Pregled SEO kvadrata

Kako dober je SEO Squarespace in ali bo pomagal, da se vaše spletno mesto najde v spletnih iskalnikih?

SEO kvadrata
Zamika, da bi uporabljal Squarespace, a odložil, če govorimo o njegovem šokantno slabem SEO-ju? Mislimo, da boste morda namesto WordPress-a igrali varno, čeprav je Squarespace idealen na vse druge načine?


Don’t skoči pištolo! Govorice o tem, da so graditelji spletnih strani neuporabni za SEO (optimizacija iskalnikov), je že nekaj časa le to – govorice..

Resnica je kakovost graditelja spletnih strani’S SEO bo preprosto odvisno od tega, katero spletno mesto vam izdela’ponovno uporabljate. Mi’sem veliko raziskoval vse vrhunske graditelje spletnih strani in se osredotočil na najpomembnejše lastnosti ter ugotovil, da je Squarespace’s SEO zmogljivosti so dejansko lahko podcenjene.

Večina uporabnikov – vključno z nami – je kvadrat kvadratnega prostora prepoznan kot odličen ustvarjalec spletnih strani za predloge in oblikovanje. Vendar pa je’je manj znan po trdni ponudbi orodij za SEO, ki lahko pomagajo povečati vaše spletno mesto, tako da se na lestvicah iskalnikov zdi višje. Spletna mesta kvadrata celo zadenejo tisto prvo mesto v Googlu’stran z rezultati!

Squarespace SEO je odlična možnost, če ste’ste že seznanjeni z najboljšo prakso za SEO. Sami smo preizkusili njegove SEO funkcije in spodaj si lahko ogledate ocene zvezd, ki smo jih izračunali. V tem članku vi’Našel bom kontrolni seznam Squarespace’s SEO funkcije, nasveti, kako jih kar najbolje izkoristiti, in dodatni nasveti za izboljšanje spletnega mesta Squarespace’S SEO sami.

Nadaljne informacije:

Pregled kvadrata – naš celovit pogled na kvadrat

Pregled cen Squarespace – poiščite podrobnosti o Squarespace’načrti in cene

Pregled e-trgovine Squarespace – preverimo Squarespace’s orodji za e-trgovino

Ekskluzivna koda ponudbe kvadrata – ko ste vi’Pripravljeni za prijavo, prihranite 10% z našo posebno kodo za popust!

Na kratko: prednosti in slabosti SEO Squarespace

Kvadratni prostor ne’ne morem imeti ugleda za SEO, ne zaradi pomanjkanja orodij, ampak zato, ker potrebuje časovno naložbo, da se vmesnik resnično ujema. Če pa ti’ste zadovoljni s tem, potem je Squarespace dobro opremljen za izboljšanje vaše spletne strani’s uvrstitvami na iskalnikih.

Prednosti

 • Čist, strukturiran vmesnik. Vsaka stran in objave imata svoje “konfiguracijska polja,” kamor lahko vnesete meta naslove in opise. To je’S preprosta funkcija, toda preprostost je tisto, kar naredi Squarespace’s osnovni SEO funkcije so izvedljive. Nobena od glavnih značilnosti ne zahteva poznavanja kodiranja.
 • Integracija socialnih medijev. Integracija družbenih medijev v Squarespace je brezhibna in elegantna. Iskalniki pomagajo upoštevati delnice in posel, kar poveča njihovo legitimnost v njihovih očeh. Plus tega’je odličen način za poenotenje vaše blagovne znamke.
 • Nadzor uporabnika. S kvadratnim prostorom lahko sami dodate kodo, kar je včasih edini način uporabe naprednih tehnik. To ni’t za vse, toda v hiper-konkurenčnem svetu SEO je lahko razlika med prvo in drugo stranjo v Googlu.

