Как да продавате мебели онлайн: 10 прости стъпки за изграждане, управление и отглеждане на онлайн магазин за мебели

Как да продаваме мебели онлайнСАЩ имат най-големия пазар на мебели в света, с приходи от над 300 милиарда долара през 2018 г.. Ако искате да се включите в това действие, вие’Ще ви трябва професионална платформа за продажба.


Следвайки тези 10 лесни стъпки, можете да създадете свой собствен успешен онлайн магазин за мебели.

Продажбата на мебели онлайн може да ви се стори бърз начин да направите долар от стария гардероб, който се намира във вашата резервна стая. Но в правилните ръце това може да се превърне в полезен бизнес. И така, как да настроите успешен магазин за мебели онлайн? Имате ли нужда от технически умения или бизнес план за чираци?

Простият отговор е “не”’няма нужда от нито едно. Просто трябва да следвате нашите 10 прости стъпки, а ти’Ще бъда на път да изградите вашата мебелна империя…

Дори когато имате план, може да е трудно да знаете откъде да започнете, редът, в който да направите всяка стъпка, най-добрият начин да изберете вашата платформа или дори как да показвате продуктите си.

Тези стъпки ще ви дадат ясна и подробна разбивка на най-добрия начин за създаване на онлайн магазин за вашия мебелен бизнес.

И така, какво чакаме? Позволявам’започнете, така че можете да започнете да продавате!

1

Contents

Намерете правилния уебсайт за електронна търговия

Обикновено, когато видите мебели да се рекламират онлайн, то’чрез платформи като Craigslist, eBay и дори Etsy. Те са добре за продажба на странния артикул, но не го правят’наистина подкрепям дългосрочен бизнес.

Ако искате да изградите професионален и надежден бранд за вашия мебелен магазин, го’s заслужава да се обмисли създател на уебсайт за електронна търговия.

Всеки’чух за eBay, но това, което на земята е създател на уебсайт за електронна търговия?

Е, то’е онлайн платформа, която ви помага да създадете онлайн магазин, без да е необходимо да знаете код – или дори да имате дизайнерски умения. Можете да изградите легитимен уебсайт за вашите продукти с лекота и без да плащате на програмист.

Накратко, помислете за създателя на уебсайт за електронна търговия като парче наистина висококачествени мебели с плосък пакет – с включени всички инструменти. Можете лесно да съберете впечатляващо парче и никой няма да разбере, че е дошъл с книга с инструкции, а не с тежка цена.

ние’направихме нашите изследвания, и може да ви каже най-добрите три платформи за електронна търговия за продажба на мебели онлайн са:

 • Shopify
 • Wix електронна търговия
 • BigCommerce

ние’Опитах и ​​тествах тези строители, сравних ги с техните конкуренти и накарах всеки ден хората да ги прокарват и през крачките си. Това са не само строителите с най-висока оценка на пазара, но имат и всичко, от което растящият магазин за мебели може да се нуждае.

Тук’s бърз поглед на техните оценки:

Pssst! Просто искахме да Ви уведомим, че BigCommerce в момента предлага до три месеца безплатно, когато се регистрирате в нов план. Отидете на уебсайта на BigCommerce, за да видите тази оферта на живо!

Защо трябва да използвате уебсайт за електронна търговия?

Може би се чудите защо не’не препоръчвам просто да изтеглите приложение за продажба или да създадете акаунт в Etsy. Те’отново сте бързи и лесни начини за продажба онлайн, нали? Отговорът е, че искаме да ви спестим време, пари и усилия в дългосрочен план!

Веднъж ти’Настроихте вашия създател на електронна търговия, той разполага с инструментите за автоматизиране на много отнемащи време задачи за вас. Както Shopify, така и BigCommerce имат специални функции, които да помогнат на вашия онлайн магазин за мебели да успее. С развитието на бизнеса ви и започнете да обработвате повече поръчки, вие’Определено ще бъда благодарен за тези специални функции, спестяващи ви време и усилия!

shopify продава мебели онлайнShopify ви предоставя всички инструменти, които да ви помогнат да изградите вашия онлайн магазин за мебели и да го направите дългосрочен успех

Въпреки че наистина трябва да плащате за строител на електронна търговия, разпръскването всъщност ще ви спести пари в дългосрочен план. Etsy, например, начислява такси и такси за транзакции, които наистина могат да се натрупат с увеличаване на продажбите ви. Марки като Shopify и BigCommerce искат да ви помогнат и предлагат отстъпки за услуги като доставка.

Добрият бизнес планира напред и чрез бюджетиране на създателя на електронна търговия това’е точно това, което вие’правиш.

