Как да продавате тениски онлайн

Contents

Дизайн и продажба на тениски онлайн – 9 задължителни съвета

как да продавам тениски онлайнПриходите само от тениски и сингли достигнаха малко над 22 милиона долара през 2019 г. в САЩ, а пазарът се очаква да расте всяка година. Ако ти’мислех за продажба на тениски онлайн, сега е моментът да реализираш мечтите си.


Ти не’нямате нужда от технически умения или тонове пари, за да продавате тениски онлайн и това ръководство ще ви покаже как. Знаем, че започването на всеки проект може да бъде обезсърчаващо, така че ние’Ще ви преведе през всяка стъпка, от намирането на вашата целева аудитория до авторско право на вашите гениални дизайни на тениски.

Как да продавате онлайн тениски – 9 прости стъпки

 1. Правете си изследвания
 2. Намерете своята ниша
 3. Започнете да проектирате
 4. Решете как да продавате онлайн
 5. Направете тениските си истински
 6. Настройте вашия магазин
 7. Прегърнете онлайн маркетинг
 8. Защитете вашите дизайни
 9. дон’t Предайте се!

ние’Ще се спра на повече подробности за всяка стъпка, като ви давам полезни съвети, съвети и доси и дон’ts, които да ви помогнат да настроите вашия бизнес с тениски за успех.

Открийте повече

 • Търсите да създадете уебсайт, преди да започнете? Вижте нашите Сравнителна диаграма на онлайн магазина за да намерите вашия перфектен строител

1

Правете си изследвания

Знаем, това е скучната част. Но’също е жизненоважен аспект на създаването на успешен онлайн бизнес – без изследвания, вие’Ще се борим да намерите подходящата аудитория за вашите продукти и дори може да дублирате някой друг’s идеи, без да го реализират!

Има три основни области, в които трябва да извършите изследвания – така вземете чаша кафе, подредете си лека закуска и се удобно.

1. Определете вашата целева аудитория

Първо, първо трябва да разберете кой сте’продавате на. На кого си представяте как купувате, носите и обичате тениските си? (Clue: отговорът не трябва’не бъда “всички.”)

Намаляването на вашата целева или идеална аудитория ще ви помогне при всяка стъпка на проектиране и продажба на тениски онлайн. И така, как да откриете целевата си аудитория? Ето няколко съвета:

 • Помислете за своите страсти и интереси и кой ги споделя
 • Намерете марки, които правят нещо подобно на вашата идея, и използвайте техните уебсайтове, социални медии и страници с отзиви, за да разберете кой съставя основната им клиентска база
 • Открийте какво искат хората – можете да провеждате анкети или интервюта, за да научите повече за това кой сте’пренасочване

Разглеждането на тези въпроси трябва бързо да ви помогне да откриете на кого искате да продадете – или най-малкото на кого сте спечелили’не се насочвайте, което е също толкова полезно.

x файлове тениски червени балончетаТам’s цяла гама тениски, насочени към феновете на телевизионното шоу The X-Files – никой друг няма да купува такива нишови продукти, но тези продавачи познават своята аудитория!

Постигането на добро разбиране на вашата целева аудитория ще ви помогне:

 • Вземете решение за най-добрите места за продажба онлайн (например колко да разчитате на социалните медии)
 • Изберете правилния език, тон на гласа, цветове и марка, които да привлечете клиентите
 • Създавайте продукти, които се продават чрез фокусиране и приспособяване на вашите дизайни към вашата публика

2. Анализ на конкурентите

Това може да звучи сухо, но мислете за това по-скоро като нещо, което е извън Джеймс Бонд. Стигате до “шпионин” върху конкурентите си, отработете техните силни и слаби страни и след това използвайте тази информация, за да засилите собствения си продукт и стратегия за продажба.

Просто отворете Google и започнете да търсите марки, които смятате, че са насочени към подобна аудитория, продават ви подобни продукти или доминират на пазара на тениски. Запитайте се:

 • Какво правят правилно? Мога ли да повторя това?
 • Какво не правят добре? Как мога да се справя по-добре?
 • Мога ли реалистично да се конкурирам с тази марка? Ако не, как мога да бъда различен?

Това ще започне да фокусира идеите ви и ще ви помогне да сте сигурни’издълбайте уникално пространство за себе си в индустрията за тениски.

