Napravite sami graditelji web stranica: Da li su jednostavni za upotrebu?

Napravite web stranicu


Sami graditelji web stranica način su za obične ljude da dizajniraju i izrade vlastite web stranice bez korištenja koda. Tehnološki know-how više vam ne predstavlja prepreku za dobivanje interneta, da li ti’ponovno poduzetnik ili hobist.

Oni’koristi se sve više i više ljudi. Lider industrije Wix sada ima preko 119 milijuna registriranih korisnika, više od 3 milijuna onih koji plaćaju kupce. Da’s puno web stranica.

Ovaj će dio pokriti sve što trebate znati o samostalnim graditeljima web stranica – šta su, što oni’sposobni ste i koji vam najviše odgovara (ako želite pokušati).

Ako želite smanjiti buku i saznati više o određenim graditeljima web stranica, mi’jesi li pokriven. Neki od najboljih izrađivača web stranica koje radi sami uključuju:

  • Wix
  • Weebly
  • Squarespace
  • GoDaddy

Slijedite veze za cjelovite preglede svakog graditelja. Ili pogledajte ovu sažetu tablicu naših najboljih tri:

Što se tiče ostatka vas, pročitajte dalje o potpunom propustu građevinskih web stranica.

Što je uradi sam graditelj web stranica?

Napravite sami graditelji web stranica način da sami napravite web mjesto. Šokira. Da’Ukratko, ali ima više od toga. Kao i sve drugo, oni imaju svoje snage i slabosti – i povijest.

Rane web stranice morale su biti napisane ručno pomoću html-a. Dreamweaver je bio jedan od prvih pionira, dok će se neki od vas možda sjećati GeoCities-a još od davnina. Iako se potonji savio u 2009. godini, njegov duh živi u Neocities, vrhunska platforma za one koji žele naučiti o izradi web stranica na razini kodiranja.

To je rekao, puno nas ne’nemam vremena ili sklonosti učiti kod i izraditi web stranicu ispočetka. Ni mi nemamo novaca da platimo profesionalcu da to uradi za nas. Danas’postoje graditelji web stranica da bi popunili taj jaz. Oni’što se tiče fleksibilnosti koda, a da ne morate učiniti ništa. Oni’Što se tiče slobode da se ne izradi web stranica od temelja, da se usredotoči na širu sliku.

To čine tako što pružaju predloške i omogućuju vam da ih prilagodite onako kako smatrate prikladnim. Ako želite unijeti osnovne detalje i ostaviti ih tamo, dobro. Ako želite promijeniti sve o tome, možete.

Ovo je sve učinjeno putem interneta’t preuzmite softver za izgradnju web mjesta i napravite web mjesto na računalu; odete na dotičnu web lokaciju, prijavite se i tamo upravljate svojom web stranicom. Ovo se temelji na sveobuhvatnom pristupu većine proizvođača web stranica. Oni se mogu pobrinuti za sve tehničke stvari (hosting, naziv domene itd.) Ako to želite.

Pogodnost i kontrola su kruh i maslac majstora za izradu web stranica. Omogućuju vam brzo pokretanje i funkcioniranje potpuno funkcionalnih web lokacija. Možete doći za jedan sat, kao što pokazuje naš videozapis u nastavku.

igra

Vjerovali ili ne, taj je video zakonit. Na većini graditelja web stranica možete postaviti potpuno funkcionalno web mjesto za manje od jednog sata. Svi koji strastveno zanimaju njihovu web lokaciju posvetili bi malo više vremena projektu, ali graditelji poput Wixa osiguravaju da vrijeme i stručnost više nisu prepreka ulasku na njih..

Kao što je suosnivač Wixa Avishai Abrahami rekao, graditelji web stranica “pojednostavite izradu weba za sve”. Da’je duga i kratka.

Za koga su?

Što’je super u vezi graditelja web stranica jesu li’učinkovito za sve. I amateri i profesionalci mogu ih koristiti za postavljanje web stranica za posao ili zadovoljstvo. Naše vlastito istraživanje pokazalo je da je dvije trećine web stranica napravljeno za osobnu upotrebu. Don’Ne osjećam kao da samo tvrtkama trebaju web stranice. Oni’ponovno u manjini! Napravite sami graditelji web stranica za gotovo svaku vrstu web mjesta.

Predlošci su dizajnirani da razviju raznovrsne vrste web mjesta. Želite postaviti web mjesto za svoj restoran? Tamo’Bit će izbor predložaka samo za restorane. Fotografski portfelj? Da. Blogovi? Da.

