Najbolje predloške web stranica za vjenčanja | Pronađite svoj savršen dizajn već danas!

“To’Važno je da predložak web stranice za vjenčanja odražava poseban dan na koji imate na umu.”


Ali s toliko predložaka web stranica za vjenčanje koje možete odabrati, teško je znati odakle započeti.

Don’ne vjerujete mi? Ovdje’je nekoliko za početak…

igra

Sada bismo mogli pokazati mnoštvo nacrta predloška web stranica za vjenčanja i omogućiti vam da nastavite dalje.

Ali to’Kako ne radimo stvari ovdje u stručnjaku graditelja web stranica!

Umjesto toga, ovaj vodič će:

 1. Pokažite vam izbor najboljih predložaka web stranica za svadbe.
 2. Objasnite bitne stvari koje su vam potrebne na šabloni za vjenčanje kako biste uštedjeli vrijeme, novac i trud.

Na kraju ovog vodiča imat ćete jasniju ideju o najboljem predlošku web stranice za vjenčanja za vaš poseban dan.

Ako nemaš’Još uvijek niste odabrali graditelja vaše web lokacije, usporedite našu najbolji graditelji web stranica u donjoj tablici koja će vam pomoći da donesete odluku:

PREGLED PREGLEDA

Kliknite sljedeće veze da biste pročitali određene odjeljke:

 1. Ključne stvari koje imaju najbolje predloške za vjenčanje
 2. Najbolje predloške web stranica za vjenčanja
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Čvor
  • Appy par
 3. Zaključak: Najbolji predložak web stranice za vjenčanje za vas

KLJUČNE stvari
NAJBOLJI TEMPLATI NAJBOLJI VJENČANI SJEDALI

“Vjerojatno imate jasnu ideju o tome kako želite da izgleda vaša web stranica za vjenčanja, što je sjajno – ali izgleda nije’t sve!”

Da, dizajn vašeg predloška web stranice za vjenčanje je važan. Ali tako je i dalje ostati na proračunu i najbolje iskoristiti svoje vrijeme.

Korištenje predloška web stranice za vjenčanja najpametniji je način uštede vremena i novca.

Imaju sve potrebne funkcije i možete ih koristiti izravno iz okvira – štedeći vam puno gnjavaže niz liniju.

Ali ovo ne’znači, možeš’Ne stavljajte svoje okretanje stvarima!

Možete urediti svaki predložak koji preporučamo kako biste bolje odražavali dan vjenčanja koji imate na umu.

Najbolji predlošci web stranica za vjenčanja sadržavat će:

 1. Put za goste na RSVP
 2. Na dan logistike i detalja
 3. Karta za upute
 4. Ugrađeni registar
 5. Galerija fotografija
 6. Način da ispričate svoju priču

igra

1. Put za goste na RSVP

“Dok je’lijepo slati i primati pozivnice na papiru, može biti teško pratiti i upravljati RSVP-ovima gostiju. Predlošci najboljih web stranica za vjenčanja pojednostavljuju stvari tako što će gosti odmah reagirati putem vaše web stranice za vjenčanja”

Jedna od glavnih briga pri planiranju vašeg vjenčanja bit će proračun – brojevi gostiju imaju neuobičajene učinke za hranu, sjedenje, mjesto prijema i bilo koji drugi broj čimbenika – tako da’Ne želim čekati da se RSVP-ovi ubacuju.

Korištenje predloška za vjenčanje s neovisnom RSVP funkcijom definitivno je najpametniji način da organizirate svoj proračun i goste.

Razmislite samo koliko biste vremena, novca i stresa mogli uštedjeti predajući se mjestima i ugostiteljima prije nego kasnije!

Tamo osigurati’s RSVP obrascem na predlošku vaše web stranice za vjenčanje, gosti mogu lako potvrditi dolaze li. Mogućnost potvrde broja može vam uštedjeti vrijeme i novac’Moguće je ranije rezervirati mjesta i ugostitelje.

2.Dnevna logistika i detalji vjenčanja

“Predlošci za vjenčanje u ovom vodiču olakšavaju komuniciranje logistike poput mjesta, vremena početka, pojedinosti smještaja itd. Izravno gostima.”

