Как лесно да изградите уебсайт на хотел с легло и закуска с WixHotels

Как да изградите уебсайт на хотел с легло и закуска


Ако ти’оперира хотел, легло & дома за закуска или ваканция под наем, тогава разбирате колко важно е да имате уебсайт не само, за да покажете вашите имоти на потенциални наематели, но и да им предложите лесен начин да резервирате / резервирате единица и лесен начин за събиране на плащания.

Има редица опции за вас, ако искате да създадете уебсайт за хотелско легло и закуска – и повечето от тях са доста скъпи.

Можете да наемете дизайнер и кодер, които да изработят уебсайт по поръчка, но това ще ви изведе хилядите долари много лесно (и бързо). И ако искате да направите някакви редакции, това ще ви струва повече пари.

Има услуги там, които ви предлагат такса за настройка, която варира от стотици долари до няколко хиляди долара, а след това повтаряща се месечна такса за поддържане на уебсайта.

Почти изглежда, че трябва да платите ръка и крак и / или да бъдете заложник на скъпи разработчици или програми, само за да имате B&B / уебсайт на хотела, за да можете да развиете бизнеса си.

Но, с помощта на създатели на уебсайтове, например Wix, можете да изградите свой собствен уебсайт за хотели евтино и бързо, като плъзнете и пуснете текст, изображения, слайдшоу, формуляри за контакти, карти и други в своя сайт. Продължете да четете, за да разберете как!

1

Как да създадете свой собствен уебсайт на хотел евтино и лесно

Отговорът е с помощта на създател на уебсайт! Това са удобни за потребителя инструменти, които ви позволяват да създадете уебсайт, без да е необходимо да знаете дори един единствен код код.

Те домакин на вашия уебсайт за вас, а вие не’не трябва да се притеснявате за друго, освен да управлявате бизнеса си. Позволявам’просто казват, че те’отново нетехнологични хора приятелски настроени!

Вижте тази таблица на нашите любими:

Тези строители на уебсайтове не’не струва хиляди долари за създаване – месечните им планове обикновено започват от около 5 долара и стигат до около 25 долара. Защо? Е, то’s, защото ти’Сам ще го изграждам (то’е доста лесно, сравнително бързо и забавно също).

Но се нуждаете от повече от просто възможността сами да изградите уебсайт без никакви кодове. Имате нужда от инструменти, свързани с гостоприемството, за да задвижите бизнеса си.

Какво ще кажете за системите за резервация на стаи & Инструменти за плащане, за да ми помогне да управлявам?

Да, тези влачи & създателите на уебсайтове за отпадане ви позволяват лесно да създавате свой собствен сайт, без да наемате скъпи разработчици.

Но какво’липсва?

Предизвикателството е, че не всички строители на уебсайтове ви предлагат автоматизиран, стилен и функционален начин да предложите вашия хотел / легло & единици за закуска на вашите потенциални клиенти!

Сигурно можете да плъзнете изображение на стаята си, след което да поставите “добави в кошницата” бутон за електронна търговия Но какво да кажем за системите за резервации, за да управлявате резервации и инвентар за стаите?

Какво ще кажете да направите резервации 24/7 от ваше име? Какво ще кажете за атрактивно оформление на описание на имот / стая, така че уебсайтът ви всъщност да изглежда като професионално изграден уебсайт на хотела? Какво ще кажете за автоматизирани имейли, за да уведомявате клиентите си за техните резервации?

Имате нужда от лесен за използване уебсайт, който включва легло & инструменти за закуска, свързани с хотел, и тук идва Wix.

2

Изградете и управлявайте уебсайта на хотела си с Wix хотели

Wix ви предлага много икономичен и лесен начин за изграждане на уебсайт, който да представи вашия хотел и стаи на потенциални клиенти. Той се предлага под формата на приложение, което добавяте към вашия уебсайт, и се нарича ‘Хотели Wix.’

как да се изгради уебсайт за нощувка със закуска с хотели wixОтнема 1 клик, за да инсталирате Wix Hotels на вашия сайт, така че да можете да работите за нула време!

Wix е страхотен, тъй като ви предлага вътрешна система за резервации, която да ви помогне да управлявате резервациите си и да събирате плащания, като същевременно захранвате вашия уебсайт.

