Kako začeti spletno trgovino z oblačili 10 korakov do uspeha

kako zagnati spletno trgovino z oblačiliČe se vam zdi ideja o gradnji lastne spletne trgovine z oblačili nekoliko zastrašujoča, res ne bi smeli’t!


Zahvaljujoč izumu graditeljev spletnih trgovin – kot so Shopify, Wix in Bigcommerce’Zdaj je lažje kot kdaj koli prej postaviti spletno trgovino – in ne’t sploh moram vedeti, kako kodirati!

Izvajamo lastne raziskave, da bi se odločili, kateri graditelj spletnih strani je za različne namene najboljši. Vzemite naš kviz in dobite priporočilo, da’je prilagojen vašim potrebam.

Izdelovalci spletnih trgovin so orodja za povleci in spusti, ki omogočajo vsakemu, da ustvari čudovito in profesionalno spletno mesto za e-trgovino.

Postopek je preprost in intuitiven, zato tudi najmanj tehnično pametni med nami se zdaj lahko pridružijo maloprodajni skupnosti e-trgovine in uspevajo v njej.

Mi’Pojdite tu, da vas korak za korakom popeljemo skozi postopek zagon spletne trgovine z oblačili, tako da boste lahko v nobenem trenutku pripravljeni in tečete.!

V tem priročniku boste našli vse, kar morate vedeti o spletnem nakupovanju oblačil.

In uganite kaj, zmagali ste’Za to vam ne bo treba izprazniti žepov!

Mi’Zajel bom vse, od izdelave in prilagoditve spletne trgovine (svojega spletnega mesta) do iskanja v Googlu in privabljanja teh pomembnih strank v vašo trgovino.

Če sledite preprostim korakom spodaj, boste’bom prodaja oblačil prek spleta v nekaj urah za del cene, ki jo dobite’d plačati za majico.

1

Test & izberite svojega ustvarjalca spletne trgovine

“Izberite ustvarjalca spletne trgovine, ki ustreza potrebam vaše trgovine in lahko raste skupaj z vami in vašim podjetjem.”

wix prodaja oblačil na spletuTo je’s preprostim in hitrim spreminjanjem videza vaše spletne trgovine z gradbeniki, kot je Wix.

Izdelovalci spletnih trgovin vam dovolijo, da začnete prodajati po spletu za del cene’d plačam za par čevljev.

Ti’Za povezavo s plačilnimi procesorji se boste morali prijaviti v načrt za e-trgovino, ki vam omogoča, da kupce plačujete od strank, ko začnete prodajati oblačila prek spleta.

Graditelji spletnih trgovin bodo poleg tega, da so enostavni in ekonomični za uporabo, poskrbeli tudi za vse tehnične stvari, ki jih ne’ne bi smel.

Oblačila lahko začnete prodajati prek spleta v nobenem trenutku, ne da bi vam bilo treba skrbeti za varnostne nadgradnje in taksistična tveganja. Graditelji spletne trgovine vam podelijo tudi SSL certifikat.

SSL potrdila zagotavljajo varno, šifrirano komunikacijo med vašim spletnim mestom in strankami’ internet brskalnik. To pomeni, da so vse transakcije s kreditnimi karticami in prenosi podatkov varne.

Imeti certifikat SSL je tako, kot če imate varnostna oznaka v vseh oblačilih, da preprečite krajo, razen če ne’ne smete jih namestiti ali vzdrževati!

Za to poskrbijo graditelji spletnih trgovin, tako da bo vaša trgovina z oblačili varna pred hekerji – internetni ekvivalent kupcev, čeprav jih’iščete podatke, ne oblačila!

Toda katerega graditelja bi izbrali? Ob tako veliki izbiri je težko vedeti, kje začeti.

Tukaj vam pomagamo ugotoviti, kaj je najbolje za vaše potrebe. Zakaj ne bi začeli s tem grafikonom, ki primerja naše prve tri platforme za e-trgovino!

Pssst! Z BigCommerceom dobite do tri mesece brezplačno

Želeli smo samo obvestiti, da BigCommerce trenutno ponuja tri mesece brezplačno ko se prijavite na nov načrt. Pojdi preverit!

Skozi leta smo preizkusili in preizkusili številne različne gradbenike z ustanavljanjem lastnih podjetij. To nam je pomagalo, da smo ustvarili nekaj velikih virov, ki jih bodo prizadevali podjetniki – kot ste vi! – lahko pride v poštev.

Priporočamo Shopify kot najbolj celovito rešitev za e-trgovino. Imajo široko paleto tem in impresivno trgovino z aplikacijami, ki dodajo več orodij v vašo trgovino z oblačili.

shopify svetovne spletne trgovineTo je’je prepričljivo, da bodo Shopifyju zaupali številni drugi trgovci, saj se njihov imperij za e-trgovino razširi po vsem svetu.!

