7 Beste Node.js-hostingproviders

Alles wat u moet weten over de beste Node.js-serverhosting

Node.js is een open source serveromgeving dat draait op veel verschillende platforms, van Windows tot Linux. De aantrekkingskracht van Node.js is dat ontwikkelaars JavaScript kunnen gebruiken voor scripts op de server of scripts op de server kunnen uitvoeren om dynamische webpagina-inhoud te produceren voordat de pagina naar de gebruiker wordt gestuurd’s webbrowser. Omdat Node.js-hosting veel wachttijden elimineert’s populair bij commerciële, bedrijfsgerichte websites.


als jij’Bent u op zoek naar een snelle, schaalbare hostingoptie voor uw bedrijf (of een ander type site), dan bent u’heb recht op interesse in Node.js! Nu is de vraag: welke Node.js-hostingprovider moet worden gekozen?

Wij’We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste Node.js-providers en de beste platforms dienovereenkomstig gerangschikt. Wij’Ik zal elke provider diepgaand behandelen en ook enkele van de alternatieven bespreken die dat niet deden’t even goed in ons onderzoek. Maar laat’s beginnen met het neusje van de zalm:

7 Beste Node.js-hostingproviders

 1. Bluehost – het beste voor dedicated Node.js-hosting.
 2. HostGator – het beste voor eenvoudige installatie van Node.js.
 3. In beweging – het beste voor hulp en ondersteuning van Node.js.
 4. A2-hosting – het beste voor goedkope Node.js-hosting.
 5. Hostinger – het beste voor flexibiliteit.
 6. DreamHost – het beste voor VPS Node.js-hosting.
 7. HostPapa – het beste voor gedeelde Node.js-hosting.

Laten we nu’s bekijk ze van dichterbij!

1

Bluehost

Beste voor toegewijde Node.js-hosting

Belangrijkste kenmerken

Node.js startprijs: $ 18,99 per maand
Geldteruggarantie? Ja: 30 dagen
Uptime: 99,98%
Gratis back-ups? Ja
Gratis domein? Ja
Schijfruimte: 30 GB – onbeperkt

bluehost homepage

Omdat Node.js-hosting aangepaste codering met zich meebrengt, u’Ik heb een hostingplan nodig met root-servertoegang om dit te ondersteunen. Om die reden zijn de meeste providers wij’re bespreken alleen bieden Node.js hosting op hun VPS en speciale plannen, Bluehost inbegrepen. Maar voordat we ingaan op de details van elk plan, bekijk dan onze snapshot-samenvatting van Bluehost hieronder:

Plannen en prijzen

VPS-hosting

Bluehost’s VPS-plannen variëren van $ 18,99-59,99 / maand en bieden opslagmogelijkheden van 30-120 GB. Bandbreedte varieert van 1-3 TB. Je krijgt ook één IP-adres op het standaard VPS-abonnement en twee IP-adressen op zowel het Enhanced- als het Ultimate VPS-abonnement. Bluehost’s VPS-aanbod is sterk en ze bieden ook een meer betaalbare plek om te beginnen als je je kent’d uiteindelijk willen opschalen naar een specifiek plan.

Dedicated hosting

Bluehost’s specifieke plannen variëren van $ 79,99-119,99 / maand. Dedicated abonnementen zijn duurder, omdat de hele server’s bronnen zijn, nou ja, gewijd aan uw site. Opslag op Bluehost’s specifieke abonnementen variëren van 500 GB tot 1 TB en bandbreedte van 5-15 TB. Als u wilt dat Node.js een grotere bedrijfssite of e-commerce winkel ondersteunt, denken we Bluehost’s speciale plannen zijn het geld waard!

Veiligheid

als jij’u gebruikt Node.js, u’Re waarschijnlijk opgewonden om uw code aan te passen en uw handen vuil te maken als het gaat om uw website. Dat’s waarom we’plaatsen elke hostingprovider’s beveiligingsfuncties in de schijnwerpers hier – zodat u ervoor kunt zorgen dat uw harde werk veilig wordt gehouden!

Bluehost’s beveiligingsfuncties omvatten:

 • Gratis SSL-certificaat
 • Veilige toegang tot Shell
 • Spam Assassin-bescherming

Zoals elke hostingprovider biedt Bluehost ook geavanceerde beveiligingsopties waar u extra voor kunt betalen – maar als dat zo is’is niet jouw ding, we denken dat je’Er wordt goed voor je gezorgd met Bluehost’s gratis beveiligingsmaatregelen.

