Templat Laman Web Perkahwinan Terbaik | Cari Reka Bentuk Sempurna Anda Hari Ini!

“Ia’penting bahawa templat laman web perkahwinan anda menggambarkan hari istimewa yang anda fikirkan.”


Tetapi dengan begitu banyak templat laman web perkahwinan untuk dipilih, sukar untuk mengetahui di mana hendak bermula.

Don’saya percaya? Di sini’beberapa untuk memulakan anda…

Main

Sekarang, kami dapat menunjukkan banyak reka bentuk templat laman web perkahwinan dan membolehkan anda meneruskannya.

Tetapi itu’bukan bagaimana kita melakukan sesuatu di sini di Pakar Pembangun Laman Web!

Sebaliknya, panduan ini akan:

 1. Tunjukkan pilihan templat laman web perkahwinan terbaik di sekitar.
 2. Terangkan perkara penting yang anda perlukan dalam templat perkahwinan untuk menjimatkan masa, wang + usaha.

Pada akhir panduan ini, anda akan mempunyai idea yang lebih jelas mengenai templat laman web perkahwinan terbaik untuk hari istimewa anda.

Sekiranya anda mempunyai tempat perlindungan’belum memilih pembina laman web anda, bandingkan kami pembina laman web terbaik dalam jadual di bawah untuk membantu anda membuat keputusan:

TINJAUAN LUAR BIASA

Klik pada pautan berikut untuk membaca bahagian tertentu:

 1. Perkara Utama Templat Perkahwinan Terbaik
 2. Templat Laman Web Perkahwinan Terbaik
  • Wix
  • Ruang Squarespace
  • Weebly
  • Simpulan
  • Pasangan Appy
 3. Kesimpulan: Templat Laman Web Perkahwinan Terbaik Untuk Anda

PERKARA UTAMA
TEMPLATE LAMAN WEB PERKAHWINAN TERBAIK ADA

“Anda mungkin mempunyai idea yang jelas tentang bagaimana anda mahu laman web perkahwinan anda kelihatan, yang sangat bagus – tetapi kelihatan jelas’semuanya!”

Ya, reka bentuk templat laman web perkahwinan anda adalah penting. Tetapi tetap dengan anggaran dan memanfaatkan masa anda dengan sebaik-baiknya.

Menggunakan templat laman web perkahwinan adalah kaedah paling bijak untuk menjimatkan masa dan wang anda.

Mereka mempunyai semua ciri yang anda perlukan dan anda boleh menggunakannya terus dari luar kotak – menjimatkan banyak kerumitan.

Tetapi ini tidak’bermaksud anda boleh’t meletakkan putaran anda sendiri pada perkara!

Anda boleh mengedit setiap templat yang kami cadangkan untuk lebih menggambarkan hari perkahwinan yang anda fikirkan.

Templat laman web perkahwinan terbaik akan merangkumi:

 1. Cara untuk tetamu ke RSVP
 2. Logistik dan perincian hari
 3. Peta untuk petunjuk arah
 4. Pendaftaran terbina dalam
 5. Galeri untuk gambar
 6. Kaedah untuk menceritakan kisah anda

Main

1. Cara untuk tetamu ke RSVP

“Sementara itu’senang menghantar dan menerima jemputan kertas, sukar untuk mengesan dan menguruskan RSVP tetamu. Templat laman web perkahwinan terbaik menjadikan perkara mudah dengan membiarkan tetamu anda segera bertindak balas melalui laman web perkahwinan anda”

Salah satu kebimbangan utama semasa merancang perkahwinan anda adalah anggaran – Nombor tetamu mempunyai kesan buruk untuk makanan, tempat duduk, tempat penerimaan tetamu, dan sebilangan besar faktor lain – jadi anda tidak’Saya mahu menunggu RSVP masuk.

Menggunakan templat perkahwinan dengan fungsi RSVP yang luar biasa pasti kaedah paling bijak untuk memastikan belanjawan dan tetamu anda tetap teratur.