Shopify in Bigcommerce sta super, če ste’če želite odpreti veliko spletno trgovino z oblačili (karkoli več kot 50 izdelkov), če pa ste’Razmislite o nečem na manjši strani (pod 50 izdelkov), Wix, Weebly in Squarespace so dobre možnosti za razmislek.

Preden nadaljujemo, naj’Poglejte si, kaj Shopify počne kot odziv na pandemijo Covid-19:

To je’je negotov čas za začetek ali rast katerega koli posla, vendar ne’t skrbi – Shopify to popolnoma doseže. Pravzaprav je uvedel kup osupljivih novih ukrepov za podporo malim podjetjem v naslednjih mesecih. Tej vključujejo:

 1. Dajanje fizičnih in digitalnih darilnih kartic na voljo v vseh načrtih. Tako vas lahko vaše stranke podpirajo, ne da bi kupile fizične izdelke.
 2. 200 milijonov USD na voljo za financiranje malih podjetij (samo v ZDA). Kot del vladnega partnerstva Shopify Capital ponuja sredstva za pomoč malim podjetjem, da se razvijejo v času, ko jim bo morda malo denarja.
 3. Podaljšanje brezplačnega preizkusa na 90 dni. Podjetje Shopify je brezplačno preizkusno različico podaljšalo s 14 dni na 90, s čimer so trgovci še dlje preizkusili storitev brez tveganja.
 4. Podpora skupnosti in spletni seminarji v živo. Navidezni ‘srečanja’ s skupnostjo Shopify, da bi delili modrost in podporo.

Veliki kudos Shopify zaradi hitrega odziva in zavzetosti za podporo malim podjetjem zdaj in vedno.

Če ti’se trudite poravnati graditelja spletne trgovine, najboljši način pa je preizkusiti nekaj (ali več kot nekaj) graditeljev.

Zamislite si, kot da naročite več kot eno majico ali bluzo in jih preizkusite, da vidite, katera je najbolj primerna.

Toda za razliko od naročanja več kot ene velikosti, ne’ne boste morali plačati vnaprej in čakati, da dobite denar nazaj. Večina proizvajalcev spletnih trgovin ponuja brezplačno preizkusno različico, tako da lahko poskusite pred nakupom.

Ko ti’če jih preizkusite, si omislite naslednja vprašanja, ki vam bodo pomagala pri odločitvi:

Katero platformo vam najbolj prija?

 • Se vam zdi vmesnik intuitiven in preprost za uporabo?
 • Lahko preprosto dodate nove strani in izdelke?
 • Kakšna podpora je na voljo, če se zataknete?

Kateri graditelj ima predloge in oblikovalske funkcije, s pomočjo katerih lahko ustvarite želeno trgovino z oblačili?

 • Obstajajo najrazličnejše predloge za preizkus?
 • Ali bodo predloge moje izdelke prikazale na način, ki mi je všeč?
 • Koliko ustvarjalne svobode vam da urednik, da prilagodite svojo trgovino?

Konec koncev želite graditelja, ki vam omogoča hitro in enostavno postavitev spletne trgovine z oblačili in prodajo!

Izberite ustvarjalca spletne trgovine, ki vam omogoča lepo predstavitev oblačil, vendar vam pomaga, da svojo trgovino hitro in enostavno sestavite, ne da bi pri tem zlomili banko.

Če ti’ne vemo, katera platforma za e-trgovino je primerna za vas pri gradnji vaše spletne trgovine’sem sestavil kratek kviz s 4 vprašanji, ki vam bo pomagal priporočila, prilagojena vašim potrebam.

kviz spletnega graditelja 2

Odločite se, kateri načrt je najbolj primeren za vas

Premijski načrti za graditelje spletnih trgovin se, tako kot večina stvari v življenju, ponavadi izboljšujejo z večjo porabo. Bolj ko plačate več prostora za shranjevanje in vas predloge’Imeli boste dostop do.

Ko rečemo za shranjevanje’ne govorimo o fizičnem skladišču kot skladišču, mi’ponovno govorimo o shranjevanju podatkov. Več prostora za shranjevanje imate več slik, videoposnetkov in drugih medijev, ki jih lahko gostite na svojem spletnem mestu.

Dodatna shramba je koristna za razširitev vaše ponudbe izdelkov, povečanje števila kotov, ki si jih lahko kupci ogledajo izdelke ali dodajanje videoposnetkov o izdelkih.

Ko ti’boste lahko gostili več izdelkov in jih prikazali na več različnih načinov (koti in videoposnetki), vaša prodaja se bo povečala in spodbudila spodnjo vrstico!

Z dostopom do več predlog, vi’Izbral bom lahko takšnega, ki res ustreza tonu, slogu in značaju vaše spletne blagovne znamke oblačil. To je’Kot bi našli par kavbojk, ki se popolnoma prilegajo – za to je treba plačati nekoliko več!

S plačanim načrtom, ti’se lahko tudi znebite graditelja’s logotipom in povežite ime domene po meri, da bo spletni trgovini resnično dalo svojo edinstveno osebnost.

