Kako promovirati svojo spletno stran

Vse, kar morate vedeti o uspešni promociji spletnega mesta

Torej, ti’končno sem se potopil in se odločil za izdelavo lastne spletne strani. Čestitke! Toda trdo delo ne’Seveda se ne ustavite – ko se spletno mesto zažene, morate razmišljati o tem, kako promovirati spletno mesto.


Če ti’imate lokalno spletno mesto podjetja ali trgovino za e-trgovino, vi’Želeli bi doseči čim več potencialnih kupcev. Če ti’vodiš blog, ti’Želeli bi pritegniti največje število bralcev. In če ti’obnavljate osebni portfelj, vi’Želim, da ima vsaka potencialna stranka dostop do vašega dela.

Pa kaj’Je skrivnost odlične promocije spletnega mesta? No, v resnici obstaja šest skrivnosti – in to’v resnici sploh ne skrivnosti, ker mi’spodaj sem jih razbil.

Kako promovirati spletno stran

 1. Izberite spletni gostitelj
 2. Uporabite SEO v svojo korist
 3. Vključi blog
 4. Postavite obraz svoji vsebini
 5. Blog za goste
 6. Uporabljajte socialne medije

Preberite si podroben vodnik o vsakem koraku.

1

Izberite spletni gostitelj

Najprej prve stvari. Če želite zagotoviti, da bo vaše spletno mesto preneslo ves promet, ki ga bo ustvarila vaša odlična promocija, morate izbrati močnega ponudnika spletnega gostovanja. Ponudniki gostovanja so zakulisni predvajalniki, ki omogočajo nemoteno delovanje spletnih mest in hitro nalaganje. Pravi spletni gostitelj bo lahko vašemu spletnemu mestu ponudil dovolj virov, da lahko hkrati sprejme večje število obiskovalcev.

Dobro je vedeti: Če ti’ponovno uporabljate a gradnik spletnih strani da ustvarite svojo spletno stran, potem bo za vas poskrbljeno spletno gostovanje! Privabljanje graditeljev spletnih strani je, da skrbijo za vsa tehnična dela v zakulisju, vendar je dobro, da ste zmagali’jih imam toliko razširljivost ali nadzor kot dobite, ko sami poskrbite za gostovanje.

Kako izbrati pravega spletnega gostitelja?

Glavni akterji spletnega gostovanja – kar smo mi’sem bil uvrščen v naš vodič po najboljših 11 ponudnikov spletnega gostovanja – določajo dejavniki, kot so čas delovanja, skladiščenje, pasovna širina in vrednost denarja.

Občasni čas Pomembno je, ker se nanaša na čas delovanja vašega spletnega mesta in brez težav s strežnikom. 100-odstotno podaljšanje časa je nemogoče, vendar večina ponudnikov jamči, da se podaljša 99,90% in več. Toda tudi v razponu od 99,90 do 99,99% je vsaka malenkost drugačna!

Na primer, 99,95% podaljšanja znaša približno 4,5 ure izpadov na leto, medtem ko 99,99% znaša manj kot uro izpadov na leto. Če je čas nadgradnje vaš najpomembnejši dejavnik, priporočamo HostGator za njegovo 99,99-odstotno garancijo.

Zanima ga HostGator? Poiščite več informacij v naši Pregled gostitelja

Skladiščenje, ali “prostora na disku,” Pomembno je, ker več ko jih lahko sprejme vaš strežnik gostovanja, hitreje se bo vaše spletno mesto naložilo za obiskovalce. Shranjevanje bi moralo biti glavna prednostna naloga zlasti za vsakogar, ki vodi velik blog ali spletno mesto v veliki meri z vizualnim portfeljem, kot so umetniki ali fotografi.

Pasovna širina Pomembno je tudi za vsako vrsto spletnega mesta, saj se nanaša na hitrost prenosa podatkov med spletnim mestom in računalniki, ki so nanj povezani. Z drugimi besedami, pasovna širina ima velik vpliv na hitrost nalaganja spletnega mesta.

Ponudniki gostovanja poznajo vrednost dobrega pomnilnika in pasovne širine in večina jih ustrezno ponuja odlične pakete. Mi’smo porabili mesece za preizkušanje in raziskovanje vsakega ponudnika sami, in Bluehost je tisti, ki je na naši lestvici dosegel a5 / 5 za shranjevanje in pasovno širino.

