De goedkoopste webhosting: vergelijk 50+ goedkope webhostingplannen

Beste goedkope webhostingprovidersWebhosting is de onzichtbare basis van internet. Elke site, ongeacht de grootte, moet ergens worden gehost.


Webhosting is waar de bestanden waaruit een website bestaat, worden opgeslagen. Zie het als een stuk internetland. Met goede webhosting heeft iedereen altijd en overal toegang tot uw site – u kunt onze volledige gids voor webhosting raadplegen voor een grondige uitleg, maar dat’s de kern ervan.

Zoals jij’stel je voor, dit is een vrij lucratieve business. Er zijn honderden miljoenen websites en dat betekent honderden miljoenen potentiële klanten.

Natuurlijk wilt u de best mogelijke deal krijgen – iets betrouwbaars voor een eenvoudige site die u zich met een beperkt budget kunt veroorloven. Goedkope hostingplannen bieden u precies dat – en sommige doen het veel beter dan andere.

Dat’waar we binnenkomen. Wij’We hebben de beste hostingdiensten onderzocht om u de laagste prijzen van de beste providers te bieden. We willen mensen verbinden met de beste services voor hun specifieke behoeften.Daarom kijken we naar alles, van prijzen tot klantenondersteuning tot uptime.

We hebben’t koos gewoon de goedkoopste van de goedkoopste; verschillende soorten websites hebben verschillende soorten hosting nodig, dus wij’we hebben voor elk afzonderlijk de goedkoopste plannen bekeken.

Contents

De goedkoopste webhostingplannen

 • Gedeelde hosting: Hostinger ($ 0,80 / maand)
 • VPS-hosting: Hostinger ($ 3,95 / maand)
 • Dedicated Server Hosting: 1&1 IONOS ($ 50 / maand)
 • Cloud Hosting: DreamHost ($ 4,50 / maand)
 • Gedeelde WordPress-hosting: Bluehost ($ 2,95 / maand)
 • Beheerde WordPress-hosting: In beweging ($ 4,99 / maand)

We hebben’t gerangschikt de goedkoopste webhosts – wij’ve gerangschikt de beste goedkope web hosts, evenwicht tussen prijs en waar voor uw geld. In dit artikel worden de goedkoopste providers voor elk type hosting opgesplitst, met de functies die ze aanbieden – en natuurlijk de prijzen.

Aan het einde moet u een duidelijk idee hebben van welke plannen voor u geschikt zijn.

Laat’s komen eraan.

11 Goedkoopste gedeelde webhosts

Shared hosting is het goedkoopste en meest populaire type hosting. Dit is waar uw website een server deelt met andere sites, en is het beste voor websites van één pagina of statische pagina’s zoals blogs.

Jij niet’deel niet alleen een server – u deelt ook bronnen zoals bandbreedte, wat de kosten laag houdt, maar problemen kan veroorzaken als u of uw buren te veel van uw gedeelde toelage gaan gebruiken.

als jij’re niet het type delen, of verwacht veel verkeer, het’Het is de moeite waard om in plaats daarvan rechtstreeks naar VPS-hosting te gaan.

Als shared hosting echter de perfecte optie voor u lijkt, hebben we goed nieuws – het biedt een aantal van de goedkoopste startprijzen in de buurt!

De 11 goedkoopste shared hostingproviders zijn:

 1. Hostinger: $ 0,80 / maand
 2. iPage: $ 1,99 / maand
 3. DreamHost: $ 2,59 / maand
 4. HostGator: $ 2,75 / maand
 5. In beweging: $ 2,95 / maand
 6. Bluehost: $ 2,95 / maand
 7. A2-hosting: $ 3,92 / maand
 8. SiteGround: $ 3,95 / maand
 9. HostPapa: $ 3,95 / maand
 10. 1&1 IONOS: $ 4,00 / maand
 11. GoDaddy: $ 5,99 / maand

# 1. Hostinger

Laagste prijsplan – Gedeeld enkel plan: $ 00,80 per maand

Hostinger’s Shared Single-abonnement begint bij een verbluffend lage 80 cent per maand en wordt uiteindelijk verlengd voor de volledige prijs van $ 7,99 / maand. Voor zo’n koopje krijg je 1-klik installatie, een gratis website builder en wekelijkse back-ups.

Hostinger biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor risicovrij testen en 15% korting voor studenten.

# 2. iPage

Laagste prijsplan – iPage Web Hosting-abonnement: $ 1,99 per maand

iPage heeft één gedeeld hostingplan, dat een ‘one-size-fits-all’ oplossing voor al uw hostingbehoeften. Voor slechts $ 1,99 per maand, je krijgt onbeperkte schijfruimte, onbeperkte domeinnamen, gratis SSL-beveiliging (Secure Sockets Layer) en een gratis domein voor een jaar. Dat’is een goede deal, toch?

En wanneer uw promotie wordt verlengd tegen de normale prijs, u’Ik betaal slechts $ 7,99 per maand.

# 3. DreamHost

Laagste prijsplan – Gedeeld startersplan: $ 2,59 per maand

DreamHost’s goedkoopste gedeelde service is het Starter-abonnement, dat kost $ 2,59 per maand wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement van drie jaar. Dit geeft je de basis die je nodig hebt om één website te runnen, met een gratis domein, onbeperkt verkeer, vooraf geïnstalleerde WordPress, een gratis SSL-certificaat en 50 GB schijfruimte.

DreamHost biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding, en wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 97 dagen. De normale prijs voor het Starter-abonnement wordt verlengd met $ 4,95 per maand.

# 4. HostGator

Laagste prijsplan – Hatchling-plan: $ 2,75 per maand

HostGator’s Hatchling-abonnement kost slechts $ 2,75 per maand en biedt een enkel domein, installaties met één klik, onbeperkte bandbreedte en een gratis SSL-certificaat. Je krijgt ook onbeperkte e-mailadressen, onbeperkte schijfruimte en gratis website-overdracht.