Naslov vaše trgovine ne bo več www.theclothingco.mybigcommerce.com, temveč www.theclothingco.com.

Ime domene po meri naredi vašo spletno trgovino z oblačili videti bolj profesionalno in ugledno. To pa vzbuja zaupanje v vašo blagovno znamko, kar bo na koncu spodbudilo prodajo.

Toda kako veste, kateri načrt je najboljši za vas? To je’najbolje, da upoštevamo, kaj mi’zgoraj omenjeno in si oglejte tudi spodnjo tabelo.

Ta tabela primerja osnovne in napredne načrte naših najboljših platform za e-trgovino in nekatere najpomembnejše funkcije, ki jih imate ali ne’Ne morem se dobiti z vsakim.

Funkcije programa Builder Basic Advanced Izberite pregled cen o branju Premium podpora Zapuščena obnovitev vozička Brezplačno SSL potrdilo Izberite pregled cen o branju logo-wix-100x100 Izberite pregled cen o branju Premium podpora Zapuščena obnovitev vozička Brezplačno SSL potrdilo Izberite pregled cen o branju logotip bigcommerce Izberite pregled cen o branju Premium podpora Zapuščena obnovitev vozička Brezplačno SSL potrdilo Izberite pregled cen o branju

Potrebujete razlago za nekatere funkcije v našem grafikonu? Ne glejte naprej…

Premium podpora – v primeru, da se zataknete pri gradnji spletne trgovine, vas’Prepričati se boste morali, da imate na voljo najboljšo podporo. Shopify, Wix in Bigcommerce imajo vrhunske sisteme za podporo strankam s pomočjo, ki je na voljo po telefonu, klepetu v živo ali e-pošti.

Zapuščena obnovitev vozička – če se kupec potrudi do nakupa, vendar ne’t dejansko sledite, opuščeno obnovitev vozička jih bo po elektronski pošti pozvalo, naj opravijo nakup. Samodejno – ne’ne moram storiti ničesar! To je odlična funkcija za povečanje vašega rezultata.

SSL potrdilo – To ščiti vse podatke, ki potujejo skozi vaše spletno mesto. Tako kot varnostnik fizične trgovine tudi to varuje vaše stranke. Bolj kot se varneje počutijo na vašem spletnem mestu, večja je verjetnost, da se bodo lotili s svojim težko prisluženim denarjem!

Ugani kaj, lahko brezplačno preizkusite Shopify, Wix in Bigcommerce, da boste lahko pred nakupom ugotovili, kaj je najbolje za vas.

Za prijavo sledite spodnjim povezavam:

 • Poskusite Shopify’s 14-dnevna brezplačna preizkusna različica
 • Preizkusite brezplačni Wix Premium plan za 14 dni
 • Preizkusite Bigcommerce za 15 dni brez tveganja

Shopify Pregled načrtov cen – poglobljeno si oglejte Shopify’s cenami

Pregled načrtov cen za Wix – vse, kar morate vedeti o Wixu’s cenovnimi načrti

Pregled načrtov za oblikovanje cen Bigcommerce – naše strokovno mnenje o Bigcommerceu’s cenovnimi načrti

Stroški izdelave spletnega mesta 2017 – Naša izkušnja – delimo svoje izkušnje o tem, koliko stane izdelava spletnega mesta

Koliko naj stane spletno mesto? – Vodnik dokončne cene – vodnik o tem, koliko natančno stane izdelava spletnega mesta

3

Izberite ime svoje domene

“Če želite svoji spletni trgovini z oblačili dodati profesionalno noto, je pot do domene po meri. Bolj profesionalno izgleda vaša trgovina, večja je verjetnost, da bodo ljudje kupili vašo oblačilo.”

Edinstveno ime domene vašo trgovino z oblačili daje identiteto v spletu. Zamislite si to kot poštno številko trgovine z opeko in malto – prepozna kje ste in ljudem pomaga, da vas lažje najdejo.

V URL-ju te strani www.websitebuilderexpert.com/how-to-start-an-online-clothing-store, spletna stranbuilderexpert.com je ime domene.

Če želite kupiti ime domene, lahko greste neposredno prek proizvajalca spletne trgovine ali pa svojega prek znanih registratorjev domenskih imen, kot je Domain.com.

Se sprašujete, katera možnost je najboljša? Nakup domene preko graditelja spletne trgovine je morda kratkoročno lažji, če pa tega graditelja kdaj zapustite (npr. Če vaša spletna trgovina z oblačili postane prevelika za tisto, ki ste jo uporabljali), vzemite to ime domena s seboj zapleteno.

Nakup preko tretje osebe lahko na kratki rok traja nekoliko dlje, na dolgi rok pa je veliko bolj vsestranski.

Če želite več informacij, si oglejte naš vodnik o imenih domen.

Izbira imena domene je lahko težavna, če ne’t še nimate imena podjetja za svojo spletno trgovino z oblačili. Najprej pomislite na ime podjetja in vaše ime domene se bo seveda razvijalo od tam.

