Naredite graditelji spletnih mest: Ali so enostavni za uporabo?

Naredite spletno mesto Builder


Sami gradbeniki spletnih strani so način, kako lahko redni ljudje oblikujejo in izdelujejo lastna spletna mesta brez uporabe kode. Tehnološko znanje vam ne predstavlja več ovire pri iskanju na spletu, ali ti’si podjetnik ali hobi.

Oni’se uporablja vedno več ljudi. Vodilni v industriji Wix ima zdaj že preko 119 milijonov registriranih uporabnikov, več kot 3 milijone tistih, ki plačujejo stranke. To’je veliko spletnih strani.

Ta del bo zajemal vse, kar morate vedeti o samostojnih graditeljih spletnih strani – kaj so, kaj so’ste sposobni in kateri je najbolj primeren za vas (če želite poskusiti).

Če želite poseči po hrupu in izvedeti več o posebnih graditeljih spletnih strani, mi’sem te pokril. Nekateri najboljši ustvarjalci spletnih strani naredijo sami:

  • Wix
  • Weebly
  • Kvadratni prostor
  • GoDaddy

Za popolne ocene vsakega graditelja sledite povezavam. Ali pa si oglejte to zbirno tabelo naših najboljših treh:

Kar se tiče ostalih vas, pa si preberite v nadaljevanju celotne razprave o graditeljih spletnih strani.

Kaj je DIY Builder spletnih strani?

Naredite sami graditelji spletnih strani način, kako narediti spletno stran sami. Šoker. To’Povedano na kratko, vendar je več kot to. Kot vse drugo imajo svoje prednosti in slabosti – in zgodovino.

Zgodnja spletna mesta so morala biti ročno napisana z uporabo html-ja. Dreamweaver je bil eden prvih pionirjev, medtem ko se nekateri izmed vas morda spominjate GeoCities že od nekdaj. Čeprav se je slednji zložil leta 2009, njegov duh živi v Neocities, vrhunski platformi za tiste, ki želijo spoznati gradnjo spletnih strani na ravni kodiranja.

To je rečeno, veliko nas ne’ne morete imeti časa ali nagnjenja, da se naučite kodo in zgradite spletno mesto iz nič. Prav tako nimamo denarja, da bi plačali profesionalca, da bi to storil namesto nas. Danes’Za zapolnitev te vrzeli obstajajo graditelji spletnih mest. Oni’o zagotavljanju prilagodljivosti kode, ne da bi vam bilo treba storiti karkoli. Oni’Gre za svobodo, da ne oblikujete spletnega mesta od zgoraj, da bi se osredotočili na širšo sliko.

To storijo s predlogi in vam omogočijo, da jih prilagodite tako, kot se vam zdi primerno. Če želite vnesti osnovne podrobnosti in jih pustiti tam, v redu. Če želite spremeniti vse o tem, lahko.

To se naredi na spletu. Ne’t prenesite programsko opremo za gradnjo spletnih mest in naredite spletno mesto v računalniku; greš na zadevno spletno mesto, se prijaviš in tam upravljaš svoje spletno mesto. To se prilagaja vsem pristopom večine graditeljev spletnih strani. Lahko poskrbijo za vse tehnične stvari (gostovanje, ime domene itd.), Če jih želite.

Priročnost in nadzor sta kruh in maslo samostojnih graditeljev. Omogočajo vam hitro delovanje in delovanje popolnoma funkcionalnih spletnih mest. To lahko dosežete v eni uri, kot kažejo naši videoposnetki spodaj.

Predvajaj

Verjeli ali ne, da je video posnetek zakonit. Resnično lahko v celoti postavite spletno mesto, ki deluje v manj kot eni uri pri večini ustvarjalcev spletnih strani. Kdorkoli, ki se ukvarja s svojim spletnim mestom, bi namenil projektu nekaj več časa kot to, seveda pa gradbeniki, kot je Wix, zagotavljajo, da čas in strokovno znanje nista več ovira za vstop.

Kot je povedal soustanovitelj Wixa Avishai Abrahami, graditelji spletnih strani “poenostavite ustvarjanje spletnih strani za vse”. To’je dolga in kratka.

Za koga so?

Kaj’je veliko o graditeljih spletnih strani je to’učinkovito za vse. Tudi amaterji in profesionalci jih lahko uporabijo za pripravo spletnih strani za podjetja ali zabavo. Naše lastne raziskave so pokazale, da sta dve tretjini spletnih strani narejene za osebno uporabo. Don’t čutim, da samo podjetja potrebujejo spletna mesta. Oni’ponovno v manjšini! Naredite samostojni graditelji spletnih strani za skoraj vse vrste spletnih strani.

Predloge so zasnovane tako, da poskrbijo za najrazličnejše vrste spletnih mest. Želite vzpostaviti spletno mesto za svojo restavracijo? Tam’Izbira bo predloga samo za restavracije. Portfelj fotografij? Da. Blogi? Da.

