10 Beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven

beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven

Contents

Don’t Mis het: Ontdek de beste e-commercebouwer voor uw kleine bedrijf

In dit artikel worden de 10 beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven besproken, zodat u kunt beslissen welke het beste bij u past.


als jij’Bent u een kleine ondernemer die een gebruiksvriendelijk platform zoekt waarmee u een prachtige online winkel kunt opzetten zonder uw bankrekening leeg te maken, dan’opnieuw op de juiste plaats.

We hebben diepgaand onderzoek gedaan om de beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven te ontdekken. We namen contact op met onze bezoekers die op zoek waren naar een online winkel en vroegen precies wat belangrijk voor hen was. Prijzen? Creatieve controle? Verkoopfuncties?

We hebben deze gegevens gecombineerd met onze eigen grondige tests hier bij Website Builder Expert om u deze definitieve lijst te bieden. We hebben gewonnen’sleep het niet weg – de 10 beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven zijn:

 1. Wix
 2. Squarespace
 3. Shopify
 4. Weebly
 5. BigCommerce
 6. Vierkant
 7. Volusion
 8. GoDaddy
 9. 3dcart
 10. Groot kartel

De top drie van e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven zijn Wix, Squarespace en Shopify. U kunt zien hoe elk in ons onderzoek heeft gepresteerd door een blik te werpen op hun sterbeoordelingen hieronder:

Voor eigenaren van kleine bedrijven kan geld een probleem zijn. Kan uw maandbudget een e-commerceplatform-hit aan? Gelukkig heeft elk platform dat we bespreken een gratis abonnement of een gratis proefperiode, dus daar’er zijn nog geen creditcardverplichtingen nodig.

En met maandelijkse prijzen voor een e-commerceplatform vanaf slechts $ 9,99 per maand, is dat niet het geval’het moet altijd een enorme hit zijn voor uw budget.

Na het lezen van dit artikel, jij’Ik heb een duidelijk idee welk platform uw bedrijf een boost kan geven en bouw binnen een paar uur een online winkel die bij uw ambities past.

Verdere informatie

 • Vergelijk elke online winkelbouwer.
 • Voor een specifieker inzicht in e-commerceplatforms, bekijk onze Best Ecommerce Website Builders of 2020-pagina.
 • Of bekijk onze recensie van de Beste e-commerceplatforms.

Beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven

De beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven zijn:

 1. Wix – beste algemene e-commerce website builder voor kleine bedrijven
 2. Squarespace – het beste voor creatieve controle
 3. Shopify – het beste voor verkoopspecifieke functies
 4. Weebly – degene om naar te kijken
 5. BigCommerce – het beste voor verkoop via meerdere kanalen
 6. Vierkant – het beste om online en offline verkopen te combineren
 7. Volusion – meer dan je nodig hebt, maar geweldig voor groei
 8. GoDaddy – gemakkelijkst te gebruiken
 9. 3dcart – ingewikkelder dan het’s waard
 10. BigCartel – gratis te verkopen, maar zeer restrictief

Jij niet’Je hebt geen kennis van codering nodig om e-commerceplatforms te gebruiken, en dat doe je niet’t moet webhosting of beveiliging organiseren – iedereen kan meedoen aan de e-commerce party!

Klinkt goed, niet’t het? Het lastigste is eigenlijk om te beslissen welk platform je wilt gebruiken. Het kiezen van een platform hangt af van uw behoeften; er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden, maar enkele van de belangrijkste zijn:

 • Aantal producten dat u heeft
 • Type producten (d.w.z. digitaal, fysiek, service)
 • Hoeveel creatieve controle je wilt
 • uw budget
 • Tijdsdruk
 • Schaalbaarheid van uw bedrijf

Laten we nu’s duik in elke websitebouwer om meer informatie te ontdekken…

Verdere informatie

 • Bekijk deze om deze e-commercebouwers naast elkaar te vergelijken Vergelijkingstabel voor online winkelbouwers.
 • Ontdek hoe u uw e-commercesite kunt verbeteren met onze gids voor de Beste online zakelijke tools.

# 1 Wix

Beste algehele e-commerce website builder voor kleine bedrijven

Prijsbereik: $ 23 tot $ 49 per maand (jaarlijks gefactureerd)

Let op: ontvang 10% korting op uw Wix-abonnement

Wix heeft in het begin veel waar voor zijn geld, maar daar’het is nog nooit een betere tijd geweest om het uit te proberen. Voer de promotiecode in NEEM 10 bij het afrekenen bespaar 10% op elk Jaarlijks Premium Plan, behalve Combo en Connect Domain. Begin nu met besparen!

Wix Pros Wix Cons
Echt gemakkelijk te gebruiken – geen technische vaardigheden nodig! Het’s snel en eenvoudig een winkel bouwen. Minder krachtige inventaris dan andere platforms – dat kan bijvoorbeeld’t bulk producten uploaden met Wix. Dit mag echter niet’Het is geen probleem voor kleinschalige verkopers.
Veel creatieve controle – u kunt uw winkel ontwerpen, productvideo’s toevoegen en meer. Doesn’geen ondersteuning voor verkoop via meerdere kanalen, wat betekent dat u dat kunt’niet verkopen op Facebook, Instagram of Pinterest

In ons onderzoek scoorde Wix bijzonder goed op drie hoofdgebieden: waar voor uw geld, ontwerp en gebruiksgemak. Wix’s plannen zijn rijk aan functies, maar de prijzen zijn een stuk goedkoper dan e-commerce concurrenten zoals Shopify. In het kort, Wix geeft je totale creatieve controle, maakt het bouwen van een online winkel gemakkelijk voor beginners en verpakt tonnen in zijn e-commerce plannen zonder de prijzen te verhogen.