Vaša web stranica za vjenčanja idealan je način uzbuđenja prijatelja i obitelji zbog vašeg posebnog dana. Ali osim ako vaši gosti ne znaju kamo otići, koliko im vremena trebaju stići i trebaju li sortirati smještaj ili ne – možda ćete na kraju slaviti sami!

Držanje očiju za predloške web stranica za vjenčanja koji učinkovito prenose važne informacije mora biti neovisno o tome’s dizajnom s više stranica ili s jednostraničnim dizajnom s dugim pomicanjem. Mi’U nastavku ćemo pogledati različite vrste predložaka web stranica za vjenčanja.

To’Također vrijedi razmisliti trebate li (ili želite) priopćiti sve gore navedeno. Na primjer ako’Ako imate manje, osobnije vjenčanje sa pregrštom gostiju, možda nećete trebati brinuti ‘stvari za napraviti’ ili ‘smještaj’ informacija.

Odabir predloška za vjenčanje koji jasno prenosi informacije može biti pravi spas za životom kako se bliži veliki dan. Pazite na dizajne koji na stranici imaju izdvojene važne informacije ili na njima ima dovoljno prostora da je dodate.

3.Upute do mjesta (u idealnom slučaju s kartama!)

“Ako ljudi mogu’ako pronađete mjesto za vjenčanje, tada ćete i vi i vaši gosti biti razočarani. Odlučite se za predložak web stranice za vjenčanja koji jasno precizira gdje je mjesto (i u idealnom slučaju pokazuje gdje ste na mapi!).”

Kako biste svoj poseban dan podijelili s prijateljima + obitelji, to’Stvarno je važno da vaša web stranica za vjenčanja jasno priopćava gostima mjesto i mjesto primanja gostiju.

Najbolje predloške web stranica za vjenčanja sadržavat će prostor posebno za vas za dijeljenje bitnih podataka o putovanju i često uključuju kartu kako biste osigurali da se nitko ne izgubi.

Zamislite kako bi bilo zgodno da gosti imaju kartu na nekoliko klikova na svom pametnom telefonu. To bi znatno olakšalo organiziranje planova za putovanja, a isto tako nadamo svedelo na najmanju moguću mjeru kasne dolaske.

Davanje uputa vašem mjestu omogućuje gostima da se sami odluče na vaše vjenčanje. To također znači da ste pobijedili’Na dan možete dobiti puno telefonskih poziva, tekstova i sličica s upitima kako doći.

Naše preporučene predloške web stranica za vjenčanja (dolje) uključuju namjenske stranice za putovanja. Većina također uključuje kartu za dodatnu jasnoću (ili pružaju mogućnost dodavanja karte ako je potrebno).

4.Ugrađen Registar

“Imajući integrirani registar na predlošku vaše web stranice za vjenčanje kupnja poklona je vrlo jednostavna za vaše goste. To također osigurava da ne’kupiti nešto što ne’volim ili trebam!”

Odabirom predloška web stranice za vjenčanje s integriranim registrom, vi’Moći ću pojednostaviti život svima koji su uključeni.

Možete brzo registrirati svoje trgovine’odabrali smo se za npr. krevet, kupatilo & Osim toga, Amazon i sl.), Označite darove koji vam se najviše sviđaju, olakšavajući kupnju pravog – štedite vrijeme i trud gostiju, sprečavajući zbrku..

Osiguravanjem predloška web stranice za vjenčanje može integrirati vaš registar, svima će život biti jednostavniji. Omogućuje vam da označite proizvode i iskustva koja najviše cijenite, čineći kupnju poklona što lakšim za vaše goste.

5. Galerija za fotografije (ili mogućnost dodavanja galerije!)

“Dodavanje galerije u vaš predložak web stranice za vjenčanje olakšat će dijeljenje sretnih uspomena iz vašeg angažmana sve do mutnih očiju osmijeha vaših gostiju na kraju prijema.”

Svi vole fotografiju, bilo da je’s Instagram snimkom #nofilter ili novom oznakom fotografija na Facebooku – svi volimo spremiti sretne uspomene na koje ćemo razmišljati.

Najbolji predlošci web stranica za vjenčanja imat će poseban prostor za pohranjivanje i objavljivanje fotografija u – ili u najmanju ruku’Jednostavno ću ga dodati na svoju web lokaciju.

