Лесен начин за малкия бизнес да спечели повече пари

Лесен начин за малкия бизнес да спечели повече париВъз основа на обширни изследвания, направени от Weebly, считам, че най-често пренебрегваният, лесен начин за малките предприятия да печелят повече пари и да разрастват бизнеса си е просто да създадат уебсайт.


Afterall, който не’нямате уебсайт в днешно време? дон’t всички фирми имат уебсайтове?

Всъщност… шокиращо – Не.

Спомням си, когато още в средата на 90-те бях в гимназията’s, никой нямаше имейли, мобилни телефони и концепцията за намиране на информация в интернет все още беше доста чужда. Имахме библиотеки (помниш ли, истински физически книги?) И те бяха първият и много пъти, единственият начин да направим правилни изследвания.

Бързо напред 15 до 20 години, всичко е онлайн, а физическата книга е почти нещо от миналото. Google е доминирал в интернет за по-малко от 20 години (създаден е през 1996 г.) и вече всичко е онлайн.

Че’s какво си мислех. Но дали е така?

Много хора все още Дон’t Имайте уебсайтове

Наскоро се представи инфографика за присъствието на уебсайтове в Съединените щати от 2013 г. Инфографиката (вижте по-долу) по същество подчертава колко хора (главно малки организации като фирми и организации с нестопанска цел) все още правят’няма уебсайтове и потенциала за растеж на създателите на уебсайтове.

Намерих статистиката за много интересна и бях малко шокирана в същото време. Ето само няколко акцента:

 • 58% от фирмите нямат уебсайт
 • 56% от потребителите не се доверяват на бизнес, който няма уебсайт
 • 40% на нестопанските организации нямат уебсайт
 • 75% на потребителите не’не стартирайте уебсайтове поради липса на увереност, че могат да създадат висококачествен уебсайт
 • 50% които започват, борят се да завършат така, както го правят’няма правилен план / пътна карта
 • 67% от хората, които използват Weebly за изграждане на уебсайтове, искат или да правят бизнес онлайн, или да развиват съществуващия си бизнес, за да получат повече клиенти

Могат ли хората да се доверят на вашия бизнес?

Въз основа на Weebly’s инфографики и изследвания, то’е трудно да повярвам, че по-голямата част от малките предприятия все още нямат присъствие на уебсайт, особено когато създателите на уебсайтове като Weebly улеснява доставянето на уебсайт (вижте пълния ни преглед на Weebly и колко удобен за потребителите е тук).

Това е особено важен момент, когато изследванията предполагат това 56% от потребителите не се доверяват на бизнес, който няма уебсайт.

Така че, ако сте собственик на малък бизнес, който все още го правите’нямам уебсайт, това е масивна възможност за бързо разрастване на вашия бизнес. Това бих считал за “ниско висящи плодове” където имате възможност бързо да разраствате бизнеса си, без да полагате огромни усилия и инвестиции, като създадете прост, но професионален уебсайт, за да осигурите на бизнеса си онлайн присъствие и толкова необходимата надеждност.

Създателите на уебсайтове могат да ви помогнат

Идеята за изграждане на уебсайт за вашия бизнес може да бъде обезсърчаваща. Много прилича на мен да се опитвам да сглобя автомобилен двигател от нулата (повярвайте ми, когато го кажа’ще бъде катастрофа!). То’е чужд, то’е страшно и изглежда невъзможно без наемане на доставчик на услуги, който може да наложи хиляди долари за изграждане и поддържане на прост уебсайт.

За щастие има редица наистина добри, солидни и лесни за използване строители на уебсайтове, които могат да ви помогнат бързо и лесно (да’е вярно!) избийте собствен уебсайт (повече по-долу).

Наистина не е така’t твърде трудно да вмъкнете текст, изображения на вашите продукти или услуги, някои промоционални видеоклипове (ако имате такива), форма за контакт, така че хората да могат да ви изпращат имейл, вашия адрес и карта. Можете да направите всичко това в рамките на няколко часа, ако просто го поддържате просто.

дон’не се опитвайте да изградите света’най-красивият и сложен уебсайт. Ти не’нямам нужда от това. Ако ти’отново кафене, просто се нуждаете от вашия адрес, номер за контакт, няколко красиви и професионални изображения на вашия магазин, кафе, усмихнати клиенти, които се забавляват добре, и карта, за да могат хората да ви намерят. То’наистина е толкова просто. Всичко повече от това ще ви създаде главоболие и ще ви обезсърчи от довършването на вашия уебсайт.

Кой строител на уебсайтове може да помогне?

В собствените си ръце върху преживяванията, аз’d препоръчвам да проверите следните създатели на уебсайтове и наистина вярвам, че можете да създадете уебсайт с който и да е от тях за кратък период от време, тъй като те са създадени да помагат на нетехнически хора да създават уебсайтове.

Също така, те спечелиха’не зареждате хилядите си долари, както те’са много достъпни, особено за малък бизнес (вариращи от безплатни до по-малко от $ 25 на месец).

 • Weebly
 • Wix
 • Squarespace
 • Jimdo
 • Паяжината

Ключовото нещо е да започнете. Бъдете креативни, ако наистина не’нямам време за изграждане на прост уебсайт. Създадените от мен уебсайтове вече ви предоставят основните инструменти за изграждане на уебсайт. Опитайте да наемете ученик в гимназията в Craigslist, който да ви помогне. Децата в днешно време са свирки на този вид неща и повечето от тях го правят’не искам много пари. Бъдете креативни в полза “по-евтин” ресурси.

Всички конструктори на уебсайтове, които изброих по-горе, са създатели на плъзгане и пускане – което означава, че буквално плъзгате и пускате снимки, текст, слайдшоу, карти и т.н. в уебсайта. Не е необходимо да знаете кодове, за да завършите уебсайта си – това е причината, поради която е толкова достъпно да се изгради уебсайт за вашия бизнес.

Това е един от най-лесните начини да разширите бизнеса си, да разширите онлайн и да достигнете до нова аудитория, и потенциално печелете повече пари. Да не говорим, според проучването на Weebly, повечето потребители не’не се доверявайте на фирми, които нямат уебсайт.

То’е вярно, защото намирам бизнес за по-малко надежден или “сенчест” ако не’нямам уебсайт. Независимо дали това е справедливо или не, не става’наистина няма значение. В този ден и възрастта наличието на уебсайт изгражда доверие и тази тенденция ще расте само през следващите години.

Тук’s Weebly’s Инфографика:

създайте безплатен уебсайт

Намери този отзив за полезен?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map