5 Beste website-bouwers voor SEO

Beste website-bouwers voor SEO


Hoog scoren en verkeer genereren met deze bouwers

Waarom is Search Engine Optimization (SEO) belangrijk??

Stel je voor: jij en je vriend maken allebei vergelijkbare websites, maar je vriend heeft een andere websitebouwer gekozen met betere SEO-tools. Uw bouwer is beperkter, maar u’ben er vrij zeker van dat het heeft gewonnen’Het maakt niet uit, zolang je goede content plaatst.

Binnenkort je vriend’s site begint hoog in Google scoren’s zoekresultaten. Ondertussen stuitert uw site ergens rond pagina vijf van dezelfde resultaten. Je vriend krijgt tonnen verkeer naar hun site. Wanneer u uw site controleert’s analytics, alles wat je ziet is digitale tumbleweed.

Gelukkig niet’het moet niet jouw toekomst zijn!

Dat’s waarom u een websitebouwer moet kiezen die het niet alleen gemakkelijk maakt om een ​​website te bouwen – het moet ook uw klim naar de zoekresultaten ondersteunen. We nemen dit heel serieus hier bij Website Builder Expert, dus we hebben onderzoek gedaan om de beste website-bouwers voor SEO te vinden.

Laat het nu’s op de hielen gezeten.

De vijf beste websitebouwers voor SEO zijn:

 1. Wix – perfect voor absolute SEO-beginners.
 2. Weebly – heeft tientallen handige SEO-apps van hoge kwaliteit.
 3. Squarespace – geweldige keuze voor mensen die meer vertrouwen hebben in SEO.
 4. GoDaddy – geweldig voor degenen die hulp van buitenaf willen met SEO.
 5. WordPress.com – geweldig voor degenen die een praktische SEO-ervaring willen.

We hebben’t hebben deze drie uit de lucht geplukt. WBE onderzoekt alle topbouwers van websites, vergelijkt functies en voert gebruikerstests uit om een ​​vogel te krijgen’s-eye view van de industrie. Volgens ons onderzoek lopen deze drie voor op het gebied van SEO.

Dit stuk zal elke bouwer verkennen’s SEO-inloggegevens, evenals de functies waar u op moet letten bij het kiezen van een websitebouwer. Aan het einde zou u een duidelijk idee moeten hebben welke bouwer het beste bij u past.

Laat’s komen eraan.

Wat is de beste website-bouwer voor SEO?

als jij’Als je dit artikel leest, is de kans groot dat je op zijn minst enig idee hebt van wat SEO is, maar dat is het wel’kort samengevat. Op die manier weten we precies wat we kunnen verwachten van onze best beoordeelde websitebouwers voor SEO.

SEO is hoe webinhoud de kans vergroot dat het wordt weergegeven in de zoekresultaten van sites zoals Google, Bing, en DuckDuckGo. Zoekmachines willen gebruikers in contact brengen met relevante, hoogwaardige informatie. SEO is het proces om die vakjes aan te vinken en ervoor te zorgen dat zoekmachines u weten te vinden.

Slechts een handvol van de dingen die een rol spelen bij SEO zijn:

 • Metatitels & metabeschrijvingen – de titel en samenvatting van uw site die wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google
 • URL-structuur – idealiter een korte pagina-URL met relevante bewoordingen
 • Afbeelding alt tekst – de verklarende tekst die verschijnt in plaats van een afbeelding op uw site als de afbeelding niet wordt geladen
 • Backlinks – externe links terug naar uw website die uw inhoud geloofwaardiger maken
 • Site snelheid & mobiel gebruiksgemak – factoren die bepalen of de gebruikerservaring op uw site positief of negatief zal zijn
 • Gestructureerde gegevens – een gestandaardiseerde manier om code op te maken die gemakkelijk te begrijpen is voor crawlers van zoekmachines

Een website moet al deze zaken en meer kunnen aanpakken. Een websitebouwer zonder sterke SEO is uw tijd of geld niet waard.

De topbouwers voor SEO volgen de trends en maken de implementatie eenvoudig. Afhankelijk van het vaardigheidsniveau van hun doelgroep, geven ze ook les. als jij’Re nog steeds de ins en outs van SEO leren, maak je geen zorgen – er zijn bouwers die je tijdens dit proces kunnen ondersteunen.

Bekijk onze onderstaande tabel voor een uitgebreidere kijk op wat elke websitebouwer biedt op het gebied van SEO.