Želite izvedeti več o Bluehostu? Pridobite več informacij pri naših Pregled Bluehosta

Ljudje si želijo, da bi dobili dobro vrednost denarja od vsakega nakupa in spletno gostovanje ni izjema. Med izvajanjem raziskav ponudnikov spletnih gostovanj tudi mi’vem, da najcenejša možnost ne’t vedno enačimo z najboljšo vrednostjo. Mi’Vsak ponudnik gostovanja je bil dosežen na podlagi najvišje kakovosti funkcij, shranjevanja in storitve za stranke, ki jih dobite za najmanj denarja, A2 Hosting pa ponuja odličen izbor.

Radovedni o A2 gostovanju? Preberite naše A2 gostovanje pregled za več informacij Ne veste, kateri ponudnik bo vaše spletno mesto najbolje nastavil za uspeh? Naša celovita spletno gostovanje primerjalna tabela vam bo dal več informacij o najboljših ponudnikih!

Želite malo več napotkov? Oglejte si naše posebne panoge:

 • Najboljši spletni gostitelji za fotografe
 • Najboljši spletni gostitelji za Bloggerje
 • Najboljši spletni gostitelji za študente

Zdaj, ko ti’se pozanimajte o postavitvi spletnega mesta, naj’preberite preostale nasvete za promocijo spletnega mesta.

2

Uporabite SEO za svojo prednost

SEO ali optimizacija iskalnih motorjev zajema vse spremembe, ki jih lahko izvedete na svojem spletnem mestu, tako da se na straneh z rezultati iskalnikov (SERPS) uvrsti višje, kot pri Googlovih. Pomemben je odličen SEO, saj višje vaše spletno mesto sedi v Googlu’S uvrstitve, več prometa bo dobil – samo prvih pet organskih rezultatov predstavlja 67,60% vseh klikov v Googlovem iskanju!

Nekatera velika spletna mesta oddajajo SEO strokovnjakom, da izboljšajo njihovo uvrstitev, vendar obstaja vrsta nasvetov za SEO, ki jih lahko sami implementirate brezplačno. Mi’pokrivali bomo najlažje in najučinkovitejše:

 • Optimizacija slike
 • Naslovi strani in meta opisi
 • Preprosti naslovi URL

Optimizacija slike

Avtor “optimizacija slike,” mislimo narediti slike na vašem spletnem mestu bolj privlačne za iskalnike. To lahko storite tako, da dodate slike alt oznake, ki ga ti’V postopek nalaganja bom lahko vključil. Alt oznake so opisi, ki se pojavijo namesto slike v primeru težav z nalaganjem, vendar pa tudi pajkam iskalnih mehanizmov jasno povedo, kaj prikazuje vsaka slika na vašem spletnem mestu.

Poleg dodajanja alt oznak lahko tudi stisniti slike, preden jih naložite. To zmanjša velikost datoteke in olajša hitro nalaganje strani. Don’ne skrbi – ne’Za stiskanje slik ne potrebujete nobenega tehničnega znanja! Številna spletna orodja vam bodo omogočila brezplačno stiskanje slik s samo enim klikom. ImageResizer.com uporabljamo za svoje!

Primer velikosti slikeImageResizer.com in druga spletna mesta, kot je to, omogočajo čim bolj enostavno stiskanje slik.

Naslovi strani in meta opisi

Naslovi strani in meta opisi so oblika “delček.” To je predogled strani, ki ga vidite v Googlovih rezultatih iskanja, na primer tukaj:

primer serp

…V tem primeru, “A” je naslov strani in “B” je opis.

Želite, da so vaši naslovi in ​​opisi kratki in ustrezni – ti’prvi vtis bodo mnogi ljudje dobili na vaši strani in vi’Želim si, da bi privabili potencialne obiskovalce! Na primer, da “…” vidite v primeru, da se je treba izogibati naslovu, če je to mogoče. Čim krajši in slajši je vaš naslov, tem bolje!

Prav tako si morate prizadevati, da v naslove strani vključite ključno besedo. A ključna beseda je beseda ali besedna zveza, ki jo uporabniki iščejo v Googlu, za katero želite, da se vaša stran uvrsti. Na primer, če želite, da se vaša stran uvrsti po ključni besedi “nasveti za vadbo,” nato ti’To frazo boste želeli vključiti v naslov strani, npr. “Naših top 5 nasvetov za vadbo.”

Uporaba ciljno usmerjenih ključnih besed lahko na vašem spletnem mestu močno vpliva’s lestvic, kar bo imelo velik vpliv na promet. Emma Kowalski, marketinška načrtovalka spletnega mesta Xtreme Events, razloži, kako je SEO povečala svoje podjetje’s publiko skozi čas:

“S pritiskom na več naporov v SEO v zadnjem letu smo videli, da se je naš promet medletno povečal za 103%! To se je v veliki meri nanašalo na poglobljeno strategijo vsebine, ki ureja težave s kanibalizacijo na spletnem mestu in se širi na nova področja.”

