Trošak izrade web stranice 2020 | Naša suđenja i iskustva

troškovi za izradu web stranice “stvaran” trošak izrade web stranica bio nam je potpuna misterija na samom početku. Bi li to bilo 500 dolara? $ Od 1.000? $ Od 5.000? Ili nebo zabranjuje, više??

Kada smo 2010. godine odlučili izgraditi web stranice za eksperimentiranje sa prihodima, nismo’Ne znam ni što je prvi korak izrade web stranica, a pritom nema na umu troškove izrade.


Nismo’Ne znam kako se kodirati, pa je samostalno izraditi vlastitu web stranicu.

Pregledali smo web i bilo je nekoliko članaka za raspravu o troškovima izgradnje web stranice. Iako su nam dali nekoliko referentnih točaka, oni su bili usmjereni na troškove izrade prilagođenih web stranica.

Tada bi web stranica po mjeri mogla biti u našoj budućnosti, ali još nismo bili spremni na takve financijske, mentalne i vremenske obveze..

Nakon našeg dugog, grčevitog promišljanja stvari (znači, izvlačenje većine kose i osjećaj kao da smo mi’postajemo stvarno ljuti ljudi s vremena na vrijeme) imamo nekoliko podataka koje možemo istaknuti, uvide i samo-razmišljanja koje ćemo dijeliti s vama.

obris

Kliknite sljedeće veze da biste pročitali određene odjeljke:

1. Naš uzaludni pokušaj pogađanja troškova izgradnje web stranice

2. Počnite s malim kako biste upravljali troškovima i ograničili svoje potencijalne gubitke

3. 4 pitanja – Prije nego što započnete, saznajte što vam zapravo treba

4. Znajte koju biste web lokaciju trebali graditi – To utječe na vaše troškove

5. Osnove za izbjegavanje financijske katastrofe

6. Opterećenje & pad graditelja web stranica & koliko koštaju

7. Troškovi za izradu web stranice (graditelji povuci i ispusti, WordPress ili Custom)

8. Vaše vrijeme također je trošak za izgradnju vaše web stranice

9. Zaključak

Odaberite web stranicu za izradu web stranica i zaradite novac na mreži već danas

Koju vrstu web mjesta želite izgraditi?

izraditi web stranicu izgradite internetsku trgovinu WEBSITE ONLINE STORE

Pogodite trošak izrade web stranice – NAŠA FUTILNA PRAVILA

zbunjena-o-cijene-u-izgradnji-a-web-minPokušali smo ustanoviti konačni trošak izgradnje naše web stranice kada smo prvi put započeli, a upravo nam je to postala toliko teška točka da nas paralizira da napravimo prvi korak prema stvaranju web stranice.

Toliko smo bili fokusirani na novac i proračun da nas je to zaslijepilo u smislu da se usredotočimo na širu sliku. Za nas je trebalo pokrenuti izradu web stranica za prodaju proizvoda na mreži.

Bili smo potpuno opsednuti pitanjima poput:

 • Trebam li zaista web dizajnera?
 • Kako da zaposlim dizajnera ili programera & koliko koštaju u zemljama u razvoju (poput Indije) ili u razvijenim zemljama?
 • Trebam li i dizajner i programer? Jedno je da web stranica izgleda dobro, a drugo je tehnički kod koji gradi motor web stranice.
 • Gdje mogu pronaći dobre dizajnere i programere?
 • Koliko sati će im stvarno trebati? Rekli su da će im to trebati 1.000 sati. Stvarno?
 • Hoću li doista dobiti ono što želim nakon plaćanja?
 • Bi li “stvarno” shvati moju viziju?
 • Kako znam da su pobijedili’ne možeš me otrgnuti? Ne znam’Čak ih i ne znam!
 • Ako se otrgnem, što mogu učiniti? Hoću li ikad dobiti svoj novac natrag???
 • Ne znam’nemam veliki proračun, pa ako me iščiste, ja’Stvarno sam sjeban!!!!
 • Bla bla bla (druga slučajna, nepristojna pitanja)…

Ako razmišljate o potpuno istim stvarima – STOP!

