Kako postaviti Facebook Store 2020: 2 enostavna načina za začetek prodaje

kako prodati na facebooku


Če imate spletno trgovino ali jo želite postaviti, je uporaba Facebooka enostaven in učinkovit način za povečanje prodaje.

Facebook trgovina je stran, prek katere lahko prodajate svoje izdelke, da dosežete širšo bazo kupcev. Morda ste že slišali tudi to kot Facebook trgovina – to je popolnoma ista stvar, le pod nekoliko drugačnim imenom.

Morda se sprašujete zakaj’želim ustvariti Facebook trgovino. Zagotovo’je dovolj samo, da imate odlično spletno mesto za e-trgovino? Pa pomislite še enkrat! Facebook ima vsak mesec več kot 2 milijardi aktivnih uporabnikov. To’s preveč potencialnih strank, da bi se obrnili stran!

Z vsemi temi uporabniki tam’je vredno vzpostaviti stran v trgovini Facebook, da bi jih pozvali in vložili po meri. Ampak kaj’je najboljši način za to?

Na Facebooku sta dva načina prodaje:

1 – Uporabite Facebook’s samo platformo za ustvarjanje vaše Facebook trgovine, seznam izdelkov in nastavitev nakupovalnega vozička za povezavo plačil. To je bolj osnovni način prodaje.

2 – S pomočjo ustvarjalca spletnega mesta za e-trgovino ustvarite spletno trgovino, nato pa izdelke samodejno povežite s svojo Facebook trgovino. To zahteva malo tehničnega znanja in izkušenj, ki jih je enostavno nastaviti in upravljati.

Priporočamo drugo možnost. To je’s prodajalcem prek Facebooka je bolje uporabiti graditelja e-trgovine, kot je Shopify: ta možnost je ne le enostavnejša, temveč omogoča, da vaše spletno podjetje veliko bolj obstoji na spletu.

Facebook ima v primerjavi s temi specializiranimi graditelji spletnih strani omejene funkcije e-trgovine. Na primer, na voljo je manj možnosti plačila, med katerimi lahko izbirajo vaše stranke, prodajate lahko samo fizične izdelke, nekatere možnosti pa so na voljo samo v ZDA.

Če spletno trgovino povežete s svojo Facebook trgovino, dobite najboljše iz obeh svetov!

V tem članku smo’Prepeljal vas bom samo s tem, kaj pomeni prodaja preko Facebooka. Mi’Tri najboljše graditelje e-trgovine priporočam, da se povežejo s svojo Facebook trgovino, in vam pokažejo, kako z vsako od njih nastaviti trgovino.

Mi’Pojasnila bom tudi, kako to storiti z Wixom in mi’Odgovoril bom na nekaj pogosto zastavljenih vprašanj (FAQ), če želite pokriti vsa dodatna vprašanja. Zdaj pa naj’Začnite s svetom prodaje Facebooka…

1

Kaj je Facebook trgovina?

Facebook trgovina vam omogoča prodajo izdelkov prek vaše Facebook strani.

Za svoje podjetje lahko nastavite Facebook stran, ki je ločena od vašega osebnega Facebookovega računa.

zmagal sem’ne razpravljajte o tem, kako tukaj postaviti poslovno stran Facebooka, vendar obstaja veliko dobrih navodila po korakih, če jih le iščete v Googlu.

Enkrat ti’Če nastavite svojo poslovno stran na Facebooku, lahko začnete prodajati na Facebooku tako, da na tej strani ustvarite zavihek za svojo trgovino.

Kako prodati na facebook trgovini - Trgovina TabTu so označeni kot “Trgovina” namesto “Trgovina”, trgovino, postavljeno kot enega od zavihkov na tej Facebook strani.

Ko ljudje obiščejo vašo Facebook stran, lahko kliknejo na vaš zavihek Store in kupijo izdelke neposredno v vaši Facebook trgovini.

