7 beste blog-hostingproviders

beste blog hosting providersBeste bloghosts van 2020 onthuld

Bloghosting is een belangrijk, maar vaak over het hoofd gezien aspect van het runnen van een succesvolle blog. als jij’hier, dat betekent dat u weet dat uw blog de allerbeste bloghosting verdient – maar u heeft misschien een hand nodig om de juiste te vinden.


Met een nieuwe blogpost die wordt gepubliceerd elke 0,5 seconden, het kan moeilijk zijn om op te vallen. En het kan nog moeilijker zijn om te slagen als je’maakt gebruik van een sub-par blog-host – mogelijk heb je te maken met lage laadsnelheden, crashes en zelfs slechte beveiliging. Een slechte webhost kan ervoor zorgen dat uw blog lijdt of zelfs helemaal faalt.

Gelukkig, wij’re hier om te helpen.

We voeren diepgaand onderzoek uit om u de beste hostingproviders voor uw behoeften te bieden, factoren zoals uptime te meten en belangrijke functies zoals bandbreedte en opslag te vergelijken. Dankzij ons rigoureuze onderzoeksproces kunnen we de beste hostingproviders op de markt vergelijken, scoren en rangschikken.

Om u de beste bloghosts te vinden, hebben we gekeken gedeelde, VPS- en cloudhostingplannen.

Gedeelde hosting is het beste voor kleine blogs, VPS biedt voldoende middelen om veel grotere en media-zware sites te verwerken, terwijl cloudhosting perfect is voor blogs die veel flexibiliteit nodig hebben in hun hostingplan.

Zonder verder oponthoud, hier’s wat we ontdekten in ons onderzoek…

Beste bloghosts – Top 7-providers onthuld

 1. HostGator – beste algemene provider voor blogsites.
 2. Bluehost – het beste voor het hosten van functies.
 3. In beweging – beste prijs-kwaliteitverhouding.
 4. GoDaddy – het beste voor extra functies.
 5. SiteGround – beste hulp en ondersteuning.
 6. A2-hosting – het beste voor degenen die beginnen.
 7. DreamHost – het beste voor betaalbare prijzen voor alle soorten hosting.

We hebben misschien de zeven beste bloghostingproviders onthuld, maar wij’stoppen daar niet. Nu u de beste keuzes kent, zijn wij’we gaan ze allemaal verkennen en de beste bloghost voor je vinden!

1

HostGator

Beste algehele provider voor blogsites

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 2,75 per maand

Geldteruggarantie? Ja: 45 dagen

Uptime: 99,99%

Gratis back-ups? Nee

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Nee

Schijfruimte: Onbeperkt

hostgator beste algemene bloghostproviderHostGator is geschikt voor sites van elke omvang en is de moeite van het bekijken waard, of u dat nu bent’bent nog maar net begonnen of wilt u een bestaande blog verplaatsen.

HostGator is de beste algemene bloghost – het heeft een indrukwekkende reeks functies, gecombineerd met extreem betaalbare prijzen. Het biedt een sterk aanbod voor gedeelde, VPS- en cloudhosting, waardoor het een goede keuze is als u’Weet niet zeker welke bloghost geschikt is voor uw behoeften.

Bekijk de onderstaande scores voordat u iets meer leert over wat HostGator te bieden heeft:

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

Blijf je vaak laat op met het schrijven van blogposts of het beantwoorden van opmerkingen van gebruikers? Als u om 4 uur ‘s ochtends een probleem met uw site opmerkt, heeft HostGator u gedekt. De aanbieder biedt 24/7 ondersteuning, inclusief:

 • Live chat
 • Telefoon
 • Kenniscentrum
 • Kaartjes

Meer te weten komen

 • Geïnteresseerd in HostGator? Lees meer over deze krachtige provider HostGator-recensie
 • Als je meer details wilt over HostGator’s prijsplannen, kijk dan niet verder dan onze diepgaande HostGator Pricing Review
 • Bekijk hoe HostGator zich verhoudt tot zijn beste concurrenten in onze Web Hosting vergelijkingstabel

2

Bluehost

Beste voor WordPress-blogs

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 2,95 per maand

Geldteruggarantie? Ja: 30 dagen

Uptime: 99,98%

Gratis back-ups? Ja

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Ja

Schijfruimte: 50 GB – onbeperkt

bluehost beste WordPress-bloghostBluehost zit boordevol indrukwekkende functies – vooral voor bloggers die WordPress gebruiken.

Bluehost is de beste bloghost voor WordPress en voor het hosten van functies (download gewoon het vak met de belangrijkste functies hierboven!). als jij’Bent u op zoek naar kracht en een groot aanbod aan tools binnen handbereik, dan is deze host zeker de moeite van het bekijken waard.

Bluehost staat vooral bekend als de nummer één aanbevolen WordPress-host, dus het is’is ook een sterke kanshebber voor WordPress-bloggers.