HostGator wordt geleverd met een indrukwekkende uptime-score van 99,99%, Dit betekent dat u op deze provider kunt vertrouwen om uw website online actief te houden!

HostGator biedt een geld-terug-garantie van 45 dagen en de actieprijs wordt verlengd tot normaal tarief van $ 6,95 zodra je eerste termijn voorbij is.

# 5. In beweging

Laagste prijsplan – Lanceerplan: $ 2,95 per maand

Uit ons onderzoek bleek InMotion te zijn de beste hostingprovider voor shared hosting. Het goedkoopste plan is het $ 2,95 per maand Lanceerplan, waaronder gratis back-ups, een gratis domein, twee websites en onbeperkte e-mailaccounts.

U krijgt ook onbeperkte schijfruimte en bandbreedte en de allerbelangrijkste SSL-beveiliging, plus de geruststelling van een 90 dagen geld-terug-garantie. Kortom, u krijgt waar u voor betaalt, en meer!

Zodra uw promotieperiode voorbij is, wordt het lanceringsplan verlengd tot het normale tarief van $ 6,99 per maand.

# 6. Bluehost

Laagste prijsplan – Basisplan: $ 2,95 per maand

Naast HostGator is de grootste rivaal Bluehost, met zijn $ 2,95 per maand Basisplan. Met het Bluehost Basic-abonnement krijg je één website, 50 GB SSD-opslag, onbeperkte bandbreedte, gratis SSL-beveiliging, één gratis domein en gratis back-ups.

Bluehost is de nummer één aanbevolen host voor WordPress, en biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Zodra je promotie voorbij is’Ik betaal het normale tarief voor het Basic shared hosting plan, dat is $ 7,99 per maand.

# 7. A2-hosting

Laagste prijsplan – Lite-abonnement: $ 3,92 per maand

Voor A2-hosting’s plannen, kunt u kiezen voor Linux of Windows hosting. Linux-hosting is sneller en goedkoper, dus dit is de optie die we aanbevelen. En bij $ 3,92 per maand, het’een geweldige prijs voor een aantal geweldige functies, waaronder onbeperkte opslag, gratis SSL-beveiliging en onbeperkte schijfruimte.

A2 Hosting komt ook met een zeer genereus altijd geld-terug-garantie! En als er vernieuwingstijd komt, jij’re nog steeds ruim onder de 10 buck mark, met een $ 7,99 maandelijkse vergoeding.

# 8. SiteGround

Laagste prijsplan – Opstartplan: $ 3,95 per maand

Slechts een paar cent meer dan A2 Hosting is SiteGround, met zijn $ 3,95 per maand StartUp-plan. Deze betrouwbare shared hostingprovider biedt 10 GB opslagruimte, gratis dagelijkse back-ups, gratis SSL-beveiliging, gratis e-mailaccounts en onbeperkt verkeer. Deze wordt geleverd met één website en is geschikt voor ongeveer 10.000 maandelijkse bezoeken.

SiteGround’Het verlengingspercentage bedraagt ​​$ 11,95 per maand.

# 9. HostPapa

Laagste prijsplan – Startersplan: $ 3,95 per maand

HostPapa’s Startplankosten $ 3,95 per maand en wordt geleverd met functies om in uw basisbehoeften voor gedeelde hosting te voorzien, waaronder een gratis domein, twee websites, SSL-beveiliging en 100 GB schijfruimte. Het heeft goede eigenschappen en een gemiddelde uptime, maar valt naar beneden in zijn hulp- en ondersteuningsopties.

Een van HostPapa’belangrijkste nadelen zijn de dure vernieuwingskosten. Gelukkig is het Starter-plan dat niet’t jammer – het wordt verlengd voor een bescheiden $ 7,99 per maand.

# 10. 1&1 IONOS

Laagste prijsplan – Basisplan: $ 4 per maand

Het Essential-abonnement blijft voor slechts $ 4 per maand zolang u erop blijft.

Dit abonnement biedt u 10 GB opslag, 10 e-mailaccounts, een gratis domein en 1 GB SSD-opslag. SSD staat voor Solid State Drive en is het meest recente – en, nog belangrijker, het snelste – opslagtype dat beschikbaar is. Dit plan kan 100 bezoeken per minuut aan uw site verwerken en is slechts geschikt voor één website.

Het’Het is de moeite waard om te weten dat u dit gedeelde plan op elk moment zonder risico kunt annuleren.

# 11. GoDaddy

Laagste prijsplan – Economy-plan: $ 4,99 per maand

GoDaddy is geweldig voor iedereen die meer nodig heeft dan alleen hosting – maar als je alleen basisbronnen nodig hebt voor je gedeelde plan, dan is dat het wel’Ik zet je alleen maar terug $ 4,99 per maand. Daarvoor krijg je een reeks functies, waaronder één website, 100 GB opslag, onbeperkte bandbreedte en een gratis domein.

GoDaddy’s normale prijzen voor het Economy-plan zijn $ 7,99 per maand.

8 Goedkoopste VPS-webhosts

VPS-hosting (Virtual Private Server) is het type hosting dat de meeste websites nodig hebben. Uw website wordt nog steeds gehost op een gedeelde server, dus hij heeft nog steeds buren en beperkt bronnen zoals bandbreedte en opslag. Maar in tegenstelling tot shared hosting, VPS geeft je je eigen speciale ruimte en set resources.

Denk aan VPS-hosting alsof je in een appartement in een blok woont, in plaats van een kamer in een gedeeld huis te hebben. Het’is veiliger, jij’heb meer ruimte, en jij’gebruikt uw eigen middelen in plaats van deze met anderen te delen.

