Как да започнете Dropshipping бизнес

Contents

как да започнете дропшипинг бизнес5 прости стъпки за стартиране на вашия Dropshipping Store през 2020 г.

Стартирането на собствен собствен дропшипинг бизнес е вълнуващо – и доста умно – решение да вземете за 2020 г. То’е изчислил, че ще има 2,14 милиарда цифрови купувачи по целия свят през 2021 година, така че клиентите са там, които чакат. * Но знаейки къде да започнете и най-добрият начин да настроите бизнеса си за успех, може да бъде доста сложно..


Въведете експертите. И не, ние’тук не духаме собствената си тръба – се обърнахме към дропшипърите от реалния живот, за да ви предоставим полезни съвети на всеки етап от нашето ръководство за дропшипинг от край до край. Те’бяхте там, където сте сега, и имайте няколко думи за мъдрост, които да ви помогнат по пътя ви.

Тук’s бърз поглед към петте основни стъпки, които вие’Ще трябва да преминете, за да станете дропшипър…

Как да започнете Dropshipping бизнес: 5 прости стъпки

 1. Намерете своята ниша и продукти
 2. Изберете доставчик
 3. Подредете всички юридически неща
 4. Изберете вашия канал за продажби
 5. Започнете да пускате на пазара вашите продукти

ние’Ще ви преведе през всяка от тези стъпки и ще разкриете три често срещани грешки в дропшипинга, които да избегнете, за да ви дам най-добрия шанс за успех. Но първо, ние’ще започнем с общия въпрос: какво е дропшипинг?

* Източник: Oberlo

Какво е Dropshipping?

Бърз поглед!

Dropshipping е бизнес модел, в който вие, търговецът на дребно, дон’не трябва да съхранявате или дори да боравите с всякакви запаси. Клиентите поръчват продукти чрез вашия онлайн магазин, а вие уведомявате вашия доставчик. Те от своя страна обработват, пакетират и изпращат продукта директно на клиента. прост!

Може да звучи мистериозно, но дропшипингът всъщност е доста прям.

Позволявам’започнете с вашата роля. Вие действате като търговец на дребно – имате магазин, рекламирате продукти и приемате плащания от клиенти. Всичко това звучи доста познато. Въпреки това, докато нормален онлайн магазин просто ще достави продуктите си на клиента в този момент, дропшипингът е малко по-различен.

Когато получите клиентска поръчка, я препращате на вашия доставчик на дропшипинг. Доставчикът е трета страна, която притежава и съхранява продуктите, които вие’препродажба Когато получат поръчка от вашия магазин, те подготвят, пакетират и изпращат този продукт директно на вашия клиент.

Това означава, че никога не трябва да се справяте сами с продуктите, което е една от основните разлики между дропшипинга и традиционните магазини.

как работи дропшипинга

И така, откъде идва вашата печалба?

Е, вие таксувате цената на дребно за своите продукти – като клиенти, повечето от продуктите, които купуваме, се таксуват на дребно. Например, ако сте’продавате слънчеви очила, може да таксувате клиента си 50 долара за един чифт.

След това плащате на вашия доставчик цената на едро за същия продукт. Цената на едро е това, което търговците на дребно обикновено плащат за продуктите, когато купуват от производителите, и то’е по-евтино от цената на дребно. Така че за същата двойка хипотетични слънчеви очила може да платите на вашия доставчик 40 долара.

Това означава, че в крайна сметка получавате 10 долара печалба!

Една от основните рисунки на дропшипинга е, че го правите’не трябва да инвестирате огромна купчина пари, купувайки тонове запаси, за да започнете да продавате.

Това го прави много по-достъпен и управляем бизнес модел. Ти не’нямате нужда от големи суми пари, за да започнете, а вие не’не трябва да се притеснявате дали ще наемете склад за съхраняване на склад – или да се опитате да поставите 100 кутии слънчеви очила в резервното помещение!

Дропшипинг инфографики

Не забравяйте, Не съвсем чувство на готовност да прочетете цялото ръководство за дропшипинга? Чуваме те. Че’Ето защо създадохме тази удобна инфографика, за да Ви преведе през ключовите стъпки как да започнете дропшипинг бизнес. То’s кратката, сладка и проста версия на пълното ни ръководство, за да ви спести време и усилия.

Погледнете по-долу за краткото резюме на нашето ръководство, а след това не се колебайте да потапяте и излизате от статията както и когато трябва. Наслади се!

как да започнете дропшипинг бизнес инфографики

Трябва ли дропшип?

Dropshipping е популярен метод за продажба, но това не е така’нямам предвид’s за всички. Много хора започват дропшипинг по грешни причини или с нереалистични очаквания. И така, трябва ли да започнете свой собствен дропшипинг бизнес? Позволявам’разберете…

Dropshipping е за вас, ако…

 • Вече имате магазин и искате да изпробвате нови продукти без голям риск
 • Искате да започнете в електронната търговия, но имате ограничен бюджет
 • Вие’готови сте да продължите, да проявите търпение и да инвестирате във вашия бизнес

Dropshipping isn’t за вас, ако…

 • Просто искате да направите бърз долар
 • Ти не’не искате да вкарате по всяко време (или пари) във вашия бизнес с дропшипинг
 • Вие’разчитайте на това, за да заместите текущата си работа 9-5 и живеете в лукс завинаги

Добре, така че може да се почувствате малко разочаровани, че дропшипингът вероятно е спечелил’не те правя милионер. (Но вероятно все пак – никога не знаете!), Но дропшипингът все още е фантастичен и дори доходоносен бизнес модел, на който да скочите.

Просто искаме да знаете тези неща, преди да започнете, за да можете да се съсредоточите върху наистина важните и забавни части на дропшипинга!

ОТ ЕКСПЕРТИТЕ

как да започнете работа с дропшипинг бизнес“За начинаещи, аз’Ще кажа, че дропшипингът не е а ‘бързо забогатявай’ Вид на бизнеса.

Ако ти’търсите да създадете дългосрочна, устойчива марка, която ви плаща доходи на пълен работен ден от само лаптоп, за много години напред, тогава ще ви отнеме време и всеотдайност, за да настроите това.

Това обаче е малка цена, която трябва да платите, за да създадете такъв начин на живот.

Всеки може да събере заедно основен магазин за електронна търговия и да импортира няколко продукта, но това’е как хората, дошли преди нас, дадоха лошо име на дропшипинг.”