Vse večje število samostojnih graditeljev je izrecno usmerjeno v e-trgovino – prodajo stvari na spletu. Zagotavljajo okvir, ki ga potrebujete za zagon spletne trgovine. Shopify in BigCommerce sta trenutno velika psa, na katerih platforme, kot je Sellfy, želijo obdržati na nogah.

Skratka, graditelji spletnih strani so za omejena finančna in tehnična sredstva. Kot smo sami ugotovili, so stroški izdelave spletnega mesta nenehno premikajoči se cilj, ki imajo veliko možnosti, da uidejo izpod nadzora. Fiksne cene graditeljev spletnih mest pomenijo, da se lahko odpravite v svet spletnega oblikovanja, ne da bi zažgali luknjo v žepu.

Kaj lahko storijo?

Glavna vrednost DIY graditeljev spletnih strani je, da se lahko osredotočite na oblikovanje in delovanje. Težijo k eni od dveh oblik: povleci in spusti ter ustvari.

Gradbeniki, ki vlečejo in spuščajo, naredijo, kar pišejo na pločevinki (če že’si vse dobro). Elemente strani preprosto postavite tam, kjer jih želite, in jih oblikujete tako, kot se vam zdi primerno. Ustvarjena spletna mesta vam bodo zastavila nekaj vprašanj, nato pa na podlagi vaših odgovorov izdelala spletno mesto za vas. Rezultate lahko še vedno prilagodite in dodate ali odstranite elemente, vendar jih’ponavadi so bolj strukturirane izkušnje.

V zaledju vam pomagajo upravljati z optimizacijo iskalnikov (SEO), kar daje vašim spletnim mestom najboljše možnosti za dobro uvrstitev v Googlu in Bingu. Številni ponujajo tudi analitiko, ki vam omogoča, da vidite, koliko ljudi obišče vaša spletna mesta, kaj imajo’delaš in kje’prihajate iz.

Kaj so na voljo samostojni graditelji spletnih strani?

Število graditeljev ves čas narašča in niso vsi zelo grozni. Ker trg raste’edino naravno, da se pretendenti preizkusijo in se povzpnejo na pas. Kateri dobri graditelji spletnih strani so na voljo, je resnično vprašanje.

Odvisno je od vaših želja in potreb. Ne obstaja ena velikost za vse ‘najboljši’ gradnik spletnih strani. Ne drži’ne obstaja in ne bo nikoli. Preveč je spremenljivk. Namesto tega obstaja izbor vrhunskih programov za izdelavo lastnih spletnih mest, ki ustrezajo različnim zahtevam.

Lahko si ogledate, kaj smo mi’govorimo o primerjalnem grafikonu našega spletnega mesta, ampak mi’Spodaj bom šel v malo večjo globino.

Enostavna uporaba graditeljev spletnih strani

O tem smo želeli ponuditi več kot mnenje’sem izvedel raziskave na vseh vrhunskih graditeljih spletnih strani. Preskusi uporabniške izkušnje so bili sestavljeni s funkcijami, podporo in cenami za sestavljanje seznama najlažjih gradnikov spletnih mest, ki jih lahko uporabite.

Glede na to so naslednji ustvarjalci spletnih strani za osebe brez ozadja kodiranja. Preprosti so za uporabo z dobro podporo in intuitivnimi vmesniki. Ne’t vedno nudim toliko nadomestnega nadzora kot njihovi napredni bratje, toda če želite narediti svoje spletno mesto s čim manj težav, je to pot.

Wix →

Wix je trenutno najboljši gradnik vlečenja in padanja. Ponuja vam popoln nadzor nad tem, kako izgleda vaše spletno mesto. Želite, da je vaš logotip tam? Premakni se tja. Želite, da je odstavek na glavo? Pokukajte ven. Vmesnik je lahko na začetku nekoliko preobsežen, toda ko se enkrat spoprimete, je Wix eden najlažjih gradnikov.

Za tiste, ki so novi v igri spletnega oblikovanja in željni učenja, je Wix odlična možnost. Svoboda, ki jo zagotavlja, vas vabi, da se seznanite z osnovnimi načeli spletnega oblikovanja: kako predstaviti svojo domačo stran, kaj vstaviti v svojo navigacijsko vrstico – vse te dobre stvari.

Naše uporabniško testiranje je pokazalo Wix’Kombinacija enostavne uporabe in podpore strankam je trenutno brezhibna. Novice in profesionalci so z njim uživali. Sami to mislimo’s eno najboljših možnosti za tiste, ki so novi v spletnem oblikovanju. Bolje se prilagaja preprostim spletnim mestom, potem pa je večina spletnih mest preprostih.