Het’is schaalbaarder dan shared hosting en is perfect voor zakelijke websites – of een website die het gedeelde plan is ontgroeid en ruimte nodig heeft om te groeien!

Niet alle providers bieden VPS-hosting aan, maar we vonden de beste negen met de beste prijzen.

De 9 goedkoopste VPS-hostingproviders zijn:

 1. Hostinger: $ 3,95 / maand
 2. DreamHost: $ 10,00 / maand
 3. Bluehost: $ 18,99 / maand
 4. iPage: $ 19,99 / maand
 5. HostPapa: $ 19,99 / maand
 6. GoDaddy: $ 19,99 / maand
 7. A2-hosting: $ 25,00 / maand
 8. In beweging: $ 22,99 / maand
 9. HostGator: $ 29,95 / maand

# 1. Hostinger

Laagste VPS-abonnement – 1 vCPU: $ 3,95 per maand

Hostinger komt weer als beste uit de bus, dit keer met een VPS-abonnement vanaf $ 3,95 / maand en wordt verlengd voor $ 9,95 / maand. Elk plan bevat een speciaal IP-adres, volledige root-toegang en back-ups van bedrijfsgegevens op het hoogste niveau.

Het goedkoopste VPS-abonnement wordt ook geleverd met 1 GB geheugen, 20 GB opslag en 1.000 GB bandbreedte, wat voldoende ondersteuning is om uw site van de grond te krijgen. Hostinger-plannen worden ook geleverd met de industriestandaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, evenals 15% korting voor studenten.

# 2. DreamHost

Laagste VPS-abonnement – VPS Basic: $ 10,00 per maand

DreamHost niet’t schijnt het helderst als het gaat om VPS-hosting – dat doe je niet’Het krijgt bijvoorbeeld geen root-toegang – maar het biedt geweldige prijzen naast goede basisfuncties.

Het VPS Basic-abonnement kost een zeer aantrekkelijke $ 10,00 per maand, en bevat 1 GB RAM, onbeperkt verkeer, onbeperkte bandbreedte en 30 GB SSD-opslag. U kunt een onbeperkt aantal domeinen en websites op uw VPS-server hosten en een onbeperkt aantal e-mailaccounts maken.

Met een 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, gratis back-ups en gratis SSL-beveiliging inbegrepen in uw plan, kunt u zich veilig en zeker voelen met DreamHost!

# 3. Bluehost

Laagste VPS-abonnement – Standaardabonnement: $ 19,99 per maand

Bluehost’s Standaardabonnement kost $ 18,99 per maand. Dit omvat oerdegelijke functies, zoals gratis SSL-beveiliging, 2 GB RAM, root-toegang, gratis back-ups en 30 GB opslag.

Een ding om op te merken over Bluehost is krijg je ook een gratis domein. Dit wordt alleen aangeboden door een handvol providers, dus het is’Het is het waard om het meeste uit te halen als je een domein nodig hebt bij je VPS-hosting.

Bluehost biedt ook een 30-dagen geld terug garantie. Zodra uw promotieperiode voorbij is, bent u’Ik betaal $ 29,99 voor het standaardplan.

# 4. iPage

Laagste VPS-abonnement – Basisplan: $ 19,99 per maand

iPage komt overeen met Bluehost’s prijzen van $ 19,99 per maand voor zijn basis VPS-hostingplan. Dit is een andere solide keuze, met functies zoals 1 GB RAM, gratis back-ups, onbeperkte e-mailaccounts en SSL-beveiliging.

iPage biedt een gratis domein voor een jaar, een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en root-toegang. Het basisabonnement wordt verlengd voor $ 24,99 per maand.

# 5. HostPapa

Laagste VPS-abonnement – Plus-abonnement: $ 19,99 per maand

HostPapa is de derde provider die haar goedkoopste abonnement aanbiedt $ 19,99 per maand. In vergelijking met Bluehost en iPage biedt het de minste waar voor uw geld, maar het Plus-plan biedt nog steeds een goede reeks functies. Dit plan omvat 50 GB opslag, root-toegang, SSL-beveiliging en 1,5 GB RAM.

Zodra uw promotietermijn voorbij is, doet HostPapa dat echter niet meer’t ziet er zo zakvriendelijk uit, vernieuwend tegen het normale tarief van $ 49,99 per maand.

# 6. GoDaddy

Laagste VPS-abonnement – Lanceerplan: $ 19,99 per maand

GoDaddy’s Het lanceringsplan kost $ 19,99 per maand, en wordt elke maand voor $ 29,99 verlengd wanneer u zich aanmeldt voor een jaarabonnement. Het bevat 2 GB RAM, 40 GB opslag, onbeperkte bandbreedte, root-toegang en een gratis SSL-certificaat voor een jaar (dat vervolgens jaarlijks met $ 74,99 wordt verlengd).

Zonder geld-terug-garantie of promotionele prijzen is GoDaddy dat niet’t erg indrukwekkend als het gaat om waar voor je geld – maar het biedt een behoorlijke allround service.

# 7. A2-hosting

Laagste VPS-abonnement – Power + -plan: $ 25,00 per maand

A2 Hosting staat op de zevende plaats met zijn $ 25,00 per maand Power + -plan, maar dat doet het niet’ik meen het niet’is niet de juiste VPS-provider voor jou. Het Power + -abonnement biedt u 4 GB RAM, 75 GB opslag, gratis SSL-beveiliging, root-toegang, gratis back-ups en gratis site-overdracht.

A2 Hosting biedt u ook een zeer genereuze altijd geld-terug-garantie!

Het Power + -abonnement wordt verlengd voor $ 49,99 zodra uw promotie is afgelopen.