3. Вдъхновение

Забавната част! През цялото време’отново се промъкваш през конкуренти’ сайтове и разглеждащи дизайни на тениски, трябва да държите очите си широко отворени за всяко вдъхновение. Дали’Със самите тениски или дори с имена, лога или цветове можете да получите идеи за собствен бизнес по време на проучване.

Внимавай за:

 • Дизайнерски идеи
 • Добро използване на цвят
 • Примери за хумор
 • Опции за персонализиране
 • Най-продавани модели

След това можете да използвате тези идеи, за да повлияете на собствения си дизайн, когато става въпрос за създаване и продажба на вашите тениски онлайн.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Определи целевата си аудитория
 • Проведе някои проучвания на конкуренти
 • Потърсих някакво вдъхновение или нови идеи

2

Намерете своята ниша

Вие’вероятно вече разбрах, че тениските са навсякъде. От онлайн пазарите до градските улици ъглите изглежда, че всеки иска да ви продаде своите дизайни – и ако не го направите’нямате уникална точка за продажба, вашите продукти ще се измият в прилива на тениската.

Че’s защо имате нужда от ниша.

От първия ден трябва да мислите какво ви отличава от всички останали продавачи на тениски там и защо хората ще искат да купуват вашите тениски вместо вашите конкуренти’ продукти. дон’т паника – ние’не говорим за закачане на джет-ракове към тройници или напълно преосмисляне на модата. Може да е много по-просто от това!

Добро място за начало е да помислите защо вие’създавате отново тениски. Освен печелене на пари, какво ви накара да си google как да продавате тениски онлайн? Някои хора го правят, за да съберат пари за благотворителност, да повишат информираността за проблемите на психичното здраве или да изразят любовта си към телевизионно шоу, книга или филм.

продажба на фланелки онлайн кампания за психично здравеФирмите, знаменитостите и хората често използват тениски, за да разпространяват съобщения. Тази тениска е от кампания за знаменитости, пускана за събиране на пари за благотворителни организации в подкрепа на психичното здраве. Добре е да се знае… 75% от потребителите предпочитат марките да персонализират своите съобщения, оферти и опит. Помислете за предоставяне на персонализиран дизайн, за да ангажирате клиенти и да увеличите продажбите.

Ето някои други неща, за които да помислите:

 • Болкови точки, пред които е изправена целевата ви аудитория – как бихте могли да посрещнете техните нужди?
 • Скачате ли по бърза тенденция или проектирате в дългосрочен план?
 • Имате ли уникален ъгъл? Например въздействието върху околната среда на вашите тениски или историята, която вашите дизайни разказват?

То’е доста ясно, че вашата ниша е тясно свързана с вашата целева аудитория, затова се опитайте да ги поставите в основата на вашата марка.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Мислете за това, което ви прави различни от вашите конкуренти
 • Стеснява нишата си на пазара
 • Имайте предвид вашата целева аудитория и как да се свържете с тях

3

Започнете да проектирате

Сега’е време да започнете да проектирате вашите продукти. Може би сте започнали с това и вече имате много идеи, или може би това е първият път’седнахте да помислите какво всъщност искате да създадете.

Така или иначе, то’Време е да се поощрите и да превърнете тези рисунки в дизайни, които правят долари!

1. Бъдете креативни

Изглежда като достатъчно прост съвет, но не’не се страхувайте да прегърнете вътрешния си дизайнер и вземете химикалка (или две, или три). Дори и да нямаш’не сте се занимавали с изкуство от средното училище, разкажете мислите и идеите си върху хартия и проявете креативност с цветове, шарки, текстури и други. Смесете нещата!

2. Бъдете оригинални

Това може да бъде най-трудната част от създаването на нещо ново – да се уверите, че то всъщност е ново!

Там’няма нищо лошо в използването на други марки за вдъхновение, тъй като това може да ви помогне да останете в тенденция и да ви помогне, ако се задържите.

Въпреки това, тя плаща, за да поставите свой собствен печат върху дизайна на тениската си и стремете се към по-уникален продукт. Това ще ви помогне да се отделите от конкурентите и да изградите по-ентусиазирано следване, вместо да ви ограничи до еднократни поръчки.

3. Експеримент

В първите дни особено, дон’не се страхувайте да експериментирате. Да, може да го сбъркате Да, хората може да мразят вашите дизайни. Че’добре. Вие’Ще се науча от всеки, който изложите, и ще увеличите както увереността си, така и разбирането си за това, което прави и не’не работи.