Ni treba posebej poudarjati, da bi ljudi, ki kupujejo od vaše Facebook trgovine, morali povečevati svojo Facebook publiko / skupnost kot del vašega celotnega poslovnega trženjskega načrta..

Vključevanje vaše Facebook skupnosti je odličen način za rast vašega podjetja. Facebook zelo enostavno olajša ciljanje na uporabnike s posebnimi interesi in omogoča lažjo skupno rabo (viralno trženje) vaše vsebine, kot da se držite ene same platforme.

2

Graditelji spletnih strani: najboljši način za začetek prodaje na Facebooku

Graditelji spletnih strani za e-trgovino imajo specializirane funkcije in funkcije za povečanje vašega podjetja’ spletna prisotnost. Če svojo trgovino ustvarite neposredno prek Facebooka, obstajajo omejitve za vas in vaše stranke: ti vključujejo pomanjkanje sinhroniziranja in plačilnih vrst ter manj kakovostnih slik izdelkov.

S povezavo spletnega mesta Shopify s svojo Facebook trgovino pa se lahko izognete tem frustracijam. Ti’Povabili bomo enako široko občinstvo, obenem pa obdržali napredne funkcije e-trgovine, ki so na voljo s pomočjo specializiranega graditelja.

Z uporabo spletnega mesta za izdelavo spletnega mesta za povezovanje vaše Facebook trgovine bodo vsi nakupi samodejno prišli iz vašega zaloga. Tako bo upravljanje vaše trgovine veliko lažje! Naročnik lahko bodisi obdržite na Facebook strani, da bo pot uporabnika čim enostavnejša, ali pa stranke usmerite na svoje spletno mesto’s blagajno za uvedbo širšega obsega plačil.

Torej, kaj je najlažji način za začetek prodaje na Facebooku?

Izdelovalci spletnih mest vam omogočajo, da hitro in enostavno nastavite svojo Facebook trgovino, ne da bi se pri tem sploh morali zapletati s kodiranjem. Prva stvar, ki jo morate storiti, je vzpostavitev Facebookove poslovne strani. To je nujno pri prodaji preko Facebooka in ustvarjanju vaše Facebook trgovine. Potem je vse, kar morate storiti, dodati aplikacijo v svojo spletno trgovino in vi’Na Facebooku se prodajajo v kratkem!

prodaja na facebookuUporaba graditelja spletnih strani za prodajo na Facebooku res ne bi mogla biti enostavnejša!

Niste prepričani, kaj je graditelj spletnega mesta? Preprosto povedano, ustvarjalec spletnega mesta je najhitrejši, najpreprostejši in najcenejši način izdelave spletnega mesta ali spletne trgovine.

Še boljša novica? Obstaja več platform za e-trgovino, ki lahko samodejno povežejo vse vaše izdelke v vašo Facebook trgovino. Oglejte si jih spodaj:

 • Shopify – naš najvišji ocenjevalec spletnega mesta za e-trgovino
 • BigCommerce – sanje za podjetja, ki želijo prodati veliko število izdelkov na spletu
 • Kvadratni prostor – kot nalašč za kreativna podjetja zahvaljujoč vodilnim predlogam in oblikovanjem v industriji

Priporočamo te tri proizvajalce e-trgovine, saj ponujajo storitve na najvišji ravni za širok spekter podjetij. Shopify je vrhunska vsestranska možnost za katero koli spletno podjetje in ima več kot milijon aktivnih uporabnikov po vsem svetu. BigCommerce’Z zmogljivimi funkcijami in impresivno trgovino z aplikacijami je priljubljena izbira za velika podjetja, ki upravljajo z obsežnim zalogom. In Squarespace je s svojo visoko kakovostno zasnovo in kalkulatorjem za pošiljanje idealen za kreativna podjetja.

Ko zgradite svojo spletno trgovino, lahko svojo poslovno prisotnost razširite tako, da nastavite Facebook Store, da začnete prodajati na Facebooku.