Преди да се задълбочим по-задълбочено в характеристиките, които могат да ви помогнат да направите живота си много по-лесен при работа с леглото & тук закуска / хотелски бизнес’s кратко видео, което ще ви покаже какво Wix може да направи за вас:

Това, което наистина е скално, е, че Wix има над 500 първокласни шаблона, от които можете да избирате, и сред тях те имат много страхотен хотел / легло & шаблони, фокусирани върху закуската.

Една от първите стъпки, които вие’Ще трябва да вземете, когато създавате леглото си & уебсайт за закуска избира шаблон. Тогава ти’Ще трябва да го персонализирате, като влачите и пускате елементи и го попълвате със собствено съдържание. След това вие’отново съм там!

Тук’е пример за уебсайт на хотела, който е създаден с помощта на Wix’s строител:

Пример за уебсайт на хотела, създаден от WixСъздавайте елегантни и професионални уебсайтове за хотели, само чрез плъзгане и пускане – не е необходимо кодиране!

аз’Ще се спра на повече подробности за това колко лесно е да се използва само за минута.

Горещият въпрос в съзнанието ви е – колко? Така ли е? Цената е важен фактор, който трябва да вземете предвид в бизнеса, така че нека’отивам право в това.

3

Колко струва да изградите уебсайт на хотел с Wix?

Wix е абсолютно безплатно, за да опитате (да тествате драйва, за да видите дали ви харесва потребителският им интерфейс).

Това е доста важно (само за да се чувствате удобно с това, което сте’влизам отново). То’също е добре да знаете, че те не’не налагате никакви срокове на изпитанието си – така че можете да създадете напълно функциониращ уебсайт безплатно, без да се налага да бързате.

За достъп до повече инструменти за изграждане на уеб и за да можете да използвате собственото си име на домейн, можете да надстроите до техните премиум планове.

Обърнете внимание на ползите от надграждането до по-всеобхватен план:

Вашият Builder функции Безплатен план Платен план лого-Wix-100x100 Изберете своя преглед на цените за четене на плана Без реклами Личен домейн Неограничена честотна лента Изберете своя преглед на цените за четене на плана

Има няколко планове, вариращи от 5 долара на месец до 25 долара на месец, в зависимост от това, от което се нуждаете.

Имайте предвид, че винаги можете да надстроите, ако се нуждаете от повече, да понижите, ако имате нужда от по-малко, или дори да отмените. Значи ти’не сте обвързани в дългосрочен договор по никакъв начин.

Вижте по-подробна версия на това, което получавате с всеки план:

планове за ценообразуване на хотели в wixМожете да построите легло & хотел за закуска с Wix за цената на няколко чаши кафе на месец!

Можете да добавите приложението Wix Hotels на вашия уебсайт безплатно. Ако искате да надстроите до премиум версия на приложението и да получите достъп до по-разширени функции за подобряване на вашия хотел’уебсайт, цената е $ 9,99 на месец.

То’Важно е да добавите приложението към уебсайта си, за да го трансформирате от нормален уебсайт до такъв, който ви позволява да захранвате вашия хотел / легло & бизнес за закуска.

Дори ако добавите към месечната такса за използване на Wix (от $ 5 до $ 25 на месец), това’s не е много скъп инструмент за захранване на вашата онлайн система за резервации.

Сега, когато знаем, че Wix е много по-евтина алтернатива на други решения, като наемането на дизайнер, нека’влезте в това, което получавате с Wix Hotels (за да видите дали всъщност може да работи за вас).

4

3 стъпки за създаване на вашия уебсайт на хотела с Wix хотели

ние’виждам в изображение над това, което може да изглежда вашият уебсайт, но как всъщност се справяте?

Едно нещо, което трябва да знаете, е, че Wix е много гъвкав, когато става въпрос за влачене и пускане на съдържание около вашия уебсайт. Така че определено можете да оформите / проектирате уебсайта си по начина, по който искате, променяйки цветове, стилове на шрифтове, изображения, за да отразявате марката си – всичко това с няколко кликвания на мишката, без изобщо да докосвате кодове.