Bekijk hoe Bluehost scoorde in ons onderzoek hieronder en lees verder voor meer informatie over de bloghosting:

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

Bluehost staat bekend als een zeer betrouwbare provider, dus dat zou u niet moeten doen’merk dat je dag in dag uit zeurende ondersteuningsmedewerkers lastigvalt.

Maar voor die momenten waarop er iets onverwachts gebeurt, staat Bluehost voor u klaar met 24/7 ondersteuning, beschikbaar via livechat, telefoon en een nuttig kenniscentrum.

Meer te weten komen

 • Waarom houdt WordPress zo veel van Bluehost? Ontdek waarom met onze uitgebreide Bluehost Review
 • Wil je meer weten over Bluehost’s prijzen, inclusief abonnementsdetails en verborgen kosten? We onthullen alles in ons geheel Bluehost Pricing Review
 • Leren hoe te Installeer WordPress met Bluehost in onze stapsgewijze handleiding
 • Ontdek de Beste WordPress-hostingproviders en ontdek waarom Bluehost bovenaan de ranglijst staat!

3

In beweging

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 2,95 per maand

Geldteruggarantie? Ja: 90 dagen

Uptime: 99,97%

Gratis back-ups? Ja

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Ja

Schijfruimte: Onbeperkt

inmotion hosting plannen beste prijs bloghostIn beweging’s prijzen, in combinatie met de genereuze functies, maken het de voordeligste bloghost op de markt.

InMotion is een krachtige hostingprovider die in ons onderzoek schitterde voor met name gedeelde en VPS-hosting. Maar waar het echt indruk op maakte, was de prijs-kwaliteitverhouding!

Hier’is een korte blik op hoe InMotion presteerde in onze tests:

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

InMotion kreeg hoge cijfers voor het scala aan ondersteuningskanalen dat het zijn gebruikers biedt. Net als Bluehost en HostGator biedt InMotion u zeven dagen per week 24 uur per dag ondersteuning via:

 • Telefoon
 • Live chat
 • Kaartjes
 • Een kenniscentrum

Meer te weten komen

 • Weeg de voor- en nadelen van InMotion af in onze details InMotion Hosting Review
 • InMotion heeft de beste shared hosting die er is – ontdek hoe het zich verhoudt tot andere top hosts in onze review van de Beste gedeelde hostingproviders

4

GoDaddy

Het beste voor extra functies

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 5,99 per maand

Geldteruggarantie? Nee

Uptime: 99,97%

Gratis back-ups? Ja

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Ja

Schijfruimte: 100 GB – onbeperkt

godaddy beste bloghost voor extra functiesGoDaddy staat bekend als de wereld’s grootste domeinregistreerder, maar het biedt ook een behoorlijk behoorlijke hosting voor bloggers.

GoDaddy staat vooral bekend als de wereld’s grootste domeinregistreerder, en u’u hebt waarschijnlijk de advertenties voor de websitebouwer op tv gezien. Het biedt echter ook webhosting die veel te bieden heeft voor bloggers – namelijk het enorme scala aan extra functies!

Bekijk hoe GoDaddy presteerde in ons onderzoek voordat u meer te weten komt:

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

In tegenstelling tot de top drie bloghosts, doet GoDaddy dat niet’t bieden een volledig scala aan ondersteuningskanalen. U krijgt toegang tot het kenniscentrum en 24/7 telefonische ondersteuning. Daar’is ook een handige livechatfunctie, maar dan wel’s niet 24/7 beschikbaar, en daar’is ook geen ticketondersteuning.

Meer te weten komen

 • als jij’vraag me af over GoDaddy’s voors en tegens, lees onze GoDaddy Hosting Review

5

SiteGround

Het beste voor hulp en ondersteuning

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 3,95 per maand

Geldteruggarantie? Ja: 30 dagen

Uptime: 99,98%

Gratis back-ups? Ja

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Nee

Schijfruimte: 10 GB – 30 GB

siteground beste bloghost voor klantenondersteuningSiteGround is perfect voor iedereen die een helpende hand nodig heeft bij het hosten van hun blog.

Is bloggen je belangrijkste passie? Is de technische kant een ietwat vervelende taak die gewoon moet worden gedaan? Als hosting niet is’t je idee van plezier, dan wil je misschien een bloghost zoals SiteGround, die echt opkomt als het gaat om hulp en ondersteuning.

SiteGround is een solide provider, zoals je kunt zien aan de hand van de scores:

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

Hulp en ondersteuning is waar SiteGround echt schittert. Zelfs als u door SiteGround navigeert’s website, het’is duidelijk dat daar’s een sterke focus om beginnersvriendelijk te zijn en de gebruikers te ondersteunen.

Naast de gebruiksvriendelijke focus, biedt SiteGround ook een volledig scala aan ondersteuningsopties, waaronder 24/7 telefonische en live chat-ondersteuning.

Meer te weten komen

 • Heeft SiteGround je aandacht getrokken? Lees onze SiteGround recensie meer leren.

