Как да си направите възобновяване онлайн: Лесни стъпки за създаване на онлайн резюме

Средният рекрутер ще прекара не повече от 10 секунди, разглеждайки вашето резюме. Това означава, че вашето резюме трябва да привлече вниманието им и да продаде опита си в рамките на времето, необходимо за гледане на видео в TikTok. Амбициозни неща, без съмнение – но може да се направи!


В тази дигитална епоха изграждането на онлайн резюме никога не е било по-лесно. Имате двепредставено изображение как да направите онлайн резюме опции: можете да използвате специализиран конструктор на автобиографии като Zety, за да създадете елегантен, резюме за изтегляне или можете да използвате конструктор на уебсайтове като Wix или Squarespace, за да създадете възобновите уебсайт. Използването на създател на уебсайт е по-подходящо, ако искате’отново сте в творческата индустрия и искате да покажете вашите умения по по-визуален, изпъкващ начин.

По-долу, ти’Ще намерите изчерпателно ръководство за това как да използвате всяка опция за създаване на вашето онлайн резюме, заедно с плюсовете, минусите, дозите и доните’ts за използване на специализиран резюме съставител и уебсайт.

То’е лесно да се отлага, когато става дума за писане на автобиографията ви, но това спира днес! Позволявам’помагам ти да си намериш мечтаната работа.

1

Contents

Вариант 1: Използвайте специален конструктор на автобиографии

Онлайн строителите на резюмета са добре. Те предоставят шаблони за възобновяване на документи, които можете да персонализирате и изтеглите, за да споделяте с набирачи онлайн. Тези платформи ви позволяват да създавате бързи, гладки автобиографии, подходящи за всички не-креативни индустриални роли.

Как да си направите възобновяване с помощта на специализиран авторски автори:

 1. Изберете своя автобиографски резюме
 2. Изберете своя шаблон за резюме
 3. Предоставете информация за контакт
 4. Въведете своя трудов опит
 5. Визуализирайте и персонализирайте автобиографията си
 6. Регистрирайте се за ценови план, за да изтеглите автобиографията си
 7. Активирайте автобиографията си

Стъпка 1: Изберете своя резюме Builder

Вие’отново се развали за избор, когато става въпрос за възобновяване на строителите, така че’е важно да изберете правилния. Ето нашите най-добри избори:

 • Zety (от $ 5,99 / месец)
 • ResumeGenius (безплатно)
 • ResumeBuild (от $ 7.99 / месец)
 • NovoResume (безплатно)

Всички тези специализирани автобиографични резюмета са наистина лесни за използване, отваряйки вашите възможности за кариера чрез красиво изработени шаблони за възобновяване.

Докато ResumeGenius е свободен за използване, другите платформи може да изискват да се регистрирате в план, за да изтеглите автобиографията си – но това’никога повече от няколко долара.

Някои строители на резюме предоставят предложения на място, докато вие’създавате автобиографията си, докато други ще ви позволят да избирате от предварително написани работни точки за опит, за да придадете на автобиографията си този професионален, сбит вид.

Като цяло, можете’наистина няма да се обърка с някой от нашите препоръчани автори за резюме.

Стъпка 2: Изберете вашия резюме шаблон

Основата за всяко солидно възобновяване, избраният от вас шаблон може да бъде разликата между вашето резюме и това на също толкова опитен състезател. Основен или невзрачен шаблон може да превърне вашето резюме на убиец в resu-MEH. дон’не бързайте с избора си!

Позволявам’Вземете например Зети. Той има 20+ гладки, професионални шаблони за възобновяване, които се предлагат с мотивационно писмо. Отново можете’наистина няма да се обърка с някой от шаблоните – те’всичко това е модерно и елегантно, включващо различни видове графика и цветни акценти.

Решението за дизайна може да бъде една от най-приятните фази на обучението как да направите резюме онлайн, но не’не забравяйте колко е важно да изберете този, който най-добре отразява вашата личност.

как да направите резюме онлайн с специализиран строител на резюмета

Изберете шаблон с функции, които могат точно и ефективно да покажат вашето преживяване. Например някои графики за възобновяване могат да отразяват по-добре вашето владеене на различни езици, докато други може да представляват вашите 15+ години в I.T. по-подходящо.

