Crni petak i cyber ponedjeljak 2020.: Kako postaviti svoju trgovinu za uspjeh

e-trgovina crnim petkom


Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak su blockbuster dani kupovine. Ako ti’Vi ste vlasnik trgovine e-trgovine’Želim djelovanje.

Prošle godine, Amerikanci su samo na Crni petak potrošili rekordnih 6,22 milijarde dolara putem interneta.

Ako ne’Ne pripremajte se za Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, vi’Propustit ćete veliku priliku za prodaju.

Vodič za vlasnike e-trgovine ovog Crnog petka

Ovaj će vodič biti vaš e-commerce osobni trener. Do kraja ćete:

 • Znajte što su Black Friday i Cyber ​​Monday.
 • Shvatite zašto oni’ponovno ste važni za web mjesto e-trgovine.
 • Imati 9 ključnih koraka poduzeti kako biste bili sigurni da je vaša trgovina spremna i maksimizirana za prodaju.

Ne radite ništa i mogli biste biti zanemareni na dva najveća datuma kupovine u godini.

“Bilo bi to kao da vičete na pažnju na nogometnoj utakmici – vi’samo još jedan glas u gomili i to’vrlo je teško dati sebi sluha.”

Je li vaša trgovina Crni petak spremna?

Kako se bliži veliki dan, i ti’Naći ću vas da pitate ‘je li moja trgovina e-trgovine spremna?’ ‘Dajem li najbolju priliku zaraditi novac na Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak?

Znamo da to izgleda puno za uzeti, ali eto’nema potrebe žuriti sa stanicama panike.

Mi’Pokazat ću vam kako uz malo nogu stvarno možete pripremiti svoju trgovinu za Black Friday i Cyber ​​Monday.

9 načina za pripremu

Ispunjavanje rupa u vašoj prodajnoj strategiji Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka može se činiti zastrašujućim zadatkom, ali možete postići puno u kratkom vremenu, posebno ako iskoristite pomoć koju nude stručnjaci koji grade web stranice za e-trgovinu kao što su Shopify i BigCommerce.

S graditeljem web mjesta može se osjećati kao poslovni partner s punim radnim vremenom. Žele da uspijete jer što ste bolji, to će vam biti i bolji.

Don’ne brini ako ne’Mislim da imate vremena, samo slijedite ovih 9 koraka kako biste svojoj web-lokaciji dali najbolje šanse za povećanje prodaje u ovoj blagdanskoj sezoni.

 1. Optimizirajte svoje proizvode za prodaju
 2. Iskoristite prave popuste, na prave proizvode
 3. Poboljšajte iskustvo kupovine
 4. Učinite vašu uslugu odjave što boljom
 5. Koristite marketing društvenih medija za pokretanje prometa
 6. Pošaljite marketinške kampanje vrhunske kvalitete putem e-pošte
 7. Poredaj svoju web lokaciju’s slike
 8. Odlučite što ćete učiniti s troškovima isporuke
 9. Pružajte izvanrednu uslugu kupcima

1. Optimizirajte svoje proizvode

7 od 10 kupaca nesigurno je što’ideš kupiti, pa to’S ključnim ćete proizvodima pružiti svaku priliku da se istaknu.

“Guranje proizvoda na vašu web lokaciju i čekanje na prodaju bilo bi poput ribolova bez ikakvog mamaca!”

Ako ste prošle godine sudjelovali na Crnom petak i Cyber ​​ponedjeljku, prvi korak je analiza vaših prodajnih podataka da biste vidjeli što je dobro prošlo. Pomoću tih podataka napravite izmjene postojećih izgleda proizvoda i opisa proizvoda.

Planirajte unaprijed kreiranjem rasporeda proizvoda koji određuje kada se proizvod kreće u prodaju i njegovu cijenu. Umjesto da se igrate nadoknađujete, možete prijeći igru ​​i zatim napraviti sitne izrasline, umjesto da nadoknadite manžetnu. Graditelji web stranica poput Shopify imaju aplikacije koje vam mogu pomoći u automatskom objavljivanju proizvoda. Sviđa nam se BigCommerce’s Discount Manager (više o tome kasnije).

