Kategori: Ikke kategoriseret

Med 3,8 milliarder aktive brugere er sociale medier en guldmin af muligheder. Vi kan’t fysisk grave efter dig, men vi kan vise dig syv af de bedste steder at bringe din pluk og skovl på. At’er rigtigt – med vores skræddersyede tip kan du begynde at tjene fra hvor du er’sidder lige nu.


At lære at tjene penge på sociale medier gør det ikke’t behøver at være vanskelige, fordi vores tip er for alle. Hvad enten du’re en social medier newbie eller tech powerhouse, dig’Jeg finder en metode til at tjene penge, der passer til din stil sammen med vores helt egen vanskelighedsmetrik for at hjælpe dig med at beslutte, hvilke stier du skal forfølge.

De bedste måder at tjene penge på sociale medier er:

 1. Opret en Instagram-butik
 2. Begynd affiliate marketing
 3. Deltag i Influencer Community
 4. Bliv Social Media Manager
 5. Start en YouTube-kanal
 6. Markedsfør din kunst på Pinterest
 7. Få penge på din musik på SoundCloud

Uden videre, lad’s finde ud af, hvordan du kan tjene nogle sociale mediepenge….

1

Opret en Instagram-butik

Sværhedsgrad: let

Krav: Instagram-forretningskonto og e-handelskatalog

Opbevaring af tøj i din garderobe? Fast med restmateriale fra din lukkede mur- og mørtelbutik? Uanset hvad, du’Vi har dollars liggende omkring huset.

I 2019 lancerede Instagram sin Checkout-funktion. Ved siden af ​​Shopping-værktøjet (brugt til at dirigere kunder til din egen online butik) har Checkout gjort det endnu hurtigere og lettere at tjene penge på sociale medier. Med denne funktion kan brugerne købe dine produkter direkte gennem platformen. Checkout har vist sig populært, idet 130 millioner Instagram-brugere trykker på butiksposter hver måned.

Åbning af en Instagram-butik er let, især hvis du allerede ejer en e-handelsbutik. Alt hvad du skal gøre er at oprette en Instagram Business-konto og derefter forbinde dit katalog til Instagram. Don’t bare tage vores ord for det – tjek den officielle Instagram shop guide til at se, hvor nemt det er.

Don’Har du allerede en online butik? Intet problem. Du kan oprette en hurtig og nem ved hjælp af Shopify, Instagram’s officielle e-handelspartner. Da Checkout-funktionen holder brugeren på Instagram, gør du det heller ikke’t har endda brug for at opbygge et helt websted til din e-handelsbutik – du har bare brug for et katalog over produkter for at sælge.

hvordan man tjener penge på sociale medier instagram shopDu kan nu sælge produkter direkte fra Instagram, hvilket gør det hurtigere og lettere at tjene penge 2

Markedsfør tilknyttede produkter

Sværhedsgrad: let

Krav: En blog og / eller stærke skrivefærdigheder

Ingen produkter at sælge? Intet problem. Du kan bruge tilknyttede links til at dirigere brugere af sociale medier til et andet websted, tjener provision for hvert klik eller salg afsluttet via dit link. Det’er en af ​​de mest populære måder at tjene penge på sociale medier og en af ​​vores foretrukne online forretningsidéer.

Den nemmeste måde at starte din tilknyttede karriere på er gennem Amazon. Du kan gennemgå Amazon-produkter og derefter dirigere dine sociale mediers tilhængere til den produktside via et tilknyttet link – tjener op til 10% for hvert salg.

At blive en vellykket affiliate marketing, det’Det er bedst, at du starter en blog for at gennemgå og diskutere tilknyttede produkter. Du kan derefter dele dit blogindlæg på sociale mediekanaler for at opnå maksimal eksponering.

