Tailor Brands Review: Adakah Penjana Logo Terbaik Untuk Anda?


Kajian Jenama Tailor

Ulasan Tailor Brands


Penarafan

5 daripada 5 bintang

Lihat Jenama Tailor

 • Platform penjenamaan yang mudah digunakan yang membolehkan anda merancang logo hanya dalam beberapa minit
 • Salah satu penjana logo dengan harga terbaik di pasaran
 • Pelbagai alat penjenamaan canggih yang terdapat pada rancangan premium

Ulasan oleh Fred Isaac

Terakhir dikemas kini pada 10 Jun 2019

Tailor Brands sedang dalam misi untuk membantu orang biasa membina jenama luar biasa dalam talian.

Semakin baik penampilan jenama anda, semakin bagus juga’s akan membuat persembahan.

Orang lebih cenderung menggunakan perkhidmatan anda, membeli produk anda atau hanya mengunjungi laman web anda jika anda mempunyai jenama yang kelihatan profesional. Anda tidak’harus menjadi gergasi multinasional seperti McDonald’s atau Nike mempunyai logo yang hebat.

Jadi bagaimana anda membuat logo bergaya untuk laman web anda tanpa melaburkan banyak masa dan wang?

Melangkah ke hadapan Tailor Brands.

Tailor Brands adalah alat pembelajaran mesin yang membantu usahawan dan pemilik laman web merancang penjenamaan yang hebat. Anda tidak’memerlukan anggaran reka bentuk yang besar dan anda tidak perlu’memerlukan kemahiran teknikal untuk mendapatkan logo dengan Tailor Brands.

Ia’merupakan salah satu pembuat logo terbaik dalam talian dan telah membantu lebih daripada tiga juta pelanggan.

Menurut syarikat itu, logo baru akan dirancang setiap saat. Jadi mesti melakukan sesuatu yang betul!

Dalam tinjauan Tailor Brands ini kami’Saya akan melihat:

 • Harga
 • Sokongan pengguna
 • Kualiti reka bentuk
 • Produk Jenama Penjahit Tambahan…
 • Dan banyak lagi!

Anda boleh menentukan sama ada Tailor Brands adalah alat yang tepat untuk membuat logo anda. Perkara terbaik ialah: merancang logo pada Tailor Brands adalah percuma. Anda dapat melihat seperti apa dahulu sebelum anda memutuskan untuk membelinya.

1

Ulasan Jenama Tailor: Kelebihan & Keburukan

Kebaikan dan keburukan

Kelebihan Tiga Penjual Jenama Teratas# 1

# 2

# 3

Kemudahan penggunaan
Ini adalah perkara pertama yang diketengahkan dalam tinjauan Tailor Brands. Platform ini sangat mudah dan mendapatkan reka bentuk logo sangat menyakitkan. Penyampaian produk siap anda juga berkualiti tinggi.
Produk tambahan
Dari kad perniagaan Tailor Brands hingga tandatangan e-mel dan bantuan media sosial, pelbagai produk melampaui logo. Tailor Brands ingin jauh lebih banyak daripada pembuat logo anda; ia ingin menjadi penyelesaian lengkap untuk keperluan jenama anda.
Nilai wang yang baik
Pelbagai produk dan perkhidmatan tambahan bermaksud Tailor Brands bernilai baik untuk wang. Harga (lebih lanjut mengenai ini kemudian) dinyatakan dengan jelas di laman web dan setiap rancangan menyediakan ciri-ciri kukuh sebagai standard. Apa’lagi, anda boleh mendapatkan pelbagai logo yang dirancang secara percuma – apa’nilai wang yang lebih baik daripada itu?
Kekurangan Dua Penjual Jenama Teratas# 1

# 2

Tiada sokongan telefon
Seperti mana yang anda ketahui yang membuat laman web, dapat bercakap dengan seseorang di telefon boleh menjadi pertolongan besar. Jadi ia’sedikit kelemahan yang tidak dilakukan oleh Tailor Brands’t menawarkan sokongan telefon. Walaupun begitu, sokongan e-mel cepat dan bermanfaat, dan laman web ini penuh dengan panduan mendalam.
Penyesuaian terhad
Tailor Brands tidak memberikan konsultasi satu persatu dengan pereka untuk menyampaikan logo yang diperibadikan secara unik. Tetapi ia’penting untuk diingat logo Tailor Brands tidak dibuat sebelumnya dan anda boleh membuat tweak, seperti pada skema font dan warna. Logo dibuat di tempat, berdasarkan maklumat yang telah anda berikan kepada syarikat.