Het belangrijkste gebied waar Wix dat niet deed’Het presteerde niet zo goed in ons onderzoek waren de verkoopkenmerken. Omdat het’s een websitebouwer, dat doet het niet’Het heeft niet dezelfde reeks krachtige tools die een e-commerceplatform zoals Shopify biedt. Jij kan’t verkoopt via meerdere kanalen zoals Facebook of Instagram bijvoorbeeld.

Wix heeft echter meer dan genoeg om een ​​klein bedrijf aan te bieden dat online aan de slag wil.

Wix is ​​een droom voor technische beginners – het’is eenvoudig te gebruiken en laat iedereen een geweldige online winkel bouwen. Je kunt ook productvideo’s toevoegen, wat een geweldige functie is.

Wix’s sjabloonontwerp en niveau van creatieve controle is indrukwekkend. U sleept eenvoudig afbeeldingen, tekstvakken en meer naar uw pagina en zet ze vervolgens neer waar u maar wilt. Deze bewerkingsstijl met slepen en neerzetten is supergemakkelijk en geeft u totale creatieve vrijheid over het ontwerp van uw winkel.

wix beste e-commerce website builder voor kleine bedrijvenHet bouwen van een online winkel met Wix kon niet’t is eenvoudiger dankzij het slepen-en-neerzetten-ontwerp

Met Wix kunt u gratis een winkel maken, zodat u uw e-commerce-imperium kunt opbouwen’s stichtingen zonder een cent uit te geven. Om producten echter daadwerkelijk te verkopen, moet je’Ik moet upgraden naar ten minste het Business Basic-abonnement, wat kost $ 23 per maand.

Zoals je kunt zien, daar’genoeg redenen waarom Wix onze # 1 aanbevolen e-commerce website builder is voor kleine bedrijven. Maar don’Je hoeft ons alleen niet op ons woord te geloven. We spraken met Claudia, oprichter van The Vegan Bakes, om meer te weten te komen over haar ervaring met het gebruik van Wix om haar kleine bakkerijwebsite te bouwen.

GEBRUIKERSOVERZICHT: DE VEGAN BAKT

wix e-commerce gebruikersrecensie claudia headshot

Claudia’Op de Wix-website kan ze haar veganistische baksels verkopen aan klanten in het hele land.

Claudia runt The Vegan Bakes vanuit haar keuken thuis. Ze startte haar bedrijf nadat ze vegan was geworden en worstelde om lekkere veganistische lekkernijen te bemachtigen. Omdat ze geloofde dat niemand een beetje verwennerij zou moeten missen, koos Claudia ervoor om een ​​Wix-onlinewinkel te creëren om haar brownies, koekjes en cakes te verkopen.

Q&A met Claudia

Waarom wilde je een website bouwen??

“Ik wilde een website bouwen zodat ik mijn bakjes online kan verkopen om in het hele VK te posten. Met een website heb ik een platform om aan een groot publiek te verkopen.”

Waarom heb je ervoor gekozen om je website op Wix te bouwen??

“Wix was het eerste platform na WordPress dat ik probeerde en ik vind het geweldig hoe gemakkelijk het was om te gebruiken. Ik heb ook naar Squarespace gekeken, omdat ik weet dat veel mensen het gebruiken, maar ik worstelde om het onder de knie te krijgen, dus ik zat vast met Wix.”

Hoe gemakkelijk was het om je website te bouwen met Wix?”

“Wix is ​​supergemakkelijk te gebruiken, het doet me bijna denken aan het gebruik van Microsoft Word omdat het een eenvoudig slepen-en-neerzetten-systeem gebruikt.”

“Ik zou Wix zeker aanraden aan iedereen die zijn eigen website wil maken tegen lage kosten. Het’is zo eenvoudig te gebruiken en u kunt elk deel van uw site personaliseren.”

Wat vind je het leukst aan Wix en waarom?

“Ik hou ervan hoe eenvoudig het is om te navigeren en prachtige sites te maken. Ik wilde een minimale, moderne en professioneel ogende site en deze was zo gemakkelijk te maken op Wix. Ik heb een volledig lege sjabloon geselecteerd om 100% personalisatie mogelijk te maken. Op deze manier kon ik mijn website precies zo maken als ik wilde.”

Wat was het meest uitdagend bij het bouwen van uw website met Wix?

“Ik wilde een abonnementsoptie toevoegen aan mijn website zodat mensen elke maand dozen brownies en koekjes bij hun thuis kunnen laten bezorgen! Aanvankelijk toen ik op zoek was, was deze optie dat niet’t beschikbaar, maar ik werd creatief en slaagde erin een app te gebruiken om de abonnementsfunctionaliteit te creëren.”

Denk je dat Wix waar voor je geld biedt?

“Ik probeerde de kosten laag te houden bij het lanceren van mijn veganistische bakkerij, omdat ik dat niet deed’t hebben het geld om te besteden aan branding en website-ontwerp. Ik denk dat Wix redelijk betaalbaar is voor wat het is. Ik heb een eenmalige betaling voor het jaar gedaan en het werkt tegen lage kosten per maand.”