Domača stran za xtreme dogodkeXtreme Events je podjetje s široko publiko. Njegova spletna stran promovira različne prireditve, od otrok’s rojstnodnevne zabave na vajah za podjetniško team building. Zgoraj nasvet: se morda sprašujete, kaj “kanibalizacija” pomeni v Emmi’s kontekstom. Pri SEO se kanibalizacija zgodi, ko se več strani na vašem spletnem mestu razvršča po istih ključnih besedah. Ko se to zgodi, vaše strani v bistvu tekmujejo med seboj, kar ni produktivno! Da se to ne bi zgodilo, lahko zaženete Ctrl + F iskanje na konkurenčni strani za ciljno ključno besedo in izbrišete, kar najdete.

Preprosti naslovi URL

Zgoraj nasvet: Vaš Spletna stran in tvoj strani spletnih strani sta dve različni stvari, ko gre za SEO. Stran je podvrsta vašega spletnega mesta – na primer, URL našega spletnega mesta je websitebuilderexpert.com, vendar je ta posebna stran’URL je spletna stranbuilderexpert.com/building-websites/kako promovirati svojo spletno stran/. Najenostavnejše in najučinkovitejše tehnike SEO vključujejo urejanje posamezne strani na vašem spletnem mestu!

Kratek in sladek URL strani je odličen za SEO, saj omogoča iskalnikom – in uporabnikom – lažje razumeti, o čem gre na strani. Google tudi priporoča, da se besede URL ločijo z vezaji, ker ustvarja enostavnejšo bralno izkušnjo.

Raziskave ključnih besed je tudi odlično SEO orodje za pomoč pri promociji spletnih strani. Mi’V naslednjem razdelku ga bom obravnaval, ker vam lahko pomaga ustvarjati vsebino za blog.

Nadaljne informacije

 • Odkrijte najboljše graditelje spletnih mest za SEO z našo dokončno razvrstitvijo
 • Oglejte si najboljše ponudnike gostovanja za SEO, da boste imeli več izkušenj
 • Preberite več o pisanju meta opisov, ki pripeljejo promet na vaše spletno mesto

3

Vključi blog

Večina ustvarjalcev spletnih strani vam bo omogočila, da na svoje spletno mesto s klikom gumba dodate spletno stran bloga, ki jo lahko redno posodabljate z objavami in fotografijami. Blog je odlično promocijsko orodje za katero koli spletno mesto, saj dodaja človeški interesni element vaši blagovni znamki in kaže, da se vaše spletno mesto nenehno osvežuje z novimi informacijami.

Ryan Jones, direktor digitalnega marketinga pri agenciji za spletno oblikovanje Imaginaire, razloži, kako njegovo podjetje uporablja svoj blog kot promocijsko orodje:

“Svojo aktualno publiko ohranjamo z rednim objavljanjem novih in zanimivih objav na spletnem dnevniku. Naš blog ustvarja veliko prometa za naše spletno mesto in ga bere kar precej ljudi, zato nenehno želimo zagotoviti, da je vsebina, ki jo izstavljamo, sveža, da bi ljudi zanimali.”

stran za blog domišljije

Tako bo bloganje z vznemirljivo vsebino na vaše spletno mesto pritegnilo več obiskovalcev in obstoječe obiskovalce zanimalo. Toda o čem bi morali blog? Ti’Želel se bom držati splošnih tem, ki jih vaše podjetje / portfelj / spletna stran že ima, toda ko gre za določene ideje, vam lahko SEO pomaga pri odločitvi!

Tukaj je raziskave ključnih besed stopi v igro. Kaj bi oseba, ki obišče vaše spletno mesto, želela prebrati? Če na primer prodajate ličila na spletu, potem lahko pišete o najnovejših lepotnih trendih. V tem primeru vi’želim uporabljati ključne besede, kot so “priljubljena ličila” ali “nova ličila.” Toda katere ključne besede bodo prinesle največ prometa na vaš blog?

Ugotovite lahko z brezplačnimi spletnimi orodji, kot sta Google Trends in Answer the Public, ki vam prikazujejo obseg iskanja različnih ključnih besed skozi čas. Nato lahko s temi informacijami določite, po katerih ključnih besedah ​​boste modelirali svoje objave na spletnem dnevniku! Oglejte si te podatke iz storitve Google Trends o obsegu iskanja ključne besede “mat šminka:”

Primer trendov google

Vidimo, da je bil obseg iskanja spomladi manjši, nato pa je vrhunec dosegel konec novembra, kar nam pove, da to’s promocijo mat šminke, ko ljudje iščejo topel, zimski videz.