Люис Смит, предприемач & Основател на Dropship Unlocked

Можете да прочетете някои митове за дропшипинг по-долу или да прескочите направо към плюсовете и минусите за балансиран поглед върху това какво да очаквате от дропшипинга…

Плюсовете и минусите на Dropshipping

Все още не сте сигурни дали дропшипингът е подходящ за вас? Погледнете основните плюсове и минуси по-долу, за да видите дали тежи като печалба за вас!

Дропшипинг плюсове Дропшипинг минуси
Ти не’не се нуждаете от голям бюджет, за да започнете, което означава, че можете да стартирате своя бизнес за електронна търговия без финансов риск или натиск. То’е конкурентен! Фактът, че всеки може да започне бизнес с дропшипинг, означава, че се чувства като всеки.
Ти не’не се нуждаят от тонове място за съхранение. Представете си, че днес купите достатъчно запаси за цял магазин – къде бихте го запазили? С дропшипинг го правите’няма нужда да се притеснявате за нещо от това! Ниските маржове са тъмната страна на обратните разходи – често може да почувствате натиска да продавате по-евтино, за да се конкурирате с други марки.
То’е гъвкав – ти’не сте обвързани с офис, бюро или магазин за тухли и хоросани. Вашият бизнес се движи с вас! Проблемите с доставката могат да възникнат, ако сте’работите с множество доставчици. Имате нужда от доставка, за да бъдете бързи и надеждни, което е сложно, когато сте’не контролираш – и то’ти, който трябва да се справи с оплакванията, ако нещата се объркат.

ОТ ЕКСПЕРТИТЕ

shopify потребител преглед Крис“Можете да управлявате дропшипинг бизнес от всяка точка на света, стига да имате лаптоп и интернет връзка.

Вие също го правите’нямам нужда от всякакви запаси, които са идеални за някой, който току-що започва в това.

Най-голямата полза обаче е, че веднъж имате всичко инсталиране, печелите пари, докато спите.

Все още си спомням първия ден, когато се събудих и бях направил повече през нощта, отколкото щях да направя, като отидох на работа през цялата седмица.”

Крис Уейн, предприемач & Основател на Advanced Dropshipping

Сега, че вие’отново малко експерт по дропшипинг, нека’s потопете се в петте стъпки как сами да започнете дропшипинг бизнес – допълнете със съвети и идеи от историите за успех на дропшипинг в реалния живот.

Знаеше ли?
Търговците на електронна търговия, които използват дропшипинг, могат да бъдат потенциални до 50% по-изгодно отколкото тези, които се занимават само с инвентаризация на място.

# 1. Намерете вашата ниша и продукти

Бърз поглед!

Намирането на ниша е полезно за свързване с целева аудитория и за търсене на подходящи продукти. Нишите са важни, но продуктите са още по-важни за успеха на вашия дропшипинг бизнес. Направете проучване на пазара, намерете начини за добавяне на стойност и помислете какви видове клиенти искате да привлечете към вашия магазин. Това е първата стъпка и може би най-важната – така че дон’не го пропуснете!

Изглежда, че повечето ръководства за започване на нещо започват с това “Намерете своята ниша…” – и дропшипингът не е по-различен.

Намирането на вашата ниша е важно, защото ви помага да стесните целевата си аудитория и видовете продукти, които вие’Ще се съсредоточа върху. Това дори може да окаже значително влияние върху успеха на вашия дропшипинг бизнес в дългосрочен план.

Има различни начини да се доближите до ниши – можете или да скочите на горещи тенденции, или да изберете по-дългосрочни, стабилни опции. Заложете, можете да се досетите кой от тях най-много препоръчваме!

Горещите тенденции са добре за краткосрочните победи, но те’си супер конкурентен, може да дойде с най-ниските цени и да’t издържа много дълго. Вие’По-добре е да изберете ниша, която постоянно предоставя и ви дава повтарящи се клиенти.

Луис Смит също съветва новите дропшипъри да не се фокусират прекалено много върху бързите победи:

“Начинаещите трябва да се съсредоточат върху избора на дългосрочен пазар за ниша с постоянно търсене и наличност на доставчици, при достатъчно висока ценова точка, с конкурентни срокове за доставка за 1-2 дни.”

И така, как да изберете избора на печеливша ниша?

Е, то’винаги е добра идея да извършите някои изследвания – и има много инструменти, които да ви помогнат да започнете. Ето нашите най-добри снимки:

 1. Google Тенденции – този удобен инструмент ви показва колко популярни са определени термини за търсене с течение на времето. Можете дори да видите интереса за търсене по региони и да го сравните с други думи за търсене във времето. О, и то’е безплатно!
 2. SEMrush – дори и да го правите’не използвайте това за стесняване на вашата ниша, това е чудесен всеобхват, който ще ви помогне да останете на върха на маркетинга си. От проучването на ключови думи до неговия пазарен изследовател, SEMrush е мощен актив за всеки бизнес.
 3. Планировчик на ключови думи в Google – този популярен инструмент ви помага да решите към кои ключови думи да се насочите, да видите колко често се търсят определени ключови думи и да откриете нови подходящи ключови думи, които да изследвате.
 4. Kickstarter – то’безплатно е’е лесно, и то’s друг страхотен начин за намиране на тенденционни продукти. Можете да търсите по категория и регион и това ви показва кои продукти излитат – което го прави по-специфична стъпка от Google Trends.
 5. Ловец на тенденции – огромна онлайн общност, посветена на споделянето на тенденциите на пазара. То’свят’най-голямата общност на тенденции и с 20 милиона гледания на месец, вие’не забравяйте да сте в добра компания – и намерете няколко лъскави нови идеи за вашия бизнес!

Може би вече имате представа за това какво’търсите, но ако не’t, тогава може да бъде трудно да се намери посока сред всички тези тенденции.

Ако ти’се борите да започнете, препоръчваме ви да опитате да намерите ниша, която съчетава рентабилността с вашата страст. По този начин спечелихте’в крайна сметка във фалит или скучно, ако продавате продукти, към които нямате интерес!

Да намериш ниша ти’страстно се запитайте:

 • Какви продукти купувате най-много?
 • Кои уебсайтове, блогове и магазини посещавате най-често?
 • Има ли страници в социалните медии, които ви харесват особено?
 • Събирате ли някакви продукти? Всичко, което купувате отново и отново?

Не забравяйте обаче да комбинирате страстта с изследванията – все пак веднъж’сте стеснили нишата си, проверете дали’е изгодно, използвайки посочените по-горе инструменти.

За да помогнем, ние’направихме няколко изкопавания и намерихме някои от най-печелившите ниши, които са зададени да продължат да се развиват.