Verdere informatie

 • Vind je het geluid van Wix leuk? Lees onze diepgaande Wix e-commerce review.
 • Of kijk hoe Wix vergelijkt hier met Shopify.

# 2 Squarespace

Best voor creatieve controle

Prijsklasse: $ 18 – $ 40 per maand (jaarlijks gefactureerd)

Squarespace Pros Squarespace Cons
Uitstekende integratie van sociale media – promoot eenvoudig uw winkel via uw verschillende sociale kanalen. Gebrek aan betalingsopties – u kunt alleen Stripe, PayPal of Apple Pay gebruiken.
Beste ontwerp – Squarespace heeft de best ontworpen sjablonen op de markt en biedt enorm veel flexibiliteit. Geen app-markt – heel Squarespace’s functies zijn ingebouwd. Hoewel dit kwaliteit garandeert, betekent dit dat u het kunt’voeg geen extra’s toe aan uw winkel.

als jij’Bent u op zoek naar een in het oog springend portfolio of online bedrijf, maak dan ruimte voor dit platform. Waarom? Omdat Squarespace-winkels opvallen.

In ons onderzoek, Squarespace presteerde beter dan alle andere e-commerce website-bouwers als het ging om ontwerp. De sjablonen voor online winkels zijn modern, strak en gebouwd om te pronken met uw producten. U kunt zelfs uw sjabloon wijzigen wanneer u maar wilt – perfect voor alle rebrands die u in de toekomst zou kunnen hebben.

Net als Wix was Squarespace dat niet’niet zo sterk in het testen van de verkoopfuncties. Het ondersteunt bijvoorbeeld verkoop via meerdere kanalen, maar alleen via Instagram – een vrij beperkt aanbod in vergelijking met bouwers zoals BigCommerce.

Dat gezegd hebbende, met Squarespace’s ingebouwde tools, jij’Ik krijg nog steeds alles wat je nodig hebt om een ​​kleine winkel op te zetten voor succes. Je kunt het gewoon’t extra verkoopfuncties toevoegen vanwege het ontbreken van een app-markt.

Over het algemeen is Squarespace een goede keuze als je’re na een prachtig ogende etalage.

Zelfs de prijsplannen van Squarespace zien er goed uit – als u zich voor een jaar aanmeldt, doet u dat’Ik betaal gewoon $ 18 per maand op het goedkoopste e-commerceplan (of $ 26 per maand op een contract van maand tot maand).

U kunt echter alleen het abonnement van $ 18 / maand krijgen $ 16,20 / maand wanneer u onze exclusieve Squarespace-aanbiedingscode gebruikt bij uw eerste aankoop. Voer gewoon de code in WBE bij het afrekenen bespaar 10% op elk Squarespace-abonnement.

squarespace e-commerceSquarespace helpt uw ​​online winkel zich te onderscheiden van de massa met zijn heerlijke sjablonen

Verdere informatie

 • Lees meer over Squarespace met onze e-commerce beoordeling.
 • Of bekijk onze Shopify vs Squarespace-artikel.

# 3 Shopify

Beste voor verkoopspecifieke functies

Prijsklasse: $ 29 – $ 299 per maand

Shopify Pros Shopify Cons
Beste verkoopfuncties op de markt – Shopify heeft een reeks krachtige tools, plus een enorme app-markt. Slechts een van de redenen waarom 93% van onze gebruikers zei dat ze Shopify zouden aanbevelen! Slechte prijs-kwaliteitverhouding voor kleine bedrijven – Shopify is een fantastisch platform, maar voor kleinschalige verkopers zijn de prijzen behoorlijk hoog.
Briljante inventaris – Shopify’Het voorraadsysteem helpt u bij het beheren van uw winkel, bijvoorbeeld door u te waarschuwen wanneer een product niet op voorraad is. Transactiekosten – Shopify is het enige platform dat transactiekosten in rekening brengt, tenzij u een eigen betalingsgateway gebruikt genaamd Shopify Payments.

als jij’u serieus bent over verkopen en uw kleine onderneming een boost wilt geven, Shopify heeft alle tools die u nodig heeft’Ik heb het nodig. En als je kunt’t vinden wat je’zoekt, daar’is een enorme app store waar je doorheen kunt bladeren!

Shopify is een speciaal e-commerceplatform, het bedoelen’s puur ontworpen om u te helpen bij het bouwen van een online winkel. Dat’s waarom het veel geavanceerdere verkooptools heeft dan websitebouwers zoals Wix en Squarespace.

In ons onderzoek deed Shopify dat niet’niet alleen bovenaan de ranglijst voor zijn verkoopfuncties – het kreeg ook de hoogste klantscore. We berekenen deze score door mensen de bouwer uit te laten proberen en vervolgens te beoordelen op basis van hun ervaring. Shopify was de mensen’s favoriet voor het bouwen van een online winkel.

Een bijzonder geweldige functie van Shopify is dat het wordt geleverd met ingebouwde drop shipping-tools. Dus als je’Als een klein bedrijf worstelt om opslag voor uw producten te vinden, kan Shopify uw perfecte oplossing zijn.

als jij’re verkoopt al, Shopify heeft apps waarmee u uw voorraden kunt synchroniseren, waardoor het gemakkelijk is om al uw verkopen vanaf één plek te beheren. Shopify heeft ook geweldige verkoopopties op meerdere kanalen, inclusief integratie met Instagram, Facebook en zelfs Amazon en eBay.