2

Cara Anda Menggunakan Jenama Tailor & Apa yang kamu dapat

“Tidak sampai 10 minit untuk Tailor Brands memberi saya identiti korporat yang lengkap.”

Untuk tinjauan Tailor Brands, kami memutuskan untuk meletakkan sebut harga ini kepada syarikat’laman utama ujian.

Untuk mendapatkan logo pada Tailor Brands, anda harus menjawab soal selidik pendek mengenai pilihan syarikat dan jenama anda. Ini termasuk jenis fon yang anda suka dan apa yang syarikat anda’nama adalah.

Untuk menjalankan dummy kami, kami melancarkan syarikat kereta vintaj…

Penciptaan Logo Jenama Tailor Langkah 1Berikan Tailor Brands maklumat mengenai jenama anda dan ia akan menjadikan anda logo yang bergaya.

Bar memberitahu anda berapa banyak proses yang anda tinggalkan untuk diselesaikan.

Penciptaan Logo Jenama Tailor Langkah 4Tailor Brands akan mendasarkan logo anda pada gaya yang anda nyatakan yang anda sukai.

Anda boleh memilih sama ada anda mahukan logo berdasarkan ikon, nama atau nama awal, dan boleh bereksperimen dengan gaya fon yang berbeza.

Petua Teratas: Untuk memanfaatkan Tailor Brands sepenuhnya, fikirkan perniagaan anda sebelum anda memulakan. Adakah ia formal atau menyeronokkan? Produk atau perkhidmatan? Tempatan atau kebangsaan? Menjalankan perniagaan anda’identiti pertama akan membantu Tailor Brands menghasilkan logo yang sesuai untuk anda.

Sekali anda’sudah selesai, Tailor Brands’ algoritma akan menghasilkan sejumlah pilihan logo berdasarkan jawapan anda. Anda dapat melihat bagaimana setiap orang melihat barang seperti kad nama, beg dan kemeja-T.

Di sini’s logo pilihan kami di laman utama laman web, contohnya:

Logo Selesai Jenama TailorDengan Tailor Brands, anda dapat melihat impian penjenamaan anda menjadi kenyataan di depan mata anda.

Secara keseluruhan, kami menjumpai Tailor Brands’ sistem lancar, dinamik dan menyeronokkan! Kami menyukai kenyataan bahawa anda boleh kembali ke halaman sebelumnya jika anda’telah membuat kesilapan tanpa memulakan lagi.

Bimbang Tailor Brands terdengar terlalu robotik?

Don’boleh. Sudah tentu, Tailor Brands adalah automatik tetapi tidak’hanya mengeluarkan logo secara rawak. Hasilnya sangat diperibadikan kerana mereka’berdasarkan maklumat yang anda berikan. Ia’agak jarang melihat tahap keperibadian ini dalam penjana logo yang berpatutan.

Ia’seperti bekerjasama dengan seorang pereka, tanpa bil yang mengejutkan! Sudah tentu, anda menang’t mempunyai kreativiti yang sama seperti bekerja dengan pereka sepenuh masa. Tetapi jika anda’kembali bekerja dengan anggaran, don’tidak tahu di mana untuk memulakan, atau tidak’Untuk mengimbas ribuan grafik, Tailor Brands adalah pilihan yang bagus.

3

Adakah Tailor Brands mudah digunakan?

Kesederhanaan adalah Tailor Brands’ titik jualan unik. Ia’jenis alat yang kami sukai kerana mendemokrasikan reka bentuk web – tiba-tiba ada yang dapat logo yang bagus untuk jenama mereka!