Как да изберем Създател на уебсайтове за електронна търговия

ние’дадох ви първите три, но там’е цял товар от големи производители на електронна търговия все още там. Изборът може да бъде наистина труден, така че тук’е няколко неща, за които да мислите, когато вие’отново стеснявате възможностите си:

 • Бюджет и съотношение цена / качество – колко сте готови да похарчите и какъв е строителят’Ценови планове като? Не забравяйте да разгледате по-високите планове за това, когато вашият бизнес трябва да се разширява.
 • Лесна употреба – колко сте технически уверени? Колко лесно е да се използва строителят? Ние разглеждаме лекотата на използване във всички наши прегледи, защото когато вие’използвайте го всеки ден, имате нужда от строител, който работи с вас, а не срещу вас.
 • Характеристика – има ли строителят всички необходими функции? Помислете за нещата, които са наистина важни за вас – например имате ли нужда от блог функционалност? Или изоставено възстановяване на количката? дон’не се примирявайте с основите – уверете се, че сте’не пропускаш!
 • Гъвкавост на дизайна – колко шаблона трябва да избира строителят? Можете ли да ги персонализирате лесно, за да отразяват вашата собствена марка? Първите важни впечатления, така че дизайнът е важно съображение.
 • Помощ и подкрепа – всички можем малко да се забием от време на време. Винаги проверявайте предлаганите опции за поддръжка, за да сте сигурни’не сте оставени да виси без помощ от експерт, когато наистина имате нужда от това.

Едно от основните неща, на които трябва да внимавате, когато сте’сравняването на строителите на електронна търговия е, ако те предлагат безплатен пробен период. Това е идеалният начин да опитате, преди да купите, и дори можете да се регистрирате на няколко различни строители, за да видите кой от тях най-много ви харесва!

Всеки бизнес има различни нужди, така че трябва да намерите идеалния за вас.

2

Регистрирайте се в Premium план

Веднъж ти’намерихте перфектното си съвпадение, то’Време е да предприемете скока и да се запишете на премиум план.

За да започнете, ето’s бърз преглед на ценовите диапазони на трите най-добри строители на уебсайтове за електронна търговия наоколо, за да ви даде представа какво да очаквате (таксува се ежегодно):

 • Shopify: $ 29 до $ 299 на месец
 • Wix електронна търговия: $ 20 до $ 35 на месец
 • BigCommerce: $ 29.95 до $ 224.95 на месец

Както можете да видите, и Shopify и BigCommerce имат големи ценови диапазони. Това дава на вашия магазин огромно пространство за растеж. Защото те’и двете специални платформи за електронна търговия, те също предлагат множество допълнителни функции, за да помогнете на бизнеса ви да расте с надграждането си.

Основният план за пазаруване от 29 долара на месец например ви предоставя всички основни функции, необходими за стартиране на нов бизнес, включително изоставяне на възстановяване на колички, многоканална продажба и отстъпки при доставка..

Когато надграждате на Shopify, отключвате по-модерни инструменти като създаване на карти за подаръци и професионални отчети.

За всички строители общото правило е колкото повече плащате, толкова по-модерни инструменти получава вашият бизнес.

По-долу можете да видите ясно разбивка на основните функции, предлагани в основен план, в сравнение с разширения план:

Вашите функции на Builder Basic Advanced shopify лого малък строител на уебсайтове Опитайте днес Прочетете пълен преглед Premium поддръжка Възстановяване на количката Безплатен SSL сертификат Неограничена честотна лента Опитайте днес Прочетете пълен преглед лого-Wix-100x100 Опитайте днес Прочетете пълен преглед Premium поддръжка Възстановяване на количката Безплатен SSL сертификат Неограничена честотна лента Опитайте днес Прочетете пълен преглед BigCommerce Quiz Опитайте днес Прочетете пълен преглед Premium поддръжка Възстановяване на количката Безплатен SSL сертификат Неограничена честотна лента Опитайте днес Прочетете пълен преглед

Позволявам’s бързо разбийте тези функции, като започнете с първокласна поддръжка. И тримата строители предоставят 24/7 поддръжка по един или друг начин, но ако надстроите до разширен план, можете да получите достъп до премиум поддръжка. Това може да бъде специализиран агент за поддръжка, който да ви помогне да настроите или да отговорите приоритетно на всякакви въпроси.

Изоставено възстановяване на количката е изключително полезна функция, която изпраща автоматизирани имейли до клиенти, оставили артикули в кошницата си. Можете дори да персонализирате и добавяте отстъпки към имейла, за да изкушите тези купувачи обратно, спестявайки продажби и увеличавайки приходите си. Wix не’нямам вградена тази функция, но Shopify и BigCommerce правят.

SSL означава слой за сигурни сокети. SSL сертификатът е от съществено значение за всеки онлайн магазин, тъй като криптира всяка информация, минаваща през уебсайта ви, и защитава чувствителните данни от хакери. Можете да видите защо’е толкова важно за всеки, който приема онлайн плащания!

Bandwidth е колко данни могат да бъдат предадени чрез вашия уебсайт. Ако вашите данни са ограничени и получите внезапен скок в трафика, уебсайтът ви може да се срине. Shopify, Wix и BigCommerce всички ви дават неограничена честотна лента още от първия ден, като ви дават много място за растеж.

3

Изберете име на домейн

Веднъж ти’Вие сте се регистрирали във вашия перфектен премиен план, вие’Ще искам да стигна до наистина вълнуващата част – избора на собственото ви име на домейн!

Име на домейн е вашият уебсайт’адрес и как хората разпознават и намират вашия уебсайт. То’е част от вашия уебсайт’идентичност – например, нашата е www.websitebuilderexpert.com.