Poskusite in si omislite nekaj privlačnega, ne predolgega ali besednega in nič preveč podobnega obstoječi veliki blagovni znamki. Poskusite in imenujte svoje podjetje nekaj, kar odraža vaše izdelke ali etos vaše blagovne znamke.

4

“Izbira predloge je res zabaven del. Omogoča vam, da ustvarite prodajalno, o kateri ste sanjali, da boste lahko resnično zadeli tla s svojo stranko.”

Lepo in profesionalno spletno trgovino z oblačili lahko ustvarite v nekaj sekundah zahvaljujoč profesionalno oblikovanim predlogam, ki so na voljo vsem graditeljem, in ne’ne bi se radi naučili tujega jezika kode!

Vaša predloga določa videz vaše spletne trgovine, zato je pomembna pravilna odločitev. Seveda lahko predlogo prilagodite po tem, ko ste jo izbrali, vendar je vaša izbira osnova vaše trgovine’s zasnovo.

Niste prepričani, katero predlogo uporabite? Priporočamo, da najprej preizkusite nekaj, preden se dokončno odločite.

“Predogled predloge je podoben poskusu z novo obleko. Če ne’všeč mi je, ali ne’t 100% prepričan, spremenite se in začnite znova.”

Pri izbiri predloge poskusite imeti v mislih svojo stranko. Če ti’niste prepričani, kdo je vaša ciljna publika, postavite si ta vprašanja:

Kdo so moje stranke?

 • Koliko so stari?
 • Kaj počnejo v življenju?
 • Koliko zaslužijo?
 • Kakšen življenjski slog vodijo?

Ko imate stranko v mislih, bo izbira predloge veliko lažja. Postavite se v njihove čevlje, razmislite, kaj bi želeli videti iz vaše spletne trgovine z oblačili in poskusite to čim bolj ponoviti z izbiro predloge.

Čeprav je’Pomembno je, da se osredotočite na svoje stranke’Prav tako želim svoji trgovini dati osebno noto, zato ne’Tudi vida ne boste izgubili.

Izbira predloge je ravnovesje, ti’morate žonglirati s spletno trgovino z oblačili, ki ste si jo zamislili, s tisto, ki bo najbolj ustrezala vašim strankam’ potrebe.

Večina graditeljev spletnih trgovin ponuja impresivno ponudbo glede predlog, ki jih ponujajo v zvezi z oblačili in modo.

Shopify ponudba 49 predlog za oblačila & moda’ trgovine. Čeprav jih je le 5 morda brezplačnih, morate upoštevati, da je nakup predloge enkratna naložba, ki vam bo koristila prihodnja leta – tako kot trden par čevljev!

shopify oblačila temeShopify imajo za vašo spletno trgovino z oblačili impresivno paleto tem’Zlahka boste našli nekaj, kar ustreza vašemu okusu!

Wix’ponudba je malo manj kot polovica Shopifyja’s za ‘Moda & Dodatki,’ vendar je plačanih le 7 od njihovih 26 predlog.

Dejstvo, da so brezplačni, ne’t pomeni, da dejansko ogrožajo kakovost mislimo, Wix’Obseg predloge je eden najboljših. Imajo več kot 500 popolnoma prilagodljivih predlog, njihovi dizajni pa so vedno na tekočem z najnovejšimi trendi.

Pod naslovom ponuja Bigcommerce 33 predlog ‘Moda in nakit,’ samo dva sta brezplačna, vendar morate znova upoštevati dolgoročne prednosti odlične predloge.

Na primer enostavna navigacija, tako da lahko stranke najdejo točno tisto, kar so’hitro iščejo, tako da oni’Veliko večja je verjetnost nakupa.

Seveda nisi’t omejena samo na predloge, ki jih za oblačila ali modo predlagajo graditelji spletnih trgovin. Ti’lahko izberete katero od sto možnosti, ki jih imajo vsi.

“Izberite pravo predlogo, da naredite odličen prvi vtis na kupce in povečate prodajo.”

5

Če želite resnično prilagoditi spletno trgovino z oblačili, morate prilagoditi predlogo. Don’t skrbi, to je zelo enostavno narediti in ne’ne zahtevam, da sploh veš, kako kodirati!

shopify trgovina z oblačili prilagoditeo začnite prilagajati predlogo na Shopify, vse kar morate storiti je, da pritisnete modri gumb na desni strani nadzorne plošče – res hitro in enostavno!

Predlogo lahko prilagodite tako, da:

 • Dodajanje novih strani, npr. strani izdelkov (ki jih mi’V naslednjem koraku se bom podrobneje podrobneje posvetila)
 • Dodajanje bloga, kjer lahko objavljate novice ali posodobitve
 • Spreminjanje barvne palete in slike ozadja vaše predloge
 • Premikanje, dodajanje in odstranjevanje različnih elementov na vsaki strani
 • Spreminjanje barve, velikosti in pisave različnih odsekov vaše spletne trgovine
 • Vključite svoje vire družabnih medijev s svojo trgovino

Graditelji spletne trgovine’ vmesniki so vsi zelo intuitiven in enostaven za uporabo, torej tam’pri prilagajanju predloge vam ni treba biti preobremenjen.

