Как да напишем страница за нас: 9 Dos и Don & rsquo; ts

Ако ти’отново подчертахте как да напишете “За нас” страница за вашия уебсайт, това вероятно означава, че знаете колко е важно да имате добър. Една “За нас” разделът е възможност да се представите според собствените си условия. То’също е посетител’първата среща с хората и историята зад вашия сайт и силна страница ще пренесе страстта ви върху вашите читатели.


Добър “За нас” страница започва с основите, но бързо се прехвърля отвъд тях. Да, потребителите трябва да знаят кой сте и какви услуги предоставяте. Но страницата ви трябва да потвърждава и по-меките неща, за които хората са любопитни.

Мислете за това като за първи път да срещнете някого – те’Ще искам да знам защо правиш това, което правиш и как си започнал в своята област. Ако сте срещнали някого по време на вечеря, който продължава да дрънка за неща от нишовата индустрия, вие’d вероятно започнете да планирате авариен изход към hors d’ордьоври.

Ако знаете какво да включите, е по-лесно да се изработи “относно” страница, която постига баланса между практичното и вдъхновяващото – и добрата новина е, че има’няма по-добър човек за работата от теб. Прочетете за основните дози и дон’ts, и да видите примери за страници, които са го направили правилно.

Какво да включите в страницата си за нас

1. Правилният тон

Тонът е елемент, който трябва да бъде последователен във вашия “относно” страница. Но дон’тревожете се – спечелихте’не е нужно да прашите всички учебници по английски език за гимназия, за да постигнете това правилно! За професионален уебсайт писането просто трябва да намери средно място между добре осведомен и отзивчив.

Не забравяйте, че “професионален” неотворено’не трябва да означава “скучно е” – то’добре е за вашето писане, за да покажете малко вълнение! И дон’и да не го преодолея. Вече знаете какво сте’говорите за, така че оставете информацията да тече, сякаш говори с приятел и вас’Вероятно ще ударя идеалния тон.

Четенето на новото ви копие на глас е чудесен начин да се тествате за тон. Слушането как изреченията се събират ще ви предупреди за всяка неестествена структура или избор на думи, които не бихте искали’всъщност използвам в ежедневния разговор.

2. Вашата компания цени

След като сте изработили общ тон, подсилете го, като въведете вашата компания’s стойности. Ако ти’Когато пишете страница за по-голяма организация, може да имате някои предварително определени стойности или указания за марката, от които да черпите. Но дон’не се притеснявайте, ако това’не е така – всичко, което трябва да направите, е мозъчната атака на няколко ключови думи, които най-добре представят това, за което се откроява вашият бизнес.

Подчертаването на няколко добри стойности е чудесен начин да организирате това, което вие’бих искал да кажа на вашия “относно” страница и може да направи задачата да обясни вашия бизнес изглежда по-малко обезсърчително. Въпреки това’е важно да не избирате модни думи, само защото те звучат страхотно, което е лесен капан, в който да попаднете: 55% от всички списъци на Fortune 100 компании “интегритет” като основна стойност, докато 40% цитират “съвместна дейност.” Достойни атрибути със сигурност, но те започват да губят смисъл, когато всички’и ги хвърляте.

Вместо да вървите общо, дайте си малко време да помислите какво сте’най-много се гордеем и с това, което те отделя от конкурентите ти. Сериозно ли се отнасяте към продукта качество? Стремите ли се към устойчивост във вашия производствен процес? Това е моментът да го празнуваме!

3. Визуализации, визуализации, визуализации

Смел текст и стратегически поставени заглавия са добро начало, когато става въпрос за организиране на страницата ви, но най-добрият начин да хванете читател’окото е през някои добре поставени графики или таблици. Проучванията дори показват, че хората могат да си припомнят 65% от визуално представената информация три дни след като я видят.

дон’не го изпотявайте, ако го направите’не мислете за себе си като за особен дизайн. Там’Има много софтуер за уеб дизайн там, който е създаден, за да направи тази задача възможно най-лесна. Що се отнася до подчертаването на визуалните елементи, Squarespace е особено полезен – така че ако имате много творческа работа, за да се покажете,’е чудесен избор.

