Web.com pregled graditelja web stranica 2020 – 7 stvari koje morate znati


Najbolje za

Vrlo osnovna građevina i ne mnogo drugo


Cjelokupna ocjena

2 od 5 zvjezdica

Iako jednostavnost i osnovni uređivač web stranica ovo čine graditeljem prilagođenim početnicima i jednostavan za korištenje, istina je sasvim suprotna. Ograničavajući, frustrirajući i zastarjeli, bez besplatnog plana ili pokušaja, Web.com nema alate koji bi vam pomogli da stvorite profesionalnu ili elegantnu web stranicu.

odricanje

Web.com više nije izrađivač web stranica – to je sada agencija za web dizajn. Tvrtka je rebranded pod imenom WDC, čiji je glavni fokus stvaranje identiteta internetske marke za svoje kupce. O WDC-u možete saznati više’usluga web dizajna ovdje.

Za i protiv Web.com

prozodija

 • Jeftina uvodna ponuda – Web.com’s 1.95 $ ponuda uključuje prilagođeno ime domene. Ali ponuda traje samo mjesec dana, a nakon toga prelazi na 22,95 USD / mjesečno.
 • Objavite web lokaciju gotovo odmah – Web.com vam daje predložak specifičan za industriju sa besplatnim fotografijama, naslovima, izbornicima i drugim sadržajem što potencijalno štedi puno vremena i gnjavaže.
 • Podrška za telefon 24 sata dnevno – dok Web.com’druge opcije pomoći nisu’uvijek korisno, učinili smo da Web.com’s 24/7 telefonska podrška. To’uvjeravajuće je da netko može odgovoriti na vaša pitanja, bez obzira na vremensku zonu’ponovno unutra.

kontra

 • Precijenjeni planovi – Puna cijena najjeftinijeg graditelja web stranica na web stranici iznosi 22,95 dolara mjesečno, a tu je’s ne besplatni plan ili besplatno probno razdoblje. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, ali mi’pročitao sam tmurna izvješća korisnika koji’borio sam se da dođem do tima za povrat sredstava.
 • Neuredni alati za prilagodbu – Na Web.com su vrlo jednostavni ugađanja. Ali želite se kreativnije, zar ne? Sretno s tim!
 • Gdje su predlošci? – Ne znaš’ne možete pregledavati predloške prije nego što napravite web mjesto na Web.com. Umjesto toga, morate reći čime se bavite’ponovo u, a zatim odaberite između tri odgovarajuća izgleda.

Pregled Web.com

“Na prvi pogled, Web.com’Graditelj web-lokacija izgleda kao dobar izbor za izradu jednostavne web stranice bez potrebe za pisanjem bilo kojeg koda. Ali to’s ne. Ovdje mi’objasnit ću zašto.”

Web.com’s uređivačem predloška s povlačenjem i ispuštanjem ima sve što vam treba za brzu i jednostavnu izradu web stranica – ili slično vama’mislim.

Dobijate predloške za pojedine industrije, fotografije dionica, pa čak i prilagođeno ime domene. Sve za 1,95 dolara. Ni izvanredni Wix ne daje vam prilagođenu domenu za tako malo gotovine.

Tako… što’je ulov?

Koliko dugo imaš?

Web.com’graditelj web stranica će vas oraspoložiti. Ako ti’ponovno se nadate fantastičnoj, interaktivnoj web stranici’Teško ću ga dobiti s ovim alatom.

A za razliku od većine graditelja web stranica, Web.com ne’nemate slobodan plan ili probu. Čak je i taj jeftin posao lukav trik. Nakon mjesec dana’prebačeni ste na punu cijenu – koja je više od 10 puta veća!

Pa zašto se uopće trudimo pregledavati Web.com?

Pa, mi’ponovno ste tu da vam pomognemo otkriti najbolje alate za dobivanje interneta. Želimo vas upozoriti na to što graditelje web stranica treba izbjegavati, kao i preporučiti dobre momke.

U našem pregledu Web.com, mi’otkrit ćukoje graditelje web stranica biste umjesto toga trebali upotrijebiti – koje su značajke najvažnije za vas.

Čitajte dalje kako biste saznali više o Web.com’s predlošcima, alatima za prilagodbu, jednostavnom upotrebom i vrijednošću za novac i kako biste otkrili najbolje alternative za svaki od njih, pogledajte naš pregled snimka u nastavku:

Trenutno želite vidjeti najbolje graditelje web stranica?

Pogledajte našu Usporednu kartu graditelja web stranica – ili uzmi naš kviz otkriti najbolji alat za izgradnju web lokacije za vas.