Opisi vaših proizvoda trebali bi nam ponuditi hitnost. Podsjetite ljude da imaju samo određeni prozor kako bi spakirali ponude u ponudu dodavanjem izraza kao što su:

 • Samo ograničeno vrijeme
 • Ostao je samo jedan
 • U velikoj potražnji
 • Prodano uskoro

Dodajte posebne napomene Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak u opisima proizvoda da potpišu svoju važnost kupcu.

Ako ti’ponovno skladištenje proizvoda bilo koje poznate marke, pazite da se imena marki na istaknutom mjestu – ovo ne’Ne samo poboljšajte svoje organsko rangiranje (što je više prometa i tako veća prodaja), ono također daje kredibilitet vašoj trgovini i čini kupcima veću vjerojatnost da će postati ponovljeni kupci.

Razmislite i o pokretanju pretraživanja ključne riječi na Googleu i korištenju Google Trendova da biste pronašli neke ključne riječi u vezi s vašim proizvodima. Uključivanje ovih u svoje opise vašoj web lokaciji može potaknuti SEO (optimizaciju tražilice) – penjanjem na Google’s rangiranja za relevantne pojmove, ti’Dobit ćete više prometa na dan i, nadam se, više prodaje.

To’Također vrijedi pokrenuti brzu reviziju kategorija i popisa proizvoda kako biste bili sigurni da su’ažurni. Tamo’nije ništa gore od reklamiranja proizvoda koji vi’niste u mogućnosti isporučiti.

2. Primjenite prave popuste, na prave proizvode

Kupci Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka su lovci na povoljne cijene.

Budite spremni: vi’morat ćete smanjiti najmanje 20 posto svojih predmeta da biste se natjecali. Možda biste htjeli razmotriti nudeći besplatan poklon sa svojim proizvodima kao malo zaslađivača; web-graditelji poput Shopify-a omogućuju vam da besplatno dodate poklon kartice u vašu trgovinu.

Kada su u pitanju popusti, kreativniji je bolji.

Mnoštvo trgovaca će ponuditi 20% popusta, ali koliko će ih ponuditi ‘50% popusta za kupce koji prvi put dolaze’, ili ‘30% popusta ako kupite više od 5 para cipela’? Pustite maštu na uzici!

Kako dizajnirati stranicu proizvoda za kupce za svoju trgovinu e-trgovine: Prvi dio sadrži sve što je potrebno za dizajn stranice proizvoda za vašu web lokaciju e-trgovine..

3. Poboljšajte iskustvo kupovine

Sve o vašoj trgovini’Dizajn crnog petka i cyber ponedjeljka trebao bi biti usmjeren na prodaju i pretvaranje preglednika u kupce.

Postoje li široke mogućnosti za unakrsnu prodaju i prodaju? Na primjer, ako vi’dobio sam velik popust na par cipela, prekriži tom kupcu neke snižene čarape prikazujući ih na istoj stranici proizvoda. Ili, za prodaju, reklamirajte bolju verziju cipela. To je lako ako napravite kategorije proizvoda koji se prirodno uklapaju (poput čarapa i cipela).

Kupac bi trebao stići u vašu trgovinu’s početnom stranicom i nema sumnje kamo ići.

Razmislite o tome da napravite različite stranice Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka da biste jasno naznačili kamo vaši kupci trebaju ići kako bi ostvarili ponude. U konačnici, želite da vaši kupci dođu do vaših sniženih proizvoda u što je moguće manje klikova.

“Zamislite da se vozite u zabavni park i nema znakova koji bi vam govorili kako doći. Vas’izgubila bih se i vjerojatno bila jako iznervirana, zar ne?”

Da’s kako bi bilo doći do trgovine putem e-trgovine i ne znati gdje su ponude.