Cukup fikirkan berapa banyak masa, wang dan tekanan yang dapat anda jimatkan dengan berkomitmen ke tempat dan katering lebih cepat daripada kemudian!

Memastikan ada’borang RSVP pada templat laman web perkahwinan anda memudahkan para tetamu untuk mengesahkan jika mereka akan datang. Dengan dapat mengesahkan nombor dapat menjimatkan masa + wang seperti anda’Saya akan dapat tempat dan tempat tempahan lebih awal.

2. Maklumat logistik dan perkahwinan pada hari itu

“Templat perkahwinan dalam panduan ini memudahkan komunikasi logistik seperti tempat, waktu mula, maklumat penginapan, dll terus kepada tetamu.”

Laman web perkahwinan anda adalah cara terbaik untuk membuat rakan dan keluarga teruja dengan hari istimewa anda. Tetapi melainkan jika tetamu anda tahu ke mana harus pergi, pukul berapa mereka perlu tiba dan sama ada mereka perlu menyusun penginapan atau tidak – anda mungkin akan meraikannya sendiri!

Menjaga mata anda untuk templat laman web perkahwinan yang berkesan menyampaikan maklumat penting adalah suatu keharusan – sama ada’reka bentuk pelbagai halaman atau reka bentuk tatal panjang satu halaman. Kami’Saya akan melihat pelbagai jenis reka bentuk templat laman web perkahwinan di bawah.

Ia’Anda juga perlu memikirkan sama ada anda perlu (atau ingin) menyampaikan semua perkara di atas. Contohnya jika anda’kerana mempunyai perkahwinan yang lebih kecil dan lebih peribadi dengan hanya sebilangan kecil tetamu, anda mungkin tidak perlu risau ‘perkara untuk dilakukan’ atau ‘penginapan’ maklumat.

Memilih templat perkahwinan yang menyampaikan maklumat dengan jelas boleh menjadi penyelamat kehidupan sebenar ketika hari besar semakin hampir. Nantikan reka bentuk yang mempunyai halaman yang dikhaskan untuk maklumat penting, atau cukup ruang untuk anda menambahkannya.

3. Arahan ke tempat (sesuai dengan peta!)

“Sekiranya orang boleh’untuk mencari tempat perkahwinan anda, maka anda dan tetamu anda akhirnya akan kecewa. Memilih templat laman web perkahwinan yang jelas menunjukkan lokasi tempatnya (dan menunjukkan dengan tepat di mana anda berada di peta!).”

Untuk berkongsi hari istimewa anda dengan rakan + keluarga, itu’sangat penting bahawa laman web perkahwinan anda menyampaikan dengan jelas lokasi tempat dan majlis resepsi anda kepada para tetamu.

Templat laman web perkahwinan terbaik akan mempunyai ruang yang disediakan khas untuk anda berkongsi maklumat perjalanan penting dan sering menyertakan peta untuk memastikan tidak ada yang tersesat.

Bayangkan betapa senangnya jika tetamu mempunyai peta dengan beberapa klik pada telefon pintar mereka. Ini akan menjadikan penyusunan rancangan perjalanan lebih mudah dan diharapkan dapat mengurangkan ketibaan lewat.

Dengan memberikan petunjuk ke tempat anda, para tetamu boleh membuat jalan keluar sendiri ke majlis perkahwinan anda. Ini juga bermaksud anda menang’untuk mendapatkan banyak panggilan telefon, teks, dan whatsapp pada hari bertanya bagaimana untuk sampai ke sana.

Templat laman web perkahwinan yang kami cadangkan (di bawah) semuanya merangkumi halaman perjalanan khusus. Sebilangan besar juga menyertakan peta untuk menambahkan kejelasan (atau memberikan pilihan untuk menambahkannya jika diperlukan).

