Templat Laman Web Hartanah Terbaik | Cari Reka Bentuk Yang Sesuai Untuk Agensi Anda

“Menggunakan templat laman web harta tanah adalah kaedah terbaik untuk menjimatkan masa dan wang anda. Anggap saja itu sebagai jalan pintas ke laman web yang membantu anda memberikan kesan pertama yang kuat, membina jenama anda dan memenangi bakal pelanggan baru.”


Tetapi memilih templat laman web harta tanah yang betul mungkin sedikit lebih sukar daripada yang anda fikirkan.

Anda’kita mempunyai begitu banyak pilihan untuk memilihnya agak sukar untuk mengetahui di mana hendak bermula…

Main

Lihat? Dan itu’hanya pengecap!

Sekarang, kita boleh membuang banyak tangkapan skrin templat di bawah, tetapi apa gunanya kecuali anda mempunyai idea tentang apa yang anda mahukan? Sebagai gantinya, kami ingin memberi kuasa kepada ANDA untuk membuat keputusan sebaik mungkin untuk perniagaan harta tanah anda.

Itu’mengapa kita’telah membuat panduan ini!

Di bawah ini, kami’Saya akan menunjukkan templat laman web harta tanah terbaik di pasaran. Kami’Saya juga akan melalui ciri-ciri utama yang diperlukan templat anda untuk membantu perniagaan anda berkembang sambil menjimatkan masa, usaha dan wang.

Berdasarkan kajian kami, anda’Saya akan temui templat laman web harta tanah terbaik dari:

 • Ruang Squarespace
 • Wix
 • Weebly
 • Placester

Sebelum kita bermula, lihat ringkasan ringkas pembangun laman web terbaik kami:

Pada akhir panduan ini, anda’Saya akan mengetahui perkara penting yang perlu dicari dalam templat harta tanah. Anda’Saya juga telah melihat beberapa templat harta tanah yang paling memberi inspirasi di sekitar. Ini membantu anda membuat keputusan yang lebih baik untuk perniagaan anda.

TINJAUAN KENDIRI

Klik pada pautan berikut untuk membaca bahagian tertentu:

 1. Perkara Utama yang Dimiliki Templat Harta Tanah Terbaik
 2. Templat Laman Web Hartanah Terbaik
  • Ruang Squarespace
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Kesimpulan: Templat Laman Web Hartanah Terbaik Untuk Anda

HAL-HAL UTAMA TEMPLATE LAMAN WEB REAL ESTATE TERBAIK MEMILIKI

“Anda mungkin sudah tahu bagaimana anda mahu laman web harta tanah anda kelihatan – tetapi laman web anda lebih daripada sekadar brosur! Ia’adalah alat untuk mengembangkan perniagaan anda. Ini menjadikan templat harta tanah penting anda mengandungi ciri utama tertentu.”

Daripada menghabiskan ribuan dolar untuk menyewa pembangun web, mengapa tidak memanfaatkan fungsi luar kotak yang ditawarkan oleh templat laman web harta tanah?

Templat kami yang disyorkan di bawah ini menarik dan direka secara profesional. Mereka juga dilengkapi dengan semua loceng dan wisel yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan anda ke tahap seterusnya!

Templat laman web harta tanah terbaik akan:

 1. Bersikap mesra mudah alih
 2. Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)
 3. Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda
 4. Bantu anda menjana petunjuk baru
 5. Bantu anda menerangkan proses jual beli

1. Bersikap mudah alih

“Ia’penting bahawa templat laman web harta tanah anda responsif mudah alih atau paling tidak mesra telefon bimbit. Sekiranya laman web harta tanah anda kelihatan hebat di mana-mana peranti, maka anda’kurang cenderung kehilangan jualan.”

Lebih 70% orang Amerika kini lebih gemar melayari internet di telefon pintar atau tablet mereka’Tidak pernah menjadi lebih penting bagi laman web harta tanah anda untuk kelihatan hebat pada pelbagai peranti.

Sebaik-baiknya, anda’Saya akan memilih templat laman web harta tanah yang responsif mudah alih, yang membolehkan laman web anda mengubah saiz dan mengoptimumkan dirinya untuk skrin itu’dilihat pada.

Sekiranya templat anda tidak’responsif, maka sekurang-kurangnya ia mesra telefon bimbit. Ini membolehkan anda menyesuaikan laman web anda untuk layar yang lebih kecil di pembangun anda’penyunting.

