De 8 beste cloudhostingproviders

Beste cloud-hostingproviders


Wilt u meer weten over cloudhosting en recensies lezen over de beste providers? U’bij ons aan het juiste adres.

Webhosting is de onzichtbare basis van internet.

Elke site die u bezoekt, wordt ergens gehost. Uw site heeft ook hosting nodig en een van de beste beschikbare opties is cloudhosting.

In plaats van gebonden te zijn aan één server, haalt cloudhosting zijn bronnen uit verschillende bronnen om in plaats daarvan een virtuele server te creëren.

Met shared hosting, als uw server uitvalt, gaat uw site uit. Als een cloud server uitvalt, halen andere servers in het netwerk de speling op. Cloud hosting biedt u een uitstekende balans tussen betaalbaarheid en kracht.

Wat is Cloud Hosting?

Bij cloudhosting wordt uw site op meerdere servers opgeslagen, zodat u bronnen uit verschillende plaatsen kunt halen. Dit maakt cloudhosting een zeer schaalbare, betrouwbare en flexibele vorm van hosting, perfect voor sites die hikes en dips ervaren in zaken als verkeer.

Cloud hosting is geweldig voor iedereen die flexibiliteit nodig heeft. Beschouw uw plan als een mobiel betalen: u bepaalt elke maand uw eigen middelenlimieten en betaalt dienovereenkomstig.

Als er bijvoorbeeld een grote marketingcampagne op komst is, kun je met cloudhosting je voorbereiden op een eenmalige drukke maand.

Er zijn tientallen – zo niet honderden – hostingproviders om uit te kiezen, en het vinden van de juiste kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn. Dat’s waarom we’hebben uren onderzoek gedaan om de beste cloudhosts in het bedrijf te vinden.

Beste cloud-hostingservices

Wij’we hebben alles geanalyseerd, van functies en betrouwbaarheid tot ondersteuning en waar voor uw geld. Dus, zonder enige vertraging, hier zijn de top acht providers voor cloud hosting:

 1. A2-hosting: Beste algemeen voor cloudhosting.
 2. Cloudways: Een close runner-up.
 3. Kamatera: Beste voor maatwerk.
 4. SiteGround: Beste eigenschappen.
 5. Hostwinds: Beste voor mensen met een beperkt budget.
 6. In beweging: Beste hulp & Ondersteuning.
 7. HostGator: Onbeperkte opslag.
 8. DreamHost: Goedkoopste cloudhosting.

Laat’s een snelle blik op de top drie van onze lijst. A2 Hosting staat op de eerste plaats, met indrukwekkende functies en een geld-terug-garantie op elk moment. Cloudways verdient de tweede plek voor zijn flexibele datacenteropties, terwijl Kamatera de derde plaats inneemt met uitstekende aanpassingsmogelijkheden.

U kunt deze top drie providers van dichterbij bekijken door hun sterbeoordelingen hieronder te vergelijken.

Lees verder voor een volledig overzicht van onze beoordelingen. Wij’Ga na welke providers geschikt zijn voor welke behoeften, kijk naar de prijzen en doe ook een paar eervolle vermeldingen. Laat het nu’s aan de slag!

Side-by-Side Cloud Hosting-vergelijking

HostingproviderMax RAMMax CPU’sMax bandbreedteRoot-toegangMax. OpslagruimteUptimeGoedkoopste prijsWBE-beoordeling (/ 5)A2-hostingCloudwaysKamateraSiteGroundHostwindsIn bewegingHostGatorDreamHost
32 GB129TB&# 10003;250 GB99,95%$ 5 / maand4.2
384 GB9620TB&# 10007;3840 GB99,99%$ 10 / maand4
524 GB104V40 GB&# 10003;1000 GB99,95%$ 4 / maand3.8
10 GB85TB&# 10007;120 GB99,98%$ 80 / maand3.7
96 GB169TB&# 10003;750 GB99,97%$ 4,99 / maand3.6
8 GBOnbepaald86TB&# 10003;260 GB99,97%$ 34,99 / maand3.2
6 GB6Onbepaald&# 10007;Onbepaald99,99%$ 12,95 / maand3
16 GB8Onbepaald&# 10003;100 GB99,95%$ 4,50 / maand3

Als sommige van deze termen voor jou klinken als een hoop technisch jargon, don’maak je geen zorgen. Hieronder, we’Ik zal doornemen wat ze bedoelen en waarom ze’opnieuw belangrijk:

Random-access Memory (RAM) is een soort digitale denkkracht. Het biedt de gegevensopslag die computers nodig hebben om taken te voltooien. Hoe meer RAM uw site heeft, hoe meer werk deze aankan. Voor de meeste websites zou je een gigabyte (GB) of twee moeten hebben.