Imajući korist od činjenja svih vrsta grešaka u posljednjih nekoliko godina, jedna od najvećih grešaka koju smo napravili bila je ta što nismo’ne postavljajte prava pitanja.

Gledajući unatrag, naši umovi ponašali su se poput pretjerano hiper-majmuna zarobljenog u malom kavezu, samo ga zveckajući pokušavajući se osloboditi osjećaja zaglavljenosti. Neznajući prosječne troškove izrade web stranica, spriječilo nas je da napredujemo.

Tijekom godina, mi i naši prijatelji na Expert Market-u smo odabrali neke kvalitetne partnere koji mogu brzo izraditi zapanjujuće web stranice. Ako ti’mučite se sami izgraditi ili jednostavno ne’nemate vremena, unajmljivanje profesionalaca dobro je razmisliti. Pogledajte u nastavku!

POČETITE MALO KORIŠTENJEM KUPA – OGRANIČITE SVOJE POTENCIJALNE GUBITKE

Nakon zaustavljanja, boreći se da shvatim naše sljedeće korake, prisjetio sam se što je rekao moj učitelj razredne nastave za mehaničku trgovinu:

“Dopustite da naučite kako izraditi motor za automobil’započnite s izgradnjom ovog malog motora za kosilicu.”

Jednostavna ideja je da se pokrenemo s malim, namačemo noge prije nego što pređemo na veće stvari. Na taj se način šteta (ako postoji) može ograničiti.

Mentalna pogreška koju smo imali bila je ta što smo zamislili sjajnu, složenu web stranicu. Ako je posjetitelj to učinio, naša web stranica će to učiniti. Ako je to učinio, onda će ovo drugo učiniti čarobno.

Nismo’čak nisam naučio osnove i razmišljali smo o tome kako izraditi web stranice koje su funkcionirale poput Amazona, Facebooka ili Groupona.

Da’poput planiranja izgradnje Ferrarija kad to nismo’Ne znam za što je motor ili kako staviti benzin u spremnik za plin.

Lud? Da.

To’Ista stvar s izradom web stranica. Don’Ne zamaram se izgradnjom savršene web stranice.

Najvažnije je započeti, izgraditi zamah i ograničiti svoju financijsku obvezu ako stvari ne uspijevaju’ne raditi (kao i sva ulaganja).

Da, troškovi izrade web mjesta predstavljaju problem, ali postoje načini kako “upravljati” ovo – što mi’prijeći ću ispod.

Duboko udahnite i pustite’kreće se naprijed…

4 PITANJA – SASTAVITE ŠTO STE UČINITI PRIJE POČETKA

Na početku puta postavljali smo nam sva pogrešna pitanja i to nas je dovelo do toga da sve bacimo na zid, moleći se da nešto zapravo stane.

Ovo je klasičan slučaj “Ne znam’Nemam pojma što stvarno želim…”

Ako ti’osjećaš se tako, to’savršeno normalno. Nitko ne očekuje da znate što treba paziti i to’zašto ti’čitaš ovaj članak, u redu?

Eksperimentirali smo s drag & ispustite graditelje web stranica, WordPress, besplatne predloške, plaćene predloške. Čak smo potrošili nekoliko tisuća dolara za izradu prilagođene web stranice za WordPress.

Tako to’s pravom da kažemo mi’ve “bili oko bloka” nekoliko puta i uzeli smo naš fer udio od udaraca i modrica.

U osvrtu, trčali smo u krugovima jer smo postavljali sva WRONG pitanja.

Stoga smo uzeli malo slobodnog vremena, pregrupirali se i prilagodili svoj pristup planiranju naše web stranice.