Baš kao i u opisima vaših proizvoda, cijela vaša web lokacija treba izraziti osjećaj hitnosti. Evo dva koraka “uradi sam” za stvaranje osjećaja žurnosti u isto vrijeme kada je potrebno za jelo za vašu večeru:

 • Prikažite popuste jasno na početnoj stranici – ovo može zvučati očito, ali to’lako se toliko zaokupiti na stranicama svojih proizvoda da zaboravite izdvojiti izlog.
 • Dodajte baner za odbrojavanje – odbrojavanje vremena koje traje do Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka zaista može pomoći u stvaranju uzbuđenja. Alati poput Powr (potpuno integrirani s BigCommerceom) mogu vam pomoći da to učinite besplatno u nekoliko minuta.

Ovdje’je primjer banera za odbrojavanje koji smo dodali kroz Shopify:

Povećajte uzbuđenje s natpisom odbrojavanja poput ovog iz Shopifyja

4. Učinite vaš postupak odjave što bolji

Možda mislite, ‘moja blagajna dobro radi, ako nije’t slomljen, zašto pokušati popraviti?’.

To bi bila pogreška.

Kupci Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka su nestašni – oni’imam tisuće prodavaonica i ograničeno vrijeme, i tako pobijedim’Dvaput ne razmislim o tome da vas ostavim obješene na blagajni.

“Vaša odjava je poput posljednje prepreke u utrci: nema’nije važno ako ti’Pročistio sam sve ostale ako padneš na završnoj prepreci’ne osvajaš zlato.”

Uzimajući neko vrijeme da poboljšate postupak odjave možete se isplatiti istog dana.

Možete li dodati dodatne mogućnosti plaćanja kao što su PayPal ili Bitcoin? Što više žica za vašu e-trgovinu luče to bolje jer i vi’pružate svojim kupcima više mogućnosti da vam daju svoj novac.

S 3 od 10 američkih kupovnih putovanja putem interneta koji uključuju više uređaja, vezanje kolica s računima znači da kupci ne’ne izgubite svoje narudžbe ako prebace uređaj, a vi ne’Ne možete izgubiti gotovo trećinu svog prihoda.

To’s win-win!

5. Koristite društvene medije za pokretanje prometa

Pokretanje kampanja na web stranicama društvenih medija poput Pinterest-a, Facebooka, Twittera i Instagrama može biti izvrstan način za dobivanje očnih jabučica na web mjestu e-trgovine; ali to’nije dovoljno samo za guranje oglasa vani, morate dodavati te dodatke pravim ljudima.

“Slanje oglasa za vaše vintage nogometne majice osobi koja voli hokej na ledu bilo bi poput pokušaja da zabijete četverokutni kolut u okruglu rupu.”

Pazite na hashtagove Black Friday i Cyber ​​Monday na koje možete upaliti piggyback. Korištenje dodataka za društvene mreže dostupnih kod graditelja web stranica za e-trgovinu omogućit će vam da svoju trgovinu integrirate s Facebookom ili Twitterom.

U našem iskustvu testiranja trgovina e-trgovine, Facebook je najučinkovitiji kanal za privlačenje prometa na vašu web lokaciju i ostvarivanje prodaje. To se odražava na statistiku: otkupne stope porasle 42% za tvrtke za e-trgovinu na Facebooku na Crni petak 2016.

Da biste svojim kampanjama na društvenim mrežama dali najbolje šanse za uspjeh, odaberite kvalitetnu sliku proizvoda i dodajte svoj logotip i nešto tekstualnog oglašavanja svojih ponuda. Pobrinite se da započnete s reklamiranjem oglasa barem nekoliko dana unaprijed da izgradite uzbuđenje. Ostavite ga u zadnjoj minuti i kupci će vaš oglas moći vidjeti samo jednom, što znači da i oni’malo je vjerojatno da će kliknuti s obzirom na to koliko će trgovaca zahtijevati njihovu pažnju.

6. Pošaljite marketinške kampanje vrhunske kvalitete putem e-pošte

Za mnoge od nas, crni petak i cyber ponedjeljak mogu se osjećati neodoljivo. E-pošta vam pruža šansu da prođete kroz buku i pružite zaista osobnu ponudu svojim kupcima.

Obavezno započnite svoju e-mail kampanju zadnji tjedan unaprijed kako biste preusmjerili svoje kupce’ apetit za prodajom’ponudit ću ih tijekom vikenda.