Най-горния съвет: Изберете шаблон, който лесно може да показва целия ви трудов опит на една страница. Че’s сладкото място, което трябва да търсиш да удариш, и рекрутерите ще го обичат.

Стъпка 3: Предоставяне на информация за контакт

Непрофесионален имейл адрес, който се появява в горната част на автобиографията ви, е първокласен билет за кофата за боклук. Имате ли неудобен имейл адрес от вашите тийнейджъри? Сега’е време да се освежите. Бизнесът не’не искам да наемам стил ="тегло на шрифта: 400;">И така, веднъж ти’избрахте вашия шаблон за резюме, вие’След това ще трябва да добавите вашето пълно име, номер на мобилен телефон, имейл адрес и домашен адрес. Добавянето на вашия адрес не означава’не означава, че рекрутерите ще дойдат да чукат – това’просто, за да могат да видят къде сте’основава се, защото кандидат’местоположението и потенциалното пътуване до работа играят голяма роля в процеса на наемане.

Най-горния съвет: Уверете се, че имейл адресът ви е истински и професионален и тройна проверка сте го въвели правилно, тъй като повечето кандидати първоначално ще се свържат с вас по имейл.

Стъпка 4: Добавете своя трудов опит

Започвайки с най-скорошната си или настояща работа, вие’След това ще трябва да добавите вашия опит. Този раздел е най-важната част от реалната автобиография – ако се задържи за време, наборите бързо ще сканират заглавията на вашия опит и ще направят бърза преценка дали’отново си достоен, така че направи този раздел брой!

Специализираните автобиографични резюме улесняват създаването на автобиографии онлайн, осигурявайки ясно определени полета, които просто трябва да попълните с опита си. Уверете се, че подчертавате вашите области на опит, които са най-подходящи за работата, която извършвате’кандидатствате отново за него’s какво търси бизнесът в края на краищата.

как да създадете резюмета онлайн с zetyZety използва полета за данни, за да гарантира, че автобиографията ви никога няма да се затрупа Най-горния съвет: дон’не забравяйте да добавите постижения, свързани с работата, големи или малки, които показват вашите приложни умения – това може да ви помогне да архивирате вашите точки!

Стъпка 5: Визуализирайте и персонализирайте автобиографията си

Вие’Вече имате цялата си работа, таланти и умения на една красива страница. поздравления!

Преди да изтеглите резюмето, трябва да визуализирате своя шедьовър и четворна проверка за грешки или дори да изпробвате различни формати. Случайно ли написахте, че харесвате ябълки, а не че сте работили там? То’е лесно да се направи грешка.

Веднъж ти’отново сте доволни от автобиографията си, след това можете да помислите за изтеглянето на автобиографията си и споделянето й с по-широкия свят. Но там’още една стъпка!

Най-горния съвет: Помолете приятел или член на семейството да прегледа прегледа на вашето резюме, за да получите отделно мнение за това как изглежда – то’е лесно да отида ‘възобновете сляпо’ ако ти’гледам в нещото с часове!

Стъпка 6: Регистрирайте се в план за изтегляне на автобиографията си

Разбира се, тази стъпка е необходима само за строители с резюме на резюме като Zety. Има някои строители на безплатни резюмета, като Resume Genius и NovoResume, които могат да се използват от началото до края, но те не’не ви предоставя достъп до толкова шаблони или полезни инструменти, колкото са платените опции.

За да изтеглите автобиографията си на Zety, вие’Ще трябва да изберете един от трите ценови плана $ 5,99, $ 17,99, и $ 34.99 на месец. Колкото по-висок е ценовият план, толкова повече ви възобновява’Ще можете да използвате всеки месец, а по-широката гама от автобиография и мотивационно писмо ви представя’Ще имам достъп до.

Най-горния съвет: Вие’Ще открием, че повечето основни ценови планове ще са достатъчни за възобновяването на амбициите ви за изграждане.

Стъпка 7: Активирайте

Сега за най-вълнуващата част: активиране на автобиографията ви! Това е подобно на публикуването на уебсайт на живо, но вместо вас’създавате повторен документ, който можете лесно да прикачите към имейли и приложения за работа. Позволявам’s бързо обобщете стъпките за създаване на резюме с помощта на съставител на възобновяване.