Ако не’няма да има много творческа работа, за да се покаже, а след това хубава снимка на офис пространството или готина графика от миналата година’увеличаването на продажбите е повече от достатъчно. Добавянето на визуално или две е просто чудесен начин да разчупите текста на страницата си и да направите съдържанието си по-забавно за четене.

Има много лесни за използване цифрови инструменти, които могат да ви помогнат да създадете споменатите визуализации. Canva, например, е инструмент за графичен дизайн, подходящ за всички нива на умения (или без), където можете да направите оригинална инфографика и лога.

Списък: 9-те най-добри създатели на уебсайтове за художници

Идеални инструменти за творци, които искат да показват художествени произведения онлайн

Ако ти’задържам се за идеи, там е една снимка, която наистина може да направи или счупи вашата страница. Което ни довежда до…

4. Вашият екип

Една “За нас” страницата трябва да олицетворява вашия бизнес, така че потенциалните клиенти да го правят’не ви виждам като някакъв магьосник от тип Оз ‘човек зад завесата.’ Добавянето на снимка и някакъв хуманизиращ фон за вас и вашия екип предлага чудесна възможност да се свържете с аудиторията си и да проявите творчество.

Най-добрата част от всяка история са хората и потенциалните клиенти ще бъдат любопитни за това, което ви движи като индивиди във вашия бранш. Както казахме преди, никой не знае тази история по-добре от вас, така че дон’не се страхувам да го кажа!

5. Повод да ви се доверя

Хората, които идват на вашия сайт за първи път, се интересуват преди всичко от това, което трябва да кажете – затова ние’поставям толкова голям акцент върху това как да го кажем. Но когато нов посетител формира мнението си за вашия бизнес, това помага да се предоставят някои външни свидетелства за валидиране.

Ако се чудите дали даден ресторант е някакъв добър, вероятно не бихте’не им се обадете, за да разберете. Вместо това можете да се обърнете към отзиви на TripAdvisor или Yelp. Същият принцип действа тук. Вашият “относно” страницата е идеалното място за включване на всякакви положителни оферти на клиенти, така че хората да знаят, че те’получавате честен преглед. В епоха, в която 91% от потребителите се доверяват на онлайн рецензията толкова, колкото на личните препоръки, малкото социално доказателство отива доста далеч.

6. Начин да се свържа с вас

По времето, когато посетителите приключат с четенето ви “За нас” страница, те’Ще се състезавам, за да се свържа. Повечето създатели на уебсайтове лесно ще ви позволят да залепите “контакт” форма навсякъде на страницата или можете да настроите отделна специална страница и да я свържете.

Съществуват също много разработчици на уебсайтове, създадени специално за малкия бизнес, които могат да бъдат наистина полезни при създаването на всяка страница на вашия уебсайт – от “За нас” да се “Свържете се с нас” – да се чувствате излъскани и професионални.

Списък: 6-те най-добри доставчици на хостинг услуги за електронна търговия

Идеални платформи за фирми, които искат да продават онлайн

Какво да избягваме в страницата си за нас

Сега, когато знаете какво се превръща в страхотно “За нас” страница, то’Време е да поговорим за нещата, които са най-добре да се пропуснат. Прочетете за дона’TS:

1. Дон’не отивам дизайн луд

Функциите за оформление и дизайн са предназначени да допълнят съдържанието ви и да улеснят четенето. Лошият дизайн прави точно обратното – разсейва читателите от думите на страницата. Повечето строители на уебсайтове ще имат шаблони, от които можете да работите, за да избегнете тази грешка. Все пак, уверете се, че постоянно преглеждате страницата си със свежи очи, за да видите дали има някакви изображения или специални ефекти, които отнемат фокуса от съдържанието ви.

2. Дон’не забравяйте да кажете на хората какво правите.

Там’не е нищо по-разочароващо от това да бъдеш привлечен от добре написано “относно” страница, само за да стигнете до края и да осъзнаете, че нямате представа какво всъщност прави или продава компанията.

По-често хората печелят’не искате да положите допълнителни усилия, за да разберете какво правите (или защо имат нужда от вашата услуга). То’е добре да поставите няколко изключително ясни изречения в горната част на вашия “относно” страница, за да избегнете отчуждаване на обърканите читатели.