Je li graditelj web stranica Web.com pravi za vas?

“Web.com’jeftina uvodna ponuda možda je dovoljno dobra da privuče zaposlene poduzetnike, ali njezin graditelj nije’dovoljno dobar da ih zadrži.”

Web.com’ciljni korisnik: mala poduzeća

Web.com želi privući slobodnjake i male biz korisnike koji žele brzu web stranicu i utočište’ne uzrujavati se oko ‘wow faktor’ oblikovati.

Ako to zvuči poput vas, sve nije izgubljeno. Pogledajte Web.com’s besplatnim poslovnim člancima. Oni obuhvaćaju savjete za mrežni marketing, postavljanje poslovanja i još mnogo toga – i oni’prilično si dobra.

članci o poslovanju webcom webdotcomWeb.com’Članke s internetskog poslovanja dobro je pogledati

Korisnici’ povratne informacije na stranici Web.com Reviews br’ni loše.

Ali oni’neću objaviti loše kritike, jesu li?

Naš pregled web stranica ne radi’Ne slažem se s korisničkim recenzijama (oprosti). Činjenica je, ako ti’ako si ambiciozni poduzetnik, pobijedio si’ne želim izgraditi vaše web mjesto pomoću ove platforme.

Web.com’s web graditelj može’ne isporučujete fantastične stranice, inovativne alate, skalabilno web mjesto ili čak pristojan raspon predložaka.

I oni’ponovno ono što je važno kada želite izgraditi web lokaciju za vaše poslovanje. Ili izradite web stranicu iz bilo kojeg razloga uopće!

Zašto Web.com nije’t za lovce na cjenjkanje

Ukratko, mislili smo da bi Web.com mogao biti dobar za sve koji vole kupovinu, zahvaljujući toj jeftinoj uvodnoj ponudi. Ali nemoj’ne zavaravajte se. Nakon prvog mjeseca račun se povećava više od 10 puta.

Znači li to da je Web.com isn’ne vrijedi nikoga’vrijeme ili novac? Da, prilično.

pustiti’pokušajte pronaći pozitivnost ovdje. Ponuda vam može odgovarati ako vam treba super jednostavna web stranica i domena samo nekoliko tjedana.

Na primjer, možda želite reklamirati svoju nadolazeću zabavu ili objaviti internetsku žalbu za izgubljenim psom. U oba slučaja može se korisno koristiti ime pamćenja domene.

Ali morate se sjetiti otkaza prije isteka mjeseca.

Da biste saznali koliko skupe Web.com’Tri plana izrade web stranica su, pratite naš odjeljak o cijenama. Vas’ispljunut ću ti kavu.

Kako se jednostavno koristi Builder web stranica za web mjesto?

“Web.com’uređivač predložaka koristi WYSIWYG (‘Ono što vidite je ono što dobivate’) i povucite i ispustite da vam pomognu. No kontrole su slučajne – otežava stvaranje web mjesta koje želite.”

Početak rada: predugo traje

Web.com’postupak postavljanja ima više lažnih pokretanja od zahrđalog kamiona u prosincu.

Prvo morate odabrati ime domene. Tada se morate nadati da gumb Get My Free Domain vodi negdje. (Pri našem prvom posjetu nastavio je ponovno učitavati stranicu. Nadam se da ćete imati više sreće.)

Tada morate stvoriti Web.com račun prije nego što vidite bilo koju cijenu. Tada morate odabrati plan (i platiti ga!). Tada morate reći čime se bavite’ponovno prije nego što vidite bilo koji predložak.

Još se osjećam umorno?

URL domene webcomOdabir imena domene prvi je od mnogih koraka u stvaranju računa Web.com

To’toliko je frustrirajuće da se Web.com obvezuje na plan i industriju prije nego što vam pokaže bilo kakav dizajn. To ozbiljno ograničava vašu fleksibilnost.

pustiti’Usporedite to s kupnjom novog automobila. Naravno, nemoj’Ne želim da vas momak iz salona zbunjuje s detaljima o svakom motoru’s motorom – ali želite da dozvolite pregled i čak nekoliko testnih pogona.

Podešavanje osnovnog predloška: U redu

Web.com’uređivač predložaka je klasični WYSIWYG (‘Ono što vidite je ono što dobivate’). Ono što vidite u uređivaču je ono što posjetitelji vide na vašoj web lokaciji.

To olakšava vizualizaciju vaše web lokacije ako to želite’nikad prije nisam to radila.