Създаването на уебсайта за нощувка със закуска / хотел с Wix е сравнително лесно – има 3 основни стъпки:

уебсайт за нощувка със закуска хотел 3 стъпкиТолкова е лесно, че можете да настроите уебсайта на хотела си за нула време!

Стъпка 1: Добавяне на стаи

Когато добавяте стаи към вашия уебсайт в Wix, можете да назовете стаите си (т.е. Deluxe, Twin), да добавите броя на гостите, размера на стаята, броя на леглата и описанията на стаите.

Можете също да очертаете какви удобства идват с всяка стая. Както знаете, това е много важно, когато става въпрос за избор на хотели – поне това’s едно от първите неща, които търся, когато резервирам стаи!

На следващо място’Време е да качите снимки от стаите си, можете да качите до 10 за всяка. Уверете се, че качвате много висококачествени изображения!

създайте вашите стаи в уебсайта на хотела с wixНаправете хотелските си стаи да изглеждат наистина привлекателни за вашите клиенти, като използвате функциите на Wix.

И накрая, можете да поставите цените на стаите си. Хотелите в Wix ви позволяват да задавате различни цени за багаж за делнични и почивни дни. Можете също така да настроите седмични и месечни цени за стаи, ако имате повече дългосрочни гости.

как да създадете уебсайт на хотела - цени на стаитеWix ви предоставя много различни опции за ценообразуване, за да ви осигури максимална гъвкавост при зареждане на вашите гости.

Дори имате възможност да контролирате и сезонните цени!

как да създадете сезонни цени за нощувка със закускаОще по-голяма гъвкавост!

Стъпка 2: Редактиране на настройки

Трябва да сте сигурни, че гостите ви могат да ви намерят, така че в тази стъпка трябва да добавите адреса на вашия имот и вашите данни за контакт.

Информацията за контакт, която въвеждате, автоматично ще се появи във вашите гости’ имейли за потвърждение на резервацията – наистина полезна функция от Wix тук.

създайте настройки за редактиране на уебсайта за нощувка със закускаУверете се, че актуализирате настройките на вашия имот, така че гостите ви да могат лесно да стигнат до вашия хотел.

Стъпка 3: Настройка на плащанията

Wix ви предлага 4 начина за плащане:

 1. PayPal
 2. райе
 3. Меркадо Паго
 4. Офлайн плащания

Когато гост направи онлайн резервация с уебсайта си, можете да изберете предварително да платите чрез PayPal, Stripe (също много популярен процесор за плащане) или Mercado Pago (за да приемате плащания от редица страни от Латинска Америка).

Те са тясно интегрирани с Wix Hotels, така че да’не трябва да се притеснявате за техническата страна на нещата.

Има и опция за получаване на офлайн плащания. По този начин, вашите гости не’не уреждате сметката, докато пристигнат. То’наистина зависи от вас коя опция искате да имате.

Можете да добавите данъци и към резервациите си.

изграждане на уебсайт на хотела - опции за плащанеWix ви позволява да приемате плащания от цял ​​свят, онлайн или лично. 5

Какви функции получавате с Wix хотели?

Календар на резервациите

Ето как ще изглежда вашата резервна резервация. Системата за резервации се актуализира автоматично, когато някой направи резервация или можете ръчно да вмъкнете резервации.

създайте уебсайт на хотела с хотели в wixWix Hotels улеснява управлението на вашите резервации, тъй като всички те се съхраняват на едно място.

Бар за търсене на стаи

Важен и полезен инструмент, който Ви предлага Wix, е лентата за търсене, която’е посветен на вашите потенциални гости бързо да намерят свободни стаи за техните дати на пътуване.

Това предлага две основни предимства – предоставя страхотни потребителски изживявания, при които вашите гости могат бързо да намерят свободни стаи, а вие да’не трябва да отговаряте на имейли или телефонни обаждания от хора, които ви питат дали има нещо на разположение!

Всички данни се актуализират автоматично, което може да освободи толкова много от вашето време и автоматично да предостави на посетителите ви точна информация.

как да изградите лента за търсене на хотел с легло и закускаWix ви дава достъп до функционалността на лентата за търсене, без да се налага да докосвате един ред код.