3. Дон’не се набивайте твърде много на една страница

Вашият “За нас” страницата ще бъде една, ако не най-важната страница на вашия сайт – но това не е така’не означава, че трябва да изглежда като единствената страница на вашия сайт. Уверете се, че само подчертавате най-съществените аспекти на вашия бизнес, за да избегнете затрупването на нови посетители с информация. Информацията за периферията може да живее другаде на вашия сайт и дори можете да предоставите връзки към нея.

Любимите ни страници за нас

Сега, когато знаете какво правите’и и дон’ts, разгледайте тези примери за печелене “За нас” страници от всички видове индустрии. ние’организирахте ги въз основа на конкретни силни страни, така че можете да получите вдъхновение за всеки аспект на перфектната страница.

Най-добро за: разказване на истории и творчество

1.1 Сноуборди на Бъртън

пример за страницата с нас

вид такелаж’с “За нас” page върши невероятна работа за хуманизиране на голяма компания – всъщност страницата всъщност е озаглавена “Кои сме ние.” По времето, когато вие’прочетохте за Бъртън’скромни начала във Върмонт и екипа’s отдаденост на сноуборда, ти’Ще искате сами да се качите на склоновете.

1.2 Скоби

втори пример за страницата с нас

ние’Ще призная, че сноубордовете са доста лесни за забавление. Че’s защо Staples получава допълнителни точки на брауни за управление на вдъхновение, докато продава… канцеларски материали. Забележете как компанията структурира информацията на своята страница, за да поддържа посетителите ангажирани. Започвайки с “Нашата история” е чудесен начин да споделяте вдъхновение и да го следвате “Какво правим” добавя перфектната комбинация от практичност.

Най-доброто за: факти и доверие

2. HSBC

трети пример за нашата страница

HSBC’с “относно” страница подчертава числата, за да вдъхне доверие. Можете да направите същото, като изброите всички статистически данни, които демонстрират популярността и надеждността на вашия бизнес. Броят на клиентите, които имате или години ви’бях наоколо, чудесни места за начало.

Ако си мислиш’покрихте очевидните, не се колебайте да получите конкретни. Колко пресни сладкиши пече кафенето ви всеки ден? Колко ръчно плетени пуловери продава вашият шик магазин за седмица? То’е чудесно, за да накара хората да мислят за цялата тежка работа, която се случва офлайн.

Най-добро за: дизайн

3. Джейкъб Тайлър

четвърти пример за страницата с нас

Може да изглежда очевидно, че една креативна агенция ще вземе тортата за най-добър дизайн, но всички ние можем да вземем няколко указателя от елегантността на агенцията Jacob Tyler’с “Какво правим” страница. Простата червена, бяла и черна цветова схема прави лесно да се реши какво да изпъкне.

Да имаш връзки с заглавия като “комуникации” и “Потребителски опит” също позволяват страницата да изглежда чиста, без да се жертва допълнителна информация. Този дизайн е доказателство, че Easy to Read + Nice to Look At е печеливша комбинация.

Най-добър като цяло: Moburst

пети пример за страницата с нас

Moburst’с “относно” страница е доказателство, че креативността и твърдите статистики всъщност могат да бъдат приятели. Тази маркетингова компания представя някои впечатляващи фигури, заедно със забавни снимки в екипа и личните биоси, основани на личността. Крайният резултат е лъскава, интерактивна страница, която’е вълнуващо да се превъртате – но най-доброто от всичко, писането, ориентирано към детайлите, би било удоволствие да четете с или без страхотен дизайн.

Как да напишем страница за нас: резюме

С тези примери за справка, вие’добре оборудвани за изработка на идеала “За нас” страница за вашия бизнес. Докато персонализирате страницата си, върнете се към шестте основни елемента, които да включвате:

  1. Правилният тон
  2. Вашата компания цени
  3. визуализации
  4. Малко за вашия екип
  5. Повод да ви се доверя
  6. Начин да се свържа с вас

И не забравяйте’T

  1. Отиди на луд дизайн
  2. Забравете да кажете на хората какво всъщност правите
  3. Набийте твърде много на една страница

С тези дози и дон’Имайте предвид, ние’Ще ти предам микрофона сега. Така че, продължете напред… Разкажи ни за себе си!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me