Meer te weten komen

 • Lees meer over deze topprovider in onze Bluehost Review
 • Als je meer details wilt over Bluehost’s prijsplannen, bekijk onze diepgaande Bluehost Pricing Review

2

HostGator

Beste voor eenvoudige installatie van Node.js

Belangrijkste kenmerken

Node.js startprijs: $ 29,95 per maand
Geldteruggarantie? Ja: 45 dagen
Uptime: 99,99%
Gratis back-ups? Ja, wekelijks
Gratis domein? Nee
Schijfruimte: 120 GB – onbeperkt

hostgator beste algemene bloghostprovider

Wanneer u zich aanmeldt voor een VPS of speciaal abonnement, kan HostGator namens u Node.js-modules installeren. U kunt dit aanvragen via telefoon of livechat en HostGator’Het ondersteuningsteam neemt het vanaf daar over.

Plannen en prijzen

VPS-hosting

HostGator’s VPS-plannen variëren van $ 29,95-49,95 / maand. De inbegrepen functies variëren van:

 • 120-240 GB schijfruimte
 • 1,5-3 TB bandbreedte
 • 2-8 GB RAM

HostGator maakt ook gebruik van verschillende bandbreedteproviders om een ​​maximale serverbetrouwbaarheid te garanderen.

Dedicated hosting

HostGator’s specifieke plannen variëren van $ 89,98-139,99 / maand. Het goedkoopste speciale abonnement biedt u 8 GB RAM en onbeperkte bandbreedte, wat ideaal is voor sites die veel verkeer genereren.

Let op! HostGator is een van de weinige providers die dedicated hosting aanbiedt voor zowel Linux- als Windows-servers. Maar als jij’Bent u op zoek naar een speciaal plan met Node.js-hosting, houd er dan rekening mee dat u’Ik moet een kiezen Linux speciaal plan. De meeste hostingplannen werken om te beginnen op Linux-servers, dus don’niet zweten!

Veiligheid

Zoals de meeste providers, bevat HostGator een gratis SSL-certificaat bij elk abonnement. Nog beter, HostGator’s datacenters bieden bescherming tegen overstromingen om uw server te beschermen tegen DDoS-aanvallen.

Als u een extra stap wilt zetten, kunt u ook voor HostGator betalen’s SiteLock-beveiligingsinvoegtoepassing, die begint bij $ 1,99 / maand. SiteLock-beveiliging scant uw site op schadelijke code (of iets anders dat dat niet doet)’t behoren), en biedt als reactie automatische verwijdering van malware.

Meer te weten komen

 • Vind een volledig overzicht van HostGator’s functies en diensten in onze HostGator-recensie
 • Als u meer wilt weten over uw prijsopties, bekijk dan onze uitgebreide HostGator Pricing Review

3

In beweging

Beste voor hulp en ondersteuning van Node.js

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 29,99 per maand
Geldteruggarantie? Ja: 90 dagen
Uptime: 99,97%
Gratis back-ups? Ja
Gratis domein? Ja
Schijfruimte: Onbeperkt

inmotion vps-plannen

Het kan moeilijk zijn om betrouwbare informatie te vinden over het aan de slag gaan met Node.js-hosting, en aangezien het allemaal neerkomt op aangepaste codering,’is geen definitief playbook. Terwijl geen van de providers wij’ve onderzocht heeft een specifieke kennisbasis alleen voor node.js hosting, InMotion’Het ondersteuningsteam heeft ervoor gezorgd dat ze elke vraag die ze over het onderwerp krijgen, met nuttige informatie hebben beantwoord.

Plannen en prijzen

VPS-hosting

In beweging’s VPS-plannen variëren van $ 22,59-54,99 / maand. De inbegrepen functies variëren van:

 • 75-260 GB opslagruimte
 • 4-6 TB bandbreedte
 • 4-8 GB RAM

In beweging’s VPS-abonnementen worden ook geleverd met gratis sitemigraties en beveiligde e-mailtoegang vanaf elk apparaat.

Dedicated hosting

In beweging’s speciale hostingplannen variëren van $ 115,69-529,49 / maand. Dat’s een groter bereik dan de meeste van de providers die we’Ik bedek het, en het betekent dat daar’er is voldoende ruimte voor schaal uw website op als je moet! In beweging’Het goedkoopste speciale abonnement omvat 500 GB SSD, 6 TB gegevensoverdracht en 5 gratis IP-adressen.