Når du skriver din anmeldelse, er det’er bedst at forblive gennemsigtig med dine læsere og ikke være bange for at nævne aspekter, du ikke giver’t gerne om produktet eller tjenesten. At opbygge tillid er vigtigt for at tjene penge på sociale medier, så don’t bryde det!

tjen penge på sociale medier amazonAmazon har millioner af produkter, som du kan markedsføre på dit eget websted gennem tilknyttede links 3

Deltag i Influencer Community

Sværhedsgrad: Medium

Krav: 1.000+ Instagram-følgere

Lade’s siger du’Vi har delt indhold på sociale medier relateret til din valgte hobby – for eksempel golf – i et stykke tid nu. Takket være din stadige strøm af værdifuldt golfindhold, dig’Vi har opbygget en loyal base på 1.000-20.000 tilhængere, der er interesseret i hvad du’igen deling.

Hvis du tilmelder dig et influencer community-websted, kan golfmærker starte betaler dig for at annoncere deres produkter til dine følgere på sociale medier. Dette kaldes influencer marketing. Eller mere specifikt, ‘mikro influencer markedsføring’, fordi du har færre end omkring 20.000 følgere.

Der er en række influencer-samfundswebsteder, såsom Stack Influencer, som gør det nemt at tjene penge online som mikroinfluencer. Imidlertid, denne metode er ikke’t levedygtig for alle – du har brug for en relativt stor og loyal efterfølgerbase (dvs. brugere, der engagerer sig i det du har)’siger) for at blive en influencer.

hvordan man tjener penge på samfundets influencer communityAt blive medlem af influencer-community-websteder vil gøre det lettere at blive fundet online af mærker 4

Bliv Social Media Manager

Sværhedsgrad: hårdt

Krav: Fremragende skrivefærdigheder

91% af detailmærker bruger to eller flere sociale mediekanaler, mens 81% af små til mellemstore virksomheder bruger mindst én social platform. Når annoncering på sociale medier bliver mere populær end nogensinde, har størstedelen af ​​virksomheder brug for hjælp til at administrere deres sociale konti.

At’s hvor du (kunne) komme ind!

Uanset om en opstart har brug for en pro for at hjælpe dem med at vokse, eller en marketingafdeling har brug for flere hænder på dækket for at opbygge en reklamekampagne på Twitter,’Jeg finder utallige jobroller online relateret til social media management.

Hvis du forstår sociale tendenser og dig’Vi har snavsede billedtekster, der kommer ud af dine ører, så er dette muligvis det perfekte job for dig. Ser det som de fleste af os arbejder hjemmefra i disse dage, du’Først skal du sikre dig, at dit online CV er op til bunden, inden du begynder at ansøge om dit nye job!

hvordan man tjener penge på sociale medier med twitter managementDu kan forvandle dine skrivefærdigheder til penge, der betaler dine regninger med en social medieforvaltningsrolle 5

Start en YouTube-kanal

Sværhedsgrad: Medium

Krav: 1.000 YouTube-kanalabonnenter

Overalt i verden ser folk 1 milliard timer YouTube-videoer hver dag. Med seertal som dem der’er ikke et bedre sted at tjene penge på sociale medier gennem vlogging end på YouTube. Bare spørg YouTube’s højeste lønmodtager, Ryan, der indbragte en rekord $ 22m i 2018.

Vi’siger du ikke’Jeg bliver en multimillionær som Ryan, men med YouTube, der gennemsnitligt betaler $ 3- $ 5 per 1.000 videovisninger, kan du begynde at tjene en betydelig indkomst på siden. Normalt begynder YouTube at betale dig, når din kanal har nået 1.000 følgere, så få alle dine venner og familie til at dele, dele, dele!

For at blive en betalt vlogger eller videoskaber er alt hvad du har brug for et rimeligt kamera (de fleste af de nylige smartphones har dræberkameraer), en mikrofon og et interessant emne at diskutere på skærmen, som dine følgere vil elske at se, lide og dele online.

Du kan også deltage i YouTube-partnerprogrammet for at få adgang til en bredere vifte af indtægtsfunktioner samt et supportteam for videoopretter. Her’er et hurtigt øjebliksbillede af hvad du’Jeg skal gøre for at være kvalificeret til partnerprogrammet:

 • Følg alle YouTube-indtægtspolitikker
 • Bor i et land eller region, hvor partnerprogrammet er tilgængeligt
 • Har mere end 4.000 gyldige offentlige åbningstider i de sidste 12 måneder
 • Har mere end 1.000 abonnenter
 • Har en linket AdSense-konto

tjen penge på sociale medier youtube kanalYouTube placerer annoncer på dine videoer for at hjælpe dig med at tjene penge på din passion online 6

Markedsfør din kunst på Pinterest

Sværhedsgrad: let

Krav: Online butik

Hvad hvis vi fortalte dig, at du kunne forvandle din hobby til et deltidsjob – eller endda et fuldtidsjob? Ambition skader aldrig nogen.