Разгледахме най-печелившите пазари за електронна търговия, като мода, електроника и медии и мебели – както показва Statista. В рамките на тези пазари има категории като обувки, книги или домакински уреди. То’е в тези категории, които вие’Ще намерите нишови продукти за продажба.

По-долу можете да видите разбивка на всеки пазар и очакваният им растеж между сега и 2024 г.:

графика на печелившите дропшипинг пазариТук можете да видите най-печелившите пазари за електронна търговия и техния растеж между сега и 2024 година.

Според Статиста, модата е най-високата стойност на пазара за електронна търговия през 2020 г., с огромни 717,440 милиона долара. Че’ще нарасне до над 900 милиарда долара до 2024 г., което прави модата доста печеливш пазар!

Но в кои категории трябва да намерите продукти? Анализирахме данните и открихме трите най-добри категории, които трябва да нарастват най-много между сега и 2024 г.:

 • Чанти и аксесоари: очаква се да нарасне с 10,8% и да достигне над 200 милиарда долара
 • Домакински уреди: се очаква да нарасне с 9,7% и да достигне над 190 милиарда долара
 • облекло: очаква се да нарасне с 8,7% и да достигне над 640 милиарда долара

най-печелившата графика за ниши за електронна търговияСпоред Статиста, трите категории, които трябва да нараснат най-много между сега и 2024 г., са чанти и аксесоари, домакински уреди и облекло.

Други обещаващи категории включват играчки и бебета, храни и напитки и хоби и канцеларски материали. Категорията с най-нисък прогнозен растеж е Обувки, които се очаква да нараснат само с 4% през следващите четири години.

ОТ ЕКСПЕРТИТЕ

как да започнете дропшипинг бизнес raitis хедшот“Опитайте се да изберете продукти, които хората купуват многократно. Когато някой купува платно, вероятно е спечелил’нямам нужда от друг за много дълго време, ако изобщо. Тениските обаче често се купуват редовно.”

Раитис Пуринс, ръководител маркетинг в Printful

Дропшипинг приложението Oberlo също проведе проучване на най-популярните нишови категории. Той идентифицира 10-те най-добри категории и проби в най-ефективните ниши за всяка от тях.

Например, това показа това Жени’s облекло и аксесоари беше топ категорията дропшипинг – и че в тази категория нишата, която получава най-много поръчки, е бельо.

Докладът на Oberlo определено си струва да проверите, за да ви помогне да стесните още повече нишата си!

Веднъж ти’намерихте своята ниша, можете да започнете да предлагате продукти. Рики Хейс, успешен седемцифрен дропшипър, имаше няколко мъдри думи относно избора на вашите продукти:

ОТ ЕКСПЕРТИТЕ

как да започнете работа с дропшипинг рикши сено“Честно казано, ключът към това да се откроиш от другите е да имаш нещо ново на пазара, което ще ги взриви. От всички магазини, които притежавам, хората, които менторирам, и клиентите си’помогнах, виждам обща тема – продуктите, които най-добре се справят в краткосрочен, среден и дългосрочен план, са тези, които са:

 1. Разрешаване на проблеми
 2. Уникален
 3. Високо качество

Това са чертите, които търся, когато промотирам даден продукт, защото хората купуват повече при нужда, отколкото желание в повечето случаи. Когато погледнете продукт, представете публиката – представете техния пол, изобразете тяхната възраст, изобразете ги с помощта на предмета и снимка, ако има масова привлекателност…”

Рики Хейс, предприемач & Dropshipper

Ето няколко топ съвета за намиране на перфектните продукти за вашия дропшипинг бизнес:

 1. Определете всички настоящи тенденции. Има ли горещи продукти във вашата ниша? Комбинирането на тенденции с по-стабилни е добър начин за увеличаване на продажбите.
 2. Извършете проучване на продукта. Ресурси като Google Trends и Kickstarter.com са полезни, за да видите от какво се интересуват хората.
 3. Намерете начини за добавяне на стойност. Можете ли да увеличите продукта си’заслужаваш ли си? Добавянето на стойност може да ви помогне да победите конкуренцията – това може да бъде например чрез уникално ръководство за използване или инсталиране на продукта.
 4. Помислете за вашата аудитория. Ще се хареса ли вашият продукт на любителите? Или бизнеса? В идеалния случай искате да продадете продукт, за който хората ще се връщат отново и отново и че могат’не се хващайте лесно в местния магазин.
 5. дон’не се страхувайте да опънете нишата си… понякога. Знаем, че току-що прекарахме векове, помагайки ви да намерите вашата перфектна ниша, но ни чуйте. Ако ти’продавате къмпинг оборудване, трябва ли да се придържате само към къмпинг печки и палатки? Не! Можете да експериментирате със сродни предмети, като плажни кърпи, туристически ботуши или уютни одеала. Започнете от малък и вижте как реагират вашите клиенти.

То’s заслужава да отделите време за намиране на подходящите продукти, тъй като това ще се отрази на всичко – от вашата аудитория до вашия доставчик и извън него. Предлагаме да започнете с ниша най-вече, защото това може да улесни стесняване на вашите продукти и не забравяйте да го направите’t в крайна сметка с произволен избор на артикули в магазина ви.

ОТ ЕКСПЕРТИТЕ

шопирай потребителски преглед на Ема“Мисля, че една от причините магазините ми дропшипинг да се справят е, че се фокусирам върху един продукт наведнъж. Принуждава ме наистина да опозная публиката и да науча какво резонира с тях. По този начин там’s много по-голям шанс, че продуктът ще се представи добре, когато се тества.

Много начинаещи изглежда получават синдром на блестящи обекти – винаги прескачат от продукт на продукт и никога всъщност не харчат достатъчно време за някой от тях. Разделен фокус като този никога не дава добри резултати за мен.”

Ема Рийд, предприемач & Dropshipper

Ако искате да продавате свои собствени продукти, вместо да търсите някой друг’s, може да искате да проверите печата при поискване дропшипинг като алтернативна опция.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 1. Намерихте своята ниша
 2. Проведено проучване на продукта
 3. Подбрахте вашите продукти

# 2. Изберете доставчик

Бърз поглед!

Изборът на подходящ доставчик на дропшипинг е от съществено значение за успеха на вашия дропшипинг бизнес. Можете да бъдете толкова добри, колкото вашият доставчик – вие’разчитайте на тях да доставят бързо качествени продукти, за да задоволят вашите клиенти. По-долу представяме няколко основни съвета за намиране на надежден доставчик на дропшипинг за вашия бизнес.