SEO-functiesWixWeeblySquarespaceGoDaddyWordPressAanpasbare metatitelsAlt-kenmerken afbeeldingIntegratie van sociale mediaSEO-specifieke appSEO vraagt ​​om het toevoegen van productenOndersteuning voor zoekwoorden
JaJaJaJaJa
JaJa (niet op specifieke productafbeeldingen)JaJaJa
JaJaJaJa (maar alleen sociale knoppen)Ja
JaJaNeeNeeJa
JaJaNeeNeeNee
JaJaJaJaNee

# 1: Wix

Perfect voor absolute SEO-beginners

Vanaf $ 13,00 / maand

WIX PROS# 1# 2
Geen codering vereist: je don’Er is geen codeerkennis nodig om Wix SEO te gebruiken. In plaats daarvan houdt Wix zijn SEO-functies net zo eenvoudig en intuïtief als de site-editor met slepen en neerzetten
SEO ingebouwd: Daar’u hoeft geen tijd te besteden aan het uitzoeken welke verwarrende apps en widgets u kunt downloaden. SEO-mogelijkheden zijn ingebouwd in het Wix-dashboard, dus u kunt gewoon doorgaan met de achtervolging
WIX CONS# 1# 2
Geavanceerde SEO is lastig: Wix heeft de basis meer dan gedekt, maar de meer uitgebreide dingen, zoals gestructureerde gegevens, is dat niet’t ingebouwd in het platform (hoewel u het kunt toevoegen)
Beperkte controle: Omdat Wix SEO zo gemakkelijk te gebruiken is, kan het’t biedt de praktische bewerkingsbediening die platforms zoals Squarespace bieden

Een klacht die soms tegen websitebouwers werd ingediend, is dat zij’zijn geweldig voor het maken van websites, maar niet voor SEO. Er zat een kern van waarheid in, maar nu niet meer. Wix heeft zijn SEO-spel de afgelopen jaren verbeterd tot het punt waarop het’is eigenlijk een marktleider.

SEO is een spel voor de lange termijn en je hebt platforms nodig die je kunnen helpen er bovenop te blijven. Wix is ​​een van de beste SEO-websitebouwers voor degenen die nog steeds de kneepjes van het vak leren. De SEO Wiz leidt gebruikers stap voor stap door de basis, stelt verbeteringen voor en stelt zelfs doelen voor u.

wix seo wiz tool voorbeeldWix SEO Wiz ontwerpt een effectief SEO-plan op basis van een paar vragen over uw site.

Er is geen codering vereist met Wix. Van metatitels tot 301-omleidingen, SEO is ingebouwd in het Wix-dashboard. Elke pagina heeft speciale SEO-instellingen en elke afbeelding die u uploadt, heeft een invoer voor alt-tekst – zo begrijpen zoekmachines afbeeldingen.

Een ander groot pluspunt is de kracht ervan Google-integratie. Webanalysetools zijn essentieel om uw site te begrijpen’s verkeer, en Google is de gouden standaard. Het verbinden van Google Analytics en Google Search Console met Wix-sites is gewoon een kwestie van het invoeren van uw tracking-ID.

SEO is eigenlijk veel eenvoudiger dan het soms lijkt. Wix maakt uw site’s SEO onderhoud eenvoudig, en het zal u laten weten wanneer u’komen tekort.

Wix heeft de afgelopen jaren een heleboel SEO-functies geïmplementeerd en het Helpcentrum is net zo uitgebreid als u’waarschijnlijk overal te vinden. Zelfs als je dat niet doet’t Wix gebruiken, de SEO-gids is de moeite van het bladeren waard.

Wix SEO-gidsWix’s SEO-documentatie is duidelijk, grondig en gemakkelijk te navigeren. Het’is een waardevolle hulpbron, zelfs als u dat niet doet’Het eindigt niet met de Wix-websitebouwer

De wisselwerking met Wix’Door het gebruiksgemak en de in-house functionaliteit hapert het als het gaat om meer geavanceerde SEO-methoden. Gestructureerde gegevens (die zoekmachines aanvullende, zeer relevante informatie over uw site geven) worden steeds belangrijker voor SEO. Om er iets aan Wix toe te voegen, moet je dit momenteel handmatig doen – met code.