Как да си направите възобновяване с помощта на специализиран авторски автори:

 1. Изберете своя автобиографски резюме
 2. Изберете своя шаблон за резюме
 3. Предоставете информация за контакт
 4. Въведете своя трудов опит
 5. Визуализирайте и персонализирайте автобиографията си
 6. Регистрирайте се за ценови план, за да изтеглите автобиографията си
 7. Активирайте автобиографията си

То’s бърз и лесен процес за изработване на блестящо резюме, което ви помага да се откроите сред множеството кандидати. Всичко това’s наляво сега е да кажем късмет!

Че’s, освен ако не искате да научите как да създадете визуално зашеметяващо резюме, идеално за творческите индустрии, използвайки уебсайт за създаване на уебсайтове като Wix, Weebly или Squarespace. В такъв случай ние’имам почерпка за вас по-долу!

2

Вариант 2: Използвайте Builder на уебсайтове

Стъпка 1: Изберете Builder на уебсайтове

Първата стъпка е най-важната. Искате да изберете подходящия за вас уебсайт. И без допълнително обожание, ето’е нашия списък на най-добрите:

 • Squarespace
 • Wix
 • Weebly
 • GoDaddy
 • поразително

Можете да прочетете повече за тях в нашия преглед на най-добрите автори на резюме.

Една от най-добрите характеристики на строителите на уебсайтове е колко лесна е те да се използват. Всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка и идея! Можете да създадете стилен и професионален онлайн сайт за възобновяване бързо и лесно, без изобщо да знаете ред код.

Повечето строители на уебсайтове използват дизайн за редактиране с влачене и пускане. Вие просто влачите елементи като текстови полета и изображения до мястото, където искате да ги намерите на страницата си. Някои, като Wix и GoDaddy, използват Intelligence Design Intelligence (ADI), за да създадат персонализирана автобиография за вас.

За вашето онлайн резюме искате висококачествени дизайни и полезни функции като формуляри за контакт, изображения и препоръки. Други неща, на които трябва да внимавате, са колко струва премахването на реклами и използването на персонализиран домейн. Преди да изберете своя резюме на създателя на уебсайт, помислете колко творческа свобода искате и колко лесно трябва да създадете уебсайта.

Както можете да си представите, там’е много избор там! Използвахме собствено проучване, за да намерим петте най-добри уебсайтове за строители на автобиографии, изброени по-горе, за да ви помогнем да изберете най-добрия вариант за вашето онлайн резюме. Можете да прочетете за петте най-добри уебсайтове за строители на автобиографии в пълния ни преглед, но ето бърз преглед на първите три строители, които препоръчваме за създаване на вашето онлайн резюме:

Всички те имат високо качество, професионални шаблони и различни функции. Нито един от тях не се нуждае от специализирани знания (като как да кодирате!) И се предлага с набор от ценови планове, за да се впише в бюджета ви.

Wix е най-доброто ни цялостно създаване на резюме на уебсайтове и е чудесно за начинаещи, като същевременно предлага множество творчески контрол. Squarespace е най-добрият избор за рекламни послания поради висококачествения си дизайн и допълнителни функции, но е малко по-сложно да се захванете. Weebly е най-добрият строител за портфолио и бизнес възобновява поради по-малкия си набор от гъвкави и специфични за индустрията шаблони.

Открийте повече:

 • Прочетете нашия рейтинг на уебсайтовете за най-добри 5 резюмета за строители за пълен поглед върху това, което тези строители могат да предложат и кое е наистина най-доброто за вас!
 • Прочетете нашия Wix преглед, за да разберете защо го’е най-добрият ни цялостен уебсайт строител.
 • Прочетете нашия Weebly Review, за да научите повече за неговите функции, цени и лекота на използване.
 • Прочетете нашия преглед на Squarespace, за да разберете защо го правите’е мечта за творци.
 • Вижте нашия общ списък с най-добрите уебсайтове

Стъпка 2: Регистрирайте се за правилния план

Вие’направихте своя избор. Имате вашия перфектен автобиографски резюме на уебсайт пред вас. Но сега трябва да вземете решение за най-добрия план, в който да се регистрирате.