I ako ti’tada niste zadovoljni zadanom galerijom na svom predlošku to’stvarno je lako prilagoditi kako to izgleda. Samo dvaput kliknite i izravnajte postavke ili povucite u drugu galeriju / mogućnost prikaza s alatne trake u vašem uređivaču!

Možda čak vrijedi razmisliti o plaćanju premijskog plana. Ovo je sjajan način povećanja prostora za pohranu kako biste mogli prenijeti još više fotografija ili čak uključiti snimke gostiju.

Fotografije su fantastičan način snimanja i dijeljenja uspomena s vašeg vjenčanja. Najbolji predlošci za vjenčanja uključuju galerije, prezentacije, okvire, mozaike i još mnogo toga za vaše snimke. Ako ti’U žurbi, samo možete koristiti zadate okvire na predlošku – jednostavno i učinkovito.

6. Način da ispričate svoju priču

“Najbolje predloške web stranica za vjenčanje don’Ne komunicirate samo o svakodnevnoj logici, već i svoju ljubav pokazuju svijetu”

Predlošci web stranica za vjenčanja mogu oživite svoju romantičnu priču kroz fotografije otkrivanjem informacija pomoću pomicanja po stranici ili čak jednostavnim, potcjenjenim blokovima teksta.

Možete se držati zadanog dizajna predloška ili se igrati s njim i ispričati svoju priču na zaista jedinstven način.

Najbolje predloške web stranica za vjenčanja gotovo uvijek će imati prostora za vas i vašeg partnera da ispričaju svoju priču – a zašto ne bi’je li ?! Ovo je vaša prilika da Romea + Julije stavite da se stidite i pokažete svijetu svoju ljubav. Pazite na zanimljive načine dijeljenja vaše radosti kroz fotografije, tekst ili kombinaciju na njih dvije!

NAJBOLJI TEMPLAT NA STRANICI ZA VJENČANJE

“Predložak vaše web stranice za vjenčanja trebao bi odražavati vaš dan na umu i sadržavati sve bitne podatke kako bi vaš život bio što bez stresa.”

Ali s toliko predložaka za odabir, odakle na Zemlji počinjete?!

Da biste sebi olakšali život, ispod vas’Naći ćemo naš rundown najboljih predložaka web stranica za vjenčanja od naših preporučenih graditelja web stranica za vjenčanja.

Naše ručno odabrane predloške u nastavku uzimaju u obzir šest bitnih stvari za koje sada znate da vam je potreban predložak za vjenčanje. Sadrže ključne značajke, lako se uređuju i izgledaju apsolutno lijepo.

1) Wix predlošci za vjenčanja (110+ milijuna web stranica)

“Wix je naš graditelj svadbenih stranica za svadbu jer omogućuje izradu web stranica za vjenčanja što je jednostavnije.”

Wix ima preko 500 profesionalno dizajniranih predložaka od kojih su 23 dizajnirane posebno za vjenčanja.

Wix’Dizajni su zabavni i privlačni, s podebljanim, živopisnim dizajnom pored klasičnih, čistih i bijelih predložaka. Bez obzira na temu i stil vašeg vjenčanja, sigurno ćete pronaći nešto od toga’po vašem ukusu s Wixom.

A ako ne’t?

Pa, na sreću Wix’s editor je vrlo jednostavan za korištenje, tako da možete prilagoditi bilo koji predložak onoliko koliko želite da bi bio vaš.

“Pozovite romantično vjenčanje” predložak

igra

Predložak romantične pozivnice za vjenčanje je lijep dizajn na jednoj stranici, što znači da gosti ne’ne biste morali kliknuti uokolo da biste pronašli informacije, oni se jednostavno pomiču prema dolje – stvari su lijepe i zgodne.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagodbe ovog predloška? 9/10
Single-stranice-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
(jednostavno dodavanje)

“Funky zaruke” predložak

igra

Stvarno volim duhovit i zabavan stil ‘Funky zaruke’ ponude predloška. To’vrlo je učinkovit u prenošenju svih bitnih informacija na početnoj stranici koristeći cool grafiku i isprekidane linije za vođenje gostiju kroz svaki korak velikog dana (suptilno ih podsjećajući na stvari koje trebaju organizirati!)