Computer Processing Units (CPU’s) zijn de cores van uw server. Ze werken als het brein en verwerken informatie. Natuurlijk, hoe meer je hebt, hoe efficiënter je site wordt.

Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die kan stromen tussen servers (d.w.z. uw site), internet en gebruikers. Bandbreedte bepaalt hoeveel informatie langs de verbindingen kan reizen en hoe snel. Door met een goede bandbreedte te hosten, kan uw site veel bezoekers ontvangen.

Root-toegang geeft u de mogelijkheid om uw server aan te passen’s omgeving. U kunt gespecialiseerde software installeren, zoals extra beveiliging, en wijzigingen aanbrengen in hardware-instellingen. Dit voegt een extra laag flexibiliteit toe aan uw hosting en geeft u meer controle.

Uptime verwijst letterlijk naar de hoeveelheid tijd dat uw website online staat. Het’Het is onmogelijk om 100% uptime te bereiken, maar het doel is om daar zo dicht mogelijk bij te komen. Immers, als uw site uitvalt, heeft niemand er toegang toe.

1. A2-hosting

Beste algemeen voor cloudhosting

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 5 – $ 371
2 TB – 9 TB
20 GB – 250 GB
Ja
Nee
Ja
Ja – altijd

Wat we leuk vinden aan A2 Hosting

Als het gaat om cloudhosting, kan A2 Hosting dat’niet verslagen. Het kwam bovenop ons onderzoek voor functies en het heeft ook een geld-terug-garantie op elk moment – iets dat niet door een andere provider wordt aangeboden.

Het’s ook niet te duur, met cloudplannen vanaf $ 5 per maand; terwijl de uptime niet is’t de beste met 99,95%, krijg je een schat aan uitstekende functies.

Deze functies omvatten tot 250 GB opslag, 12 CPU-kernen en 32 GB RAM. Oh, en je kunt een onbeperkt aantal websites hosten – iets wat andere cloudhostingproviders niet doen’t bieden.

Wat kan worden verbeterd

Het betalen van een SSL-certificaat als add-on is een beetje vervelend – net als het niet krijgen van een gratis domein – maar voor een startprijs van $ 5 kun je’gaat niet fout.

2. Cloudways

Een close runner-up

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 10 – $ 1290,04
1 TB – 10 TB
25 GB – 3840 GB
Nee
Nee
Nee
Nee

Wat we leuk vinden aan Cloudways

Cloudways is een sterke optie op de tweede plaats en het kan de nummer één zijn, afhankelijk van wat je bent’re zoekt. Met dit platform kunt u uw cloudservers inzetten vanaf een van de meer dan 25 wereldwijde locaties, en u kunt zelf de regio en stad kiezen.

Dit betekent dat jij’Ik zal nooit te ver van uw servers verwijderd zijn, wat geweldig is voor de snelheid van de site. Het betekent ook dat Cloudways’ plannen zijn flexibeler dan die van zijn concurrenten. Prijzen zijn afhankelijk van het door u gekozen datacenter, maar u kunt ook kiezen tussen maandelijkse of uurtariefpakketten, afhankelijk van wat het beste bij uw website past.

U kunt bijvoorbeeld $ 10 per maand betalen voor het basisplan met een Digital Ocean-datacenter in New York, San Francisco, Londen en een paar andere steden. Of, als u veel flexibiliteit op prijs stelt, kunt u hetzelfde abonnement en datacenter krijgen voor een pay-as-you-go-tarief van $ 0,0139 / uur.

Wat kan worden verbeterd

Cloudways biedt zeer indrukwekkende klantenondersteuning bij al haar plannen, inclusief 24/7 livechat en een eenvoudig ticketingsysteem. Maar jij’Ik moet u aanmelden voor een van de twee betaalde ondersteuningsplannen als u dat wilt’d meer dan die basisfuncties. Voor $ 100 / maand omvat het geavanceerde ondersteuningsplan proactieve sitebewaking en -onderzoeken, plus hulp bij maatwerk. Als u echter 24/7 telefonische ondersteuning wilt, moet u dat doen’Ik moet opschalen naar het Premium-ondersteuningsplan, dat $ 500 / maand is.