# 8. In beweging

Laagste VPS-abonnement – VPS-1000HA-S-abonnement: $ 22,99 per maand

InMotion scoorde hoge cijfers voor VPS-hosting in ons onderzoek. Het heeft de beste VPS-functies van elke provider, dus je krijgt waar voor je geld met het pakkende VPS-1000HA-S-plan!

Voor een actieprijs van $ 22,99 per maand, dit plan omvat 4 GB RAM, 75 GB opslag, 4 TB bandbreedte, gratis SSL-beveiliging, root-toegang en gratis back-ups. Je krijgt ook een gratis domein met alle abonnementen van zes en twaalf maanden, en daar’s een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor gemoedsrust.

De actieprijs is van toepassing op een tweejarenplan – nadat uw promotietermijn voorbij is, u’Ik betaal $ 64,99 per maand.

# 9. HostGator

Laagste VPS-abonnement – Snappy 2000-abonnement: $ 29,95 per maand

Het Snappy 2000-abonnement kost $ 29,95 per maand en bevat een aantal behoorlijk pittige functies, waaronder 2 GB RAM, 1,5 TB bandbreedte, gratis back-ups, SSL-beveiliging, onbeperkte websites en root-toegang. En dat’s niet alles – maak je klaar voor een monumentale opslag van 120 GB. Dat’s meer dan enige andere provider!

HostGator is een solide, betrouwbare keuze voor je VPS-hosting, maar pas op: het Snappy 2000-plan kan terugkomen om je te vernieuwen, want de normale prijs bedraagt ​​$ 89,95 per maand.

8 Goedkoopste Dedicated Server Web Hosts

Als uw site veel verkeer ontvangt en een betere sitesnelheid of -beveiliging nodig heeft, dan is dat het geval’s tijd voor een speciaal hostingplan. Hier betaalt u voor een hele server (of zelfs een groep servers) voor uw website, in plaats van te delen.

Dit is het beste voor grote websites! Als uw site enkele duizenden bezoeken per week krijgt of als een e-commerce winkel met meer dan 30 producten, u’Ik heb zeker een dedicated hostingplan nodig.

Dedicated hosting vereist iets meer technische vaardigheid en is duurder dan VPS en shared hosting, maar het heeft ook grote voordelen – het’is veel veiliger, kan meer sitebezoekers aan en helpt grote sites soepel en snel te laten werken.

Het’is geavanceerder dan shared en VPS-hosting, en dit blijkt uit de prijsplannen – maar het feit dat uw website groeit, mag niet’Dit betekent niet dat uw banksaldo moet krimpen. Er zijn een aantal geweldige dedicated hostingplannen om het meeste uit te halen.

De 8 goedkoopste dedicated server hostingproviders zijn:

 1. 1&1 IONOS: $ 50,00 / maand
 2. Bluehost: $ 79,99 / maand
 3. GoDaddy: $ 89,99 / maand
 4. In beweging: $ 115,69 / maand
 5. HostGator: $ 118,99 / maand
 6. iPage: $ 119,99 / maand
 7. A2-hosting: $ 141,09 / maand
 8. DreamHost: $ 169,00 / maand

# 1. 1&1 IONOS

Laagste plan – A8i HDD-abonnement: $ 50 per maand

1&1 IONOS staat wederom op de eerste plaats voor de goedkoopste provider, dit keer voor dedicated hosting. Eigenlijk, het heeft de twee goedkoopste dedicated hostingplannen: A8i HDD, wat kost $ 50 per maand, en A8i SSD, wat kost $ 55 per maand.

Beide pakketten worden geleverd met 8 GB RAM, onbeperkt verkeer, een gratis domein, dagelijkse back-ups, 10.000 e-mailaccounts en een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Het enige verschil tussen HDD- en SSD-abonnementen is het opslagtype. SSD-opslag (Solid State Drives) is sneller, terwijl HDD-opslag (harde schijf) een grotere hoeveelheid kan bevatten.

Het SSD-abonnement van $ 55 per maand wordt geleverd met 240 GB Intel SSD-opslag. Het HDD-abonnement van $ 50 per maand wordt geleverd met 1000 GB opslag.

# 2. Bluehost

Laagste abonnement – Standaardabonnement: $ 79,99 per maand

Bluehost is een uitstekende toegewijde provider en het standaardplan is een goed voorbeeld van zijn sterke punten. Voor de actieprijs van $ 79,99 per maand u krijgt 4 GB RAM, 5 TB bandbreedte, gratis back-ups, SSL-beveiliging en 500 GB schijfruimte.

Het standaardabonnement wordt verlengd tegen de normale prijs van $ 119,99 per maand.

# 3. GoDaddy

Laagste plan – Economy-plan: $ 89,99 per maand

GoDaddy’s Economy-abonnement biedt u 4 GB RAM, 1 TB opslag, onbeperkte bandbreedte en een gratis SSL-certificaat voor één jaar. Er zijn zeven locatieopties, die de VS, Europa en Azië-Pacific bestrijken, waardoor het mogelijk is een geweldige keuze voor websites met een internationaal publiek.

Het Economy-abonnement kost $ 89,99 per maand voor de promotieperiode; daarna’Het kost je $ 169,99 per maand.

# 4. In beweging

Laagste plan – Essentieel plan: $ 115,69 per maand

In beweging’s $ 115,69 per maand Essentieel plan biedt u, nou ja, alle essentiële functies om uw site van stroom te voorzien. Dit plan omvat 4 GB RAM, 6 TB bandbreedte, twee locatieopties in de VS en SSL-beveiliging.

Net als 1&1 IONOS, u kunt kiezen tussen 500 GB SSD-opslag of 1 TB HDD-opslag. Dit niet’t de prijs beïnvloeden, denk dus gerust na over welke opslagoptie het beste bij u past.

Actieprijzen betekenen dat u alleen betaalt $ 115,69 per maand voor je eerste termijn – daarna, jij’Ik betaal de normale prijs van $ 169,99 per maand.