S tim smo pojednostavili postupak četiri pitanja koja biste trebali postaviti sebi:

# 1. Što’Vaš realni proračun za vaše web mjesto?

Trošak izrade web stranice nadilazi dizajn i početne postavke.

Postoji puno tekućih troškova održavanja poput hostinga, uklanjanja pogrešaka / rješavanja problema, dodavanja novih značajki / alata itd.

Dakle, zaista imate dva sloja troškova za proračun (1) početnog postavljanja i dizajna i (2) tekućih mjesečnih ili godišnjih troškova održavanja.

Ako imate financijska sredstva koja mogu uložiti i do stotine dolara mjesečno za ulaganje u vašu web stranicu, onda bi vam nešto poput WordPress-a moglo dobro uspjeti..

Ako ti’niste spremni potrošiti više od 100 USD mjesečno jer vaše poslovanje još nije u toj fazi, tada je rješenje s hostom (poput povlačenja & drop web builder) mogao bi biti bolji pristup.

Stoga razmislite koliko ste spremni stalno ulagati. Je li to preko 100 USD mjesečno? Ili manje od 100 USD mjesečno?

Mi’Pronaći ću još nekoliko brojeva u nastavku.

Ako mislite da je graditelj web lokacije možda najbolja opcija za vas, u sljedećoj tablici pogledajte brzu usporedbu naših favorita:

# 2. Kako želite upravljati svojom web stranicom?

Želite li imati potpunu kontrolu nad svojom web stranicom i raditi stvari sami? Ili želite predati sav posao dizajneru / programeru?

To je bilo vrlo važno razmatranje koje smo propustili.

Imajte na umu da ako ne’Ne smeta ti predati posao’Općenito ćete morati pričekati da posao bude obavljen osim ako niste zaposlili vlastitog dizajnera / programera koji je stalno zaposlen. Vrijeme čekanja može varirati ovisno o radnom opterećenju i općoj reaktivnosti izvođača.

Tada već imamo web stranicu na WordPressu prilagođenu dizajnu. Iako prilagođeni dizajn zvuči seksi, bilo je nekoliko problema’ne očekujem.

Nakon što smo u to vrijeme nekoliko mjeseci radili na prilagođenoj web stranici WordPress, otkrili smo da nismo’ne sviđa mi se toliko zbog:

 • Neki WordPress dodaci su u sukobu s našim dizajnom. Kad smo instalirali neke od alata / dodataka, oni su probili neke prilagođene značajke koje je izgradio naš programer. Stoga smo morali platiti našem programeru da ponovno konfigurira našu web stranicu kako bi stvari funkcionirale. Kada ti’ponovno sastavljanje alata koji su gradili različiti programeri’Ne čudi što su neki od njih pobijedili’ne radimo dobro zajedno. To’samo je dio procesa, i to nam frustrira jer je to dodalo mentalni teret.
 • WordPress ne’ne imati dizajn koji je najprikladniji za upotrebu. Na primjer, ako želite dodati veliki prezentacijski prikaz na vrhu stranice, možda ćete morati dodati dodatak ili prilagođeni isječak koda (ako predložak ne’ne imati alat za prezentaciju unaprijed ugrađen u izgled). Ako želite premjestiti neki sadržaj po stranici, morate urediti kodove. Osjećali smo se kao da smo svaki put kad smo htjeli urediti dizajn, morali platiti našem programeru da nam pomogne, jer nismo’Tada ne znam kako kodirati.

Zato se zapitajte – želite li potpunu kontrolu nad aspektima uređivanja vaše web stranice, bez znanja kako kodirati? Ili ste u redu s predajom svih promjena (velikih i malih) unajmljenim dobavljačima?

Ako ne’ne želite platiti i čekati da netko izvrši sve promjene na vašoj web lokaciji, tako da možete zadržati određenu razinu kontrole, a zatim povlačenje & drop web builder će biti prikladniji.