Alligevel, nu er vi det’har vakt din interesse, kan du begynde at tjene penge via Pinterest ved at annoncere din kunst og håndværk.

Du kan også bruge alle andre visuelle sociale mediekanaler, f.eks Instagram (husker du Checkout-funktionen?), Facebook, eller Twitter, men Pinterest er designet til at fremvise din kunstneriske smag og talenter. Som et resultat, dig’Jeg finder de mest passende kunder på denne platform.

Uanset om du vil sælge smykker online via Pinterest eller sælge moderigtige møbler via Facebook, dig’Jeg bliver nødt til at bygge en online butik til dine produkter for at acceptere betalinger, hvis du ikke gør det’t har allerede en. Vi’d anbefaler at du bruger Shopify til salg på Pinterest, fordi det tilbyder ‘købbare stifter’ som du blot kan vedhæfte til dine fotos og tage brugere direkte til dit håndværkskatalog. Sej, hej?

promover din kunst på pinteresse for at tjene penge på sociale medierDu kan nemt tage brugere fra dine Pinterest-indlæg direkte til din online butik 7

Få penge på din musik på SoundCloud

Sværhedsgrad: let

Krav: En online butik til salg af produkter, der kan downloades

Vent lidt. Vi’siger du ikke’Jeg bliver den næste J Biebz, men du kan stadig tjene penge gennem SoundCloud, hvis du tilmelder dig Premier-abonnementet, hvor platformen betaler kunstnere ca. $ 35 pr. 1.000 streams.

En anden mulighed er at linke din SoundCloud-musik til din online butik, hvor du derefter kan sælge dine sange som downloadbare produkter. Størstedelen af ​​e-handelsbyggere, som Wix E-handel eller Shopify, giver dig mulighed for at sælge disse typer produkter.

Don’har du tid til at oprette en online butik? Du kan tjene penge direkte gennem SoundCloud, men det’det er meget sværere at få succes på denne måde. For at SoundCloud kan begynde at tjene penge på dine sange, du’Jeg bliver nødt til at erhverve 5.000 teaterstykker i den sidste måned fra en sæt liste over lande.

tjen penge på sociale medier med lydcloudSoundCloud’s Premierabonnement er designet til at hjælpe dig med at tjene penge på din musik hurtigt og nemt

Hvilken metode er den rigtige for mig?

Den pengeindstillingsmetode, du skal vælge, afhænger af et par ting. Men lad først og fremmest’s sammenfatte vores liste.

De bedste måder at tjene penge på sociale medier er:

 1. Opret en Instagram-butik
 2. Markedsfør tilknyttede produkter
 3. Deltag i Influencer Community
 4. Bliv Social Media Manager
 5. Deltag i YouTube-partnerprogrammet
 6. Markedsfør din kunst på Pinterest
 7. Få penge på din musik på SoundCloud

Hvilket skal du vælge? Nå, at oprette en Instagram-butik, promovere din kunst på Pinterest og tjene penge på din musik på SoundCloud kræver en e-handelsbutik for at sælge produkter. Du ejer muligvis allerede en og du’ønsker du at markedsføre dit lager på sociale medier eller dig’Jeg bliver nødt til at oprette en ny e-handelsbutik fra bunden – hvilket som vi’vist, kan let udføres ved hjælp af Shopify eller Wix.

Affiliate marketing og social media management er bedst egnet til dem af jer med en vis skriveoplevelse, mens vlogging på YouTube og salg af din musik på SoundCloud kræver hårdt arbejde sammen med masser af kreativitet.

Imidlertid kan enhver tjene penge på sociale medier ved hjælp af en af ​​disse metoder – du skal bare indstille dit sind til at arbejde hårdt (kliché, men sandt!), Og du kan snart omdanne dine tweets til stenkaldte kontanter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me