I osnovna prilagođavanja su prilično jednostavna. Možete promijeniti tekst brzim klikom i zamijeniti Web.com’fotografije s lutkama za svoje. Tamo’Također je velika biblioteka slika i video zapisa, besplatna za korištenje.

Ali to’s gdje Web.com’jednostavnost upotrebe završava, nažalost.

webcom lakoUređivanje Web.com’lažni tekst i zamjena fotografija jednostavan je dio

Prilagodba povuci i ispusti: neuredan i zbunjujući

Kada ti’Izradite web stranicu ili čak jednostavnu stranicu, tekst je najmanje onoga što vi’uredit ću Vas’Želim također premjestiti stvari po stranici.

A na web.com-u to’s kad započnu nevolje.

Uređivač web stranica koristi povuci i ispusti, ali jednostavno ne’ne radim ispravno.

Kutije, naslovi, izbornici i fotografije don’ne idite tamo gdje želite. Čini se da ‘puckanje’ na nevidljive smjernice i to ozbiljno ograničava ono što možete učiniti sa svojim dizajnom.

Web.com’Nepredvidivo povlačenje i ispuštanje otežat će izradu željene stranice, bez obzira na to’jednostavna stranica ili pro web stranica.

To’samo ne vrijedi gnjaviti. Pa neka’s ponuditi alternative.

Za najbolje alate za prilagođavanje povlačenjem i ispuštanjem koristite Wix. Za najlakše alate za povlačenje i ispuštanje koristite Weebly. Za najzanimljivije web mjesto u bloku koristite Squarespace.

Ovdje zaokružujemo svoje preporuke. Pogledajte i naš usporedni grafikon.

Vaše prvo iskustvo Web.com’urednik možda i nije previše loš, ali vi’Uskoro ću se frustrirati – i tada naljutiti. Vas’Završit ćete gubit vrijeme (i novac!) na platformi koja se osjeća ozbiljno amaterski u usporedbi s drugim graditeljima web stranica.

Koliko su dobri predlošci web.com?

“Web.com nudi vam samo tri predloška koja odgovaraju vašoj industriji. Oni’vrlo slični i izgledaju jeftino i staromodno.”

Brojevi predložaka: “stotine”, ali gdje?

Web.com kaže da nudi “stotine” predložaka web stranica. Ali ti’ponovno sam ponudio malu šaku i tu’jedva ikakva razlika među njima.

Što’s više, oni’zapravo nisu specifični za industriju. Evo tri predloška koja su mi ponuđena za privatno podučavanje. Primjeti razliku!

dizajn tema predložaka webcomaWeb.com nudi vam mali izbor predložaka. Ali to’zapravo nije ‘izbor’ uopće

Kvaliteta predloška: niska

Nekoliko predložaka je u redu ako ih ima’dobro si. Ali Web.com’Predlošci nisu dobri.

Kao što možete vidjeti na gornjoj snimci zaslona, ​​izgledaju jeftino i datirano. Da’nije vrsta slike koju želite projicirati u svijet.

Jedini način da se vide alternativni dizajni je povratak i odabir druge industrije. Tamo’ali nema smisla. Dizajni su gotovo identični – i identično dosadni.

Predlošci su svi mobilni, ali ne na inteligentni način kao Squarespace’s prekrasne predloške su. Na primjer, vaš tekst nije’t preuređen tako da izgledaju dobro na malim ekranima (pogledajte snimku zaslona u nastavku).

Web.com’Način mobilnog pregleda je dobar – omogućuje vam čak i provjeru stranica u pejzažnom načinu. Ali vaša web lokacija za mobilne uređaje izgleda amaterski u usporedbi s onim što ste dobili od drugih graditelja web stranica.

webcom sadrži odjeljkeWeb.com’Predlošci su responzivni, ali ne’ne mogu najbolje izgledati na zaslonima mobilnih uređaja

Dodatne značajke web mjesta: ograničeno

Web.com nudi i besplatne dodatne mogućnosti za dodavanje na vaše web mjesto. Oni’lako je dodati, doći u malom izboru izgleda, pa čak i nekoliko opcija za uređivanje.

Ali nemoj’nemam puno slobode da ih preuredim. dodatne značajke (‘dijelovi’) moraju dolaziti jedan za drugim, poput popisa. Možeš’t Povucite nekoliko značajki, na primjer, da sjednete jedan uz drugi.

To ograničava vašu slobodu da web mjesto izgleda onako kako želite.

značajke web-odjeljakaMožete dodati značajke (‘dijelovi’), ali je izbor značajki i izgleda ograničen

Dakle, koje odjeljke možete dodati? Ne puno. Svjedočanstva, videozapisi i interaktivni kontakt obrazac s mapom… ali to’o tome.