Zapomni si’ste odgovorni za oblikovanje vaše spletne trgovine. To pomeni, da ste zmagali’Če se soočite z istim dizajnom, vas ogroža’d obraz, ko najamete profesionalnega oblikovalca.

Pravzaprav, to, da smo lahko ostali zvesti svoji prvotni viziji, je eden glavnih razlogov, zakaj smo se zaljubili v izdelavo lastnih spletnih strani!

Tako kot izbira predloge, ko ste’Če ga prilagodite, se prepričajte, da resnično razmišljate o svoji ciljni publiki. Preizkusite se v njihovi miselnosti in ustrezno oblikujte svojo spletno trgovino z oblačili.

Ko prilagodite predlogo, jo’je zelo pomembno, da preverite, kako je videti tudi na mobilnih in tabličnih napravah.

Dandanes se v mobilnih napravah izvaja več iskanj po internetu, ne pa na običajnih namizjih

52% internetnega prometa prihaja iz mobilnih naprav. Zato je treba imeti spletno trgovino z oblačili, ki je dobro videti na mobilnih napravah. Večina gradbenikov omogoča zelo preprost predogled videza vaše trgovine na napravah, ki niso namizje.

tablični računalnik trgovina z oblačili bigcommerceBigcommerce vam omogoča predogled svoje trgovine na tabličnih napravah, tako da lahko preverite, ali vse stranke pozitivno doživljajo vaše spletno mesto.

Wix ima svoj urejevalnik za mobilne naprave, ki vam omogoča, da ne samo vidite, kako izgleda vaša trgovina v mobilnih napravah, temveč tudi, če spremenite, če jih spremenite’nisi zadovoljen z njo. Te spremembe bodo nato veljale le za ‘mobilni pripravljen’ različico spletnega mesta, medtem ko ostane namizna različica takšna, kot je bila.

mobilni urednik trgovine z oblačili wixWixov urejevalnik mobilnih telefonov omogoča preprosto izboljšanje vašega spletnega mesta za uporabnike, ki brskajo na poti, tako da prodaje nikoli ne zamudite!

Morda zdaj razmišljate, da se vse to zdi preveč zapleteno in da je morda lažje najeti spletnega oblikovalca, da bi to rešil namesto vas, razen če ne’imam precej velik proračun, ki ga morda želite ponovno razmisliti.

Prilagoditev predloge je vaša priložnost, da optimizirate svojo trgovino za svoje stranke, da boste lahko povečali vse pomembne spodnje vrstice! 6

V svojo spletno trgovino dodajte izdelke

“Vaše strani izdelkov so najpomembnejši del vaše spletne trgovine z oblačili, navsezadnje tu lahko kupce oken pretvorite v kupce, ki plačujejo!”

Medtem ko vaša domača stran deluje kot digitalni ekvivalent vaše trgovine z opeko in malto, so strani vaših izdelkov spletna različica prodajalne.

In dodajanje izdelkov ne bi moglo’ne bo lažje. S storitvijo Shopify dodajte izdelke tako, da odprete zavihek izdelka na levi strani urejevalnika Shopify in nato kliknete modro ‘Dodajte izdelek’ gumb na zgornji desni strani.

To je’Pomembno je, da pri prilagajanju strani izdelkov upoštevate svoje stranke. Če ste preveč zaposleni, lahko ljudem ponudite paralizo izbire. Če je’s preveč redki, stranke so zmagale’sploh ne morem izbirati.

Zagotoviti morate, da lahko stranke hitro in enostavno najdejo tisto, kar potrebujejo. Vse drugo je slab dizajn!

Ko razmišljate, kako najbolje predstaviti svoje izdelke, priporočamo, da se vprašate: od koga trenutno kupujejo moje stranke?

Potem raziskajte te trgovine, tako da si ogledate, kako razkazujejo svoje izdelke, kako pritegnejo kupce in kako jih spodbudijo k nakupu.

Na stvari, na katere morate biti pozorni, ko gledate tekmece’ strani izdelkov vključujejo:

 • Ali so njihovi izdelki prikazani v obliki mreže ali seznama?
 • Koliko izdelkov je prikazanih na strani?
 • Kako so razvrščeni njihovi izdelki?
 • Ali lahko izdelke razvrstite po ceni, najbolj prodajanih, predstavljenih?
 • Ali lahko filtrirate izdelke po barvi, materialu, blagovni znamki?

Zamislite si to, kot da bi na ulici videli nekoga, ki nosi res krasno obleko. Ti’Naj vas navdihnejo in jih želite poskusiti in ponoviti, ves čas pa nanjo položite svoj spin?

7

Nastavite plačilni procesor

“Če nastavite plačilni procesor, ni težje kot preostali postopek gradnje spletne trgovine, če ste’se počutiš zaskrbljen zaradi tega, res ne’ne bi smeli biti!”