# 5. HostGator

Laagste abonnement – Value Server-abonnement: $ 118,99 per maand

HostGator belooft waarde en levert met zijn geweldige toegewijde hostingfuncties. Het Value Server-abonnement kost $ 118,99 per maand, en omvat 8 GB RAM, onbeperkte bandbreedte, 1 TB opslag en volledige root-toegang.

Je krijgt waar je voor betaalt met HostGator – het’s de beste dedicated hostingprovider, maar zelfs de actieprijs is meer dan $ 100 per maand. Het Value-plan wordt verlengd tegen het normale tarief van $ 189 per maand.

# 6. iPage

Laagste plan – Opstartplan: $ 119,99 per maand

iPage’Het goedkoopste dedicated hostingplan is het Startup-plan, op $ 199,99 per maand. Dit plan biedt u 4 GB RAM, gratis domeinregistratie gedurende één jaar, 5 TB bandbreedte, gratis back-ups en 500 GB schijfruimte.

iPage biedt promotieperiodes van 12, 24 of 36 maanden. Nadat deze eerste termijn voorbij is, wordt het Startup-abonnement verlengd met $ 149,99 per maand.

# 7. A2-hosting

Laagste plan – Sprintplan: $ 141,09 per maand

A2 Hosting is een solide dedicated hostingprovider die veel waar voor zijn geld biedt $ 141,09 per maand Sprintplan. Dit plan omvat 8 GB RAM, gratis SSL-beveiliging, 10 TB bandbreedte en vier locatieopties in de Verenigde Staten, Europa en Azië-Pacific.

Niet alleen dat, A2 Hosting geeft u de veiligheid van zijn geld-terug-garantie op elk moment!

Zodra de promotieperiode voorbij is, kost het Sprint-abonnement $ 169,99 per maand.

# 8. DreamHost

Laagste plan – DreamHost Dedicated Hosting-abonnement: $ 169 per maand

DreamHost niet’Het biedt eigenlijk geen promoties, maar het’s niet onderaan de lijst – voor $ 169 per maand, u krijgt onbeperkte bandbreedte, twee locatie-opties in de VS, gratis SSL-beveiliging en volledige root-toegang.

Omdat jij’Betaalt geen promotieprijzen voor DreamHost, je don’u hoeft zich geen zorgen te maken over verlengingskosten. Het nadeel is dat DreamHost dat niet doet’t bieden een geld-terug-garantie.

6 Goedkoopste cloudwebhosts

Cloudhosting is het enige type hostingplan dat volledig aanpasbaar is. Het’is technisch vergelijkbaar met VPS-hosting in die zin’is nog steeds een gedeelde server, maar u kunt de hoeveelheid resources aanpassen die u nodig heeft.

Dit is perfect voor online winkels die plotselinge pieken in het verkeer moeten opvangen, bijvoorbeeld wanneer Black Friday rondrent. Vergroot eenvoudig uw bandbreedte wanneer u die nodig heeft, bespaart u alle stress van plotselinge site-crashes.

De beste cloud hosting providers (spoilers: it’s A2 Hosting en 1&1 IONOS) don’t brengt u een vast bedrag per maand. In plaats daarvan beheren ze uw kosten op meer van een “betaal terwijl u werkt” systeem, wat betekent dat u betaalt voor wat u gebruikt.

Maar wat zijn de beste cloudhostingproviders en wat zijn hun beste prijzen?

De 6 goedkoopste cloudhostingproviders zijn:

 1. DreamHost: $ 4,50 / maand
 2. HostGator: $ 4,95 / maand
 3. A2-hosting: $ 5,00 / maand
 4. In beweging: $ 5,00 / maand
 5. 1&1 IONOS: $ 10,00 / maand
 6. SiteGround: $ 80,00 / maand

# 1. DreamHost

Laagste abonnement – 512 MB RAM-serverabonnement: $ 4,50 per maand

DreamHost’s goedkoopste cloud hosting plan kost maximaal $ 4,50 per maand. Het’s per uur in rekening gebracht (voor $ 0,0075 per uur), tot een maximum van 600 uur per maand. Dat betekent dat je eigenlijk maar 25 dagen per maand betaalt!

Dus wat krijg je voor je geld? DreamHost’Het goedkoopste abonnement biedt u 100 GB blokopslag, vrije bandbreedte en 80 GB SSD-opslag. Zoals de naam van het plan suggereert, wordt het geleverd met een 512 MB RAM-server. DreamHost stelt dit cloudhostingplan voor “sleutelen”.

# 2. HostGator

Laagste plan – Hatchling Cloud-abonnement: $ 12,95 per maand

HostGator is een standaardkeuze voor cloudhosting – het’s niet de sterkste als het gaat om functies, maar het Hatchling Cloud-plan geeft je de basis. Voor $ 4,95 per maand, u krijgt 2 GB opslagruimte, gratis SSL-beveiliging en domein en 2 kern-CPU’s.

HostGator wordt geleverd met een 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, en heeft vaak aanbiedingen voor nieuwe klanten.

# 3. A2-hosting

Laagste abonnement – Toegangsplan: $ 5 per maand

A2 Hosting is een top cloud hosting provider, en met zijn Entry plan, de prijzen beginnen bij slechts $ 5 per maand. Dit omvat 20 GB opslag, 512 MB RAM, root-toegang, gratis back-ups en gratis SSD. U kunt uw plan naar wens aanpassen, bijvoorbeeld door te kiezen hoeveel RAM en opslag u krijgt.

U kunt ervoor kiezen om uw site een boost te geven met de Turbo Server-optie, die laadsnelheden belooft tot 20x sneller dan concurrerende hostingservices.

A2 Hosting biedt u ook een altijd geld-terug-garantie, zodat u zich zonder risico kunt aanmelden.