Може би просто искате да започнете, като създадете своя уебсайт и изпробвате идеи, без да харчите нито стотинка. В такъв случай започнете с безплатен план. Създателите на уебсайтове като Wix и Weebly предлагат безплатни планове, които можете да създавате, редактирате и публикувате онлайн резюмето си на.

Но помнете: ако сте’отново на безплатен план ще има реклами във вашата автобиография. Дали’s реклама на банер Wix или изскачащ прозорец, който казва на посетителите да използват Weebly, рекламите не изглеждат професионално и биха могли да напуснат потенциалните работодатели.

И така, какви са другите ви възможности? Разгледайте офертите за платени премии. Те премахват рекламите от вашия резюме на уебсайта и ви позволяват да се свържете с персонализиран домейн.

Това е от решаващо значение, ако искате да бъдете взети на сериозно от набиращите персонал. Персонализираният домейн означава, че можете да имате свой персонализиран URL адрес като www.your-name.com, а не нещо дълго и тромаво като www.your-name.wixsite.com/your-resume-website, който включва строителя’s брандиране.

Обикновено можете да премахнете реклами и да свържете персонализиран домейн на най-евтините платени планове. Освен това повечето строители предлагат безплатен домейн, ако се регистрирате в годишен план, което е чудесен бонус. Squarespace’Най-евтиният план започва само от 12 долара на месец (таксува се годишно), която предлага всички функции, от които бихте могли да се нуждаете за онлайн резюмето си, като безплатен потребителски домейн и неограничени страници, галерии и хранилище. Wix’с $ 10 на месец комбиниран план е най-евтиният вариант за премахване на реклами, докато Weebly’s $ 8 на месец стартов план предлага още по-ниски цени.

Вашият Builder функции Безплатен план Платен план лого-Squarespace-100x100 Започнете от $ 12 / Месечен прочетен преглед на цените Без реклами Личен домейн Неограничена честотна лента Мобилни отзивчиви шаблони App Store Започнете от $ 12 / Месечен прочетен преглед на цените лого-Wix-100x100 Започнете от $ 5 / Месечен прочетен преглед на цените Без реклами Личен домейн Неограничена честотна лента Мобилни отзивчиви шаблони App Store Започнете от $ 5 / Месечен прочетен преглед на цените лого-Weebly-100x100 Започнете от $ 8 / Месечен прочетен преглед на цените Без реклами Личен домейн Неограничена честотна лента Мобилни отзивчиви шаблони App Store Започнете от $ 8 / Месечен прочетен преглед на цените

Това показва колко лесно е да направите автобиографията си професионален, докато все още спазвате бюджета си. Силно ви препоръчваме да се регистрирате за първокласен план, преди да създадете уебсайта си за онлайн резюме.

 • Открийте повече:
  • Прочетете нашия преглед на цените на Squarespace за подробности относно неговата стойност на парите и други.
  • Прочетете нашия преглед на цените на Wix за пълна разбивка на този строител’Ценови планове.
  • Прочетете нашия Weebly Pricing Review, за да разберете кой план е подходящ за вас.

Стъпка 3: Изберете име на домейн

Така че сега вие’надстроен до премиум план. Можете да имате собствено собствено име на домейн, но как да го изберете?

Препоръчваме да го поддържате кратък, прост и точен. Можете да имате домейна само като ваше име – като www.johnsmith.com – или дори да добавите в професията си, например www.johnsmith-photography.com. Това показва на работодателите точно какво те’търся: Вие!

Като направите уебсайт за онлайн резюме, вие’създавате лична марка, а вие не’не искам съобщението, че вие ​​сте човекът, който ще наемете, като се изгубите. Като го поддържате кратък и подходящ, вие помагате да го поддържате професионален. И също толкова важно, че улеснява запомнянето на работодателя!

Ако вашият домейн е дълъг половин миля, има вероятност хората никога да не го запомнят. Освен това вашият кратък, сладък и персонализиран домейн ще изглежда много по-плъзгащ върху визитки и социални платформи като LinkedIn.

Стъпка 4: Изберете шаблон за възобновяване

Сега за наистина забавната част! Разгледайте всички шаблони, които избраният от вас резюме създател на уебсайтове предлага, и намерете такъв, който да ви подхожда. Искате стил, който отразява както вашата личност, така и вашата професия.