Имената на домейни са важни за изграждането на професионален и надежден имидж за вашия бизнес.

Представете си, ако адресът на нашия уебсайт беше www.zxfgh-jkjh94fgj.com. Бихте ли ни приели сериозно? То’няма нищо общо със съдържанието на нашия сайт, то’не е закачлив, ти спечели’не забравяйте това и нека’С лице към него, изглежда доста развратно!

Имената на домейни не’не идвам безплатно, но те’определено си заслужава инвестицията. Те варират в цената, но обикновено средно излизат около $ 20 на година. Добрата новина е, че много строители предлагат безплатен домейн за първата година, когато влезете в безплатен план!

Освен това можете да си купите такъв от регистратор на имена на домейни – например Domain.com – който често има различни отстъпки. Можеш спестете 25% от цената на вашия домейн име чрез Domain.com, използвайки кода на купона WBE25.

И така, как да изберете име на домейн? Ето нашите най-добри съвети за избор на домейн убиец:

 • Не го усложнявай. Уверете се, че изберете домейн, който е лесен за запомняне (и заклинание)! Помислете за адреси, които всъщност знаете от върха на главата си, като www.webuyanycar.com – всички те правят точно това, което казват на тенекия.
 • Дръжте го кратко. дон’не създавате дълъг или сложен адрес – хората току-що спечелиха’не го помня!
 • Пазете я от броя и тиретата. Подобно на примера, който дадохме по-горе, числата и тиретата не са’t идеален за домейни. Ако някой’казваш адреса си на глас, как’s слушателят искаше да знае дали’с “ми-сайт-3” или “mywebsite-три”? Става тромаво и доста объркващо – най-добре да се ориентирате напълно.
 • Дръжте го уместно. Това е очевидно, но това е така’е лесно да се хванете в мисията да бъдете уникални. Ако вашият бизнес се нарича Little Blue Door, например, дон’не изберете като своя домейн I-love-country музика. Дори ако ти’отново Доли’е най-големият фен, вашите клиенти ще бъдат доста объркани! Уверете се, че се откроявате по правилните причини.
 • Дръжте го закачливо. Можете да се забавлявате с вашия домейн! Искате да е запомнящо се и уникално, така че защо да не го изпробвате на приятели и семейство, за да видите какво мислят? Могат ли да го помнят след няколко дни? Дали е твърде подобна на друга марка?

Много хора вече притежават име на домейн. Ако ти’за един от тях можете да свържете вашия домейн към уебсайта, който сте’направен съм с избрания от вас строител.

Shopify, Wix и BigCommerce всички ви позволяват да правите това и всички имат помощни ръководства, за да ви видят през процеса.

4

Изберете и персонализирайте шаблон

За да създадете вашия онлайн магазин, вие’Ще трябва да изберете шаблон. Това е по същество структурата за оформление на страницата, изпълнена с примерни изображения и текст, за да ви помогне да видите потенциала му.

шопирайте шаблони за мебелиShopify има конкретни шаблони за онлайн магазини за мебели, за да ви даде най-добрите дизайни за вашия бизнес

То’като гледане на къща – можете да видите къде са осветителните тела и къде сегашните собственици са поставили телевизора. Но след като влезете, можете да замените всичко със собствените си неща, което ви позволява да приведете свой собствен стил в оформлението.

Точно като лов в къщи, има няколко неща, за които да мислите, когато сте’преглеждаш строител’s дизайн.

Първо, има ли добра гама от шаблони, от които да избирате? Ти не’не искам просто една шепа, така че погледнете и вижте колко от тях се предлагат. Вие’Вероятно ще открием, че повечето строители – като Wix, например – предлагат тонове, което ви дава огромен избор!

wix шаблони за онлайн магазинWix предлага общо над 500 шаблона, като 81 от тези са предназначени за онлайн магазини

Както можете да видите от Wix’магазин за шаблони, често има категории, които да ви помогнат да филтрирате и търсите вашия перфектен шаблон. Това е наистина полезна функция, на която трябва да внимавате, тъй като може да ви спести много време.

Други неща за мислене са…

Визуализацията – можете ли да визуализирате шаблоните, преди да изберете добро?

Shopify, Wix и BigCommerce всички ви позволяват да визуализирате шаблона си преди да го изберете, което означава, че можете да получите наистина добро усещане за дизайна, преди да се ангажирате с това оформление.

Превключването – ако осъзнаеш, че не’не искам по-късно този шаблон, можете ли да го превключите?

То’е голям молба да изберете постоянен шаблон още от първия ден. То’би било като да се ожениш за първия човек, с когото някога си ходил на среща – това може да работи за няколко късметлии, но през повечето време’просто няма да се случи!

Shopify и BigCommerce ви позволяват да превключвате шаблони по всяко време – дори и след като уебсайтът ви е на живо. Wix електронната търговия за съжаление не’да ви позволя да направите това, защото предлага толкова много персонализиране.

Последното наистина важно нещо, което трябва да имате предвид, когато разглеждате шаблоните, са вашите мобилни клиенти. Ако ти’купувал съм някога нещо на телефона си или проклинал тромави уебсайтове, които не’не отговарят на вашия мобилен екран, тогава вие’Ще знам значението на наличието на мобилен отзивчив уебсайт.