Veiligheid

Naast gratis SSL levert InMotion uw website Secure Shell-toegang en HotLink-bescherming. HotLink-bescherming blokkeert de toegang tot andere websites die hotlinken naar uw inhoud, zodat gebruikers uw bandbreedte niet kunnen stelen.

Bescherming tegen DDoS-aanvallen wordt ook gratis aangeboden via het netwerkbeveiligingsbedrijf Corero, terwijl InMotion ook e-mail ondersteunt met Real-Time Spam Filtering.

Meer te weten komen

 • Onze InMotion Hosting Review zal je meer vertellen over wat deze provider te bieden heeft

4

A2-hosting

Beste voor goedkope Node.js-hosting

Belangrijkste kenmerken

Node.js startprijs: $ 3,70 per maand
Geldteruggarantie? Ja: altijd
Uptime: 99,95%
Gratis back-ups? Ja
Gratis domein? Nee
Schijfruimte: Onbeperkt

a2 node js homepage

Aangezien de meeste hostingproviders alleen Node.js-hosting op VPS en dedicated servers kunnen huisvesten, waren de startprijzen tot nu toe typerend voor dat soort plannen. Maar A2 Hosting biedt Node.js op twee van zijn gedeelde plannen, waardoor het een meer betaalbare oplossing is. Dat gezegd hebbende, won een gedeelde server’Het geeft je niet hetzelfde niveau van controle als een VPS of een dedicated server.

Plannen en prijzen

Gedeelde hosting

A2 Hosting biedt Node.js aan op twee van de drie gedeelde plannen: het Swift-plan en het Turbo-plan. Het Swift-abonnement begint bij $ 3,70 / maand en omvat onbeperkte SSD-opslag, onbeperkte e-mailaccounts en onbeperkte websites.

Het Turbo-abonnement begint bij $ 7,03 / maand en omvat al het bovenstaande, plus verbeterde snelheid (vandaar de “turbo”) en minder gebruikers op dezelfde server.

Je hebt misschien gemerkt dat de functies die we’die we hier hebben besproken, zien er anders uit dan de functies die andere Node.js-hosts bieden – waar zijn de vermeldingen van RAM en bandbreedte? Nou, omdat A2’s Node.js-hosting wordt gedaan op zijn gedeelde servers, u krijgt minder zeggenschap over hoeveel middelen specifiek aan uw site zijn toegewezen. Helaas is dit de prijs-kwaliteitverhouding van een gedeeld hostingplan.

Veiligheid

Als beveiliging uw eerste prioriteit is, dan kan dat’met A2 Hosting gaat het niet mis. Het is in huis Eeuwigdurend beveiligingsinitiatief doet er alles aan om uw site veilig te houden en omvat:

 • HackScan-bescherming
 • Dubbele hostingfirewall
 • Server verharding
 • Versterkte DDoS-aanvalsbescherming

En al deze ondersteuning wordt gratis geleverd met een A2-hostingplan!

Meer te weten komen

Je weet het’is goedkoop, en dat weet je’is veilig. Onze A2 Hosting recensie zal je al het andere vertellen!

5

Hostinger

Het beste voor flexibiliteit

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 3,95 per maand
Geldteruggarantie? Ja: 30 dagen
Uptime: 99,90%
Gratis back-ups? Ja: wekelijks
Gratis domein? Nee
Schijfruimte: 20-160 GB

hostinger startpagina weergave

Hostinger ondersteunt alleen Node.js-hosting op zijn VPS-abonnementen en u kunt kiezen uit zes verschillende VPS-abonnementen’Ik kan uw plan aanpassen aan uw specifieke websitebehoeften. In plaats van twee of drie opties, als het gaat om functies, jij’Je kunt kiezen tussen zes verschillende opslag-, geheugen- en bandbreedte-hoeveelheden naar eigen inzicht. Het enige nadeel van deze aanpassing is dat Hostinger niet’t biedt dedicated hosting aan, dus als je veel groei verwacht in je website’s nabije toekomst, dan is dit niet’t de meest schaalbare optie.