3. Kamatera

Beste voor maatwerk

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 4 – $ 3700
1 GB – 40 GB
20 GB – 1000 GB
Nee
Nee
Ja
Nee

Wat we leuk vinden aan Kamatera

Kamatera is de enige hostingoplossing die u volledige controle geeft over uw cloudhosting, of het nu gaat om de beslissing wie roottoegang krijgt tot uw servers of het kiezen van uw IP-toewijzing.

Kamatera biedt ook veel flexibiliteit als het gaat om het omhoog of omlaag schalen van bronnen. De servercapaciteit kan binnen enkele minuten worden vergroot of verkleind en elementen zoals CPU, RAM, opslagruimte en zelfs firewalls kunnen met één klik aan uw kant worden toegevoegd of verwijderd.

Kortom, Kamatera is geweldig als u een volledig persoonlijk hostingplan wilt.

Wat kan worden verbeterd

Als u waarde hecht aan uptime boven maatwerk, houd er dan rekening mee dat Kamatera slechts 99,95% uptime kan garanderen. Over het algemeen is dit nog steeds een sterk percentage en bedraagt ​​het slechts ongeveer 4,5 uur downtime per jaar. Maar vergeleken met de 99,99% garanties van HostGator en Cloudways, Kamatera’s uptime valt een beetje tekort.

4. Siteground

beste eigenschappen

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 80 – $ 240
5TB
40 GB – 120 GB
Ja
Nee
Nee
Ja – aangeboden voor 15 dagen

Wat we leuk vinden aan SiteGround

Met uitstekende hulp en ondersteuning (via telefoon, livechat en e-mail), evenals een zeer sterke uptime-garantie van 99,98% en geweldige functies, kunt u’het gaat niet te ver mis met SiteGround. Uit ons hostingonderzoek bleek dat dit een enorm betrouwbare provider was, met een algemene score van 3,7 / 5.

Wat kan worden verbeterd

Er zijn een paar plaatsen waar SiteGround punten verloor. Ten eerste niet’t biedt een gratis domeinnaam bij zijn plannen. Als je dat niet doet’Heb je nog geen domeinnaam, dan is het gratis krijgen een handige bonus en dat is iets wat veel andere providers aanbieden. Ten tweede is de startprijs van $ 80 een stuk hoger dan bij andere providers – als u dat doet’Als je uit een gedeeld plan komt, voelt dit als een flinke stap omhoog.

Dat gezegd hebbende, SiteGround scoort over het algemeen goed over de hele linie, en de combinatie van geweldige uptime, geweldige ondersteuning en 5TB bandbreedte maakt het een opvallende verschijning voor functies.

5. Hostwinds

Beste voor mensen met een beperkt budget

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 4,99 – $ 328,99
1 TB – 9 TB
30 GB – 750 GB
Nee
Nee
Ja
Ja – 60 dagen

Wat we leuk vinden aan Hostwinds

Hostwinds biedt een behoorlijke hoeveelheid opslag, bandbreedte en RAM op zijn cloudplannen, plus installatieopties met één klik voor de meeste applicaties.

Het beste deel van een Hostwinds-plan is de uitsplitsing per uur. Het meest elementaire cloudhostingplan komt bijvoorbeeld uit op $ 0,006931 / uur, terwijl het meest geavanceerde cloudplan $ 0,456931 / uur kost. Dat is respectievelijk $ 4,99 en $ 328,99 / maand, en elk Hostwind-abonnement ertussen is goedkoop in vergelijking met concurrenten (hoewel je’Ik bespaar meer geld met DreamHost). Het beste van alles is deze provider’s 60 dagen geld-terug-garantie duurt langer dan de meeste.

Wat kan worden verbeterd

Hostwinds is goedkoop, en jij’Ik krijg waar voor je geld. Dat gezegd hebbende, je hebt gewonnen’geen toegang hebben tot dezelfde diepte en breedte van functies die u heeft’d krijgen bij een duurdere provider. Gratis back-ups, gratis domeinen en serveraanpassing zijn niet mogelijk’t inbegrepen bij deze provider.