Shopify niet’Maar wow ons op elke afdeling – het belangrijkste gebied waar het viel, was waar voor je geld. Veel Shopify’s verkooptools zijn eigenlijk te geavanceerd voor kleine bedrijven, wat betekent dat u’betalen voor functies die u misschien lange tijd niet nodig heeft. Wanneer je’Heb je een krap budget, dan telt elke cent!

Shopify’s prijsplannen beginnen vanaf $ 29 per maand, Alhoewel jij kan bespaar geld door u aan te melden voor een jaarabonnement in plaats van maandelijks te betalen’Ik bespaar 10% als u zich voor een jaar aanmeldt, maar u’Ik zal redden 20% als u zich voor twee jaar aanmeldt, kunt u bijna besparen $ 190 per jaar op het Shopify-plan dat u zou kunnen gebruiken voor reiskosten, kantoorapparatuur of enkele nieuwe visitekaartjes!

Goed om te weten… Tenzij je voor Shopify kiest’s interne betalingsgateway, Shopify Payments, worden transactiekosten voor uw verkopen in rekening gebracht. Op het goedkoopste plan zou dit een transactiekost van 2% zijn.

Shopify’s krachtige tools gewonnen’U profiteert er niet van als u slechts één of twee producten wilt verkopen. Maar als je’Als u ambitieus bent en uw winkel een solide basis wilt geven, heeft Shopify het volledige pakket om uw kleine bedrijf te ondersteunen.

shopify beste e-commerce voor kleine bedrijvenShopify is ontworpen om online verkopers te helpen bij het creëren van hun eigen online winkel en heeft alle tools om u te helpen slagen.

Verdere informatie

 • Lees ons volledige Shopify-beoordeling om erachter te komen of het de perfecte e-commercebouwer voor uw kleine bedrijf zou kunnen zijn.

# 4 Weebly

Degene om naar te kijken

Prijsklasse: $ 6 – $ 26 per maand (jaarlijks gefactureerd)

Weebly Pros Weebly Cons
Zeer gemakkelijk te gebruiken – Weebly is beginnersvriendelijk, dus dat doe je niet’veel vrije tijd (of enige technische vaardigheden) nodig. Kan niet via meerdere kanalen verkopen – dit is vooral frustrerend als je bijvoorbeeld al een Facebook- of Etsy-winkel hebt.
Lage prijzen – Weebly is budgetvriendelijk, met bijzonder goedkope startprijzen. Kan betaalpagina niet aanpassen – het ontwerp van uw betaalpagina is belangrijk, maar Weebly beperkt uw creatieve vrijheid.

De meeste eigenaren van kleine bedrijven moeten op hun hoede zijn voor verborgen kosten. Gelukkig is Weebly zeer budgetvriendelijk, met enkele van de laagste e-commerce startprijzen die er zijn. Je kunt zelfs producten op Weebly verkopen’s gratis e-commerceplan, wat een enorme functie is om gratis aan te bieden. Bovendien is Weebly supergemakkelijk te gebruiken.

Hoewel u het gratis abonnement kunt verkopen, als u dat doet’serieus over verkopen, dan raden we het professionele plan voor kleine winkels aan, of het prestatieplan, het beste plan voor e-commerce.

Het Professional-abonnement van $ 12 per maand is het goedkoopste plan om Weebly-advertenties van uw site te verwijderen en wordt ook geleverd met een verzendcalculator, een gratis domein en onbeperkte opslag. Dat gezegd hebbende, het prestatieplan van $ 26 per maand is het beste voor online winkels – u krijgt alles, van e-mails over verlaten winkelwagen tot verzendkortingen en geavanceerde e-commerce-inzichten.

Weebly heeft er ook een paar briljante extra functies, met name in bloggen en de met wachtwoord beveiligde pagina’s. Het nadeel? Jij kan’niet verkopen op Facebook, Instagram of Pinterest. Over het algemeen is Weebly echter een veilige paar handen voor uw kleine bedrijf.

Tijdens het testen heeft Weebly ons overweldigd met zijn grootschaliger e-commerce-aanbod, daarom raden we het aan kleine bedrijven die maar een paar producten verkopen – simpel gezegd, het doet het gewoon niet’ze hebben niet zoveel te bieden als Wix of Squarespace.

Sinds Square Weebly overnam, zijn de verkoopfuncties echter enorm verbeterd – deze overname is te danken aan Weebly’s nieuwe gratis e-commerceplan en ook de enorme vooruitgang in de verkoopfuncties. Het prestatieplan is een lichtend voorbeeld van hoe Weebly recentelijk het e-commerce merk is opgegaan, waardoor het het is om naar te kijken!

Goed om te weten… Wij’hebben Weebly gelabeld als “degene om naar te kijken” omdat het’s tekenen vertoont van aanpassing van het platform aan eigenaren van kleine bedrijven’ behoeften. Het heeft bijvoorbeeld een automatische belastingcalculator en een mobiele app, zodat u uw bedrijf onderweg kunt beheren. Toch is er nog een lange weg te gaan voordat we onze top drie van e-commercebouwers inhalen.

