10-те най-добри строители на уебсайтове до 2020 г.


Contents

ние’досега бях тестван 53 строители на уебсайтове. Тук’е нашата топ 10

най-добрите създатели на уебсайтовеСъздателите на уебсайтове са онлайн инструменти, които правят изграждането на собствен уебсайт бързо, лесно и безпроблемно. Те предлагат по-удобен за бюджета вариант от наемането на уеб дизайнер и най-доброто от всичко, което го правите’дори трябва да знаете как да кодирате!


Вярваме, че всеки трябва да има шанса да създаде уебсайт и да разшири присъствието си онлайн, независимо дали сте вие’отново сте начинаещ или предприемач под напрежение. Че’Ето защо ние направихме нашата мисия да ви представим най-добрите създатели на уебсайтове на пазара.

След тестване на над 50 създатели на уебсайтове, резултатите са в…

10 най-добри строители на уебсайтове от 2020 г.

1. Wix
2. Squarespace
3. Weebly
4. SITE123
5. поразително

6. Дуда
7. GoDaddy
8. WordPress.com
9. Jimdo Creator
10. 1&1 IONOS

Wix е най-добрият цялостен конструктор на уебсайтове – той съчетава лекотата на използване с пълната свобода на творчеството, като прави лесни за начинаещите да създават професионално изглеждащи уебсайтове. Squarespace има най-добрите дизайни на пазара, което го означава’е идеален за рекламни послания, докато Weebly’s функции го прави идеален за малки фирми и портфейли.

Вижте как са постигнати първите три в нашето изследване по-долу:

ние’Ще се гмуркаме по-подробно за всички най-добри строители на уебсайтове за секунда – тази статия ще разгради всеки от тях и ще ви помогне да изберете кой е най-подходящият за вас. Можете да кликнете върху полето по-долу, за да научите повече за нашия изследователски процес, или да се обърнете направо към сравняване на строителите в нашата обобщена таблица.

Кои са най-добрите строители на уебсайтове? Сравнение едно до друго

Създателите на уебсайтове се предлагат във всякакви форми и размери – някои ще бъдат идеални за вас, а други спечелени’T. То’s не винаги за намиране на най-добрия или най-популярен строител на уебсайтове; вместо това’е за намирането на този, който’най-добре за теб.

Преди да прегледаме отзивите за всеки от тях, разгледайте обобщената таблица по-долу, за да получите представа кой строител може да бъде вашето перфектно съвпадение:

Безплатен план / безплатна пробна версия? Ценови диапазон най-добър за нашата оценка от 5 Wix

Squarespace

Weebly

SITE123

поразително

Дуда

GoDaddy

WordPress.com

Jimdo

1&1 IONOS

Безплатен план $ 13 – $ 500 Най-добрият цялостен уебсайт строител 4.7
14-дневен безплатен пробен период $ 12 – $ 40 Творчески индустрии 4.3
Безплатен план $ 6 – $ 26 Малък бизнес 4.1
Безплатен план $ 12.80 – $ 17.40 Помощ и поддръжка чрез чат на живо 4
Безплатен план $ 8 – $ 49 Съотношение качество-цена 4
14-дневен безплатен пробен период $ 14 – $ 55,50 Изграждане на множество креативни сайтове 4
1 месец безплатна пробна версия $ 10 – $ 25 Създаване на уеб сайт бързо 3.8
Безплатен план $ 4 – $ 45 Blogging 3.7
Безплатен план $ 9 – $ 40 Премахване на реклами на евтина цена 3.6
Не $ 1 – $ 45 Многоезични сайтове и предприятия с бели якички 3.6

Както можете да видите, всеки строител има своите силни страни и се грижи за различни нужди (и бюджети). Сравнявайки ги един до друг като този, трябва да имате по-добра представа кой строител на уебсайтове е подходящ за вас. Разберете със сигурност, като прочетете обобщените отзиви на любимите си – ние’Ще покрия функции, цени, дизайн и други.