Če želite začeti z denarjem prodajati oblačila na spletu, boste morali v svojo trgovino priključiti plačilni procesor. Plačilni procesorji so storitve, ki vam omogočajo, da od kupcev plačujete s kreditnimi karticami.

Če ti’Po uporabi Shopify imajo integriran plačilni procesor ‘Potrdi plačila’ (skupaj s storitvijo Stripe), ki omogoča upravljanje plačil neposredno na njihovi uporabniški nadzorni plošči. To pomeni, da lahko svoj denar sledite v realnem času in to’je tudi zelo enostavno!

Shopify podpira tudi številne druge plačilne procesorje, kot sta PayPal in Amazon Pay.

Tako Wix kot Bigcommerce podpirata tudi široko paleto možnosti plačila, ki jih lahko izbirate. Nastavitev tega nastavka je le nekaj klikov.

Če se zataknete pri nastavitvi plačilnega procesorja, ima večina graditeljev spletnih trgovin impresivne podporne centre ali forume, kjer najdete vse potrebne informacije.

podpora za plačila s bigcommerceomBigcommerce’s Center za podporo vam ponuja široko paleto ‘kako’ vodniki. Če ti’Če ste z nastavitvijo plačilnega procesorja preobremenjeni, ste kmalu zmagali’ne biti!

Pri nastavitvi plačil priporočamo izvedbo preskusnega naloga. Tako lahko dobite občutek, kako bodo vaše stranke napredovale v fazi odjave, tako da boste lahko spremenili kakršne koli spremembe in izboljšave.

“Želite zagotoviti, da je postopek odjave čim bolj brezhiben in enostaven, tako da ga ne’v tej pozni fazi nakupa toka ne izgubite kupcev. Lažja blagajna pomeni večjo prodajo in večji dobiček!”

8

Najdite svojo spletno trgovino z oblačili

Prodaja oblačil prek spleta je konkurenčno podjetje. Če želite pritegniti kupce v vašo spletno trgovino z oblačili (in stran od konkurence), boste morali najti na spletnih iskalnikih.

To pomeni da morate razmišljati o optimizaciji vaše trgovine za iskalnike. Najprej vi’Želim imeti naslov strani in meta opis, osredotočen na ključne besede.

Naslov vaše strani je modra povezava, ki jo vidite v rezultatih iskanja, meta opis pa je besedilo pod njim, ki vam daje vpogled v to, na kateri strani je.

Ključne besede so tisto, kar ljudje iščejo, da pridejo v vašo spletno trgovino z oblačili. So izrazi, ki so povezani s tistim, kar je v vaši spletni trgovini.

Na primer, če ste’prodajate ženske’S starimi oblačili in dodatki so lahko vaše ključne besede: ‘vintage oblačila,’ ženske’vintage oblačila’ ‘vintage dodatki,’ in ‘ženske’s vintage dodatki.’

Če želite Googlu pokazati, da je vaša trgovina ustrezna za te ključne besede, jih boste morali uporabiti v naslovu strani in meta opisu.

shopify trgovina z oblačili seoIzvajanje preprostih nalog SEO v Shopify Cann’ne bo lažje. V vašo trgovino bo pritegnilo več kupcev, povečalo vam bo prodajo in dobiček.

Še ena stvar’Prepričajte se, da je vaše spletno mesto strukturirano tako, da bo Google našel vso vašo vsebino.

Tako bo vaša trgovina prikazana v več rezultatih iskanja. Poleg tega ima dodatno korist pri tem, da pomagate svojim strankam hitro in enostavno navigacijo po trgovini.

Na primer, če nekdo išče ‘modra jakna iz jeansa’ potem lahko z dobro strukturo spletnega mesta vaša plava majica iz denim strani uvrsti na strani z rezultati iskalnikov (SERP-ji), ker je vaša domača stran več kot verjetno zmaga’t.

To je zato, ker ni prilagojen temu specifičnemu iskalnemu izrazu, saj gre bolj za splošno stran (ne posebej za modre jakne iz jeansa).

Logična struktura spletnega mesta izboljša vidnost Googla, kar pomeni več prometa na vašem spletnem mestu in na koncu več dobička.

Če želite to narediti, se prepričajte, da se vaše strani medsebojno povezujejo, na primer s strani izdelkov se vrnite na domačo stran.

Tako Google ne bo samo srečen, temveč bo tudi vašo stranko osrečil, saj bodo brez težav krmarili po vaši trgovini. In vsi poznamo pregovor: ‘srečna stranka je lojalna stranka,’ torej vaša SEO strategija isn’t pridobiva samo nove stranke, ampak jih pomaga spremeniti v povratne.

Izdelovalci spletnih trgovin pogosto držijo vašo roko skozi postopek SEO, mi pa’ugotovil sem, da je Wix v tem še posebej dober. Wix ima svoj lasten SEO Wiz, ki ustvari prilagojen SEO načrt za vas.

wix trgovina z oblačili seoWix’s SEO Wiz vam omogoča jasen seznam stvari, ki jih morate storiti, zato je zelo enostavno narediti spletni iskalnik spletnih trgovin z oblačili in uporabnikom prijazen!