GoDaddy →

Pri testiranju uporabnikov je bilo to zelo dobro. GoDaddy nudijo bolj vodeno gradbeno izkušnjo in to naredijo na tak način’Je intuitiven in enostaven za sledenje. Če želite majhno, polirano spletno mesto hitro odstraniti od tal, morda ni boljšega graditelja kot GoDaddy. Omogočajo tudi registracijo domen in gostovanje, zato lahko z njimi storite vse na enem mestu.

Napredni gradniki spletnih strani

Dalje vzdolž krivulje zvonca so tudi sami graditelji spletnih strani, ki so zahtevnejši za uporabo, vendar nudijo več nadzora in prilagodljivosti. To je lepo mesto, kjer so vaša spletna mesta podprta, vendar so tam’je tudi priložnost za razvoj vaših tehničnih sposobnosti.

Kvadratni prostor

Squarespace je skrivnostni, skrivnostni, rahlo pretenten graditelj spletnih mest, ki kadi v kotu. Oni’so daleč najbolj elegantna platforma v tej igri in njihov zadnji zaledje je dovolj prefinjeno, da lahko ureja velika spletna mesta, kot so revije.

Primeri predloge kvadratnega prostoraSquarespace slovi po kakovosti svojih predlog, vsi pa so optimizirani za dobro delovanje tako na namiznih zaslonih kot na mobilnih telefonih

Kvadratni prostor’Številne elegantne predloge pomenijo, da se lahko osredotočite na vsebino spletnega mesta, kar je na koncu najpomembnejše. To je’ni ravno del drag and drop kluba, vendar je’je še vedno eden najboljših gradnikov za prilagodljivost.

Ta dodana funkcionalnost pomeni, da se morate zadovoljiti z nekim kodiranjem, da kar najbolje izkoristite Squarespace, vendar to’je dobra možnost za tiste, ki se želijo naučiti, kaj gre v izdelavo klopov na velikem spletnem mestu.

WordPress.org →

To je povsem drug svet – komajda se kvalificira za graditelja spletnega mesta. WordPress.org je odprtokodni sistem za upravljanje vsebin (CMS). Če to ne bi’ne bi imelo smisla za vas, morda vam bo bolje, če uporabite graditelja spletnih mest. Pa vseeno’s platformo, ki jo uporabljate, ko želite spletno mesto prestaviti na naslednjo stopnjo. Skoraj tretjina interneta je zgrajena na temeljih WordPress.org.

CMS je v bistvu gradnik spletnih strani brez uporabe rok. Morate imeti možnost kodiranja, da sami poskrbite za stvari, kot je spletno gostovanje. To je’ni tako tehnična, kot se morda zdi, vendar zagotovo izgubite lastno korist pri gradnji spletnih strani.

Poleg tega, da bi bilo jasno, WordPress.org ne gre zamenjati z WordPress.com, vrhunsko, čeprav sicer omejeno platformo za bloganje.

Graditelji spletnih mest za e-trgovino

Nekateri graditelji spletnih strani so osredotočeni na spletno trgovino. Če želite vzpostaviti spletno trgovino z relativno lahkoto, so to poti.

Shopify →

Shopify je bil predstavljen leta 2006 in v zadnjih letih eksponentno raste. Ko se vse več ljudi loti interneta, da proda stvari, tudi oni’Potreboval sem jih nekje, da bi jih prodal. To’s kamor je stopil Shopify. Oni’znova ustvarite graditelja spletnega mesta za e-trgovino in s tem zagotovite vrhunski okvir za vzpostavitev spletnega nakupovanja.

Izkušnja strank je v središču tega, kar počnejo. Pravzaprav so ga ustanovili trije prijatelji, ki so poskušali prodajati snežne deske na spletu. Navdušeni nad možnostmi, ki so jim na voljo, so naredili svoje. Njihovo poslanstvo je danes zagotoviti uporabnikom “brez težav platformo za gradnjo svojih maloprodajnih podjetij.”

Graditelji spletnih strani splošnega pomena, kot sta Wix in Shopify, ponujajo e-trgovino prek vtičnikov. To je do določene mere dobro, vendar obsežne spletne trgovine potrebujejo namenske platforme. Shopify je trenutno najboljši med njimi, še posebej za tiste, ki šele začnete.

BigCommerce →

BigCommerce vam nudi več orodij ‘iz škatle’ kot Shopify, pri čemer gre za kompromis’s clunkier za uporabo. Preberite našo primerjavo Shopify in BigCommerce za popolno razčlenitev, kako se primerjajo in katera bo verjetno bolj primerna za vas.

Kakšne so njihove omejitve?

Kot vse drugo, tudi graditelji spletnih strani niso’popoln. Vedeti, kaj so njihove slabosti, je prav tako pomembno kot poznavanje njihovih prednosti. Spletna mesta so resen posel in jih ne’ne želite se saditi z napačno platformo.