Sve veći broj samostalnih graditelja izričito je usmjeren na e-trgovinu – prodaju stvari na mreži. Oni pružaju okvir potreban za pokretanje internetske trgovine. Shopify i BigCommerce trenutačno su veliki psi, s platformama poput Sellfya koje ih žele zadržati na nogama.

Ukratko, graditelji web stranica namijenjeni su ograničenim financijskim i tehničkim resursima. Kao što smo sami saznali, troškovi izrade web stranice neprestano su pokretni ciljevi, s puno mogućnosti da se izmakne kontroli. Fiksne cijene graditelja web stranica znače da možete krenuti u svijet web dizajna bez sagorijevanja rupa u džepu.

Što mogu učiniti??

Glavna vrijednost DIY graditelja web stranica omogućuje vam da se usredotočite na dizajn i funkciju. Sklone su poprimiti jedan od dva oblika: povlačenje i ispuštanje i generiranje.

Građevinari za vučenje i spuštanje rade ono što kažu na limenci (ako jesu’ponovno dobro). Elemente stranice jednostavno smjestite na mjesto gdje ih želite i stilizirate kako smatrate prikladnima. Generirane web stranice postavit će vam nekoliko pitanja, a zatim napraviti web mjesto za vas na temelju vaših odgovora. I dalje možete prilagoditi rezultate i dodati ili ukloniti elemente, ali oni’obično su više strukturirano iskustvo.

U početku, oni vam pomažu u upravljanju optimizacijom pretraživača (SEO), pružajući vašoj web stranici najbolju moguću mogućnost da se dobro rangira na Googleu i Bingu. Mnogi također nude analitiku koja vam omogućuje da vidite koliko ljudi posjećuje vaše web stranice, što oni’radiš, i gdje oni’dolaziš iz.

Koji su DIY graditelji web stranica dostupni?

Broj graditelja neprestano raste, a nisu svi strašno dobri. Kako tržište raste’Jedino je prirodno da se pretendenti pokušaju popeti na pojas. Koji su dobri graditelji web stranica dostupni, pravo je pitanje.

To ovisi o vašim željama i potrebama. Ne postoji veličina jedna za sve ‘najbolje’ graditelj web stranica. Ne radi’ne postojati, i nikad neće. Previše je varijabli. Umjesto toga, postoji izbor najboljih DIY graditelja web stranica koji udovoljavaju različitim zahtjevima.

Možete dobiti uvid u ono što mi radimo’govorimo o na našoj web stranici za usporedbu grafikona, ali mi’Idem malo dublje u nastavku.

Jednostavni za upotrebu web programera

Željeli smo ponuditi više od ovoga o ovome, pa smo’proveli smo istraživanje na svim najboljim graditeljima web stranica. Testovi korisničkog iskustva uspoređeni su sa značajkama, podrškom i cijenama da bi se sastavio popis najlakših izrađivača web stranica za upotrebu.

Imajući to na umu, sljedeći graditelji web stranica namijenjeni su osobama koje nemaju pozadinu kodiranja. Jednostavni su za upotrebu s dobrom podrškom i intuitivnim sučeljima. Oni ne’uvijek ne nudim onoliko sigurnosne kontrole kao i njihova napredna braća, ali ako želite napraviti svoju vlastitu web stranicu sa što manje gnjavaže, ovo je put.

Wix →

Trenutačno je Wix najbolji građevinar. Nudi vam potpunu kontrolu nad izgledom vaše web stranice. Želite da vaš logo bude tamo? Premjesti tamo. Želite da taj odlomak bude naopako? Kucajte. Sučelje u početku može biti malo neodoljivo, ali nakon što se s njim suočite Wix je jedan od najlakših graditelja za upotrebu.

Za one nove u igri web dizajna i željni učenja, Wix je fantastična opcija. Sloboda koju pruža poziva vas da upoznate osnovne principe web dizajna: kako predstaviti svoju početnu stranicu, što staviti u svoju navigacijsku traku – sve te dobre stvari.

Naše korisničko testiranje pokazalo je Wix’kombinacija jednostavnosti korištenja i korisničke podrške trenutno je besprijekorna. Novopečeni igrači uživali su u korištenju. Mi sami to mislimo’s jedna je od najboljih opcija za one nove u web dizajnu. Bolje se osposobljava za jednostavne web stranice, ali tada je većina web stranica jednostavna.

GoDaddy →

To se pokazalo vrlo dobro na našem korisničkom testiranju. GoDaddy pružaju više vođenih građevinskih iskustava, i to rade na način koji je to učinio’intuitivan je i jednostavan za praćenje. Da biste brzo izginuli malu, poliranu web stranicu, možda nema boljeg graditelja od GoDaddyja. Omogućuju i registraciju domena i hosting, tako da s njima možete učiniti sve na jednom mjestu.