# 1. Wix

Най-добрият цялостен уебсайт строител

Диапазон на цените: безплатно – 500 долара на месец

Wix плюсове Wix минуси
Най-добрият цялостен уебсайт строител Мога’t променяйте шаблона, след като сайтът е на живо
Най-вероятно да се препоръча от потребителите Разчитане на приложения за мащабируемост
Лесен за използване и лесен за начинаещи Брой функции могат да бъдат поразителни

Обзор на Wix

Wix е изключително лесен за начинаещи създател на уебсайтове, който ви дава пълен творчески контрол върху вашия сайт. За разлика от някои други строители, той не’t жертва мощност или възможност за персонализиране за улеснение – вместо това, той комбинира прости инструменти за редактиране с плъзгане и пускане с огромен набор от функции.

Той има безплатен план и осем премиум плана, започващи от 13 долара на месец. Получавате над 500 шаблона, от които да избирате, но избирайте внимателно – можете’не превключвайте шаблона си, след като сайтът ви стартира.

В нашето тестване, Wix получи най-високото “вероятно да препоръчам” резултат от нашите потребители – така че нашият съвет е, ако вие’прекалено не сте сигурни кой уебсайт строител да използвате, дайте на Wix завъртане безплатно и вижте как се качвате.

wix най-добрият уебсайт строител Wix е нашият най-високо оценен строител на уебсайтове, защото дава на всички начинаещи инструментите за създаване на наистина красив уебсайт.

Открийте повече

 • Прочетете нашите подробности Wix преглед за пълен поглед на Wix’s функции, лекота на използване и други
 • Точно това, което прави Wix най-добрата цена / качество? Прочетете нашите Преглед на цените на Wix за разбивка на ценовите му планове и какво получавате с всеки премиум пакет
 • Искате ли да продавате онлайн? наш Wix преглед на електронната търговия ви казва всичко, което трябва да знаете за създаването на онлайн магазин с Wix

# 2. Squarespace

Най-доброто за рекламни послания и качествен дизайн

Диапазон на цените: $ 12 – $ 40 на месец

Плюсове на квадратното пространство
Най-качествени характеристики на всеки строител Може да е трудно да се захванете
Най-добрите дизайни за шаблони на пазара Не е най-бързият строител, с който да създадете уебсайт
Идеален за творчески индустрии Ограниченият брой на ценовите планове може да се чувства ограничаващ

Преглед на квадратното пространство

Squarespace е сложен създател на уебсайтове, който може да предложи много рекламни послания и фирми. То’s не е най-лесният за използване строител на пазара, но все пак печели’няма да отнеме много време, за да свикнете – просто има нужда от малко повече време и търпение от Wix.

Там, където Squarespace наистина свети, са неговите шаблони – те’са най-добрите на пазара и са идеални за творци, които искат визуално впечатляващ уебсайт. То’не е случай на стил по същество – Squarespace също има огромен набор от функции за да дадете на сайта си необходимата сила.

Squarespace също има 14-дневна безплатна пробна версия. Ако обичате изпитанието и искате да се регистрирате, има четири премиум плана, от които да избирате, като се започне от 12 долара на месец.

squarespace най-добрият конструктор на уебсайтове за рекламни посланияSquarespace е най-добрият създател на уебсайтове за рекламни послания – той’е мощен, стилен и експертно проектиран.

Открийте повече

 • Прочетете нашите Преглед на квадратното пространство за подробен поглед върху този висококачествен строител и разберете дали е така’е правилният избор за вас
 • Имате продукти, които искате да покажете? Squarespace комбинира зашеметяващи визуализации с модерни инструменти за продажби: прочетете всичко за това в нашето Преглед на електронната търговия на Squarespace
 • Какво’е толкова добър за Squarespace’е дизайн все пак? Вижте нашите Преглед на дизайна на шаблони на квадрат да открия!
 • Заслужава ли си парите? наш Преглед на ценовата площ на преглед влиза в подробности за Squarespace’Ценови планове и дали предлагат добра цена / качество
 • Търсите отстъпка? Разгледайте нашия ексклузив Код на офертата на квадратното пространство, което ще ви спести 10% от цената на всеки план на Squarespace
 • Не сте сигурни? наш Wix срещу Squarespace сравнение разгражда силните и слабите страни на всеки строител’s функции, шаблони и други, за да намерите най-добрата опция за вас