Biarkan’s menggali sedikit lebih dalam.

Secara tradisinya, untuk mendapatkan logo bergaya anda’d harus bekerjasama dengan pereka profesional. Ini melibatkan kos pendahuluan dan banyak perbincangan bolak-balik. Pada akhir komisen, anda mungkin tidak akan berakhir dengan logo yang anda suka!

Tetapi untuk menghasilkan logo yang hebat pada Tailor Brands, yang perlu anda lakukan ialah:

 • Titik
 • Klik
 • Jenis

Ia’memang betul.

Di sini’contoh dari proses Tailor Brands:

Penciptaan Logo Jenama Tailor Langkah 2Tailor Brands menggunakan maklumat yang anda sampaikan mengenai perniagaan anda untuk membuat logo anda

Kerana alat ini sangat mudah untuk dikendalikan, alat itu’anda boleh mencubanya berkali-kali sehingga anda menemui logo terbaik untuk anda.

Sekali anda’telah menemui reka bentuk anda, menyesuaikannya dengan fon atau warna baru sangat intuitif. Penyesuaian ini mungkin terasa sedikit terhad jika anda mempunyai idea yang sangat jelas mengenai logo yang anda mahukan. Tetapi bagi kebanyakan orang, reka bentuknya akan lebih dari cukup. Di sana’Tidak ada yang menghalang anda mengambil logo anda dan menggunakan alat seperti Adobe untuk menyanyikannya lebih jauh.

Tailor Brands juga menjadikan pratonton bagaimana logo anda akan kelihatan sebelum anda memutuskan untuk membelinya.

Anda boleh memuat turun logo anda sebagai PNG atau JPEG resolusi tinggi untuk penggunaan dalam talian, atau sebagai fail EPS Vektor yang boleh dicetak (hanya pada pelan premium – lebih banyak lagi pada rancangan kemudian).

Untuk mengetahui seberapa mudah Tailor Brands digunakan, teruskan butang di bawah…

4

Reka Bentuk: Seberapa Baik Logo Penjual Tailor?

Jadi Jenama Tailor’ logo mudah dibuat, tetapi adakah ia baik?

Satu perkara penting untuk diperkatakan ialah Tailor Brands sangat telus. Sama ada anda fikir logo itu baik, buruk atau jelek, ada’tiada kejutan tersembunyi. Apa yang anda lihat di layar adalah seperti apa logo anda.

Kualiti logo Tailor Brands adalah tinggi kerana logo dan fon yang digunakannya sangat digilap.

Tailor Brands mencipta reka bentuk yang paling unik jika dibandingkan dengan pesaingnya. Ia mendapat gambarnya dari vendor pihak ketiga bernama Noun Project, yang menjaga semua lesen dari gambar tersebut’pencipta.

Projek Kata Nama’Perpustakaan ikon sangat luas dan spesifikasi sangat tinggi. Inilah sebabnya mengapa Tailor Brands menonjol di antara penjana logo murah dan murah di pasaran.

Tegasnya, di sana’Tidak ada jaminan reka bentuk anda akan unik untuk anda. Itu’tentu juga bekerjasama dengan mana-mana pereka atau agensi! Tetapi Tailor Brands mencipta lebih dari satu juta pilihan logo yang berbeza untuk setiap pesanan, jadi begitu’sangat tidak mungkin logo anda dimenangi’untuk menjadi peribadi anda.

Tailor Brands melangkah antara kesederhanaan dan kemampuan, dan kualiti reka bentuk. Ia’s mengapa ia’pilihan yang sangat baik jika anda’re freelancer, pemilik perniagaan kecil atau pengusaha, seseorang yang ingin membuat jenama dalam talian untuk pertama kalinya, atau hanya jika anda’kembali bekerja dengan anggaran tetapi jangan’Saya mahu berkompromi sepenuhnya pada kualiti.

Hanya kerana anda tidak’mempunyai poket sedalam McDonald’s tidak’ini bermaksud anda harus memilih reka bentuk logo yang buruk, betul?