In ons onderzoek scoorde Weebly hoog voor waar voor je geld, en je kunt zien waarom. U kunt gratis verkopen en het goedkoopste e-commerceplan begint bij slechts $ 6 per maand (jaarlijks gefactureerd).

weebly online winkelWeebly is het e-commerceplatform met de beste prijs-kwaliteitverhouding, ideaal voor elk klein bedrijf

Verdere informatie

 • Lees ons volledige Weebly E-commerce recensie.
 • Hoe komt Weebly overeen met Shopify? Klik hier om erachter te komen.

# 5 BigCommerce

Het beste voor verkoop via meerdere kanalen

Prijsklasse: $ 29,95 – $ 249,95 per maand

Psssst! Krijg tot drie maanden gratis bij BigCommerce

We willen je gewoon laten weten dat BigCommerce momenteel aan het aanbieden is drie maanden gratis wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw plan. Ga het bekijken!

BigCommerce Pros BigCommerce Cons
Talloze multichannel-integraties – u kunt op veel verschillende platforms verkopen. Moeilijk te gebruiken – BigCommerce is niet erg beginnersvriendelijk, wat betekent dat je meer tijd nodig hebt om je winkel live te krijgen.
Ideaal voor het opschalen van uw bedrijf – BigCommerce is een zeer schaalbaar platform dat uw bedrijf helpt groeien. Geavanceerd betekent geavanceerd – de functies van BigCommerce zijn indrukwekkend, maar er is een leercurve nodig om ze in te stellen.

BigCommerce heeft de meest ingebouwde functies van elke e-commercebouwer, wat betekent’s minder afhankelijk van apps dan platforms zoals Shopify. Dit kan helpen om uw kosten laag te houden, maar het betekent ook dat BigCommerce het is meest schaalbare e-commercebouwer op de markt. Dus als je’Heb je grote dromen voor je kleine bedrijf, dan is dit de beste keuze voor jou!

BigCommerce ook kunt u via verschillende kanalen verkopen, waaronder eBay, Amazon, Square, Instagram, Facebook en Pinterest. Hiermee kunt u uw winkel uitbreiden’s bereik terwijl de kosten laag blijven.

Het grootste probleem met BigCommerce is dat veel van zijn tools zijn gericht op het helpen van bedrijven om snel te groeien en het ondersteunen van grote winkels. als jij’niet op zoek bent naar schaal, dan jij’Ik zal je vinden’betaalt voor functies die u niet gebruikt’t nodig voor uw kleine bedrijf.

Om deze reden scoorde BigCommerce in ons onderzoek uitzonderlijk waar voor zijn geld. Het viel ook in onze gebruiksvriendelijkheidstests vanwege de complexe terminologie die het gebruikt. Dit maakt het minder dan ideaal voor een klein bedrijf dat snel online wil gaan, en met een minimum aan gedoe.

Het is echter niet verwonderlijk dat BigCommerce hoge scores kreeg voor zijn verkoopfuncties en het heeft geweldige SEO-tools om uw bedrijf te helpen gevonden te worden via Google.

Als je met BigCommerce wilt bouwen, ben jij dat’u kunt kiezen uit drie e-commerceplannen – de goedkoopste begint bij $ 29,95 per maand.

Over het algemeen, BigCommerce is ideaal als u wat geavanceerde tools wilt onder uw riem terwijl u uw kleine bedrijf laat groeien. Het’Het is ongetwijfeld een krachtige e-commercebouwer, maar voor de meeste kleine winkels zit het midden in het pakket.

bigcommerce e-commerce voor kleine bedrijvenBigCommerce is vooral gericht op grote en snelgroeiende bedrijven, maar heeft ook handige tools voor kleinere winkels.

Verdere informatie

 • Klinkt BigCommerce aantrekkelijk? Bekijk onze volledige BigCommerce recensie om te zien of het al je vakjes aanvinkt.

# 6 Vierkant

Het beste voor het combineren van online en offline verkopen

Prijsklasse: $ 0 – $ 72 per maand

Square Pros Square Cons
Het gratis abonnement betekent dat u kunt bouwen en verkopen zonder u aan te melden voor een abonnement De daadwerkelijke winkelbouwer wordt mogelijk gemaakt door Weebly en heeft dezelfde beperkingen in maatwerk als Weebly
Artificial Design Intelligence maakt Square zeer snel en gemakkelijk te gebruiken Grotere handelaren zullen Square ontgroeien’s functies

Square is een betalingsverwerkingsgigant die Weebly – de populaire websitebouwer – in 2018 kocht. Het resultaat is de nieuwe winkelbouwer Square, die Square combineert’s functies met Weebly’s bouwplatform.

Het eerste dat ik moet zeggen over deze nieuwe jongen in de buurt is dat het over het algemeen zo is’is vrij gelijkaardig aan Weebly. U meldt zich aan via Square en krijgt extra functies, maar u’gebruiken nog steeds Weebly’s software bouwen om uw winkel daadwerkelijk te creëren.

Dit is vooral geweldig nieuws voor beginners, omdat Weebly super eenvoudig te gebruiken is en een indrukwekkend hoge klanttevredenheidsscore kreeg in ons onderzoek. Het wordt echter ook geleverd met Weebly’s beperkingen, zoals het ontbreken van multi-channel integratie en beperkte aanpassingsmogelijkheden.

Square gebruikt Artificial Design Intelligence (ADI) om een ​​winkel voor je te bouwen’s afgestemd op uw behoeften. Dit is dezelfde methode die wordt gebruikt door bouwers zoals GoDaddy en vragen stelt over uw winkel om een ​​gepersonaliseerde lay-out voor uw website te maken.