4. Pendaftaran terbina dalam

“Mempunyai pendaftaran terpadu pada templat laman web perkahwinan anda menjadikan pembelian hadiah menjadi sangat mudah untuk tetamu anda. Ini juga memastikan mereka tidak’t membeli sesuatu yang anda tidak’suka atau perlukan!”

Dengan memilih templat laman web perkahwinan dengan pendaftaran bersepadu, anda’Akan dapat mempermudahkan kehidupan bagi semua orang yang terlibat.

Anda boleh mendaftarkan kedai anda dengan cepat’telah memilih (mis. Tempat Tidur, Mandi & Di luar, Amazon, dll), soroti hadiah yang paling anda sukai, menjadikannya mudah untuk membeli yang betul – menjimatkan masa dan usaha para tetamu, sambil mengelakkan kekeliruan.

Memastikan templat laman web perkahwinan anda dapat menggabungkan pilihan pendaftaran anda akan menjadikan kehidupan lebih mudah bagi semua orang. Ini membolehkan anda menandai produk dan pengalaman yang paling anda hargai, menjadikan pembelian hadiah semudah mungkin untuk tetamu anda.

5. Galeri untuk gambar (atau pilihan untuk menambah galeri!)

“Menambah galeri ke templat laman web perkahwinan anda akan memudahkan untuk berkongsi kenangan gembira dari pertunangan anda hingga ke senyuman bermata tamu anda di akhir majlis resepsi.”

Semua orang suka gambar, sama ada’s snap #nofilter Instagram, atau tag foto baru di Facebook – kita semua suka menyimpan kenangan gembira untuk kita renungkan.

Templat laman web perkahwinan terbaik akan mempunyai ruang khusus untuk anda menyimpan dan menghantar gambar anda – atau sekurang-kurangnya, mereka’Akan memudahkan untuk menambahkannya ke laman web anda.

Dan jika awak’tidak berpuas hati dengan galeri lalai pada templat anda, kemudian ia’sangat mudah untuk mengubah penampilannya. Cukup klik dua kali dan ubah tetapan, atau seret pilihan galeri / paparan lain dari bar alat di editor anda!

Mungkin perlu dipertimbangkan untuk membayar rancangan premium. Ini adalah cara yang baik untuk meningkatkan simpanan anda sehingga anda dapat memuat naik lebih banyak gambar, atau bahkan memasukkan gambar dari para tetamu.

Gambar adalah cara menarik untuk menangkap dan berkongsi kenangan dari perkahwinan anda. Templat perkahwinan terbaik akan merangkumi galeri, tayangan slaid, bingkai, mosaik, dan banyak lagi untuk gambar anda. Jika awak’secara tergesa-gesa, anda hanya boleh menggunakan bingkai lalai pada templat – ringkas dan cekap.

6. Kaedah untuk menceritakan kisah anda

“Templat laman web perkahwinan terbaik’hanya berkomunikasi logistik sehari-hari, mereka juga menunjukkan cinta anda kepada dunia”

Templat laman web perkahwinan boleh menghidupkan kisah romantis anda melalui gambar, dengan mendedahkan maklumat menggunakan tatal di halaman, atau bahkan dengan blok teks sederhana dan sederhana.

Anda boleh mengikuti reka bentuk templat lalai atau bermain dengannya dan menceritakan kisah anda dengan cara yang sangat unik.

Templat laman web perkahwinan terbaik hampir selalu mempunyai ruang untuk anda dan pasangan anda untuk menceritakan kisah anda – dan mengapa perlu’adakah itu ?! Ini adalah peluang anda untuk memalukan Romeo + Juliet dan menunjukkan cinta anda kepada dunia. Cari cara menarik untuk berkongsi kegembiraan anda melalui gambar, teks atau kombo pada keduanya!

TEMPLATE LAMAN WEB PERKAHWINAN TERBAIK

“Templat laman web perkahwinan anda harus mencerminkan hari yang anda fikirkan dan merangkumi semua maklumat penting untuk memastikan kehidupan anda bebas tekanan.”