Ako imate proračun i želite prebaciti većinu stvari na unajmljenu osobu, možda nešto naprednije poput WordPress-a može dobro funkcionirati.

# 3. Koje su vam karakteristike ODMAH, koje su vam funkcije KASNIJE i koje su samo značajke “lijepo je imati”?

Kad smo prvi put započeli, željeli smo sve. Željeli smo sva zvona i zvižduke kakve vidimo i druge cool web stranice. Željeli smo ono što smo mislili da je savršeno postavljanje.

Nakon što smo nekoliko puta previše udarili o zid, shvatili smo da su nam životi mnogo ugodniji bez glavobolje koju donosi složenost.

Nismo’Trebam sva zvona i zvižduka da bi naš posao mogao funkcionirati. Ako je naš poslovni model bio pogrešan, pobijedile su sve složenosti dizajna’ne može smisliti razliku.

Stoga smo zaključili da je najbolje stvari jednostavno koristiti i nemilosrdno rezati’t apsolutno treba, izgraditi mršav, funkcionalna web stranica koja je dovoljno dobra da biste posao dovršili. Znali smo da nakon što zarađujemo novac od web mjesta, uvijek možemo kasnije nadograditi.

Zapitajte se – trebate li odmah sve? Hoće li vaše poduzeće propasti ako niste’nemam savršenu web stranicu?

Tvrtke ne’Ne uspijevaju, jer na njihovim web lokacijama nedostaju zvona i zviždaljke. Ako možete otkriti problem koji treba riješiti, obećavamo vam da nećete’ne treba vam najnaprednija web stranica za izgradnju poslovanja.

Don’Ne zaboravite – garantiramo da ćete u nekom trenutku morati preraditi web mjesto. To može biti velika nadogradnja ili samo preoblikovanje dijela vaše web stranice. Unosit ćete mnogo izmjena u izgled i sadržaj dok bolje razumijete što posjetitelji vaše web stranice traže i što’radimo na vašoj web stranici i što to nije’t. Imajte to na umu i planirajte u skladu s tim. Tada smo željeli da nam netko kaže o tome.

Izradite osnovnu, funkcionalnu verziju svoje web stranice i nadogradite kasnije kada to trebate. Najgore što možete učiniti je potrošiti mjesece i posvetiti mnogo novca izgradnji web stranice, a zatim otkriti da vaš posao nema’ne radim.

# 4. Želite li se sami baviti hostingom, sigurnosnim i tehničkim aspektima?

Rad web stranica može biti vrlo administrativan. Stvari poput konfiguriranja usluga hostinga, nadzora, ažuriranja vaše platforme (kao što su WordPress ažuriranja koja se povremeno izdaju), osiguravanja pobjede ažuriranja’Ne sukobljavajte se s predloškom i dodacima itd.

To možda neće biti mnogo za iskusne veterane ili ljude koji to ne čine’Ne mogu zasukati rukave da bi obavili malo tehničkog posla. Ali jeste li vi ta osoba?

Nismo’tada nisam imao dovoljno iskustva da razmotrim to pitanje prije postavljanja naše web stranice WordPress, i završilo nam je s mnogo više tehničkog posla za upravljanje nego što smo se zalagali za.

Upravljanje tehničkim aspektima vaše web stranice osobna je želja. Ne znaš’ne moraš, ako ne’Ne želim (uz pomoć povlačenja & ispusti graditelje web stranica – više u nastavku).

Neki ljudi ne’Imajte to na umu i imate vremena i resursa da se nosite s tim. Neki su pobijedili’nemam vremena, financijskih i mentalnih resursa. Da li ti?

ZNAJTE KAKVU VRSTU WEB-STRANE SE SASTAVLJAJU – TO DOSTAVLJA VAŠE TROŠKOVE!

Kako ste odgovorili na 4 gornja pitanja?