Веднъж ти’намерихте идеалните си продукти, имате нужда от доставчик, който може и да ги достави за вас!

Вашият дропшипинг бизнес е доста зависим от това, че вашият доставчик върши добра работа. Вашите клиенти’ мнение за вас почива на пратката и качеството на пристигащия продукт – никой от които нямате контрол върху.

58% от анкетираните клиенти са спрели да пазаруват с търговци на дребно поради отрицателен опит с доставката, така че имате нужда от доставчик, на когото можете да се доверите.

Като вас’d очаквам, има много доставчици там. Някои са добри. Някои не са толкова добри. А някои трябва да се избягват на всяка цена. Тук’s как да кажа разликата…

 1. Поръчайте примерен продукт от всеки доставчик, който сте’обмисляте да влезете във връзка с. Обърнете внимание на времето за доставка и по-специално качеството на продукта.
 2. Внимавайте с доставчици на дропшипинг – те’отново си там! Хората понякога се опитват да играят ролята на посредник между вас и реалния доставчик, така че да получат намаляване на печалбите ви.
 3. Направете малко копаене. Повечето търговци на едро дон’не влагайте много усилия в техния маркетинг или SEO – опитайте различни думи за търсене и не’не се отлага, ако вашият доставчик’уебсайтът изглежда датира.

Тези тактики трябва да ви помогнат да отделите доставчиците с добро качество от лошите – и не забравяйте да внимавате за измамите!

Щракнете върху иконата плюс по-долу, за да откриете три най-добри начина да избегнете подобни нечестни сделки или продължете да четете, за да научите пет страхотни метода за намиране на вашия перфектен доставчик на дропшипинг.

Знаеше ли?

84% от онлайн продавачите откриват, че установяването на връзка с доставчика на дропшипинг е Пътно блокиране номер едно да създадат своя онлайн бизнес.

“Директория за пускане на кораби.” Drogohip Gogo

5 метода за намиране на доставчик на дропшипинг

Има различни начини да намерите доставчик на дропшипинг. Ето основните подходи, които можете да предприемете…

1. Свържете се директно с производителя

Това е един от най-добрите начини да намерите надеждни доставчици. Първо, свържете се с продукт’производител и ги попитайте за списък на техните доставчици на едро. След това се свържете с тези търговци на едро и попитайте дали те поддържат дропшипинга!

2. Използвайте програма за създаване на електронна търговия

Примери за създатели на електронна търговия включват Shopify и BigCommerce – можете да създадете собствен онлайн магазин и след това да добавите приложение, което ви позволява да импортирате продукти от доставчици на дропшипинг. Това е наистина лесен начин за започване на работа, който ние’Ще се потопите по-подробно по-късно.

Тук’s Какво мисли Ема да използва строителя на електронна търговия Shopify с плъгин Oberlo:

“Използвах дропшип на WordPress и след това въвеждах поръчката и адреса на клиентите в AliExpress. Тогава не можех’не мога да намеря начин да го автоматизирам, затова се преместих в Shopify за следващия си магазин.

Платформата Shopify е наистина лесна за ползване и вие’не трябва да знаете как да кодирате, за да направите магазин.

Плъгинът Oberlo направи живота ми толкова по-лесен. Oberlo също е прекрасен безплатен инструмент, който ви помага да изпълнявате поръчки и да спестявате време.”

3. Поръчка от конкурса

Това е чист хак от индустрията – то’е най-полезно, ако вие’бориш се да намериш доставчик, така че дон’разчитам на него от първия ден.

Тук’s как работи: намирате конкурент, за когото подозирате, че е и дропшипинг, и поставяте малка поръчка с тях. След получаване на продукта, включете детективската си шапка – намерете адреса за връщане и го посочете Google. Това би трябвало да ви доведе до оригиналния изпращач… aka доставчик на дропшипинг.

4. Отидете на търговско изложение

Ако обичате да излизате там и да се срещате с хора лице в лице, трябва да помислите да отидете на търговско изложение. Това ви дава шанс да се смесите с ключови играчи във вашата ниша за дропшипинг.

Можете да осъществявате контакти, да извършвате проучване на продуктите и да привличате потенциални доставчици – всичко на едно събитие! Само с главата нагоре, обаче – вие’Ще ви трябва малко време и пари, за да присъствам. Можете да проверите предстоящите търговски изложения с обикновено търсене в Google – сайтове като SaleHoo и WholesaleCentral имат календари за търговски изложения, които да ви помогнат.

5. Платете за директория на доставчиците

Каталозите на доставчици могат да бъдат полезни, когато вие’първо започвате – те‘обикновено се поръчват от продукт или индустрия, което улеснява намирането на подходящи доставчици. Те’са идеални за подскачащи идеи наоколо и обикновено се проверяват, за да се уверят, че изброените доставчици са истински.

Директориите могат да намалят караницата, да ви спестят време и да ви помогнат да генерирате нови идеи. Все пак обикновено трябва да платите за тях и може да не ги прегледате, след като намерите доставчиците си.

Свържете се с вашия доставчик на Dropshipping

И така, веднъж ти’намерихте вашия перфектен доставчик на дропшипинг – или поне стесните вашите възможности – какво правите?

Първо, ако сте’търсите да направите сериозни разследвания и наистина да накарате топката да се търкаля, тогава вие’Ще трябва да бъде законно създаден и готов да посрещне доставчика’s официални критерии. ние’Ще говоря за това в следващия раздел.

Ако засега просто искате да зададете няколко първоначални въпроса, значи не’все още не трябва да се тревожите за това.

Освен това, ето няколко бързи съвета как да се обърнем към потенциални доставчици:

 • Бъдете професионални. В имейлите и по телефона бъдете наясно с езика, тона и информацията, която ви предоставя’използвате отново. Бъдете уверени и любезни, бъдете активни в подхода си и го правете’не отправям неразумни искания – това’Ще извървя дълъг път до създаването на добри отношения!
 • Вдигни телефона. За много хора това е достатъчно, за да настигнат студена пот – ако е така, дон’не се притеснявайте! Доставчиците получават тонове обаждания всеки ден, така че те’свикнали сте с него, дори ако не сте’t – и обаждането на вашия доставчик е най-лесният начин да получите отговори на вашите въпроси.
 • Бъди подготвен. Ако имате въпроси, опитайте се да ги запишете, преди да посегнете. Уверете се, че сте’направихте някои изследвания на доставчика, вашите продукти и правната страна на нещата. Това ще помогне на вашия доставчик да ви вземе сериозно.