Tetapi dengan begitu banyak templat untuk dipilih, di mana anda bermula?!

Untuk menjadikan hidup lebih mudah bagi anda, di bawah anda’Saya akan melihat senarai templat laman web perkahwinan terbaik kami dari pembina laman web perkahwinan yang disyorkan.

Templat pilihan kami di bawah ini mengambil kira enam perkara penting yang kini anda tahu keperluan templat perkahwinan anda. Ia mengandungi ciri-ciri utama, mudah diedit, dan kelihatan sangat cantik.

1) Templat Perkahwinan Wix (110+ juta laman web)

“Wix adalah pembangun laman web perkahwinan nombor satu kami kerana ia menjadikan pembinaan laman web perkahwinan semudah mungkin.”

Wix mempunyai lebih daripada 500 templat yang direka secara profesional untuk dipilih, 23 daripadanya direka khusus untuk majlis perkahwinan.

Wix’Reka bentuknya menyeronokkan dan menarik perhatian, dengan reka bentuk berwarna-warni yang berani di samping templat yang lebih klasik, bersih + putih. Apa sahaja tema dan gaya perkahwinan anda, anda pasti akan menemui sesuatu yang serupa’mengikut citarasa anda dengan Wix.

Dan jika anda tidak’t?

Baiklah, terima kasih Wix’s editor sangat mudah digunakan sehingga anda dapat menyesuaikan templat apa pun yang anda mahukan untuk menjadikannya milik anda.

“Jemput Perkahwinan Romantik” Templat

Main

Templat Jemputan Perkahwinan Romantis adalah reka bentuk satu halaman yang indah, yang bermaksud para tetamu tidak’Mereka perlu mengklik untuk mencari maklumat, mereka hanya menatal ke bawah – menjaga perkara-perkara baik dan senang.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 9/10
Tatal satu halaman
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(senang ditambahkan)

“Pertunangan Funky” Templat

Main

Saya sangat menyukai gaya yang unik dan menyeronokkan ‘Pertunangan Funky’ tawaran templat. Ia’sangat berkesan dalam menyampaikan semua maklumat penting di laman utama dengan menggunakan grafik dan garis putus-putus yang menarik untuk membimbing para tetamu melalui setiap langkah pada hari besar (sambil mengingatkan mereka perkara-perkara yang perlu mereka susun!)

Untuk apa’saya rasa, templat ini adalah pilihan terbaik bagi mana-mana pasangan yang mencari laman web perkahwinan yang menarik yang menjadikan hidup anda sangat mudah untuk tetamu anda.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 9/10
Pelbagai halaman
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Tapak Perkahwinan” Templat

Main

Bagaimana dengan templat laman web perkahwinan yang menarik dan berwarna-warni !? Anda’Saya akan menyukai pilihan warna yang berani, tatal sisi semasa anda menavigasi antara halaman, dan gambar yang sangat bergaya.

Tidak seperti reka bentuk sebelumnya, templat laman web perkahwinan Wix ini menjadikan perkara-perkara terhad kepada perkara-perkara penting sahaja. Ini membolehkan anda membuat laman web perkahwinan yang benar-benar menarik yang mencerminkan hari istimewa anda.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 9/10
Pelbagai halaman
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(tetapi terhad)
&# 10004;
(tetapi terhad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(senang ditambahkan)

Buat Laman Web Perkahwinan Wix Anda Sekarang

2) Templat Perkahwinan Squarespace (1+ juta laman web)

“Squarespace adalah salah satu pembangun laman web perkahwinan kegemaran kami kerana ia membantu anda membuat laman web perkahwinan yang menarik yang berfokus pada gambar dan menarik perhatian!”

Squarespace menawarkan lebih daripada 80 reka bentuk templat, dengan 6 reka bentuk khusus untuk majlis perkahwinan.

Kami suka Squarespace’templat perkahwinan kerana ia adalah yang terbaik yang terdapat di internet!