Napredni graditelji web stranica

Dalje duž krivulje zvona postoje građevinski stručnjaci za izradu web stranica koje su zamršenije za korištenje, ali koje nude veću kontrolu i skalabilnost. Oni su pogodili lijepo mjesto gdje su podržani napori na izgradnji vaše web stranice, ali postoje’Također je prilika za razvoj vaših tehničkih vještina.

Squarespace

Squarespace je skriveni, tajanstveni, pomalo pretenciozni graditelj web stranica koji puši u kutu. Oni’u ovom trenutku su daleko najstilnija platforma u igri, a njihov je podupirač dovoljno sofisticiran da može upravljati velikim i velikim potražnjom web mjesta poput časopisa.

Primjeri predloška predložaka u kvadratnom prostoruSquarespace s pravom je poznat po kvaliteti svojih predložaka, a svi su optimizirani za dobar rad i na radnim ekranima i na mobilnim telefonima

Squarespace’bogatstvo elegantnih predložaka znači da se možete usredotočiti na sadržaj vaše web stranice, što je na kraju najvažnije. To’nije baš dio drag and drop kluba, ali to’s još uvijek je jedan od najboljih graditelja za prilagodljivost.

Ova dodana funkcionalnost znači da vam treba da budete udobni s nekim kodiranjem kako biste maksimalno iskoristili Squarespace, ali to’S najboljom opcijom za one koji žele naučiti što ide na stvaranje krpelja na velikom mjestu.

WordPress.org →

Ovo je cijeli drugi svijet – on se jedva može smatrati graditeljem web stranice. WordPress.org je open-source sustav za upravljanje sadržajem (CMS). Da to nije’nema smisla za vas, možda bi vam bilo bolje kad koristite web stranicu za izradu web stranica. Ipak, to’s platformom koja se koristi kada želite web mjesto prebaciti na sljedeću razinu. Gotovo trećina interneta izgrađena je na WordPress.org temeljima.

CMS je u osnovi web stranica za izradu web stranica bez primanja ruku. Morate biti u mogućnosti kodirati se i sami voditi računa o stvarima poput web hostinga. To’s nije toliko tehnički koliko biste mogli pomisliti, ali sigurno gubite praktičnost naših graditelja web stranica.

Također, samo da budemo jasni, WordPress.org se ne smije miješati sa WordPress.com, izvrsnom iako inače ograničenom platformom za bloganje.

Graditelji web stranica e-trgovine

Neki graditelji web stranica usmjereni su na internetsku maloprodaju. Ako želite uspostaviti internetsku trgovinu s relativnom lakoćom, ovo su način na koji trebate ići.

Shopify →

Shopify je pokrenut 2006. godine i eksponencijalno je porastao posljednjih godina. Kako sve više i više ljudi ide na internet kako bi prodali stvari, to i oni’Trebalo mi je negdje da ih prodam. Da’s kamo je ušao Shopify. Oni’ponovno stvorite web stranicu za e-trgovinu, pružajući izvrstan okvir za postavljanje mrežne trgovine.

Kupčevo iskustvo je u središtu onoga što rade. Zapravo su ga osnovala tri prijatelja koji su pokušavali prodati snowboarde na mreži. Neimpresionirani mogućnostima koje im stoje na raspolaganju učinili su svoje. Njihova misija danas je pružiti korisnicima “platforma bez problema za izgradnju njihovih maloprodajnih tvrtki.”

Graditelji web stranica opće namjene kao što su Wix i Shopify nude e-trgovinu putem dodataka. To je sasvim jasno, ali mrežnim trgovinama velikih razmjera potrebne su namjenske platforme. Shopify je trenutno najbolji od njih, posebno za one od vas koji tek počinju.

BigCommerce →

BigCommerce pruža vam više alata ‘Izvan kutije’ nego što to čini Shopify, kompromis je’s clunkier za korištenje. Pročitajte našu usporedbu Shopify i BigCommerce za cjelovit pregled kako se uspoređuju i koja će vam vjerovatno biti bolja..

Koja su njihova ograničenja?

Kao i sve drugo, graditelji web stranica nisu’savršen. Znati koje su njihove slabosti jednako je važno koliko i poznavati njihove snage. Web stranice su ozbiljan posao, a vi to ne radite’Ne želim se opsjednuti krivom platformom.