Slabosti

 • Obnašanje predloge. Nekatere predloge Squarespace imajo nenavadno navado prikazati podatke o SEO na spletnem mestu. Za to obstajajo rešitve, vendar je’s bizarnim čudenjem za upravljanje in odvračanje od vsebine tega, kar si’delaš.
 • Ni za začetnike SEO. Če ti’Če ste udobni s kodo in naprednim SEO-jem, lahko Squarespace počne karkoli, kar želite. Če ti’ne, ponudniki, kot je Wix ali celo WordPress, so bolj primerni.
 • Nezmožnost dodajanja SEO vtičnikov. Ti lahko’t nameščajte aplikacije, kot je Yoast, za dodatno pomoč pri upravljanju orodij za SEO. WordPress je znan po svojih vtičnikih, toda Squarespace ima vgrajeno vse, kar pomeni, da lahko’t dodajte aplikacije drugih proizvajalcev.

Nadaljne informacije:

SEO Builder SEO vs. WordPress SEO – razpravljamo o tem, kaj je bolje

Squarespace SEO Funkcije Kontrolni seznam

Tudi samo tri črke “S-E-O” so dovolj, da nas večina odvrne od prezgodnjih frustracij. Torej, namesto da se metate po izrazih, kot so “SSL” ali “alt besedilo,” pustiti’Razstavimo stvari z razčlenitvijo vsake funkcije: kaj je to, kako deluje s Squarespace (ali ne’t) in kdaj ga morate dodati na svoje spletno mesto.
Squarespace SEO Značilnosti: Dokončni seznam

 • Naslov strani
 • Google Index
 • Bing Orodja za spletne skrbnike
 • Berljiva imena datotek
 • Meta naslov
 • Meta opis
 • URL-ji po meri
 • Naslovi
 • Slika alt besedilo
 • Hitrost in podaljšek
 • Mobilno prijazno
 • 301 preusmeritev
 • Šifriranje SSL (HTTPS)
 • Zemljevid spletnega mesta
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Integracija socialnih medijev
 • Navodila iskalnika
 • Kanonske oznake
 • Strukturirani podatki

1. Naslov spletnega mesta

Naslov spletnega mesta je preprosto besedilo naslova, ki se pojavi na vrhu vsake strani na spletnem mestu. Tudi če imate odličen logotip, ga’Najbolje je, da uporabite tudi enega od teh – za eno stvar naslov iskalnim iskalnikom pove, za kaj gre na spletnem mestu. Za čim večji učinek naj bo kratek naslov spletnega mesta in se osredotočite na ključne besede.

Ali je vključeno? Da, lahko dodate svoj naslov spletnega mesta.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem.

2. Googlov indeks

Google hrani indeks vseh spletnih strani, ki jih prepozna. Da bi to naredili, Google’s roboti se plazijo in pregledajo vaše spletno mesto ‘prebrati’ ter kategorizirajte novo vsebino in posodobite spletno mesto’s lestvic v rezultatih iskanja.

Ali je vključeno? Da, lahko zahtevate, da Google indeksira vaše spletno mesto s pomočjo Google Search Console. Kvadratni prostor ne’tega ne bi storil zate, ampak Google volja samodejno indeksira vse spletne strani brez kakršnega koli dejanja z vaše strani. Samo nekaj časa traja, če ne’t ga aktivno zahtevati.

Kdaj naj to zahtevam? Ob zagonu.

3. Bing Orodja za spletne skrbnike

To je brezplačna storitev za upravljanje vašega spletnega mesta’s prisotnostjo v Bingu’s rezultati iskanja, ki imajo podobne kriterije kot Googlov indeks.

Ali je vključeno? Da. Svojo spletno mesto Squarespace lahko preverite z Bingom in Yahoo-om, vendar spet to morate storiti sami – zmagalo je’ne zgodi se samodejno.

Kdaj naj ga dodam? Ob zagonu.

4. berljiva imena datotek

Iskalniki indeksirajo vse, vključno z imeni slikovnih datotek. Ko poimenujete sliko, ki jo nameravate naložiti na svoje spletno mesto, ne pozabite na ustrezne ključne besede. Ciljano ime datoteke bo pomagalo vašim slikam pri iskanju slik.

Ali je vključeno? Da. Lahko dodate imena datotek slik, ki se podvojijo kot besedilo alt besedila (glejte # 9) in lahko sledite Squarespace’Vodnik najboljše prakse za zagotovitev natančnosti.