Plannen en prijzen

VPS-hosting

Hostinger’zes verschillende VPS-plannen worden als volgt aangeduid met de hoeveelheid Central Processing Unit (CPU) -vermogen die aan de server wordt gegeven:

 • 1 vCPU
 • 2 vCPU
 • 3 vCPU
 • 4 vCPU
 • 6 vCPU
 • 8 vCPU

Op deze zes plannen variëren de functies van:

 • 1-8 GB geheugen
 • 20-160 GB opslag
 • 1.000-8.000 GB bandbreedte

Zoals je kunt zien, heb je gewonnen’u loopt niet het risico genoegen te nemen met een plan met iets meer of minder middelen dan u nodig heeft!

Veiligheid

Hostinger onderscheidt zich daarin van zijn concurrenten dat doet het niet’t bieden een gratis SSL-certificaat op VPS-plannen. U’Voor SSL-beveiliging moet ik extra betalen, wat frustrerend kan zijn. Maar houd er rekening mee dat de gratis SSL die u elders ziet een zeer eenvoudige versie is, en u’d nog steeds extra betalen om te krijgen Geavanceerd SSL-beveiliging van bijna elke provider.

Meer te weten komen

 • Lees onze Hostinger recensie voor meer informatie

6

DreamHost

Beste voor VPS Node.js-hosting

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 10,00 per maand
Geldteruggarantie? Ja: 97 dagen
Uptime: 99,95%
Gratis back-ups? Ja
Gratis domein? Ja
Schijfruimte: 30 GB – onbeperkt

dreamhost startpagina weergave

DreamHost biedt Node.js-hosting aan op zijn VPS en speciale abonnementen. De functies op zijn VPS-servers zijn robuuster dan de meeste concurrenten: elk DreamHost VPS-abonnement biedt onbeperkt verkeer, wat betekent dat DreamHost dat niet doet’t bandbreedte of verkeer bijhouden, dus je hebt gewonnen’u hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten.

Plannen en prijzen

VPS-hosting

DreamHost biedt vier verschillende VPS-plannen, variërend van $ 10-80 / maand. Afgezien van onbeperkt verkeer, bevat het goedkoopste VPS-abonnement ook:

 • 30 GB SSD-opslag
 • 1 GB RAM
 • Onbeperkte e-mail

Als je zou opschalen naar het Enterprise VPS-abonnement voor $ 80 / maand, dan ben je dat’d krijgt onbeperkte e-mail, plus 240 GB SSD-opslag en 8 GB RAM.

Dedicated hosting

DreamHost biedt twee speciale plannen: Standaard en Verbeterd. Het standaardplan begint bij $ 149 / maand en omvat:

 • 4-core processor
 • 4 GB RAM
 • 1 TB harde schijf

Aan de andere kant begint het Enhanced-abonnement bij $ 279 / maand en omvat:

 • 12-core processor
 • 16 GB RAM
 • 2 TB harde schijf

Veiligheid

DreamHost-abonnementen bevatten het gratis SSL-certificaat dat we hebben’gewend, plus de volgende gratis functies:

 • Malware-verwijderaar
 • Domeinprivacy
 • mod_security webapplicatie firewall voor apache
 • lua-resty-waf webapplicatie-firewall voor nginx

Firewalls voor webtoepassingen filteren, bewaken en blokkeren verkeer van en naar een webtoepassing en beschermen uw server tegen aanvallen.

Meer te weten komen

 • Bekijk onze DreamHost Review voor meer informatie
 • Lees onze DreamHost Pricing Review voor een uitsplitsing van deze provider’s kosten

7

HostPapa

Beste voor gedeelde Node.js-hosting

Belangrijkste kenmerken

Beginprijs: $ 3,95 per maand
Geldteruggarantie? Ja: 30 dagen
Uptime: 99,90%
Gratis back-ups? Ja: wekelijks
Gratis domein? Nee
Schijfruimte: 100 GB – onbeperkt

hostpapa knooppunt js homepage

HostPapa is een van de weinige providers die Node.js-hosting op gedeelde abonnementen aanbiedt. HostPapa vindt een goede balans tussen de maatwerk dat u uw eigen Node.js-code moet schrijven, en de makkelijk te gebruiken die jij’verwacht van een gedeelde server.