Jednostavna, ali učinkovita kampanja putem e-pošte uključuje:

 • Jedan tjedni e-mail od četiri tjedna do Crnog petka.
 • E-pošta i večer prije Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka.
 • E-pošta na Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak.

Možete čak razmotriti da dugogodišnjim kupcima ponudite posebnu VIP ponudu putem e-pošte. Na primjer, možete im dati pregledni popust na popuste na Black Friday i Cyber ​​Monday te im ponuditi ranu priliku da ih kupe. Ovo može biti odličan način za izgradnju povjerenja u robne marke; jer su vam kupci koji se ponavljaju više vrijedni, to također ima komercijalni smisao.

Čak i ako radite sve gore navedeno, vi’nije učinjeno.

Obavezno se obratite nakon Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka kako biste zatražili povratne informacije i pozvali ih da ponovno posjete vašu trgovinu.

Dodavanje automatizirane e-pošte za oporavak kolica izvrstan je način sprečavanja klipa koji prolaze kroz mrežu. Ako kupac dođe sve do blagajne, ali ne uspije kupiti, kupi ih’Dobit ću naknadnu e-poštu koja će im omogućiti da se odmah vrate u košaricu (Shopify zapravo uključuje napušteno vraćanje kolica kao standard).

Ovo je koristan alat za vaše kupce i potencijalno profitabilan za vas!

I Shopify i BigCommerce dolaze s MailChimp integracijom; sve što trebate učiniti je posjetiti trgovinu aplikacija i dodati je. Naše iskustvo s MailChimpom je da je to’je izvrstan alat za skaliranje vaših marketinških kampanja putem e-pošte i podizanje komunikacija na novu razinu. To’vrlo je jednostavan za uporabu i djeluje na istim principima povuci i ispusti kao graditelji web stranica, tako da ne’Da biste ga mogli koristiti, ne trebate biti tehnički uopće.

Pokušajte Shopify BESPLATNO tijekom 14 dana

Isprobajte BigCommerce danas

7. Razvrstajte svoju web lokaciju’s slike

Kupci Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka su nemilosrdni. Uz toliko mnogo trgovaca koji se nadmeću za svoju pažnju, to si mogu priuštiti.

Ako se vaša trgovina čak i daljinski sporo učitava, mnogi kupci jednostavno će glasati nogama i zatvoriti karticu. Velike, šarene slike proizvoda i slike natpisa na početnoj stranici čine da vaša web lokacija izgleda dobro, ali može utjecati i na vrijeme učitavanja i pogoditi stopu konverzije (postotak posjetitelja koji idu na kupnju) i vašu ocjenu na Googleu.

“U redu, ali mojim proizvodima su potrebne slike, pa što mogu učiniti s tim?”

Jednostavan način rješavanja ovog problema je korištenje alata za optimizaciju slike. Ovo su alati koji komprimiraju vašu sliku u manjoj verziji, a da ne utječu na dimenzije ili kvalitetu. Shopify ima svoj alat koji pomaže vlasnicima trgovina da promijene veličinu i optimiziraju slike, ali mi’Prije sam koristio alat nazvan Kraken.io, koji također dobro radi.

8. Odlučite što ćete učiniti s troškovima otpreme

Kupci Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka su prava skupina i mnogi će očekivati ​​besplatnu dostavu.

To’ovisi o vama da procijenite cijenu besplatne dostave u odnosu na popust na koji ste’ponuda. Na primjer, mnogi kupci radije bi imali besplatnu dostavu u vrijednosti od 6 dolara, nego popust od 10 dolara, bizarno.

64% kupaca izjavilo je za NRF da su uvjereni da će kupnju izvršiti besplatnom dostavom, pa će vam ovo možda biti previše dobra prilika da propustite.

Dodavanje popusta za besplatnu dostavu prilično je jednostavno kod većine pristojnih graditelja trgovina. Uz Shopify, na primjer, možete poslati besplatni kôd za popust putem trgovine’odjeljak s popustima (izvrsno za nagrađivanje vjernih kupaca) ili postavljanje besplatne cijene dostave u vašoj trgovini’s postavke.