Сега е моментът да зададете колкото се може повече въпроси. Това не само ще ви помогне да решите дали вашият доставчик е надежден и правилният избор за вас – също ще докаже на вашия доставчик, че вие’свършихте домашната си работа и се заемете сериозно с дропшипинга си.

Кликнете върху иконата плюс по-долу, за да разкриете някои от най-добрите въпроси за задаване!

Уверете се, че винаги поръчвате примерни продукти от всеки доставчик’обмисляте вашия бизнес с дропшипинг. Това ще ви позволи да ги оцените от клиент’Перспектива – погледнете на обслужването на клиентите, сроковете за доставка, опаковките и качеството на продукта.

Не забравяйте, че 77% от глобалните потребители са изоставили покупките поради незадоволителни възможности за доставка, така че вземете това предвид, когато поръчвате вашите примерни продукти.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 1. Проучени доставчици на дропшипинг
 2. Проверен вашия доставчик е надежден
 3. Свържете се с вашия потенциален доставчик
 4. Поръчани пробни продукти
 5. Попитайте доставчика си

Бързи глави нагоре!

Shopify провежда безплатен курс за обучение, за да помогне на предприемачите да започнат собствен собствен дропшипинг бизнес. Ако искате допълнителен съвет отгоре на това ръководство, го’струва си да проверите!

# 3. Подредете всички правни неща

Бърз поглед!

Вие’отново създавате легитимен бизнес за електронна търговия, така че трябва да маркирате всички правни полета, преди да започнете да продавате. Повечето доставчици на дропшипинг ще се нуждаят от някаква правна документация, преди да се съгласят да работят с вас, така че’струва си да се озовете първо.

Когато ти’обмисляйки как да започнете дропшипинг бизнес, можете да се хванете в ниши и продукти, доставчици и стратегии за продажба. Лесно може да се забрави за правната страна на нещата – най-малкото защото’е нещо, което повечето хора правят’наистина искам да помисля. Или не за твърде дълго, така или иначе!

Но, ако ти’сериозно да направите успеха на вашия дропшипинг бизнес, тогава трябва да проявите разумност към тази стъпка. Не става’не трябва да сте скучни или стресиращи – това прави бизнеса ви реалност, а не просто мечта.

Готови ли сте да го направите истински? Позволявам’отивам!

Сега е толкова подходящ момент, колкото всеки, за да стане ясно, че не сме адвокати. ние’отново тук, за да помогнем и направихме всичко възможно, за да очертаем ясно информацията по-долу. Но ако имате нужда от допълнителна помощ, насоки или правни съвети, най-добре да го потърсите от професионалист – ние’отново в създателите на уебсайтове и, y’знайте, технични неща.

1. Проверете местните законови изисквания

Dropshipping е 100% легален – но изискванията варират от държава до държава и от държава до държава. Уверете се, че проверявате двойно и тройно преди да започнете. Може да се наложи да получите бизнес лиценз, например.

2. Изберете бизнес структура

Какво?

Вашата бизнес структура показва в коя категория се намира вашият бизнес’s правно призната характеристика. Примерите включват корпорации и организации с нестопанска цел. Има много там, но ето три от най-често срещаните:

 • Едноличен търговец – най-основната и проста бизнес структура. Той идва с минимално подаване и данъчно главоболие, което е бонус. Въпреки това, там’s няма защита за отговорност, която би могла да изложи вашите лични активи на риск – по тази причина ние не’не го препоръчвам твърде силно!
 • Дружество с ограничена отговорност (LLC) – това регистрира бизнеса ви като отделен от вас (в юридически план). Това означава, че получавате по-добро ниво на защита, ако, да речем, ще бъдете съдени.
 • C Corporation – това осигурява най-високото ниво на защита на отговорността, което идва с по-голямо спокойствие… и по-висока цена. Повечето големи корпорации, създадени в тази категория.

Ние можем’не ще ви кажа коя бизнес структура трябва да изберете. Но като цяло, LLC има тенденция да подхожда на повече бизнеси от останалите.

3. Създайте отделен бизнес акаунт

дон’t смесете вашите бизнес финанси с вашите лични финанси. (Само дон’T).

4. Кандидатствайте за EIN

EIN означава Идентификационен номер за заетост и можете да кандидатствате за такъв достатъчно лесно чрез уебсайта на IRS. Всички бизнеси се нуждаят от едно от тях, дори и да го направите’нямам служители.

EIN е необходим за:

 • Кандидатствайте за работа с повечето доставчици на дропшипинг
 • Плащам данъци
 • Дръжте личните данъци и финансите отделно (вижте стъпка # 3 по-горе)

5. Регистрирайте името на вашия бизнес и домейн

Ти не’не искате някой друг да копира вашето страхотно име на бизнес, нали? За да избегнете това, регистрирайте името на фирмата си в съответните органи. Вие’Ще намерите полезни съвети и съвети за това в американската администрация за малък бизнес’s ръководство: Изберете името на бизнеса си.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 1. Провери местните законови изисквания
 2. Изберете вашата бизнес структура
 3. Създайте отделен бизнес акаунт
 4. Прилага се за EIN
 5. Регистрирайте името на бизнеса си

# 4. Изберете канала си за продажби

Бърз поглед!

Сега го’Време е да оцените различните налични канали за продажба и да изберете кой да работи най-добре за вас. Примери за канали за продажби включват изграждане на собствен магазин или използване на пазар като Amazon или eBay. ние’Ще разгледаме основните играчи и ще ви помогна да намерите идеалния за вашия дропшипинг бизнес.

И така, вие’вие пребледняхте през всички разумни законности, вие’избрахте вашите продукти и доставчиците ви са готови и чакат поръчките да започнат да се въвеждат.

Това означава, че вие’отново сте готови да продавате, продавате, продавате!

Но къде?

Отговорът на този въпрос е за какво се отнася тази стъпка. Каналите за продажба са просто къде продавате продуктите си и как ги получавате пред клиентите. Например продажбата лице в лице е вид канал за продажби. Най-добрите за дропшипинг са:

 • Изграждане на собствен онлайн магазин с помощта на създател на електронна търговия (като Shopify или BigCommerce)
 • Продажба чрез онлайн пазар (като Amazon или eBay)

Онлайн магазин срещу пазар

Това е често срещано затруднение в електронната търговия – създайте своя собствена или да се възползвате максимално от готова платформа? Всяка страна идва със своите плюсове и минуси, така че’си струва да претегли възможностите си, преди да изберете.

Пазар на онлайн магазин
Примери

Трафик

Такси за продажба?