Tamo’nema mogućnosti dodavanja bloga, izbornika restorana, alata za donacije ili glazbenog playera. A osim ako ne’ponovno na najskupljim web stranicama’tri plana za izgradnju web mjesta, ne’ne dobijete nikakve značajke e-trgovine bilo.

Koliko je dobra pomoć i podrška Web.com?

“Web.com’Podrška za telefon s telefonom 24/7 uključena je u sve planove i čini se da dobro funkcionira. Ali baza znanja ozbiljno nedostaje.”

Pomoć jedan na jedan: telefon je najbolji

Web.com nudi nekoliko načina za kontakt ako se zaglavi. Ali jedini mi’d preporučujemo upotrebu 24/7 telefonske linije (1-866-655-7679, besplatna sa svim planovima).

Isprobali smo i alat za chat uživo, ali smo shvatili da su odgovori nejasni i nekorisni.

Pokušali smo i podići kartu za podršku, ali smo pogodili zid od opeke kada nas je sustav zatražio da se prijavimo sa ‘Tajna rijec’.

Društveni mediji: fokusirani na hosting i domene

Web.com’Facebook i Twitter stranice popularne su i odgovaraju, ali ne’nemam puno za reći o graditelju web stranica. Možda ih vrijedi upotrijebiti ako se budete trudili doći do tima na druge načine.

 • Web.com na Facebooku (163 tisuće lajkova): koristite Messenger da biste kontaktirali podršku
 • Web.com na Twitteru (13,9 hiljada pratilaca): tweet tima na Web.com na Googleu+: uključuje a ‘Prijaviti problem’ veza
 • Web.com na YouTubeu (oko 100 videozapisa): ‘Uradi sam graditelj web stranica s Web.com’ je videozapis s najvišim ocjenama, ali bilježi jadnih 4/10!

Članci pomoći: siromašni

Web.com’Baza znanja strašno je osmišljena i nudi jedva pomoć u izradi web mjesta.

Odjeljak o graditeljima web stranica sadrži vrlo malo informacija o Web.com’vlastiti graditelj web stranica. To’s najviše o povezivanju WordPress web mjesta na Web.com’s hosting paketi.

webcom pomoćWeb.com’Članci o graditeljima web stranica uglavnom se odnose na ostale programere web stranica!

Članci o mrežnom poslovanju: iznenađujuće dobro

Svaki oblak ima srebrnu oblogu i Web.com’s Forum malih tvrtki na forumu je znak srebra.

To’nije forum u uobičajenom smislu ako korisnici dijele ideje i probleme. Umjesto toga, to’s arhivom pristojnih članaka o internetu. Označite ih za savjete dok vas’ponovno postavljanje web lokacije za vašu malu tvrtku… pomoću drugog graditelja web stranica.

Web.com cijene – vrijedi li to investirati?

“Web.com’Tri plana za web stranicu prvi su mjesec sjajna vrijednost za novac, a nakon toga užasna vrijednost. Kupac pazi!”

Web.com planovi: svi precijenjeni

Web.com nudi tri ‘Web stranica’ (graditelj web stranica) planovi. Sva trojica dolaze s ogromnim jednomjesečnim popustima, prije nego što poskupe.

Za razliku od većine ostalih graditelja web stranica, Web.com ne’Neću vam uštedjeti novac plaćanjem za godinu dana unaprijed. To vam automatski naplaćuje mjesečno.

Ovdje’s koliko plaćate za pridruživanje, nakon čega slijedi puna cijena:

Web.com planOffer ($ / 1. mjeseca) Puna cijena ($ / mjesec) Povećanje (%)Graditelj web stranicaWeb stranica i mrežni marketingWeb stranica, marketing i trgovina
$ 1,95$ 22.951100%
$ 2,95$ Cijena: 29,951000%
$; 3,95$ 39.951000%

U ovom trenutku smo’d obično vam daje vezu do stranice s cijenama kako biste pokazali što možete dobiti za svoj novac. S web.com možemo’t, jer vas tjera da se prijavite prije nego što vidite cijene.