Templat perkahwinan Squarespace bersih dan mempunyai nuansa mewah dan mewah bagi mereka. Mereka mendorong anda untuk menggunakan banyak gambar, jadi’anda perlu memastikan bahawa anda mempunyai tangkapan yang cukup berkualiti sebelum melompat masuk.

Squarespace juga mempunyai salah satu integrasi pendaftaran terbaik di sekitar! Ia’sangat mudah untuk disediakan dan anda juga boleh menyertakan gambar hadiah yang anda berikan’d suka yang paling banyak untuk kemudahan tambahan!

“Sonny” Templat

Main

Anda’Saya akan mendapati bahawa Sonny adalah templat hebat untuk mempamerkan banyak fotografi berkualiti tinggi dan menarik yang menarik perhatian tetamu anda.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 7/10
Pelbagai halaman
(tetapi setiap halaman adalah tatal panjang)
&# 10004;
(terutamanya dengan gambar)
&# 10004;
&# 10004;
(terhad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” Templat

Main

Ruang Squarespace’s Templat Aubrey mungkin salah satu templat perkahwinan paling ringkas dalam kesesuaian kami, tetapi ia’s juga salah satu yang paling indah.

Walau bagaimanapun, ia’perlu diingat bahawa Squarespace juga mudah digunakan untuk penyunting, jadi tidak perlu masalah untuk menambahkan halaman yang dikhaskan untuk galeri foto, atau bahkan untuk memaparkan kisah anda dan berkongsi beberapa maklumat peribadi.

Di sana’tidak ada peta untuk membantu lokasi, tetapi Squarespace’s ‘Blok Peta’ boleh digunakan untuk menambahkannya dengan cepat jika anda fikir’Saya akan membantu tetamu. Laman web Squarespace terdiri daripada banyak blok yang berbeza, seperti membina sesuatu dengan Lego.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 7/10
Pelbagai halaman
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;
(terhad)
&# 10004;
(terhad)
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

“Charlotte” Templat

Main

Templat perkahwinan Charlotte dari Squarespace adalah gabungan kedua reka bentuk sebelumnya, terletak di antara yang bersih dan berfokus pada maklumat ‘Aubrey’ dan berat gambar ‘Sonny’.

Saya sangat suka bagaimana Charlotte membuat perkara mudah tetapi menarik. Perincian anda yang paling penting ditunjukkan dengan jelas dan berkesan dengan fon yang mudah dibaca dipadankan dengan gambar yang menarik. Charlotte adalah pilihan templat laman web perkahwinan yang bagus jika anda ingin menjaga perkara-perkara yang sederhana namun cantik.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 7/10
Pelbagai halaman
(dengan tatal panjang disertakan)
&# 10008;
(gambar sahaja secara lalai)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

Buat Laman Web Perkahwinan Squarespace Anda Sekarang

3) Laman Web Perkahwinan Weebly (40+ juta laman web)

“Weebly adalah pilihan yang sangat baik untuk laman web perkahwinan anda kerana menjadikannya cepat dan mudah untuk membina laman web laman web yang menakjubkan. Lagipun, anda’mempunyai lebih banyak perkara penting yang berkaitan dengan masa anda daripada membuat laman web – seperti merancang perkahwinan!”

Weebly menawarkan lebih daripada 50 tema respons mudah alih (Weebly-speak untuk templat), tetapi hanya sebilangan kecil tema khusus perkahwinan.

Jadi ya, semasa anda tidak’t mendapatkan pilihan templat (maaf, tema!) seperti yang anda lakukan dengan Wix atau Squarespace, itu’tidak semestinya perkara buruk. Sebenarnya, salah satu perkara kegemaran saya mengenai Weebly ialah ia tidak berlaku’melumpuhkan anda dengan pilihan.

Ia’sangat mesra pengguna, yang memudahkan untuk mengedit templat laman web perkahwinan anda dan menjadikannya unik seperti hari perkahwinan anda!