Намерете дизайн, който естествено показва вашите умения и очертава вашето изживяване по прост и ясен начин. Потенциалните работодатели трябва лесно да намерят информация за вашата онлайн автобиография! Така че дон’не бързайте в него. Изпробвайте различни шаблони и се поиграйте с тях, преди да направите своя избор.

Броят на шаблоните за възобновяване на офертата варира от строител до строител. Wix има над 40 шаблона в “Портфолио & CV” категория, 16 от които са специализирани шаблони за възобновяване. Squarespace има огромна гама от персонализирани висококачествени дизайни, с 15 възобновете конкретни шаблони в ‘Професионални услуги’ категория. Можете да разглеждате категории или да филтрирате по конкретни ключови думи, за да намерите типа на шаблона, който искате.

Въпреки че можете да персонализирате всеки шаблон по ваш вкус’Най-добре е да потърсите сайтове за резюме, автобиография или портфолио, за да ви дадем възможно най-доброто начало.

wix възобновете шаблоните на уебсайтовете за строителствоWix’s шаблоните ви дават предварително оформено оформление, което да следвате, независимо от вас’отново модел или учен, което улеснява бързото създаване на професионална онлайн резюме.

Ако промените мнението си за дизайна на шаблона, след като онлайн резюмето ви е на живо, дон’не се притеснявайте! Някои възобновяващи строители като Squarespace, Weebly и Strikingly, ви позволяват да промените шаблона си дори след вас’публикувам. Един от единствените недостатъци на Wix е, че можете’t превключвайте между шаблони, така че изберете разумно.

 • Открийте повече:
  • Прочетете нашия преглед на цените на Squarespace за подробности относно неговата стойност на парите и други.
  • Прочетете нашия преглед на цените на Wix за пълна разбивка на този строител’Ценови планове.
  • Прочетете нашия Weebly Pricing Review, за да разберете кой план е подходящ за вас.

Стъпка 5: Персонализирайте шаблона си

Време да се забиете. Променете оформлението, добавете нови страници, вмъкнете свои собствени изображения и видеоклипове, интегрирайте своя LinkedIn профил – каквото най-добре показва вашите умения и опит.

Това персонализиране е супер лесно благодарение на конструкторите за влачене и пускане. Можете да промените подредбата и дизайна, просто като щракнете и плъзнете изображения, текстови полета и фонове наоколо, докато те не’точно там, където ги искате.

wix резюме уебсайтТова резюме, направено от Wix, отнема по-малко от час и използва изображения и връзки на началната си страница. То’е лесно да персонализирате и използвате различни страници в уебсайта си.

Можете също така да добавите много готини функции като препоръчителни кутии и формуляри за контакт, за да направите вашето възобновяване още по-добро! Друг важен момент е добавянето на приложения към онлайн резюмето ви, за да разширите функциите му. Чудесен пример за това е приложението LinkedIn Business card на Wix, което позволява на потенциалните работодатели да виждат детайлите на вашия LinkedIn и дори да го споделят с едно кликване.

Това е вашият шанс да привлечете вниманието на работодателите, като създадете професионално изглеждаща автобиография, която показва ясната и ангажираща история на вашата работа и компетенции. Ако просто искате да въведете вашата информация, без да се притеснявате за дизайна, защо не опитате ADI (Artificial Design Intelligence) строител като Wix или GoDaddy?

Давате някаква проста информация за себе си, вида на уебсайта, който сте’създавате и стила на дизайна, който най-много харесвате, и той създава онлайн резюме за вас! Винаги можете да промените дизайна и да го персонализирате след това, но го’s по-бърз начин за създаване на вашето резюме, отколкото да започнете от нулата.

Не забравяйте, че първите импресии се броят. Ако ти’използвайте изображения, уверете се, че те’високо качество и подходящ за кандидатстване за работа. Ако мразите идеята да разпръснете лицето си в уебсайта си, използвайте изображения, които показват работата ви (например, ако’отново фотограф) или това отразява индустрията, в която работите.