4. Намерете вашия стил

Може би ти’естествено си творчески, може би ти’отново не – все още трябва да намериш своя стил. дон’t паника, обаче – това не’t означава, че трябва да прекарате години внимателно, изработвайки уникална техника на рисуване.

Вместо, помислете какво връзвате тениските си заедно. Например, предимно ли са бели с черно надпис? Ако е така, какъв шрифт ще използвате? Защо? Може би тениските ви ще съдържат анимационни филми или снимки или абстрактни модели – все пак трябва да има определено нещо, което ги прави ваши.

Топ съвет… Ако ти’създайте голямо разнообразие от дизайни и стилове, опитайте да ги поставите в отделни колекции. Това ще направи вашите клиенти’ живее по-лесно, когато разглеждате продуктите си!колекции тениски на yizzamТози онлайн магазин Yizzam разделя продуктите си на колекции, за да улесни сърфирането за своите клиенти.

Ето някои удобни инструменти, които може да искате да проверите, докато проектирате тениските си:

 • Canva – прост, безплатен инструмент, който’е чудесен начин за начинаещи да започнат да сглобяват дизайни.
 • Adobe Illustrator – често използван от дизайнерите, този инструмент има крива на обучение и се предлага с цена, но ви дава голяма свобода и професионални резултати.
 • Inkscape – като по-основна версия на Adobe Illustrator, Inkscape е безплатен инструмент за редактор на векторна графика, който’е доста гъвкав, въпреки че не е най-лесният за използване за начинаещи.
 • Google Шрифтове – разполага с огромна библиотека от над 800 безплатни и изтеглящи се шрифтове, за да можете да разглеждате и използвате както искате.
 • Coolors – ако ти’се борите с избора на подходящите цветове за вашите дизайни, този инструмент за генериране на цветова схема може да ви помогне. То’е безплатен, забавен и супер лесен за използване!

Ако не’не се чувствам като да поемеш производство, това’добре също. Ако имате идея, можете да информирате някой друг, който да създаде вашия дизайн. Сайтове като Fiverr и 99designs са чудесни ресурси за лесно намиране на поддръжка на графичен дизайн за справедливи цени.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Започнахте да проектирате вашите тениски
 • Експериментира с различни стилове и дизайни
 • Изпробвах няколко различни инструмента, които да ти помогнат

4

Решете как да продавате онлайн

Има много начини да продавате тениски онлайн, така че трябва да намерите опцията, която работи най-добре за вас.

1. Сайтове за печат при поискване

Примерни сайтове: Redbubble, TeePublic, Spreadshirt

Най-добро за: любители и начинаещи тестват първите си продукти

Добре за вас, ако: Вие’Току-що излезте, за да се позабавлявате и да направите малко пари едновременно

Сайтовете за печат при поискване ви позволяват да създадете акаунт и да качите вашите дизайни, които след това те произвеждат, продават и изпращат за вас. Това ги прави изключително популярни сред продавачите на непълно работно време които да’не искате да инвестирате много усилия и енергия в тениската им настрани.

Недостатъкът е, че там печалбите са доста ниски’е много конкуренция и нямате почти никакъв контрол върху вашата марка или продукт.

тениска, продаваща червен балон при поискванеRedbubble е популярен сайт за печат при поискване, който улеснява начинаещите и независимите артисти да продават своите продукти онлайн.

2. Онлайн пазари

Примерни сайтове: Amazon, Etsy, eBay

Най-добро за: продавачи на непълно работно време с известно време и пари и създадена клиентска база

Добре за вас, ако: Вие’сте уверени в своите продукти’ способност за продажба, но не’т това уверено с маркетинга

Онлайн пазарите носят полза от огромни количества трафик, което означава, че повече хора ще видят продуктите ви и се надяваме да ги купят. Те’сте популярни и надеждни от потребителите и ви дават повече контрол върху вашите продукти.

Една от основните проблеми е, че все още имате много малък контрол върху изграждането на действителна марка или бизнес идентичност с онлайн пазарите – и също така може да бъде трудно да изградите отношения с клиенти.

Можете също така да срещнете такси за обявяване и продажби и все още са обект на капризите на избрания от вас пазар – ако променят алгоритъма си, например, продажбите ви могат да пострадат.

тениска, продаваща Amazon онлайн пазар Amazon е огромен онлайн пазар’посещавани от милиони купувачи всеки ден.