Kdaj naj ga dodam? Nadaljujejo najboljše prakse.

5. Meta naslov

Meta naslov je element HTML, ki iskalnim iskalnikom (in obiskovalcem!) Pove, kaj točno je na vaši strani. Meta naslov se bo pojavil na številnih ključnih mestih, predvsem kot naslovna povezava v rezultatih iskanja.

Ali je vključeno? Da – vsaka stran in objava ima razdelek s konfiguracijo, kamor lahko napišete meta naslov.

Kdaj naj ga napišem? Pred lansiranjem.

6. Meta opis

Meta opis je vaša priložnost, da razširite vsebino v svojem naslovu. Dober meta opis bo povzel vsebino, ki jo lahko uporabniki pričakujejo na vaši strani (v manj kot 155 znakih), in prepričal, da jo kliknejo.

Ali je vključeno? Da – meta opise lahko napišete v konfiguraciji strani.

Kdaj naj ga napišem? Pred lansiranjem.

7. URL-ji po meri

Ta funkcija vam ponuja URL-je, ki odražajo vašo vsebino, ne pa naključnega prepletanja številk in črk. URL-ji po meri so odlični’t example.com/article/squarespace-seo-guide toliko bolj informativen kot example.com/hds73tgha?

Ali je vključeno? Da. Kvadratni prostor ustvari URL-je na podlagi naslova strani. Če ga želite spremeniti, lahko to storite v razdelku za konfiguracijo strani.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem.

8. Naslovi

Naslovi (in manjši podštevilki za pododdelke) pomagajo strukturirati vsebino. Iskalnikom in bralcem navajajo, katere podatke imate’ve vključeno in kje.

Ali je vključeno? Recimo… Kvadratni prostor je čudovit, saj ima samo H1s, H2s in H3s (vseh različnih velikosti naslovov in podštevilk). Nasprotno pa ima večina gradbenikov do H6s. Vsebino lahko še vedno strukturirate v prebavljivi obliki za iskalnike, čeprav ne tako temeljito kot vi’d bi bil sposoben s šestimi naslovi oblik.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem.

9. Slika alt besedila

Google je pameten, a je’ni (še) dovolj pameten, da bi zagotovo vedel, kaj slika prikazuje ali zakaj’s pomembna. Alt besedilo je tisto, kar ročno vpišete, da opišete vsako sliko na vašem spletnem mestu, in se pojavi namesto slike, če se slika ne naloži.

Ali je vključeno? Da. Vsaki sliki je mogoče dati alt besedilo.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem in kot stalna najboljša praksa.

10. Hitrost in podaljšek

Spletna mesta z dobro hitrostjo spletnega mesta in obremenitvijo, ki so na voljo, hitro in zanesljivo “v živo” več kot 99% časa.

Ali je vključeno? Da. Kvadratni prostor’Infrastruktura ima odlične temelje za dobro hitrost spletnega mesta in čas delovanja. Nobena platforma ne more zagotoviti 100-odstotnega časa delovanja, vendar se Squarespace približa čim bližje.

Kdaj naj ga dodam? Kvadratni prostor je to zajel.

11. Mobilno prijazno

Ta spletna mesta so enostavna za uporabo na mobilnih napravah, iskalniki pa jih še vedno preprosto preiskujejo (tj. Razumejo).

Ali je vključeno? Da – vsaka predloga Squarespace prihaja z mobilno različico, ki ustreza zaslonu in skrbi za navigacijo na dotik.

Kdaj naj ga dodam? Tudi prostor za kvadrat je zajet.

12. 301 preusmeritev

301 preusmeritve pomenijo, da če spremenite stran’S URL-ja od X do Y bodo uporabniki še vedno usmerjeni na novo stran, tudi če uporabljajo stari naslov.

Ali je vključeno? Da. Samo uporabite “Preslikave URL-jev” v razdelku Napredno v nastavitvi spletnega mesta.

Kdaj naj ga dodam? Po zagonu.