Fleksibilnija i intenzivnija platforma poput WordPress-a će vam dobro odgovarati ako:

 1. Imate veći i fleksibilniji proračun (za BIJELO postavljanje i fazu tekućeg održavanja).
 2. Radije ne biti previše baratati izgradnjom i uređivanjem web lokacije. Imate financijska sredstva da biste posao mogli dodijeliti projektantima / programerima, čak i kada je riječ o uređivanju malih izmjena u dizajnu. Vi također ne’Ne zaboravite čekati promjene.
 3. Stvarno su vam potrebne napredne funkcije i više zvona, što se može kodirati na vašu web stranicu i vi’je u redu s plaćanjem nekome da ih popravi ako se pokvari.
 4. Ne znaš’Ne vodite računa o upravljanju hostingom, izvršavanju ažuriranja WordPressa i nadzoru izvedbe web stranice – u osnovi igra ulogu IT menadžera za vaše web mjesto.

Ako imate nedoumica u vezi s bilo kojim od gornjih pitanja, možda biste htjeli razmotriti korištenje povlačenja & pad graditelja web stranica da biste započeli.

Uvijek možete nadograditi na naprednije programere web mjesta (kao što je WordPress) ako vaše poslovanje dođe do točke kad je takvo ulaganje opravdano.

Skakanje u korištenje nečega poput WordPress-a zahtijeva znatna ulaganja vašeg vremena (što može biti ograničeno jer vjerojatno morate raditi i druge stvari). To je također velika financijska investicija.

Pa ako i ti’niste 100% sigurni da vam treba nešto napredno kao WordPress, kako upravljate / smanjujete rizike?

NAUČITE OSNOVE IZGRADNJE WEB STRANICA OGRANIČITE FINANSIJSKU katastrofu

poglavlje 2 --- jednostavan za korištenje-web-graditelj-minOno što smo napokon odlučili učiniti je započeti stvarno malo. Jedan mali korak u isto vrijeme, da tako kažem.

Poprilično smo se potukli od jurnjave po svim najnovijim značajkama i iskreno nismo’Nemam vremena da se bavim svim tehničkim radovima koji dolaze s naprednijim graditeljima web stranica.

Sve što smo željeli (i trebali) bila je funkcionalna web stranica koja je radila i nije’Ne zahtijevam puno vremena, novca i stalnih obaveza održavanja.

Pokušavali smo izgraditi tvrtku, tako da smo posvetili puno vremena i novca nekoj web stranici’t prioritet ili a “mora”.

Povuci i ispusti web stranice graditelji su internetski softver koji nam je omogućio stvaranje web stranica bez da znamo kako napisati liniju koda. Dakle, to je bilo savršeno za nas.

Oni također imaju timove za podršku koji odgovaraju na sva pitanja i tehničke timove koji upravljaju svim tehničkim aspektima izrade web stranica, tako da mi ne’ne moram.

Ako je naš poslovni koncept funkcionirao ili stekao privlačnost, uvijek možemo uložiti više novca i vremena u izgradnju naprednije web stranice ili čak angažirati programera koji će nam pomoći..

Vodič presjek-thumbnail1-minNo prije nego što smo došli do tog trenutka, htjeli smo se zaštititi od perspektive financijske obveze i “dokazati” poslovna ideja prvo s potezom & drop web builder.

Upotrebom nekoliko graditelja web stranica upoznali smo se što su nazivi domena, kako ih povezati na web stranice, kako postaviti e-poštu, kako jednostavnim uređivačima slika stvoriti grafiku, kako izvesti osnovni SEO (optimizacija za tražilice) , kako stvarati postove na blogu, kako generirati sadržaj itd.

Sve su to osnove izrade funkcionalne web stranice. Pomoću ovih jednostavnih za upotrebu, graditelja web stranica bez koda, omogućeno nam je da oslobodimo mnogo svog vremena kako bismo to mogli “praksa” ostale aspekte izgradnje web stranice.