Dit is een klein minpunt, maar het is het waard om duidelijk te zijn. De geleerde SEO-studenten onder u zullen Wix na een tijdje verstikken. Dat’s het spel met websitebouwers echter: de prijs van gemak is controle.

Maar voor het grootste deel begrijpt Wix zijn gebruikers niet’t techneuten. Het biedt een uitstekende balans tussen bruikbaarheid en controle. De bouwer maakt niet alleen SEO eenvoudig, het leert je de basis wanneer je maar wilt’weet niet zeker wat iets betekent. Als u een uitgebreide, ondersteunende SEO-ervaring wilt, is Wix een uitstekende optie.

# 2: Weebly

Heeft tientallen hoogwaardige, nuttige SEO-apps

Vanaf $ 5,00 / maand

WEEBLY PROS# 1# 2
SEO-app: Weebly biedt SEO-tracking via geïntegreerde apps
Aangepaste URL’s: U kunt de URL’s van elke pagina op uw site aanpassen om zoekmachines beter aan te spreken
WEEBLADIGE CONS# 1
Kan’t alt-tags voor productafbeeldingen bewerken: u kunt alt-tags toevoegen aan gewone afbeeldingen, maar e-commerce productfoto’s hebben pech

Weebly is trots op het gebruiksgemak en SEO is daar een groot onderdeel van. Alles, van metabeschrijvingen tot webanalyse, is ingebakken in het platform. Net als Wix en Squarespace houdt Weebly alle benodigdheden in huis.

weebly seo guide tool

Metatitels en beschrijvingen, aangepaste URL’s en alt-tekst maken allemaal deel uit van de pagina-editor. Integratie met Google Analytics en Search Console is net zo eenvoudig als het invoeren van uw tracking-ID. De mobiele editor zorgt ervoor dat uw site er goed uitziet en goed werkt op alle apparaten – iets dat steeds belangrijker wordt voor SEO.

Weebly’s plugin-bibliotheek is erg sterk. Er zijn tientallen SEO-gerichte plug-ins in het App Center. Dat wil zeggen, zoals Site Booster (waarmee uw site onder meer op Google Maps wordt weergegeven)’het is de moeite waard om te bladeren. Al met al Weebly’s SEO is grondig en gemakkelijk te gebruiken.

In een vreemde omissie doet Weebly dat niet’U kunt momenteel geen alt-tekst op productafbeeldingen aanpassen. Normaal beeld? Ga gek – maar jij’heb pech als je’proberen dingen te verkopen. Wij’zou verbaasd zijn als dit veel langer het geval was, maar het wel’is een waarschuwing om in gedachten te houden als online verkopen centraal staat in uw plannen.

Dat gezegd hebbende, draait Weebly momenteel naar e-commerce. Het’s is al aan het uitgroeien tot een sterke hybride van websitebouwer voor algemene doeleinden en een speciaal retailplatform. Hetzelfde geldt voor de SEO, die in beide kampen voet aan de grond heeft. Van paginatitels tot aangepaste product-URL’s, Weebly heeft een bijzonder goede SEO-balans voor de behoeften van kleine bedrijven.

# 3: Squarespace

Goede keuze voor mensen die meer vertrouwen hebben in SEO

Vanaf $ 12,00 / maand

SQUARESPACE PROS# 1# 2
Veel gebruikerscontrole: je hebt de keuze om je eigen code toe te voegen, wat een hele nieuwe wereld van geavanceerde technieken opent
Schone, gestructureerde interface: als je dat niet doet’Ik wil niet werken met code, Squarespace’s meest elementaire SEO-functies zijn duidelijk opgemaakt en gemakkelijk te bewerken
SQUARESPACE CONS# 1# 2
Niet voor beginners: er zijn betere platforms voor degenen die meer SEO-begeleiding willen
Geen SEO-specifieke app: Squarespace loopt achter op Wix en Weebly door geen SEO-functies aan te bieden op een speciale app

Squarespace is het lange, donkere en knappe raadsel van de website-bouwerswereld – of dat denkt het hoe dan ook. De SEO-functies zijn geavanceerd en goed geïntegreerd, maar niet’verwacht niet dat je je hand vasthoudt zoals je zou doen met Wix en Weebly. als jij’Bent u bekend met de basis van SEO en wilt u meer controle over de backend, dan is Squarespace misschien wel de bouwer voor u.

squarespace seo-functies

Squarespace heeft een goed georganiseerde, bijna CMS-achtige backend. Dit maakt het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van SEO, op voorwaarde dat u dat doet’zijn al bekend met de beste praktijken. Het dashboard biedt nog steeds de vreemde prompt of uitleg, alleen niet op dezelfde manier als zijn collega’s. Als je echter wat hulp nodig hebt, heeft Squarespace een SEO-checklist en een gids voor het verbeteren van je site gemaakt’s zichtbaarheid van de zoekmachine. Al met al’is een meer informele, controleerbare ervaring.