13. Šifriranje SSL (HTTPS)

SSL ali Secure Sockets Layer vzpostavlja varno, šifrirano povezavo med spletnim strežnikom in brskalnikom (na primer Safari ali Google Chrome). Iskalniki začnejo kaznovati spletna mesta brez SSL-ja, zato je zagotovitev SSL certifikata bistvenega pomena.

Ali je vključeno? Da – brezplačne SSL certifikate so na voljo za vse domene Squarespace.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem.

14. Zemljevid spletnega mesta

To je popoln seznam strani na vašem spletnem mestu, ki jih iskalniki lahko uporabljajo za določitev strukture vašega spletnega mesta. To lahko storite tudi vi – poskusite dodati ‘/sitemap.xml’ do konca katerega koli URL-ja, da se prepričate sami!

Ali je vključeno? Da, vsa mesta Squarespace prihajajo z zemljevidom zemljevida. Ko dodajate in odstranjujete strani, se samodejno posodablja.

Kdaj naj ga dodam? Ni potrebe – Squarespace bo za to poskrbel samodejno!

15. Google Analytics

Brezplačno Googlovo orodje, ki vam omogoča ogled podatkov o svojem spletnem mestu, od prometa, povezanega s stranjo, do demografskih podatkov uporabnikov.

Ali je vključeno? Da. Namenjen “Zunanje storitve” v Napredne nastavitve vnesite številko računa Google Analytics in vas’dobro grem.

Kdaj naj ga dodam? Po zagonu.

16. Google Search Console

Brezplačno Googlovo orodje, ki vam omogoča, da vidite rezultate vašega spletnega mesta v rezultatih iskanja.

Ali je vključeno? Da. Samo nastavite račun Search Search Console in sledite navodilom za povezavo z Google Analytics.

Kdaj naj ga dodam? Po zagonu.

17. Integracija socialnih medijev

To se nanaša na vgrajene funkcionalnosti, ki uporabnikom omogočajo skupno rabo vaše vsebine na različnih spletnih mestih družbenih medijev. Vključevanje v družbene medije vam omogoča, da isto vsebino prekrižate na svojem spletnem mestu in v svojih socialnih profilih.

Ali je vključeno? Da, na vaše spletno mesto Squarespace je mogoče povezati več kot 30 omrežij družbenih medijev. Pokazale se bodo kot povezane ikone.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem.

18. Navodila iskalnika

Včasih je potrebno spletno mesto “govoriti” iskalnikom, ki jih prosijo, naj določenih strani ne indeksirajo. To bi bilo potrebno, če bi imelo vaše spletno mesto dve zelo podobni strani in želite, da se v rezultatih iskanja prikaže samo ena. Z drugimi besedami, navodila za iskalnike zagotavljajo, da se kakršne koli podobne strani ne tekmujejo med seboj.

Ali je vključeno? Recimo… To je’je mogoče ustvariti navodila po meri za iskalnike, vendar to zahteva a “vbrizgavanje kode,” kar v bistvu pomeni “naredite sami.”

Kdaj naj ga dodam? Ob zagonu.

19. Kanonske oznake

Če imate več različic iste strani (ali če lahko do iste strani dostopate z več naslovi URL), vam kanonične oznake omogočajo izbiro, na kateri iskalnik naj se osredotoči. To jim preprečuje tekmovanje med seboj.

Ali je vključeno? Recimo… Kvadratni prostor samodejno postavi kanonične oznake na strani. Če pa jih kdaj želite urediti, boste’si spet od sreče.

Kdaj naj ga dodam? Ob zagonu.

20. Strukturirani podatki

Iskalnikom ponuja natančnejše informacije o vaših straneh. Na primer, ocene zvezd, ki jih vidite v rezultatih iskanja, so strukturirani podatki – in to’je samo en primer. Iskalniki imajo radi strukturirane podatke, saj uporabnikom pomagajo pri ujemanju super relevantnih informacij.

Ali je vključeno? Recimo… Squarespace samodejno izvaja nekatere vrste strukturiranih podatkov. Nadaljnji strukturirani podatki so možni, vendar vi’To boste morali storiti sami z drugo injekcijo kode. Če ti’če niste zadovoljni s kodo, za to obstajajo boljše storitve kot Squarespace.