Enkrat ti’Če ste ugotovili svoje ključne besede, jih morate uporabiti v naslovu objave in jih tudi vključiti (v razumnem številu) skozi celotno objavo. Upoštevajte, da ne’ne smete se držati ene same ključne besede na strani – v objavo spletnega dnevnika lahko vključite več ključnih besed in jih poskusite uvrstiti v več rezultatov iskanja!

Nadaljne informacije

 • Sprostite svojega notranjega avtorja z našim vodnikom Kako začeti blog
 • Začnite z našim seznamom najboljših platform za bloganje

4

Postavite obraz svoji vsebini

To gre skupaj z objavami na spletnem dnevniku kot način, da poosebite prizadevanja za promocijo svojega spletnega mesta. Obstaja na stotine načinov, kako lahko vaše spletno mesto naredite bolj dostopno, vse pa jih je enostavno implementirati sami.

Ustvari “O nas” stran

Dodajanje an “O nas” stran do vašega spletnega mesta je odličen način za privlačenje občinstva. V eni od nedavnih raziskav je 52% anketirancev povedalo, da “O nas” stran je prva stvar, ki jo želijo videti, ko pristanejo na spletnem mestu!

Zakaj ljudi toliko skrbi obraz, ki stoji za spletno stranjo? No, zaupanje in podobnost so podcenjeni dejavniki v spletnem svetu. Samo zato, ker lahko’ne sestavite teh elementov iz oči v oči, ne?’t pomeni, da bi morali pozabiti nanje!

primer strani o nasTo nam je eno najljubših “o nas” strani, od proizvajalca deskarjev Burton. To je’je preprost, čist in govori o ljudeh in strasti, ki stoji za podjetjem!

Kakšne podatke torej vključite v svoje “O nas” stran in kako naj poveš svojo zgodbo? Mi’sem napisal poglobljen vodnik za pisanje “O nas” strani, na kateri se lahko posvetujete, a na kratko: želite doseči prijazen, a dobro poznan ton, se izkazati kot zanesljiv vir in vedno vključiti jasne kontaktne podatke!

Vključite videoposnetke in slike

Te lahko sedejo na tvojem “O nas” stran, vaša ciljna stran ali kjer koli drugje na vašem spletnem mestu! Prikazovanje slik in videoposnetkov sebe in svoje ekipe je najboljši način za vzpostavitev povezave s svojim občinstvom. Samo ne’pred nalaganjem ne pozabite stisniti slik!

timska fotografijaOglejte si sliko ekipe WBE – mi’Vstavite ga na našo ciljno stran, da se lažje predstavimo bralcem, kot ste vi!

Če ti’ste zaskrbljeni zaradi posnetkov, ki upočasnjujejo hitrost vašega spletnega mesta’s to enostavno popraviti. Videoposnetke lahko naložite na platforme, kot sta YouTube ali Wistia, in jih nato vstavite na svoje spletno mesto. Z nalaganjem na tretjo osebo in vdelavo spletnega mesta namesto z nalaganjem neposredno na vaše spletno mesto “utež” videoposnetkov namesto tega sodi tretja oseba.

5

Blog za goste

Morda že razmišljate, kaj bi še lahko rekli o bloganju? No, veliko!

Gost blogging pomeni avtorstvo objav za druga spletna mesta. Očitna korist tega je, da ste izpostavljeni novim občinstvom. Toda gostujoče bloganje je tudi velika prednost SEO, saj ustvarja povratne povezave s strani gostov nazaj na vaše spletno mesto.

Povratne povezave so odlične za SEO, saj iskalnikom kažejo, da druga spletna mesta vidijo vaše spletno mesto kot avtoriteto za ustrezne teme. S povezavo do vas druga spletna mesta potrjujejo, da ste zaupanja vreden vir informacij – in zanesljivi viri so na vrhu strani z rezultati iskalnikov!

Če želite začeti z gostujočim bloganjem, morate poslati sporočilo parcele do ustreznih, kakovostnih spletnih mest. Ti’Želel bom iskati spletna mesta, ki bi jih prebrali sami. Tu je še nekaj drugih meril, ki jih morate upoštevati:

 • Preklopite na spletna mesta znotraj svoje niše
 • Preklopite na spletna mesta s podobnim bralcem kot vaša
 • Pojdite na spletna mesta, ki bi se vam zdela zanesljiva

Kako napisati gostujoči blog smola

Enkrat ti’izbrala sem spletno mesto, ki si ga’bi rad pisal za vas’Urejevalnika boste želeli usmeriti po e-pošti ali družabnih medijih. Preden začnete pisati smola, to’najbolje raziskati spletno stran in njenimi uredniki ter prebrati kar največ spletnega mesta’s čim večjo vsebino, da pokažete, da razumete slog pisanja, ki ga imajo’Bom iskal.