С някои строители, като Wix и Shopify, можете да редактирате вашия мобилен изглед, за да сте сигурни, че сайтът ви изглежда точно както искате на всички екрани. Или можете да го оставите такъв, какъвто е, и шаблонът ви автоматично ще се преформатира, за да пасне на екрана’се гледа на.

Как да персонализирате шаблон

Веднъж ти’избрахте вашия шаблон, вие’Ще трябва да го направите. Добрите строители ще ви позволят да дръпнете ръкавиците си и да променяте всичко, което искате, включително:

 • Снимки
 • Текст
 • Цветове
 • Fonts
 • Добавяне и изтриване на страници
 • Оформление на страница
 • Менюта
 • Заглавия
 • Бутони
 • Слайдшоу, галерии и видеоклипове

И още много! Ти не’нямате нужда от специалност дизайн, за да направите сайта си изцяло свой – със създателите на уебсайтове за електронна търговия, така’е лесно като пай. Вашият магазин за мебели ще има своя уникална марка, така че нека свети! Забавлявайте се, но и го поддържайте професионално – например опитайте да поддържате цветовете и шрифтовете последователни на страниците си.

Ако искате допълнителна функционалност, като добавяне на формуляри за контакт или разгъване на свидетелски полета, можете да добавите приложения. Shopify, Wix и BigCommerce имат магазини за приложения, за да добавите повече уникални персонализиране и функции към вашия сайт.

5

Добавете вашите мебели

То’в момента, в който ти’чаках! Сега’е време да добавите вашите мебели и да покажете на света какво сте’имам какво да предложа. Там’е много да помислим тук, затова се придържайте към нас, докато покриваме най-добрите начини да настроите вашите мебели за успех…

Напишете опис за описание

Вие’продавате онлайн, така че можете’не използвайте вашия сребърен език за продажби, за да убедите клиентите да купят този античен стол или ултра модерна рамка на леглото. Имате нужда от описанието на вашия продукт, за да предоставите на клиентите цялата информация, която искат да знаят (без те да искат това), и да ги разточите в кука, линия и потъване.

Това означава трябва да сте информативни. Помислете материали, размери, цветове, тегло; всички неща, които клиентът може да иска да знае за логистиката на даден продукт.

Това е особено важно за магазин за мебели. С чифт дънки, ако нямат’не можете да ги хвърлите в чекмедже или дори в чантата си, за да ги върнете по-късно. Ако един гардероб е с неправилен размер или е двойно по-голям от теглото, което сте мислили, можете да се сблъскате с някои сериозни проблеми.

След това добавете малко усет. Убедете посетителите си че тяхната къща, офис или апартамент просто няма да бъде завършена без вашия най-продаван бюро и комплект стол.

описание на продукта за мебели la-z-boyТози раздел с подробности за продукта от онлайн магазина за мебели La-z-Boy дава ясно, привлекателно описание на стола’Промотиране, плюс предоставяне на връзки към друга полезна информация.

Можете да бъдете фини за това: в изображението по-горе, думите “простота”, “уникален”, “сложен”, “изчистен силует”, и “качество и комфорт” всички правят своята роля, за да убедят клиента, че това парче е добра покупка.

Направете качествени снимки

Никой няма да си купи диван, ако го има’s дебне в мрака на лоша снимка. Уверете се, че сте’правите кристално чисти, висококачествени, страхотни цветни изображения, за да покажете продуктите си, и избягвайте зърнести, пикселирани снимки на всяка цена.

Направете снимки от различни ъгли и ги направете достатъчно големи, за да ги видите на уебсайта си.

изображения на мебели от ikeaIKEA използва стилни снимки, за да вдъхнови своите клиенти и да насърчи продажбите. Всички снимки са леки и ясни, за да се покажат наистина продуктите на дисплея.

Можете да подправите и своите изображения – както и да имате отделни снимки на продукти, защо да не вземете някои съвети от шведските богове за продажба на мебели онлайн? IKEA има секции за вдъхновение и дори галерия от своите продукти в реални домове.

Погледнете любимите си онлайн магазини за мебели и вземете малко вдъхновение от това как’изложих своите изображения на продукти. Можете наистина да направите тези изображения част от вашата марка и да ги използвате, за да се свържете с клиенти.

Задайте разумна цена

Вероятно не сте’t създаване на онлайн магазин за мебели, само за да раздадете продуктите си.

Цените ще зависят от много неща, но има две важни правила, които трябва да спазвате: дон’Не надценявайте продуктите си и не го правете’и не ги продавате. Е, а, може да си помислиш. Но да открием, че щастливият среден може да бъде по-трудно от очакваното.

Цените ви трябва да отразяват качеството на мебелите, които вие’препродажба, независимо дали това’s антични парчета или плоски опаковки “Направи си сам”.

Освен това помислете колко работите’влагам във вашите продукти. Изработват ли те парчета по поръчка, за които сте отделили време, пари и материали? Или това са стоки втора употреба, които струват по-малко, но се нуждаят от почистване?