Tu je nekaj potencialnih pomanjkljivosti programov samostojnih graditeljev:

Omejitve pri prilagajanju. Nekateri graditelji spletnih strani so lahko zelo omejujoči, ko gre za prilagajanje spletnega mesta. To je’s ceno, ki jo plačate za strukturo in udobje. Graditelji vlečenja in spuščanja vrste Wix si prizadevajo, da bi vam zagotovili čim več nadzora, vendar imajo tudi svoje omejitve. Za resnično edinstveno funkcionalnost in predstavitev tam’s načinom HTML in CSS ne morete spregledati strani. Vse ceste vodijo kode na svetovnem spletu.

Skupno gostovanje. Spletna mesta potrebujejo prostor za shranjevanje, kamor lahko kdor koli kadar koli dostopa. Temu pravimo gostovanje. Večina ustvarjalcev spletnih strani to stori za vas, vi pa vi’spletna stran bo delila vire z drugimi spletnimi mesti v sistemu. Temu se reče skupno gostovanje. To je’Redko se pojavljajo težave pri majhnih spletnih mestih, vendar se tam pojavljajo’s tveganjem, da so zmagali’ne morem se spoprijeti. Spletna mesta v skupnem tveganju gostovanja počasnejše hitrosti nalaganja ali celo popolni izpadi, če ga poskuša obiskati dovolj ljudi.

Brez varnostnih kopij. Razen Weebly in IM Creator ustvarjalci spletnih strani običajno ne’t ne morete varnostno kopirati spletnega mesta. Zaradi tega je prehod z ene platforme na drugo zelo težaven. Graditelji spletnih strani aren’t dobrodelne organizacije. Že ko te hočejo obdržati kot stranko’imam te in to je eden glavnih načinov, kako to počnejo.

Ne’t lestvica dobro. To ni’t univerzalno res, vendar je’je primer dovolj pogosto za zastavo. Večja kot je vaša spletna stran, manj je primerna za graditelja spletnega mesta’bo. Za majhna mesta jih’idealno, toda če imate sanje o velikem, zapletenem spletnem mestu, vam bo od začetka morda bolje, da greste z WordPress.org.

Mnogi od vas se nikoli ne bodo soočili z nobenim od naštetega. Oni’spet majhne ovire, ampak to’je vredno biti jasen gradbeniki spletnih strani niso brez svojih pomanjkljivosti. Večina jih ponuja brezplačne preizkuse ali storitve freemium, tako da’Je dovolj časa, da pretehtate stvari, preden porabite cent.

Če ti’tam začenjamo tam’je močan primer za graditelje spletnih strani. Oni’je uvod v svet spletnega oblikovanja. Tudi če prerastete svoje spletno mesto in pogledate na kaj bolj naprednega, vas bodo vaše izkušnje pustile veliko bolje opremljene za to pot.

Koliko stanejo samostojni graditelji spletnih strani?

Dolga in kratka je, da so sami graditelji spletnih strani dragi, če se odločite za drage načrte. Ni trikov in ne plačujejo začasnih pristojbin. Za osnovno spletno mesto bodo potrebni le viri osnovnega načrta, in to’si vse ti’Bom moral plačati. Napredno spletno mesto z več zahtevami bo zahtevalo sredstva naprednega načrta.

Za kaj’V raziskavi smo naslednje tri gradbenike uvrstili med najboljše ponudbe:

  1. Wix
  2. Osupljivo
  3. Weebly

Priročno vsak ponuja precej drugačne izkušnje pri gradnji spletnih strani. Wix je povleci in spusti, presenetljivo je preprost in strukturiran, Weebly pa dosega ravnovesje obeh. Vsi ponujajo brezplačne preizkuse, torej tam’z veliko priložnosti, da vidite, kdo klikne z vami.

Če ti’šele začenjate, zadnje, kar morate storiti, je, da vržete denar okoli. Izberite cenovno ugoden načrt in se povečajte, ko raste vaše spletno mesto.

Zaključek

Programerji nimajo več monopola na spletnem oblikovanju. Sami gradbeniki spletnega mesta so omogočili vsem, da ustvarijo stilsko in funkcionalno prisotnost na spletu. Če bi resnično želeli, bi lahko čez dan izgnali spletno mesto (čeprav ne’t priporočam biti čisto ta gung ho).

Obstaja veliko odličnih ustvarjalcev spletnih strani, vendar jih ni ‘najboljši’ gradnik spletnih strani. To je odvisno od vaših potreb. Če vam je enostavna uporaba pomembna, se prijavite na brezplačno preizkusno različico z všečki Wix ali GoDaddy. Če želite med gradnjo razvijati svoje tehnično znanje, nekaj takega Kvadratni prostor morda bolj na vaši uličici. Zavrtite jih in poglejte, kaj klikne. Poskusiti ne bo nič.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me