6

A2-hosting

Het beste voor degenen die beginnen

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 3,92 per maand

Geldteruggarantie? Ja: altijd

Uptime: 99,95%

Gratis back-ups? Ja – op bepaalde plannen

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Nee

Schijfruimte: Onbeperkt

beste blog host a2 hostingplannenA2 Hosting is perfect voor nieuwe bloggers die net online beginnen en een snelle, veilige bloghost nodig hebben.

A2 Hosting staat bekend om zijn laserfocus op snelheid, beveiliging en ondersteuning. Deze combinatie maakt het ideaal voor nieuwe bloggers die op zoek zijn naar de beste bloghost om hen te helpen online te gaan. Een andere grote aantrekkingskracht is A2 Hosting’s ongebruikelijk genereuze geld-terug-garantie, die elk risico uit het aanmelden haalt!

Bekijk A2 Hosting’s sterbeoordelingen hieronder:

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

A2 Hosting is trots op zijn 24/7/365 Guru Crew Support-team, waarmee u contact kunt opnemen via telefoon, livechat en e-mail.

Meer te weten komen

 • Wil je meer weten over A2 Hosting, om te beslissen of dit het geval is’s geschikt voor u? Bekijk onze A2 Hosting recensie voor meer details.
 • als jij’als je net begint en een helpende hand nodig hebt, bekijk dan onze handige gids voor Hoe een blog te starten voor enkele deskundige tips!

7

DreamHost

Beste voor betaalbare prijzen voor alle soorten hosting

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 2,59 per maand

Geldteruggarantie? Ja: 97 dagen

Uptime: 99,95%

Gratis back-ups? Ja

WordPress-installatie met één klik? Ja

Gratis domein? Ja

Schijfruimte: 50 GB – onbeperkt

dreamhost betaalbare bloghostDreamHost zegeviert dankzij de betaalbare prijzen – perfect voor bloggers met een beperkt budget!

DreamHost is de meest betaalbare bloghostingprovider in al zijn pakketten – dus als je begint met gedeeld maar uiteindelijk upgradet naar VPS of cloud hosting, heb je gewonnen’u voelt geen plotseling gat in uw zak!

Deze prijsplannen maken DreamHost perfect voor bloggers die voor de lange termijn budgetteren en doneren’ze willen niet verrast worden door plotselinge prijsstijgingen naarmate hun blog groeit.

Overzicht van plannen

Hulp en ondersteuning

Hulp en ondersteuning is het belangrijkste gebied waar DreamHost is gevallen in ons onderzoek. Het biedt elke dag een livechat van 05:30 tot 21:00 uur (PT), evenals een kenniscentrum en ticketondersteuning. Daar’is geen direct 24/7 ondersteuningskanaal, dus als er ‘s nachts iets misgaat, jij’Ik moet wachten tot de ochtend!

Meer te weten komen

 • Is DreamHost de bloghost van je dromen? Ontdek meer in ons volledig DreamHost Review
 • Bent u op zoek naar een geweldige deal voor uw hostingplan? Vergelijk meer dan 50 plannen in onze review van de Beste goedkope hostingproviders

Beste blog-hostingproviders: samenvatting

Daar’Het lijdt geen twijfel dat uw blog absoluut het beste verdient – en het vinden van een bloghostingprovider is niet anders. Wij’We schetsten de zeven beste bloghosts, onderzochten hun plannen, onderzochten hun hulp en ondersteuning en onthulden waarvoor elke host het beste is.

Hopelijk jij’voel je nu veel meer zelfvertrouwen over welke webhost het beste is voor je blog. Hier’is nog een laatste blik op die providers…

7 beste bloghosts – samenvatting

 1. HostGator: beste algehele provider voor blogsites – vanaf $ 2,75 / maand
 2. Bluehost: het beste voor het hosten van functies – vanaf $ 2,95 / maand
 3. In beweging: beste prijs-kwaliteitverhouding – vanaf $ 2,95 / maand
 4. GoDaddy: het beste voor extra functies – vanaf $ 5,99 / maand
 5. SiteGround: beste hulp en ondersteuning – vanaf $ 3,95 / maand
 6. A2-hosting: het beste voor degenen die beginnen – vanaf $ 3,92 / maand
 7. DreamHost: het beste voor betaalbare prijzen voor alle soorten hosting – vanaf $ 2,59 / maand

als jij’Als je deze lijst bekijkt en je je nog steeds niet zeker voelt, raden we je ten zeerste aan nog eens naar de top drie bloghosts te kijken.

HostGator is het beste in het algemeen, met betaalbare prijzen, talloze functies en solide ondersteuningsopties – als u dat wilt’Als u aan het einde van deze samenvatting twijfelt, ga dan naar HostGator om zijn plannen te verkennen en te zien of dit uw perfecte bloghost zou kunnen zijn.

Bluehost is zeker een kijkje waard als je’ben een WordPress-fan, terwijl InMotion de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Welke bloghostingprovider u ook kiest, zorg ervoor’heeft de prijzen, functies en ondersteuning om u en uw blog soepel te laten werken, zodat u uw lezers tevreden kunt houden!

FAQs

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map