Ако искате да стимулирате много продажби, конкурентните цени могат да помогнат за изместване на запасите много по-бързо от скъпите ценови етикети. Но се уверете, че цените ви са достатъчни, за да покриете собствените си разходи – в края на краищата искате да печелите!

Един от най-добрите начини да постигнете правилното ценообразуване е да разгледате други онлайн магазини, които продават подобни мебели за вас. Това е добре за определяне на еталон, както и за озвучаване на конкуренцията.

Например, ако има’s друг сайт, продаващ същите гардероби с плосък пакет за половин цена, вие’ще губите клиенти на по-евтините им оферти.

Винаги показвайте цените ясно – дон’не накарайте клиента да го търси или да остави объркване по отношение на това колко го правят’Ще платите на касата.

Категоризирайте мебелите си

Докато всички ние обичаме смесен разпродажба в реалния живот, то’не е съвсем същото с онлайн магазините. Ако има’Без рима, причина или ясна логика за това как продуктите са изброени или групирани, клиентите най-вероятно ще се насочат в обратна посока.

Че’s защо категории – или колекции, както те’също се нарича – са толкова важни. Това е, което прави възможно да пазарувате от мъже, дамски, обувки или аксесоари, когато сте’пазарувайте дрехи онлайн.

Shopify, Wix и BigCommerce всички ви позволяват да създавате продуктови категории. Продуктите могат да се намират в повече от една категория, което още по-лесно улеснява филтрирането и намирането на това, което те’търся. Един гардероб, например, може да седи в а “Най-продаван” категория, както и “Мебели за спалня”.

категории мебели от хлябМебелният бизнес loaf.com използва категории, за да структурира своя онлайн магазин и да улесни пазаруването. Горното меню и изображения ви позволяват да пазарувате по категории или можете да разгледате продукти в продажба.

То’зависи от вас как искате да категоризирате продуктите си, но трябва да бъде логично, ясно и последователно. Добавянето на свързани или препоръчани категории продукти е чудесен начин за привличане на клиенти, както и категории като “Нов в”, или позволява на клиентите да филтрират по цвят, размер или цена.

Shopify и BigCommerce са особено добри в функции като тази. Те’са създадени да поддържат голям размер на продажбите и предлагат много различни варианти на продукти.

И трите наши най-добри производители на електронна търговия ви позволяват да продавате неограничено количество продукти. Други строители могат да ограничат броя на продуктите, които можете да продадете в зависимост от вашия ценови план, или да имат много ограничени варианти на продукти, което затруднява правилната категоризация на вашия магазин.

6

Настройте плащанията

След като свършите цялата упорита работа, направихте красиви снимки на вашите продукти и усърдно изработите цените, заслужавате награда. Не просто всяка награда – парична награда!

Добрата новина е, че след като магазинът ви излезе на живо, цялата тази упорита работа ще се изплати – буквално. За да приемете добре спечелените плащания през уебсайта си, трябва да изберете доставчик и да активирате транзакции.

Създателите на уебсайтове за електронна търговия улесняват настройването на плащания само с няколко кликвания. След това клиентите могат да проверят лесно, точно там на вашия уебсайт.

Поръчка за магазини с пример за bigcommerceHyphen Sleep е онлайн магазин, създаден с BigCommerce. Той приема кредитни карти, PayPal и Amazon Pay и улеснява клиентите да плащат.

Първо, разгледайте кои опции за плащане са налични – колко са? Можете ли да приемате плащания с дебитна или кредитна карта? Какво става с различните валути?

Основните шлюзове за плащане, на които трябва да се обърнете внимание, са:

 • PayPal
 • Квадрат
 • Amazon Pay
 • Apple Pay

Въпреки това има много повече оферти – Shopify например предлага над 100 допълнителни шлюза за плащане.

Как избирате с толкова много опции? Ако вашият бизнес вече е свързан с наличен доставчик на плащания, можете да продължите да го използвате. Основното е да изберете шлюз за плащане, който ще се възползва максимално от вашите клиенти.

Например, ако клиентската ви база е предимно по-стара демографска, това’Най-добре е да не разчитате на плащания чрез цифрови портфейли като Apple Pay.

Можете обаче да настроите няколко начина на плащане: например магазинът, направен от BigCommerce, на снимката по-горе, приема кредитни карти, PayPal и Amazon Pay.

Някои строители на уебсайтове за електронна търговия начисляват такси за транзакции. Wix и BigCommerce ви позволяват да продавате напълно безплатно, независимо кой доставчик на плащания изберете. Shopify начислява такси за транзакциите, освен ако не използвате собствен вътрешен шлюз за плащания, Shopify Payments.

Който и конструктор за електронна търговия да изберете, винаги се уверете, че те’ре PCI съвместим. Това гарантира, че всичко се обработва безопасно и сигурно, без да се притеснявате да бъдете погребани под планините на законни документи.

Другото, на което трябва да внимавате, е SSL сигурност. Това означава слой за сигурни сокети и криптира всяка информация, въведена във вашия уебсайт. SSL сертификат защитава данните за плащане от хакери и е от съществено значение за всеки онлайн магазин.

По-голямата част от строителите – включително Shopify, Wix и BigCommerce – осигуряват и двете мерки за сигурност.’t, обаче, така че винаги проверявайте!