Kdaj naj ga dodam? Pred lansiranjem.

Kako začeti s Squarespace SEO

V Squarespaceu je nekaj notranjih virov, ki vam pomagajo začeti s SEO. Oni’ustvaril kontrolni seznam najvišje ravni in celo objavil svoj vodnik za povečanje vašega spletnega mesta’s prepoznavnost iskalnika. Vodnik je precej podroben, z videoposnetki in obsežnimi pisnimi odseki, ki obravnavajo vse, od izbire ključnih besed do strukturiranja vsebine.

Vodnik je prav tako poln ustreznih povezav do bolj osredotočenih SEO vprašanj, na katera je Squarespace že odgovoril podrobneje. To je’je velik vir, ker ti’Dobili bomo odgovore, ki so že prilagojeni Squarespaceu’s orodji.

Vendar Squarespace na začetku vodnika priznava, da “SEO strategija ne spada v področje podpore Squarespace,” saj iskalniki nenehno spreminjajo svoje algoritme in vsako spletno mesto’Potrebe po trženju so edinstvene. To’s zakaj’pametno vzeti prostor Squarespace’S SEO viri kot izhodišče. Večina poglobljenega SEO vam pomaga’bom želel biti zunanji.

Ker se algoritmi iskalnikov vedno spreminjajo, tudi najboljši nasvet za SEO potrebuje stalno posodabljanje’ni posebnega pravilnika, ki’je prestala test časa ali kaj podobnega. Namesto tega zaupamo virom, kot sta Ahrefs SEO Blog in Neil Patel’S članki o SEO, ki obnavljajo najnovejšo zbirko nasvetov in trikov. Oglejte si, če ta spletna mesta govorijo vaš jezik in če ne’če so ti všeč, zagotovo porabite nekaj minut v Googlu in poiščite podroben blog ali dva, ki ustrezata vašim kriterijem. Tam’s pomanjkanjem dobro poznanih možnosti!

stran s podporo za kvadratni prostorNotranja pomoč pri Squarespaceu je odličen kraj za začetek

Ali obstaja SEO vtičnik Squarespace?

Najšibkejši vidik Squarespacea’s SEO podpora je pomanjkanje ustreznega vtičnika SEO.

SEO vtičniki so dodatna programska oprema, ki jo nekateri graditelji spletnih mest omogočajo nameščanje. Tisti od nas, ki nam manj poznajo kodiranje, omogočajo preprostejši način optimizacije informacij, kot so naslovne oznake in meta opisi. Zaradi tega je preprostost teh programov zelo priljubljena – vtičnik Yoast SEO za WordPress je eden izmed najbolj prenesenih vtičnikov WordPress vseh časov.

Po drugi strani kvadrat, ne’nimam kaj SEO vtičniki. Kvadratni prostor’Razlog za to je, da so njegova vgrajena SEO orodja dovolj močna. Vendar smo zamudili udobje, ki ga omogočajo vtičniki SEO – vsekakor poenostavijo postopek optimizacije vašega spletnega mesta.

7 nasvetov za kar največji izkoristek kvadrata

Squarespace SEO ima nori potencial za povečanje vaše spletne strani – če jo znate uporabljati. Tu so naši najboljši nasveti za uvrstitev nad vaše tekmece s Squarespace:

 1. Naj bo vaše število besed alt. Na kvadrat je velik prostor, kar običajno pomeni veliko slik. Alt besedilo je odličen način, da iskalnikom poveš, kaj si’vse o. Če jih dodate v Squarespace, je lahko bolečina, vendar je’je vredno tega.
 2. Izkoristite integracijo družbenih medijev. Integracija družbenih medijev v Squarespace je brezhibna, videti pa je tudi super. Povežite svoje račune s svojim spletnim mestom in poiščite uporabnike, ki tečejo (in delijo z njimi).
 3. The ‘Ni povezano’ značilnost je tvoj prijatelj. Squarespace ima priročno funkcijo, ki navaja vse strani, ki se nahajajo’t povezana s kjerkoli na vašem spletnem mestu. Običajno se uporablja za shranjevanje strani v teku, vendar je’je tudi odličen način zajemanja katere koli vsebine sirote. Iskalniki, kot so spletna mesta, ki jih je enostavno krmariti, torej ‘niso povezane’ strani so velike ne ne. Pazite na seznam nepovezanih strani in se prepričajte, da je vse ostalo dostopno.
 4. Povežite se z Google Analytics. To velja za vsakega graditelja spletnega mesta, vendar je’je tako pomemben, da ga omenimo za vsakega od njih. Google Analytics ponuja fantastičen vpogled v promet uporabnikov in kje lahko izboljšate – in to’je brezplačen!
 5. Bodite na tekočem z novimi funkcijami. Ustvarjalci spletnih strani se nenehno razvijajo in Squarespace se ponaša s tem, da je na samem vrhu. Pazite na najnovejše posodobitve. Morda boste našli kaj koristnega.
 6. Označite in kategorizirajte. Iskalniki imajo radi informacije. Več ko vedo o vašem spletnem mestu, bolje lahko služijo svojim uporabnikom. Na Squarespaceu lahko strani, objave in celo izdelke označite in kategorizirate.
 7. Poiščite pravo predlogo. Niso vse predloge Squarespace ustvarjene enake. Vizualne ekscentričnosti pomenijo, da se nekateri podeljujejo dobremu SEO veliko bolje kot drugi. Vzemite si čas in poiščite tistega, ki bo uravnotežil vaše potrebe oblikovanja z gladkimi zmogljivostmi iskalnika.

polje za iskanje kvadratnega prostora

Več načinov za izboljšanje spletnega mesta vašega kvadratnega prostora’s SEO

Čeprav Squarespace do določene mere optimizira vaše spletno mesto, na žalost lahko’ne naredim vse za vas. Obstaja nekaj pomembnih načinov, kako izboljšati spletno mesto’S uvrstitvijo tako, da sami stopite do SEO plošče, kot so:

Optimizacija ključnih besed

Če želite na svoje spletno mesto dobiti pravi promet – in količino – optimizirajte ciljne ključne besede. Začnite z malo raziskovanja, da boste vedeli, katere ključne besede ljudje dejansko iščejo. Brezplačno lahko uporabite Google načrtovalnik ključnih besed in poiščete najboljše ključne besede za svojo stran – to morajo biti ustrezne, priljubljene in znotraj vašega tekmovalnega dosega.

Enkrat ti’našli ste najbolj dragocene ključne besede za vaše spletno mesto, jih morate optimizirati! Vključite jih v svoje meta naslove, meta opise, alt besedilo, URL, povezave in drugo! Na primer, postavite ga v prvi stavek prvega odstavka, vendar vedno ohranjajte naravno.

Lahko vidite, katere ključne besede imate’se uvrščate na Google Search Console, tako da lahko spremljate, katere strani je treba posodabljati ali katere so uspešne.

Kakovost vsebine

Don’t ne padete v past napolnjevanja ključnih besed na vse možne lokacije! Google vas bo z maščevanjem premagal in ta uvrstitvena točka številka ena bo zatemnjen in oddaljen spomin. Google obožuje kakovost vsebine.

To je zelo pomembno – pokazati morate raven avtoriteto in zaupanje v vaši vsebini, da se Google nasmehne vašemu spletnemu mestu. V tem je veliko dejavnikov, kot so preverjanje dejstev, standardi slovnice in črkovanja ter ohranjanje izvirnosti vaše vsebine.

Prav tako lahko poskrbite, da bo vaša stran storila tisto, kar je obiskovalec pričakoval od nje, povezave do drugih sorodnih ali koristnih strani in ima dobro strukturo strani – vaša glavna vsebina mora biti vidna takoj.

Stiskanje slik

Hitrost je najpomembnejša pri spletnih mestih, in čeprav so slike na vašem spletnem mestu fantastične, lahko hitrost nalaganja resnično povlečete navzdol. Za rešitev te težave, najprej jih morate stisniti. Z brezplačnim orodjem, kot je Kraken, lahko zmanjšate velikost datoteke in tako zmanjšate količino prostora na disku, ki ga porabi. Končni rezultat? Hitrejše hitrosti nalaganja!

