Što prodavati na mreži – ova vam aplikacija olakšava posao

Što prodavati na mrežiAko želite izgraditi web lokaciju za e-trgovinu, otkrivanje što prodavati na mreži uvijek je izazov.


Svakako, postoji niz zaista dobrih graditelja internetskih trgovina koji će vam pomoći u izradi vaše web stranice danas, a vi ne’Ne moram čak ni znati kodirati.

Ali čak i ako postavite internetsku trgovinu, što ćete u svijetu prodati?

Ako već imate ideju što prodati, znate li kako kupiti proizvode iz jeftinog i pouzdanog izvora?

Pronalaženje pouzdanog dobavljača za kupnju vaših proizvoda radi preprodaje po višim cijenama zvuči jednostavno, ali vjerojatno znate, to’nije uvijek tako jednostavno.

Prije nego što istražimo u članku, pogledajte naš najbolje ocijenjeni graditelje web stranica e-trgovine koji vam mogu pomoći u uspješnoj prodaji na mreži:

Pronađi pouzdan dobavljač proizvoda MOŽE BITI SKARAN

To’s puno posla za izgradnju i rast poslovanja.

Ne samo da se morate brinuti o tome što prodavati na mreži, kako plasirati svoje proizvode, postaviti web lokaciju za e-trgovinu, upravljati timom (kada počnete rasti), baviti se poslovnim administrativnim stvarima, morate se brinuti i o dobavljačima. vaših proizvoda.

Jesu li oni dovoljno pouzdani da vam pošalju proizvode visoke kvalitete? Hoće li pošiljka biti na vrijeme? Hoće li vam uzeti novac i zanemariti vas?

Sve su to opravdane poteškoće i mogu predstavljati veliku prepreku započinjanju rada, pogotovo ako ovo prvi put pokušavate graditi posao.

Vas’Vjerojatno sam čuo od nekih ljudi da jednostavno odu na Alibaba.com i pronađu jeftinog dobavljača. “To’jednostavno tako jednostavno.”

Loše vijesti – to’nije to lako.

NA ALIBABA.COM postoje DOBRO, PROSJEČNO I BUDI DOBAVLJAČI

To’dobro je poznato da je Alibaba svijet’je najveće tržište za vlasnike tvrtki na izvorima proizvoda.

Imaju tisuće i tisuće veletrgovaca koji su spremni prodati proizvode vlasnicima tvrtki poput vas, uz niske, veleprodajne troškove.

Ovi veletrgovci ili proizvođači mogu vam prodati proizvode po mnogo nižim cijenama jer mogu proizvode proizvesti u velikoj količini (između nekoliko drugih razloga).

Mnogo njih je također vrlo iskusno u prodaji prekomorskim kupcima, poput vas.

Što prodavati na mreži - Alibaba

Da biste ostvarili profit za svoje poslovanje, morate moći kupiti proizvode po niskim troškovima, a zatim ih prodavati po višim cijenama kako biste mogli ostvariti profitnu maržu. Don’Ne zaboravite, i dalje imate prodaju & marketing, operativni troškovi i porezi koje treba platiti. Onda morate zadržati što’s lijevo.

Loša vijest je da nisu svi dobavljači na Alibabi dobri. Kao i na svim tržištima, neki su dobavljači neminovno dobri, neki u redu, a neki loši.

Evo nekoliko stvari (među mnogim) koje mogu potencijalno poći po zlu ako odaberete pogrešnog dobavljača:

  • Proizvodi ne stižu na vrijeme
  • Kvaliteta proizvoda nije jednaka
  • Nisu isporučeni svi proizvodi koje ste platili
  • Proizvodi se dostavljaju na pogrešnu adresu
  • Dobavljač je srednja osoba, a ne stvarni veletrgovac. Tako i jesu “punjenje” cijene pa čak i mogu dati obećanja’ne čuvaj
  • Sav svoj novac prebacujete prevarantima koji su postavili račune s Alibabom isključivo kako bi prevarili tvrtke

Ovdje je dobra rasprava o nekim prednostima i nedostacima izvora proizvoda u inozemstvu.

Kada ti’pokušavate pokrenuti posao s e-trgovinom, to su neke od glavobolja kojih zaista ne radite’ne trebaš.

Što možeš učiniti??

BIGCOMMERCE PRIJAVA DA VAM POMOĆI DOBRO DOBAVLJAČE

Jedan učinkovit alat koji će vam pomoći suziti se od tisuća dobavljača na Alibabi, sve do grupe “Potvrđen” dobavljača, je da se koriste BigCommerce’s Alibaba.com Veleprodaja.

BigCommerce se udružio s Alibabom kako bi vam olakšao dobivanje proizvoda.

Ako koristite aplikaciju (kliknite ovdje da biste vidjeli stvarnu aplikaciju), prikazat će vam manju grupu provjerenih dobavljača koji su na pouzdan i etičan način pokazali snažne rezultate poslovanja s krajnjim vlasnicima poduzeća.

(Kliknite da biste pogledali pregledni videozapis o tome kako BigCommerce’s Aplikacija vam može pomoći pronaći pouzdane trgovce na veliko putem Alibaba.com)

To ne samo da značajno smanjuje rizik vašeg postupka snabdijevanja proizvodima, ova aplikacija vam može uštedjeti i tonu vremena (bez potrebe da se krećete kroz tisuće dobavljača) i može vam pomoći smanjiti razinu stresa. Ova je aplikacija integrirana izravno u vašu BigCommerce trgovinu, a možete se obratiti provjerenim dobavljačima sa samo nekoliko klikova.

Još jedna prednost je da ako svoje proizvode izvorite putem aplikacije Alibaba.com Veleprodaja, Alibaba podupire sve poslane narudžbe’s Sigurne usluge plaćanja. Dakle, vaša plaćanja dobavljačima ne oslobađaju se sve dok niste zadovoljni.

To definitivno pomaže ukloniti financijske rizike iz vašeg poslovanja.

ZAKLJUČAK – KAKO SMISLITI ŠTA PRODAJEM ONLINE

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me