6. InMotion

Beste hulp & Ondersteuning

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 34,99 – $ 114,99
4 TB – 86 TB
75 GB – 260 GB
Ja
Ja – voor alle abonnementen van 6 en 12 maanden
Ja
Ja – 30 dagen (maar alleen voor abonnementen van 6+ maanden)

Wat we leuk vinden aan InMotion

InMotion staat beter bekend om haar shared en VPS hosting, maar dat is niet zo’ik meen het niet’heeft hier niets te bieden. Het belangrijkste verkoopargument is de klantenservice – met 24/7 live chat en telefonische ondersteuning, helptickets en een uitgebreid kenniscentrum als u problemen ondervindt.

Het scoort ook goed voor functies. Gratis domeinen en back-ups, onbeperkte e-mailaccounts en websites, onbeperkte CPU-kernen en root-toegang zijn slechts enkele van de functies die u kunt verwachten. De aangeboden hulp is ook behoorlijk sterk in onze ervaring, wat altijd helpt.

Wat kan worden verbeterd

In vergelijking met andere providers op deze lijst, InMotion’s RAM is vrij laag, met een maximum van 8 GB. De bandbreedte is ook een beetje beperkt, waardoor u mogelijk te kort komt als uw site plotselinge verkeersstromen ervaart.

7. HostGator

Onbeperkte opslag

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 12,95 – $ 19,95
Onbepaald
Onbepaald
Ja
Nee
Nee
Ja – 45 dagen

Wat we leuk vinden aan HostGator

HostGator stond bovenaan onze onderzoeksranglijst als de beste algehele hostingprovider. Hoewel beter bekend om zijn speciale hostingpakketten, HostGator’s 99,99% uptime is van toepassing op elk type hosting dat het aanbiedt. Als u een grote website heeft – hetzij qua aantal webpagina’s, of inhoud van hoge kwaliteit zoals afbeeldingen – HostGator’s onbeperkte opslag zal u goed van pas komen. Onbeperkte bandbreedte helpt u ook om fluctuerend verkeer te bedienen.

HostGator heeft drie cloudhostingplannen, die allemaal tussen een zeer redelijke prijsklasse van $ 12,95 en $ 19,95 / maand liggen. U’Ik krijg ook onbeperkte e-mailaccounts en een royale geld-terug-garantie van 45 dagen.

Wat kan worden verbeterd

Door de lage kosten zijn uw middelen enigszins beperkt. Daar’is geen gratis domein, geen gratis back-ups en geen root-toegang, dus denk erover na of deze functies een dealbreaker voor u zullen zijn.

8. DreamHost

Goedkoopste cloudhosting

Prijzen Bandbreedte Opslag Gratis back-ups? Gratis domeinnaam? Root-toegang? Geldteruggarantie?
$ 4,50 – $ 96
Onbepaald
100 GB
Ja (voor WordPress-sites)
Nee
Ja
Nee

Wat we leuk vinden aan DreamHost

Een provider kan de beste hostingfuncties ter wereld hebben, maar als de prijs buiten uw budget valt, heeft hij gewonnen’u niet kunnen helpen. Gelukkig maakt DreamHost cloudhosting voor iedereen toegankelijk. Plannen beginnen vanaf slechts $ 4,50, en zelfs de duurste kost minder dan $ 100. U’Ik heb ook een uurtarief in plaats van een vast uurtarief. Daar’s ook onbeperkte bandbreedte, tot 16 GB RAM, 4 CPU-kernen en een gratis SSL-beveiligingscertificaat.

Wat kan worden verbeterd

Maar er zijn enkele behoorlijk belangrijke nadelen: geen gratis domein, geen livechat en telefonische ondersteuning en geen geld-terug-garantie (prima als je’re op het goedkoopste plan, maar maak je zorgen als je je aanmeldt voor het $ 96 / maand plan!). U’re ook afgetopt op 100 GB opslag, waardoor uw potentieel om uw website echt te laten groeien op een DreamHost-cloudhostingplan wordt beperkt.

Hoe kiest u de juiste hostingprovider?

Er zijn verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cloudhostingprovider. Wij’ik heb geprobeerd ze hier te bedienen. Alleen jij kunt precies weten wat je nodig hebt; het enige wat we kunnen doen is u in de goede richting wijzen.

Een paar belangrijke dingen die we aanbevelen te prioriteren zijn:

uw budget is een grote. Hoeveel wilt u uitgeven aan hosting?