Има и множество варианти за дизайн, от които да избирате, за да можете да персонализирате уебсайта на хотела си, за да изглежда точно както искате.

Например, можете да преместите лентата за търсене от хоризонтална настрани и да я поставите от двете страни на страницата.

как да се изгради лента за търсене на нощувка със закуска в хотел 2Гъвкавостта е едно от най-големите предимства на Wix – можете да направите почти всичко, което искате, в дизайна на вашия уебсайт.

Wix също ви предлага възможността да стилизирате формата на лентата за търсене (формат на дата, цвят на шрифта, стил на шрифта, размер на шрифта, фон и т.н.).

Newsletter

Един от Wix’s полезни инструменти, Wix ShoutOut, ви позволява да изпращате вашите гости актуализации на бюлетини.

След като вашите гости резервират стаи, вие’Ще има своя имейл адрес във вашата Wix система. Тук можете да използвате Wix ShoutOut (Wix)’s бюлетинска услуга, която можете да използвате безплатно), за да им изпратите имейл за всякакви нови актуализации за вашия хотел / легло & закуска, специални промоции или просто да поддържате връзка.

Всички знаем, че най-лесният начин да развиете бизнеса си е да получавате многократни клиенти!

Освен това вашите получатели на бюлетини могат също да препратят вашия бюлетин на техните приятели и семейство! Че’е абсолютно безплатен начин да получите известен маркетинг, без да ви струва доста стотинка.

Wix ShoutOut ви позволява да стилизирате своя имейл бюлетин, за да можете да поддържате идентичността на марката си във вашите бюлетини.

Приятелски за мобилни устройства

Wix и неговите инструменти на Wix Hotels са удобни за мобилни устройства. Това означава, че посетителите ви могат да резервират стаи с всяко устройство, което’е свързан с интернет.

Те могат да използват своя настолен компютър, таблети или мобилни телефони.

легло и закуска уебсайт на хотел мобиленВашите клиенти могат да правят резервации в движение, по всяко време и навсякъде.

Те също могат да правят резервации 24/7 на ден. Те могат да проверяват за наличност, да преглеждат подробностите за стаята и да резервират и плащат за стаите – дори когато сте вие’не работи (или когато вие’отново спиш!)

Платформата захранва всичко в интернет за вас.

Интеграция с TripAdvisor

Wix Hotels позволява TripAdvisor’посетителите да резервират стаи във вашия хотел, директно в TripAdvisor’s уебсайт. Това ви позволява да развивате бизнеса си, като придобивате повече резервации директно от света’s най-големият уебсайт за пътуване.

С Wix Hotels можете да докоснете и до TripAdvisor’s резултати от търсенето на цени, за да ви помогнат допълнително да популяризирате бизнеса си. Тази функция е достъпна за вас с Wix Hotels, без да се забърквате със сложни процедури за настройка. Wix свърши по-голямата част от тежката работа за вас!

изграждане на интеграция на хотелски уебсайт съветник за пътуванеИнтеграцията с TripAdvisor е чудесен начин за разрастване на вашия бизнес, а Wix ще ви помогне да го постигнете! 6

Как да изградите уебсайт на хотел с легло и закуска: Заключение

Използването на Wix и добавката му за Wix Hotels ви дава най-много контрол върху вашия бизнес уебсайт (без да е необходимо да имате технически умения) и е най-икономичен в дългосрочен план за вашия бизнес.

Ти не’няма нужда да наемате някого, който да създаде сайта за вас, нали’не трябва да им плащате за извършване на малки промени, които можете бързо да направите сами. По този начин да се правят нещата е много по-бързо.

Wix ви дава възможност да изградите пълен уебсайт за вашия бизнес, а неговият инструмент за хотели Wix ви позволява да правите резервации онлайн и да събирате плащания 24/7, автоматично. Гостите ви могат да търсят свободни стаи по дата, а инвентарят ви винаги се актуализира.

Изминаха дните, в които трябва да разчитате на скъпи доставчици на услуги, които реагират много бавно, когато трябва да актуализирате подробности за вашите стаи или фирми.

С Wix можете просто да влезете в уебсайта си и сами да направите тези промени.

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map