ako je imate) integrirati izravno u svoju web stranicu.

mreža’Web trgovina nudi sve praktične značajke koje će trebati bilo kojoj internetskoj trgovini. Omogućuje vam umetanje slika proizvoda, opisa, cijena, podešavanja poreznih opcija, opcija isporuke, konfiguriranje verzija proizvoda (tako da vaš posjetitelj može odabrati različite verzije istog proizvoda) i status proizvoda.

Svoje proizvode također možete postaviti u različite kategorije kako biste omogućili lakše razvrstavanje.

Za premium račune imate pristup sustavu za praćenje zaliha. Ovaj sustav pomaže vam upravljati proizvodom i pratiti ga izravno na webs nadzornoj ploči.

Webs.com pregledajte e-trgovinu

Možete koristiti PayPal kao procesor plaćanja za prikupljanje novca od svojih kupaca. Imat ćete više opcija plaćanja ako odlučite integrirati svoju Etsy trgovinu u web mjesto.

Općenito, u našem pregledu Webs.com mislimo da ima pristojan set alata za e-trgovinu koji će vam pomoći u izgradnji web trgovine. Da biste maksimalno iskoristili ono što njihovi alati mogu ponuditi, morat ćete nadograditi na njihove premium pakete, što biste trebali razmotriti ako ozbiljno govorite o svom poslu (o premium paketima i cijenama raspravljat ćemo u nastavku).

Još jedna pozitivna stvar je to Web ne uzima transakcijsku naknadu od svake vaše prodaje (neki drugi dobavljači košarica vani uzimaju postotak vaše prodaje), tako da ćete zadržati svu svoju zaradu.

6

WEBS SEO

Web stranice omogućuju optimiziranje svih osnovnih SEO funkcija, kao što su naslovi i opisi za cjelokupnu web stranicu. No, morat ćete se pretplatiti na plaćeni plan kako biste prilagodili naslove, opis i metaoznake za pojedine web stranice.

Webs vam također nudi interni alat za praćenje prometa koji vam omogućuje da vidite koliko posjetitelja imate, broj pregleda stranice, mjesečne prosjeke, izvore prometa itd..

Pregled web stranica - Clicky

Naravno, ako želite upotrebljavati Google Analytics umjesto Weba’ vlastiti alat za praćenje statistika, to definitivno možete učiniti. Samo umetnite isječak koda za praćenje koji ste dobili od usluge Google Analytics u polje “postavke” kad se nalazite na vašoj nadzornoj ploči na webu.

SEO Vodič za SEO Builder – pogledajte naše mišljenje o SEO s različitim potezima & ispusti graditelje web stranica i kako se međusobno uspoređuju.

7

Mogućnosti smještaja i izvoza

Web pruža besplatno gostovanje, tako da ne’za to ne morate dodatno platiti, čak i ako ne koristite njihove plaćene planove. Ovo je korisno jer nećete trebati upravljati vlastitim hostingom. Ako postoje bilo kakva tehnička ili sigurnosna pitanja, Webs će njima upravljati tako da će vaša web stranica uvijek raditi ispravno.

Uz besplatni plan imate ograničen prostor za pohranu i ograničenu propusnost, tako da će veličina web mjesta biti ograničena. Međutim, slobodni prostor koji dobivate trebao bi biti dovoljan za sastavljanje osnovne web stranice. Nadogradite na svoje plaćene pakete kako biste dobili više prostora za pohranu i propusnost.

Nedostatak Weba je da nema funkcije izvoza. To znači da ako ikada želite koristiti neki drugi izrađivač web stranica ili ugostiti svoje web mjesto, to možete’ne ponesite web stranicu sa sobom. Ako je ikad odlučite napustiti web, morat ćete napraviti stranicu ispočetka.

To nije sasvim neuobičajeno, jer Wix i Jimdo također imaju ovo ograničenje. Ako je ovo važno za vas, možete provjeriti Weebly ili Squarespace jer oni omogućuju izvoz web stranica.

Naša preporuka za recenziju Webs.com jest da ako jeste’Zanima vas Web, isprobajte ga besplatno kako biste vidjeli odgovara li vašim potrebama. Na ovaj način možete odlučiti želite li se obvezati.

8

CIJENE – DA LI SU SPREMNI ULAZI?

Možete pokušati besplatno koristiti Webs i tu je nema pritiska za nadogradnju jer ne’ne nameću vremensko ograničenje za njihovu besplatnu upotrebu.