Memastikan templat laman web harta tanah anda kelihatan hebat di mana-mana peranti menjadikannya mudah untuk dilayari bila-bila masa, di mana sahaja. Ini dapat membantu memperoleh calon petunjuk baru yang berpotensi dan menghasilkan lebih banyak pertanyaan.

2. Pamerkan harta anda (masa lalu + sekarang)

“Memilih templat laman web harta tanah yang menunjukkan senarai anda adalah mustahak jika anda ingin menarik perhatian pembeli. Memaparkan senarai lalu juga menunjukkan bahawa anda boleh menutup harta tanah, membina kepercayaan.”

Ia’penting bahawa templat harta tanah anda menunjukkan senarai anda dan menarik perhatian. Ini memudahkan orang mencari harta benda yang mereka mahukan dengan cepat.

Anda’Saya juga mahu memamerkan senarai sebelumnya. Sekiranya anda tidak’t, bagaimana bakal pelanggan mengetahui bahawa anda’telah menutup sebarang tawaran, atau jenis hartanah yang boleh anda tutup?

Templat kami yang disyorkan di bawah meletakkan senarai anda di depan dan di tengah, membina kepercayaan sehingga pembeli tidak’t cari tempat lain.

Pilih templat laman web harta tanah yang menunjukkan senarai terkini anda + semasa dengan cara terbaik. Ini menarik perhatian bakal pembeli dan dapat membantu membina kepercayaan.

3. Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda

“Jenama harta tanah anda lebih daripada menjual harta tanah. Ia’dipengaruhi oleh kesan pertama yang anda buat, pengetahuan yang anda paparkan dan sama ada bakal pelanggan membeli tawaran anda. Memilih templat harta tanah yang tepat boleh menjadi penjimat masa nyata dalam membantu anda mengembangkan jenama anda.”

Pada asasnya, templat laman web harta tanah anda perlu dapat memaparkan logo jenama anda, warna jenama anda, dan mempunyai ruang untuk banyak gambar harta tanah yang indah. Ini dengan segera menentukan siapa anda yang berpotensi menjadi prospek – pembeli + penjual.

Anda’Saya juga mahukan templat yang membolehkan anda memperkenalkan diri kepada dunia. Mempunyai ‘Tentang kita’ halaman pada templat anda menjimatkan masa anda menambahkannya dan benar-benar dapat membantu membina kepercayaan dengan cepat.

Jauhkan mata anda untuk templat dengan blog juga. Anda tidak’Saya ingin meluangkan masa untuk mengkonfigurasi + menyiapkan blog jika anda boleh memilih templat yang sudah termasuk!

Menulis blog adalah kaedah terbaik untuk berkongsi kepakaran anda dan memperbaiki laman web anda’s SEO. Sekiranya anda membuat blog secara berkala mengenai sesuatu topik, ini sebenarnya dapat membantu meningkatkan kedudukan Google anda, meletakkan perniagaan anda di hadapan lebih banyak orang.

Templat harta tanah di bawah semuanya dapat membantu mengembangkan jenama anda dan membina kepercayaan pelanggan. Mereka dilengkapi dengan blog dan halaman yang kaya dengan kandungan lain, menjimatkan masa + usaha anda untuk menambahkannya dalam diri anda.

4. Bantu anda menjana petunjuk baru

“Di dunia digital kita, jika pembeli dan penjual boleh’untuk menghubungi anda melalui laman web anda, mereka’Saya akan pergi ke tempat lain. Pilih templat harta tanah dengan borang hubungan supaya petunjuk dapat menghubungi anda dengan senang.”

Anda’mempunyai puluhan pesaing yang berusaha memperoleh bahagian pasaran yang sama, jadi anda perlu membuat sesuatu yang semudah mungkin. Jika tidak, prospek akan kelihatan di tempat lain.

Ini bermaksud templat harta tanah anda harus membolehkan orang menghubungi anda melalui laman web anda.

Ini bukan sahaja mempermudah proses siasatan, tetapi memberi anda kemampuan untuk menghasilkan penilaian rumah dari hari pertama.

Memilih templat dengan borang kenalan yang sudah ada adalah cara terbaik untuk menjimatkan masa yang boleh anda habiskan untuk perkara yang lebih penting – seperti menutup tawaran!

Templat harta tanah yang disyorkan kami semua mempunyai halaman atau borang hubungan, yang memudahkan pembeli + penjual untuk menghubungi. Bonus tambahan adalah bahawa ia’Saya akan meluangkan masa berharga anda’jika tidak, belanjakan untuk menambahkannya ke laman web anda.