Bolehkah saya menandakan jenama Tailor Brands saya?

Ini adalah soalan biasa dari pelanggan, jadi kami mengemukakannya kepada Tailor Brands.

Syarikat itu memberitahu kami bahawa walaupun anda bebas menggunakan logo anda untuk tujuan bukan komersial atau komersial, jika anda mahu menandakannya, anda’Saya perlu bercakap dengan peguam.

Ini kerana undang-undang tanda dagangan berbeza dari satu tempat ke tempat yang lain. Tailor Brands adalah “tidak dapat memberi nasihat undang-undang” (dan kami juga).

5

Sokongan Pelanggan Tailor Brands

Walaupun dengan alat termudah di dunia, ia’menggalakkan anda untuk mengetahui bahawa bantuan boleh didapati sekiranya anda buntu. Jadi sekarang’ada masanya dalam tinjauan Tailor Brands kami untuk membincangkan sokongan pelanggan.

Sekiranya ada’satu kelemahan untuk Tailor Brands itu’ia tidak berlaku’t menawarkan sokongan telefon.

Kami tahu dari membina laman web bahawa mempunyai sokongan telefon di paip adalah sumber yang tidak ternilai. Di sana’tidak seperti menjelaskan masalah anda kepada manusia.

Setelah itu, Tailor Brands’ laman web mempunyai bahagian Soalan Lazim yang padat yang penuh dengan panduan mendalam untuk menjawab soalan anda yang paling mendesak.

Sokongan pelanggan tersedia melalui borang dalam talian atau melalui e-mel di Pengalaman pertama kami, respons cepat, perhatian dan bermanfaat. Tailor Brands mengatakan ia bertujuan untuk bertindak balas dalam 24-48 jam. Kami mendapat jawapan untuk pertanyaan kami dengan selesa di dalam tetingkap ini.

Sebahagian daripada sokongan yang ditawarkan, tentu saja, betapa senang digunakan Tailor Brands. Banyak kerja keras yang dilakukan untuk menjadikan proses pembuatan logo semudah mungkin.

Kami’telah merancang banyak logo ujian menggunakan Tailor Brands dan tidak pernah memerlukan bantuan.

6

Harga Jenama Tailor: Berapa Kos Jenama Tailor?

Jadi berapa kos semua ini? Ulasan Tailor Brands tidak akan lengkap tanpa melihat harga.

Terdapat dua rancangan langganan Tailor Brands:

 • Logo Dinamik – $ 9.99 / bulan atau $ 2.99 / bulan jika anda membayar sepanjang tahun
 • Premium – $ 49.99 / bulan atau $ 10.99 / bulan jika anda membayar sepanjang tahun

Di sana’s juga diskaun tambahan jika anda mendapat langganan dua tahun.

Dan ingat, ia’PERCUMA untuk bermain-main dengan alat dan membuat logo.

Kedua-dua rancangan ini memberi anda:

 • Logo Resolusi Tinggi
 • Fail PNG telus
 • Lesen penggunaan komersil
 • Manfaat termasuk analisis jenama dan logo bermusim khas (sepanjang tempoh rancangan anda).

Ia’penting untuk diingat bahawa anda boleh membatalkannya pada bila-bila masa dan anda’Saya masih akan mendapat logo dan hak komersial anda. Anda’Saya akan kehilangan faedah berterusan sebagai pelanggan Tailor Brands.

Oleh itu, jika anda hanya mahu mendapatkan logo dan don’Untuk menginginkan kos berterusan, kami mengesyorkan anda membayar selama satu bulan pada pelan Logo Dinamik. Tetapi jika anda’setelah pelaburan jangka panjang dalam jenama anda, dan telah membuat anggaran yang berpatutan, maka pelan Premium tahunan perlu dilihat.

Ini kerana perbezaan besar antara kedua rancangan tersebut adalah bahawa pilihan Premium adalah penyelesaian penjenamaan sepenuhnya. Tailor Brands berpatutan kerana ciri-ciri tambahan yang terdapat di dalam rancangan Premium.