Gledajući unatrag, ako smo bili previše zaokupljeni učenjem kodiranja ili učenjem upravljanja programerima, a da pritom nemamo prednost prvo napraviti nekoliko jednostavnijih web stranica, ipak mislim da bismo mogli stići do mjesta na kojem smo danas, ali taj put bi bili su puno ljepši (mentalno i financijski).

Izgradnja web stranica i postizanje uspjeha vašeg poslovanja s web stranicama nije izolirani pojedinačni pokretni dio. To je cijeli sustav koji uključuje puno različitih pokretnih dijelova (marketing, stvaranje proizvoda itd.)

Korištenje pomoći povlačenja & pad graditelja web stranica, nešto to’Jednostavan za uporabu, omogućio nam je da oslobodimo toliko svog vremena i mentalne energije da se fokusiramo na druge stvari.

Činjenici da smo se uspjeli osloboditi mentalne strepnje izgradnje složene web stranice, preusmjeriti energiju u druge važnije dijelove našeg poslovanja, onome što’danas možeš postići.

ŠTO SU NEKI DRAGI & DROP WEB STRANICE IZGRADNJE & KOLIKO KOŠTAJU?

Ako smatrate da upotreba alata za crtanje i povlačenje web stranice može biti potencijalna opcija za vas (kamo dalje’je dovoljno jednostavno da možete upravljati cijelom svojom web stranicom i bez da morate znati kodirati), onda to’vrijeme je da isprobate nekoliko njih kako biste vidjeli koji graditelj web stranica zapravo može najbolje raditi za vas.

Otkad mi’U prošlosti sam ih koristio mnogo, sastavili smo usporedbu kako bismo istakli prednosti i nedostatke nekih graditelja web stranica. Zapravo ovisi o tome što vam je potrebno i kako vam se svidjelo korištenje njihovog korisničkog sučelja.

Korištenje alata za izradu web stranica košta od 4 do 25 USD mjesečno, ovisno o tome koji graditelj web mjesta koristite i na koji se plan prijavite.

Većina ovih web stranica ima besplatan plan tako da ih možete besplatno testirati prije nego što ih počnete. Nema vremenskih ograničenja njihovih besplatnih planova, tako da možete nastaviti koristiti besplatni plan onoliko dugo koliko želite. Ako ne’Ako nemate besplatni plan, najmanje će imati besplatno probno razdoblje od najmanje 2 tjedna.

Iako su plaćeni planovi mjesečni, ponavljajuće se naknade, imajte na umu ovdje ideja da ograničite svoje financijske rizike.

Naš misaoni proces bio je – možemo izdvojiti 25 dolara mjesečno (i to’s višim mjesečnim planovima), umjesto da plaćate anu “ne dokazan” programere stotine do tisuće dolara.

Nadalje, u iznosu od 25 USD mjesečno dobivamo podršku njihovih timova za brigu o kupcima, a njihov tehnički tim radi u pozadini kako bi se osiguralo da se svi tehnički aspekti naše web stranice potpuno upravljaju.

Što’je najgore što se može dogoditi? Uvijek možemo otkazati naš plan sa graditeljem web stranice i otići.

Don’Ne zaboravite, s graditeljem se možete ugodno osjećati jer možete koristiti njihov besplatni plan ili besplatno probno razdoblje. U stvari, gotovo da možete sagraditi cijelu web stranicu sa besplatnim planom, a da pritom ne platite ni novac.

Graditelji web stranica pružit će vam većinu potrebnih alata za izgradnju funkcionalne web stranice, uključujući usluge hostinga (tako da se vaša web stranica može objavljivati ​​na mreži), alate za stvaranje sadržaja (mogućnost umetanja naslova, teksta, grafike, prezentacije itd.) I predloške dizajna.

Sve to dobijate besplatno, a za otključavanje više alata imate mogućnost nadogradnje.