“Cento” Tema

Main

Saya berfikir bahawa Weebly’s ‘Cento’ tema perkahwinan mungkin merupakan salah satu reka bentuk kegemaran saya dalam senarai ini setakat ini! Tidak hanya sangat bersih dengan banyak ruang putih, tetapi di sana’banyak ruang untuk gambar yang menarik dan maklumat penting juga.

Saya’Saya peminat templat ini’perhatian terhadap kepentingan pencitraan. Mampu mempamerkan foto tempat anda adalah kaedah terbaik untuk membuat kegembiraan dan membuat orang teruja. Sekiranya para tetamu dapat melihat betapa indahnya tempat itu sebelum mereka tiba di majlis perkahwinan anda, bayangkan betapa mereka akan terpesona ketika mereka tiba!

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 8/10
Tatal satu halaman
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(bukan secara lalai, tetapi boleh ditambahkan)
&# 10008;
&# 10008;

“Garisan Bersih” Tema

Main

Weebly’s ‘Garisan Bersih‘ tema sangat mengingatkan saya kepada Squarespace’s ‘Charlotte’ templat di atas. Ini kerana kedua-duanya mengekspresikan kandungan dengan jelas dan mudah dibaca, sementara masih mencari ruang untuk memasukkan banyak gambar menarik seperti foto atau galeri lebar penuh.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 8/10
Tatal satu halaman
(boleh menambah lebih banyak halaman jika diperlukan)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(Boleh ditambah)
&# 10008;
&# 10008;

Buat Laman Web Perkahwinan Weebly Anda Sekarang

4) Simpulan

“The Knot adalah pembina laman web perkahwinan khusus yang hanya membuat laman web untuk…anda meneka…majlis perkahwinan! Reka bentuk templat mereka semua serupa dari segi kandungan – tetapi berbeza-beza dalam rupa dan reka bentuk.”

The Knot menyediakan sekitar 150 reka bentuk tema, yang semuanya direka untuk laman web perkahwinan – yang mana lagi’terlalu mengejutkan!

Tidak seperti Wix dan Squarespace, The Knot tidak’t menyediakan reka bentuk templat perkahwinan yang sangat berbeza. Sebaliknya ia menggunakan rangka struktur yang sama dan kemudian membentangkan reka bentuk baru di atasnya.

Menguji templat yang berbeza dengan The Knot adalah seperti menguji kereta yang sama tetapi dalam pelbagai warna, berulang-ulang. Walaupun dengan Wix, mencuba setiap templat adalah seperti menguji kereta yang berbeza setiap kali.

Ini adalah’semestinya perkara buruk seperti The Knot’templat s mengandungi semua keperluan yang anda perlukan, tetapi jika anda’mengejar sesuatu yang lebih menarik atau unik maka mungkin perlu dipertimbangkan beberapa templat di atas.

“Kejatuhan” Tema

Main

Saya’saya penyedut untuk Kejatuhan’bunga gaya cat air yang menggembirakan yang membingkai reka bentuk halaman, yang membantu mendorong pembaca’memperhatikan isi penting di tengah setiap halaman, memastikan tetamu tidak’terlepas apa-apa.

Ini adalah reka bentuk tema yang sangat mudah dan merangkumi semua keperluan dalam bar navigasi teratas anda, yang memastikan segala sesuatu tetap teratur dan mudah bagi para tetamu yang mencari maklumat.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 3/10
Tatal satu halaman
&# 10004;
(terhad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Simpulan’Templat bunga sangat menarik dan mudah dilihat, tetapi tidak mempunyai banyak penyesuaian atau keperibadian templat lain yang kita’telah melihat dalam perbincangan ini. Ini akan menjadi pilihan yang baik untuk pasangan yang menginginkan laman web perkahwinan tetapi tidak’Saya mahu menghabiskan banyak masa untuk membina.