7

Подредете вашите настройки за доставка

До този момент онлайн магазинът ви за мебели е почти готов. То’е проектиран красиво, всички продукти са на мястото си, вие’имаш собствен домейн и ти’сте готови да започнете да приемате плащания. Там’е само едно последно нещо, което да подредя: доставка.

Адрес за произход на доставка

Първи неща първо – трябва от някъде да се доставя. Произходът на доставката ще определи как се изчисляват доставките и данъците, и е особено важно за получаване на котировки за доставка в реално време.

Можете да доставяте от собствения си двор, от вашата работилница, офис или можете да използвате склад за изпълнение.

Склад за изпълнение ви помага да автоматизирате доставката и дори обработва повечето от вас за вас. Вашите запаси се съхраняват в склад и ако имате’интегрирахте магазина си, след това артикулите се опаковат и изпращат, след като го направят’продаден съм. Това не’t за всеки и струва допълнително, но това’е начин да премахнете главоболието от корабоплаването.

Това решение наистина зависи от размера и обема на продуктите, които вие’препродажба С развитието на вашия бизнес, вие’Ще трябва да разширите мястото, от което съхранявате и изпращате запасите си.

Когато става въпрос за мебели, то’е малко вероятно вие’Ще го съхранявате всичко в къщата си – особено ако сте’продават големи парчета!

Дестинации за доставка

Помислете къде сте’Ще се доставя до. Ще изпращате ли на място? Национално? В международен план?

Разбира се, че’Ще струва повече за изпращане на определени места от други, така че можете да зададете корабоплаване зони които имат различни тарифи (и дори различни методи за доставка), приложени към тях. Това могат да бъдат ZIP / пощенски кодове, щати или дори цели държави.

Това е чудесен начин да контролирате къде сте’отново щастлива доставка до – можете да добавите още зони, докато растете, или да изтриете зони, до които вече не искате да изпращате. Клиентите извън тези зони няма да отговарят на условията за доставка.

Цени и методи за доставка

Има различни видове доставка, които можете да предложите. То’Най-добре е да изчистите всички разходи за доставка още от самото начало, тъй като всякакви изненади при касата могат да доведат клиентите до голяма степен. Тук’s бърз поглед към трите основни опции за доставка, които можете да предложите на клиентите:

 • Точни разходи за доставка – тук зареждате точната сума, която би струвала да изпратите пратката с куриери като USPS.
 • Доставка с фиксирана тарифа – това е най-простият вариант. То’е като покривка за одеяло, където определяте цена и я прилагате към продукти и / или поръчки. Например, би струвало 5 долара за изпращане на един предмет навсякъде в САЩ.
 • Безплатна доставка – всички обичаме да виждаме тази опция при плащане и можете да дадете това топливо размито усещане и на клиентите си. Можете да го предложите за всички поръчки, определени артикули или поръчки над определена сума.

Някои производители на електронна търговия имат по-разработени инструменти за доставка от други. Например, BigCommerce също предлага a “кораб от” опция, която ви дава повече контрол върху това колко ще таксите за доставка. Това ви позволява да зареждате по тегло, което е добре за превоз на тежки предмети (като мебели), които са в рая’t обхванати от котировки за доставка в реално време.

Куриери

Друго голямо нещо, което трябва да вземете предвид, е с кой куриер работите, за да изпратите скъпоценния си товар. Те трябва да бъдат надеждни’не искам оплаквания от клиенти относно обзавеждането на мебелите им смачкани, счупени или разцепени заради небрежни куриерски услуги.

Ето някои от най-големите и най-популярните куриери:

 • USPS
 • FedEx
 • Канада поща
 • UPS
 • UK Royal Mail
 • DHL

Много производители на електронна търговия, включително Shopify и BigCommerce, имат интеграции с куриери като тези, за да улеснят живота ви на доставка.

Например предоставят USPS, FedEx, Canada Post, Royal Mail, Australia Post и UPS котировки за доставка в реално време за потребители на BigCommerce. Котировките в реално време ви помагат да сведете разходите до минимум и дават на клиента контрол за това коя опция иска да плати.

Там’s не “най-доброто” или “прав” избор за куриерска услуга – всеки бизнес ще има различни нужди, така че трябва да се огледате, за да видите коя е най-добрата за вас.

Повече информация

 • Имате нужда от помощ при подреждането на вашата доставка? Вижте нашите Доставка на продукти: Ръководство стъпка по стъпка за пълна разбивка на процеса от начало до край.

8

Визуализирайте, тествайте и стартирайте вашия онлайн магазин за мебели

Вие’отново съм там! Но дон’още не натискате бутона за публикуване. Първо, нека’прегледайте вашия магазин за мебели, за да видите как изглежда онлайн.

Това е много лесно да се направи – създателите на уебсайтове за електронна търговия имат “предварителен преглед” бутон, който ви позволява да видите магазина си, сякаш е на живо. Сега е моментът да забележите всякакви проблеми, изображения, които спечелиха’t зареждане или всякакви връзки, които не’не работи.