Započnite s Shopify danas

9. Pružajte izvanrednu uslugu kupcima

S Walmartom i Amazonom koji dominiraju prodajom Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka, možda ćete se osjećati poput male ribe u velikom ribnjaku.

Trik je okrenuti ovo u svoju korist.

Jedan od načina za to je pružanje osobne i kvalitetne usluge kupcima. Ako nemaš’t već napišite detaljan odjeljak s FAQ-om koji se odnosi na Black Friday i Cyber ​​Monday, tako da će eventualna pitanja vaših klijenata moći rješavati što je moguće neprimjerenije. Obavezno pokrijte ključna područja kao što su:

 • Vaša pravila o povratu i vraćanju.
 • Koliko dugo traje vaša prodaja.
 • Očekivano vrijeme isporuke.

Ako zaposlite bilo koje osoblje koje će vam pomoći u vođenju trgovine, obavezno im pružite kratki razgovor o važnosti uljudnosti i korisnosti.

Sve što možete učiniti za poboljšanje razine usluge na licu mjesta može imati veliki učinak. Možete, primjerice, razmotriti ulaganje u aplikaciju putem platforme za izgradnju programera koja vam omogućuje integriranje usluge live chat-a. LiveChat, vrhunski softver za internetski chat s kojim se lako možete integrirati sa svojom prodavaonicom BigCommerce, nudi besplatno 30-dnevno probno razdoblje, tako da vrijeme bude pravo, a vi možete besplatno dodati zaista atraktivan alat za korisničku uslugu.

Počnite koristiti BigCommerce danas

Sve aplikacije ili alati koji vam mogu pomoći?

Mi’Istaknuo sam praktične alate dostupne putem graditelja web stranica’ prodavaonice aplikacija diljem svijeta, ali ovdje’s istaknuta je traka najboljih aplikacija iz Black Fridaya koje imamo’Pronađen sam prilikom testiranja i izrade web lokacija e-trgovine.

 • Voditelj popusta / Planer prodaje (BigCommerce): ova aplikacija omogućuje vam automatizaciju procesa ažuriranja cijena proizvoda i zakazivanje prodaje, štedeći vam puno vremena koje možete provesti vodeći marketing marketinške kampanje. Izvorna cijena zadržava se na stranici proizvoda kako bi kupci jasno vidjeli popust koji ostvaruju. Po završetku prodaje aplikacija automatski vraća izvornu cijenu.
 • Povratak na zalihama (Shopify): ovaj super uredan alat omogućuje kupcima da zatraže da budu obaviješteni kada proizvod budete vi’Potrošili smo opet je na skladištu. Potom ih možete ponovo usmjeriti e-poštom kada imate željeni proizvod. Ova nam se aplikacija sviđa jer znači da što manje posjetitelja vaše web stranice može proći kroz pukotine.
 • Jednostavan kontakt s kupcima (WixeCommerce): rješenje na jednom mjestu za glavobolju u vezi s kupcima, Easy Contact Customer vam omogućuje da ponudite live chat, povratne pozive, SMS poruke, e-poštu, pa čak i Facebook messenger. Vaši kupci će vam biti zahvalni za niz komunikacijskih opcija (i čak vas mogu nagraditi kupnjom).
 • PageFly (Shopify): nevjerojatno gladak alat za pravljenje i povlačenje odredišnih stranica’dizajniran je za Shopify. PageFly vam omogućuje da stvorite odredišne ​​stranice za svaku marketinšku kampanju i testirate ih. Na primjer, ako vi’imam određenu Facebook kampanju koja reklamira proizvod, stvorite jedinstvenu odredišnu stranicu za njega. Posjedovanje odredišne ​​stranice povećat će mogućnost posjetitelja da se pretvori u prodaju. Shopify je dizajnirao alat s plaćenim kampanjama na umu, a predlošci odredišnih stranica odgovarat će najboljoj praksi Facebooka i Google AdWordsa.

Na raspolaganju su stotine korisnih alata koji pomažu da vaš Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak budu uspješni. Ovo je samo nekoliko njih. Pronalaženje pravog dodatka za problem s e-trgovinom zahtijevat će pokušaj i pogreške, pa zaronite i započnite eksperimentirati.