Dus waarom zou u Square gebruiken in plaats van Weebly? Goed, Square wordt geleverd met extra functies en integraties die Weebly niet heeft’t, zoals het volgen van klantgedrag en het maken van aangepaste facturen.

Het gebruikt ook zijn AI-technologie om u te helpen bij het volgen van de beste praktijken bij het toevoegen van producten, wat een functie was die echt opviel toen we Square testten’s winkelbouwer. Het kan bijvoorbeeld producten identificeren en de categorienaam voor u voorstellen, wat tijd bespaart.

Vanwege deze kenmerken, We raden Square aan aan verkopers die al een fysieke winkel hebben en hun bedrijf online willen uitbreiden. Dit geldt vooral als je’u gebruikt Square al als uw POS-systeem, omdat deze combinatie het supereenvoudig maakt om uw fysieke en digitale winkels te synchroniseren.

Een van de meest voor de hand liggende dingen om over te praten met Square is het feit het heeft een gratis plan om door te verkopen – een zeer zeldzaam aanbod dat niet’t beschikbaar bij de meeste e-commercebouwers. Square heeft vier plannen, variërend van $ 0 tot $ 72 per maand (jaarlijks gefactureerd).

vierkante e-commercebouwerSquare is in de eerste plaats een betalingsverwerker, maar de winkelbouwer heeft een aantal behoorlijk coole verkoopfuncties om bedrijven te helpen online te gaan.

# 7 Volusion

Meer dan je nodig hebt, maar geweldig voor groei

Prijsklasse: $ 29 – $ 299 per maand

Volusion Pros Volusion Cons
Ondersteunt talloze betalingsgateways – kies uit verschillende opties die bij uw bedrijf passen. Heel moeilijk te gebruiken – jij’Ik moet wat tijd besteden aan het bouwen van je winkel met Volusion.
Inzichtelijke gegevensrapporten – leer wat u’doen het goed door uw site gemakkelijk te volgen’s prestaties. Geen echt nicheaanbod – Volusion bevindt zich midden op het wegplatform, zonder een uniek verkoopargument.

Volusion biedt geen illusies als het gaat om gegevensrapporten. Alles wat u nodig heeft om uw site te volgen’prestaties en vooruitgang op één plek – het’s een data-liefhebber’s droom.

Dit maakt het ideaal om uw bedrijf te laten groeien in een tempo dat bij u past. Volusion’Met de gegevenstools kunt u meten hoe succesvol uw pagina’s zijn, zodat u uw site eenvoudig kunt aanpassen om uw verkoop te verbeteren.

In ons onderzoek, Volusion scoorde slecht voor zijn websitefuncties – het grootste probleem is dat Volusion dat niet doet’geen bloggereedschap aanbieden. Bloggen kan een belangrijke rol spelen in de groei van kleine bedrijven, dus dit is een groot nadeel.

Waar Volusion goed scoorde, waren de verkoopfuncties – het kwam inderdaad overeen met BigCommerce’s scores. Dat gezegd hebbende, voor de meeste kleine bedrijven zullen veel van deze functies overdreven zijn.

Als u echter uw bedrijf wilt laten groeien, is Volusion een goede plek om te beginnen.

Volusion’s goedkoopste tariefkosten $ 29 per maand. Dat’s gelijk – het kost hetzelfde als Shopify! Van de twee echter, u’Met Shopify krijg je meer waar voor je geld.

volusion homepageVolusion biedt uitstekende analyses en helpt u bij het beheren van uw site’s vooruitgang gemakkelijker

Verdere informatie

 • Lees ons volledige Volusion Review hier.

# 8 GoDaddy

Makkelijkst te gebruiken

Prijsklasse: $ 19,99 per maand (jaarlijks gefactureerd)

GoDaddy-voordelen GoDaddy-tegens
Snel en gemakkelijk te bouwen – GoDaddy gebruikt ADI om het bouwen van uw winkel zo eenvoudig mogelijk te maken. Sommige functies zijn van slechte kwaliteit – GoDaddy niet’t hebben de beste eigenschappen die er zijn.
Ondersteunt meer industrieën dan zijn concurrenten – of u dat nu bent’opnieuw een fotograaf, schrijver of hondenuitlater, GoDaddy’heeft je gedekt. Beperkte creatieve controle – wat u wint in snelheid, verliest u in creatieve vrijheid.

GoDaddy gebruikt GoCentral ADI (Artificial Design Intelligence) om uw online winkel in enkele minuten te bouwen. Als u wilt dat uw bedrijf snel online aan de slag kan, is dat het geval’is een goed idee.

Natuurlijk kunnen sommige functies sterker zijn – vooral als het gaat om bloggen – maar voor een eenvoudige, probleemloze website is GoDaddy perfect.

Het bewijs is daar in zwart-wit – onze gebruikers hebben GoDaddy het hoogste toegekend ‘makkelijk te gebruiken’ scoren in ons onderzoek. Dus zelfs als jij’ben een totale technofoob, jij’Ik vind GoDaddy een makkie om mee te bouwen.

Dat gezegd hebbende, gebruiksgemak was het enige gebied dat GoDaddy echt schitterde – elders was het redelijk gemiddeld. Bijvoorbeeld tijdens GoDaddy’s ADI helpt u bij het ontwerpen van uw site, het daadwerkelijke niveau van creatieve controle is dat niet’t geweldig.