Če ti’Če ste ustvarili ustvarjalca spletne trgovine, ste ustvarili svojo trgovino za e-trgovino, vse spremembe ali posodobitve vaših izdelkov bodo samodejno “potisnil” prek vaše Facebook trgovine.

Prednost je v tem, da morate samo enkrat posodobiti svoj izdelek in tudi vaša Facebook trgovina bo brezhibno posodobljena – s tem boste prihranili čas in razumnost!

Mi’V ta vodič smo vključili Shopify, BigCommerce in Squarespace kot naše priporočene graditelje spletnih trgovin, ki dobro sodelujejo s Facebookom.

Zdaj pa naj’Poglobite se globlje v vsakega graditelja, da boste videli, kako enostavno je nastaviti Facebook trgovino.

3

Kako prodati na Facebooku s Shopifyjem

Najprej, kaj Shopify počne kot odziv na pandemijo Covid-19?

To je’je negotov čas za začetek ali rast katerega koli posla, vendar ne’t skrbi – Shopify to popolnoma doseže. Pravzaprav je uvedel kup osupljivih novih ukrepov za podporo malim podjetjem v naslednjih mesecih. Tej vključujejo:

 1. Dajanje fizičnih in digitalnih darilnih kartic na voljo v vseh načrtih. Tako vas lahko vaše stranke podpirajo, ne da bi kupile fizične izdelke.
 2. 200 milijonov USD na voljo za financiranje malih podjetij (samo v ZDA). Kot del vladnega partnerstva Shopify Capital ponuja sredstva za pomoč malim podjetjem, da se razvijejo v času, ko jim bo morda malo denarja.
 3. Podaljšanje brezplačnega preizkusa na 90 dni. Podjetje Shopify je brezplačno preizkusno različico podaljšalo s 14 dni na 90, s čimer so trgovci še dlje preizkusili storitev brez tveganja.
 4. Podpora skupnosti in spletni seminarji v živo. Navidezni ‘srečanja’ s skupnostjo Shopify, da bi delili modrost in podporo.

Veliki kudos Shopify zaradi hitrega odziva in zavzetosti za podporo malim podjetjem zdaj in vedno.

Shopify je eden najboljših in najhitreje rastočih graditeljev spletnih mest za e-trgovino na trgu danes:

 • 1 milijon + aktivnih uporabnikov
 • Trgovci so pomagali predelati več kot 72 milijard dolarjev prodaje
 • Profesionalne in polirane teme oblikovanja, da bo vaša trgovina izgledala odlično
 • Na stotine aplikacij za razširitev funkcionalnosti vaše spletne trgovine – dodate jih lahko, ko vaše podjetje raste in zahteva več funkcij
 • 24/7 podpora

Če želite ustvariti svojo Facebook trgovino prek Shopifyja, morate samo dodati Shopify’je brezplačna aplikacija Facebook Channel v vaši trgovini Shopify. Ta aplikacija je vključena v vse plačljive načrte Shopify. Enkrat ti’Če nastavite aplikacijo, Facebook nato na vaši Facebook strani ustvari razdelek Trgovina. To posledično prikazuje vaše izdelke Shopify, da si jih ljudje lahko ogledajo in kupijo!

Aplikacija Facebook Store ustvari zavihek Store za vašo poslovno stran Facebook, ki se bo samodejno ‘potisni skozi’ svoje izdelke na Facebook. V Shopifyju lahko upravljate svoje izdelke, spremljate prodajo in procesirate naročila, kar bo sinhroniziralo vse, da se te spremembe prikažejo v vaši Facebook trgovini.

Vaše stranke lahko nato po Facebooku brskajo po vaših izdelkih Shopify in lahko celo opravijo nakup, ne da bi zapustili družabno spletno mesto.

Kako prodati na facebook trgovini - ShopifyProdaja Facebook preko Shopifyja res ne bi mogla biti lažja!