Klantenservice kan een uitkomst zijn als je’nieuw voor deze hele webhosting malarkey. Het zal u niet alleen ondersteunen bij eventuele hikproblemen bij het hosten, maar u ook’Ik leer hoe het werkt.

Geld-terug-garanties zorg ervoor dat je don’raak niet verstrikt in een contract van 18 maanden voor een dienst die u niet verleent’t wilt of nodig hebt. Het geeft je tijd om een ​​provider in actie te zien.

Uptime is een van de belangrijkste kenmerken om te overwegen. Als uw website regelmatig uitvalt, wordt het een nachtmerrie voor alle betrokkenen, dus het vinden van een provider die een bijna perfecte uptime biedt, is een groot pluspunt.

Root-toegang kan ook nuttig zijn voor de meer techneuten die er zijn. Meer controle over uw server’s omgeving betekent dat u extra software kunt installeren die specifiek ten goede komt aan uw site.

De beste cloudhostingproviders: conclusie

Cloud hosting is een moderne, betrouwbare vorm van hosting – it’is geen wonder dat je’bent erin geïnteresseerd!

Uit ons onderzoek zijn er acht opvallende cloudhostingproviders. Elk brengt iets anders naar de tafel, dus het’het is belangrijk om te weten wat je bent’re zoekt.

Om samen te vatten, laten we’s lopen door de topaanbieders en waar ze in gespecialiseerd zijn.

De 8 beste cloudhostingproviders: de verzameling

 1. A2-hosting: Beste algemeen voor cloudhosting.
 2. Cloudways: Een close runner-up.
 3. Kamatera: Beste voor maatwerk.
 4. SiteGround: Beste eigenschappen.
 5. Hostwinds: Beste voor mensen met een beperkt budget.
 6. In beweging: Beste hulp & Ondersteuning.
 7. HostGator: Onbeperkte opslag.
 8. DreamHost: Goedkoopste cloudhosting.

als jij’Bent u op zoek naar de crème de la crème van cloudhosting, dan is A2 Hosting de juiste keuze. Het heeft betere functies dan zijn concurrenten en heeft gewonnen’Het kost je een arm en een been.

als jij’hebben een tekort aan geld, de hostingprovider die we’d aanbevelen is DreamHost. Het biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding, met cloudhosting vanaf slechts $ 4,50 per maand.

Naast de prijs zijn functies het belangrijkste waar u naar moet kijken. Identificeer wat’s belangrijkste voor u – opslag, RAM, uptime etc. – en werk vanaf daar. Als u een meer gedetailleerde, zij-aan-zij vergelijking nodig heeft, bekijk dan onze vergelijkingstabel voor webhostingproviders.

De beste cloudhostingproviders: veelgestelde vragen

Wat’s het verschil tussen shared hosting en cloud hosting?

Gedeelde hosting omvat meerdere sites die dezelfde server delen. Cloudhosting omvat meerdere sites die de bronnen van meerdere servers delen. Cloud hosting is niet’niet gebonden aan één locatie, en daardoor minder vatbaar voor uitval – als een server uitvalt, kan een andere de speling oppikken.

Hoeveel kost cloudhosting?

Cloudhosting is zeer flexibel, dus de prijs die u betaalt, is afhankelijk van de hoeveelheid middelen die u gebruikt. Over het algemeen begint cloudhosting rond de $ 5 en kan oplopen tot honderden (of soms zelfs duizenden). De meeste sites hoeven echter slechts tussen de $ 5 en $ 50 te betalen.

Kan ik wisselen tussen hostingproviders?

Ja. Het’s zoals online verhuizen – u meldt zich aan bij een nieuwe aanbieder, verplaatst uw digitale bezittingen naar uw nieuwe woning en annuleert vervolgens uw overeenkomst met de oude aanbieder. Dit klinkt misschien kieskeurig, maar jij’verbaasd hoe eenvoudig het is. Sommige providers – zoals HostGator – bieden zelfs aan om de overstap voor u te maken.

Kan ik zelf een website hosten?

Het’s mogelijk, maar we don’t het aanbevelen. In de kern gaat goede hosting over toegankelijkheid – iedereen, waar dan ook, zou altijd toegang moeten hebben tot een website. Het opzetten van uw eigen server vereist veel technische knowhow en de kans is groot dat u dat bent’Ik zal uiteindelijk meer uitgeven voor een minder betrouwbare server.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map