5. Bantu anda menerangkan proses jual beli

“Sekiranya anda menerangkan bagaimana keadaan berjalan, pelanggan anda akan menggunakan anda. Cuba pilih templat harta tanah yang mempunyai ruang untuk kandungan penting ini.”

Seperti mana-mana pekerjaan berdasarkan penjualan, memenangi kepercayaan pelanggan adalah mustahak jika anda ingin berjaya (yang saya anggap anda lakukan sekiranya anda berjaya’membaca semula panduan ini!).

Salah satu kaedah terbaik untuk mendapatkan prospek untuk anda adalah dengan menjelaskan prosesnya’akan melalui.

Laman web harta tanah anda harus berfungsi sebagai versi digital persembahan yang anda berikan kepada pemilik rumah dan pembeli rumah di pejabat dunia nyata anda. Anggaplah ia sebagai faktor kepercayaan dalam talian.

Di sana’tidak ada sebab mengapa ini mesti menjadi teks. Mungkin lebih baik disampaikan melalui video atau rangkaian gambar? Apa sahaja yang anda putuskan, pastikan anda dapat menyampaikan kandungan utama ini pada templat harta tanah yang anda pilih.

Gunakan laman web anda untuk memberitahu prospek bagaimana anda bekerja. Ini bagus untuk ketelusan dan juga membantu menguruskan harapan. Templat harta tanah di bawah dapat membantu anda membina kepercayaan dengan menerangkan proses anda kepada prospek.

TEMPLATE LAMAN WEB REAL ESTATE TERBAIK

“Sebilangan besar prospek akan menemui syarikat harta tanah anda dalam talian – mereka menang’t berjalan melalui pintu. Anda memerlukan templat laman web harta tanah yang memberikan kesan pertama yang kuat dan menjadikan anda sebagai pelanggan jenama’ boleh mempercayai.”

Templat harta tanah yang anda pilih akan memberi kesan besar kepada kejayaan digital anda – jadi pilihlah satu’keputusan yang harus anda ambil ringan.

Untuk menjadikan hidup semudah mungkin untuk anda, di bawah anda’Kami akan mencari templat laman web harta tanah terbaik kami di sekitar.

Setiap templat di bawah adalah dari salah satu pembangun laman web harta tanah yang kami cadangkan. Mereka mempunyai ciri-ciri penting yang disenaraikan di atas dan mudah diedit. Mereka’cara terbaik untuk membuat kesan pertama yang menarik.

1) Squarespace (1+ juta laman web)

“Squarespace adalah pilihan baik pembangun laman web untuk laman web harta tanah anda jika anda menginginkan pengalaman profesional yang mewah.”

Squarespace menyediakan lebih daripada 80 templat untuk anda pilih, tetapi hanya beberapa templat harta tanah khusus.

Don’biarkan ini menghalang anda kerana anda dapat menyesuaikan semua Squarespace’templat dalam penyuntingnya yang mudah digunakan. Ini memudahkan anda menambahkan jenama anda sendiri dan menjadikan laman web anda menonjol.

Ruang Squarespace’templatnya bersih, bergaya dan profesional sekali menjerit. Mereka adalah pilihan terbaik bagi broker yang ingin membuat kesan pertama yang memberi kesan dan memenangkan kepercayaan pelanggan.

Lima Templat

Main

Templat harta tanah Five sangat menarik dan mempunyai nuansa mewah. Ia menggabungkan gambar besar dan menarik dengan fon halus dan banyak ruang kosong, mewujudkan suasana berkelas yang dapat dibeli oleh prospek.

Navigasi di lokasi jelas ditunjukkan, yang memudahkan semua orang melayari. Borang hubungan sesuai untuk penghasilan plumbum di tempat yang tidak menyakitkan dan boleh diubah dengan mudah agar sesuai dengan cara broker anda berfungsi.

Saya juga menyukai kenyataan bahawa anda mendapat blog secara langsung seperti itu’merupakan kaedah terbaik untuk mula membina jenama anda, berhubung dengan pelanggan dan menerangkan lebih lanjut mengenai pembelian & proses penjualan.