Абонаментни такси

Лесна настройка

Shopify
BigCommerce
Амазонка
иБей
Увеличете трафика сами Предшестващ трафик
Нито един ~ 10% на продукт или продажба (променлива)
~ 29 долара / месец ~ 39,99 щ.д. / месец (Amazon)
лесно Изключително лесно

Строители на електронна търговия като Shopify ви дават инструментите за лесно създаване на собствен онлайн магазин. Трябва да увеличите собствения си трафик и да инвестирате известно време, но преобладаващото е, че имате пълен контрол над магазина си’s дизайн. Маркирането, маркетинга и инвентаризацията на запасите също са много по-лесни за управление чрез създателя на електронна търговия.

Онлайн пазари са популярни, защото вече имат тонове трафик, за които да се включите. Ако изброите продуктите си в сайт като Amazon, например, имате голям шанс да бъдете видяни от тонове потенциални клиенти.

Недостатъкът? Нямаш контрол над брандирането, ти’отново сте на милостта на техните политики и често се налага да плащате такси за продажба или изписване.

Като цяло препоръчваме да изградите свой собствен онлайн магазин – то’е по-добре за подкрепа на дългосрочни и успешни бизнеси, а не за продажба на хоби. Но защо да не разгледаме по-подробно всеки вариант, преди да вземете решение?

дропшипинг онлайн магазин срещу онлайн пазар

Тук’s какво Рики трябваше да каже за ползите от използването на Shopify за дропшип:

“Предпочитам Shopify, защото той е най-бързият и лесен и лидерът в индустрията в областта на електронната търговия. Най-голямото предимство на това е, че имате огромна общност от хора, които ще ви помогнат да ви подкрепят и подхранват, ако имате нужда от помощ (която ще бъдете), за да можете да изградите своите умения и да създадете бизнеса на мечтите си. Той също така позволява най-доброто персонализиране, така че имайте това предвид.

Лично аз препоръчвам на тези, които стартират бизнеса си с дропшипинг, да създадат основен уебсайт на Shopify, колкото можете по-добре (без да се притеснявате за всеки детайл), и да получите трафик там. Тук ще научите най-много, защото винаги можете да подобрите сайта си лесно с течение на времето.”

Shopify плюсове Shopify минуси
Най-добрият строител на електронна търговия на пазара По-малко безплатен трафик от онлайн пазар
Има специализирано приложение за дропшипинг, което можете да използвате безплатно, наречено Oberlo, което улеснява увеличаването на продажбите Shopify начислява такса за транзакция, освен ако не използвате Shopify Payments
Дава ви инструментите за стартиране на успешен бизнес Ако искате повече функции, вие’Ще ви трябва първокласен план Oberlo, започващ от $ 29.90 / месец
Плюсове на BigCommerce Противопоказания на BigCommerce
Има всички инструменти, необходими за мащабиране на бизнес с дропшипинг Не е толкова подходящ за начинаещи, колкото Shopify
0% такси за транзакции или листинг Без специализирана дропшипинг интеграция, създадена специално за BigCommerce
Мощните опции за многоканална продажба ви дават достатъчно място за увеличаване на трафика Може да е твърде много, за да се справите с много малки магазини

Pssst! Вземете до три месеца безплатно с BigCommerce

Просто искахме да ви уведомим, че BigCommerce в момента предлага до три месеца безплатно когато се регистрирате за нов план. Отидете на уебсайта на BigCommerce, за да видите тази оферта на живо!

Amazon плюсове Amazon Cons
Огромни нива на безплатен трафик Няма реален контрол върху брандирането, стратегията на продажбите или класирането
Има собствена услуга за изпълнение, която можете да използвате, за да съхранявате, пакетирате и доставяте свои собствени продукти Няма дългосрочна връзка с клиенти – най-доброто за краткосрочни продажби
То’е бърза и лесна за продажба Трябва да платите такси за вписване / продажба, които могат да се изявят във вашата печалба

Трябва ли да е едното или другото?

Не! Можете да изберете да комбинирате различни канали за продажба, така че не’Не стресирайте, ако можете’не решавам. Ако тръгнете по този маршрут, препоръчваме първо да изградите онлайн магазина си и да настроите своя дропшипинг бизнес по този начин.

Това е така’Ще улесним вашия бизнес в дългосрочен план. Строителите на електронна търговия като Shopify и BigCommerce имат вградени впечатляващи системи за инвентаризация, което прави живота ви много по-лесен. След това можете да разширите, за да продадете в Amazon или eBay, ако искате.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 1. Извърших някои изследвания по различни канали за продажба
 2. Решихте кой канал за продажби е най-подходящ за вашия бизнес

Открийте повече

Не сте сигурни кой канал за продажби е подходящ за вас? Вижте нашите отзиви, за да научите повече:

 • наш Shopify Review ви дава пълен поглед върху Shopify’силни и слаби страни
 • Открийте BigCommerce’плюсове и минуси в нашите подробни Преглед на BigCommerce
 • Разберете коя платформа е по-добра за вас в нашата Shopify срещу Amazon сравнение

# 5. Започнете да пускате на пазара вашите продукти

Бърз поглед!

След като магазинът и продуктите ви станат живи, можете’просто седнете и се надявам хората да се натъкнат на тях. Интернет е голямо място, така че трябва да дадете на продуктите си вниманието, което заслужават. Маркетингът е ключов за увеличаването на трафика и стимулирането на продажбите.

Вие’стигнахте далеч от мечтата да започнете свой собствен бизнес и да потърсите Googling “дропшипинг за манекени” когато шефът ти не можеше’не виждам. Сега, когато магазинът ви е на живо и вашите продукти са готови, чакате в задухано очакване за първата продажба на пинг на вашия телефон.

Нищо.

Все още нищо.

Преди да изхвърлите телефона си в безсилие или да се откажете от дропшипинга напълно, нека ви покажем три топ маркетингови тактики, за да получите повече продажби.

Според Shopify, трябва да отделите поне 75% от времето си за маркетинг за поне четири до шест месеца след стартирането на вашия сайт. Да, прочетохте точно това – затова запретвайте ръкави и се пригответе да въртите някаква маркетингова магия!

# 1. SEO

Dropshippers разчитат на SEO точно толкова, колкото и другите онлайн продавачи. SEO означава ‘Оптимизация за търсачки’, и е изкуството да намерите сайта си в Google’s резултати от търсенето. Ако имате онлайн магазин, трябва да го оптимизирате, така че Google да го класира по-високо в страниците си за търсене.