# 3. Weebly

Най-подходящ за малки фирми и портфейли

Диапазон на цените: безплатно – 26 долара на месец

Weebly плюсове Weebly Cons
Най-добри функции за мащабиране на вашия уебсайт Структурата на шаблона ограничава творческата свобода
Голям магазин за приложения Няма опция за лично възстановяване’разчита на Weebly за възстановяване на вашия сайт
Вградени SEO ръководства По-високите ценови планове са доста скъпи

Weebly Обзор

Weebly е прост строител на уебсайтове, който въпреки това събира мощен удар, що се отнася до функции – особено електронната търговия и блоговете. То’е доста лесен за използване, но също така е по-ограничен от конкурентите си по отношение на дизайн и персонализиране.

Той има безплатен план и три платени планове, вариращи от само 6 до 26 долара на месец (таксувани годишно). Тези евтини стартерни планове прави Weebly един от най-достъпните строители на уебсайтове на пазара.

плачевно най-добрият строител за малки предприятияWeebly е приятен и лесен за използване и перфектен избор, ако искате’изграждате бизнес уебсайт или онлайн портфолио.

Открийте повече

 • Прочетете нашите Weebly преглед за подробна разбивка на този строител’плюсове, минуси, функции и лекота на използване
 • Вижте нашите Weebly Преглед на цените за да разберете кой план е подходящ за вас
 • Създаване на онлайн магазин? Прочетете нашите Weebly Преглед на електронната търговия за повече информация относно Weebly’s инструменти за продажби, ценообразуване и други
 • Разкъсан между Wix и Weebly? ние’имам точно това! наш Сравнение на Wix срещу Weebly поставя тези пазарни лидери главата до главата, като ви помага да намерите най-подходящия за вас

# 4. SITE123

Най-добро за помощ и поддръжка чрез чат на живо

Диапазон на цените: безплатно – 12,80 долара на месец

SITE123 плюсове SITE123 минуси
Отлична поддръжка на чат на живо Липса на творчески контрол
Лесно за изграждане на основен уебсайт Функциите нямат качество и мащабируемост
Приятелски за начинаещи Мога’t променяйте шаблона, след като сайтът е на живо

Преглед на SITE123

SITE123 се връща към основите, за да ви донесе супер прост и удобен за начинаещи създател на уебсайтове. То’най-добре за тези, които нямат технологичен опит, тъй като може бързо да стане ограничителен, ако поискате твърде много от него.

SITE123 улеснява създаването на прости уебсайтове. Благодарение на поддръжката за чат на живо и лекия дизайн можете да публикувате уебсайта си, без да губите нито миг.

Блестяща поддръжка на клиенти е този уебсайт’s основна здравина. Функцията за чат на живо означава, че можете лесно да получите помощ, ако се забиете, докато създавате или редактирате уебсайта си. Ако ти’сте начинаещ или искате да настроите вашия сайт бързо, SITE123 е безопасен избор.

Въпреки това’не е мощен строител – липсват му разширени функции и не е така’t мащабируема опция за отглеждане на уебсайт. Все пак, с безплатен план и страхотна поддръжка, SITE123 е перфектен избор за първоначални строители.

site123 най-добрата поддръжка за чат на живоSITE123 е безопасен избор, особено за нервни начинаещи, които искат много подкрепа.

Открийте повече

 • Прочетете нашите SITE123 Преглед за по-задълбочен поглед върху този популярен конструктор на уебсайтове
 • Вижте как SITE123 се подрежда в тази статия на най-евтините уебсайтове на пазара

# 5. поразително

Най-добро съотношение цена / качество

Диапазон на цените: безплатно – $ 49 на месец

Страхотно плюсове поразително минуси
Най-добра цена / качество Ограничен творчески контрол
Страхотни инструменти за блогове Може да създава само една страница уебсайтове
Приятелски за начинаещи Липса на функции за мащабируемост

Поразителен преглед

Поразително е друг удобен за начинаещи създател на уебсайтове, който е специализиран в уебсайтове с една страница. Той също така осигурява най-добрата цена / качество от всички създатели на уебсайтове, които тествахме!