Uz besplatni račun imat ćete ograničene mogućnosti, prostor za pohranu i propusnost i pobijedili ste’biti u mogućnosti pristupiti njihovoj korisničkoj podršci 1 na 1, osim ako se ne odlučite za nadogradnju.

Ako se ipak odlučite za nadogradnju na Webs’ premium planovi, oni imaju 30-dnevnu garanciju povrata novca, koja uklanja financijske rizike s vas:

Webs.com recenzija 30 dana jamstva

Webs ima 3 razine premijskih planova: Starter, Enhanced i Pro.

Stranica s web cijenama

Ako se prijavite na jednogodišnji ili dvogodišnji plan, dobijete uslugu “Glavnina” popust od 33% s mjesečnom cijenom – značajna ušteda ako se volite obvezati na korištenje weba nakon što ih testirate s besplatnim računom.

Nadalje, ako se prijavite na njihov jednogodišnji ili dvogodišnji plan, oni će se odreći naknade u iznosu od 10 USD, što je primjenjivo samo ako se prijavite za mjesečni plan plaćanja mjesečno.

Također ćete dobiti besplatnu prilagođenu domenu ako se prijavite na njihov poboljšani ili Pro godišnji paket (što iznosi otprilike 12 USD kod većine registrara imena domena poput GoDaddy)

Dakle, ako se prijavite na dvogodišnji plan, uštedjet ćete 33%, a za jednogodišnji plan uštedjet ćete 15%. Ako se prijavite za bilo koji period od 1 i 2 godine, dobit ćete i besplatno ime domene (što će koštati oko 12 USD ili slično kod većine registrara imena domena).

Webs.com Pregledajte premijski planOvaj ekran prikazuje poboljšani Premium paket iz Webs-a

Prednost nadogradnje na premium planove, naravno, je ta što ćete dobiti pristup premium značajkama, kao što je cijeli niz alata za e-trgovinu i prioritetna podrška.

Ako usporedite cijene premijskih planova za ostale proizvođače web stranica, vi’Primijetit ću da je mjesečna investicija korištenja weba kao web stranice za izradu web stranica prilično fer ili čak neznatno jeftinija.

Unaprijediti, Web stranice vam daju 100 USD za oglašavački kredit koji ćete koristiti za Google Adwords i Facebook Ads kada se prijavite za njihove Enhanced ili Pro planove. Samo to će uvelike značiti da možete koristiti Webs’ premium paketi za prvu godinu besplatno.

Kao što je spomenuto u našoj recenziji Webs, ovaj graditelj web stranica pruža vam niz dobrih alata ako gradite internetsku trgovinu, a njihova App Store nudi vam neke korisne alate koji su u potpunosti integrirani s Websom kako biste lakše upravljali svojim poslovanjem. Prednosti upotrebe integriranih alata su brza i jednostavna instalacija te da možete biti sigurni da Aplikacije neće biti u sukobu s Websom.

9

PREGLED WEBA – ZAKLJUČAK / PREPORUKA

Unaprijediti, ako želite postaviti web mjesto za prijavu za članstvo, Webs je jedan od rijetkih graditelja web stranica koje ovu značajku pružaju kao dio njihovog izrađivača. Korist za vas je ta što ne’ne treba instalirati sustav vanjskog članstva koji može uzrokovati sukob s graditeljem web mjesta – to’s glavoboljom koju ne poznaješ’ne trebaš.

Sve u svemu, naši rezultati pregleda na Webs.com pokazuju da je to „a user-friendly graditelj i krivulja učenja kako ga naučiti koristiti je prilično niska, tako da možete izraditi web stranicu bez pucanja kose.

Iako je odabir predloška dizajna ponešto ograničen u usporedbi s drugim proizvođačima web stranica, oni vam pružaju neke pristojne mogućnosti prilagođavanja za svaki predložak. Ako niste pretjerano izbirljivi u dizajnu, možete pronaći nešto što vam se sviđa. Uz to, Webs ima dobre značajke za prilagodbu mobilnih stranica, što je korisno kao i više ljudi “ide mobilni”.

Dobar je pristup započeti s besplatnom web stranicom, upoznati se s njihovim alatima i koliko je jednostavno ili teško za vas koristiti web stranice, a zatim donijeti odluku o nadogradnji ili ne.

Uostalom, Webs vam može besplatno isprobati, pa čak i ako se odlučite za nadogradnju, i dalje imaju Politika jamstva povrata novca od 30 dana, što s vas uklanja financijske rizike.

Imajte na umu da nema vremenskog ograničenja za korištenje njihovih besplatnih usluga.

Isprobajte Webs besplatno

Ova je recenzija korisna?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me