# 4. In beweging

Laagste abonnement – cVPS-1-abonnement: $ 5,00 per maand

InMotion is een solide keuze voor cloudhosting en biedt een redelijk goede prijs-kwaliteitverhouding met het snazzily genaamde cVPS-1-abonnement. Voor $ 5,00 per maand, dit plan omvat een gratis domein, 25 GB SSD-opslag, gratis back-ups, 1 GB RAM, root-toegang en 1 TB overdracht.

InMotion biedt u vrij standaard cloud hosting-functies – dat doet het niet’t onderscheidt zich van zijn concurrenten, maar het is een veilige allround keuze.

# 5. 1&1 IONOS

Laagste abonnement – Managed Cloud S-abonnement: $ 10 per maand

1&1 IONOS is de beste cloudhostingprovider, maar de prijzen zijn vanaf iets hoger $ 10 per maand. Net als DreamHost wordt dit feitelijk in rekening gebracht tegen een uurtarief van $ 0,014.

Hiervoor krijg je tal van functies, waaronder 512 MB RAM, een gratis domein, gratis back-ups, root-toegang en 30 GB SSD-opslag. Net als bij A2 Hosting kan dat ook pas de grenzen van uw plan aan om aan uw behoeften te voldoen.

# 6. SiteGround

Laagste abonnement – Toegangsplan: $ 80 per maand

SiteGround is een van de top drie cloudhostingservices op de markt! Het komt alleen als laatste in deze lijst omdat het goedkoopste toegangsplan een lust voor het oog is 80 dollar per maand.

Hiervoor krijg je wel betrouwbare hosting en een reeks functies, inclusief 4 GB RAM, gratis back-ups, 5 TB bandbreedte, gratis SSL-beveiliging en 40 GB SSD-opslag. U kunt uw plan aanpassen aan uw behoeften of zelfs uw eigen plan maken!

5 Goedkoopste WordPress (gedeelde) webhosts

WordPress-websites maken meer dan 30% van het internet uit – dus is het logisch dat er hostingplannen zijn om aan die enorme markt aan te passen! Er zijn twee hoofdtypen van WordPress-hosting: gedeeld en beheerd.

Gedeelde WordPress-hosting werkt op dezelfde manier als normale gedeelde hosting – d.w.z. meerdere gebruikers delen dezelfde server – maar wordt geleverd met functies die zijn ontworpen om WordPress-websites te ondersteunen. Dit maakt het het meest geschikt voor kleine, nieuwe websites die dat niet zijn’t verwacht veel verkeer.

Natuurlijk kunt u uw WordPress-site hosten op elk plan dat u maar wilt, maar WordPress-hosting is er om uw leven gemakkelijker te maken en uw site te laten slagen.

Alleen al omdat u een WordPress-site heeft, betekent dit dat u meer moet betalen voor hosting? Niet noodzakelijk! Vaak zullen gedeelde hosting en gedeelde WordPress-hostingplannen elkaar overlappen, maar er zijn enkele verschillen. Zodat we’We hebben het beste van het beste voor hun beste prijzen samengesteld.

De 5 goedkoopste gedeelde WordPress-hostingproviders zijn:

 1. Bluehost: $ 2,95 / maand
 2. DreamHost: $ 4,95 / maand
 3. iPage: $ 7,49 / maand
 4. A2-hosting: $ 7,99 / maand
 5. HostPapa: $ 8,99 / maand

# 1. Bluehost

Laagste plan – Basisplan: $ 2,95 per maand

Bluehost is ontegensprekelijk de beste WordPress-hostingprovider die er is – en gelukkig’s ook de goedkoopste! De $ 2,95 per maand Basisplan biedt u alle standaardfuncties die u nodig heeft, zoals SSL-beveiliging, een gratis domein, 50 GB SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

Wat nog belangrijker is, het beheert ook automatisch WordPress-updates, biedt automatische WordPress-installatie en biedt WordPress-experts om u te ondersteunen.

WordPress zelf heeft Bluehost sinds 2005 aanbevolen – combineer dit met Bluehost’s geweldige prijzen, en je hebt een combinatie die’is moeilijk te weerstaan!

# 2. DreamHost

Laagste plan – Gedeeld startersplan: $ 4,95 per maand

DreamHost is een andere door WordPress aanbevolen. Voor slechts $ 4,95 per maand, u kunt deelnemen aan het Shared Starter-plan. Dit plan omvat SSL-beveiliging, gratis back-ups en onbeperkte opslag. WordPress is vooraf voor u geïnstalleerd en automatische updates zijn ook inbegrepen.

DreamHost wordt geleverd met een 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, en biedt ook beheerde WordPress-hosting.

# 3. iPage

Laagste plan – WP Starter-abonnement: $ 7,49 per maand

iPage is een solide keuze voor gedeelde WordPress-hosting. De goedkoopste WP Starter-abonnementskosten $ 7,49 per maand en omvat een gratis domein, onbeperkte opslag en bandbreedte en SSL-beveiliging. Het werkt ook uw WordPress-software en plug-ins bij, om uw site veilig en foutvrij te houden.

U’ll moet upgraden om deskundige ondersteuning en automatische verwijdering van malware te ontgrendelen, terwijl alle plannen worden geleverd met een 30-dagen geld terug garantie.

# 4. A2-hosting

Laagste abonnement – Lite-abonnement: $ 7,99 per maand

A2 Hosting niet’t hebben vrijwel dezelfde functies als zijn concurrenten, maar voor minder dan 10 dollar per maand’heeft nog veel te bieden!

Het Lite-abonnement van $ 7,99 per maand omvat alle A2 Hosting’s gebruikelijke gedeelde hostingfuncties, zoals SSL-beveiliging, gratis back-ups en onbeperkte opslag. Het biedt snelle servers en WordPress is vooraf voor u geïnstalleerd, maar niet’t bieden geen automatische updates – daarvoor heb je een A2 Hosting managed WordPress-abonnement nodig.