Metatitels en alt-tekst zijn niet’t de enige dingen om over na te denken voor SEO (hoewel ze belangrijk zijn). Uw site heeft ook links nodig! Squarespace’s integratie van sociale media is ongeëvenaard, en een levendige, meerkanaals online aanwezigheid kan wonderen doen voor SEO. Zoekmachines vertrouwen immers sites die andere sites vertrouwen.

Een nadeel van Squarespace is dat het een beetje lastig kan zijn, afhankelijk van de sjabloon die je gebruikt’opnieuw gebruiken. Een handvol van hen toont alt-tekst op de site, en dat is niet de manier waarop het werkt’zou moeten werken. Je kunt dit in de kiem smoren door door de Squarespace-sjabloongids te bladeren, maar het’is een vreemde hindernis om te moeten springen.

En nogmaals, wees ervan bewust dat liefhebber SEO-methoden vereisen ‘code injecties,’ wat inhoudt dat je zelf code toevoegt. Als de afgelopen jaren een indicator zijn geweest, zullen alle grote bouwers binnen korte tijd vlotte interne oplossingen voor gestructureerde gegevens uitrollen, maar je weet wat ze zeggen over aanname…

Over het algemeen is Squarespace een uitstekende optie voor SEO. Als u een bouwer wilt die u de basis van SEO leert, passen Wix en Weebly beter bij de rekening dan Squarespace. Maar Squarespace heeft zichzelf altijd voorgesteld als een meer geavanceerde klasse van websitebouwer. Als dat klinkt als jouw sfeer, probeer dan hun gratis proefversie om te zien of dit het geval is’s bedoeld is.

# 4: GoDaddy

Geweldig voor degenen die hulp van buitenaf willen met SEO

Vanaf $ 10,00 / maand

GODADDY PROS# 1# 2
SEO-wizard: thDeze ingebouwde tool stelt u een paar eenvoudige vragen en stelt vervolgens de beste zoekwoorden voor die uw site moet targeten
SEO Services-team: ikAls u zich aanmeldt voor deze betaalde service, zal een team van experts uw doelmarkten onderzoeken en uw site optimaliseren zonder dat u een vinger hoeft op te steken
GODADDY CONS# 1# 2
Beperkte SEO-functies op het goedkoopste plan: om het meeste uit GoDaddy te halen’s SEO-tools, jij’Ik moet upgraden van het basisplan
Waar voor je geld: GoDaddy’s SEO-diensten zijn nuttig, maar ze zijn’zijn niet de goedkoopste op de markt – en de meeste functies zijn beperkt tot duurdere abonnementen

Wij’Om eerlijk te zijn: op zijn goedkoopste plan (Basic voor $ 10,00 / maand), GoDaddy’s SEO-functies bestaan ​​vrijwel niet. Dat gezegd hebbende, als je upgradet naar het volgende niveau (standaard voor $ 15,00 / maand), ben je dat’Ik zie een enorme toename van SEO-mogelijkheden, waaronder gerichte zoekwoordsuggesties van GoDaddy’s team.

Vervolgens kunt u uw zoekrangschikking in de loop van de tijd volgen om te zien hoe GoDaddy’s zoekwoordsuggesties (of uw eigen SEO-genialiteit) hebben uw positie in de SERP’s (pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines) verbeterd. U kunt uw site bekijken’voortgang op elk moment via uw account dashboard.

GoDaddy’s opvallende kenmerk is het “SEO-wizard” tool, die wordt geleverd met zijn Premium-abonnement ($ 20, 00 / maand). De SEO-wizard stelt een paar vragen over uw site en geeft u vervolgens gerichte zoekwoordsuggesties om uw pagina’s te optimaliseren.