Направете това, като използвате ключови думи, свържете към други страници на вашия сайт и се уверете, че той е удобен за потребителя, зарежда се бързо и удобно за мобилни устройства. Стартирането на блог на вашия сайт също може да направи чудеса за SEO, защото Google харесва дългосрочно и висококачествено съдържание.

Онлайн пазарите имат собствен вид SEO. Ако ти’отново в Amazon или eBay, вие имате по-малък контрол върху това, доколко вашите продукти се класират в резултатите от търсенето им, но все още има неща, които можете да направите.

Едно от основните неща е да обърнете внимание на отзивите на клиентите си, тъй като те сериозно влияят на това колко добре сайтове като Amazon класират вашите продукти.

# 2. Социална медия

Изберете подходящия канал за социални медии за вашия бизнес – не всички магазини трябва да се рекламират в Instagram, например, така че преценете внимателно къде вашата марка се вписва най-добре. Също така трябва да помислите кой купува вашите продукти и къде те’най-вероятно ще посетите.

Публикувай подходящо, редовно съдържание, което’не е много разпродажба в природата – не забравяйте, че хората отиват в социалните медии, за да се отпуснат, така че не’не ги бомбардирайте с настойчиви промоции.

wayfair дропшипинг бизнес социални медииЗнаете ли, че Wayfair започна като магазин за дропшипинг и сега работи с над 10 000 доставчици? Тук можете да видите как неговият Instagram разполага с визуално приятни, ярко оцветени снимки, за да привлече годеж.

Ако се оправите правилно, социалните медии могат да бъдат огромен източник на трафик. 54% от социалните браузъри използват социалните медии за изследване на продукти, така че’си заслужава вашето време и усилия.

Вие’Ще чуя много за платената реклама в сайтове като Twitter и Facebook. Препоръчваме ви първо да се захванете със социалната си платформа, да увеличите трафика и след това да използвате платени реклами, за да увеличите съществуващия си трафик.

Рики Хейс съветва новите дропшипъри да внимават да не разчитат твърде много на платените реклами:

“За начинаещи, моля, съсредоточете се върху образованието като основен приоритет. Моля, не попадайте в капана, че рекламите във Facebook са единствената маркетингова платформа и научете за Google, Bing и YouTube, които са области с голяма възможност.”

# 3. Изображения и описания на продукта

Използването на стокови изображения на вашите продукти може да бъде чудесно – те’често се предоставят от вашия доставчик, което означава, че те’професионалист по качество. Това обаче може да доведе и до други дропшипъри, които имат същата снимка на продукта като вас!

Това може да доведе до проблеми, когато се появите рамо до рамо в резултатите от търсенето (например в Pinterest). За да избегнете това, опитайте да направите свои собствени снимки на продукти. Уверете се, че те’добро качество, ясно, добре осветено и не замъглено. Имаме ръководство за това как да правите снимки на продукти, ако се нуждаете от някои съвети!

Можете също така да преодолеете своите конкуренти, като напишете убедителни описания на продуктите, които наистина продават продукта. Свържете се с клиента, бъдете описателни и кратки и трябва да видите страхотни резултати.

Raitis Purins ни даде съвети как да пускаме на пазара успешно продукти:

“За да имате успех в маркетинговите продукти, трябва да дадете всичко от себе си’стигнахте до представянето на продуктите и нека етикетът да бъде само цената. То’е важно да се създаде история, която оправдава цената.”

пример за ежедневна реколта как да започнете дропшипинг бизнесЕжедневният реколта използва въображаеми снимки и описания, за да продава продуктите си. Харесва ни как’s извадиха основните предимства на този пюре! Добре е да се знае…

Тези съвети са за начало на вашия маркетинг. Както винаги, там’е много повече там можете да направите, така че дон’маркирайте ги и след това спрете. Продължавайте, продължавайте да гуглите и продължете да се учите.

Маркетингът е безкрайна работа, така че колкото повече ви харесва и прегръщате да експериментирате с нови техники, толкова по-успешен трябва да бъде вашият дропшипинг бизнес.!

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 1. Избрахте основните си маркетингови стратегии
 2. Специално време за управление на вашия бизнес’ маркетинг
 3. Започнах да проучвам повече маркетингови методи

3 Чести грешки на дропшипинг, които трябва да се избягват

Често чувате стат, хвърлен около 90% от дропшипинг бизнеса. Че’страшна мисъл за новите дропшипъри, но ако погледнете по-отблизо, то’е трудно да се намери надежден източник за тази фигура.

Истината е, че има някои често срещани грешки, които хората допускат, които могат да създадат проблеми за техния бизнес и да накарат да се борят. ние’Сглобявам най-лошите, за да можете да избегнете същите грешки.

# 1. Да не инвестираме време или пари

Това е една от най-честите грешки, които правят новите дропшипъри – и една от най-лошите!

Dropshipping не’няма нужда от същия вид еднократна инвестиция, която правят и други бизнес модели, но това не е така’не означава, че не трябва’не влагайте пари. Например, създаването на магазин Shopify ще ви струва 29 долара на месец и може да се наложи предварително да заплатите на доставчик за продукти, които нямате’t все още не се продава.

Това са нормални разходи, които трябва да срещнете, когато управлявате дропшипинг бизнес, и ако имате такъв’не сте склонни да се разделите с малко пари, тогава вие’Бързо ще попаднете зад конкуренцията.

Въпреки това, основните нужди от инвестиционен дропшипинг е време. Че’не казвам, че трябва да избута всеки един от будните ви часове, но все пак заслужава вашето внимание. Отделете време за правилно проучване на продукти и доставчици, бъдете внимателни към клиентите си и се ангажирайте с вашия маркетинг. Вие’Скоро ще видя ползите!

На Крис му беше необходимо истинско упоритост, преди да започне да прави сериозни пари:

“Бяха необходими 5 неуспешни опита в магазина, преди най-накрая започнах да правя последователни продажби, но когато най-накрая го разбих, направих първите си 10 000 паунда в рамките на първите 6 седмици от моя 6-ти магазин.”

# 2. Пренебрегване на поддръжката на клиентите

Това е друга често срещана грешка, която може сериозно да навреди на вашия бизнес. Само защото ти’не изпращате продукти директно до клиента си’не означава, че можете да измиете ръцете си от отговорност.

Огромните 80% от хората спират да правят бизнес с компания поради лошото клиентско изживяване, значи можеш’не си позволявай да влагаш усилията!