Вижте примерния сайт по-долу за малко вдъхновение.

wix резюме пример за начална страница Ани Аткинс

Началната страница е първото нещо, което посетителите ви ще видят, така е’важно е да ги нарисувате. Може би дайте преглед на себе си с изображение и изявление или обобщение на мисията, каквото се чувствате най-добре улавяте кой сте, какво правите и какво правите’имам какво да предложа.

Една от най-добрите части за създаването на онлайн резюме сте вие’не се ограничавайте до натъпкване на цялата ви информация на една страница. Използвайте началната си страница, за да свържете към други страници на вашия резюме на уебсайта. Вместо само да опишете и изброите вашите хобита, начинания и умения, можете да ги поставите точно там, за да видите работодателя.

Имайте различни страници за вашата трудова история, лични проекти или доброволчество, имайте страница, показваща вашите умения или страница с галерия с портфолио от вашата работа. Връзка към уебсайта на вашия малък бизнес или уебсайт за фотография – каквото показва вашите силни страни като професионалист и пленява вашата личност.

Често го’е добра идея да се свържете с PDF версия на автобиографията си, която вашият потенциален работодател може да разпечата или запази. Можете също така да искате да свържете съществуващ уебсайт, който имате, независимо дали е портфолио или блог. Това е истински силен момент да имате онлайн резюме; можете да поставите цялата си работа на едно място!

 • Прочетете още:
  • Научете за най-добрите строители на уебсайтове за портфолио
  • Нуждаете се от помощ при дизайна? Научете как да изберете добра цветова схема за вашия уебсайт в нашето ръководство!
  • Дръжте се професионално: прочетете за Как да изберете идеалния дизайн на шрифта за вашия уебсайт
  • Добавяне на изображения? Разберете къде да намерите професионални изображения в нашата полезна статия
  • Стреснато око за резюмета? Прочетете защо писането на автобиография може да бъде следващият ви онлайн бизнес

Стъпка 6: Визуализирайте и тествайте онлайн резюмето си

След като имате напълно персонализирано и завършено онлайн възобновяване, устойте на желанието веднага да натиснете публикуването.

То’винаги е добра идея да го прегледате първо, така че можете да видите как точно ще изглежда след като го направите’е на живо онлайн. По този начин можете да видите и да решите всички проблеми, независимо дали’s мъгляво текстово поле или пикселирано изображение.

Веднъж ти’отново си щастлив, направи някакъв собствен набиране! Вземете приятели, семейство или колеги, за да изпробвате онлайн автобиографията си. Това е най-добрият начин да се види дали’е всъщност удобен за потребителя. Искате да хванете връзки, които нямат’не работи, страници, които имат проблеми с отварянето или някаква неясна навигация.

По-добре да накарате мама да се оплаче, че могат’няма да намерите вашите данни за контакт, отколкото потенциален шеф разочаровано да щракне около вашия уебсайт и никога да не се свързва с вас.

Друг наистина важен фактор, който трябва да проверите, е да се уверите, че вашият резюме уебсайт работи както на настолни, така и на мобилни устройства. Шаблоните за създаване на уебсайтове обикновено са оптимизирани за мобилни устройства, но това е така’винаги си заслужава двойни и тройни проверки за всеки случай!

Търсите начини да увеличите резюмето си? ние’съставихме богат на ресурси ръководство за някои цифрови умения, които можете да научите у дома.

Стъпка 7: Публикувайте онлайн резюмето си

Изглежда красиво и професионално, работи и премина теста на потребителя с летящи цветове. То’е време да публикувате вашето онлайн резюме.

Уверете се, че сте’последвахте подканите на SEO (оптимизация за търсачки), посочени от строителя на уебсайта ви, за да подобрите вашето възобновяване’s шансовете да бъдат намерени от набирачите онлайн.

Тогава всичко това’s вляво е да натиснете този бутон за публикуване и да се насладите на усещането, че имате собствен собствен резюме уебсайт, създаден и работещ!

Закръглям

Използването на уебсайт за създаване на автобиография е бързо и лесно за правене и наистина може да помогне на опита ви да заблести ярко сред другите скучни и скучни възобновявания там. То’s един от най-креативните начини за създаване на резюмета онлайнLet’s има бърз преглед на стъпките, които трябва да предприемете, за да създадете онлайн резюмето си.