Di luar kotak, boleh templat ini…Dioptimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 7/10
Ya benar’bergerak mudah alih
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(borang hubungan + testimoni)
&# 10008;
(senang ditambahkan)

Templat Bukit Bryant

Main

Saya menilai Squarespace’s Templat harta tanah Bryant Hill sebagai salah satu reka bentuk paling moden dalam panduan ini. Ini melancarkan kelas dan senarai anda dijamin dapat melihat potensi petunjuk berkat fon yang kelihatan pintar, gambar yang berani dan latar belakang putih.

Bryant Hill adalah templat harta tanah yang sangat sederhana yang bertujuan untuk pasaran sewa secara lalai, tetapi ia’mudah menambah kandungan atau halaman tambahan jika anda perlu.

Di luar kotak, boleh templat ini…Dioptimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 7/10
Ya benar’bergerak mudah alih
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(halaman hubungan)
&# 10008;
(senang ditambahkan)

Buat Laman web Harta Tanah Squarespace Anda Sekarang

2) Wix (110+ juta laman web)

“Wix adalah pembangun laman web yang mudah digunakan yang menawarkan pelbagai templat menarik yang dapat disesuaikan dengan mudah.”

Wix menawarkan lebih daripada 500 templat yang merangkumi pelbagai jenis laman web. Ia mempunyai 12 templat harta tanah khusus, jadi anda boleh memulakan pilihan reka bentuk yang baik.

Ia’perlu diperhatikan bahawa Wix’templat adalah mudah alih dan bukannya responsif mudah alih, jadi anda perlu mengoptimumkan penampilan dan nuansa dalam penyunting untuk memastikan laman web anda kelihatan sebaik mungkin pada peranti lain.

Wix’titik jualan yang besar adalah kegunaannya. Editor mudah digunakan dan anda boleh mengubah dan menyesuaikan templat harta tanah anda seberapa banyak atau sesedikit yang anda mahukan – sebenarnya terpulang kepada anda!

Templat Syarikat Harta Tanah

Main

Wix yang menarik, berfungsi dan sangat profesional’s ‘Syarikat Harta Tanah’ templat mungkin mempunyai tajuk generik tetapi reka bentuk ini jauh dari biasa.

Sekiranya anda mencari templat harta tanah yang boleh digunakan langsung dari kotak dengan penyuntingan minimum, maka ini adalah pilihan yang sangat baik.

Penyenaraian diberi perhatian, anda’anda mendapat borang kenalan di laman utama, dan banyak ruang untuk menambahkan kandungan tambahan untuk menjelaskan proses anda atau memperkenalkan broker anda kepada prospek.

Di luar kotak, boleh templat ini…Dioptimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 9/10
Ya benar’mesra mudah alih
(boleh menyesuaikan diri dalam editor)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(senang ditambahkan)

Templat Kumpulan Harta Tanah

Main

Sekiranya anda mencari templat laman web harta tanah yang mudah tetapi berfungsi, maka ‘Kumpulan Harta’ boleh menjadi perhatian.

Saya sangat menyukai kesederhanaan templat ini, yang menjadikannya pilihan terbaik untuk broker yang lebih kecil dan lebih bebas. Ia’Tidak ada masalah untuk menambah halaman penjenamaan atau tambahan anda, terima kasih kepada editor Wix yang mesra pengguna.

The ‘Kumpulan Harta’ templat boleh digunakan terus di luar kotak, menjimatkan banyak masa. Tetapi dengan sedikit kasih dan sayang, anda boleh menjadikan templat harta tanah ini sebagai milik anda.

Di luar kotak, boleh templat ini…Dioptimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 9/10
Ya benar’mesra mudah alih
(boleh menyesuaikan diri dalam editor)
&# 10004;
&# 10004;
(anda perlu menambah blog)
&# 10004;
(Borang hubungan)
&# 10008;
(senang ditambahkan)

Buat Laman Web Harta Tanah Wix Anda Sekarang

3) Weebly (40+ juta laman web)

“Weebly adalah pembangun laman web yang sangat mudah digunakan dan memfokuskan diri pada mesra pengguna mungkin.”

Anda’Kami akan mendapati bahawa Weebly menyediakan lebih daripada 50 tema (Weebly-speak untuk templat), yang semuanya bergerak pantas. Weebly hanya mempunyai satu tema yang bertujuan untuk laman web harta tanah.

Perkara ini mungkin terdengar terhad, tetapi selagi anda mengetahui jenis kandungan yang anda mahukan di laman web harta tanah anda, di sana’Tidak ada yang menghalang anda daripada mengedit tema yang ada.