Уверете се, че сте тествали страниците си с продукти – вашият продукт ли работи? Да “Добави в кошницата” бутон всъщност върши своята работа? Вижте и касата. Преминете през цялата страница до касата и се уверете, че сте’имам плавно и безпроблемно пътуване с клиенти.

дон’не забравяйте за тези мобилни потребители. Визуализирайте уебсайта си на мобилния си телефон, като се увери’всичко е форматирано перфектно – няма нарязани изображения, липсващи бутони или гигантски менюта, заемащи целия екран.

Внимавайте за всички подробности, които може да сте пропуснали досега – проверете двукратно настройките на магазина си и се уверете, че езикът и валутата съвпадат. Винаги поддържайте актуалните си данни за връзка – нещата може да са се променили, откакто сте започнали да изграждате магазина си!

Когато ти’работих върху нещо толкова дълго, можете да спрете да виждате малките неща, които ви зяпат в лицето. То’Време е за свеж чифт очи!

Накарайте колеги, приятели и семейство да използват вашия уебсайт. Накарайте ги да тестват касата и да прочетат описанията на вашите продукти. Някакви страници отказват да се заредят? Прекъсната ли е връзката към страницата ви About? Дали един продукт няма посочена цена?

Ако можете да хванете някакви малки грешки, преди магазинът ви да излезе на живо, вие’Ще изглеждам много по-професионални и надеждни за потенциалните купувачи.

9

Популяризирайте вашите мебели

Досега вероятно искате да седнете и да се отпуснете. Но работата няма’няма да спра веднъж щом си’стартирахте вашия онлайн магазин. дон’не се притеснявайте, това е наистина забавната част!

Сега’е време да отидете до виртуалните покриви и да викате за вашия онлайн магазин, за да чуят всички.

Вие’вложихте цялата тази любов и грижи в магазина си, но за съжаление, хората не са’няма да вълнува вълшебно да купувам вашите продукти. Трябва да ги накарате да дойдат при вас.

Строителите на уебсайтове за електронна търговия знаят, че маркетингът е от ключово значение за разрастването на вашия бизнес, и предоставят вградени инструменти, които да ви помогнат да популяризирате вашите мебели. От бюлетини до социално споделяне, вие’имам на върха си свят от мощни маркетингови инструменти.

SEO

Оптимизацията за търсачки (SEO) е начин да накарате уебсайта си да седи и да размахва на търсачките, така че да се класира високо в резултатите от търсенето. То’е пълна мистерия за някои, поради което строителите на електронна търговия се опитват и да ви помогнат, доколкото могат.

Всички BigCommerce, Shopify и Wix имат SEO ръководства и инструменти, които да ви помогнат. Wix дори има SEO Wiz, който ви дава персонализиран контролен списък, който да следвате.

Строителите може би вече са свършили част от работата, но останалото зависи от вас. Можете да задавате ключови думи, да персонализирате заглавия и URL адреси и да изписвате заглавия и описания, които се показват в резултатите от търсенето.

wix seo инструментиWix има вградени страхотни SEO инструменти, които да ви помогнат да популяризирате бизнеса си. Контролирайте това, което се показва в резултатите от търсенето, персонализирайте заглавия и др.

Добрата новина е, ти’вече направихме стъпки към оптимизиране на вашия магазин. Тези описателни и информативни описания на продуктите, които сте написали, ще направят чудеса за привличане на трафик и покупки през вашия сайт!

Многоканална продажба

Многоканалната продажба е мястото, където продавате на повече канали, отколкото само на вашия собствен уебсайт. Например, можете да продавате в множество социални канали, включително Facebook, Instagram, Pinterest и Twitter.

BigCommerce има вградени интеграции с тези платформи и прави супер лесно да управлявате всичките си продажби от едно място. Shopify също насърчава продажбата на многоканали, и то с добра причина!

Социалните медии са място, където повечето хора отиват за информация, забавление и за облекчаване на скуката – това’е перфектната буря за пазаруване. Популяризирайки продуктите си по тези канали, можете лесно да достигнете до много по-широка аудитория, отколкото ако просто седнете наоколо и чакате хората да ви намерят в Google.

Можете да изброявате продукти в социалните медии и дори да създавате Facebook Store, който се интегрира с основния ви уебсайт.

Маркетинг по имейл

Маркетингът по имейл – особено персонализирани имейли – все още е много успешен начин за връзка с клиентите.

Можете да изпращате имейли, за да предупредите клиентите за нова колекция от продукти, специална отстъпка или нова продажба. Ако това ви звучи като много работа, какво ще кажете за автоматизирани благодарствени имейли, след като клиент е направил покупка?

За тези, които водят блог успоредно с вашия бизнес, това може да бъде чудесен начин за ангажиране на клиенти и правене на вашите имейли, които са малко по-интересни.

Ако ти’притеснени сте, че нямате идея как да стартирате имейл кампания, дон’не се тревожете. Досега вашият създател на електронна търговия е създавал гръб и нещата не са такива’t на път да се промени.