3. Строител на онлайн магазин

Примерни сайтове: Shopify, Wix, BigCommerce

Най-добро за: както начинаещи, така и продавачи, които искат да градят своя бизнес

Добре за вас, ако: искате контрол над вашите продукти и персонализирана марка

Строителите на електронна търговия като Shopify ви позволяват да създадете свой собствен онлайн магазин, без да се нуждаете от технически умения или тонове време и пари. Това означава, че можете да разполагате с всичките си продукти на едно място, да постигнете пълно мнение над брандирането и маркетинга си и да изградите дългосрочни взаимоотношения с клиенти.

Въпреки че означава повече работа – вие’контролирате всичко от доставката до обслужването на клиентите – можете да автоматизирате много от задачите, за да спестите време и усилия.

То’също така си струва да се отбележи, че с създателя на онлайн магазин можете да интегрирате продажби в други платформи (като Amazon, eBay и Etsy) и да използвате дропшипинг услуги, за да премахнете проблемите със съхранението и доставката на вашите продукти.

продажба на фланелка shopify строител на онлайн магазинShopify разполага с конкретни инструменти за продажба, за да направи продажбата на вашите тениски онлайн възможно най-лесна и успешна.

Кой метод е подходящ за вас?

Коя опция за продажба ще изберете зависи от вашите собствени нужди и цели. Като цяло обаче препоръчваме да изградите онлайн магазин, който да продава тениски онлайн. То’е подходящ както за начинаещи, така и за по-мащабни проекти, дава ви повече място за растеж и е по-професионален от другите методи.

Нашите най-препоръчителни създатели на електронна търговия са:

 • Shopify
 • Wix
 • BigCommerce

Въпреки това, наистина зависи от вас! Използването на сайт за печат при поискване може да бъде добра тактика, с която да започнете, последвано от изграждане на собствен онлайн магазин. Използването на онлайн пазар има своите предимства, но понякога може да бъде по-трудно за него’струва си.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Разгледаха различните опции за продажба, достъпни онлайн
 • Изберете метода за онлайн продажба, който е най-подходящ за вас

Открийте повече

 • Не сте сигурни кой строител на електронна търговия е най-подходящ за вас? Разгледайте тези отзиви, за да ви помогне да решите:
  • Shopify Review – разберете защо Shopify е най-високо оцененият ни производител на електронна търговия
  • Wix преглед на електронната търговия – открийте защо Wix е чудесен за начинаещи и какво друго’е добър в
  • Преглед на BigCommerce – вземете ниско ниво на BigCommerce и неговите мощни инструменти за продажба

5

Направете тениските си истински

Веднъж ти’реших как си’Ще продавам тениските си онлайн, ти’По-добре се уверете, че сте’имам някои продукти от реалния живот, за които да викам!

Тази стъпка ще варира в зависимост от това коя опция за продажба изберете. Ако ти’Използвайте например услуга за печат при поискване, тогава всичко, което трябва да направите, е да качите вашите дизайни и те’Ще се погрижа за останалите.

Все пак, ако сте’отговаряте за управлението на собствените си продукти, вие’Ще трябва да помисля за някои от тези неща…

1. Извор на вашите тениски

Искате ли да осигурите висококачествени, трайни тениски? Може би живеете на горещо място, където клиентите се нуждаят от лека, ефирна материя? Промотирате ли екологично чист продукт?

Sourcing тениски, които отговарят на вашата марка’s стойности ще ви помогне да изградите положителна репутация и ще ви отдели от по-нискокачествените продукти.

пример за тениски, пример за рапануиТази обикновена органична тениска от онлайн магазин Rapanui идва с проследима история за това как и къде е направена, като поставя акцент върху органичния характер на продукта.

2. Печат на вашите тениски

Има много различни начини за отпечатване на тениски, включително:

 • Директно във дреха – евтино, но бавно, мастилото се нанася направо върху плат чрез мастиленоструен принтер, което осигурява професионален и детайлен резултат; най-добре за малки поръчки
 • Ситопечат – използва слоеве мастило и шаблони, което го прави добър вариант за грубо отпечатване на прости дизайни само с няколко цвята; то’е също много дълготраен
 • Топлопредаване – бърз, лесен и рентабилен начин за отпечатване на цветни изображения с помощта на хартия за пренос на топлина, тази опция е чудесна за сложни дизайни, но с времето ще се напука или избледнее

Вашият избор трябва да зависи от размера на вашите поръчки, сложността на дизайна, както и от скоростта и цената, от която се нуждаете от тениските, които да се произвеждат в.