Za što to’vrijedi, stvarno mislim da je ovaj predložak izvrsna opcija za sve parove koji traže atraktivnu web stranicu za vjenčanja koja život vašim gostima nevjerojatno olakšava..

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagodbe ovog predloška? 9/10
Više stranica
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Mjesto za vjenčanja” predložak

igra

Što kažete na cool i šarolik predložak web stranice za vjenčanja !? Vas’Svidjet će vam se podebljani izbor boja, bočno se pomičite dok se krećete po stranici i izrazito stilizirane slike.

Za razliku od prethodnog dizajna, ovaj predložak web lokacija za vjenčanje Wix zadržava stvari ograničene samo na ono osnovno. To vam omogućuje da napravite doista privlačnu web stranicu za vjenčanja koja odražava vaš poseban dan.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagodbe ovog predloška? 9/10
Više stranica
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(ali ograničeno)
&# 10004;
(ali ograničeno)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
(jednostavno dodavanje)

Napravite svoju web stranicu za vjenčanje Wix odmah

2) Svadbeni predlošci u kvadratu (1+ milijuna web stranica)

“Squarespace je jedan od naših omiljenih graditelja web stranica za vjenčanja jer vam pomaže u stvaranju atraktivnih web stranica za vjenčanja koje su usredotočene na slike i privlače pažnju!”

Squarespace nudi više od 80 dizajna šablona, ​​sa 6 posebno dizajniranih za vjenčanja.

Volimo Squarespace’Predlošci za vjenčanje, jer su neki od najboljih koji su dostupni na internetu!

Predlošci za vjenčanje u Squarespaceu čisti su i imaju vrhunski uglađeni osjećaj. Ohrabruju vas da koristite puno slika, tako je’Vrijedno je osigurati dovoljno kvalitetnih snimaka prije nego što uskočite.

Squarespace također ima jednu od najboljih integracija registra okolo! To’je jednostavno jednostavno postavljanje, a možete čak i uključivati ​​slike svojih poklona’volim najviše za dodatnu udobnost!

“Sinko” predložak

igra

Vas’Otkrit ćemo da je Sonny fantastičan predložak za pokazivanje mnogih velikih, visokokvalitetnih fotografija koje privlače pažnju vaših gostiju.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 7/10
Više stranica
(ali svaka stranica je duga pomicanje)
&# 10004;
(uglavnom sa fotografijama)
&# 10004;
&# 10004;
(Ograničeno)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” predložak

igra

Squarespace’s Aubrey predložak mogao bi biti jedan od najjednostavnijih predložaka za vjenčanje u našem gradu, ali to’je također jedna od najljepših.

Međutim, to’vrijedi imati na umu da je Squarespace također urednik jednostavan za korištenje, tako da ne bi trebalo biti problema dodati stranicu posvećenu fotogalerijama ili čak prikazati svoju priču i podijeliti još nekih osobnih podataka.

Tamo’nema mapu koja bi pomogla lokacijama, već Squarespace’a ‘Blokiranje karte’ može se koristiti za brzo dodavanje ako mislite’Pomoći ću gostima. Web stranice o kvadraturi sastoje se od mnogo različitih blokova, nalik na način da se nešto napravi s Legom.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 7/10
Više stranica
&# 10.008;
&# 10004;
&# 10004;
(Ograničeno)
&# 10004;
(Ograničeno)
&# 10.008;
&# 10004;
&# 10.008;

“pita od jabuka” predložak

igra

Šablon za vjenčanje Charlotte iz Squarespacea lijepo je spajanje prethodna dva dizajna, sjedeći negdje između čistog i usmjerenog na informacije ‘Aubrey’ a slika teška ‘Sinko’.