Maar wat je verliest in creatieve vrijheid, maak je meer dan goed in de tijd – jij kan’t verslaan GoDaddy voor snelheid.

GoDaddy kan je een website geven in een paar minuten, en voor minder dan $ 20 per maand. Het heeft slechts één e-commerceplan – het toepasselijke naam Online Store-prijsplan, dat kost $ 19,99 per maand, (jaarlijks gefactureerd). Dit omvat ook een genereuze gratis proefperiode van één maand.

godaddy online winkelbouwerGoDaddy is ideaal voor eigenaren van kleine bedrijven die snel online willen gaan

Verdere informatie

 • Bekijk ons ​​volledige GoDaddy E-commerce recensie voor meer informatie.

# 9 3dcart

Complexer dan het’s waard

Prijsklasse: $ 19 – $ 229 per maand

3dcart Voordelen 3dcart Niet-duurzame Cons
Uitstekend voorraadsysteem – u kunt eenvoudig uw producten en verkopen bijhouden. Waarschijnlijk aanbevolen door gebruikers – bij onze tests behaalde 3dcart de laagste klantscore.
Flexibel ontwerp – u kunt uw thema op elk moment wijzigen. Geen mobiele app – dat kan’t uw winkel onderweg runnen.

3dcart is het tegenovergestelde van Squarespace. Het is afhankelijk van krachtige back-end tools en inventarisfuncties, minder aandacht voor creativiteit en design. Zonder mobiele app kan dat’om uw site niet onderweg te bewerken, maar 3dcart wordt geleverd met een verrassend goed aanbod van ingebouwde verkooptools. Dit bespaart u ook het kopen van tonnen apps, waardoor de kosten snel kunnen stijgen.

3dcart kwam achter Volusion vanwege zijn verkoopfuncties in onze onderzoeksrangschikking. Dat gezegd hebbende, het komt met een geweldig voorraadsysteem, en veel beheercontrole in de backend. Het herformatteert ook uw site voor u wanneer u thema’s wijzigt, waardoor u punten verdient in de ontwerpcategorie.

3Dcart viel echter naar beneden toen we het op de proef stelden. Onze gebruikers die het probeerden, gaven het de laagste klantscore, waardoor het de e-commercebouwer voor kleine bedrijven was die mensen het minst waarschijnlijk zouden aanbevelen.

3dcart’s goedkoopste plan is $ 19 per maand, wat minder is dan Shopify’s laagste prijsplan. Dus als u geweldige tools tegen lagere kosten wilt, kan 3dcart iets voor u zijn.

3dcart homepageMet 3dcart kunt u een sterke inventaris opbouwen met enkele van de beste ingebouwde tools op de markt

Verdere informatie

 • Bekijk onze 3dcart E-commerce recensie voor meer details.

# 10 Groot kartel

Gratis te verkopen, maar zeer restrictief

Prijsklasse: $ 0 – $ 29,99 per maand

Big Cartel Pros Big Cartel Cons
Heeft een gratis abonnement – Big Cartel is een van de weinige e-commercebouwers op onze lijst waarmee u gratis kunt verkopen. Zeer moeilijk te gebruiken – je hebt wat codeervaardigheden nodig om het meeste uit Big Cartel te halen.
Perfect voor kleinschalige verkoop – Big Cartel is voornamelijk ontworpen voor eenmalige producten en kunstwerken. Slechte ontwerpen – Big Cartel’s thema’s zijn erg basic en bieden een zeer beperkte aanpassing.

Groot kartel’Het belangrijkste verkoopargument is dat u kunt bouwen, publiceren en zelfs verkopen zonder een cent te hoeven betalen. Dat’is vrij zeldzaam. Bij de meeste andere e-commerce website-bouwers moet je een betaald plan hebben om via je site te verkopen, maar Big Cartel doorbreekt deze mal.

Maar de zin “je krijgt waar je voor betaalt” komt voor de geest, omdat Big Cartel een uiterst eenvoudige e-commercebouwer is. Het kwam voor het laatst in vijf van de zeven van onze onderzoekscategorieën, waardoor het de slechtste bouwer is voor:

 • Website functies – Big Cartel bijvoorbeeld niet’t hebben geen ingebouwde blogtools.
 • Verkoopfuncties – het’s belangrijke kenmerken missen; bijvoorbeeld’s niet PCI-compatibel, en daar’is geen verlaten winkelwagenherstel.
 • Ontwerp – Daar’is slechts een kleine keuze aan thema’s, die geen van allen productzoom, productvideo’s of klantlogins bieden. Zeer beperkte aanpassing!
 • Hulp en ondersteuning – u krijgt alleen hulp via e-mailondersteuning van maandag tot en met vrijdag of via het Helpcentrum.
 • Makkelijk te gebruiken – Big Cartel lijkt eenvoudig om mee te beginnen, maar wordt al snel frustrerend, tenzij je weet hoe je moet coderen.

Big Cartel komt dus stevig op de laatste plaats. Maar geen enkele bouwer is helemaal slecht, en Big Cartel heeft zijn eigen voordelen waardoor het een plaats verdient in onze lijst met de beste e-commercebouwers voor kleine bedrijven.

als jij’beginnen klein en don’Het is niet erg om zo te blijven, Big Cartel is voor u gebouwd.