# 5. HostPapa

Laagste plan – WP Starter-abonnement: $ 8,99 per maand

HostPapa’Het goedkoopste plan is het WP Starter-plan voor $ 8,99 per maand. Dit geeft je vrij standaardfuncties, waaronder een gratis domein, SSL-beveiliging en 100 GB opslag. U krijgt automatisch geïnstalleerde WordPress, automatische WordPress-updates en meer dan 100 gratis WordPress-thema’s.

HostPapa niet’t heeft een beheerde WordPress-optie – alleen de drie gedeelde WordPress-abonnementen.

9 Goedkoopste WordPress (beheerde) webhosts

als jij’bent u op zoek naar iets geavanceerder dan gedeelde WordPress-hosting, kijk dan eens naar managed WordPress-hosting.

Managed WordPress-hosting is ontworpen om uw WordPress-site langdurig te ondersteunen en uw leven een stuk eenvoudiger te maken. Het biedt ondersteuning op het hoogste niveau, geautomatiseerde services zoals back-ups en updates, en betere prestaties.

Beheerde WordPress-hosting is het beste voor bedrijven of sites met veel verkeer. Het’s ontworpen om u tijd en moeite te besparen, de snelheid van uw site te verbeteren en uw website te helpen’s groei.

Het’is een duurdere optie dan gedeelde WordPress-hosting – zoals het oude gezegde luidt, krijg je waar je voor betaalt. Beheerde WordPress-hosting wordt door meer providers aangeboden, dus u heeft een grotere keuze en een groter aantal functies.

Vaak bieden providers deals en verkopen aan voor nieuwe klanten, dus daar’een goede kans dat u nog goedkopere prijzen kunt vinden dan wij’heb hier vermeld!

De 9 goedkoopste beheerde WordPress-hostingproviders zijn:

 1. In beweging: $ 4,99 / maand
 2. HostGator: $ 5,95 / maand
 3. GoDaddy-hosting: $ 6,99 / maand
 4. 1&1 IONOS: $ 9,00 / maand
 5. SiteGround: $ 11,95 / maand
 6. Bluehost: $ 19,95 / maand
 7. DreamHost: $ 19,95 / maand
 8. A2-hosting: $ 24,46 / maand
 9. WPEngine: $ 35 / maand

# 1. In beweging

Laagste abonnement – WP-1000S: $ 4,99 per maand

Ontworpen voor kleine blogs met maximaal 20.000 maandelijkse bezoekers, In beweging’s WP-1000S-plan geeft u een goede reeks functies voor $ 4,99 per maand. Dit plan omvat een gratis domein, 40 GB SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

WordPress is vooraf geïnstalleerd, met automatische software, plug-in en thema-updates zijn ook inbegrepen als opties. U kunt BoldGrid gebruiken om eenvoudig uw eerste WordPress-site te bouwen, of zet uw bestaande site gratis over.

# 2. HostGator

Laagste plan – Startersplan: $ 5,95 per maand

HostGator heeft een reeks eersteklas functies om uw WordPress-site soepel te laten werken. Als je hebt $ 5,95 om elke maand te sparen voor zijn Starter-abonnement en zeg hallo tegen een gratis domein, gratis SSL-beveiliging, gratis back-ups, onbeperkte opslag, automatische verwijdering van malware en gratis migratie.

Niet alleen dat, je hebt ook automatische WordPress-software en plug-in-updates, dus u kunt doorgaan en genieten van uw WordPress-site – HostGator maakt alles stressvrij!

# 3. GoDaddy-hosting

Laagste plan – Basisplan: $ 9,99 per maand

GoDaddy heeft vier beheerde WordPress-hostingplannen, waarvan de goedkoopste is het basisabonnement voor $ 9,99 per maand. Dit heeft alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan, inclusief 10 GB SSD-opslag, een gratis domein, gratis back-ups en migratie met één klik.

Je krijgt ook toegang tot duizenden gratis thema’s en plug-ins, automatische WordPress-software en beveiligingsupdates en een slepen-en-neerzetten-pagina-editor voor beginners.

# 4. 1&1 IONOS

Laagste plan – Basisplan: $ 9 per maand

Met zijn $ 9 per maand Essentieel plan, 1&1 IONOS biedt de functies die u nodig heeft “een probleemloze WordPress-pagina”. Dit abonnement biedt u de gebruikelijke functies, zoals een gratis domein, 25 GB SSD-opslag, gratis back-ups en SSL-beveiliging.

1&1 IONOS werkt uw site automatisch bij wanneer er een nieuwe versie van WordPress wordt uitgebracht, en u krijgt een assistent-assistent van WordPress om u te helpen bij het instellen.

# 5. SiteGround

Laagste plan – opstarten: $ 11,95 per maand

SiteGround wordt aanbevolen door WordPress zelf – ja, het’is gewoon zo goed. En de prijzen zijn niet’t ook niet slecht! Voor $ 11,95 per maand, Het StartUp-plan biedt uw site de tools om tot 10.000 maandelijkse bezoekers te beheren, met 10 GB opslagruimte, gratis back-ups en onbeperkte bandbreedte.

U krijgt ook gratis installatie en migratie van WordPress, automatische updates voor software en plug-ins en 24/7 WordPress-ondersteuning. Dus je don’u hoeft zich geen zorgen te maken over beveiliging, extra kosten of technische hoofdpijn.

# 6. Bluehost

Laagste plan – Bouwplan: $ 19,95 per maand

Het’s het beste van het beste – Bluehost is de nummer één provider voor WordPress-hosting. Je krijgt zeker waar je voor betaalt – en je krijgt best veel! De kosten van het Build-plan $ 19,95 per maand, maar zit boordevol functies om uw site te laten slagen.