GoDaddy recensie – Onze uitgebreide kijk op GoDaddy’s website bouwen platformgodaddy seo services pagina

Als u uw optimalisatie-inspanningen een stap verder wilt brengen, GoDaddy’Het SEO-serviceteam geeft gratis telefonisch advies, waar ze ook zijn’Ik zal vragen stellen over uw zakelijke / blogdoelen en uw budget. GoDaddy’De optie SEO Services kost $ 6,99 / maand, en u’u betaalt in wezen voor het SEO-team om een ​​site-audit uit te voeren en uw doelmarkt te onderzoeken. Op basis van die informatie zal het team dat doen “maak regelmatig SEO-updates om uw website een boost te geven in de zoekresultaten.” Het grote pluspunt hier is dat daar’er is weinig werk van uw kant te doen – het GoDaddy-team neemt de touwtjes volledig in handen.

Wij’Ik zal eerlijk zijn – $ 6,99 / maand isn’t erg goedkoop voor het soort werk dat GoDaddy’s SEO-team presteert. Maar als jij Doen besluit om voor deze service te springen, het zal een heleboel SEO-voordelen opleveren – na het kiezen van een aanbevolen plan en het ter plaatse optimaliseren, zag 80% van de GoDaddy-klanten binnen zes maanden resultaten op de eerste pagina voor hun gerichte zoekwoorden.

# 5: WordPress.com

Geweldig voor degenen die een praktische ervaring willen

Beginnend bij $ 4,00 / maand

WORDPRESS.COM PROS# 1# 2
Geoptimaliseerde thema’s: alles van WordPress.com’s website thema’s zijn ontworpen met SEO rankings in het achterhoofd
Maatwerk: WordPress.com biedt volop mogelijkheden om uw eigen metabeschrijvingen en titels te bewerken
WORDPRESS.COM CONS# 1# 2
Beperkte toegang: terwijl de basis wordt geregeld op elk WordPress-plan, jij’ll moet upgraden naar het bedrijfsplan om toegang te krijgen tot de meeste SEO-tools
Geavanceerde interface: WordPress.com is niet zo intuïtief als andere website-bouwers als het gaat om het bewerken van uw site

Laat’s beginnen met het goede nieuws: WordPress.com zorgt voor 80-90% van de basis SEO-mechanica voor u. WordPress-thema’s zijn ontworpen om zoekmachines aan te spreken – in feite is veel van de HTML eigenlijk opgemaakt met crawlers van zoekmachines in gedachten. Maar als u meer betrokken wilt zijn bij uw site’s SEO, dan heb je een paar opties.

WordPress biedt vier verschillende tariefplannen en het aantal SEO-functies dat u heeft’Het hangt af van het plan dat je kiest. De gratis en persoonlijke abonnementen, voor respectievelijk $ 0,00 en $ 4,00 / maand, bieden alleen de basis als het gaat om SEO. Dat’genoeg voor persoonlijke websites, maar als je’op zoek naar schaal, jij’Ik wil ofwel het Premium ($ 8,00 / maand) of het Business ($ 25,00 / maand) plan.

WordPress com prijsplannen

U’Ik krijg Google Analytics-integratie in het Premium-abonnement, maar geavanceerde SEO-tools niet’pas in de mix komen als u upgradet naar het businessplan. Als u ervoor kiest om te upgraden, dan bent u’Ik heb toegang tot uw site’s:

 • Voorpagina metabeschrijving: bewerk de algemene samenvatting van uw site die kijkers te zien krijgen in de resultaten van Google
 • Aangepaste post metabeschrijving: bewerk de metabeschrijving van individuele pagina’s
 • Aangepaste titelformaten: aanpassen hoe uw site’s inhoudstitels verschijnen op de SERP’s
 • Zoeken en sociale voorbeelden: bekijk hoe uw site eruit zal zien in zoekmachines en sociale media voordat u deze publiceert

Beoordeling van WordPress.com – Ons volledige overzicht van het WordPress.com-platform

Als u uw SEO kent en zeer betrokken wilt zijn bij het proces, dan is WordPress.com een ​​goede keuze. Dat gezegd hebbende, je zult wat gebruiksgemak opofferen om hands-on te krijgen – WordPress isn’Het is niet zo intuïtief als bouwers zoals Wix of Weebly.

Beste website-bouwers voor SEO: laatste gedachten

Zoekmachineoptimalisatie is van cruciaal belang voor het succes van een website. Bij het kiezen van een websitebouwer is SEO-functionaliteit een van de belangrijkste dingen waar u naar moet kijken. Voor de best beoordeelde websitebouwers is SEO uitgebreid en gemakkelijk te gebruiken.