Pokušajte s Shopify Advanced Plans

Isprobajte BigCommerce Plus

Kako znate da vaša web stranica može podnijeti promet?

Najveća noćna mora svakog vlasnika web mjesta je da se vaše web mjesto pokvari tek kad dobijete porast kupaca koji žele kupiti.

To’dovoljno da se probudite usred noći u hladnom znoju. Prekidi na web mjestu su poput postavljanja natpisa na ulazna vrata i pozivanje kupaca da se jave na natjecanje.

Promet raketama za maloprodaju preko Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka i mogli biste se zabrinuti da vaša trgovina nije’pravilno opremljen da se nosi s njim. Važna stvar je ne paničariti: rušenje web stranice obično zahtijeva mnogo prometa. Iako je tako’Još uvijek vrijedi dati web mjestu stres test prije velikog vikenda.

“Zamislite to kako automobilu dajete MOT prije nego što se natjecate u Nascar rally događaju.

Što možete učiniti kako biste bili sigurni da se vaša trgovina sprema?

 • Ispitajte nosivost (količina aktivnosti koju vaša trgovina može poduzeti prije nego što je spakira) koristeći alate kao što su LoadImpact.com. Ako je vaša trgovina samostalna domaćin, možda biste trebali razmotriti nadogradnju usluge ili plana za hosting na neograničenu propusnost.
 • Unaprijed testirajte marketing putem e-pošte – ako ti’ponovno šaljete automatizirane e-poruke tijekom razdoblja, testirajte, testirajte i ponovno provjerite da li se dostavljaju ispravno i da je kopija jasna. Slanje pogrešne e-pošte pogrešnom kupcu moglo bi utjecati na prodaju i dugoročno zaista oštetiti vašu marku čineći da izgledate amaterski.
 • Testirajte svoju web lokaciju u različitim preglednicima (Google, Firefox, Internet Explorer) i na različitim uređajima (mobilni, tablet, radna površina) kako biste bili sigurni’s njima bez problema rade. Vaši kupci koristit će sve vrste preglednika na više uređaja, tako’Važno je širiti vašu mrežu što je moguće više kako biste izbjegli propadanje prodaje.

Isprobajte Shopify Free 14 dana

Jeste li razvrstali svoju pošiljku?

Dotakni drvo, ti’Primat ću više narudžbi nego inače tijekom Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka. Puno više narudžbi, nadam se.

To’S ključnim kako bi se osiguralo da se vaš postupak dostave može nositi i vi’neće isporučiti narudžbe ako oni’dolaziš kroz brzo i debelo ili što si pobijedio’Prebrzo se rasprodati i na kraju ne ispunjava potražnju. Obratite se svom dobavljaču i uvjerite se da znaju što’događa se.

Testirajte svoj postupak ispunjavanja narudžbe, bilo da ste’upotrebljavate dropshipper, ručni sustav ili aplikaciju za ispunjenje poput ShipStation.

Zašto biste trebali obratiti pozornost na mobilne i radne površine

Kad budete sigurni da je vaša trgovina spremna za najprometnije dane kupovine u godini, to’Lako je zaboraviti koliko je važno osigurati sve promjene koje mi’predlagao sam vam rad i na mobilnom uređaju kao i na radnoj površini.

Mi’podsjećam vas sada tako da nemate izgovora.

Zapanjujućih 1,2 milijarde dolara potrošeno je na mobitel na Crni petak 2016., a mobilna upotreba postaje sve popularnija. Prošle godine kupovina mobilnih uređaja činila je 36% prodaje u Black Friday i 29% Cyber ​​Monday prodaje.

Don’Ne zaboravite pogledati navigaciju na mobilni, mobilni odziv i postupak kupnje.

