Nettstedbyggerekspert og redaksjonskode

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese vår redaksjonelle kode. Vi’er virkelig stolt av det vi’har bygget her, og det’er fantastisk å kunne dele hvordan vi’har jobbet for å sette ‘Ekspert’ i ‘Nettstedsbyggerekspert’ over de syv årene vi’har vært online.


Mye tid og krefter går på å sikre at vi leverer deg informasjon som er begge deler nøyaktig og balansert, og vi har en rekke prosesser på plass for å holde det slik:

 1. først, vi gjennomgår aldri en nettstedbygger eller e-handelsplattform uten å først bruke den selv. Som, aldri. Vi faktisk ikke’Jeg forstår til og med hvordan du kunne!
 2. Vi har samarbeidet tett med en kvalifisert forsker (MA i samfunnsforskning, MRS-medlem) for å utvikle en rettferdig og kvantitativ prosess for å evaluere og rangere produktene vi gjennomgår – og vi holder oss til det. Hver artikkel skrevet for nettstedet sjekkes to ganger for å sikre at det både er generelt nøyaktig og gjenspeiler forskningsresultatene våre. Alle de beste nettstedbyggere og netthandelsplattformer gjennomgår vår fulle forskningsprosess.
 3. En viktig del av denne forskningsprosessen er brukertesting. Vi gir fem personer med blandet teknisk evne i timen til å bygge et nettsted for en fiktiv virksomhet ved hjelp av en byggherre. Så sjekker vi inn med dem for å se hvordan de fant opplevelsen, og hvor sannsynlig de vil være å anbefale byggherren til en venn. På den måten er hvert produkt ikke’t bare vurdert hvor bra vi finn det – det’s om hvor bra folk som deg Finn det. Vi ønsker alltid å male hele bildet.
 4. Men historien gjør det ikke’slutter når en artikkel publiseres. Den elektroniske verdenen er en rask bevegelse, og hver måned ser vi etter oppdateringer overalt. Når produktene utvikler seg, endrer vi innholdet og klassifiseringene på nettstedet vårt deretter. Når det er sagt, hvis du noen gang oppdager noe som virker feil, kan du sende oss en e-post () og vi’Jeg hopper rett på det.
 5. Vi tjener litt penger (eller ‘tilknyttet kommisjon’) hvis du registrerer deg for visse produkter etter å ha besøkt nettstedet vårt, men vi vil gjøre det bestandig representerer et produkt rettferdig – ‘ulemper’ og alt. Ikke gjør feil: vi er veldig selektive når det gjelder hvem vi jobber med, regelmessig slå av partnerskap med selskaper hvis produkter vi bare kan’t komme bak.
 6. De fleste produktene vi skriver om kommer enten med en gratis prøveperiode, en gratis plan eller en pengene-tilbake-garanti. For å si det enkelt, hvis du’er ikke fornøyd med å forplikte seg til et produkt etter å ha prøvd det, vant vi’t tjene en krone. Det er i vår beste interesse bare å anbefale produkter og tjenester vi virkelig kan garantere for, og det’er nøyaktig hva vi gjør.
 7. Enhver tilknyttet kommisjon vi tjener kommer direkte ut av lommen til selskapet bak produktet. Det koster deg ikke, leserne våre, en krone mer enn om du’d meldte seg uavhengig – og vi’d har aldri det på noen annen måte. Bedrifter har et eget budsjett for tilknyttet markedsføring, akkurat som de’d sette av penger til enhver reklamekampanje.

Men beviset ligger i puddingen. Vi kan sette av mye tid, krefter og kompetanse i hver eneste artikkel på nettstedbyggerekspert – men hvordan vet vi at vi’får det riktig?

 • I 2018, over 4,5 millioner mennesker kom til nettstedet vårt på jakt etter hjelp, råd og anbefalinger for å bygge og være vertskap for nettsteder. Vi’gleder meg med å rapportere at dette tallet bare er oppe.
 • Vi sender jevnlig våre egne venner og familie til nettstedet vårt for råd. Fra Hannah’s stedsøster som starter en bryllupsleverandørvirksomhet, til Lucy’moren ønsker å selge håndlaget såpe på nettet, og vi sender folk vi kjenner til Website Builder Expert med tillit, og vet at de har det’Jeg finner all informasjonen de trenger.
 • Hvordan vet vi at vi’er du på rett vei? Du forteller oss at vi er det! Vi blir overveldet av antall personer som kommenterer artiklene våre som forteller oss hvor nyttige de er’har funnet dem, og hvordan de’er nå vellykket online som et resultat. Vær så snill, fortsett dem med å komme – de gjør virkelig dagen vår!

“Tusen takk Charlie for denne veldig informative artikkelen. Jeg er eneeier av en liten oppstart og lette etter en rimelig måte å ha et nettsted på. Internett-undersøkelser var overveldende (for ikke å nevne noe overveldende) før jeg kom over artikkelen din som hjalp til med å lede min beslutning… Takk!” – Eva

Og det’s oss!

For mer informasjon om hvordan vi startet, så vel som teamet vårt, kan du ta en titt på siden Om oss. For en detaljert titt på hvordan vi evaluerer produktene vi gjennomgår, kan du lese opp forskningsprosessen vår. Eller hvis du vil vite mer om hvordan vi tjener penger, sjekk ut vår avsløring.

Og hvis det’er noe annet du’ønsker å vite, send oss ​​en e-post på. Vi’d elsker å høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map