То’s не е идеален за сложни уебсайтове, но поразително’Безплатният план включва някои страхотни основни функции, което го прави популярен блогъри и фрийлансъри. При това положение може да откриете дизайна на една страница и основното ниво на персонализиране, ограничаващо, ако имате големи планове за вашия сайт.

Ако искате да използвате персонализирано име на домейн, вие’Ще имам нужда от един от поразително’s три премиум плана, които варират от $ 8 до $ 49 на месец (таксува се ежегодно).

поразително най-добрата стойност на уебсайтаПоразително предлага страхотна стойност на парите и е добър създател на блогове за начинаещи.

Открийте повече

 • Прочетете нашите Поразителен преглед за повече информация за този строител’s функции, лекота на използване и цени

# 6. Дуда

Най-доброто за отпускане на творческа ръка

Диапазон на цените: $ 14 – $ 74 на месец

Duda плюсове Duda Cons
Творческият контрол се ръководи от шаблона’s дизайн Скъпи ценови планове
Предлага невероятни вътрешни джаджи и приложения По-малко творческа свобода от другите строители
Прости, лесни за използване дизайни Основни SEO инструменти

Преглед на Дуда

Duda е ясен победител за всички, които търсят дизайн на уебсайт’чист, полиран и прост.

Строителят е лесен за използване, като ви дава функционалност за плъзгане и пускане, комбинирана със структурирани и стилни шаблони. Това го прави идеален за всеки, който се интересува от дизайн, но не’не сте готови за пълна творческа свобода над сайта им.

Има над 90 шаблона да избирате, обхващайки редица индустрии от бизнес до лайфстайл. Получавате творчески контрол върху персонализирането, но в рамките на шаблона’s граници – вие’все още в голяма степен се ръководите от избрания от вас дизайн.

Тези характеристики правят Duda идеален за уеб дизайнери, създаващи множество уебсайтове за клиенти – всъщност това’s за какво първоначално е построен Дуда!

Основният недостатък на Дуда е, че тя’s най-скъпият създател на уебсайтове в нашия списък, като цените започват от $ 14 на месец. Все още там’s 14-дневна безплатна пробна версия, за да продължите.

Дуда най-добрият строител за творчески напътствияDuda е много ориентиран към дизайна уебсайт, който ви помага да създадете стилен уебсайт.

# 7. GoDaddy

Най-доброто за бързо създаване и публикуване на уебсайтове

Диапазон на цените: $ 10 – $ 25 на месец

Професионалисти на GoDaddy Противопоказания на GoDaddy
Най-бързият строител за създаване на уебсайт Липса на качествени функции – подходящ само за изграждане на основни сайтове
Превключвайте шаблоните по всяко време Ограничена творческа свобода
Много удобна за ползване Най-евтин план не’не предоставя SEO инструменти

Преглед на GoDaddy

GoDaddy е много лесен за използване и е най-бързият директно създател на уебсайт за създаване на уебсайт. Неговата помощ при проектиране означава, че просто трябва да въведете своите данни, преди GoDaddy да създаде специално разработен уебсайт, който да персонализирате.

Простите оформления и насоки за добавяне на елементи към вашия сайт създават изключително лесен и бърз процес на изграждане.

Въпреки това, GoDaddy нали’t най-добрият избор за мощни или сложни уебсайтове – може да предлага скорост и простота, но това също го означава’s не е най-добрият избор за изграждане на наистина персонализиран уебсайт.