3. Съхранение и доставка

Ако не’нямате много място за съхранение или не’не искате да се справите с вноските и изходите на куриерите и таксите за доставка, можете да използвате услугата за изпълнение или да изберете услуга на дропшипинг. Те работят по доста подобен начин, по този начин дон’не трябва сами да съхранявате или изпращате продуктите си.

Ако решите да продавате например през Amazon, можете да платите, за да използвате услугата му за изпълнение на Amazon, която се грижи за съхранението, доставката, обслужването на клиентите и обработката на връщанията. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите на Amazon вашите продукти.

Като алтернатива можете да изберете дропшипинг, където препращате (или “изпускайте”) данните на вашия клиент’s поръчка на вашия доставчик на дропшипинг, който след това изпраща продукта директно на клиента.

И двата метода премахват необходимостта сами да съхранявате и изпращате продукти – дропшипингът включва по-малък риск и инвестиции, докато изпълнението може да обслужва по-широка клиентска база и да има по-добри транспортни услуги.

дропшипинг модел oberloТази графика от доставчика на дропшипинг Oberlo показва как работи дропшипинга, отстранявайки неприятностите сами да съхранявате и изпращате продукти. Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Мислех за какво’е важно за вас, когато си набавяте тениските
 • Решихте най-добрия начин да отпечатате тениските си
 • Погледнахте как искате да съхранявате и изпращате тениските си

6

Настройте вашия магазин

Сега’е време да изкарате продуктите си там! Отново, това ще варира в зависимост от метода на продажба, който вие’избран съм. ние’Ще разгледаме накратко всеки от тях, преди да преминете към популяризиране на вашите продукти онлайн.

Първо, бърз поглед върху основните стъпки, които трябва да предприемете, за да започнете:

 • Направете снимки на продукти – бъдете щателни, използвайте добро осветление, избирайте само ясни изображения и го правите’не забравяйте изглед отзад!
 • Напишете описания на продуктите – да бъде конкретен, сбит, описателен и убедителен и да включва цялата основна информация за продукта, като материал, размер, подробности за грижа и т.н..
 • Задайте цени – дон’не препродавайте продуктите си, но не’не плашите хората и с небето високи цени. Бъдете последователни в цените си и не забравяйте да вземете вкъщи малко пари!

Открийте повече

 • Dicover Как да правите снимки на продукти които впечатляват посетителите и увеличават продажбите в нашето полезно ръководство
 • То’не е толкова лесно, колкото изглежда… прочетете нашето ръководство на Как се пишат описания на продуктите за някои експертни съвети и трикове
 • Не сте сигурни колко да таксувате за тениските си? ние’имаш ти гръб – печалба от нашата Как да цените продукт ръководство

1. Настройте вашия сайт за печат при поискване

Просто създайте акаунт, качете продуктите си, след това седнете и се отпуснете!

2. Настройте вашия онлайн пазар

Създайте акаунт на продавача, добавете продуктите си, изберете категорията на вашия продукт и го направете’не забравяйте да оптимизирате списъците си с продукти с ключови думи, за да се класирате по-високо в резултатите от търсенето.

3. Настройте вашия онлайн магазин

Настройте акаунт, изберете шаблон и го редактирайте до вас’отново сте доволни от външния вид на вашата витрина. След това добавете продукти и се захващайте с вашите настройки, като опции за доставка и сигнали за нивото на запасите, докато всичко е точно така, както искате. Кликнете върху публикуване и магазинът ви ще бъде на живо в интернет!

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Направени снимки на продукти, които да поставите на вашия уебсайт
 • Писмени убедителни описания на продуктите, за да разкажете на хората за вашите тениски
 • Задайте реалистични цени за всеки продукт
 • Настройте вашия магазин

Открийте повече

 • Имате нужда от помощ при създаването на собствен онлайн магазин? Преминете към нашето задълбочено ръководство нататък Как да изградим онлайн магазин следващия!

7

Прегърнете онлайн маркетинг

И така, вашите тениски вече са в интернет, само чакат някой щастлив клиент да дойде и да ги купи. Продуктите ви чакат… и чакат… и чакат… и за съжаление това’всички те’Ще направя, освен ако не прегърнете малко онлайн маркетинг.