Oglejte si te res kul funkcije, s katerimi vam Shopify omogoča nadzor nad vašo Facebook trgovino:

 • Na Facebook dodajte izdelke samo z enim klikom! Vsi dodatni podatki o izdelku se samodejno sinhronizirajo takoj.
 • Prodaja preko Facebook Messengerja na vaši spletni trgovini in Facebook straneh. Stranke dobijo prilagojeno izkušnjo nakupovanja in lahko v Messengerju plačujejo in spremljajo svoja naročila.
 • Vizualna organizacija – Lahko dodate pasice & spremenite število stolpcev izdelkov
 • Izberite, katere izdelke želite prodati na Facebooku, in jih samodejno uvozite iz trgovine Shopify v vašo Facebook trgovino
 • Posodobitve v realnem času – posodobite svoje izdelke v trgovini Shopify in tudi vaša Facebook trgovina se samodejno posodobi.

Če ste spletno mesto za e-trgovino postavili s pomočjo Shopify, vam platforma zelo preprosto olajša prevoz izdelkov v lastno Facebook trgovino.

Shopify ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, tako lahko začnete brez porabe svojega lastnega denarja. Kliknite spodnji gumb, da poiščete Shopify.

4

Kako prodati na Facebooku z BigCommerceom

BigCommerce je še en zelo ugleden graditelj spletnega mesta za e-trgovino, ki vam pomaga sestaviti lastno spletno trgovino, ne da bi vam bilo treba skrbeti za kodiranje:

 • Ustvarite usmerjene Facebook oglase, da privabite nove kupce in spremljate svoje kampanje
 • Trgovcem je pomagal predelati več kot 9 milijard dolarjev prodaje
 • Celovit nabor “iz škatle” orodja, ki vam bodo pomagala pri gradnji trgovine
 • Uporabite različne socialne kanale, ki vam bodo pomagali povečati prodajo (na primer Facebook trgovina)
 • Dodajte bolj napredna orodja prek BigCommercea’lastno trgovino z aplikacijami (tako kot Shopify)

Kako prodati na facebook trgovini - BigcommerceBigCommerce je odlična za velika podjetja, ki želijo prodajati na spletu in na Facebooku. Pssst! Z BigCommerceom dobite do tri mesece brezplačno

Želeli smo samo obvestiti, da BigCommerce trenutno ponuja do tri mesece brezplačno, ko se prijavite v nov načrt. Pojdite na spletno mesto BigCommerce in si oglejte v živo to ponudbo!

Nastavitev vaše Facebook trgovine s storitvijo BigCommerce je precej preprosta: preprosto morate slediti tem korakom.

Postopek je zelo podoben Shopify, v tem vi’Bom moral dodati BigCommerce’s brezplačno aplikacijo Facebook Shop v vašo trgovino. Tako bodo vaši izdelki na voljo na vaši Facebook strani.

Opomba: Funkcija preverjanja neposredno na Facebooku je trenutno na voljo samo uporabnikom BigCommerce s sedežem v ZDA.

Dodajanje aplikacije je res hitro in enostavno, tako da lahko izdelke takoj začnete prodajati na Facebooku!

BigCommerce je eden boljših gradnikov spletnih mest za e-trgovino, ki je danes na voljo na trgu. Po našem mnenju je njihov največji konkurent Shopify (razpravljali smo zgoraj) in vsak od njih ima svoje prednosti in slabosti.

Tako kot Shopify tudi BigCommerce ponuja brezplačno preizkusno obdobje, tako da ga lahko preizkusite in preverite, ali je to’je pravi graditelj za vas. Če želite začeti, pritisnite spodnji gumb.

5

Kako prodati na Facebooku s Squarespaceom

Squarespace je bolj ustvarjalec spletnega mesta kot Shopify in BigCommerce. Namesto da bi bil specializiran proizvajalec e-trgovine, predvsem skrbi za oblikovanje rednih spletnih mest, kot so portfelji, poslovne strani in strani spletnega dnevnika.

Vendar ima tudi vrsto funkcij e-trgovine, tako da lahko ustvarite spletno trgovino, če želite. Zaradi tega je Squarespace še posebej velik, če prodajate preko spleta’t edini namen vašega spletnega mesta.