GoDaddy може да е най-добрият създател на уебсайт за скорост, но цените му не са’Не е толкова впечатляващо – плановете варират от 10 до 25 долара на месец. За щастие, GoDaddy има много щедра едномесечна безплатна пробна версия, за да можете да се уверите’е точно за вас, преди да се регистрирате.

godaddy най-бързият уебсайт строителGoDaddy е най-добрият конструктор на уебсайтове за всеки, който се нуждае от прост, стилен уебсайт възможно най-бързо.

Открийте повече

 • Прочетете нашите Преглед на GoDaddy Website Builder за да получите подробности за този бърз строител, от лекота на използване до често задавани въпроси
 • Искате ли да продавате онлайн? Прочетете нашите Преглед на електронната търговия GoDaddy за да разберете дали това е най-добрият конструктор на уебсайтове за вашия онлайн магазин

# 8. WordPress.com

Най-добро за блогове

Диапазон на цените: безплатно – 25 долара на месец

Професионалисти на WordPress.com
Идеален за блогове Не е начинаещ приятелски
Голям набор от функции Необходимо е основно кодиране
Разумни цени Шаблони, предназначени само за блогове

Преглед на WordPress.com

WordPress.com е по-простата версия на популярната блог платформа WordPress.org.

WordPress.com е най-добрият уебсайт за създаване на блогове – то’е идеалният избор за тези, които искат блог, но не са’Не съм напълно готов за поемане на сложността на WordPress.org.

Въпреки това, WordPress.com все още не е така’t най-лесният уебсайт за създаване на уебсайтове – за да извлечете максимума от строителя и да разширите вашия сайт, вие’Ще трябва да се справя с някои основно кодиране.

WordPress.com има един безплатен план и четири премиум плана, вариращи от $ 4 до $ 45 на месец (таксува се ежегодно).

Много функции, висококачествени инструменти за блогове и разумни цени правят WordPress.com чудесен избор. WordPress.com е по-лесен за използване от WordPress.org, но все пак неподходящ за начинаещи идеален за блогъри с известна техническа увереност.

wordpress.com най-добрият строител за блоговеWordPress.com е популярна платформа, която’е особено мощен, що се отнася до блоговете.

Открийте повече

 • Прочетете нашите пълни Преглед на WordPress.com за пълен поглед върху тази идеална платформа за блогове, включително нейните ценови планове, функции, лекота на използване и други!
 • Не сте сигурни за разлика между WordPress.com и WordPress.org? Вижте нашето задълбочено сравнение, за да видите нивото на основните прилики и разлики.

# 9. Jimdo

Най-добро за премахване на реклами евтино

Диапазон на цените: безплатно – 40 долара на месец

Jimdo Pros Jimdo Cons
Такса най-малко за премахване на реклами от уебсайта Ви ($ 9 / месец) Много малко творчески контрол
Лесно се добавят елементи към вашата страница Ограничени дизайни и твърд процес на редактиране
Можете да продавате на безплатен план Няма опция за възстановяване

Обзор на Jimdo

Jimdo е основен създател на уебсайт, който’най-добре за създаване на прости уебсайтове, а не нещо сложно или натрапчиво.

Джимдо всъщност има два различни редактора – Джимо Делфин и Джимдо Творец. Jimdo Dolphin използва ADI, за да ви помогне да създадете вашия сайт, докато Jimdo Creator ви позволява да изградите вашия сайт по свой начин (подобно на Wix, Squarespace и Weebly).

Jimdo Creator има всички основни функции, необходими за изграждането на вашия уебсайт. Но ако искате силата да редактира, персонализира или създаде нещо по-модерно, строителят ще започне да се чувства твърд много бързо.

Всеки редактор има собствен набор от ценови планове и и двете идват с безплатен план така че можете да изградите безрискови. Jimdo Dolphin има четири плана, вариращи от $ 9 до $ 39 на месец (таксувани годишно), докато Jimdo Creator има четири ценови планове, вариращи от $ 10 до $ 40 на месец (таксувани годишно).

jimdo най-добрият строител за премахване на реклами евтиноJimdo е строител в средата на пътя, който се грижи за малкия бизнес, който иска да излезе онлайн.