Graditelji web stranica poput BigCommercea omogućuju jednostavno prebacivanje s radne površine na mobilnu, omogućujući vam da vidite kako vaša web lokacija izgleda na svakom uređaju. Obavezno upotrijebite ove alate kako biste uočili bilo kakve nerede u svojoj mobilnoj verziji kako biste se mogli uključiti i popraviti ga prije velikog dana. Možda čak razmišljate o dizajniranju namjenske mobilne odredišne ​​stranice pomoću alata koje smo spomenuli ranije kako biste povećali promet od kupaca mobilnih uređaja.

Besplatna probna verzija BigCommercea

Crni petak i najbolji cyber ponedjeljak

Nema strogih i brzih pravila, samo koristite zdrav razum.

Mnogi trgovci uhvaćeni su u konkurentnost Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka i riskiraju da štete svojoj marki neetičkim postupcima. Evo nekoliko pravila:

 • DON’T neželjene korisnike s neumoljivim e-mailovima. Samo zato što oni’kupio od vas ili pretplatio se na vaš newsletter ne’ne dam vam pravo da zloupotrebljavate njihovu poštu.
 • ČINI uvijek imate gumb za odjavu pretplate na bilo koju e-poštu.
 • DON’T ponudite promocije ili proizvode za plaćeno oglašavanje koje niste’Ponuda na web mjestu. Kupci moraju dobiti ono što im je obećano kad kliknu na plaćeni oglas.
 • ČINI nude prave popuste. Don’Ne dižite cijenu tjedan dana prije, a zatim spustite na prvobitnu cijenu, ali oglašavajte je kao popust. Vas’Isključit ćete se i kupci će vas dugoročno kazniti.
 • DON’T biti nepristojan prema kupcima koji traže povrat novca ili postavljanje upita. Crni petak i cyber ponedjeljak mogu biti stresni, ali uvijek biste trebali ostati profesionalni i uljudni.
 • ČINI pobrinite se da svi skočni prozori koje dodate na svoju web stranicu budu neupadljivi i relevantni što je više moguće. Mi’d predlažem da se pojave tek nakon što posjetitelj bude na vašoj stranici 10 sekundi. Nema ništa manje od toga da dolazite na web stranicu samo ako ih skočni prozor odmah napadne.

Zamotavanje

Nema strogih i brzih pravila, samo koristite zdrav razum.

Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak najveći su datumi kupovine u kalendaru pa su i super konkurentni. Ako se stojite među gomilom, možete se osjećati nemogućim ako i vi’ponovo mala internetska trgovina s ograničenim resursima.

Ali ako sebi postavite prava pitanja i poduzmete prave korake, možete voziti val Crnog petka i Cyber ​​ponedjeljka i uključiti se u akciju.

Nadamo se da vam je ovaj vodič pokazao nekoliko jednostavnih metoda uradi sam kako pripremiti svoju trgovinu za e-trgovinu za Crni petak i Cyber ​​ponedjeljak, bez potrebe da zaposlite skupog programera ili dizajnera, te vas uputio u pravcu nekih stvarno korisnih alata koji su dostupni na vrhunskoj web stranici za e-trgovinu. graditelji.

Ako nemaš’Čak nisam ni sagradio svoju trgovinu e-trgovine, to’nikad nije kasno za ustajanje i trčanje.

Naš 5 najboljih eCommerce softvera koji će vam pomoći da prodate putem interneta pokazat će vam kako brzo i jednostavno možete izgraditi internetsku trgovinu i započeti s prodajom, bez ikakvog tehničkog znanja..

Ako ti’već pokrećete trgovinu e-trgovine i želite više informacija o temama opisanim u ovom vodiču, predlažemo da pročitate vodiče navedene u nastavku kako biste zaista prešli na svoju razinu na sljedeću razinu:

Kako osmisliti stranicu proizvoda za kupce za svoju trgovinu e-trgovine: 1. dio – za 8 dijelova sadržaja koji stranica e-trgovine mora imati ako želite nadopuniti internetsku trgovinu.

Kako prodati na mreži | 4 Izvrsna e-commerce rješenja koja će vam pomoći da uspijete – vaš vodič na jednom mjestu za uspješnu prodaju na mreži, koji pokriva sve, od izgradnje marke do tehnologije koja vam pomaže u prodaji.

pustiti’čujemo za uspješan crni petak i cyber ponedjeljak!

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map