Например, Wix има система за имейл маркетинг, наречена Wix ShoutOut, която ви позволява да стартирате имейл кампании, без да инвестирате часове и часове от времето си. Можете лесно да създавате персонализирани имейли, след което да проследявате техния успех, като използвате вградена аналитика.

wix shoutout онлайн магазин за мебелиWix ShoutOut ви позволява да създавате персонализирани имейли бързо и лесно и да проследявате техния напредък с помощта на анализи

Докато повечето производители на електронна търговия имат някаква вградена система за маркетинг на имейли, винаги можете да се обърнете към приложения за по-мощни инструменти.

10

Управлявайте своя инвентар

Поздравления, вие’стигнах до десетата и последна стъпка!

Хората могат’не спирайте да говорите за вашия онлайн магазин за мебели. Продажбите се заливат, вашата доставка протича безпроблемно, а вие’имаш снимки на това да вземеш IKEA като следващото голямо нещо. Сега трябва да следите всичките си поръчки.

Проследяването на инвентаризацията е мястото, където наблюдавате нивата на запасите си и следите кои продукти са с ниска наличност, не са налични или се нуждаете от подмяна или премахване.

Последното нещо, което искате да направите, е да продадете това еднократно грузинско бюро за писане, потупайте се по гърба, забравете да го свалите от сайта си… и да го продаде отново. Един разочарован клиент е твърде много, така че управлението на инвентара ви е жизненоважно.

Ако имате голяма гама от продукти, това може да звучи доста пълно. Със сигурност вие’Никога няма да можете да оставите своя онлайн магазин сам? Какво става, ако даден артикул се продаде, докато аз’м. на обяд? Че’s, където изборът на уебсайт за електронна търговия може да бъде спасител на живота (или най-малкото спестяване на време)!

shopify управлявайте магазина за мебелиShopify улеснява управлението на вашия бизнес, след като го направите’работи и работи чрез автоматизиране на задачи и предоставяне на всички ваши инструменти на едно място

Със строители като Shopify и BigCommerce можете да автоматизирате някои от наистина важните и отнемащи време задачи. Например, след като нивото на запасите достигне нула, този артикул автоматично ще бъде маркиран като “Няма в наличност” на вашия магазин.

Така че можете да се насладите на обяда си, без да се притеснявате!

BigCommerce и Shopify са най-добрият избор за управление на нивата на запасите, тъй като имат супер мощни системи за инвентаризация, за да улеснят живота ви. Те го правят възможно най-просто и наистина вършат голяма част от работата за вас.

Как да продавате мебели онлайн: Резюме

То’беше дълго пътуване, но ние’бях с теб на всяка стъпка от пътя. Сега ние’стигнахте до края на нашите 10 стъпки, знаете проходимости, възходи и падения на изграждането на собствен онлайн магазин за мебели.

По пътя, вие’научихте за важността на домейните, на какво да внимавате, когато избирате дизайни, много неща, за които да мислите, когато сте’добавяне на вашите мебели, сложните детайли за проследяване на доставките и инвентара и, разбира се, силата на маркетинга.

Като обобщение, ето нашите 10 стъпки как да продаваме мебели онлайн:

 1. Намерете правилния уебсайт за електронна търговия
 2. Регистрирайте се в Premium план
 3. Изберете име на домейн
 4. Изберете и персонализирайте шаблон
 5. Добавете вашите мебели
 6. Настройте плащанията
 7. Подредете вашите настройки за доставка
 8. Визуализирайте, тествайте и стартирайте вашия онлайн магазин за мебели
 9. Популяризирайте вашите мебели
 10. Управлявайте своя инвентар

Следвайки тези 10 прости стъпки, можете да имате собствен успешен онлайн магазин за мебели. ние’разгледахме подробно всеки етап и предложих как най-добрите строители на уебсайтове за електронна търговия – Shopify, Wix eCommerce и BigCommerce – могат да ви помогнат и в пътуването ви.

Възможно е клиентите ви още да не го знаят, но те’чакам те. Така че дон’не се колебайте – изградете днес сграда и вие’Ще изпълня стъпка 10, преди да го знаете!

Как да продавате мебели онлайн: често задавани въпроси

Има ли правила за това какво мога да продавам чрез моя онлайн магазин?

Не! Строителите на електронна търговия ви позволяват да продавате каквото искате чрез вашия онлайн магазин, като има предвид, че онлайн пазар като Etsy налага свои правила. С Etsy можете да продавате само ръчно изработени, реколта или занаятчийски консумативи, но с Shopify можете да продавате реколта мебели наред с модерни парчета и дори аксесоари за дома.

Прочетете нашето сравнение Shopify срещу Etsy, за да видите кой е най-добрият избор за вас.

Мога ли да получа печалба чрез онлайн магазина си за мебели?

Разбира се! Няма скрити трикове или правила – настройте своя магазин, качете продуктите си и тръгвайте! Ако ти’притеснявате се за месечните такси на строителите на уебсайтове за електронна търговия, можете да изберете по-евтин строител на електронна търговия като Weebly, за да започнете. От нашите три най-добри избора, Wix е най-евтиният, започващ от $ 20 на месец.

Мога ли да има няколко варианта на един и същ продукт?

Да! С конструктор на електронна търговия като Shopify можете да имате няколко варианта. Например, можете да имате един и същ диван в различни цветове или еднакви кутии за съхранение в различни размери. Можете да изброите всичките си различни опции за продукти бързо и лесно, без караница!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me