Jako mi se sviđa kako Charlotte stvari čini jednostavnima, a opet privlačnima. Vaši najvažniji detalji predstavljeni su jasno i učinkovito jednostavnim čitljivim fontovima uparenim uz atraktivne slike. Charlotte je odličan izbor predloška web stranice za vjenčanja ako stvari želite učiniti jednostavnima, a opet lijepima.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 7/10
Više stranica
(s uključenim dugačkim svitcima)
&# 10.008;
(fotografije su samo zadane)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
&# 10004;
&# 10.008;

Kreirajte svoju svadbenu web lokaciju Squarespace odmah

3) Web stranice Weebly Wedding (40+ milijuna web stranica)

“Weebly je odličan izbor za vašu web stranicu za vjenčanja, jer omogućuje brzu i jednostavnu izradu zadivljujuće web stranice. Uostalom, ti’imam važnije stvari koje imaju za vrijeme, nego napraviti web stranicu – poput planiranja vjenčanja!”

Weebly nudi više od 50 tema za mobilne uređaje (Weebly-govore za predloške), ali samo nekoliko onih koji se tiču ​​vjenčanja.

Pa da, dok ne’ne mogu dobiti onoliko izbora (žao mi je, tema!) kao i Wix ili Squarespace’to nije nužno loše. Zapravo, jedna od mojih najdražih stvari u vezi s Weeblyom je ta što se ne čini’ne mogu vas paralizirati.

To’Također je nevjerojatno jednostavan za upotrebu, što olakšava uređivanje predloška vaše web stranice za vjenčanje i čini ga jedinstvenim jer će biti dan vašeg vjenčanja!

“Cento” Tema

igra

Mislim da Weebly’a ‘Cento’ tema vjenčanja možda je jedan od mojih najdražih dizajna na ovom popisu do sad! Ne samo da je izuzetno čist s puno bijelog prostora, već tu’ima puno prostora za privlačne slike i važne informacije.

ja’veliki sam obožavatelj ovog predloška’s pažnjom na važnost slike. Mogućnost prikazivanja fotografija vašeg mjesta izvrstan je način stvaranja zuba i uzbuđenja. Ako gosti mogu vidjeti kako je to mjesto prelijepo prije nego što stignu na vaše vjenčanje, zamislite kako će se raznijeti kad dođu.!

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagodbe ovog predloška? 8/10
Single-stranice-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
(nije prema zadanom, ali može se dodati)
&# 10.008;
&# 10.008;

“Čiste linije” Tema

igra

Weebly’a ‘Čiste linije‘ tema me stvarno podsjeća na Squarespace’a ‘pita od jabuka’ predložak iznad. To je zato što i izraziti sadržaj jasno i na jednostavan način za čitanje, dok još uvijek nalazite prostor za uključivanje puno privlačnih slika poput fotografija u cijeloj širini ili galerija.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagodbe ovog predloška? 8/10
Single-stranice-scroll
(prema potrebi može dodati više stranica)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
(Može se dodati)
&# 10.008;
&# 10.008;

Kreirajte svoju web stranicu Weebly Wedding

4) Čvor

“The Knot je specijalizirani graditelj web stranica za vjenčanja koji izrađuje samo web stranice…pogodio si…vjenčanja! Njihovi dizajnirani predlošci slični su po sadržaju, ali jako se razlikuju po izgledu i dizajnu.”

Čvor pruža oko 150 tematskih dizajna, od kojih su svi dizajnirani za web stranice za vjenčanja – što nije’nije previše iznenađujuće!

Za razliku od Wixa i Squarespacea, The Knot ne’ne pružaju masovno različite dizajne predloška za vjenčanja. Umjesto toga koristi isti strukturni kostur i umjesto toga rasteže novi dizajn.

Ispitivanje različitih predložaka pomoću aplikacije The Knot slično je testiranju vožnje istog automobila, ali u različitim bojama, iznova i iznova. Dok je s Wix-om pokušati svaki predložak poput testiranja vožnje različitim automobilom svaki put.

Ovo nije’nužno loša stvar kao The Knot’Predlošci s sadrže sve potrebne elemente, ali ako jeste’Ponovno nakon nešto malo privlačnijeg ili jedinstvenijeg, onda bi moglo biti vrijedno razmotriti neke od gore navedenih predložaka.

“Pad” Tema

igra

ja’ja sam sisa za Jesen’s cudesnim cvjetovima u akvarelu uokviruju nacrte stranica koji pomazu da gurnete citatelja’Pozornost na važan sadržaj na sredini svake stranice, osiguravajući gostima da ne’ništa mi neće nedostajati.