Maak kennis met Jetpack-siteanalyse, een alles-in-één marketingcentrum, 100 gratis premium WordPress-thema’s, gratis dagelijkse back-ups, verwijdering van malware, automatische WordPress-updates en directe WordPress-installatie. Met nog meer te bieden’Het is veilig om te zeggen dat Bluehost het grote geld waard is.

# 7. DreamHost

Laagste abonnement – DreamPress-abonnement: $ 19,95 per maand

DreamHost kan daar ook op bogen’s officieel aanbevolen door WordPress en biedt een service voor minder dan $ 20!

Het DreamPress-abonnement van $ 19,95 per maand is gebouwd voor ongeveer 100.000 maandelijkse bezoekers van één WordPress-site. Het bevat 30 GB SSD-opslag, onbeperkte bandbreedte, gratis dagelijkse back-ups en een gratis domein.

Het goedkoopste plan biedt ook gratis migratie (ter waarde van $ 99), vooraf geïnstalleerde WordPress, automatische kern- en beveiligingsupdates en gespecialiseerde WordPress-ondersteuning.

# 8. A2-hosting

Laagste plan – plan voor 1 site: $ 24,46 per maand

In ons onderzoek is A2 Hosting een van de best scorende providers voor managed WordPress-hosting. Voor wat je krijgt, is $ 24,46 per maand echt niet’zo slecht!

Het 1-Site-abonnement ondersteunt één WordPress-website, met 10 GB opslagruimte, gratis SSL-beveiliging en gratis geautomatiseerde back-ups.

En dat’s niet allemaal: maak je klaar voor automatische WordPress-software en plug-in-updates, snelle Turbo-servers en staging van sites, waar je updates kunt testen voordat je ze publiceert.

# 9. WPEngine

Laagste plan – opstarten: $ 35 per maand

Last but not least is WPEngine, met zijn Startup-plan op $ 35 per maand. Dit plan wordt geleverd met functies om een ​​eenvoudige website of blog te ondersteunen, inclusief 10 GB opslag, 50 GB bandbreedte en gratis SSL-beveiliging.

Core WordPress-updates worden automatisch afgehandeld door WPEngine en u krijgt meer dan 35 StudioPress-thema’s in het opstartplan.

Overzicht

Wij’We hebben de goedkoopste abonnementen van de beste goedkope hostingproviders opgesplitst, voor alle belangrijke soorten hosting. Van shared en cloud hosting tot WordPress en verder, wij’We hebben geen middel onbeproefd gelaten en geen dollar gedevalueerd.

We hebben’t vond gewoon spotgoedkope prijzen, nam ze voor de nominale waarde en gooide ze willekeurig samen – wij’We hebben de beste kwaliteitsproviders voor deze lijst uitgekozen, door middel van diepgaand onderzoek. Laat’s snel onze herinneringen opfrissen…

De goedkoopste webhostingplannen: samenvatting

 • Gedeelde hosting: Hostinger ($ 0,80 / maand)
 • VPS-hosting: Hostinger ($ 3,95 / maand)
 • Toegewijde hosting: 1&1 IONOS ($ 50,00 / maand)
 • Cloud Hosting: DreamHost ($ 4,50 / maand)
 • Gedeelde WordPress-hosting: Bluehost ($ 2,95 / maand)
 • Beheerde WordPress-hosting: In beweging ($ 4,99 / maand)

Dus daar heb je het – de beste goedkope hostingopties die er nu zijn.

Vergeet niet dat hostingproviders bijna altijd verkopen en deals aanbieden voor nieuwe klanten, dus zorg ervoor dat u eerst door hun plannen bladert. Zodra uw promotieperiode voorbij is, wordt uw abonnement verlengd tegen de normale prijs, dus zorg ervoor dat u’zijn op de hoogte van deze om onaangename verrassingen te vermijden!

FAQs

Heeft een website webhosting nodig??

Ja. Hosting is hoe een site’s gegevens zijn toegankelijk op het web. Geen hosting, geen website.

Terwijl de wereld’s grootste sites hebben de neiging om hun eigen servers te creëren en te gebruiken, de rest van ons maakt gebruik van webhostingproviders zoals wij’heb hierboven vermeld.

Kan goedkope webhosting goed zijn??

Absoluut. Webhosting is een schaalbare service – als uw behoeften bescheiden zijn, waarom zou u dat dan niet doen’t de prijs ook?

Zijn er verborgen kosten voor goedkope webhosting?

Er kan, hoewel wanneer u ze allemaal bij elkaar optelt, uw plan zijn’s prijzen kunnen alleen veranderen van ‘super goedkoop’ naar ‘goedkoop’. We zijn het ermee eens’is een beetje brutaal, maar dat’s marketing. U kunt hosting aanschaffen zonder extra kosten, maar dat doen we niet’het niet aanbevelen – ten eerste zouden uw keuzes uiterst beperkt zijn!

Wat’is het beste type hosting?

Het’is een beetje een cliché, maar aangezien elke website anders is, daar’dat is geen enkel type hosting’s objectief beter dan een ander – het hangt helemaal af van uw site’s behoeften!

Dat gezegd hebbende, raden we VPS-hosting aan voor de meeste kleine tot middelgrote websites. Het’is schaalbaarder en veiliger dan shared hosting, zonder het prijskaartje van dedicated hostingplannen.

Hoe moet ik een hostingplan en provider kiezen??

Dit is natuurlijk een zeer persoonlijke keuze die afhankelijk is van uw individuele site’s behoeften. Maar over het algemeen raden we aan te kiezen op basis van functies in plaats van op prijs. Natuurlijk moet je een budget hebben, maar voor de beste resultaten moet je een plan kiezen met de tools die je nodig hebt om je site langdurig te laten slagen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me