Как да си направите резюме онлайн с помощта на Builder на уебсайтове:

 1. Изберете създател на уебсайт: сравнете различни строители, използвайки безплатен план
 2. Регистрирайте се за правилния план: премахнете реклами и свържете собствения си персонализиран домейн
 3. Изберете името на вашия домейн: дръжте го кратко, ясно и персонализирано
 4. Изберете шаблон за резюме: намерете стил и тема, които работят за вас
 5. Персонализирайте вашия шаблон: редактирайте шаблона си, за да покажете вашите умения и опит
 6. Визуализирайте и тествайте онлайн резюмето си: уверете се, че има’без проблеми
 7. Публикувайте онлайн резюмето си: влезте в интернет и се намерете от работодателите

От друга страна, можете да изберете специализирана автобиография на строители като Zety, която ви позволява да създавате прости, но професионални резюмета за няколко часа, подходящи за повечето офис базирани работни места. Какъвто и път да поемете, вие’Ще завърша с резюме, с което да се гордеем и с удоволствие да споделяме онлайн.

Е, това’всичко е от нас, хора. ние би се кажете късмет с търсенето на работа, но със зашеметяващо възобновяване по пътя, което го правите’нямам нужда от такива!

Как да си направите онлайн резюме: Често задавани въпроси

Можете ли да промените вашия шаблон след вас’публикувахте автобиографията си на строител на уебсайтове?

Възобновете създателите на уебсайтове като Squarespace, Weebly и Strikingly ви позволяват да превключвате шаблона си по всяко време. Но други възобнови създателите на уебсайтове като Wix aren’t съвсем прям. Ако промените шаблона си, губите цялото си съдържание и трябва да започнете отначало, което може да отнеме много време и да изнерви.

Можете ли да редактирате автобиографията си след вас’публикувах го на авторите на резюмета и на уебсайтовете?

Дали сте’Използвали сте създател на уебсайт или възобновите създател, можете лесно да редактирате информацията за автобиографията си по всяко време. В крайна сметка поддържането на онлайн резюмето е изключително важно. Всичко, което трябва да направите, е да се върнете в редактора си и да направите толкова промени, колкото искате, и натиснете “Актуализация” или “публикувам” на създателя на уебсайта ви или ‘Изтегли’ на избрания от вас резюме строител.

Можете ли да направите резюме онлайн безплатно?

Да. Но въпреки че можете да създадете онлайн резюме, напълно безплатно с разработчици на уебсайтове като Wix, Weebly и Strikingly, това’струва ъпгрейд. Защо? Защото при безплатни планове имате реклами във вашата автобиография и може’не използвам потребителски домейн. Това създава непрофесионален образ, който би могъл да отложи набирачите. Можете също така да използвате безплатни специализирани автори за автобиография като ResumeGenius.

Какво’s разликата между резюме строител като Zety и възобнови уебсайт строител като Wix?

Онлайн строителите на автобиографии, като Zety и Resume.com, са полезни инструменти, които предоставят шаблони, за да създадете традиционна автобиография на А4 и да я изтеглите. Тези платформи са наистина лесни за използване и са подходящи за създаване на автобиографии за всяка офис базирана роля.

Използването на уебсайт за създаване на онлайн резюме е малко по-различно. Създавате уебсайт със собствен домейн, който можете да намерите в Google. Имате много творческа свобода и можете да включите вашето традиционно резюме във вашия уебсайт. Плюс това можете да покажете вашите умения, а не да ги описвате, например да управлявате вашето портфолио, блог или бизнес уебсайт заедно с онлайн резюмето си.

Колко време отнема да се направи онлайн резюме?

Истината е, че зависи. Ако ти’Използвайте Wix ADI (Artificial Design Intelligence) за създаване на уебсайта си, отговорът е няколко минути. Ако ти’повторно използване на Squarespace за създаване на високо персонализирана и персонализирана автобиография ще отнеме повече време. Наистина зависи от колко време’сте готови да инвестирате в създаването на вашето онлайн резюме. Обикновено това отнема няколко часа – създателите на уебсайтове правят създаването на уеб сайт бързо и лесно, но вие не го правите’не искам да бързам!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me