Прочетете отзиви за продукти, отговаряйте както на положителни, така и на отрицателни коментари, отстранете проблеми и бъдете активно присъствие на вашите клиенти. С 97% от потребителите, които четат онлайн отзиви преди закупуване на продукт, можете да си направите услуга, като останете активни в секциите за преглед и решавате проблемите възможно най-бързо и учтиво..

Ако клиентът е недоволен от своята поръчка, го’ти, който трябва да се засили и да се справи с него – дори ако грешката не беше’Твоята вина!

# 3. Фокусиране върху грешните части на платената реклама

Това е нещо, което Люис Смит вижда твърде често:

“Често срещана грешка, която виждам, че правят нови дропшипъри, се опитват да насочат студен трафик към магазините си, използвайки реклами във Facebook и Instagram. Когато продавате продукти с по-висока стойност, то’е много по-лесно да се обслужва съществуващото търсене, отколкото да се създаде ново търсене – това’и защо етапът на изследване и валидиране на нишата е толкова критичен.

Има два начина да разгледате платения трафик:

Първият е ‘Маркетинг, базиран на прекъсване’, както несъмнено сте виждали във вашите собствени емисии във Facebook и Instagram (т.е. онези чудодейни гели за избелване на зъби, които сякаш са навсякъде).

Въпреки това, в Dropship Unlocked преподаваме на по-целенасочен подход за намиране на клиенти, известен като ‘Търговски намерения маркетинг’. Това са реклами, показвани само на клиенти, активно проявяващи интерес към закупуване на вашия продукт (т.е.: Google Пазаруване и Текстови реклами за търсене).

Това фокусира рекламните ви разходи само за най-много ‘готови за купуване’ клиенти. След това провеждаме кампании за пренасочване по каналите на социалните медии, за да върнем клиентите на вашия сайт, ако напуснат, без да купуват.”

Q&A С Dropshippers

Q&А С ЛЕВИС СМИТ

как да започнете работа с дропшипинг бизнес“Засега най-печелившата част от деня ми е да мога да го прекарам със съпругата си, защото една от основните ми мотивации за създаване на бизнес стил на живот беше прекарването на повече време със семейството ми.”

Малко за Люис… Основателят на Dropship Unlocked Lewis Smith е предприемач от Лондон, Англия, който напусна работата си в корпоративния град, за да започне независим бизнес сайт за електронна търговия.

Наред с ръководството на собственото си портфолио от бизнеси за дропшипинг на електронна търговия, сега помага на други предприемачи от Обединеното кралство да създават промени в живота с менторство и обучение чрез Dropship Unlocked.

Q&А С ХРИСТА СТАНА

shopify потребител преглед Крис

“Най-големият ми успех вероятно беше разрастването на бизнеса ми достатъчно, за да ми даде възможност да изплатя ипотеката си. Да кажа, че първоначалната ми цел беше да печеля 200 паунда на месец, като можех да изплащам ипотеката си, това бързо все още взривява съзнанието ми и до днес..”

Малко за Крис… През последните 4 години Крис се занимава с дропшипинг, но го прави на пълен работен ден през последните 2 години и половина. Той стартира бизнеса си като начин за създаване на допълнителни пари, за да помогне да плаща сметките си и да спести за пътуване из Америка. Той’s продаде всичко – от бижута до снежни очила и велосипедни продукти.

Крис сега ръководи Advanced Dropshipping Academy, която помага на хората да изграждат и стартират свой собствен дропшипинг бизнес чрез стъпка по стъпка уроци.

Q&A С RAITIS PURINS

как да започнете работа с дропшипинг бизнес раит

“Когато Printful току-що започна, нямаше почти никакви компании, предлагащи услуги за дропшипинг с печат при поискване (POD). До този момент ние’вече изпълнихме над 15 милиона артикула, което показва, че търсенето се увеличава.”

Малко за Раит… Райтис е насочил Printful‘s маркетингови операции от 2016 г. Printful е една от най-големите компании по поръчка за печат и съхранение по поръчка в света – впечатляващ подвиг, като се има предвид, че компанията е основана през 2013 г.!

Q&А С ЕММА РЕЙД

шопирай потребителски преглед на Ема

“То’е супер важно да отделите време, за да помислите къде сте били преди месец. И продължавайте да поглеждате назад към магазина си и да видите дали можете да забележите нещо, което да подобрите. Тези постепенни промени ще се съчетаят и ще доведат до изграждането на нещо успешно.”

Малко за Ема… След като бързо се отегчи от работата си като рецепционистка, Ема започна първия си дропшипинг бизнес преди около 4 години. Оттогава тя успя да мащабира един продукт до 560 000 долара приходи само за 8 месеца. Тя’s управлява настоящия си магазин за дропшипинг в продължение на 6 месеца, но планира да започне да продава собствените си продукти с бели етикети през него в близко бъдеще.

Наред с бизнеса си с дропшипинг, Ема управлява уебсайта си emmareid.com, който използва за качване на уроци, за да помогне на амбициозните дропшипъри.

Q&A С RICKY HAYES

как да започнете работа с дропшипинг рикши сено

“Сега индустрията се насочва към изграждане на марка, която всъщност е просто получаване на лоялен клиент, който ще купува от вас, отново и отново.”

Малко за Рики… Рики Хейс е експерт по дропшипинг с над две години опит и над 6 000 000 долара продажби на Shopify, използвайки Facebook, Google, Bing & Реклами в YouTube, които да привличат клиенти. Той’е също така съоснователят на дропшипинга Shopify тема Debutify.

Рики има канал в Youtube от над 13 000 абонати и се фокусира върху обучението на бизнеса как да изграждат дългосрочни потоци от доходи чрез брандиране.

заключение

Стигнахте до тази статия, търсейки отговори за това как да започнете дропшипинг бизнес. Дано и вие’сега сте достатъчно уверени, за да започнете и да превърнете тези мечтания дропшипинг в реалност.

ние’Преминахте през процеса, от избора на продуктите си до маркетинга на вашия магазин. Ние го осъзнаваме’е много да се заеме, така че тук’е хубаво бързо резюме на тези пет стъпки…

Как да започнете Dropshipping бизнес: 5 прости стъпки

 1. Намерете своята ниша и продукти
 2. Изберете доставчик
 3. Подредете всички юридически неща
 4. Изберете вашия канал за продажби
 5. Започнете да пускате на пазара вашите продукти

По пътя ние’разпаднах митове и се опитах да ви подготвя за това какво всъщност е дропшипингът. С мъдри думи от истински дропшипъри, които звънят в ушите ви, надяваме се’сега сте развълнувани да започнете своето пътуване с дропшипинг!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me