Samenvattend zijn de vijf beste website-bouwers voor SEO:

 1. Wix – perfect voor absolute SEO-beginners.
 2. Weebly – tientallen handige SEO-apps van hoge kwaliteit.
 3. Squarespace – geweldige keuze voor mensen die meer vertrouwen hebben in SEO.
 4. GoDaddy – geweldig voor degenen die hulp van buitenaf willen met SEO.
 5. WordPress.com – geweldig voor degenen die een praktische SEO-ervaring willen.

Ze’opnieuw rijk aan functies en gebruiksvriendelijk. Wix en Weebly zijn bijzonder goed in het uitleggen van functies en het stellen van doelen, en integreren hun kennisbanken rechtstreeks in de bouwer. Welke van de twee het beste voor je is, komt uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur. als jij’Bent u niet geïnteresseerd in SEO en wilt u liever dat uw bouwer het voor u doet, dan GoDaddy’s “wij’Ik zorg voor alles” aanpak is nog aantrekkelijker.

Squarespace en WordPress.com zijn geweldige opties voor diegenen die wat meer vertrouwd zijn met SEO best practices. Deze bouwers hebben gewonnen’t Houd je hand tijdens het proces vast, maar dan wil niet iedereen zijn hand vasthouden.

Alle vijf bouwers vinken de essentiële SEO-boxen aan en hun ontwikkelingsteams zullen ervoor zorgen dat ze de trends volgen. Het komt er uiteindelijk op neer welke bouwer het beste aansluit bij de behoeften van uw site.

Wix, Weebly en WordPress.com hebben gratis abonnementen, dus je kunt ze zo lang gebruiken als je wilt voordat je beslist of ze’bent geschikt voor u. Squarespace biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, terwijl GoDaddy’De gratis proefperiode is één maand. Beide opties zouden u voldoende tijd moeten geven om een ​​mening te vormen over de platforms.

Door een van deze vijf bouwers te kiezen, kun je ervoor zorgen dat het trieste beeld dat we aan het begin van dit artikel hebben geschilderd, dat niet doet’gebeurt niet met jou. Verban in plaats daarvan de digitale tumbleweed en vlieg naar SEO-succes!

FAQs

Waarom is SEO belangrijk??

Zoekmachineoptimalisatie is een van de beste manieren om online te worden gevonden. Het’s inherent gratis marketing. Hoog scoren voor de juiste zoektermen kan duizenden bezoekers per dag opleveren. En het beste is dat ze’opnieuw gefilterd specifiek voor uw site. Ze’zijn op zoek naar jou! Geen SEO, geen organisch verkeer. Trieste dag voor jou.

Bekijk onze SEO-tipartikelen om aan de slag te gaan

 • Anker tekst
 • Backlinks
 • Website-architectuur

Welke SEO-website builder is het gemakkelijkst te gebruiken?

Voor puur gebruiksgemak, Weebly kwamen als beste uit de bus in ons onderzoek. Weebly en Wix zijn de veilige weddenschappen als het gaat om gebruiksgemak. Dat gezegd hebbende, het’is geen zwart-wit kwestie. Sommige gebruikers vinden Squarespace gemakkelijker te gebruiken. Je klikt met waarmee je klikt. Gratis proefversies zijn een geweldige kans om daar achter te komen voordat u afscheid neemt van contant geld.

Wat is alt-tekst?

Alt-tekst is hoe zoekmachines begrijpen waar afbeeldingen over gaan. Zie ze als kleine privébijschriften. Zoekmachines zijn slim, maar dat is het wel’het is nog niet slim om te weten wat een afbeelding is door ernaar te kijken. Ze zoeken de alt-tekst. Alt-tekst communiceert de visuele elementen van uw website en biedt u een manier om gevonden te worden in de zoekresultaten van afbeeldingen.

Wat zijn gestructureerde gegevens?

Gestructureerde gegevens zijn een manier om gespecialiseerde informatie over uw pagina’s aan zoekmachines te verstrekken. Het’s hoe aanbevolen fragmenten worden gemaakt in zoekresultaten (sterbeoordelingen, recepten, enzovoort). Google, Bing, Yandex en Yahoo! hebben er allemaal aan meegewerkt, dus wees gerust’is geen voorbijgaande trend. Gestructureerde data worden alleen maar belangrijker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map