Sestavite povratne povezave

Povratna povezava je povezava, ki jo vaše spletno mesto dobi z drugega spletnega mesta, in prikazuje iskalnike, ki jih vaše spletno mesto jemlje resno. Glavna stvar, ki jo morate vedeti o povratnih povezavah, je, da jih je treba naravni in ustrezni. Google bo vedel, če plačate povratne povezave, in vaša uvrstitev bo zaradi tega trpela!

Najboljši način za izgradnjo povratnih povezav je ustvarjanje visoko kakovostne vsebine s katerimi se bodo ljudje želeli povezati. Delite svoje strani po svojih kanalih v družabnih medijih in pišite objave gostov za druga spletna mesta z dovoljenjem za povezavo nazaj do svojega spletnega mesta. Prepričajte se le’re dragocene povezave namesto nepomembnih ali neželenih.

Arhitektura strani

Sliši se zapleteno, toda odlična arhitektura spletnega mesta je pravzaprav precej preprosta. To je’Vse o tem, kako obiskovalcem – in tistim botsam iskalnikov – omogočiti enostavno in gladko potovanje po vašem spletnem mestu.

Don’t naj vaši uporabniki razmišljajo o tem, kje morajo klikniti – to naj bo očitno! Bodite prepričani, da ni prekinjenih povezav, in poskusite uporabnike usmeriti tja, kamor so’greste v čim manj klikih. Tu so koristni edinstveni URL-ji, saj iskalniki prikazujejo, kje so stvari na vašem spletnem mestu.

Optimizacija besedila sidra

Besedilo sidra je modro podčrtano besedilo, ki ga vidite na strani’s je priložena povezava. Najpomembnejše, kar si morate zapomniti s sidrnim besedilom, je, da ga ohranite kot relevantno kot je mogoče. Na primer, če je bilo sidrno besedilo ‘Pregled kvadrata’ povezava pa vas je preusmerila na stran o pasji hrani, to ne bi bilo optimizirano.

Obstajajo različne vrste sidrnega besedila, od splošnih sidrišč ‘Klikni tukaj,’ do blagovnih znamk, kot so sidra ‘Strokovnjak za izdelavo spletnih strani,’ in obstajajo različni načini, kako jih lahko uporabite. Splošno pravilo je, da jih pomešate, in se prepričajte’vedno povezujete na zanesljiva spletna mesta.

Želite več nasvetov za SEO? Ne glejte naprej…

Vodič za besedilo sidra – odličen način za izboljšanje vašega SEO

Vodnik za povratne povezave – kaj so povratne povezave in kako jih uporabljati

Vodnik po arhitekturi spletnega mesta – še en odličen način za povečanje SEO na vašem spletnem mestu

Squarespace SEO proti konkurenci SEO

Podjetje Squarespace SEO, ki je postavljeno pred svoje druge graditelje spletnih mest, izstopa po prilagoditvi. Če se počutite zelo udobno z osnovnim SEO, potem Squarespace ponuja odlično priložnost za popoln nadzor nekaterih bolj tehničnih vidikov vašega spletnega mesta.

Vendar, če ste’ste pripravljeni žrtvovati ta praktični element za lažjo izkušnjo, potem pa Wix’s SEO funkcije vam bodo morda bolj ustrezale. Če je glavni poudarek vašega spletnega mesta e-trgovina, je morda bolje opremljen graditelj spletnih mest, kot sta Weebly ali Shopify, za optimizacijo spletnega mesta. Mi’ste že primerjali tri najboljše ponudnike spletnih mest za SEO, tako da lahko sami ocenite prednosti in slabosti.

Nekoliko drugačni od ustvarjalcev spletnih strani so sistemi za upravljanje vsebine (CMS), ki vam na splošno omogočajo veliko več nadzora nad elementi, ki se nahajajo na spletnem mestu. WordPress je eden takšnih CMS-jev in ima ogromno zalog SEO vtičnikov, ki pomagajo povečati vaše spletno mesto’uvrstitve z minimalnim naporom z vaše strani.