Wix’s SEO Wiz vam omogoča jasen seznam stvari, ki jih morate storiti, zato je zelo enostavno narediti spletni iskalnik spletnih trgovin z oblačili in uporabnikom prijazen! [/ caption]

“Izdelovalci spletnih trgovin vas le redko prepustijo svojim napravam, pogosto imajo izčrpne centre za pomoč, da vas vidijo z nastavitvijo spletnega mesta za e-trgovino.”

9

Predogled & objavi svojo spletno trgovino z oblačili

“Predogled trgovine je kot hiter pogled v ogledalo, preden zjutraj odidete iz hiše. Nihče ne želi preživeti dneva, ko bi hodil naokoli v majici od spredaj naprej ali od znotraj”

Po ustvarjanju, prilagajanju in optimizaciji vaše spletne trgovine, vi’se verjetno počutite bolj kot malo nestrpni, če želite začeti prodajati svoja oblačila na spletu, kajne? Toda za trenutek naredite korak nazaj, ga morate najprej pregledati in preizkusiti.

To je’Pomembno je preveriti, ali vaša trgovina izgleda točno tako, kot želite. Še pomembneje je, da morate zagotoviti, da vse deluje brezhibno, da se zagotovi dobra uporabniška izkušnja, tako da boste prodali čim več oblačil.

Priporočamo, da prosite prijatelja ali družinskega člana, ki vam bo pomagal pri predogledu vaše trgovine, saj ste po izgradnji in strmenju v njo tako dolgo morda zgrešili nekaj neumnih napak.

Enkrat ti’ste si ogledali svojo trgovino z oblačili in ste z njo popolnoma zadovoljni’je čas za objavo in začetek prodaje oblačil na spletu!

10

Tržite svojo spletno trgovino z oblačili

Prvi korak je, da je vaša trgovina zagnana in zagnana, vendar zato, da se prepričate, da začnete (in nadaljujete) s prodajo oblačil prek spleta, boste morali prodati svojo trgovino.

Priporočamo trženje vaše spletne trgovine z oblačili na družbenih medijih. To je brezplačen in enostaven način, kako svojo znamko umakniti v svet.

Svojim strankam lahko preprosto omogočite, da vam je všeč vaše podjetje na Facebooku ali da vam sledijo na Twitterju, kar pomeni, da lahko spremljajo vse posodobitve blagovnih znamk, novice v industriji, ki jih lahko delite, in vse prihodnje ponudbe. To vam pomaga tudi pri rasti blagovne znamke in krepitvi zaupanja pri vaših kupcih.

Socialne vire lahko vključite tudi neposredno v svojo spletno trgovino.

Predstavljajte si, da razstavite svoj Instagram vir v svoji trgovini, kako odličen način, da v resničnem življenju predstavite svoje oblačilne linije in svojim strankam omogočite več razlogov za nakup!

shopify aplikacije za družbene medije v trgovini z oblačiliIzbor programov za družabne medije v Shopify’s App Store, ki vam lahko pomaga obdržati in povečati svojo bazo strank.

Shopify, Wix, Bigcommerce in Weebly imajo obsežne trge aplikacij, ki vam omogočajo, da razširite funkcionalnost svoje spletne trgovine, na primer z vključevanjem družbenih platform.

Moč njihovih App Markets ni’ne ustavim se tam. Dodate lahko tudi funkcije, kot so analitika obiskovalcev in metode zbiranja strank’ e-poštni naslovi za tržne kampanje.

tržne aplikacije za trgovine z oblačili wixWix’s ponudbo marketinških aplikacij iz njihovega App Market-a, ki so namenjene lažji prodaji več oblačil v spletu!

Zlasti spletne trgovine lahko dobro izkoristijo aplikacije in vtičnike za trženje e-pošte. Konec koncev tudi ti’Zbrali bomo vaše stranke’ e-poštni naslovi, ko so opravili nakup, torej imate pripravljeno občinstvo ljudi, ki jih tržijo! Pošiljate lahko posodobitve in promocije, s pomočjo katerih boste dosegli večjo prodajo.

e-poštne aplikacije za trgovino z oblačili bigcommerceBigcommerce ponuja vrsto aplikacij, namenjenih izključno e-poštnemu trženju, ki vam bodo pomagale ustvariti in izpopolniti svoje oglaševalske akcije ter prinesti več poslovanja v vašo trgovino.

Druga marketinška metoda, o kateri bi lahko razmišljali, je bloganje. Večina gradbenikov vam omogoča, da v svojo spletno trgovino dodate blog zelo enostavno. Lahko objavite koščke miselnega vodstva, resnično prikažete osebnost blagovne znamke in si zgradite zvestega. Blogi lahko resnično ustvarijo zaupanja vredno blagovno znamko in pomagajo povečati prodajo s ponovnim poslovanjem.