Kvadratni prostor’Visoka kakovost modelov in ustvarjalna svoboda sta idealna za izdelavo zelo prilagojenega in profesionalnega spletnega mesta za e-trgovino. Nekatere njegove lastnosti vključujejo:

 • Socialna integracija omogoča preprosto deljenje prek Facebooka, Twitterja, Instagrama in Pinterest-a
 • Dodajte zemljevide, obrazce, ankete in drugo na svoje spletno mesto
 • Zajemite dolgoročne stranke z e-poštnimi akcijami
 • Neomejeno izdelkov za prodajo prek vaše spletne trgovine
 • Za promocijo svojih izdelkov uporabite videoposnetke, slike, objave v blogih in dogodke
 • Lovite stranke z opuščeno obnovo blagajne
 • Stran za optimiziranje oddaj za mobilne naprave

Squarespace ponuja veliko različnih načinov povezovanja računov družbenih medijev s svojim spletnim mestom. Na primer, lahko povežete svoje Instagram račune in Instagram Business, da označite izdelke in svojim sledilcem še olajšate nakupovanje.

Prav tako lahko dodate zavihke Squarespace, ki prikazujejo bodisi galerijo ali običajne strani, kot tudi povežite svojo blagovno stran ali blagovno znamko Facebook ali poslovno stran na svoje spletno mesto.

funkcije e-trgovine v kvadratuSquarespace ima močne funkcije e-trgovine, pa tudi stilske in prilagodljive predloge za privabljanje in vključevanje vaših strank.

Za razliko od Shopifyja in BigCommercea lahko’ne prodajam neposredno prek Facebooka s Squarespace. Kljub temu lahko svoje izdelke še vedno potisnete, označite, integrirate in delite po Facebooku, pa tudi v Instagramu, Pinterestu in Twitterju.

Najprej morate povezati svoj Facebook račun s svojim spletnim mestom Squarespace. Nato lahko dodate Facebook Share gumb na izdelke, galerijo in strani z dogodki in drugo.

Ena najboljših lastnosti vaše spletne trgovine je samodejno potiskanje vsebine na Facebook. Ne pozabite, da za to morate imeti poslovno Facebook stran in ne osebni profil.

To pomeni, da ko ustvarjate nove zbirke ali posodabljate svoje izdelke, morate klikniti ‘Shrani & Objavi’ v vaših nastavitvah. Ta objavi vašo vsebino na vašem spletnem mestu, hkrati pa vaše posodobitve deli v novi objavi na Facebooku!

Torej, Squarespace isn’t povsem samodejna ali sinhronizirana kot Shopify ali BigCommerce, vendar še vedno ponuja močno socialno integracijo. Njegove prednosti so v njegovem dizajnu in močni vizualni obliki, da ugaja strankam, hkrati pa s svojimi močnimi funkcijami družbene in e-trgovine privablja obiskovalce na vaše spletno mesto in vaše izdelke.

6

Kako prodati na Facebooku z Wixom

Wix je najbolj znan kot ustvarjalec spletnih strani s povleci in spusti. Čeprav njena osrednja usmeritev ni e-trgovina (za razliko od Shopify in BigCommerce, ki sta osredotočena izključno nanjo), vam Wix ponuja nekaj funkcionalnih orodij za to delo. To je odlična možnost, če želite prodajati na spletu, vendar aren’t še vedno ne želite širiti svojega poslovanja.

S pomočjo Wixa lahko prek Facebooka prodajate s pomočjo aplikacije Ecwid. Ecwid je aplikacija za e-trgovino številka ena na Facebooku, ki poganja več kot 40.000 trgovin. Povezuje se lahko tudi z drugimi spletnimi mesti družbenih medijev, kot sta Instagram in Pinterest.

Kako prodati na facebook trgovini - Wix BannersZ Wixom lahko v nobenem trenutku začnete prodajati prek spleta! In hitro se povežete tudi s Facebookom!