Da’s kako možete učinkovito upravljati svojim financijskim rizicima, i što je jednako važno, da zaustavite mentalno opsjednutost prosječnim troškovima za izgradnju web stranice.

Neki od graditelja web stranica dat će vam besplatno korisničko ime domene za prvu godinu ako se prijavite na njihove godišnje planove. Nakon prve besplatne godine, obnavlja se obično oko 20 USD za obnovu svake godine. Ako više volite kupiti svoje prilagođeno ime domene negdje drugdje, jer je obično jeftinije, ime njegove domene možete kupiti putem GoDaddy, a koštat će vas oko 12 – 15 dolara godišnje. Iz veće perspektive slike, to’nije bitna razlika.

TROŠKOVI ZA SASTAVU STRANICE SA KORIŠTENJEM & DROP BUILDER, RADNJA ILI USTVARANJE CARINSKE Web stranice

Poznajemo vas’prilično ste željni zaroniti u neke grube brojeve. Pa neka’idemo.

Ako želite procjene širokog udara, evo svake godine:

 • Opterećenje & Drop Builder – od 100 do 400 dolara
 • WordPress – od 140 do 500 dolara **
 • Custom – 2.000 – 10.000 dolara+

Mi’lagano se uzimamo u cijenu naziva domene, jeftinijeg hostinga i premium predloška za WordPress, te nekih podataka iz vlastitih iskustava u stvaranju prilagođenog web mjesta.

Evo nekoliko članaka za raspravu koje imamo u kojima vam dajemo detaljniju predstavu o našim razmišljanjima o uspoređivanju pomoću povlačenja & ispusti graditelja web stranica protiv upotrebe WordPress-a.

Elegantne teme (jedan od najboljih programera WordPress tema danas) procijenili su da može potrajati oko 200 do 1000 dolara + samo da biste započeli s WordPressom (a to ne znači angažirati nekoga da vam pomogne).

troškovi izrade web stranice - elegantne temeIzvor: Elegantne teme (napomena: pretpostavljam da ne’ne angažiram nekoga da vam pomogne)

Također su procijenili da će prilagođena tema WordPressa koštati oko 3000 do 6000 dolara (za dizajn i razvoj), a prilagođena web stranica za WordPress oko 6 000 – 15 000 dolara (za dizajn i razvoj, s prilagođenim dodacima). Njihove procjene možete vidjeti ovdje.

To’važno je shvatiti da to’Doista je izazovno odrediti čak i trošak. Ako ti’Razgovarao sam s nekim ljudima koji su pokušali sagraditi vlastite kuće, tada je prilično konzistentna priča o prekomjernom proračunu zbog nepredvidivih okolnosti. Isti koncept primjenjuje gotovo isti način za izgradnju prilagođenog web mjesta.

Trošak izrade web stranice neprestano je pokretni cilj, posebno kada je riječ o WordPressu ili prilagođenim web mjestima.

To je razlog zašto je upotreba alata za izradu i povlačenje web lokacija dobar način da počnete učiti osnove izrade web stranica, eksperimentirati sa svojim idejama i ograničiti svoje financijske rizike (budući da je mjesečna naknada fiksna, a svoju web stranicu možete izgraditi kao bez ikakvih kodova – ne’ne moram biti tehnička).

VAŠE VRIJEME TAKO JE I TROŠAK ZA IZGRADNJU VAŠE Web stranice

pustiti’Suočite se, vrijeme je novac.

Ako želite izgraditi web stranicu, budite spremni uložiti puno mentalne i fizičke energije u svoj projekt (čak i ako outsourcing izgradnju vaše web stranice).

Kako faktorirate troškove izgradnje web stranice? Pa, ti’Morat ćete nagađati koliko vrijedi sat vremena.