“Kapur berwarna-hitam” Tema

Main

‘Kapur berwarna’ adalah tema yang jauh lebih moden daripada ‘Kejatuhan’ (di atas). Warnanya tebal tetapi kurang bersahaja, dengan latar belakang hitam memberi penekanan kepada maklumat yang anda putuskan untuk ditambahkan.

Skrol satu halaman menjadikan navigasi mudah dan mudah. Ini mengurangkan kemungkinan kekeliruan dari tetamu dan menyampaikan logistik penting dengan jelas dalam fon yang mudah dibaca.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 3/10
Tatal satu halaman
&# 10004;
(terhad)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Sekali lagi, ia’Perlu ditekankan bahawa The Knot jauh lebih terhad daripada templat sebelumnya yang kita’sudah diperhatikan, tetapi temanya merangkumi semua perkara penting yang anda’perlu di laman web perkahwinan. Jika awak’benar-benar tergesa-gesa maka ia’patut dilihat, tetapi jika anda dapat menghabiskan satu atau dua jam lagi, maka habislah’layak untuk melihat Wix atau Squarespace untuk reka bentuk templat perkahwinan yang lebih inspiratif.

5) Pasangan Appy

“Appy Couple adalah pembangun laman web perkahwinan khusus, yang menawarkan pelbagai reka bentuk cantik untuk anda mencuba. Sementara itu’tidak serba boleh seperti Wix atau secantik Squarespace, ia dapat menghilangkan tekanan daripada membuat laman web perkahwinan.”

Appy Couple menyediakan beberapa ratus tema laman web perkahwinan untuk anda mencuba, yang sememangnya sangat menyeronokkan, jadi jika anda lumpuh dengan pilihan, berhati-hatilah!

Namun, seperti The Knot, ini adalah lebih banyak perubahan tema daripada reka bentuk templat di seluruh laman web sebenar. Satu-satunya perubahan nyata yang boleh anda buat ialah sama ada anda mahukan laman web tatal satu halaman atau laman web berbilang halaman.

Ini dapat mengehadkan jumlah penyesuaian yang mungkin ingin anda lakukan untuk menjadikan laman web anda lebih unik.

“Eucalyptus” Tema

Main

The ‘Eucalyptus’ tema cantik, pintar dan sangat profesional. Ini mengingatkan saya pada versi The Knot yang sedikit lebih mewah’s ‘Kejatuhan’ tema (Di atas).

Saya rasa perkara kegemaran saya mengenai templat perkahwinan ini – selain dari reka bentuknya yang cantik – adalah bahawa ia menjadikan semuanya selesa untuk para tetamu, yang sangat penting dalam buku saya.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 2/10
Pelbagai halaman
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(mesti ditambah dari editor)
&# 10004;
&# 10004;

“Tengah malam di Manhattan” Tema

Main

The ‘Tengah malam di Manhattan’ tema adalah reka bentuk yang sangat mewah yang menarik perhatian dan menjerit ‘ini akan menjadi satu helah!’

Walaupun reka bentuk tatal satu halaman, ada’banyak ruang untuk anda berkongsi gambar.

Laman web satu halaman terkenal sukar untuk mengimbangkan antara kandungan dan gambar bertulis. Tema ini sangat membantu anda menyampaikan maklumat penting sambil berkongsi kegembiraan hari itu sendiri.

Adakah templat ini dapat….Berbilang halaman atau hanya satu halaman-tatal?Kaedah untuk menceritakan kisah anda?Cara untuk para tetamu untuk segera RSVP?Ruang untuk logistik dan perincian hari?Ruang untuk maklumat tempat + arah?Peta pilihan untuk petunjuk?Pendaftaran bersepadu?Galeri untuk gambar?Kebebasan untuk menyesuaikan templat ini? 2/10
Tatal satu halaman
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(mesti ditambah dari editor)
&# 10004;
&# 10004;

KESIMPULAN:
TEMPLATE LAMAN WEB PERKAHWINAN TERBAIK UNTUK ANDA

Artikel Ini Bermanfaat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map