Открийте повече

 • Прочетете нашите Jimdo Review за да разберете дали това е най-добрият конструктор на уебсайтове за вас
 • Мога’не решавам? наш Сравнение на Wix срещу Weebly срещу Squarespace срещу Jimdo излага плюсовете и минусите на най-добрите създатели на уебсайтове, за да ви помогне да изберете правилния

# 10. 1&1 IONOS

Най-доброто за многоезични уебсайтове и предприятия с бели якички

Диапазон на цените: $ 1 – $ 45 на месец

1&1 Плюсове на IONOS 1&1 IONOS против
Много инструменти за мащабиране на вашия бизнес Дизайните са основни и датирани
Многоезични опции Безплатен план или безплатна пробна версия
Шаблоните обхващат редица отрасли Объркващ интерфейс за редактиране

1&1 IONOS Преглед

1&1 IONOS разполага с всичко необходимо, за да създадете функционален, стандартен уебсайт. Печели’не изглеждате като сайт на Squarespace или печелете награди за своите дизайни, но ще свършите работата. Строителят има всички основни функции, от които се нуждаете, особено за малки корпоративни предприятия.

То’s също a чудесен вариант за тези на бюджет, защото въпреки че 1&1 IONOS не’нямате безплатен план, цените му започват от само 1 долар на месец!

Един от основните недостатъци на 1&1 IONOS е това дизайните му изглеждат доста датирани в сравнение с останалите най-добри строители на уебсайтове в този списък. 1&1 IONOS е функционален, а не стилен създател на уебсайтове – той спечели’не създавате най-добре изглеждащия сайт в интернет, но той има функциите, за да успее вашия сайт или бизнес.

1&1 IONOS таксува $ 1 за първия ви месец, след това таксите $ 5 на месец след това по най-евтиния си план. Общо има четири плана, три от които са за изграждане на онлайн магазини.

1 и 1 ionos най-добрият конструктор на уебсайтове за многолигални сайтове1&1 IONOS е евтин конструктор на уебсайтове, който включва многоезични инструменти във всичките си планове.

Открийте повече

 • Прочетете нашите 1&1 Преглед на уебсайта на IONOS и разберете дали’е перфектното съвпадение за вас

Как да изберете най-добрия уебсайт строител за вас?

Сега знаете 10-те най-добри строители на уебсайтове на пазара. Но какво ще стане, ако ти’все още се чувстваш леко затънал? Кой от тези фини строители трябва да изберете?

За съжаление можем’не чета ума си през екрана и ще ти кажа направо. Само вие знаете за типа сайт, който искате да създадете, вашите специфични нужди, ако имате’Ще продавате продукти или ако искате’Ще бъда блог или демонстрация на творчество.

Въпреки това, можем да ви дадем някои полезни указания за намирането на вашия перфектен създател на уебсайт – продължете да четете за три бързи и полезни съвета…

# 1. Възползвайте се максимално от безплатни опити и безплатни планове

Повечето от създателите на уебсайтове в нашия списък предлагат или безплатна пробна версия, или безплатен план, който можете да използвате. Това е идеалният начин да прецените дали е така’s подходящият създател на уебсайт за вас – опитайте всъщност да създадете уебсайт и да разработите:

 • Колко е лесно
 • Колко дълго ще отнеме
 • Това, което харесвате и правите’t харесвам
 • Това, което’бих искал да бъда различен
 • Ако ти’доволни сте от примерния сайт, който създавате

След това изпробвайте още строители на уебсайтове. Дори ако първото, което опитате, е перфектно, то’s все още си струва да има с какво да го сравним.

# 2. Помислете какво искате да направите

Това изглежда очевидно, но толкова много хора избират създател на уебсайт заради това как’е рекламирана или просто за безплатните, които се хвърлят. Безопасно да се каже, това не е’t разумен начин да изберете най-добрия създател на уебсайт за вас.

Вие’Вече сте направили първата стъпка, като прочетете тази статия – следващата стъпка е да решите целта на вашия уебсайт и след това да стесните списъка си на строители въз основа на това. дон’да не се заслепявате от продажните цени или от функциите, които давате’наистина имам нужда!