 • Več kot 109 milijonov spletnih strani je bilo zgrajenih z Wixom
 • Čist vmesnik povleci in spusti, tako da lahko vsebino vstavite kamor koli na svoje spletno mesto
 • Na stotine lepo oblikovanih predlog
 • App Market, da dodate več funkcionalnosti na svoje spletno mesto (oglejte si našo razpravo tukaj)
 • Več možnosti plačila
 • Ustvarite kupone in popuste

Wix’S programom za e-trgovino, Ecwid, se lahko povežete s Facebookom in drugimi socialnimi platformami za prodajo, sinhronizacijo in posodabljanje svojih izdelkov. Vse, kar morate storiti, je, da v nekaj spletnih korakih namestite aplikacijo Ecwid na spletno mesto Wix in ustvarite račun Ecwid..

Za prodajo na Facebooku se boste morali prijaviti na načrt Ecwid Starter za samo 7,99 USD na mesec. To je še ceneje kot na primer prijava v BigCommerce, tako je’splača se, če želite prodajati na spletu, vendar aren’t pripravljen vložiti več denarja v tej fazi.

Enkrat ti’Če ste postavili Ecwid s svojim spletnim mestom Wix, lahko začnete povezati spletno trgovino s svojim Facebook Business računom!

S premijsko različico aplikacije se bodo vsi vaši izdelki samodejno posodobili na Facebooku, če boste v Wixu naredili kakršne koli spremembe. Prav tako lahko popolnoma prilagodite svojo Facebook trgovino.

aplikacija za e-trgovino wix ecwidEcwid, aplikacija številka ena za e-trgovino na Facebooku, olajša uporabo vašega spletnega mesta Wix za prodajo izdelkov na socialni platformi.

Ecwid’S programom za e-trgovino je zelo preprosto in učinkovito upravljanje spletne trgovine Wix na različnih platformah.

Tako kot Shopify in BigCommerce tudi Wix ponuja načrte za e-trgovino v 14 dneh. To pomeni, da lahko 2 tedna brez tveganj preizkusite, če želite’je prava platforma za vas.

7

Kako nastaviti Facebook trgovino: zaključek

Za ustvarjanje lastne Facebook trgovine vam ni treba imeti veliko tehničnega znanja, ki vam omogoča prodajo izdelkov potencialnim strankam, ki se družijo na Facebooku.

Ugledne platforme za e-trgovino, kot so Shopify in BigCommerce, kot tudi graditelji spletnih mest, kot sta Squarespace in Wix, imajo aplikacije, ki vam omogočajo hitro in neboleče ustvarjanje lastne Facebook trgovine na podlagi vašega obstoječega portfelja izdelkov.

Za razliko od samega Facebooka imajo ti ustvarjalci spletnih strani zmogljive funkcije za e-trgovino, ki vam pomagajo voditi vaše podjetje in spremljati svoje zaloge, medtem ko’ponovno prodajamo. V današnjem’večkanalni svet, ki se prodaja samo na eni platformi’t dovolj.

S tem v mislih ne’t priporočam, da svojo trgovino nastavite samo prek Facebooka. Če namesto tega povežete zmogljivo in profesionalno spletno mesto za e-trgovino s svojo Facebook trgovino, ste vi’vam spletna trgovina daje najboljše možnosti za uspeh!

Najboljši del je, da se vse posodobitve, ki jih imate, samodejno sinhronizirajo s vašo Facebook trgovino – ne le da vam prihranite veliko časa, ampak preprečite, da bi morebitne človeške napake morale večkrat posodabljati več.

Z več kot milijardo uporabnikov vsak porabi v povprečju več kot 50 minut dnevno na Facebooku’pametno vključiti Facebook strategijo družbenih medijev v svojo celotno marketinško strategijo. Razvijte svojo skupnost na Facebooku – to’S preprostim načinom, da vam pomagate širiti besedo o svojem podjetju.