Vsebina spletnega dnevnika je odlična stvar za skupno rabo na družbenih medijih ali za promocijo prek e-poštnega trženja – vse je povezano! To pomaga resnično uveljaviti vašo blagovno znamko kot zakonitega, zaupanja vrednega konkurenta v maloprodajnem prostoru e-trgovine.

S temi enostavnimi, učinkovitimi in poceni trženjskimi metodami, bo vaša spletna trgovina z oblačili v kratkem ustvarjala velike dolarje.

Zgodbe o uspehu

Da vam pokažem’Ne morete uresničiti svojih sanj, oglejte si nekaj trgovin z oblačili, ki so jih ustvarili graditelji spletnih trgovin, katerih oblačila so leti z navidezne police!

Stanovanje

Flatspot je neodvisna trgovina za rolerje in vodilna panoga pri moških’s sodobno modo in ulična oblačila. Njihovo trgovino poganja Shopify, prek katere prodajajo 15 različnih vrst oblačil, od kape do trenirk in torb do trenerk. Njihovi izdelki prihajajo iz 35 blagovnih znamk in te izdelke zdaj pošiljajo po vsem svetu.

shopify primer spletne trgovine z oblačiliFlatspot je odličen primer obsega, ki ga lahko dosežete z ustvarjalcem spletne trgovine, kot je Shopify.

Kopalke Beacha

Beacha Swimawear je podjetje, ki ga je ustanovila skupina treh, ki se je odločila oblikovati kopalke, ki ustrezajo določeni niši na trgu – izdelavo udobnih in privlačnih kopalke za vse vrste telesa.

Njihov uspeh kaže le na tem, da je na spletu prostor za vse – ne glede na to, kako nišna je ideja! Svojo spletno trgovino z oblačili povezujejo z Wixom, kjer lahko prikažejo katalog približno 50 izdelkov in gostijo video vsebino.

primer spletne trgovine z oblačili wixBeacha Swimawear izkoristi na Wixu’s funkcijo povleci in spusti, da dodaš ‘Nakupujte zdaj’ gumb na sredini svoje domače strani in takoj zavede stranke, da izvedejo konverzijo.

Njihova trgovina je elegantno predstavljena, kar odraža eleganco njihovih kopalke in ima jasen poziv k dejanjem, da spodbudi nakup, kar omogoča dobro uporabniško izkušnjo, ki pretvori!

Daisy Del Sol

Daisy Del Sol je spletna trgovina s starimi in sodobnimi oblačili. Njihovo trgovino poganja Bigcommerce. Začeli so prodajati vintage oblačila in se pozneje razširili na sodobnejšo ponudbo, razširitev, ki jo je omogočil proizvajalec spletnih trgovin.

Bigcommerce trgovinam omogoča gostovanje velikega števila izdelkov na svojih spletnih mestih, zato so odlična izbira ustvarjalca za trgovine, ki razmišljajo o širitvi v prihodnosti.

primer spletne trgovine z oblačili bigcommerceDaisy Del Sol lepo uravnoteži močno vizualno podobo z jasnimi naslovi na vrhu mesta, tako da je navigacija enostavna za stranke.

Zaključek – Čas za prvo prodajo!

Ti’zdaj ste popolnoma seznanjeni s ključnimi koraki, ki jih morate narediti, da postavite svojo spletno trgovino in začnete prodajati. Ti’Verjetno si tudi olajšala, da bi to ugotovila’s ni tako tehnična kot morda’sem mislil!

Zahvaljujoč uporabnikom spletnih trgovin, kot sta Wix in Shopify, povleci in spusti, ti’lahko prodajate oblačila prek spleta, ne da bi vam bilo treba vedeti, kako kodirati in ne vdreti banke.

Pomislite, da boste s spletnim gradnikom uporabili tako, da bi naredili svojo srajco ali bluzo.

Tu je naložba časa, ne pa denarja, in lahko ga naredite v točno želenem slogu, namesto da bi morali biti skladni z nečim, ki ga je izdelal nekdo drug (oblikovalec spletnih strani), ki ne’ne morem ustrezati prav, in to vi’Za popravljanje bom moral plačati še več.

Zaženite svojo spletno trgovino z oblačili danes s prijavo na eno od teh brezplačnih preizkusnih programov:

 • Poskusite brezplačno Shopify
 • Brezplačno preizkusite Wix
 • Brezplačno preizkusite Bigcommerce

Če želite še naprej razvijati svojo trgovino z oblačili in resnično povečati svoj uspeh, se prijavite na naše glasilo s spodnjim obrazcem.

Če se prijavite, mi’Poslali vam bomo koristne nasvete in nasvete o oblikovanju, s katerimi boste spletno trgovino potisnili na naslednjo raven.

Zakaj tudi ne daj nam podobno na Facebooku da s spletnimi nasveti za gradbenike in najboljšimi praksami ne boste vedeli.

Ta vodnik je bil koristen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map