Nato ti’Želel si bo možganske nevihte tri teme teme poslati v urednik. Vsaka tematska ideja mora biti opremljena z naslovom in povzetek, ki vsebuje približno 100-200 besed. Ti’Urednikom želim omogočiti več možnosti, med katerimi lahko izbirate! Uporaba ključne besede z veliko količino in vrzeli na mestu’s obstoječo vsebino da obveščate o svojih odločitvah. Ko imate tri vrhunske naslove in povzetke, boste’ste pripravljeni na igrišče!

6

Uporabite socialne medije

Ta zadnji korak se vam morda zdi očiten, toda tam’s toliko neizkoriščenega potenciala za promocijo spletnega mesta, ko gre za socialne medije. Z ustvarjanjem sledenja na platformah, kot so Facebook, Instagram in Twitter, lahko ozavestite svoje spletno mesto med milijardami ljudi, ki uporabljajo te platforme.

Toda presenetljivo je, če bi s tako veliko konkurenco poskušali pridobiti prepoznavnost na platformah. Najboljši način za promocijo vaše spletne strani na družbenih medijih je iskanje in spremljanje drugih strani znotraj vaše niše. Če ti’znova ustvarite portfelj svojih umetniških del in sledite umetnikom’ste ljubitelj ali ustvarite podobne projekte kot svoje. Enkrat ti’Če ste spremljali te strani, se prepričajte, da ste komunicirali z njihovimi objavami – pošljite spodbuden komentar, preložite, kar vam je všeč in postavite vprašanja. To je odličen način za izpostavitev drugih izvajalcev’ privržencev in kvote so velike, da se’Zanimalo me bo, kaj imate v ponudbi. Enako velja za spletno mesto v kateri koli drugi niši!

Enkrat ti’začeli smo z rastjo občinstva, tudi socialni mediji vam lahko pomagajo naj bo to občinstvo angažirano. Odgovorite na komentarje in sporočila ter postavljajte vprašanja ali izvedite ankete na družbenih platformah in tako prepričajte, da bodo vaši gledalci vedeli, da imajo svoje mnenje. Posebej močno socialno orodje za ohranjanje ljudi je angažirano E-naslov trženje, in resnično deluje: ena raziskava je pokazala, da se 80% podjetij za zadrževanje strank zanaša na e-poštno trženje.

Tukaj’kako deluje: enkrat enkrat’V družabnih medijih ste ustvarili naslednje, lahko zbirate ljudi’s e-poštnih naslovov (ponavadi preko obrazca na vašem spletnem mestu) in pošiljate novice in promocije, da bodo sledilci ostali v zanki. Priljubljene platforme za trženje e-pošte, kot sta Mailchimp in Constant Contact, vam lahko pomagajo organizirati velike količine e-poštnih naslovov in pošiljati prilagojena in načrtovana sporočila uporabnikom na vašem seznamu..

Kako promovirati svojo spletno stran: Zaključek

Na tej točki imate vse nasvete, ki jih potrebujete, da pritegnete pozornost, ki si jo zasluži vaše spletno mesto. Če povzamem, tukaj je prvih šest korakov za odlično promocijo spletnega mesta:

 1. Izberite spletni gostitelj
 2. Uporabite SEO v svojo korist
 3. Vključi blog
 4. Postavite obraz svoji vsebini
 5. Blog za goste
 6. Uporabljajte socialne medije

Nekateri od teh korakov se bodo za vas izkazali za bolj učinkovite kot vsi, vendar bodo vsi pomagali vašo spletno stran dvigniti na naslednjo raven! Emma se na primer spominja različnih izkušenj, ki jih je imel Xtreme Events s trženjem v družbenih medijih in SEO:

“Glede na to, da imamo številne znane osebnosti, ki se radi preizkusijo v naših dejavnostih, od Messija do KSI, smo zagotovo videli nekaj koristi družbenih medijev, saj so mnogi naši video posnetki virusni ali pa so jih pobrale nacionalne publikacije. Vendar donosnost naložbe v socialnih kampanjah ne’toda zdi se, da ne bo prineslo tako velikih rezultatov kot Google AdWords ali SEO.”

Vsako strategijo promocije spletnih strani smo’V razpravi smo vam pomagali širiti besedo o svojem spletnem mestu, vendar želimo vedeti, katera je najboljša za vas. Sporočite nam v komentarju – in veseli promocije!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map