8

Prodaja na Facebooku: pogosta vprašanja

S katerim graditeljem spletnih strani je najlažje vzpostaviti Facebook Store?

Če za svojega ustvarjalca spletne trgovine izberete Shopify, morate samo ustvariti svojo Facebook trgovino in dodati njihovo brezplačno aplikacijo.’dobro greš! Vaši izdelki se bodo samodejno posodobili, plus vaše stranke lahko celo prekličejo neposredno na Facebooku.

Več o Shopify lahko izveste v našem poglobljenem pregledu.

Kateri je najboljši način za prodajo preko Facebooka?

Uporaba graditelja spletnih strani je najboljši način za prodajo na Facebooku. Hitro lahko zgradite elegantno in profesionalno videti spletno trgovino, nato pa jo povežete s Facebookom. Kakršne koli spremembe ali posodobitve izdelkov, ki se samodejno sinhronizirajo s Facebookom, zato prodaja preko platforme družbenih medijev s vaše strani praktično ne zahteva nobenega napora.!

Ali je imeti Facebook trgovino vredno?

Imeti Facebook trgovino je odličen način za rast vašega podjetja, ki vam omogoča, da se vključite v novo občinstvo in pridobite več strank.

Skupna raba vaše vsebine je zelo enostavna, tako je’je odličen način za trženje prodajalne in izdelkov, povečanje prodaje in izboljšanje vašega rezultata!

Kako povečate konverzije iz trgovine Facebook?

Če želite povečati konverzije iz svoje Facebook trgovine, morate povečati svojo Facebook publiko. To lahko storite s promocijo Facebook objav – če imate proračun – ali preprosto s povečanjem Facebook aktivnosti.

Prav tako lahko poskusite iskati Facebook skupine, povezane z vašo trgovino, in objavite o svoji trgovini v tistih, ki lahko pomagajo povečati promet in povečati konverzije.

Kako lahko s Facebookom nastavim Facebook trgovino?

Morda ne boste želeli uporabljati ustvarjalca spletnih strani za ustvarjanje svoje Facebook trgovine in to’je v redu! Ti koraki so za vzpostavitev trgovine v ZDA:

 • Najprej se prepričajte’nastavite svojo poslovno stran na Facebooku.
 • Na svojo stran dodajte razdelek Trgovina.
 • Zdaj dodajte svoje izdelke! Ne pozabite, da lahko prodajate samo fizične izdelke in jih morate naložiti posebej.
 • Upravljajte svoje izdelke – strankam dodajte velikosti in druge podrobnosti o izdelku.
 • Nastavite svoje možnosti plačila. Izberete lahko, da stranke pošljete na blagajno na vašem spletnem mestu, oddate naročilo v Facebookovem sporočilu ali zaključite njihov nakup neposredno preko vaše strani Facebook Store.
 • Nastavite možnosti pošiljanja.
 • Shrani!

Ko bo Facebook pregledal in odobril vaše izdelke, se bodo ti pojavili v vaši Facebook trgovini. Nekatere funkcije plačila še niso na voljo na vseh območjih.

Ali lahko prodajam digitalno blago v svoji Facebook trgovini?

Na žalost je odgovor ne! To je še en pomemben razlog, da se pri svojem spletnem poslu ne zanašate na Facebook. Fizične izdelke lahko prodajate samo prek svoje Facebook trgovine. Toda pri ustvarjalcih spletnih mest, kot je BigCommerce, lahko enostavno prodajate tako fizične kot digitalne izdelke!

Katere vrste plačil sprejema Facebook?

To je odvisno od tega, kje si. Za prodajalne v ZDA, kjer lahko kupci nakažejo neposredno na vaši Facebook strani, bo vaš denar prišel prek Stripe ali PayPal.

Če ti’zunaj ZDA, se boste morali dogovoriti za drug način plačila. To je lahko bančno nakazilo, gotovina ali telefonsko plačilo. To je najlažje, če strankam omogočite, da kontaktirajo vašo stran prek Messengerja.

Ta vodnik je bil koristen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me