Какво да продавате онлайн – Това приложение ви улеснява

Какво да продавам онлайнАко искате да създадете уебсайт за електронна търговия, намирането на какво да продавате онлайн винаги е предизвикателство.


Разбира се, има редица наистина добри строители на онлайн магазини, които да ви помогнат да изградите уебсайта си в днешно време, а вие го правите’дори трябва да знаете как да кодирате.

Но дори и да имате създаден онлайн магазин, какво в света ще продавате?

Ако вече имате идея какво да продавате, знаете ли как да закупите продуктите от евтин и надежден източник?

Намирането на надежден доставчик за закупуване на вашите продукти, за да се препродават на по-високи цени, звучи лесно, но вероятно знаете, че’не винаги е толкова просто.

Преди да се задълбочим в статията, разгледайте бързо нашите най-високо оценени строители на уебсайтове за електронна търговия, които могат да ви помогнат успешно да продавате онлайн:

ОЗНАЧАВАНЕ НА НАДЕЖДЕН ДОСТАВЧИК НА ПРОДУКТ МОЖЕ ДА БЪДЕ СКАРИ

То’е много работа за изграждане и разрастване на бизнес.

Не само трябва да се притеснявате за това какво да продавате онлайн, как да пускате на пазара продуктите си, да създадете уебсайта си за електронна търговия, да управлявате екип (когато започнете да растете), да се занимавате с бизнес административни неща, но и да се притеснявате за доставчиците на вашите продукти.

Те са достатъчно надеждни, за да ви изпращат качествени продукти? Ще бъде ли пратката навреме? Ще ви вземат ли парите и ще ви пренебрегнат?

Това са основателни проблеми и могат да представляват огромна пречка за започване на работа, особено ако това е първият път, когато се опитвате да създадете бизнес.

Вие’вероятно съм чувал от някои хора просто да отидат на Alibaba.com и да намерят евтин доставчик. “То’е толкова лесно.”

Лоши новини – това’не е това лесно.

В ALIBABA.COM има ДОБРИ, СРЕДНИ И ДОСТАВНИ ДОСТАВЧИЦИ

То’Известно е, че Алибаба е светът’е най-големият пазар за собствениците на предприятия да доставят продукти.

Те имат хиляди и хиляди търговци на едро, готови да продават продукти на собственици на фирми като вас, на ниски разходи на едро.

Тези търговци на едро или производители са в състояние да ви продават продукти на много по-ниска цена, защото могат да произвеждат продуктите в насипно количество (сред няколко други причини).

Много от тях също имат голям опит в продажбата на чуждестранни купувачи като вас.

Какво да продавате онлайн - Alibaba

За да печелите печалби за вашия бизнес, трябва да можете да купувате продуктите си на ниски разходи, след което да ги продавате на по-високи ценови точки, за да можете да печелите марж на печалба. дон’не забравяйте, все още имате продажби & маркетинг, оперативни разходи и данъци за плащане. Тогава можете да запазите какво’s наляво.

Лошата новина е, че не всички доставчици на Alibaba са добри. Както при всички пазарни пазари, някои доставчици неизбежно са добри, някои добре, а други – лоши.

Ето няколко неща (сред много), които потенциално могат да се объркат, ако изберете грешен доставчик:

  • Продуктите не пристигат навреме
  • Качеството на продуктите не е до номинала
  • Не всички продукти, които сте платили, бяха доставени
  • Продуктите се доставят на грешен адрес
  • Доставчикът е средно лице, а не действителният търговец на едро. Така са и те “подложка” цените и дори могат да дават обещания, които могат’не пази
  • В крайна сметка превеждате всичките си пари на измамници, които са създали акаунти в Alibaba, чисто за да измамят бизнеса

Ето една добра дискусия за някои предимства и недостатъци на доставките на продукти в чужбина.

Когато ти’опитвате се да стартирате бизнес за електронна търговия, това са някои главоболия, които наистина не правите’няма нужда.

И така, какво можете да направите?

ПРИЛОЖЕНИЕ BIGCOMMERCE ДА ВИ ИЗПОЛЗВА ДОБРО ДОСТАВЧИЦИ

Един ефективен инструмент, който ще ви помогне да стесните от хиляди доставчици на Alibaba, до група от “проверената” доставчици, е да се използва BigCommerce’s Alibaba.com ап за търговия на едро.

BigCommerce си партнира с Alibaba, за да ви улесни малко търсенето на продукти.

Ако използвате приложението (щракнете тук, за да видите действителното приложение), то ще ви покаже по-малка група от проверени доставчици, демонстрирали добри резултати от бизнеса със собственици на крайни фирми по надежден и етичен начин.

(Кликнете, за да гледате обзорно видео как BigCommerce’s Приложението може да ви помогне да намерите надеждни търговци на едро чрез Alibaba.com)

Това не само значително намалява рисковете от процеса на снабдяване на вашите продукти, това приложение може да ви спести и тона време (без да се налага да превъртате хиляди доставчици) и може да помогне за намаляване на нивата на стрес. Това приложение е интегрирано директно във вашия магазин на BigCommerce и можете да се свържете с проверените доставчици само с няколко кликвания.

Друго предимство е, че ако източавате продуктите си чрез приложението за търговия на едро Alibaba.com, всички направени поръчки се подкрепят от Alibaba’s Услуги за сигурно плащане. Така плащанията ви към доставчиците не се освобождават, докато не сте доволни.

Това определено помага за премахване на финансовите рискове от вашия бизнес.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ – КАК ДА ФИГУРИРАМЕ КАКВО ДА ПРОДАЖБА ОНЛАЙН

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me