Ovo je vrlo jasan tematski dizajn i uključuje sve bitne stvari u vašoj gornjoj navigacijskoj traci, što stvari organizira i olakšava gostima koji traže informacije.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 3/10
Single-stranice-scroll
&# 10004;
(Ograničeno)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
&# 10004;
&# 10004;

Čvor’s Cvjetni predložak je vrlo atraktivan i lagan za oči, ali nema toliko prilagođavanja ili osobnosti drugih predložaka’pogledao sam u ovoj raspravi. Bio bi to dobar izbor za parove koji žele web mjesto za vjenčanje, ali ne’ne želim trošiti previše vremena na izgradnju.

“U boji kreda-crna” Tema

igra

‘Obojena kreda’ mnogo je modernija tema od ‘Pad’ (iznad). Boje su podebljane, ali podcrtane, a crna pozadina daje veći naglasak informacijama koje odlučite dodati.

Pomicanje na jednoj stranici omogućuje navigaciju jednostavnom i jasnom. To minimizira potencijalnu zbrku gostiju i jasno komunicira bitnu logistiku u fontima koji se lako čitaju.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 3/10
Single-stranice-scroll
&# 10004;
(Ograničeno)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
&# 10004;
&# 10004;

Opet, to’Vrijedi naglasiti da je Čvor puno ograničeniji od prethodnih predložaka’Dobro sam pogledao, ali njegove teme uključuju sve bitne stvari koje vi’trebam na web mjestu za vjenčanje. Ako ti’stvarno u žurbi onda to’vrijedi pogledati, ali ako možete potrošiti još sat ili dva, onda to’Vrijedno je pogledati Wix ili Squarespace za više nadahnuća dizajna predložaka za vjenčanja.

5) Appy par

“Appy Couple je specijalizirani graditelj web stranica za vjenčanja koji nudi veliki izbor prekrasnih dizajna za isprobavanje. Dok je’s nije svestran kao Wix ili lijep poput Squarespacea, može vam potrajati stres zbog stvaranja web stranice za vjenčanja.”

Appy Par pruža nekoliko stotina tema za vjenčanje koje ćete isprobati, što uistinu zvuči puno pa ako vas paralizira izbor, pazite!

Međutim, baš poput Knota, ovo su više promjena tema nego stvarni predloški na cijelom web mjestu. Jedina stvarna promjena koju možete izvršiti je da li želite web stranicu s jednim klizačem ili stranicu s više stranica.

Ovo može ograničiti količinu prilagodbe koju možda želite učiniti kako bi vaša web stranica bila jedinstvenija.

“Eukaliptus” Tema

igra

‘Eukaliptus’ tema je lijepog, pametnog i vrlo profesionalnog izgleda. Podsjeća me na malo napredniju inačicu The Knot’a ‘Pad’ tema (iznad).

Mislim da je moja omiljena stvar o ovom vjenčanom predlošku – osim lijepog dizajna – to što sve čini prikladno za goste, što je u mojoj knjizi zaista važno.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 2/10
Više stranica
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
(mora dodati iz uređivača)
&# 10004;
&# 10004;

“Ponoć na Manhattanu” Tema

igra

‘Ponoć na Manhattanu’ tema je vrlo vrhunskog dizajna koji privlači pogled i vrišti ‘ovo će biti jedan heck od everta!’

Iako je dizajn pomicanja na jednoj stranici, postoji’s puno prostora za razmjenu fotografija.

Web stranice s jednim stranicama notorno je teško uravnotežiti pisani sadržaj i slike. Ova tema izvrsno vam pomaže u komuniciranju bitnih informacija, a istovremeno dijelite radost dana.

Je li ovaj predložak dobio….Više stranica ili je to pomicanje s jednom stranicom?Način da ispričate svoju priču?Način za goste da odmah RSVP?Prostor za dnevnu logistiku i detalje?Prostor za informacije o mjestu + upute?Neobvezna karta za upute?Integrirani registar?Galerija fotografija?Sloboda prilagođavanja ovog predloška? 2/10
Single-stranice-scroll
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10.008;
(mora dodati iz uređivača)
&# 10004;
&# 10004;

ZAKLJUČAK:
NAJBOLJI TEMPLAT ZA VELIKU STRANU VJENČANJA

Ovaj je članak koristan?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map