Plannen en prijzen

Gedeelde hosting

HostPapa biedt er drie gedeelde plannen die zijn geoptimaliseerd voor Node.js – Starter, Business en Business Pro – die variëren van $ 3,95-12,95 / maand. De namen van het plan geven perfect weer voor wie elk plan het beste is: beginners, kleine bedrijven en middelgrote bedrijven. als jij’u host echter een website voor een groot bedrijf of een e-commerce winkel’Het is beter om een ​​Node.js-hostingprovider te kiezen met VPS en speciale opties.

Het Starter-abonnement is het goedkoopst voor $ 3,95 / maand en omvat gratis domeinregistratie, 100 GB SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

Veiligheid

HostPapa biedt sterke gedeelde hosting op alle drie de abonnementen, maar het’Pas als u een upgrade naar Business Pro uitvoert, krijgt u uw geld’s waard in termen van beveiliging. Hoewel alle drie de gedeelde plannen DDoS-aanvalspreventie, ModSecurity en SSL bevatten, zijn de Business Pro-abonnement biedt ook:

 • Domein Privacybescherming
 • Premium WildCard SSL-certificaat
 • SiteLock Detect

als jij’wilt u deze opsommingstekens gebruiken in de Starter of Business gedeelde plannen, u’Ik moet extra kosten betalen.

Meer te weten komen

 • Leer meer met onze uitgebreide HostPapa recensie

Ondersteunt iemand anders Node.js-hosting?

Na weken van onderzoek, wij’hebben vastgesteld dat de hierboven genoemde providers de beste zijn voor Node.js serverhosting. Maar er zijn meer Node.js-hostingproviders dan alleen de zeven die hier worden vermeld. Een paar populaire providers waren er niet’t helemaal maken de cut – en wij’Ik leg uit waarom.

AWS

aws knooppunt js hosting

Amazon Web Services of AWS is een cloudplatform dat wordt gehost op virtuele ruimte in plaats van op een fysieke server. Voor veel mensen is cloudhosting aantrekkelijk omdat u dat niet doet’u hoeft niet te betalen voor vaste bedragen op het moment van aankoop – in plaats daarvan hoeft u alleen te betalen voor de opslagruimte die u uiteindelijk gebruikt.

Dat gezegd hebbende, AWS is een dochteronderneming van Amazon, geen geboren en getogen webhostingbedrijf. Om die reden denken we dat de meeste website-eigenaren beter worden verzorgd door een gevestigde hostingprovider.

Azure

azure node js hosting

Azure is een andere cloud computing-service, deze is gemaakt door Microsoft. De service is geoptimaliseerd voor Node.js-hosting, met tools zoals Visual Studio Code om u te helpen bij het implementeren van Node.js-code in Azure.

Azure niet’t maken onze lijst van de top 7 Node.js hostingproviders, omdat terwijl het’s geladen met functies, zijn makkelijk te gebruiken is niet vergelijkbaar met concurrenten. Om Azure te gebruiken voor Node.js-hosting, u’Ik moet ook vertrouwd raken met een heleboel andere Microsoft-tools, die snel een grotere taak kunnen worden dan je had verwacht.

Node.js niet wat je’re zoekt?

Bekijk onze ranking van de Beste PHP-hosts in plaats daarvan.

Beste Node.js-hostingproviders: laatste gedachten

Op dit moment weet u welke Node.js-hosts u moet overwegen en waarvan u moet vermijden. Om samen te vatten, dit is de ranglijst die we hebben bedacht in ons onderzoek:

7 Beste Node.js-hostingproviders

 1. Bluehost – het beste voor dedicated Node.js-hosting.
 2. HostGator – het beste voor eenvoudige installatie van Node.js.
 3. In beweging – het beste voor hulp en ondersteuning van Node.js.
 4. A2-hosting – het beste voor goedkope Node.js-hosting.
 5. Hostinger – het beste voor flexibiliteit.
 6. DreamHost – het beste voor VPS Node.js-hosting.
 7. HostPapa – het beste voor gedeelde Node.js-hosting.

Al deze webhosts zullen goed werk leveren voor uw site. Maar om de host te kiezen die het geweldig zal doen, moet u overwegen wat u het meest op prijs stelt. Als u grote plannen heeft voor uw site en weet dat u’Uiteindelijk moet je opschalen, dan kun je vertrouwen hebben Bluehost’s specifieke plannen. als jij’we willen dan zoveel mogelijk geld besparen A2-hosting won’t de bank breken. Het komt allemaal neer op uw prioriteiten!

FAQs

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map