То’е вярно, че сайтовете за печат при поискване и онлайн пазарите идват със собствен трафик, за разлика от лъскавите нови онлайн магазини, но все още има неща, които можете да направите, за да насърчите продажбите.

1. SEO

Оптимизацията за търсачки (SEO) е изкуството да помагате на вашия уебсайт да се класира високо в Google’s резултати от търсенето. Ако ти’изграждайки нов онлайн магазин, SEO е най-добрият ви приятел – искате да присъствате на първата страница с резултати, за да помогнете на хората да намерят вашия сайт.

Ето няколко начина за започване:

 • Използвайте ключови думи в заглавия, копиране и имена на файлове с изображения
 • Напишете описателен alt текст за изображения
 • Връзка към други страници на вашия уебсайт
 • Започнете блог
 • Използвайте SSL сигурност (Обикновено това е вградено във вашия строител)

Списъкът продължава и продължава!

Онлайн пазарите имат и собствен вид SEO, където всеки се опитва да се изкачи толкова високо в Amazon’s резултати (например). Проблемът тук е, че Amazon също продава продукти и обикновено ги класира над всички останали’с!

2. Социални медии

Влезте в социалните си канали и викайте за страхотните си тениски, но избирайте каналите си разумно. Помислете за вашата целева аудитория и къде те’най-вероятно ще сърфирате. Тогава, бъдете внимателни и тактични в крещенето си…

Хората се обръщат към социалните медии, за да се отпуснат и да избягат от стреса на ежедневието, така че дон’Не стресирайте последователите си, като постоянно бутате продуктите си в лицето, крещи “Купувам купувам купувам!” Вместо, публикувайте подходящо, редовно, интересно съдържание, за да изградите името на марката си.

социални медии маркетинг тениски без конец instagramThreadless е популярен пазар за тениски, а неговият Instagram комбинира дизайни със забавни, подходящи публикации, за да запази последователите си ангажирани.

Чудесен начин да ангажирате хората е чрез генерирано от потребители съдържание – особено ако целевата ви аудитория е от поколение, което обича да споделя снимки и да получава харесвания! Просто помолете клиентите да изпращат снимки на себе си, носещи вашите продукти, и да им предлагате награди – дори и да е така’просто публикуване на “спечелване” снимка в каналите ви в социалните медии.

Това е перфектният начин за създаване на забавно съдържание, като същевременно укрепвате вашето социално доказателство – показването, че хората купуват, харесват и популяризират вашите продукти, правят другите по-склонни да купуват!

потребител, генерирани от съдържание големи фланелки за дива мисълBig Wild Thought е марка за тениски и дрехи, която използва много съдържание, генерирано от потребители в Instagram, за да промотира своите продукти и да ангажира своите клиенти. Топ съвет… Трябва да се разбира, но трябва да създадете отделен акаунт за вашия бизнес, а не да правите нещо в личен профил!

3. Прегледи на продукта

Прегледите на продукти са изключително важни, когато управлявате бизнес за електронна търговия. То’s една от причините Amazon да е толкова популярна – тя поставя отзивите на клиентите на преден план на своя пазар. Проблемът е, че това затруднява, когато сте’първо започвате.

Хората искат да видят прегледите на продуктите, преди да кликнат купуват, но все още никой не е купувал нищо за преглед, което означава, че никой няма да купува, защото няма отзиви… този порочен цикъл може да продължи и да продължи.

За да заобиколите това, опитайте да раздавате безплатни и да потърсите отзиви на клиентите, или партньорство с по-известна марка, която може да подкрепи вашите продукти. Предлагайте малки награди за клиентите, които оценяват и преглеждат своите покупки, и се опитайте да съберете препоръчителни оферти, където можете.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Оптимизирайте вашите продукти за намиране от клиентите
 • Настройте професионален акаунт в социалните медии и започнете да споделяте съдържание
 • Поставете план за събиране на отзиви от клиенти и отзиви

8

Защитете вашите дизайни

Чест въпрос, който се задава при започване на всякакъв вид бизнес, е “Какво се случва, ако някой открадне идеята ми?”

ние’Ще очертая някои бързи общи съвети, но сега’е подходящ момент за отказ от отговорност, че не сме адвокати – така че ако имате нужда от истински правен съвет, моля, наемете професионалист!

