Webstedsbyggerekspert & redaktionel kode

Tak så meget for at have taget dig tid til at læse vores redaktionelle kode. Vi’er virkelig stolt af hvad vi’har bygget her, og det’er dejligt at være i stand til at dele, hvordan vi’har arbejdet for at sætte ‘Ekspert’ i ‘Webstedsbyggerekspert’ i løbet af de syv år vi’har været online.


Der arbejdes meget med at sikre, at vi leverer dig information, der er begge dele nøjagtig og afbalanceret, og vi har en række processer på plads for at holde det på denne måde:

 1. for det første, vi gennemgår aldrig en webstedsbygger eller e-handelsplatform uden først at bruge den selv. Som aldrig. Vi don faktisk’Jeg forstår endda, hvordan du kunne!
 2. Vi har arbejdet tæt sammen med en kvalificeret forsker (MA i Social Research, MRS-medlem) for at udvikle en fair og kvantitativ proces til evaluering og placering af de produkter, vi gennemgår – og vi holder os til det. Hver artikel skrevet til webstedet kontrolleres to gange for at sikre, at det er både generelt nøjagtigt og afspejler vores forskningsresultater. Alle de øverste webstedsbyggere og e-handelsplatforme gennemgår vores fulde forskningsproces.
 3. En vigtig del af denne forskningsproces er brugertestning. Vi giver fem personer med blandet teknisk evne i timen til at bygge et websted til en fiktiv virksomhed ved hjælp af en bygherre. Derefter tjekker vi ind med dem for at se, hvordan de fandt oplevelsen, og hvor sandsynligt de ville være at anbefale bygherren til en ven. På den måde er hvert produkt ikke’t bare bedømt på hvor god vi find det – det’s om hvor godt folk som dig Find det. Vi vil altid male det fulde billede.
 4. Men historien gør det ikke’t slutter, når en artikel offentliggøres. Onlineverdenen er i hurtig bevægelse og hver måned tjekker vi for opdateringer overalt. Når produkter udvikler sig, ændrer vi indholdet og klassificeringerne på vores websted i overensstemmelse hermed. Når det er sagt, hvis du nogensinde ser noget, der synes forkert, så mail os () og vi’Jeg hopper lige på det.
 5. Vi tjener nogle penge (eller ‘tilknyttet kommission’) hvis du tilmelder dig bestemte produkter efter at have besøgt vores websted, men det gør vi altid repræsenterer et produkt retfærdigt – ‘ulemper’ og alt. Foretag ingen fejl: vi er meget selektive med hvem vi arbejder med, regelmæssigt afvise partnerskaber med virksomheder, hvis produkter vi bare kan’t komme bagpå.
 6. De fleste af de produkter, vi skriver om, kommer enten med en gratis prøveversion, en gratis plan eller en tilbagebetalingsgaranti. Kort fortalt, hvis du’er ikke glad for at forpligte sig til et produkt efter at have prøvet det, vandt vi’t lave en krone. Det er virkelig i vores bedste interesse kun at anbefale produkter og tjenester, vi virkelig kan garantere, og det’nøjagtigt hvad vi gør.
 7. Enhver tilknyttet provision, vi tjener, kommer direkte ud af lommen på virksomheden bag produktet. Det koster dig aldrig, vores læsere, en krone mere end hvis du’d tilmeldte sig uafhængigt – og vi’d har det aldrig på nogen anden måde. Virksomheder har et dedikeret budget til affiliate marketing, ligesom de’d afsatte penge til enhver reklamekampagne.

Men beviset ligger i budding. Vi lægger muligvis en masse tid, kræfter og ekspertise i hver enkelt artikel på webstedsbyggerekspert – men hvordan ved vi, at vi’igen får det rigtigt?

 • I 2018 over 4,5 millioner mennesker kom til vores side på jagt efter hjælp, råd og henstillinger til opbygning og hosting af deres websteder. Vi’glæder mig med at rapportere, at dette nummer kun er opad.
 • Vi sender jævnligt vores egne venner og familie til vores side for rådgivning. Fra Hannah’s stedsøster, der starter en bryllupsleverandørvirksomhed, til Lucy’s mor ønsker at sælge hendes håndlavede sæbe online, vi sender folk, vi kender, til Website Builder Expert med tillid, vel vidende om, at de’Jeg finder alle de oplysninger, de har brug for.
 • Hvordan ved vi det’er du på det rigtige spor? Du siger, at vi er! Vi er overvældede af antallet af mennesker, der kommenterer vores artikler, der fortæller os, hvor nyttige de er’vi har fundet dem, og hvordan de’er nu med succes online som resultat. Vær venlig at fortsætte dem med at komme – de gør virkelig vores dag!

“Mange tak Charlie for denne meget informative artikel. Jeg er eneejer af en lille start-up og søgte efter en overkommelig måde at have et websted på. Internet-forskning var overvældende (for ikke at nævne sjovt), indtil jeg stødte på din artikel, som hjalp med at lede min beslutning… Tak!” – Eva

Og det’s os!

For mere information om hvordan vi startede såvel som vores team, se venligst på vores Om os side. For en detaljeret gennemgang af, hvordan vi evaluerer de produkter, vi gennemgår, kan du læse vores forskningsproces. Eller hvis du vil vide mere om, hvordan vi tjener penge, kan du se vores afsløring.

Og hvis der’er alt andet du’vil jeg gerne vide, send os en e-mail på. Vi’d elsker at høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map