Vrijednost jednog sata vašeg vremena je 20 dolara? $ 50! $ 100? Ako bi vam se netko obratio i pitao koliko će vam trebati “kupiti” sat vremena svoga vremena da im pomogneš nešto učiniti, što’je fer cijena za vas? Iznos koji vam poslodavac trenutno isplaćuje može biti otprilike.

Uzmite taj broj, pomnožite ga s koliko sati planirate / proračunate za izgradnju svoje web stranice i lako ćete pretpostaviti koliko će dodatnih troškova trebati za izradu vaše web stranice (na osnovu vašeg vremenskog opredjeljenja).

Hoćete li trošiti vrijeme na pronalaženje svih tehničkih stvari, poput hostinga, sigurnosti, kodiranja? To se stvarno sakuplja na temelju naših vlastitih iskustava.

Ne samo što su tehnički aspekti glavni gubitak vremena, oni često uništavaju vaše raspoloženje, izgledima na život, i upravo vas čine prilično gromoglasnom osobom koja je u blizini (to’s što nam se dogodilo!)

Dakle, trošak se proteže izvan vremena i može utjecati na vašu osobnu sreću!

Pomoću povlačenja & drop builder uklanja točku boli u prilično velikoj mjeri. Oni se bave svim tehničkim glavoboljama, tako da se možete usredotočiti na druge važnije stvari i općenito vas održavati u puno boljem raspoloženju!

ZAKLJUČAK – TROŠAK ZA IZGRADNJU Web stranice

Znamo koliko je frustrirajuće izgraditi vlastitu web stranicu, posebno kad vam je prvi put. Tamo vam prolazi milijun stvari i briga, a i mi’sami smo to prošli.

Kao i kod svih većih poduhvata ili projekata koje želite istražiti, započnite s malim, dječjim koracima, kako biste ograničili svoje negativne rizike.

Dakle, umjesto da iziđete sa svim svojim pištoljima, počinite tisuće dolara neprovjerenom programeru za izradu vaše web stranice, zašto ne pokušate to učiniti sami s manjom mjesečnom obvezom od 4 do 25 USD pomoću izrade web mjesta?

Ako se predomislite nakon nekoliko mjeseci, vaši financijski gubici su ograničeni na oko 100 USD – to’s prilično pristojan u pogledu upravljanja rizikom.

Korištenje alata za izradu web stranica uklanja puno tehničkih glavobolja’d sastanka i ograničava vaše financijske rizike.

To vam također pomaže da se oslobodite mentalne anksioznosti neprestano brinući o tome koliko će vas koštati stvaranje web stranice. Uvijek možete zaustaviti mjesečne planove plaćanja.

Ako web mjesto koje stvorite pokazuje potencijal i ako se vaše poslovanje / projekt kreće u pravom smjeru, uvijek možete razmisliti o ulaganju više novca u izgradnju više prilagođene web stranice. Do tog trenutka ti’Imat ću općenito mišljenje o načinu funkcioniranja zgrade.

Ovo je jedan od najboljih pristupa za ograničavanje financijskih rizika kada je u pitanju izgradnja vaše prve web stranice.

Graditelji web stranica omogućuju vam da brzo započnete, da dobijete zamah, tako da možete vidjeti stvarne opipljive rezultate. Usporedno prolazeći kroz niz mentalnih gimnastika, pokušavajući izdvojiti sve tehničke “stvari” izrade web stranica i brige o tome koliko tisuća dolara može opaki loš programer.

Ne reći da se to puno događa, ali je’s “faktor straha” što vas paralizira da krenete u akciju i krenete naprijed. Da’s onim što nam se tada dogodilo, a nije’uopće zabavno.

Da bismo uštedjeli vrijeme, glavobolju i umanjili svoje financijske rizike, preporučujemo vam da razmislite o testiranju svojih ideja s graditeljima web stranica bez koda..

Saznaj više:

Najbolji graditelji web lokacija za povlačenje i ispuštanje

Najbolji graditelji web stranica e-trgovine

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map