Dakle ovdje’Snimak zaslona:

webcom planovi cijenaSva tri plana web stranice Web.com povećavaju cijene nakon prvog mjeseca

Sva tri plana uključuju…

 • Povuci i ispuni graditelj web mjesta
 • Besplatno ime domene na godinu dana
 • Knjižnica fotografija i video zapisa
 • Hosting (web prostor za objavljivanje vaše web stranice)
 • 99% produžnog jamstva

Morate biti na višem planu ili zasebno platiti…

 • SSL certifikacija za šifriranje posjetitelja’ podaci (od 24,99 USD)
 • Podnošenje web lokacije Googleu i drugim tražilicama (plan 2. razine +)
 • Mogućnost prodaje putem interneta (samo treći nivo plana)
 • Obnavljanje domene nakon godinu dana (od 37 USD)

Ove premium značajke dolaze s mnogim drugim proizvođačima web stranica.

Na primjer, Wix automatski šalje vaše web mjesto na Google i pruža SSL potvrdu besplatno. Weebly uključuje SSL sa svojim premium planovima, koji su jeftiniji od Web.com’a.

Možeš’ne prodajete putem svoje web stranice, osim ako ne nadogradite na najviši plan web mjesta – koji košta 40 dolara mjesečno i ograničava vas na 500 proizvoda.

Usporedite to s Wix eCommerce-om, koji vam omogućuje prodaju neograničenih proizvoda u sofisticiranoj internetskoj trgovini za samo 17 USD mjesečno.

Čak i vrhunski stručnjak za e-trgovinu Shopify naplaćuje samo 26 USD mjesečno (plaća se godišnje) za prodaju neograničenih proizvoda u moćnoj, skalabilnoj internetskoj trgovini.

Više o graditeljima internetskih trgovina potražite u našoj tablici usporedbe.

Nijedna web stranica’s tri plana za izradu web stranica nudi dobru vrijednost za novac. Oni’ponovno jeftini za mjesec dana, ali nakon toga nude premalo alata za previše novca. Uštedite novac i umjesto toga upotrijebite drugog graditelja web stranica.

Sažetak pregleda web.hr – Ako pružite priliku ovom graditelju web stranica?

“Web.com’Izrađivač web stranica ne vrijedi ni vašeg vremena ni vašeg novca. Čak ni uvodni posao’ne vrijedi gnjavaže odustati.”

Za naš pregled na web stranici proveli smo dane testiranja (i plaćanja za) ovog graditelja web stranica, tako da ne’ne moram.

Kao i vi, htjeli smo izgraditi dobro izgledajuće web mjesto bez da ga moramo kodirati ili unajmiti dizajnera. U početku smo mislili da bi Web.com mogao odgovarati računu – posebno uz jeftino ime domene.

Ali nemoj’ne zavaravajte se. Nekoliko minuta nakon otvaranja Web.com’a ‘Uradi sam’ stranica za izgradnju web mjesta, vi’Shvatit ću da se ova platforma ne isporučuje na svim razinama.

Predlošci izgledaju datirano. Teško je kontrolirati njegove alate za prilagodbu. Postoji vrlo malo dodatnih značajki web mjesta. Internetska podrška je uska.

A uvodni posao samo izgleda kao trik da vas zarobi u puno višim cijenama.

Vaša web lokacija je pobijedila’ne izgledate dovoljno dobro da impresionirate ljude ili imate dovoljno mogućnosti da se na njih angažirate. Ako ti’ste malo poduzeće, što bi moglo loše oštetiti vašu marku.

U najboljem slučaju vaša web stranica može raditi kao privremena stranica zadržavanja dok vi’radite na odgovarajućem web mjestu koristeći Wix, Weebly ili Squarespace. Tada biste mogli otkazati svoj web.com račun i prenijeti svoje prilagođeno ime domene.

Ali to’s gnjavaža, a mi ne’ne mislim’vrijedi.

Možemo’Ne preporučujem korištenje web.com-a kada postoji toliko mnogo boljih platformi koje se naporno trude da vam pomognu u izgradnji zadivljujuće web stranice. Pa neka’Završimo s brzim zaokruživanjem.

Graditelji web stranica da umjesto toga koriste

 • Najbolje za prekrasne predloške, značajke i prilagodbe: Wix
 • Najbolje za lako prilagođavanje povlačenjem i ispuštanjem: Weebly
 • Najbolje za predloške dizajnera: Squarespace
 • Najbolji napredni graditelj internetske trgovine: Shopify
 • Najbolji plan e-trgovine sa cijenom i ulogom: Wix plan e-trgovine
 • Najbolji premijski plan vrijednosti za novac: Weebly Starter plan
 • Pogodno za gotove poslovne web stranice: 1&1 Moja web stranica
 • Dobar za foto portfelje: SmugMug
 • Dobra za jednostavnu prilagodbu bez povlačenja: Site123
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map