Kosnya kira-kira setara dengan pesaing pasaran.

Tailor Brands sedang dalam perjalanan untuk menjadi jauh lebih banyak daripada penjana logo. Ia’s kedai sehenti untuk banyak keperluan jenama anda. Untuk membuat perubahan pada logo anda, anda’Saya mesti menggunakan rancangan Premium.

Yang membawa kita ke…

7

Penjual Jenama: Perkhidmatan Tambahan & Produk

Daftar ke rancangan Premium dengan Tailor Brands dan anda’Saya akan mendapat akses ke pelbagai produk dan perkhidmatan yang mengagumkan.

Ini termasuk:

 • Alat ubah saiz logo
 • Nasihat strategi jenama
 • Alat reka bentuk kad perniagaan
 • Sokongan media sosial (termasuk catatan Facebook dan iklan, dan alat reka bentuk penutup sosial)
 • Garis panduan jenama dalam talian
 • Persembahan berjenama
 • Dek perniagaan berjenama
 • Alat tanda air berjenama (sesuai jika anda’seorang artis yang menjual gambar dalam talian)

Kami menang’t melalui semuanya di sini (ini adalah tinjauan Tailor Brands, bukan penjualan), tetapi kami’Akan memberikan analisis yang mudah dicerna. Untuk senarai penuh, lawati Tailor Brands.

Jenama Tailor’ perkhidmatan tambahan sangat baik jika media sosial adalah sebahagian besar jenama anda’kehadiran dalam talian. Ini akan membantu anda membuat catatan untuk Twitter, Facebook dan Instagram dan membuat logo dan gambar bersaiz sempurna untuk setiap platform ini.

Anda juga boleh mendapatkan sokongan untuk menambahkan logo anda ke tandatangan e-mel. Ini adalah jenis tugas yang boleh memakan masa anda, terutamanya jika anda’tidak berpengalaman dengan reka bentuk. Tetapi ada juga tugas yang jika anda tidak lakukan’Melakukannya dengan betul dapat menjadikan jenama anda kelihatan amatur.

Di sana’Tidak syak lagi alat tambahan akan membantu anda membina jenama dalam talian yang hebat. Jenama yang maju akan menghasilkan lebih banyak pendapatan, jadi perbelanjaan bulanan anda akan terbayar dalam jangka masa panjang.

Walau bagaimanapun, jika anda’kembali mencari perkara yang mudah maka ia mungkin menjadi komplikasi yang tidak perlu (belum lagi kos!)

Contoh Kad Perniagaan Tailor BrandsDengan Tailor Brands, anda dapat melihat logo anda dalam situasi kehidupan sebenar, seperti kad nama! 8

Tailor Brands Review: Kesimpulan

Tailor Brands adalah pilihan yang bagus jika anda’mencari kaedah cepat dan menjimatkan untuk membuat logo.

Sekiranya anda tidak’anda mempunyai masa atau wang untuk melabur dalam logo yang direka secara profesional, atau anda’kembali bimbangkan kemahiran teknologi anda’hingga awal, Tailor Brands mungkin saja jawapannya.

Ini memberi peluang kepada pemilik perniagaan kecil dan peniaga dalam talian satu kumpulan untuk meningkatkan berat badan mereka di arena penjenamaan dan bersaing dengan anak lelaki besar.

Sebilangan daripada anda mungkin baru memulakan perjalanan penjenamaan anda. Anda mungkin tidak pasti apa yang anda mahukan atau apa’s ada. Tailor Brands adalah perhentian pertama yang baik untuk menemui reka bentuk logo yang dapat membantu membina jenama anda’gambar s.

Pengguna yang lebih berpengalaman mungkin mendapati pilihan penyesuaian agak terhad, atau ditangguhkan oleh ikon yang telah dirancang sebelumnya.

Tetapi berkat ciri-ciri yang terdapat pada rancangan Premiumnya, Tailor Brands juga dapat menawarkan perkhidmatan yang lebih lama. Ini boleh menjadi perundingan penjenamaan automatik anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me