Например, ако искате да стартирате уебсайт за портфолио, тогава най-добрите ви опции ще включват Squarespace, Wix, Weebly и Duda. Изпробвайте ги всички и вижте кой от тях ви харесва най-добре.

В този пример изборът на най-добрия ви уебсайт ще бъде много по-лесен, защото можете да игнорирате други строители (като например 1&1 IONOS и WordPress.com), защото – въпреки другите си силни страни – те не го правят’не отговарят на вашите специфични нужди.

# 3. Фактор във вашия бюджет

Ти не’не искате да прекалявате с вашия сайт – това’е толкова просто като това. Погледнете ценовите планове на всеки строител, преценете колко можете да си позволите да похарчите и разберете дали искате да плащате предварително за годината или на месец (месечните цени ще са по-скъпи, но ще ви дадат повече гъвкавост).

дон’не допускайте грешка в недостатъчното финансиране на уебсайта си – винаги трябва да плащате за най-добрия строител, който можете да си позволите. Да, има много страхотни безплатни планове, но спечелени безплатни планове’не дайте на вашия сайт функциите, от които се нуждае, за да успее в дългосрочен план.

Най-добрите строители на уебсайтове: Обръщане

Вие’Вече видяхме нашата крачка от най-добрите строители на уебсайтове на пазара, и дано вие’получихте по-добра представа кои строители са най-подходящи за вашите нужди.

Всички наши препоръки са базирани на задълбочени изследвания и обратна връзка от хора точно като вас – те’не сте просто избрани от въздух – за да можете да се чувствате уверени, че информацията, която имаме’При условие, че в тази статия сте честни и точни.

Позволявам’s имат бърз резюме на нашите 10 най-добри строители на уебсайтове…

10 най-добри строители на уебсайтове от 2020 г.

 1. Wix – най-добрият цялостен уебсайт строител.
 2. Squarespace – най-доброто за рекламни послания и дизайн.
 3. Weebly – най-подходящ за малки фирми и портфейли.
 4. SITE123 – най-добра помощ и подкрепа.
 5. поразително – най-добрата цена / качество.
 6. Дуда – най-доброто за заемане на творческа ръка.
 7. GoDaddy – най-доброто за бързо изграждане.
 8. WordPress.com – най-добро за блогове.
 9. Jimdo Creator – най-доброто за премахване на реклами евтино.
 10. 1&1 IONOS – най-доброто за многоезични сайтове.

Както можете да видите от нашия списък, всеки създател на уебсайт има своите силни страни. Независимо дали искате авангарден, стилен уебсайт, голяма стойност на парите или дори помощна ръка, там ще бъде създател за вас.

Като цяло обаче най-добрият строител на уебсайтове в нашето изследване беше Wix. Неговият прост интерфейс за плъзгане и пускане го прави супер лесен за използване (дори за технофоби), а огромният му набор от шаблони и функции, като формуляри за контакт и медийни галерии, означава, че можете наистина да персонализирате уебсайта си и да го направите свой собствен.

Ако ти’не сте сигурни откъде да започнете, скачайки на Wix’Безплатният план е чудесен начин да се изгради и да се разбере какво е и не’Точно за теб.

Изпробвайте възможно най-много производители на уебсайтове, като използвате безплатните опити (или планове) на оферта. Това ще ви даде истинско усещане за всеки от тях и ще гарантира, че ще изберете най-доброто за вашите нужди.

Все още не сте сигурни кой строител на уебсайтове е най-подходящ за вас?

 • Сравнителна диаграма на уебсайта – подробно съпътстващо сравнение на нашите най-високо оценени строители на уебсайтове
 • Тест за създаване на уебсайтове – получете препоръка кой строител на уебсайтове е най-подходящ за вас въз основа на вашите нужди

Често задавани въпроси

Това са някои от най-популярните въпроси, които ние’отново питат нашите читатели за създателите на уебсайтове.

Намерихте въпрос, на който искате да знаете отговора? Кликнете върху +, за да разкриете отговора.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me