Medtem ko je WordPress SEO lažji za uporabo kot Squarespace SEO, ne pozabite, da CMS, kot je WordPress, zahtevajo več znanja o kodiranju kot graditelji spletnih strani, zato energijo’Prihranili bomo pri SEO funkcijah, ki bodo potrebne na druge načine.

Zgodbe o uspehu kvadrata

To je’Res je, da sta všeč Keanu Reeves in John Malkovich svoja spletna mesta oskrbela s Squarespace. A zvezdniki niso’t najboljše študije primerov za SEO, saj so njihova javna imena in osebnosti dovolj optimizacija! Pustiti’poglej nekaj “redna” spletna mesta, ki na vrhu uvrščajo Squarespace:

Dieline. Ta mlada digitalna medijska družba se je ustanovila leta 2005 in ima že vsak mesec na milijone organskih obiskovalcev. Rast kot ta’ni mogoče, če Squarespace ne bi mogel’t rokovati s SEO.

dieline kvadratni prostor seoTam’ni razloga, zakaj znamka lahko’Ne uporabljajte se v Squarespaceu

Freeman’s Restavracija. Konkurenca med restavracijami v New Yorku je velika, vendar Freeman’s več kot ima svoje. Zraste na lestvici za svoje ime, kar je dober začetek, vendar se pojavlja tudi za velika iskanja, kot je “najbolje brunch spodnja vzhodna stran” in “hipster restavracije nyc.” To’na stotine potencialnih strank mesečno prav tam.

rezultati iskanja freemans squarespace seoSkromna stran in središče spletnega mesta Squarespace za konkurenčen in dragocen iskalni izraz v Googlu

Vas zanima, če želite izvedeti več o zgodbah o uspehu Squarespace? Nekaj ​​njihovih partnerjev z višjimi profili si lahko ogledate na njihovi strani strank. Seveda vzemite nekaj primerov z zrnom soli – nima vsak prednost, da je to ime gospodinjstva.

Potrebujete pomoč pri zagonu in delu spletnega mesta? Spodaj si oglejte naše priročne vodnike:

Kako sestaviti spletno mesto – za vse, kar morate vedeti o spletu

Kako zgraditi spletno trgovino – če želite izvedeti, kako začeti prodajati na spletu

Vrhunski graditelji spletnih mest – najti pravega ustvarjalca spletnih strani za vas

Končna razsodba: Ali je kvadrat za vas?

Squarespace ima omejitve, vendar je večina njegovih lastnosti SEO čistih in enostavnih za uporabo. Ti’Za izvajanje naprednih tehnik se morate seznaniti s kodiranjem. Če to’je težava zate, vendar ti’najbolje, da s storitvijo, kot sta Wix ali Weebly.

Če ti’Če ste udobni s kodiranjem in nadzorom vrednosti nad svojim spletnim mestom, je Squarespace odlična prodajna mesta za ustvarjalne podvige, mala podjetja in osebne portfelje. Za večja spletna mesta za e-trgovino bo morda vredno pogledati Shopify za razširljivost.

Še vedno zanima? Squarespace ponuja brezplačno dvotedensko preskusno različico, kar je več kot dovolj časa, da preizkusite svojo SEO igro in preverite, ali jo ima’prav zate. Najslabši scenarij, ti’Dobil bom nekaj čudovitih oblikovalskih idej.

Najboljše scenarij primera, ti’Na koncu bom z izjemnim, profesionalnim spletnim mestom, ki je na prvem mestu v Googlu’s rezultati iskanja!

Če ti’še vedno smo veseli, ko se bo vaše brezplačno preizkušanje končalo, potem pa mi’dobili smo dobro novico: za naše bralce imamo ekskluzivno kodo za popust, ki bo znižala 10% stroškov vsakega načrta Squarespace. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete kodo WBE na blagajni.

SEO kvadrata: pogosta vprašanja

Ta vodnik je bil koristen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map