Weebly’editor s sangat intuitif untuk digunakan, yang menghilangkan keluk pembelajaran. Anda’Saya akan mengambilnya dengan cepat dan terus membuat laman web harta tanah yang menakjubkan dalam masa yang singkat!

Templat Bayside Inn

Main

‘Bayside Inn’ adalah Weebly’perkara paling dekat dengan templat laman web harta tanah khusus. Secara lalai ia’disesuaikan dengan penyewaan + penyewaan, tetapi kerangka reka bentuknya dapat disesuaikan dengan mudah untuk keperluan anda.

Saya’Saya peminat blok gambar mendatar yang memecah halaman dan menjadikan kandungan terpisah – menjadikan perkara lebih mudah dibaca untuk prospek. Anda’kami juga mempunyai banyak ruang untuk gambar, jadi dapat menunjukkan senarai anda untuk benar-benar meningkatkan minat dan membina kepercayaan.

Di luar kotak, boleh templat ini…Dioptimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 8/10
Ya benar’bergerak mudah alih
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(perlu menambahkan lebih banyak bidang ke borang hubungan yang ada)
&# 10004;
(boleh menambahkan lebih banyak halaman untuk kandungan tambahan jika diperlukan)

Buat Laman Web Harta Tanah Weebly Anda Sekarang

4) Placester

“Placester adalah platform harta tanah khusus yang boleh anda uruskan keseluruhan perniagaan anda. Ia kurang serba boleh daripada lebih banyak pembangun serba lengkap seperti Wix dan Squarespace – jadi pengkhususan datang sebagai sedikit kompromi untuk kebebasan kreatif.”

Placester menawarkan banyak templat laman web, tetapi tidak memberikan anda kebebasan kreatif sebanyak Wix, Squarespace dan Weebly.

Anda’Saya akan berusaha mencari templat yang cantik seperti yang ditawarkan oleh Squarespace, dan anda menang’dapat membuat sesuatu yang menarik seperti yang anda dapat dengan Wix.

Jadi saya’d mengesyorkan Placester’templat harta tanah untuk broker yang memerlukan laman web berfungsi yang kelihatan profesional.

Harta Tanah Phoenix

Main

The ‘Harta Tanah Phoenix’ templat tidak semenarik dan menarik seperti Wix’s ‘Syarikat Harta Tanah’ templat, tetapi dilengkapi dengan fungsi yang jauh lebih banyak.

Anda boleh memberitahu dengan segera bahawa Placester mengetahui permainan harta tanah kerana templatnya mempunyai semua loceng dan wisel yang mungkin anda perlukan. Kadang-kadang boleh terasa sedikit berlebihan di sana’begitu banyak pada setiap templat.

Anda mendapat blog untuk membina jenama + pemasaran kandungan, borang kenalan di seluruh reka bentuk di kebanyakan halaman, dan ada banyak ruang untuk anda berkongsi maklumat mengenai agensi anda – yang sangat membantu membina kepercayaan pelanggan.

Di luar kotak, boleh templat ini…Optimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 4/10
Ya benar’bergerak mudah alih
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(borang hubungan di kebanyakan halaman)
&# 10004;

Harta Tanah Fremont

Main

Saya rasa saya lebih suka ini ‘Fremont’ templat ke ‘Phoenix’ reka bentuk di atas.

Palet warna lebih lembut – walaupun ini mudah diedit dengan warna jenama anda sendiri – dan susun atur halaman kelihatan sedikit lebih kemas dan lebih luas. Ia’kurang sempit, itu’s pasti.

Ruang tambahan membantu kandungan kelihatan kurang di wajah anda, yang penting kerana anda tidak melakukannya’Saya mahu prospek dan pelawat dalam talian merasa seperti anda menekan mereka.

Ini adalah templat yang baik untuk membina kepercayaan pelanggan, dan juga sangat praktikal untuk keperluan perniagaan anda.

Di luar kotak, boleh templat ini…Dioptimumkan untuk skrin yang berbeza?Pamerkan senarai anda (masa lalu + sekarang)?Bina kepercayaan jenama + pelanggan anda?Bantu anda menjana petunjuk baru?Bantu anda menerangkan proses jual beli?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 4/10
Ya benar’bergerak mudah alih
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(borang hubungan di kebanyakan halaman)
&# 10004;

TEMPLATE LAMAN WEB REAL ESTATE TERBAIK UNTUK ANDA

Artikel Ini Bermanfaat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map