Първо, може да ви изненада да разберете, че веднага щом създадете нов дизайн и го сложите върху хартия (или върху тениска),’всъщност авторски права като интелектуална собственост. Дори и нерегистрирани, имате законни права върху вашето творение, стига да го’е оригинал и “фиксиран в осезаема форма.”

Въпреки това, може да си струва да регистрирате вашите дизайни за спокойствие, защото това ви дава публичен регистър на собствеността – и е от съществено значение, ако някога трябва да действате върху някой друг, който плагитира работата ви.

Ако ти’продавате тениски онлайн като хоби или малка странична суматоха, тогава това’s вероятно не си струва труда да се регистрирате за авторски права. Все пак, ако сте’възстановявате бизнес, а след това го’е по-добре да бъдем в безопасност, отколкото съжалявам.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Решено дали трябва да се регистрирате официално за авторски права
 • Уверете се, че вашите дизайни отговарят на условията за авторско право
 • Прилага се за регистрация на вашите дизайни, ако е подходящо

9

дон’t Предайте се!

Създаването на нов бизнес винаги е малко страшно. То’Важно е да запомните, че от първия ден това може да не е както е планирано – и че тези стъпки ще бъдат различни за всички.

Пазарът на тениски е доста пълен, но това просто означава, че всички чакат широко очи за следващото голямо нещо – така че каквото и да се случи, дон’не се отказвайте!

Още в началото говорихме за търсене на вдъхновение, експериментиране, творчество и следене както на вашата целева аудитория, така и на вашите конкуренти.. дон’не спирам да правя това. Поставете дизайни, които не са’t засега в чекмедже за по-късно, попитайте за обратна връзка и следете тенденциите.

Придържайте се и продължете да продавате!

Как да продавате тениски онлайн: Резюме

ние’погледнах стъпките как да продавате тениски онлайн, от първите етапи на проучване и въображаване, чак до тръпката от това, че първите ви поръчки се търкалят.

Ние осъзнаваме, че това е доста голямо ръководство, така че дон’тревожи се – нямаш’не трябва да се справя с всичко това за един ден. Запазете тази страница и се връщайте към нея винаги, когато усетите, че се движите напред с бизнеса си с тениски и се наслаждавайте на всяка стъпка!

Как да проектирате и продавате тениски онлайн: 9 прости стъпки

 1. Правете си изследвания
 2. Намерете своята ниша
 3. Започнете да проектирате
 4. Решете как да продавате онлайн
 5. Направете тениските си истински
 6. Настройте вашия магазин
 7. Прегърнете онлайн маркетинг
 8. Защитете вашите дизайни
 9. дон’t Предайте се!

Има толкова много различни начини да продадете тениски онлайн. Нашият любим метод е да създадем свой собствен онлайн магазин с помощта на създател на електронна търговия – ние’проучих това широко и нашите основни препоръки за строителите са:

 • Shopify
 • Wix
 • BigCommerce

Започнете днес, като направите някои изследвания и решите целите си – това ще ви помогне да изберете най-добрия метод за продажба онлайн по-късно. Надяваме се, че това ръководство ви е развълнувало от продажбата на тениски онлайн и това вие’Ще се върна и ще ни уведомите как можете да продължите!

Често задавани въпроси

Дали създаването на собствен онлайн магазин ще е скъпо?

Не е задължително! Повечето специализирани строители на електронна търговия (като Shopify и BigCommerce) струват около $ 29 на месец, но можете да намерите качествени строители като Weebly за едва 9 долара на месец. То’Струва си да сравнявате различните строители и да пазарувате, за да намерите най-подходящия за вас!

Какво ще кажете за сайтове като TeeSpring или TeeChip за продажба на тениските ми онлайн?

Те понякога се наричат ​​сайтове за кампании и работят по много подобен начин на печатане при поискване. Разликата е, че те обикновено отпечатват тениската ви само след като са направени определен брой поръчки и предлагат вашия продукт само за ограничено време. Те’особено добър, ако вече имате съществуваща клиентска база!

Мога ли наистина да печеля от продажбата на тениски онлайн?

Да! То’е забавен и лесен начин да печелите пари онлайн, без да е необходимо да наемате екип от хора или да получавате технически средства с джаджи или код. Единствената неприятност при продажбата на тениски е, че тя’е много популярен пазар, което означава теб’отново срещу доста голяма конкуренция. Че’е защо’струва си да отделите малко допълнително време и грижи, за да направите по-уникален продукт, който вие’страстен за!

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me