Het’s ontworpen om artiesten, makers en creatievelingen te helpen hun producten online te verkopen, wat betekent’Ideaal voor het verkopen van een klein aantal unieke items. Jij kan’t bulkupload producten, dus wees bereid om ze allemaal afzonderlijk toe te voegen!

U kunt er zeker van zijn dat Big Cartel dat niet is’het zal je niet overweldigen met tonnen functies die je niet hebt’Dit is niet nodig, zodat u uw kleine bedrijf gemakkelijk kunt beheren.

Een van de beste dingen van Big Cartel is het betaalbare tariefplannen. Deze zijn zeer budgetvriendelijk en bieden een betere prijs-kwaliteitverhouding dan de meeste andere bouwers – inclusief Shopify!

Groot kartel’Met het gratis abonnement kun je verkopen maximaal vijf producten, en wordt geleverd met zeer basisfuncties. De goedkoopste betaalde abonnementskosten $ 9,99 per maand, ontgrendelt alle Big Carel’s functies, en laat u tot 25 producten verkopen. U kunt op elk moment upgraden of downgraden.

groot kartel e-commerce voor kleine bedrijvenBig Cartel is perfect om uw bedrijf en uw overhead klein te houden, maar heeft enkele belangrijke nadelen waar u op moet letten voordat u zich aanmeldt.

Verdere informatie

 • Lees ons volledige Big Cartel E-commerce recensie voor meer details.

Beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven: samenvatting

Er zijn veel opties voor het maken van websites voor uw kleine bedrijf. Met deze bouwers kunt u een geweldige online winkel maken voor relatief lage kosten, zodat u van de grond komt en de wereld van e-commerce binnengaat.

Samenvattend zijn de 10 beste e-commerce website-bouwers voor kleine bedrijven:

 1. Wix – beste algemene e-commerce website builder voor kleine bedrijven
 2. Squarespace – het beste voor creatieve controle
 3. Shopify – het beste voor verkoopspecifieke functies
 4. Weebly – degene om naar te kijken
 5. BigCommerce – het beste voor verkoop via meerdere kanalen
 6. Vierkant – het beste om online en offline verkopen te combineren
 7. Volusion – meer dan je nodig hebt, maar geweldig voor groei
 8. GoDaddy – gemakkelijkst te gebruiken
 9. 3dcart – ingewikkelder dan het’s waard
 10. BigCartel – gratis te verkopen, maar zeer restrictief

Deze lijst van 10 is een geweldige oplossing voor kleine bedrijven die online aan de slag willen. Maar naarmate uw winkel groeit, zal ook uw website groeien’s behoeften.

Als uw winkel snel groeit – en hopelijk ook – dan kunt u overwegen om over te schakelen naar een groot, bedrijfsvriendelijk platform zoals BigCommerce, dat ideaal is voor snelgroeiende e-commerce winkels.

Voor de meeste kleine bedrijven raden we een van onze top drie aan. Je zou … moeten gebruiken:

 • Wix als u het meeste uit uw budget wilt halen – of als u dat wilt’ben een beginner die totale creatieve vrijheid wil over uw site’s ontwerp.
 • Squarespace als u een strakke, moderne sjabloon wilt om uw winkel op te baseren’s ontwerp aan, tonnen creatieve controle en al uw ingebouwde functies.
 • Shopify als jij’zijn serieus over verkopen en willen krachtige tools en een eindeloze keuze aan apps om u te helpen uw bedrijf te runnen.

Tenzij u zeer specifieke behoeften heeft, doen we dat niet’t Big Cartel of 3dcart aanbevelen – zij’is geschikt voor sommige kleine bedrijven, maar de meesten zullen deze restrictief en tijdrovend vinden.

Voor nu raden we aan om een ​​van de andere hierboven genoemde bouwers te proberen voor uw kleine bedrijf. Don’vergeet niet dat elk platform een ​​gratis abonnement of een gratis proefversie biedt, zodat u kunt beginnen met het bouwen van de basis voor uw toekomstige e-commerce-imperium zonder persoonlijke kosten.

FAQs

Wat is het beste e-commerceplatform?

Shopify is het beste algehele e-commerceplatform op de markt’s eenvoudig te gebruiken, biedt de beste verkooptools en biedt de meest uitgebreide klantenondersteuning. Voor kleinere bedrijven is Wix een geweldige optie. Hiermee kunt u eenvoudig een winkel bouwen en een paar producten verkopen.

Moet ik BigCommerce of Shopify gebruiken?

BigCommerce is voor snelgroeiende bedrijven die massaal willen schalen. Het heeft de beste ingebouwde functies van elk platform, maar het’het is best lastig om te werken omdat het ingewikkelde taal gebruikt. Shopify is beter voor kleinere bedrijven. Het’is veel gemakkelijker te gebruiken dan BigCommerce, waardoor u snel een winkel kunt bouwen.

Dat is de goedkoopste e-commerce website builder?

Weebly is de voordeligste e-commerce website builder, met e-commerce-specifieke prijsplannen vanaf slechts $ 6 per maand. Dit is ideaal voor kleine bedrijven die voor hun budget zorgen. Weebly laat je ook gratis verkopen, hoewel het’s mislukking beperkt. Met BigCartel kunt u ook gratis online verkopen, maar het kan Weebly niet evenaren voor e-commercetools en -functies.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me