Evo nekih od potencijalnih nedostataka DIY graditelja web stranica:

Ograničenja u prilagođavanju. Neki graditelji web stranica mogu biti prilično restriktivni kada je u pitanju prilagođavanje vaše web stranice. To’s cijenom koju plaćate za strukturu i praktičnost. Graditelji vučenja i padanja iz Wix sorte nastoje vam dati što veću kontrolu što je razumnije moguće, ali čak i oni imaju svoja ograničenja. Za doista jedinstvene funkcionalnosti i prezentacije’Nema načina da se dodaju HTML i CSS. Svi putevi vode do koda na svjetskom webu.

Zajedničko gostovanje. Web stranice trebaju mjesto za pohranjivanje gdje svatko može pristupiti bilo gdje u bilo koje vrijeme. To se zove hosting. Većina graditelja web stranica to radi umjesto vas, ali vi’ponovno će dijeliti resurse s drugim web mjestima u sustavu. To se naziva zajednički hosting. To’Rijetko je problem za male web stranice, ali kako se one povećavaju’s rizikom su pobijedili’ne mogu se nositi. Web lokacije s zajedničkim rizikom hostinga sporije brzine utovara ili čak potpuni prekid rada ako ga dovoljno ljudi pokuša posjetiti.

Nema sigurnosnih kopija. S izuzetkom Weeblya i IM Creator-a, graditelji web stranica obično ne’Ne mogu vam napraviti sigurnosnu kopiju svoje stranice. To otežava prelazak s jedne platforme na drugu. Graditelji web stranica nisu’t dobrotvorne organizacije. I nakon toga vas žele zadržati kao kupca’imam te, a ovo je jedan od glavnih načina na koji to rade.

Oni ne’t mjerilo dobro. Ovo nije’t univerzalno istina, ali to’slučaj je dovoljno često da se zastavi. Što veća vaša web lokacija postaje manje prilagođena graditelju web mjesta’bit će. Za male stranice oni’idealni ste, ali ako sanjate o velikom, složenom mjestu, možda će vam biti bolje da od početka krenete s WordPress.org.

Mnogi od vas nikada se neće suočiti ni sa jednim od gore navedenog. Oni’ponovno su male prepreke, ali to’vrijedi biti jasan graditelji web stranica nisu bez svojih nedostataka. Većina ih nudi besplatna suđenja ili freemium usluge, tako da tu’Dovoljno je vremena da odvagate stvari prije nego što potrošite cent.

Ako ti’počinjemo tamo’s jakim slučajem da se napravi za graditelje web stranica. Oni’ponovno je uvod u svijet web dizajna. Čak i ako prerastete svoje web mjesto i potražite nešto naprednije, vaša će iskustva ostaviti mnogo bolje opremljene za to putovanje.

Koliko koštaju DIY graditelji web stranica?

Duga i kratka je to kako su sami izrađivači web stranica skupi ako odlučite ići sa skupo planovima. Nema trikova, nema dodatnih troškova. Za osnovno mjesto potrebni su samo resursi osnovnog plana i to’sve si ti’morat ćete platiti. Napredna web lokacija s više zahtjeva zahtijevat će resurse naprednog plana.

Za što to’Vrijedno je, naša istraživanja ocijenila su sljedeća tri graditelja kao najbolju vrijednost za novac:

  1. Wix
  2. upadljivo
  3. Weebly

Prilično, nude svaki sasvim drugačiji doživljaj izrade web stranica. Wix je povuci i ispusti, nevjerojatno je jednostavan i strukturiran, a Weebly uspostavlja ravnotežu i jednog i drugog. Svi nude besplatna suđenja, pa tu je’s dovoljno mogućnosti da vidite koji vas klikne.

Ako ti’tek počinješ, posljednje što trebaš učiniti je baciti novac. Odaberite pristupačni plan i povećajte vrijednost kako vaša web stranica raste.

Zaključak

Programeri više nemaju monopol na web dizajn. Sami graditelji web stranica omogućili su svakome da stvori internetsku prisutnost koja je elegantna i funkcionalna. Možete jedan dan otvoriti web stranicu ako to stvarno želite (iako ne’ne preporučujem da budem sasvim gung ho).

Puno je izvrsnih graditelja web stranica, ali nema ‘najbolje’ graditelj web stranica. To ovisi o vašim potrebama. Ako vam je jednostavna upotreba važna, prijavite se za besplatno probno razdoblje s lajkovima korisnika Wix ili GoDaddy. Ako želite graditi svoje tehničko znanje dok gradite, nešto slično Squarespace može biti više na vašoj uličici. Potaknite ih i pogledajte što klika. Ne košta ništa pokušati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me